Duda versus WordPress

Duda versus WordPress


Professionele website-ontwikkeling is de afgelopen jaren sterk geëvolueerd, waarbij de onbeperkte mogelijkheden voor webbouw aan nieuwkomers en webdesignprofessionals zijn onthuld. Duda en WordPress zijn die platforms die aan populariteit hebben gewonnen in hun niches.

Elk van deze systemen heeft veel te bieden en elk van hen wordt geleverd met een overvloed aan tools, functies en individuele benadering van het proces van het maken van websites. De systemen maken het mogelijk om kwaliteitsprojecten te starten en vervolgens te beheren, waaronder zakelijke websites, portfolio’s, webwinkels, bestemmingspagina’s en meer.

Een snelle momentopname:

DudaDuda – is een doe-het-zelf website-bouwer, die een handige slepen-en-neerzetten-editor heeft, meerdere ontwerpaanpassingsfuncties en veel unieke parameters. Het systeem is een mooie keuze voor gebruikers met diverse webdesign-achtergronden. Websites gemaakt met Duda hebben een moderne uitstraling en verfijnde functionaliteit. DudaDuda – is een doe-het-zelf website-bouwer, die een handige slepen-en-neerzetten-editor heeft, meerdere ontwerpaanpassingsfuncties en veel unieke parameters. Het systeem is een mooie keuze voor gebruikers met diverse webdesign-achtergronden. Websites gemaakt met Duda hebben een moderne uitstraling en verfijnde functionaliteit.

WordPressWordPress – is de voor de hand liggende leider in de professionele webdesign niche. Dit is het Content Management Systeem dat miljoenen webontwikkelaars over de hele wereld heeft erkend. De redenen voor zo’n enorme populariteit zijn onder meer krachtige integratie-opties, uitstekende ontwerpaanpassingstools en beschikbaarheid van functies die andere systemen niet kunnen bieden. WordPress

Beide platforms voor webbouw verdienen speciale aandacht en ze hebben elk een reeks functies waardoor ze zich onderscheiden van de massa. Maar wie van hen kan worden beschouwd als de leider van de vergelijking en een betere keuze voor de meeste gebruikers? Welke van de services is geschikt voor een breed spectrum aan gebruikersbehoeften? Dat is precies wat we meteen gaan ontdekken. Laten we beginnen.

1. Gebruiksgemak

 • Duda. Het is moeilijk om Duda een complexe websitebouwer te noemen, maar als je naar het dashboard kijkt, zul je waarschijnlijk verbaasd staan ​​over de rijke keuze aan secties, tools en elementen die je daar zult zien. Een newbie zal zeker aan deze structuur moeten wennen, maar dit duurt sowieso niet lang.

  Registreren bij Duda is ook gemakkelijk en snel – geef gewoon de algemene informatie op die het systeem vraagt ​​en krijg toegang tot het configuratiescherm. Hoewel het systeem een ​​proefperiode van 30 dagen heeft, hoeft u uw creditcardgegevens niet op te geven. Dat is nog een bonus die gebruikers waarderen over de service.

  duda-editor

  Zodra u het aanmeldingsproces voltooit, wordt u aangeboden om een ​​sjabloon te kiezen en door te gaan met het aanpassen ervan. Dit is waar u de eerste problemen kunt tegenkomen. Het punt is dat Duda niet alleen slepen-en-neerzetten biedt. De belangrijkste functionaliteit gaat neer op het bewerken van HTML / CSS-code, wat uiteindelijk een prachtig resultaat garandeert. Als u codeervaardigheden mist, vindt u het webontwerpproces misschien enigszins gecompliceerd en tijdrovend. Dit is echter nauwelijks een nadeel omdat codebewerking zorgt voor een waardig en uniek resultaat.

  Ten slotte biedt Duda-website builder een ontwikkelaarsmodus (een gebruiker kan de coderingsomgeving persoonlijk verkennen voordat hij de bewerkingen aanbrengt), een stand-alone Widget Builder (hier kunt u uw eigen apps maken) en een Mobile Website Builder (de extensie, die 24/7 toegang geeft tot het systeem). Duda is dus een handige en veelzijdige websitebouwer, die tijd en vaardigheden nodig heeft om te worden verkend en in het voordeel te worden gebruikt.

 • Ga naar Duda Review.

 • WordPress. Als CMS impliceert WordPress in eerste instantie de noodzaak van systeemverkenning en mastering. Het platform is ingewikkelder in vergelijking met standaard website-bouwers, waaronder Duda, maar dit betekent niet dat je er niet mee kunt werken als je een beginner bent. Voor het geval u dat echt wilt maak volledige projecten, je kunt ze starten met WordPress na een voorbereidende voorbereiding.

  wordpress-editor

  WordPress biedt een eenvoudig en snel aanmeldingsproces. Je moet echter wel vind een goede hosting en installeer eerst het systeem. Dit kost ook niet veel tijd. Direct daarna wordt u doorgestuurd naar het dashboard met veel secties en tabbladen bedoeld voor gedetailleerde verkenning. Bovendien moet je denk na over de keuze van een domeinnaam aangezien het systeem geen geïntegreerde oplossingen biedt. Bovendien gaat het gebruik van WordPress over het leren van de nuances van plug-in / sjabloonintegratieprocessen. Dit kost ook veel moeite en tijd, om nog maar te zwijgen van de noodzaak van coderingsbewustzijn.

 • Ga naar WordPress Review.

Duda versus WordPress: Als websitebouwer ziet Duda er iets eenvoudiger uit in vergelijking met WordPress. Het betekent echter nog steeds tijd en moeite voor een juiste toepassing. WordPress is op zijn beurt het CMS, dat uiteraard enige tijd nodig heeft voor verkenning, maar je zult snel wennen aan het systeem terwijl je ermee werkt.

Winnaar in de categorieDe winnaar is:→ Probeer het GRATIS

2. Eigenschappen en flexibiliteit

 • Duda. De websitebouwer biedt veelzijdige en indrukwekkende reeks functies die voldoende zijn om kwaliteitsprojecten te maken, beheren, bijwerken en promoten. Er is geen limiet aan het aantal webpagina’s dat u voor elke website kunt maken, u beslist zelf. Hetzelfde geldt voor het aantal websites dat op één account is gemaakt. Hier is een kort overzicht van de functies die Duda biedt:

  • e-commerce – U kunt Duda gebruiken om online winkels met veel functies te creëren en te beheren die even goed toegankelijk zijn op mobiele apparaten en desktopapparaten. De websitebouwer biedt meerdere eCommerce-ontwerpen die worden geleverd met indrukwekkende productpaginalay-outs, een geïntegreerd winkelwagentje, een nieuwsbriefmail-setup-optie, veelzijdige betalingsoplossingen en andere onmisbare eCommerce-functies.
  • duda-e-commerce

  • Bloggen – Op dezelfde manier maakt Duda het mogelijk om een ​​functionele responsieve blog te maken. Het is mogelijk om inhoud en blogpagina’s toe te voegen en te bewerken, hun stijlen en lay-outs te kiezen, statistieken te bekijken en zelfs toegangsrechten voor websites toe te wijzen aan verschillende bijdragers. Je kunt kiezen tussen twee bewerkingsmodi: Lay-outmodus om je blogstructuur individueel in te stellen en Berichtmodus om inhoud toe te voegen. Dit vereenvoudigt het proces van blogontwikkeling en het verdere beheer ervan.
  • Duda Blog

  • Meertalige ondersteuning – Het platform laat je kiezen tussen meerdere talen om een ​​website te starten. Als u een code-bewuste gebruiker bent, krijgt u mogelijk ook toegang tot webpagina-codes om meer gedetailleerde instellingen te maken voor elke taal die u gebruikt.
  • InSite Tool – Met de tool kunnen webontwerpers gepersonaliseerde en unieke inhoud toevoegen om de juiste doelgroep die erin geïnteresseerd is verder te kiezen. De keuze van gebruikers om te targeten is gebaseerd op verschillende factoren, waaronder locatie, tijd van de dag, gebruikte apparaten enz. Bovendien kunt u met de tool verschillende berichten weergeven in pop-upvensters die bedoeld zijn voor gebruikers die op uw website browsen.
  • Integraties – Duda biedt uitgebreide integratieopties, waardoor het mogelijk is om sociale netwerkknoppen aan uw project toe te voegen, links naar sociale media-accounts te plaatsen, sociale feeds te integreren enz. U kunt ook populaire widgets toevoegen om in contact te komen met het publiek met contactformulieren, OpenTable-reserveringen , vCita, Disqus-opmerkingen, kaarten en widgets voor meerdere locaties behoren tot de meest populaire items.
  • Code injectie – Technisch onderlegde gebruikers zullen profiteren van het gebruik van de ontwikkelaarsmodus, die toegang geeft tot webpagina-codes en het mogelijk maakt om uw eigen codes te injecteren om een ​​project een volledig persoonlijk uiterlijk en prestaties te geven.
 • WordPress. Het open-source CMS biedt een superieure reeks geavanceerde functies die uw project een volledig persoonlijk ontwerp en hoogwaardige prestaties kunnen geven. De opties voor integratie en ontwerpaanpassing zijn echt fantastisch en overtreffen met name die van andere populaire webbouwtools. Bekijk nu enkele WordPress-voordelen.

  Duda versus WordPress

  • Bloggen – WordPress is oorspronkelijk gemaakt met het oog op bloggen. De blogfuncties zullen dus uw verwachtingen overtreffen. Met het systeem kunt u blogs met volledige functionaliteit maken en bijwerken met veel aanpasbare berichten, een artikelplanningsfunctie, blogbeheer en promotietools en nog veel meer voordelen.
  • Integratie – Het CMS staat bekend om zijn verbazingwekkende uitbreidbaarheid. Het wordt geleverd met veel gratis plug-ins en thema’s, maar er zijn ook duizenden betaalde en gratis integraties beschikbaar op internet. Ontwikkeld door externe ontwerpers speciaal voor WordPress, ze maken het mogelijk om de functionaliteit van uw website effectief te verbeteren en het ontwerp ervan te verbeteren. Zorg ervoor dat u deze plug-ins en thema’s van vertrouwde experts krijgt.
  • Gutenberg Editor – Recente WordPress-update heeft de geavanceerde Gutenberg Editor geïntroduceerd, die een revolutie teweeg heeft gebracht in de aanpak van website-ontwikkeling met CMS. Het is niet langer nodig om met de oude HTML / teksteditor in WordPress te werken – de nieuwe Gutenberg-editor is op blokken gebaseerd en laat je dus je eigen website-indeling maken uit inhoudsblokken die beschikbaar zijn in het systeem. In dit opzicht lijkt het proces op de procedure van het werken met standaard website-bouwers.
  • Hosting – WordPress heeft geen geïntegreerde hosting. Gebruikers moeten hun eigen providers kiezen op basis van hun speciale vereisten. Het CMS heeft echter voor het gemak van hun gebruikers gezorgd en hen aanbevolen te kiezen Bluehost. Dit is een vertrouwde host die betaalbaarheid omvat (het goedkoopste abonnement kost u slechts $ 2,95 / maand) en uitgebreide functieset.
 • Ga naar WordPress Alternatieven.

Duda versus WordPress: WordPress lijkt een meer functionele en veelzijdige keuze te zijn. Het CMS werkt uitstekend voor complexe projecten, terwijl Duda een goede oplossing is voor eenvoudige websites die geen diepe flexibiliteit en geavanceerde instellingen vereisen.

Winnaar in de categorieDe winnaar is:Probeer het gratis

3. Ontwerp

 • Duda. De websitebouwer biedt momenteel meer dan 100 kwaliteitssjablonen, die standaard gratis en responsief zijn. De collectie van het systeem wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe high-end designs. Ze zijn gesorteerd op branche om de keuze van gebruikers te vereenvoudigen en te versnellen. De zoekfilteroptie is hier ook beschikbaar voor snelle en gemakkelijke sjabloontoegang.

  Duda versus WordPress

  Duda-thema’s zijn veelzijdig, modern en behoorlijk indrukwekkend. Het is mogelijk om hun uiterlijk volledig te wijzigen via code-injectie ingeschakeld in de ontwikkelaarsmodus. Als u de sjabloon die absoluut aan uw behoeften voldoet niet kunt vinden, biedt Duda de mogelijkheid om een ​​leeg thema te selecteren en het helemaal opnieuw aan te passen.

  Zodra u klaar bent met de sjabloonkeuze, kunt u een voorbeeld van uw thema bekijken om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze heeft gemaakt. In de voorbeeldmodus kunt u zien hoe uw project wordt weergegeven op mobiele en desktop-apparaten. Maak je geen zorgen, als je denkt dat de sjabloon die je hebt gekozen niet voldoet aan je webontwerpbehoeften – met Duda kun je van ontwerp wisselen tijdens het webontwikkelingsproces, ongeacht in welk stadium je bent.

 • WordPress. WordPress-sjabloonverzameling is een van de meest uitgebreide en rijkste in de moderne niche voor webontwikkeling. Dit komt omdat het CMS standaard geen ingebouwde thema’s biedt, maar ook externe ontwerpen kan integreren. Er zijn honderden, zo niet zelfs duizenden, op internet. Deze thema’s zijn speciaal voor WordPress ontwikkeld door andere webdesigners en u kunt bijna elk thema vinden dat past bij uw behoeften en projectfocus.

  Duda versus WordPress

  Je kunt kiezen uit gratis en betaalde WordPress-sjablonen. Deze laatste zijn veiliger omdat gratis thema’s soms een traktatie zijn voor uw project, met malware en kwaadaardige codes. Bovendien zijn sommige sjablonen niet meer compatibel met het systeem na de introductie van de Gutenberg-editor. De beste manier om dat te voorkomen is door vooraf alle sjabloonparameters en de optimalisatie ervan voor de nieuwste WordPress-versie te controleren of het universele Twenty Nineteen-thema te gebruiken dat WordPress samen met de Gutenberg-editor heeft uitgebracht. De laatste wordt geleverd met meerdere ontwerpaanpassingsinstellingen die u kunt gebruiken om het geselecteerde thema de vereiste look en functionaliteit te geven.

Duda versus WordPress. WordPress is de onbetwistbare leider op het gebied van sjabloonkeuze. Terwijl de collectie van Duda-ontwerpen ongeveer honderd thema’s omvat, kan WordPress bogen op duizenden sjablonen. Het CMS gaat ook voorop als het gaat om ontwerpaanpassing – met de geavanceerde Gutenberg-editor kunt u het project een verfijnde uitstraling geven. Beide systemen bieden echter toegang tot de code, wat met name de aanpasbaarheid van sjablonen vergroot.

Winnaar in de categorieDe winnaar is:Probeer het gratis

4. Klantenservice

 • Duda. Ondanks de eenvoud van het systeem, levert het hoogwaardige klantenserviceondersteuning. Naast de stapsgewijze zelfstudies die beschikbaar zijn in de kennisbank, maakt de websitebouwer het gebruik van de ticketingservice mogelijk, het bekijken van webinars met gedetailleerde video’s en handleidingen over het gebruik van het systeem.

  Het Helpcentrum van Duda behandelt de meest voorkomende onderwerpen waar de meeste gebruikers in geïnteresseerd zijn. Hier vindt u veel vragen en antwoorden op hen in afzonderlijke secties en categorieën. Een handige zoekfilteroptie helpt de zoektijd te verkorten, wat ook een handige optie is. Duda heeft ook een blog met nuttige artikelen en een livechat waarmee gebruikers onmiddellijk antwoord krijgen op hun dringende vragen.

 • WordPress. Er is geen officiële technische ondersteuning in WordPress, maar het systeem heeft een verbazingwekkend uitgebreide wereldwijde gebruikersgemeenschap. Er zijn duizenden tutorials, handleidingen, video- en tekstbronnen, gidsen en blogs, forums en kanalen, waar u uitgebreide informatie over het platform kunt vinden.

  Ondanks een dergelijke verscheidenheid aan WordPress-bronnen is dit soms niet voldoende, vooral niet voor beginners. Als gevolg hiervan hebben ze nog steeds de behoefte om het CMS zelfstandig te verkennen om de nuances en speciale kenmerken ervan te achterhalen. Dit is geen gemakkelijke taak, dus als u twijfelt over het maken van projecten met het CMS, kunt u overwegen om in plaats daarvan een websitebouwer te kiezen.

Duda versus WordPress. Duda heeft een gemakkelijker toegankelijke en informatieve klantenservice. Naast het Help Center en de uitgebreide Knowledge Base biedt het systeem ook live ondersteuning, wat een onmiskenbaar voordeel is. WordPress staat op zijn beurt vol met online tutorials, maar ze hebben geen officiële klantenondersteuning.

Winnaar in de categorieDe winnaar is:→ Probeer het GRATIS

5. Prijsbeleid

 • Duda. De websitebouwer heeft een gratis proefperiode van 30 dagen. Daarna moeten gebruikers upgraden naar een van de betaalde abonnementen. Er zijn er hier 3, namelijk:

  • Basis ($ 14 / maand) – inclusief 1 website, gratis SSL-certificering en e-mailondersteuning;
  • Team ($ 22 / maand) – bevat de voorwaarden van het Basisplan plus live ondersteuning en mogelijkheid om samen te werken met 4 leden;
  • Agentschap ($ 74 / maand) – bevat de voorwaarden van het Teamplan plus 8 websites, website-exportoptie en aangepaste branding.

  Bovendien biedt de websitebouwer stand-alone eCommerce-add-ons die bedoeld zijn voor gebruikers die online winkels willen lanceren. De prijzen van de add-ons staan ​​hieronder vermeld:

  • 10 productopslag – gratis;
  • Winkel voor 100 producten – $ 7,25 / maand;
  • Winkel voor 2500 producten – $ 19,25 / maand.

  En dat is het niet. Duda heeft ook een superieur White Label Plan voor ondernemers en webbureaus, die van plan zijn de systeemfuncties onder hun eigen merknaam te gebruiken. De oplossing omvat verschillende aanbiedingen, zoals Tiered Discount Pricing, Dedicated Account Manager, Unlimited API Access & Geavanceerde ondersteuning etc. De kosten van elke optie worden onafhankelijk met de systeembeheerders besproken.

 • WordPress. Het CMS is gratis – dit betreft de download, installatie en standaard functieset. U moet echter investeren in hosting, domeinnaam en betaalde extensies. Een standaard .com-domeinnaam kost u dus ongeveer $ 10- $ 15 per jaar, met een verlengingstermijn van $ 5- $ 15 meer op basis van het systeem waarmee u werkt. WordPress impliceert ook de noodzaak om plug-ins en sjablonen te kopen die nodig zijn om de prestaties van uw website te verbeteren. De kosten van deze uitbreidingen verschillen naargelang hun parameters.

  Over de keuze van een vertrouwde hostingprovider gesproken, het hangt af van de service waarvoor u kiest. Er zijn veel hosts beschikbaar, maar WordPress raadt zelf aan om te gebruiken >Bluehost. Dit is een van de meest gerenommeerde hostingproviders, die meerdere voordelen, uitgebreide functies en betaalbare prijzen biedt. Het goedkoopste Bluehost-plan dat de mogelijkheid biedt om één project te starten met onbeperkt verkeer, 50 GB schijfruimte en gratis SSL-certificaat, kost slechts $ 3,95 / maand. Dat is inderdaad meer dan een genereus aanbod.

Duda versus WordPress. Bij het vergelijken van de systemen met betrekking tot het prijsaspect, moet worden opgemerkt dat Duda vaste prijzen biedt, terwijl de kosten van het gebruik van WordPress kunnen verschillen met betrekking tot uw behoeften – hostingplan, domeinnaam en het aantal gekozen plug-ins en thema’s voor integratie.

Winnaar in de categorieDe winnaar is:Probeer het gratis

Bottom Line

Duda en WordPress zijn twee webbouwtools die verschillende benaderingen gebruiken voor het proces van website-ontwikkeling. Hoewel Duda een websitebouwer is die een standaard functieset biedt, is WordPress het gerenommeerde Content Management Systeem dat meerdere voordelen en vrijheid voor het aanpassen van het ontwerp onthult.

DudaDuda – is een websitebouwer voor slepen en neerzetten in de cloud, waarmee responsieve websites kunnen worden gemaakt en een uitgebreide functieset biedt die aan meerdere webontwerpbehoeften voldoet. Duda werkt goed voor webontwerpers en coderingsexperts, die de geavanceerde codetoegangsfunctie kunnen gebruiken tijdens het werken aan hun projecten. DudaDuda – is een websitebouwer voor slepen en neerzetten in de cloud, waarmee responsieve websites kunnen worden gemaakt en een uitgebreide functieset biedt die aan meerdere webontwerpbehoeften voldoet. Duda werkt goed voor webontwerpers en coderingsexperts, die de geavanceerde codetoegangsfunctie kunnen gebruiken tijdens het werken aan hun projecten.

WordPressWordPress – is het CMS dat populair is geworden bij miljoenen gebruikers over de hele wereld. Het systeem biedt krachtige plug-in-integratieopties, onbeperkte sjabloonkeuze, veelzijdige website-bewerking en geavanceerde aanpassingshulpmiddelen, en verdient absoluut de beste recensies. WordPress

De beslissing over de keuze van de beste webbouwtool moet nog steeds worden gebaseerd op uw webontwerpbehoeften, vaardigheden en resultaat dat u op de lange termijn wilt gebruiken. Duda is een goede keuze voor eenvoudige websites, omdat het niet veel moeite en tijd kost om te verkennen. Het ontbreekt echter aan flexibiliteit en diepte van instellingen voor ontwerpaanpassing. WordPress heeft een meer geprefereerde oplossing als u van plan bent een volledig uitgeruste website te ontwerpen. Het wordt geleverd met onbeperkte functionaliteit, duizenden thema’s, plug-ins en add-ons, maar het vereist ook een bepaalde achtergrond voor webdesign om een ​​hoog eindresultaat te bereiken.

Overzicht vergelijkingstabel

DudaWordPress
Makkelijk te gebruiken:Duda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPress
Kenmerken:Duda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPress
Ontwerpen:Duda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPress
Klantenservice:Duda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPress
Prijzen:Duda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPress
Totale score:Duda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPressDuda versus WordPress

Winnaar in de categorieDe algehele winnaar is:Probeer het gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map