Ecwid versus Shopify

ecwid-vs-shopify


Ecwid en Shopify zijn twee eCommerce-tools voor webbouw die verschillende benaderingen gebruiken voor het proces van het maken van webwinkels. Welke service u ook kiest, u kunt er een eCommerce-website mee starten en beheren.

De vraag is: hoe wilt u dat uw webwinkel eruitziet en welke features moet deze opleveren? Nadat u deze vraag hebt beantwoord, kunt u beslissen welke service precies beter zal werken voor uw eCommerce-webontwerpbehoeften.

Een snelle momentopname:

EcwidEcwid – is een eCommerce-plug-in, die is geïntegreerd in een bestaande website om deze e-commerce-functionaliteit te geven. Het is ook mogelijk om een ​​eenvoudige online winkel van één pagina te bouwen met de plug-in om de etalage van uw beste producten weer te geven. Ecwid wordt momenteel gebruikt door meer dan 1,5 miljoen ondernemers uit 175 landen van de wereld. ecwid.com

ShopifyShopify is de wereldberoemde eCommerce-software, die wordt geleverd met een rijke functieset, uitgebreide selectie van eCommerce-opties, een overvloed aan nichetools, websitesjablonen en andere functies die bijdragen aan de effectiviteit van het webontwikkelingsproces. Het bedrijf heeft meer dan 600.000 verkopers in 175 landen over de hele wereld. Shopify.com

Om u te helpen bij de keuze, is het logisch om beide tools in detail te verkennen en te analyseren om hun belangrijkste kenmerken, voor- en nadelen en verschillen te achterhalen. De volgende Shopify versus Ecwid-beoordeling zou u een hint moeten geven over welk platform u op de lange termijn moet gebruiken.

1. Gebruiksgemak

 • Ecwid. Het systeem biedt een uitzonderlijk gebruiksgemak, wat erg belangrijk is voor onervaren gebruikers, die al een eigen website hebben en er kleine webwinkels aan willen toevoegen om iets te koop aan te bieden. Het is niet nodig om hier een apart account aan te maken of helemaal opnieuw een eCommerce-website te bouwen. Ga gewoon naar het dashboard van het systeem, specificeer het domein en de speciale parameters van uw website en begin met het aanpassen van uw online winkel.

  Ecwid Dashboard

  Plug-inintegratie impliceert het invoegen van verschillende coderegels in de vereiste webpagina. Dit kost niet veel moeite, tijd en programmeerkennis. U krijgt een reeks tips aangeboden door de systeemwizard om u te helpen de taak zo goed mogelijk en zonder gedoe te voltooien.

  De interface van het systeem is logisch en visueel aantrekkelijk. Het biedt meerdere instellingen en zorgt voor eenvoudige navigatie en een relatief eenvoudig proces voor het maken van webwinkels. De voortgangsbalk in het dashboard is een handige tool die u bewust maakt van de huidige fase van uw webwinkelbereidheid.

  Ecwid Voeg een product toe

  Wanneer uw webwinkel klaar is, kunt u deze beheren door de velden in het menu in te vullen (Mijn verkoop, Catalogus, Marketing, Rapporten). Het voltooien van deze stappen is ook geen probleem vanwege het intuïtieve karakter van het platform.

 • Shopify. De eCommerce-software zal iedereen imponeren door zijn eenvoud en logische structuur. Of je nu een beginner bent die voor het eerst de nuances van het systeem verkent of een webdesignexpert die bereid is om een ​​grote online winkel te creëren, dit zal met Shopify helemaal geen uitdaging zijn. De dashboard-interface is grondig doordacht. Het is niet alleen visueel aantrekkelijk en intuïtief, maar het wekt ook de wens op om ermee te blijven werken. Het dashboard is zo gebruiksvriendelijk dat het onmogelijk is om hier iets over het hoofd te zien – volg gewoon de stappen in de wizard om een ​​webwinkel te maken en aan te passen.

  Shopify-productpagina

  Shopify heeft ook veel te bieden aan bedrijfseigenaren, die het vaak te druk hebben om op kantoor te blijven en dus de behoefte hebben om hun webwinkels onderweg te beheren. Het maakt het mogelijk om gratis Shopify-apps voor Android en iOS te downloaden waarmee u uw eCommerce-website kunt bijwerken vanaf elke plaats waar u zich bevindt.

  Al met al wekt het systeem de indruk van een krachtige websitebouwer, die nog steeds vrij eenvoudig te beheersen is. Het werkt op dezelfde manier voor nieuwkomers en meer bekwame webbouwers. Rijke functionaliteit gecombineerd met verbluffende ergonomie van het dashboard en een keurig interfaceontwerp zullen niemand onverschillig laten.

Ecwid versus Shopify. Welk systeem u ook kiest om een ​​website te bouwen, u zult er geen ernstige problemen mee hebben. Als plug-in is Ecwid echter minder begrijpelijk, om nog maar te zwijgen van het feit dat u moet weten hoe u het moet verbinden met uw kant-en-klare website. Shopify is op zijn beurt een duurzaam systeem, waarin alle gebeurtenissen plaatsvinden in één ecosysteem. Het systeem biedt diepe flexibiliteit en biedt een logisch bedieningspaneel, dat rijk is aan instellingen die ook niet moeilijk te verkennen zijn.

2. Functieset en flexibiliteit

 • Ecwid. Het gebruik van de plug-in verschilt niet veel van het werken met een niche-websitebouwer of CMS. Het wordt geleverd met bijna dezelfde set eCommerce-opties die kant-en-klaar worden geleverd, waaronder een productcatalogus, klantenbestand, rapporten, winkelwagentje, bezorging, belastingen, betalingen, meldingsinstellingen, integratie van sociale netwerken, eBay en een mogelijkheid om Installeer extra betaalde app-pakketten om de basisfunctionaliteit van de website en mobiele iOS / Android-apps uit te breiden.

  De plug-in wordt ook geleverd met POS (Point of Sale) -functie, waarmee u de producten niet alleen in de webwinkel kunt verkopen, maar ook in de lokale winkel. Als u een eCommerce-website op het andere platform heeft gebouwd en vervolgens hebt besloten over te schakelen naar de door Ecwid aangedreven webwinkel, is het overbrengen van uw productlijst helemaal niet moeilijk. Het systeem maakt het mogelijk om items die te koop worden aangeboden te exporteren / importeren in het CSV-formaat dat van toepassing is op de meeste hedendaagse websitebouwers.

  Ecwid Website Look

  Dankzij de meertalige ondersteuning hebben gebruikers de mogelijkheid om uit 50 talen te kiezen om hun etalages te vertalen. Hierdoor kan meer verkeer uit het buitenland worden aangetrokken.

  Naast plug-inintegratie maakt Ecwid het mogelijk om een ​​zelfstandige website te lanceren. Houd er echter rekening mee dat de functionaliteit van het systeem niet voldoende zal zijn om een ​​grote online winkel te creëren. Wat u hier kunt maken, is een kleine webwinkel van één pagina om uw producten onder de aandacht te brengen. Met Ecwid kunnen bedrijfseigenaren verschillende verkoopkanalen gebruiken om uw producten op verschillende platforms te verkopen en ze via één bedieningspaneel te beheren. Dit is ook best handig. Als u iets op de sociale netwerken wilt verkopen, kunt u met de plug-in kiezen tussen verschillende sociale-mediaplatforms en marktplaatsen.

  Ecwid integratie

  Ecwid staat ook bekend om zijn uitgebreide online winkelbeheeropties. Gebruikers kunnen niet alleen digitale en fysieke producten verkopen, hun kenmerken specificeren, maar ook productlijsten en kortingen maken, verschillende voorraadbeheertools en verlaten checkout-herstelfuncties gebruiken, SEO-parameters instellen enz. Om de aandacht van gebruikers te trekken, kunnen ondernemers automatische belastingcalculators gebruiken, afrekenopties, taalkeuze inschakelen, realtime verzendtarieven en gedetailleerde productrecensies aanbieden enz.

  Houd er rekening mee dat niet alle functies binnen een gratis abonnement worden aangeboden. Velen van hen zijn alleen beschikbaar op betaalde abonnementen.

  U moet ook weten dat online winkels die met Ecwid zijn gemaakt, door de zoekmachines niet als inhoud worden gezien, maar als JS-script zonder enige inhoud. Dat wil zeggen, door het gebruik van de AJAX ziet de interface van showvensters er behoorlijk fatsoenlijk uit en werkt snel, maar dergelijke platforms zijn bijna niet van toepassing op standaard SEO-promotie.

  Het systeem heeft een ‘Promotie’-sectie, maar het bevat alleen geallieerde opties, zoals kortingsbonnen, Facebook-apps, externe handelsplatforms, mobiele apps enz. Dat wil zeggen, Ecwid heeft geen standaard en normale SEO-instellingen zoals ze zojuist hebben gewonnen’ t werkt op dit platform vanwege de technische eigenschappen.

 • Shopify. Waar Shopify eigenlijk in uitblinkt, is functionaliteit. Als leider van de eCommerce-niche biedt de software een indrukwekkende functieset, die de mogelijkheid biedt om een ​​volwaardige online winkel te lanceren en effectief te beheren, of het nu een klein project is of een hypermarkt met duizenden producten.

  Shopify staat bekend om zijn uitgebreide integratie- en synchronisatie-opties, die het mogelijk maken om je webwinkel uitgebreide prestaties te geven. Als je al een Amazon-account hebt, kun je het integreren met dat op Shopify om het klantenbestand en het verkoopvolume te vergroten. Synchronisatie van uw account met bijvoorbeeld boekhoudapps zoals Quickbooks of Xero zal ook bijdragen aan de prestaties van uw webwinkel.

  Shopify-verkooppunt

  De softwareontwikkelaars hebben onlangs de geavanceerde Augmented Reality-tool geïntroduceerd. Het helpt klanten om de producten waarin ze geïnteresseerd zijn van verschillende kanten te verkennen om een ​​idee te krijgen van hun speciale parameters die op het eerste gezicht niet zichtbaar zijn.

  Bovendien wordt het platform standaard geleverd met meertalige en meerkanaalsondersteuning. Het systeem heeft langdurige samenwerkingsrelaties met eBay, Instagram, Facebook en andere platforms.

  Shopify-ontwikkelaars besteden speciale aandacht aan de veiligheid van de informatie en betalingstransacties van hun gebruikers. Om uw webwinkel te beschermen tegen alle kinderen van fraude, kunt u het SSL-certificaat aansluiten of de Fraud Protect-functie gebruiken die het systeem niet lang geleden heeft geïntroduceerd.

  Afgezien van webdesign en maatwerk, biedt Shopify uitgebreide marketingfuncties. Een van de meest populaire, zinvolle en nuttige functies, is in eerste instantie logisch om de POS-software (Point-of-Sale) te noemen. Het systeem maakt het mogelijk om kleine, middelgrote en grote online winkels te starten en te beheren, evenals lokale winkelpuien. Dit kan met name het verkoopvolume verhogen en de omzet maximaliseren.

  Met Shopify kunt u gedetailleerde webwinkelstatistieken achterhalen, e-mailmarketingopties toepassen, SEO-parameters aanpassen en wijzigen, samenwerken met meerdere distributiekanalen (Amazon, BuzzFeed, eBay, Houzz etc.), verschillende apps installeren (het systeem heeft momenteel meer dan 1000 gratis applicaties), gebruik de mobiele app voor effectief webwinkelbeheer en voltooi andere stappen.

Ecwid versus Shopify. Als het gaat om flexibiliteit en functieset, is Shopify uitgesloten. Als eCommerce-plug-in kan Ecwid niet eens worden vergeleken met deze geavanceerde eCommerce-software. Shopify wordt geleverd met krachtige out-of-the-box functionaliteit, ontwerpaanpassingstools, marketing- en aangepaste engagementopties, SEO-promotiefuncties enz. Als u een webwinkel met het systeem heeft gebouwd, krijgt u volledige controle over het systeem.

3. Ontwerpen

EcwidShopify
Aantal thema’s:050+
Gratis thema’sn / a&# x2714; JA
Kosten voor betaalde thema’s:n / a$ 140- $ 180
Reagerend ontwerp✘ NEE&# x2714; JA
Sorteren op branche:✘ NEE&# x2714; JA
CSS-code bewerken:✘ NEE&# x2714; JA
 • Ecwid. Als een eCommerce-plug-in biedt Ecwid geen enkele sjabloonkeuzemogelijkheid. U integreert het gewoon in uw vooraf ontworpen website en past de beschikbare parameters aan.

  Het aantal kenmerken dat u hier kunt wijzigen, is ook niet groot, maar ze laten nog steeds een aantrekkelijke etalage toe om uw producten in het gunstigste licht te presenteren. Met dit doel kunt u hier kiezen tussen drie kleurenschema’s van één ontwerp, namelijk standaard, beige en wit, en de belangrijkste ontwerpaanpassingsinstellingen wijzigen.

  Er zijn ook toepassingen die het mogelijk maken om individuele ontwerpen te maken voor Ecwid-etalages. Ze kunnen worden gekocht in een merkwinkel (‘Aangepaste thema’s’ zijn dus beschikbaar voor $ 435). Over het algemeen wordt het ontwerp van een webwinkel in eerste instantie beïnvloed door het ontwerp van een website waarmee het zal worden verbonden. De instellingen van de show window-interface zijn minimaal, hoewel dit voor iemand een leuke oplossing kan zijn.

 • Shopify. De eCommerce-software heeft momenteel een mooie verzameling nichesjablonen. U kunt kiezen tussen gratis en betaalde ontwerpen. Het aantal gratis thema’s bestaat uit 10 items, terwijl dat van betaalde sjablonen 51 is.

  De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de belangrijkste sjabloonparameters en de mate van maatwerk die wordt geïmpliceerd. Welk sjabloon u uiteindelijk ook kiest, u kunt 100% zeker zijn van de kwaliteit en aanpasbaarheid. Houd er rekening mee dat betaalde thema’s rijker en veelzijdiger zijn. Ze hebben ook een exquise uitstraling en aanpassingsmogelijkheden. U kunt een sjabloon kiezen voor elke smaak, inclusief die met diverse menuposities, aantal en type, headers op volledig scherm, met / zonder schuifregelaars, met / zonder een etalage op de startpagina enz. Alle mogelijke ontwerpcomponenten van de webwinkel zijn hier ook beschikbaar.

  De websitebouwer biedt een exclusieve mogelijkheid om de geselecteerde sjabloon door middel van gebruik volledig aan te passen Shopify-vloeistof gereedschap. Het zal een grote hulp zijn voor nieuwkomers en bekwame webontwikkelaars, die van plan zijn hun eCommerce-partners te ondersteunen, door een geheel nieuwe en unieke ontwerpaanpassingservaring te bieden. De tool heeft alles wat je nodig hebt om een ​​unieke sjabloon te starten. Het bevat technische tips, handleidingen, vloeibare taalbronnen en andere functies die handig kunnen zijn voor gebruikers die meeslepende en aantrekkelijke eCommerce-thema’s willen creëren.

Ecwid versus Shopify. Het spreekt voor zich dat Ecwid wordt geleverd met een minimale set ontwerpinstellingen voor het etalage. Het is problematisch om er individualiteit aan te geven of aan te passen aan het beschikbare websiteontwerp. Dit is duur of onhandig. Shopify biedt op zijn beurt bijna de onbeperkte vrijheid van handig sjabloonontwerp en structuurbewerking. De eCommerce-software is de onmiskenbare leider in de vergelijking van ontwerpaspecten.

4. Klantenservice

 • Ecwid. Verschillend met betrekking tot het plan waar gebruikers voor kiezen, zijn de klantenondersteuningsopties van Ecwid nog steeds vrij beperkt. Abonnees met een gratis abonnement hebben alleen toegang tot e-mailcommunicatie met het ondersteuningsteam van het systeem. Ze kunnen ook een gratis blog bezoeken met nuttige servicegerelateerde artikelen, aanbevelingen, handleidingen en eCommerce-tips. Ecwid geeft toegang tot het communityforum en de informatieve kennisbank, waar elke gebruiker antwoorden kan vinden op de beschikbare vragen. Het platform heeft ook een gratis YouTube-kanaal met video-tutorials die op elk moment van de dag beschikbaar zijn.

  Betaalde systeemabonnees hebben toegang tot de individuele technische ondersteuning via de e-mail of livechat. Hier wordt ook telefonische ondersteuning met prioriteit geboden. Om deze optie te gebruiken, kunt u het terugbelverzoek achterlaten, zodat de teamleden op elk gewenst moment contact met u kunnen opnemen. Jaarabonnementen krijgen 12 uur aangepaste webwinkelontwikkeling aangeboden. De service is levensvatbaar voor alle gebruikers van betaalde abonnementen en de kosten beginnen bij $ 100.

 • Shopify. De klantenservice is van het hoogste niveau, wat zeker op zijn kosten komt. Er is een krachtig forum met veel onderwerpen en branches om vragen van gebruikers te matchen. Shopify-klanten kunnen ook toegang krijgen tot meerdere artikelen, handleidingen, tips, veelgestelde vragen en aanbevelingen die het systeem biedt aan iedereen die deze ondersteuning nodig heeft.

  Bovendien onderscheidt de software zich van de massa door de geavanceerde livechat met Shopify Guru en de mogelijkheid voor e-mailcommunicatie. De kwaliteit van de klantenservice is prettig, de managers reageren snel en, wat er echt toe doet, professioneel op de vragen. Het systeem heeft een eigen YouTube-kanaal met een rijke keuze aan educatieve video’s.

Shopify versus Ecwid. Als het gaat om de kwaliteit van klantenondersteuning, bekleedt Shopify de leidende positie. Er moet echter worden vermeld dat de kwaliteit van technische ondersteuning in beide services redelijk is. Shopify biedt een betere selectie van educatief materiaal voor tekst en video, een krachtig communityforum, livechat met een persoonlijke assistent en een YouTube-kanaal om aan de behoeften van alle gebruikers te voldoen.

5. Prijsbeleid

 • Ecwid. Het systeem biedt een gratis abonnement dat u onbeperkt kunt gebruiken. Het plan maakt het mogelijk om tot 10 producten te verkopen en een reeks handige functies te gebruiken, waaronder onbeperkte bandbreedte, mobiel winkelwagentje, gratis startsite aanmaken, geen transactiekosten, mogelijkheid om een ​​webwinkel aan een website toe te voegen en tegelijkertijd op meerdere te verkopen websites. Als u echter van plan bent een volwaardige webwinkel met Ecwid te starten, voldoet het gratis abonnement niet aan uw behoeften.

  Wat betreft de betaalde opties, er zijn er hier drie, namelijk Venture, Business en Unlimited-abonnementen. De kosten van betaalde abonnementen beginnen met $ 15 / maand (of $ 12,50 / maand met het jaarabonnement) en bereiken $ 99 / maand ($ 82,50 / maand met de jaarlijkse betaling). Het verschil tussen de plannen gaat over het aantal producten dat ze u laten verkopen en de inbegrepen functies (geautomatiseerde belastingberekening, CSV-productexport / -import, creatie van kortingsbonnen, aangepaste facturen, marktplaats- en POS-integratie, aangepaste mobiele winkel-app, prioriteitstechnologie) ondersteuning en meer).

 • Shopify en Ecwid prijsvergelijkingstabel

  ShopifyEcwid
  Prijsplannen:&# x2714; Lite ($ 9 / maand);
  &# x2714; Basis Shopify ($ 29 / maand);
  &# x2714; Shopify ($ 79 / maand);
  &# x2714; Geavanceerde Shopify ($ 299 / maand).
  &# x2714; Onderneming ($ 15 / maand);
  &# x2714; Zakelijk ($ 35 / maand);
  &# x2714; Onbeperkt ($ 99 / maand).
  Kenmerken:&# x2714; Offertes in realtime verzending;
  &# x2714; Gratis SSL-certificaat;
  &# x2714; Fraude-analyse;
  Verlaten winkelwagenherstel;
  &# x2714; Kortingscodes & Cadeaubonnen;
  &# x2714; Live ondersteuning.
  &# x2714; Digitale producten;
  &# x2714; Onbeperkt verkeer;
  &# x2714; Gratis opstartwebsite;
  &# x2714; Online winkel voor sociale accounts;
  &# x2714; Mobiele app;
  &# x2714; Live ondersteuning.
 • Shopify. De software heeft een gratis proefperiode van 14 dagen. Met de proef kunnen de belangrijkste kenmerken van het systeem worden getest om te bepalen of u bereid bent te betalen voor een van de hogere plannen. Over betaalde abonnementen gesproken, er zijn er hier vier. Deze omvatten Light, Basic Shopify, Shopify en Advanced Shopify. De kosten van de abonnementen variëren van $ 9 / maand voor de goedkoopste optie tot $ 299 / maand voor de duurste oplossing.

  De plannen verschillen van elkaar in termen van functies en tools waarmee ze worden geleverd. Dit betreft met name marketingopties, transactiekosten, het maken van verkooprapporten enz. Er is een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Bovendien brengt het platform provisies in rekening voor de transacties die binnen het systeem worden uitgevoerd. De kosten variëren tussen 0,5% en% 2 op basis van het abonnement waarop u bent geabonneerd. Houd er rekening mee dat hoe hoger het plan dat u gebruikt, hoe lager de commissiekosten zullen zijn (in sommige gevallen worden er helemaal geen transactiekosten in rekening gebracht).

Ecwid versus Shopify. Bij het beoordelen van het prijsaspect hebben we geconcludeerd dat Shopify een gunstiger oplossing is. Het systeem heeft een Lite Plan dat bijna dezelfde functionaliteit biedt als Ecwid. Het heeft geen zin om meer te betalen voor een vergelijkbare functieset. Als u een functionele website nodig heeft, moet u er meer in investeren. Op de lange termijn profiteert u echter van extra voordelen, dus het plan is de investering zeker waard. Welke webdesigndoelstellingen en -plannen u ook heeft, Shopify zal nog steeds een voordeligere en kosteneffectievere oplossing zijn.

Bottom Line

Ecwid en Shopify zijn degelijke tools voor het bouwen van e-commerce, die verschillende benaderingen gebruiken voor het maken van webwinkels en veelzijdige functies bieden om de taak met succes te voltooien. De keuze van de dienst moet gebaseerd zijn op het publiek dat u wilt bereiken, uw vaardigheden op het gebied van webdesign, verwachtingen en budget dat u bereid bent te investeren in het project.

Hoewel Ecwid het mogelijk maakt om een ​​webwinkel te creëren door middel van plug-inintegratie, onthult Shopify uitgebreidere en krachtigere opties. Nadat we beide platforms hebben beoordeeld en vergeleken, zijn we klaar om Shopify aan te bevelen als de beste eCommerce-software die beschikbaar is in de hedendaagse niche.

EcwidEcwid is een volledig uitgeruste eCommerce-plug-in, waarmee u een online winkel kunt starten op basis van de kant-en-klare website. De plug-in heeft een beperkte functionaliteit, waardoor het een goede keuze is voor alleen beginners en kleine bedrijven. Als je een degelijke middelgrote tot grote webwinkel nodig hebt, is Shopify zeker een slimmere oplossing.ecwid.com

ShopifyShopify is een duurzame eCommerce software, die het mogelijk maakt om een ​​breed scala aan webwinkelontwikkeltaken te voltooien. Het platform biedt toegang tot de geavanceerde functieset, een overvloed aan opties voor ontwerpaanpassing en een betaalbaar prijsbeleid. Shopify.com

Als je serieuze ambities hebt op het gebied van webdesign en langetermijndoelen, dan moet je zeker een webwinkel op een apart domein creëren. Shopify is precies het type platform om dat te doen. Het systeem zal het beste werken voor gebruikers die van plan zijn een geloofwaardige aanwezigheid op het web voor hun bedrijf te creëren, met het oog op omzetgroei, aantrekking van verkeer en winstgeneratie.

Overzicht vergelijkingstabel

EcwidShopify
Makkelijk te gebruiken:Ecwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus Shopify
Kenmerken:Ecwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus Shopify
Ontwerpen:Ecwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus Shopify
Klantenservice:Ecwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus Shopify
Prijzen:Ecwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus Shopify
Totale score:Ecwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus ShopifyEcwid versus Shopify

Probeer Shopify nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map