Hostinger versus Bluehost

hostinger versus bluehost


Beide hostingproviders hebben hetzelfde doel, hoewel de bedrijven een andere manier implementeren om ze te bereiken. De belangrijkste missie is het leveren van betrouwbare webhostingoplossingen voor site-eigenaren.

Bluehost lijkt echter instrumenten te implementeren die methodischer zijn, terwijl Hostinger voornamelijk vertrouwt op zijn bijgewerkte netwerk.

Een snelle momentopname:

HostingerHostinger – is een betrouwbare hosting, die in de loop der jaren behoorlijk populair is geworden bij website-eigenaren, voornamelijk vanwege de goedkope plannen met voldoende functies om vanaf het begin te profiteren. Het platform presteert goed genoeg en levert een scala aan services en tools om het maximale uit zijn shared hosting-oplossingen te halen. Hostinger.com

BluehostBluehost – is een door WP aanbevolen platform dat nauwelijks enige introductie behoeft. Al meer dan 23 jaar biedt het bedrijf een brede selectie serveroplossingen voor elke behoefte. Het beschikt over een WordPress-compatibel dashboard, professioneel ondersteuningsteam, schaalbare hostingservices en meer. Bluehost.com

Maak je klaar voor een nieuwe ronde met Hostinger in het blauw en Bluehost in de rode hoek van onze digitale hostingring. De herziening van vandaag is om de duidelijke winnaar te definiëren. Laten we beginnen.

1. Hostingfuncties

 • Hostinger. Hostinger heeft naam gemaakt als een van de goedkoopste gedeelde hosting pakketten op internet. De plannen zijn vrijwel efficiënt, hoewel toegangspakketten zeker enkele kernfuncties missen. Als u snakt naar meer tools, moet u bereid zijn extra contant te betalen. Wat flexibiliteit betreft, heeft Hostinger een aantal geweldige voordelen te bieden.

  Hostinger-paneel

  • Goed voor nieuwkomers – het gebruik van het platform vereist geen technische kennis. U zult het aangepaste configuratiescherm van het systeem behoorlijk gebruiksvriendelijk vinden, zelfs als u nog niet eerder hostingservices hebt gebruikt. Het dashboard verschilt van wat we zien in typische cPanels van baksteen tot mortel die er soms vanaf het begin verwarrend uitzien. Met Hostinger zult u nooit problemen hebben met het gebruik van de tools.
  • Kosteneffectieve service – Behalve dat het een van de goedkoopste shared hosting-aanbiedingen op internet is, brengt Hostinger ook een aantal gratis functies uit de doos. Hoewel ze niet beschikbaar zijn bij het toegangsplan, bevatten ze gratis SSL, marketingaanbiedingen, gratis wekelijkse of maandelijkse back-ups, beveiligingsmiddelen en andere voordelen, afhankelijk van het plan.
  • Website Builder slepen en neerzetten – een geweldige functie voor beginners die nog steeds willen vanaf het begin hun eigen websites bouwen zonder te kiezen voor ontmoedigende CMS-platforms of met speciale codeer- of webdesignvaardigheden. Met een eenvoudige tool kunt u een solide site maken met alle benodigde elementen of secties. Bewerk eenvoudig de lay-out door tekst, mediabestanden of widgets toe te voegen. Maak eenvoudig aangepaste pagina’s.
  • Goede WordPress-hosting – als u liever gebruikt WordPress voor typische websitebouwers, zult u wellicht een voor WP geoptimaliseerde hostingoplossing waarderen met ingebouwde plug-ins en add-ons, geoptimaliseerde servers, caching-plug-ins om de prestaties van uw website te verbeteren, enz..
 • Bluehost. Bluehost ziet er een beetje veelzijdiger uit qua functies. Het beschikt over een flexibelere WP-hostingoplossing naast naadloze aanpassing, verbeterde functionaliteit en andere geweldige voordelen die worden geleverd door de volgende functies:

  Hostinger versus Bluehost

  • Door WP aanbevolen hosting – Bluehost ziet er beter uit in termen van WordPress-integratie. Het is perfect voor WP-fans die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijk dashboard waaraan ze gewend zijn. Je hebt een optie om een ​​traditioneel cPanel te gebruiken of over te schakelen naar het originele WordPress-configuratiescherm. We moeten ook een verscheidenheid aan thema’s, geïntegreerde plug-ins, widgets en add-ons noemen om uit te kiezen.
  • Meerdere apps en add-ons – het platform levert talloze widgets en add-ons om uw website uniek en gebruiksvriendelijk te maken. Het systeem heeft een eigen marktplaats met verschillende services en instrumenten van derden om te implementeren. U kunt nieuwe scripts toevoegen, plug-ins downloaden of apps integreren.
  • SEO en e-commerce – Bluehost is niet alleen voor het hosten van uw site. Het platform wordt geleverd als een verbeterde tool om uw project schaalbaarder te maken. Sommige plannen worden geleverd met eCommerce-functies en Agora-achtige integratiemogelijkheden naast de vooraf geïnstalleerde WooCommerce inpluggen. Bovendien heeft het bedrijf een pool van SEO-experts die een aangepaste strategie zullen uitvoeren om de gelederen van uw site te verbeteren. Tegelijkertijd kunt u enkele van de kant-en-klare SEO-tactieken gebruiken.
  • Hosting voor elke behoefte – Bluehost is veelzijdiger in termen van hostingoplossingen. Of u nu een kleine WP-gebaseerde blog of portfolio wilt lanceren of als u een enorme digitale winkel als reseller wilt starten, Bluehost heeft een verscheidenheid aan hostingoplossingen van gedeeld tot cloud en VPS.

Hostinger versus Bluehost. Bluehost ziet eruit als een flexibeler en veelzijdiger platform met meer functies in elk van zijn plannen. In vergelijking met Hostinger biedt het meer aanpassingsmogelijkheden met zijn Marketplace en ziet het er wat beter uit in termen van integratie met WordPress.

2. Prestaties

 • Hostinger. Hostinger heeft verschillende datacenters in verschillende delen van de wereld. Het zorgt voor een betere fysieke connectiviteit en gegevenslevering aan websitebezoekers. De datacenters zijn te vinden in Azië, de Verenigde Staten en Europa. Dit feit zorgt voor een hoge laadsnelheid van de pagina. Aan de andere kant is het tarief licht gedaald.

  Hostinger-prestaties

  De huidige laadtijd van de pagina 400ms, wat beter zou kunnen zijn. Welnu, gebruikers krijgen nog steeds betere prestaties in vergelijking met de gemiddelde statistieken. De uptime is ook niet perfect, maar nog steeds goed genoeg met een totaaltarief van 99,98%. Als gevolg hiervan hebben we een behoorlijk behoorlijk platform in termen van prestaties voor een vrij lage waarde.

 • Bluehost. Bluehost is een bewezen leider met een duidelijke tot perfecte uptime, die de 99,99% -grens heeft bereikt. Website-eigenaren zullen geen problemen hebben, hoe hard de pieken of sprongen ook zijn. Wat betreft de andere prestatiekenmerken, ziet de laadsnelheid van de pagina er bijna hetzelfde uit met Hostinger. Het is 424ms en werkt ondanks de locatie prima voor elke website dankzij verschillende datacenters in Europa, de VS en Azië.

  Hostinger versus Bluehost

Hostinger versus Bluehost. Beide services hebben datacenters in verschillende delen van de wereld, wat goed is. Beide hebben bijna dezelfde laadsnelheid van de pagina. Bluehost is echter beter als het gaat om uptime. Het platform biedt bijna perfecte resultaten. Dit feit geeft Hostinger een voorsprong.

3. Beveiliging

 • Hostinger. Hostinger is voornamelijk een goedkope hostingoplossing, die wordt geleverd met een reeks basisbeveiligingsmiddelen. Als u meer geavanceerde beveiligingsmiddelen nodig heeft, maak u dan klaar om te betalen. Goed nieuws is dat het platform nog steeds die uitgebreide opties heeft. De basisfuncties omvatten integratie met SpamAssassin en CloudFare.

  De rest zijn voornamelijk betaalde tools. Dit zijn: wekelijkse of dagelijkse updates en SSL-certificaat (alleen beschikbaar voor Premium en Business),
  integratie met BitNinja alles-in-één pakket inclusief preventie van DDoS-aanvallen, XXS-fraudebeveiliging, anti-scamming-tools, enz.

 • Bluehost. Bluehost besteedt veel aandacht aan zijn beveiligingsmiddelen. Het wordt geleverd met verschillende beveiligingspakketten. Het antispampakket bestaat uit Spam Expert, Spam Hammer en Apache SpamAssassin. De instrumenten zijn een beetje standaard, hoewel ze nog steeds uitstekend werk leveren bij het beschermen van uw website tegen spammers.

  Bluehost-beveiliging

  Sommige meer geavanceerde digitale beveiligingsmiddelen zijn gericht op het voorkomen van DDoS en de bedreigingen van andere hackers:

  • IP zwarte lijst.
  • Integratie met CloudFare.
  • SSH-toegang en blokkering van websitetoegang.

Hostinger versus Bluehost. Elk platform heeft goede beveiligingsmiddelen, hoewel Bluehost meer aandacht besteedt aan DDoS-beveiliging. Een ander nadeel van Hostinger is het feit dat de meeste van zijn beveiligingstools beschikbaar zijn in Business en Premium, wat extra kosten met zich meebrengt.

4. Klantenservice

 • Hostinger. Het gerucht gaat dat Hostinger geen Live Chat-functie of telefoon heeft om contact te houden. Het is fout. De service heeft een directe manier om contact op te nemen met de klantenondersteuning. Het enige probleem is dat het alleen beschikbaar is voor ingelogde gebruikers. Dit feit maakt het communicatieproces met klanten een beetje vreemd. Je hebt geen kans om vragen te stellen of enkele details te verduidelijken, tenzij je al meezingt.

  Tegelijkertijd heeft het bedrijf nog steeds een typisch mailing- of ticketsysteem naast een diepgaande kennisbank met typische tutorials, videogidsen en algemene informatie met betrekking tot verschillende problemen.

 • Bluehost. Bluehost zorgt voor een professionelere aanpak als het gaat om het helpen van hun klanten. Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende beschikbare kanalen zonder dat ze mee hoeven te zingen. Ze bevatten Live Chat-opties. Klanten kunnen ook telefonisch en per e-mail contact opnemen. Gedetailleerde tutorials, handleidingen, video’s en artikelen zijn te vinden in een verbeterde Bluehost-kennisbank.

Bluehost vs Hostinger. het gebrek aan Live Chat-functie voor potentiële Hostinger-klanten plaatst het achter Bluehost, dat meer verbeterde en professionele klantenondersteuning biedt om alle mogelijke aspecten te dekken, ongeacht of u alleen van plan bent om de service of een ervaren website-eigenaar te gebruiken.

5. Prijsbeleid

 • Hostinger. Hostinger is genoemd als een van de meest betaalbare gedeelde hostingaanbiedingen op internet. Lage prijzen zijn wat bezoekers zien wanneer ze de bezoeken officiële website. De invoerprijzen kunnen echter een beetje lastig blijken te zijn. De drie belangrijkste pakketten zijn als volgt:

  • Eén plan – Voor slechts $ 0,80 / maand krijgen gebruikers 100 GB aan bandbreedte maar geen beveiligingsfuncties.
  • Premium abonnement – De prijs begint vanaf $ 1,25 / maand met onbeperkte websites en bandbreedte. Het pakket bevat beveiligingsopties en wekelijkse updates.
  • Bedrijfsplan – Het prijskaartje is $ 2,45 / maand inclusief alle beschikbare beveiligingsfuncties en onbeperkte opties van andere abonnementen.
 • Bluehost. Bluehost heeft een duidelijk prijsbeleid. Met andere woorden, u weet altijd waarvoor u daadwerkelijk betaalt. Simpel kies een plan en hou je eraan maar hou de vernieuwingsprijzen in de gaten:

  • Basisplan – Het kost $ 2,63 / maand en wordt geleverd met onbeperkte bandbreedte, gratis SSL en 50 GB opslag.
  • Plus-abonnement – Het levert onbeperkte SSD-opslag en domeinen, advertentiekredieten, antispam-tools voor slechts $ 4,86 ​​/ maand.
  • Keuzeplan – De prijs is hetzelfde als in Plus Plan, terwijl u bovendien siteback-ups en domeinprivacy krijgt.
  • Pro Plan – $ 12,43 / maand met alle beschikbare onbeperkte en gratis functies.

Hostinger versus Bluehost. Hostinger ziet er goedkoper uit. Je hebt echter natuurlijk extra functies nodig die meer kosten, terwijl Bluehost alles heeft wat je nodig hebt in een enkel abonnement zonder extra kosten.

Het komt neer op

Het kiezen van een hostingoplossing hangt voornamelijk af van de doelen en behoeften van uw website. Hostinger is misschien een goede oplossing voor kleine websites die geen uitgebreide functies vereisen, terwijl Bluehost een ultieme hostingoplossing is voor elk sitetype, of het nu een portefeuille of een digitale winkel.

HostingerHostinger is echter een betaalbare oplossing met een gebrek aan functies en beveiligingsmiddelen die beschikbaar zijn in het toegangsplan. Het werkt misschien voor blogs of websites voor kleine bedrijven, hoewel het ontbreken van een Live Chat-functie voor niet-geregistreerde gebruikers nogal een misser is. Hostinger.com

BluehostBluehost levert meerdere hostingoplossingen afhankelijk van uw behoeften. Elk abonnement wordt geleverd met voldoende functionaliteit en functies. Goede prestaties gecombineerd met een professioneel ondersteuningsteam maken dit bedrijf perfect voor elk webproject. Bluehost.com

We hebben een duidelijke winnaar gedefinieerd, hoewel de keuze altijd aan jou is. Vergeet niet om ervoor te zorgen dat een platform voldoet aan de vereisten van uw website om soepele prestaties te garanderen zonder bijna geen nadelen.

Overzicht vergelijkingstabel

HostingerBluehost
Hostingfuncties:Hostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus Bluehost
Prestaties:Hostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus Bluehost
Veiligheid:Hostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus Bluehost
Klantenservice:Hostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus Bluehost
Prijsbeleid:Hostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus Bluehost
Totale score:Hostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus BluehostHostinger versus Bluehost

Probeer Bluehost nu

 30 dagen geld-terug-garantie

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map