Mobirise-alternatieven

Mobirise-alternatieven


Mobirise (huidige versie is 4.12.3) – is een eenvoudige, handige en betaalbare website builder. Het is gelanceerd met de behoeften van niet-techneuten in het achterhoofd en maakt het mogelijk om gratis websites te maken voor commercieel en niet-commercieel gebruik, met een breed scala aan opties en tools die begrijpelijk en eenvoudig zijn voor gebruikers met uiteenlopende expertises.

Het enige opvallende nadeel hiervan offline website builder is het onvermogen om een ​​website te publiceren direct nadat deze is gemaakt. Om dat te doen, moet je je druk maken over de keuze van hosting, het selecteren van de meest geschikte opties die aan uw behoeften voldoen. Voor die gebruikers die zich niet met dit gedoe willen bemoeien, hebben we enkele beste Mobirise-alternatieven bekeken.

De beste alternatieven voor Mobirise

 1. WIX – Het beste Mobirise-alternatief (SaaS).
 2. WordPress – Gratis alternatief voor gehost platform (CMS).
 3. Webflow – Webdesignsoftware Vergelijkbaar met Mobirise.
 4. Pinegrow – Alternatieve webeditor voor professionals.
 5. Web Designer – Website-ontwikkelingssoftware van Google.

WIX – Het beste Mobirise-alternatief (SaaS)

WIX - Het beste Mobirise-alternatief (SaaS)

Wix – is de beste alles-in-één website builder met alle benodigde tools die al in het plan zijn opgenomen. Gebruikers moeten niet afzonderlijk zoeken naar een hostingprovider of domeinregistreerder. Dit is wat Wix een maakt flexibelere en eenvoudigere oplossing dan Mobirise.

Je krijgt de kans om een ​​site te maken en er meteen live mee te gaan. Bovendien is het platform perfect voor nieuwkomers die elk type website moeten bouwen, van een professionele blog of portfolio tot volledig uitgeruste digitale winkels of kleine bedrijfssites.

 • Multifunctioneel platform – afgezien van alles-in-één pakketten, kan Wix verschillende behoeften vervullen. Het helpt bij het creëren van op inhoud gebaseerde sites en online marktplaatsen. Gebruikers kunnen kiezen uit honderden relevante kant-en-klare sjablonen die verwijzen naar een bepaalde niche. Ze reageren allemaal 100%. Bovendien zien Wix-thema’s er goed uit en bevatten ze de vereiste widgets zonder dat ze hoeven te worden aangepast. Voeg eenvoudig inhoud toe, upload afbeeldingen en ga binnen enkele uren online, ondanks het type website of de complexiteit.
 • Geavanceerde website-editor – afgezien van de intuïtieve functionaliteit voor slepen en neerzetten, wordt Wix geleverd met een reeks krachtige bewerkingstools. Gebruikers kunnen nieuwe elementen toevoegen en deze over de pagina verplaatsen. U kunt een vooraf ontworpen mockup bewerken of vanuit de blanco een nieuwe paginastructuur maken. Het belangrijkste voordeel is hier dat het proces geen codeervaardigheden vereist. Als u nog steeds wat codering wilt doen, geeft Wix Corvid een kans voor ervaren gebruikers om exclusieve functies te ontwikkelen om aan hun zakelijke behoeften te voldoen.
 • AI-gestuurd platform – het systeem is succesvol geïmplementeerd AI-gebaseerde technologieën geleverd door Wix ADI. De tool vereenvoudigt het bouwproces en laat nieuwelingen in enkele minuten kant-en-klare websites maken. Een gebruiker moet alleen de niche, het type website en verschillende andere details aangeven, terwijl de software een kant-en-klare mockup zal bedenken, inclusief add-ons, geïntegreerde services, enz..
 • e-commerce – voor degenen die producten online willen verkopen, biedt Wix vooraf ontworpen digitale winkellay-outs naast beheerbare productpagina’s, betalingsopties en services van derden om te integreren. Gebruikers krijgen ook toegang tot promotie-instrumenten, coupons en andere speciale aanbiedingen.

Wix prijs: gebruikers kunnen Wix gratis proberen dankzij een gratis abonnement. Het is echter erg beperkt en biedt niet veel flexibiliteit. Je mag kies een betaald abonnement afhankelijk van uw doelen met een reeds inbegrepen hosting en domein. Een Combo-abonnement werkt geweldig voor kleine bedrijfssites of portefeuilles. Het kost $ 13 per maand en biedt toegang tot alle Wix-sjablonen en tot de app-markt. Als u een digitale winkel nodig heeft, kunt u kiezen uit verschillende eCommerce-abonnementen die beginnen bij $ 23 per maand.

Probeer Wix gratis

WordPress – Gratis alternatief voor gehost platform (CMS)

WordPress - Gratis Hosted-Platform Alternative (CMS)

WordPress – is een open source zelf-gehost Contentmanagement systeem. Net als bij Mobirise heeft WP extra hosting nodig om uw websitebestanden te bewaren. Maar het verschil is dat u kunt kiezen uit verschillende WordPress-geoptimaliseerde serveroplossingen die hierdoor worden geleverd vertrouwde hostingproviders Leuk vinden Bluehost, bijvoorbeeld. Ze bieden naadloze integratie, gratis domein en andere voordelen die nodig zijn om een ​​website te lanceren en te onderhouden.

De belangrijkste voordelen van WordPress zijn:

 • Grootste selectie van thema’s – WordPress is uit de concurrentie als het gaat om thema’s. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om duizenden responsieve sjablonen te vormen, ofwel hebben ze een blog, forum, website voor kleine bedrijven, online winkel, enz nodig. Alle thema’s zijn ontworpen door externe ontwikkelaars. Sommige zijn gratis, andere worden betaald. Maar zelfs gratis sjablonen kan eenvoudig worden aangepast bij voldoende codeervaardigheden.
 • Totale ontwerpvrijheid – de term “open source” betekent volledige controle over de broncode van de website. Gebruikers kunnen eenvoudig alle pagina-elementen, blokken en componenten bewerken of wijzigen. U kunt ook uw eigen functies ontwerpen, aangepaste scripts toevoegen, enz.
 • Plug-ins voor elke behoefte – aanpassingsvrijheid wordt gegarandeerd door duizenden beschikbare plug-ins, add-ons, widgets en services van derden die met een paar klikken kunnen worden verbonden. Of u wilt zich richten op de SEO van de website, analytische tools verbinden, boeiende contactformulieren maken of extra veiligheidsmiddelen toevoegen, kies en activeer eenvoudig de plug-in die u nodig heeft.
 • Content Management Tools – WordPress is het ultieme platform voor het beheren van inhoud. Het is oorspronkelijk ontwikkeld voor bloggers. Gebruikers hebben alle benodigde tekstopmaakinstrumenten, tools om blogposts te publiceren, afzonderlijke inhoudscategorieën, artikeltags en meer te maken. U krijgt toegang tot ingebouwde publicatieopties waarmee u SEO-vriendelijke teksten en pagina’s kunt maken.

WordPress prijs: om WordPress te gebruiken, hoeft u geen cent te betalen. U hebt echter een plaats nodig om uw toekomstige website te hosten terwijl sommige plug-ins, sjablonen en services van derden worden betaald. p style = ”text-align: justify;”>Bluehost brengt al die dingen samen en beheert het voor de gebruiker. De hostingprovider biedt zijn voor WP geoptimaliseerde serveroplossingen aan, waaronder een websitebeveiligingspakket, geweldige prestaties, toegang tot plug-ins en thema’s, volledige integratie met het CMS, enz. De prijs gaat vanaf $ 2,95 per maand.

Probeer WordPress gratis

Webflow – Webdesignsoftware Vergelijkbaar met Mobirise

Webflow - Webdesignsoftware Vergelijkbaar met Mobirise

Webflow – is een flexibele software met ondersteuning voor HTML, JS en CSS. Het is goed voor zowel nieuwkomers die niet weten hoe ze moeten coderen als voor professionele webdesigners die het meeste uit custom willen halen CRM, ontwerpelementen, animatie en visuele effecten.

Enkele van de Webflow-functies zijn vergelijkbaar met Mobirise. Het heeft echter meer voordelen, waaronder hosting, inline bewerking, geweldige coöperatieve tools, enz. Kijk eens:

 • Visuele benadering – Webflow heeft een exclusieve aanpak voor het bouwen van websites ontwikkeld, waarbij veel aandacht wordt besteed aan visualisatie. Zelfs als u niet weet hoe u moet coderen, kunt u eenvoudig 3D-animatie en complexe visuele effecten toevoegen terwijl het systeem de codering voor u doet.
 • Een reeks componenten – van ingesloten codecontainers en -tabbladen tot responsieve websitenavigatie, sociaal delen, tekst en andere elementen – kies een component en kies de locatie die u daarvoor nodig hebt op de pagina zonder interactie met de broncode.
 • Hosting inbegrepen – het platform wordt geleverd met hostingfaciliteiten. Het betekent dat u live kunt gaan met uw website zodra u klaar bent met aanpassen. De software belooft een uptime van 99,9%, directe systeemupdates, een aangepaste domeinnaam, dagelijkse back-ups van websites en meer.
 • Presentatie tools – elke Webflow-gebruiker heeft de kans om zijn of haar vaardigheden, nieuwste werken, resultaten, enzovoort te benadrukken. Zodra u zich heeft aangemeld, wordt automatisch een openbaar portfolio aan uw account gekoppeld. Het kan links naar uw eigen website bevatten en u een persoonlijk merk laten ontwikkelen.

Webflow prijs: u kunt kiezen uit vier van de algemene siteplannen die Basic ($ 12 per maand), CMS ($ 16 per maand), Zakelijk ($ 36) en Enterprise (bespreekbaar) abonnementen naast Webflow afzonderlijke eCommerce-aanbiedingen. Als u producten online moet verkopen, voegt u een Standard-, Plus- of Advanced-abonnement toe van respectievelijk $ 29, $ 47 en $ 212 per maand.

Probeer Webflow gratis

Pinegrow – Alternatieve webeditor voor professionals

Pinegrow - Alternatieve webeditor voor professionals

Pinegrow – is een platform voor professionals die graag willen profiteren van een reeks Bootstrap- en Foundation-componenten. De software maakt het mogelijk om meerdere pagina’s tegelijkertijd te bouwen en te beheren met behulp van CSS-styling met ondersteuning voor MINDER en SASS. Het kan worden gebruikt om zowel WordPress-thema’s als volledig functionele HTML-gebaseerde websites te maken. Net als Mobirise is Pinegrow een downloadbare app die beschikbaar is voor Windows en Mac. Maar dat zijn de enige gemeenschappelijke dingen tussen twee platforms.

Pinegrow-functies zijn als volgt:

 • Statische pagina’s in WP-thema’s – vanaf nu kunnen Pinegrow-gebruikers hun statische HTML-pagina’s converteren naar WordPress-thema’s (maar niet vice versa). Het enige dat u nodig hebt, is om de noodzakelijke parameters in de editor in te stellen voor een bestaande lay-out en WordPress-actie toe te voegen. Vervolgens kunt u een kant-en-klare WP-sjabloon exporteren.
 • WordPress Pages from Scratch – het platform maakt het eenvoudig om volledig functionele WordPress-thema’s vanuit het niets te bouwen. Het systeem biedt een selectie van vooraf ontworpen WordPress-elementen die met een klik kunnen worden toegevoegd. Ze omvatten berichten, bladwijzers, categorieën, navigatie, enz.
 • Slimme slepen-en-neerzetten-editor – hoewel ontworpen voor professionals, heeft het systeem nog steeds een functie voor slepen en neerzetten waarmee u bestaande elementen kunt herschikken, nieuwe blokken kunt verplaatsen, benodigde componenten kunt klonen, verschillende HTML-elementen kunt toevoegen of verwijderen.
 • Bootstrap & fundament – Pinegrow heeft een bibliotheek met kant-en-klare raamwerkcomponenten. Gebruikers hebben toegang tot visuele besturingselementen van de lay-out, kunnen de grootte van kolommen wijzigen, rasters wijzigen en thema’s aanpassen met tools die van toepassing zijn op zowel Bootstrap als Foundation.

Pinegrow prijs: Om de software te kunnen gebruiken, moet de app zijn geïnstalleerd. Het is compatibel met zowel Windows als MAC. Gebruikers kunnen kiezen uit drie basislicenties die beschikbaar zijn als levenslang abonnement. De licentie omvat Standard, Pro, ad Pro met WordPress die respectievelijk $ 49, $ 99 en $ 149 per maand kosten.

Probeer Pinegrow gratis

Web Designer – Website-ontwikkelingssoftware van Google

Web Designer - Website-ontwikkelingssoftware van Google

Webdesigner – is een website-bouwer van Google die is ontwikkeld om HTML5-responsieve pagina’s te bouwen. Net als Mobirise is het systeem geweldig voor beginners die visueel aantrekkelijke inhoud, pagina’s en advertentiebanners willen maken zonder met de code te knoeien. Het belangrijkste voordeel van Web Designer is dat de software beschikbaar is als een gratis downloadbare app in plaats van het naburige product – Google Sites.

Extra functies van het platform zijn onder meer:

 • Element positionering – de functie wordt ingeschakeld door de functie Vloeiende lay-out waarmee u de grootte, breedte en andere elementparameters kunt wijzigen. Gebruikers kunnen elke container wijzigen zonder toegang te krijgen tot de broncode.
 • Evenementinstellingen – Web Designer maakt het mogelijk om evenementen op te zetten en de inhoud aantrekkelijker te maken voor gebruikers. Je hebt de kans om galerijen toe te voegen, fysieke gebaren en visuele effecten te implementeren, zoals rotatie of schudden voor mobiele apparaten.
 • Onderdelen slepen en neerzetten – kies een container of element dat je nodig hebt en beweeg het naar de gewenste locatie op de pagina. Gebruikers kunnen schuifregelaars, galerijen, kaarten, videospelers en andere blokken selecteren.
 • Integratie – een unieke functie die alleen Web Designer heeft. Het systeem kan worden geïntegreerd met Google Drive. Afgezien van de mogelijkheid om websitedocumenten en mediabestanden bij te werken, kan het worden gebruikt om al uw creaties online in een browser te bekijken. Bovendien is het standaard verbonden met andere Google-services zoals Search Console, G Suite en Google Analytics.

Prijs Web Designer: het platform is gratis te gebruiken. Download de app en begin met het bouwen van de webpagina.

Probeer Web Designer gratis

Conclusie

Mobirise – is zeker het eerste systeem dat in je opkomt als het gaat om de keuze van de offline website builder. Dit komt omdat het supergemakkelijk, handig en gratis is. Het enige ernstige nadeel van het platform is hosting, die apart moet worden gekozen. Dit vergt extra investering van tijd, geld en moeite.

Voor gebruikers die dat niet handig vinden, lijken de bovengenoemde alternatieven een eenvoudiger optie. Ze zijn allemaal netjes genoeg en zeker de moeite waard. Ga je gang om de systemen te testen om je eigen winnaar te bepalen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map