Opvallend versus Squarespace: wat is beter?

Opvallend versus Squarespace


Opvallend en Squarespace zijn gerenommeerde bouwers van doe-het-zelf-websites, die speciale aandacht verdienen vanwege hun functionaliteit, uitgebreide aanpasbaarheid en betaalbaarheid. De systemen werken zowel goed voor beginners als voor webdesignprofessionals en bieden een breed scala aan tools en functies die nodig zijn om allerlei projecten te voltooien.

U kunt een van deze websitebouwers kiezen als u een kwaliteitsproject moet starten zonder specifieke codeervaardigheden of webdesignervaring. Deze veelzijdige platforms werken uitstekend voor de ontwikkeling van blogs, portfolio’s, zakelijke websites, bestemmingspagina’s en andere soorten projecten. Elk van hen heeft echter zijn geïntegreerde functionaliteit, prijsbeleid en opties voor ontwerpaanpassing die een bepaalde gebruikerscategorie aanspreken. Dit is wat gebruikers vaak laat aarzelen tussen de keuze van de juiste webbouwtool die het beste werken voor hun webbouwtaken.

Website Builders vergelijkingstabel

OpvallendWix
Onze score:
Gesticht:20122003
Website:https://www.strikingly.com/https://www.squarespace.com/
Best voor:Zakelijke websites, kleine webwinkels, portfolio’s, blogsBlogs, websites voor kleine bedrijven, professionele portefeuilles, webwinkels
Gemak:GemakkelijkGemiddelde
Sjablonen:Beperkte keuze aan gratis responsieve ontwerpenTientallen gratis responsieve sjablonen
Technische ondersteuning:Krachtige kennisbank, checklist voor publicatie, ideeënforum, 24/7 live chat24/7 live chat, e-mailondersteuning, communityforum, ticketsysteem, FAQ-sectie
Bloggen:Ingebouwde blog-engineGeïntegreerd blogplatform
SEO-opties:Uitgebreide SEO-optiesGeavanceerde SEO-parameters
Prijzen:Gratis tot $ 49 / maandBegint vanaf $ 12 / mo
Meer informatie:Opvallend review →Squarespace Review →

Opvallend en Squarespace zijn waardige vertegenwoordigers van de hedendaagse webdesign-niche, maar elk van hen heeft iets speciaals te bieden. Dus wie van hen wordt de winnaar van de vergelijking? Welke service kan u het beste resultaat geven in verhouding tot het geïnvesteerde geld en de vereiste inspanning? Laten we het nu ontdekken. Gelukkig is het vrij eenvoudig, omdat de twee sitebouwers heel verschillend zijn

Opvallend versus Squarespace: algemeen overzicht

Opvallend versus Squarespace: algemeen overzicht

Opvallend is een veelzijdige cloud website builder, die wereldwijd erkenning heeft gekregen vanwege zijn eenvoud die geen compromis sluit met flexibiliteit en functionaliteit. Het systeem is een mooie keuze voor alle gebruikers, ongeacht hun expertise op het gebied van webdesign en vaardigheidsniveau. U kunt het platform gebruiken om standaardprojecten en projecten van één pagina te starten, evenals complexe zakelijke / persoonlijke websites.

De websitebouwer staat bekend om zijn uitzonderlijke eenvoud, die niet ten koste gaat van gemak en functionaliteit. Dankzij de intuïtieve en codevrije interface kan iedereen het systeem in de kortst mogelijke tijd en zonder speciale vaardigheden beheersen. Tegelijkertijd is het mogelijk om de vereiste HTML / CSS-code in te voegen.

Opvallend redacteur

De websitebouwer biedt een eenvoudig en snel aanmeldingsproces en het is ook vrij gemakkelijk te navigeren, zelfs voor die gebruikers die dat nog niet eerder hebben gedaan. Het platform ondersteunt in-line bewerken van inhoud, wat de beste WYSIWYG-webdesignervaring garandeert. Dat is een ander hoogtepunt van de websitebouwer.

Opvallend is gemaakt met de behoeften van nieuwkomers in gedachten, wat de eenvoudige benadering van ontwerpaanpassing verklaart. Het proces van website-ontwikkeling duurt niet langer dan een paar uur, maar de uiteindelijke hoeveelheid tijd hangt nog steeds af van het type en de complexiteit van het project waaraan u werkt.

Squarespace draait nu in zijn zevende versie, die veel intuïtiever is dan zijn voorgangers. Desalniettemin heeft het nog steeds een lichte leercurve die impliceert dat het nodig is om tijd en moeite te investeren in de systeemverkenning.

Squarespace is een behoorlijk gecompliceerd platform, vooral voor die gebruikers die nog geen ervaring hebben met webdesign. Het systeem heeft echter een logisch gestructureerde en behoorlijk intuïtieve interface, waarvan het minimalistische ontwerp het proces van systeemverkenning en gebruik enigszins eenvoudiger maakt voor beginners.

Squarespace Editor

De website builder ondersteunt de inline bewerkingsmodus, waardoor het niet meer nodig is om te schakelen tussen de sitemanager en de voorbeeldmodus. Welke bewerkingen u ook maakt, ze worden onvermijdelijk op het scherm weergegeven, zodat u het resultaat kunt zien en de fouten op tijd kunt oplossen. Bij het maken van een websiteontwerp hoeft u zich geen zorgen te maken over het opslaan van de back-upversie van het project als alle wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Deze functie heeft echter één nadeel: het niet kunnen bekijken van de definitieve versie van de website vóór de publicatie. Met andere woorden, u moet teruggaan naar de ontwerpbewerkingsmodus om de vereiste bewerkingen uit te voeren en het project vervolgens opnieuw te publiceren.

Een ander hoogtepunt van de website builder is de krachtige Style Editor, die voor iedereen handig en gebruiksvriendelijk is. De Editor maakt het mogelijk om de pagina’s van uw website aan te passen, te experimenteren met objecten, elementen en secties die daar beschikbaar zijn. Als gevolg hiervan kunt u veelzijdige typen webpagina’s maken, waaronder productpagina’s, voorpagina’s, blogs, galerijen, evenement- en indexpagina’s enz. Als resultaat krijgt u een multifunctionele website die het hele spectrum van onze webbouwbehoeften.

Opvallend en Squarespace zijn twee hoogwaardige websitebouwers, maar deze laatste verslaat zeker de concurrent in termen van flexibiliteit en functionaliteit. Tegelijkertijd kost het echter nog steeds moeite en tijd om Squarespace onder de knie te krijgen vanwege het complexe dashboard en het ingewikkelde ontwikkelingsproces van de website.

Opvallend versus Squarespace: welke is gemakkelijker te gebruiken?

Opvallend versus Squarespace: welke is gemakkelijker te gebruiken?

Opvallend is een platform vol functies, dat sinds de oprichting is uitgegroeid tot een krachtige service. Het systeem wordt momenteel gebruikt om moderne persoonlijke en zakelijke websites, webwinkels, bestemmingspagina’s en andere projecten te lanceren en te beheren waarmee gebruikers hun diensten / producten op een compacte en visueel impactvolle manier effectief kunnen presenteren..

Het wordt geleverd met geavanceerde e-commerce- en blog-engines die het mogelijk maken om volledig uitgeruste online winkels en blogs te maken en te beheren. Deze functies worden gerealiseerd door de mogelijkheid om Simple Store- en Simple Blog-widgets te integreren.

Wanneer u werkt aan de ontwikkeling van uw webwinkel, kunt u producten uploaden en beheren, betalings- en verzendparameters instellen, de websitestijl bewerken, bestellingen accepteren en beheren in het bijbehorende gedeelte Order Dashboard. Dit is ook de plaats waar u voorraadtools kunt volgen, ordergegevens kunt exporteren naar CSV-bestanden om de boekhouding te vereenvoudigen, bestellingen te verwerken en andere acties uit te voeren.

Opvallend e-commerce

Als u van plan bent een blog aan uw website toe te voegen, krijgt u toegang tot de volgende opties: toevoegen, bijwerken en publiceren van berichten, linken naar sociale netwerken en andere berichten die in uw blog zijn gepubliceerd, de reactiefunctie activeren, mediabestanden invoegen enz. de media-elementen die u kunt integreren, is het logisch om CTA-knoppen, afbeeldingen, video’s, social bookmarking-elementen en nog veel meer te noemen.

Geïntegreerde app-markt is een ander opvallend voordeel. Wanneer u door de sectie bladert, kunt u meerdere plug-ins en widgets voor uw website vinden en kiezen. Hier kom je veelzijdige sociale, zakelijke, documentgerelateerde, e-commerce en andere applicaties tegen. Als je over codeervaardigheden beschikt en je hebt geabonneerd op het Pro Plan, kun je HTML / CSS / JavaScript in je project inbouwen om het extra te laten presteren.

Opvallend blinkt ook uit in marketingmogelijkheden. Het wordt geleverd met een geavanceerde e-mailmarketingtool (hoewel, het is alleen beschikbaar voor Pro Plan-gebruikers). De tool zorgt voor een snelle en gemakkelijke integratie met MailChimp. Bovendien is het mogelijk om gebruikersformulieren, contactpagina’s en andere website-elementen toe te voegen aan bepaalde velden. Al met al biedt de websitebouwer voldoende tools om een ​​opmerkelijk project op te bouwen.

Hoewel de websitebouwer voor iedereen vrij gemakkelijk te beheersen is, biedt het nog steeds een indrukwekkende Knowledge Base voor alle systeemgebruikers. Dit is vooral handig voor nieuwkomers, die voor het eerst met het platform werken. Een handige Pre-Publish-checklist helpt u alle stadia van het ontwerpproces van de website te controleren voordat deze live gaat. Bovendien geeft het platform toegang tot de uitgebreide Community-sectie, e-mailondersteuning en livechat. Tekst / video-tutorials, tips en aanwijzingen over het maken van kwaliteitsprojecten met Opvallend zijn hier ook beschikbaar.

Squarespace richt zich zowel op ervaren webontwikkelaars als op nieuwe gebruikers. Het biedt zowel een doe-het-zelf-bewerkingsinterface als een geavanceerde ontwikkelaarsmodus waarmee gebruikers hun diep kunnen personaliseren websites met meerdere pagina’s.

De functieset van Squarespace is erg rijk. Het beschikt over krachtige blog- en e-commerce-engines, de mogelijkheid om meerdere bijdragers toe te voegen, enz. Het systeem biedt ook uitgebreide import / export-opties, waarmee blogcontent van populaire platforms zoals Tumblr, WordPress, Blogger, Posterous en meer. Bovendien kunt u inhoud importeren van andere soorten websites, waaronder Shopify, BigCartel, Smugmug en meer. Content exporteren naar WordPress is hier ook mogelijk.

Squarespace eCommerce

De websitebouwer maakt het mogelijk om een ​​breed scala aan widgets en apps in uw project te selecteren en te integreren. Deze omvatten add-ons en widgets voor eCommerce-projecten, fotogalerijen, restaurants en cafés, Google Analytics, knoppen voor sociale media enz. Als u een actieve gebruiker van een sociaal netwerk bent, kunt u uw website-inhoud delen in populaire systemen zoals Twitter, Facebook, Linkedin , Dribbble, Behance, Twitch, Yelp en nog veel meer. Dit zorgt voor een effectievere en snellere ontwikkeling en promotie van de website.

Squarespace onderscheidt zich van de rest dankzij de Logo Maker Tool en Acuity Scheduling. Met het systeem kunt u uw eigen bedrijfslogo ontwerpen en uploaden om de populariteit van uw bedrijf te vergroten. U kunt elke logostijl kiezen en de belangrijkste ontwerpinstellingen aanpassen om een ​​uniek logo te creëren. Over online agenda gesproken, de websitebouwer maakt het mogelijk om die in uw website te integreren om gebruikers op de hoogte te houden van recent nieuws, evenementen, updates, speciale aanbiedingen en andere informatie met betrekking tot uw bedrijf.

Maker van Squarespace-logo

Andere functies die Squarespace tot een van de meest indrukwekkende systemen in de webdesign-niche maken, omvatten Google Maps Embedding, SEO-tools, e-mailmarketing, kansen voor teamsamenwerking enz. Het systeem integreert ook met Unfold, een geavanceerde toolkit voor het vertellen van verhalen, waardoor het mogelijk om boeiende verhalen voor Snapchat en sociale netwerken te maken en te publiceren.

Om te wennen aan de website builder en ermee aan de slag te gaan, biedt het systeem handige klantondersteuningsmogelijkheden. Er is een mogelijkheid om contact op te nemen met het ondersteuningsteam via de 24/7 live chat, e-mailverzoeken te verzenden, door extra bronnen te bladeren, zoals Tutorial Resources of Community Forum met meerdere video’s, artikelen en veelgestelde vragen die het proces van werken met het systeem vereenvoudigen. Bovendien biedt de websitebouwer een rond-de-klik ticketingsysteem, de mogelijkheid om deel te nemen aan webinars en toegang tot het Helpcentrum met meerdere richtlijnen en workshops.

Het belangrijkste verschil tussen Opvallend en Squarespace is dat het eerste systeem een ​​complete website builder is met een intuïtieve interface, wat het goed maakt voor beginners. Squarespace is op haar beurt een geavanceerd CMS dat veel ruimte laat voor maatwerk en groei maar het heeft veel meer ervaring nodig om een ​​website correct aan te passen. Het is nog steeds aan jou om het systeem te kiezen dat het beste werkt voor jouw individuele behoeften en vereisten op het gebied van webdesign.

Opvallend versus Squarespace: ontwerp en flexibiliteit

Opvallend versus Squarespace: ontwerp en flexibiliteit

Opvallend biedt een verzameling van 29 moderne productgerichte sjablonen. Deze zijn omschakelbaar: zodra u uw website heeft gepubliceerd, kunt u teruggaan naar de bibliotheek en een ander thema kiezen.

Het goede nieuws is dat als u de sjabloon wijzigt, alle gegevens van uw pagina behouden blijven. Elke opvallende sjabloon wordt geleverd met een ‘blok’-inhoudsstructuur, zodat inhoud gemakkelijk kan worden overgedragen tussen sjablonen.

Opvallende thema’s zijn allemaal responsief en 100% aanpasbaar. Gebruik de voorbeeldoptie voor mobiel / tablet om te zien hoe uw site eruitziet op kleinere schermen. Voor het gemak van zoeken zijn ze onderverdeeld in categorieën op basis van onderwerpen waaraan ze gerelateerd zijn. Enkele van de meest populaire thema’s zijn persoonlijke, zakelijke, blog-, winkel-, portfolio- en opstartsjablonen. Als u een Pro Plan-abonnee bent, biedt het systeem de mogelijkheid om functies voor alleen mobiel toe te voegen, zoals click-to-text, click-to-call enz..

Opvallend sjabloon

De websitebouwer onderscheidt zich van de rest door zijn geavanceerde Template Switcher-tool waarmee je de thema’s waarin je geïnteresseerd bent kunt sms’en en verkennen zonder inhoudsverlies en beperkingen. Een handige preview-functie laat op zijn beurt het resultaat van het lopende webontwerpproces zien voordat u besluit het te publiceren. Code-bekwame gebruikers kunnen aangepaste codes invoegen in de voetteksten en kopteksten van hun website, maar ze zullen moeten upgraden naar het Pro Plan om dat te doen. Het bewerken van CSS-code is hier ook niet toegestaan. Dit betekent dat Strikingly niet zorgt voor uitgebreide ontwerpaanpassingsvrijheid, maar dat u uw project een persoonlijk tintje kunt geven.

Squarespace sjablonen passen ook op alle schermformaten. Hun collectie is groter dan die van Opvallend – er zijn hier ongeveer veertig thema’s, waarvan sommige in samenwerking zijn gemaakt ‘met een paar van ‘s werelds meest invloedrijke mensen‘. U kunt op elk moment wisselen zonder uw inhoud te verliezen.

Squarespace-thema’s hebben een moderne uitstraling en zijn responsief van aard. De meeste hebben unieke mobiele ontwerpen die automatisch worden aangepast aan alle schermresoluties en -formaten. Deze functie staat bekend als ‘ontwerp in mobiele stijl’ en is standaard ingeschakeld wanneer u begint te werken aan het aanpassen van uw sjabloon. Als u deze functie echter niet nodig heeft, kunt u deze op elk moment uitschakelen. Om te zien hoe uw project eruitziet op mobiele apparaten, kunt u de functie Apparaatweergave activeren in het configuratiescherm van uw website.

Een ander designgerelateerd hoogtepunt van het systeem is de geïntegreerde Cover Page Builder. Hiermee kunt u indrukwekkende omslagpagina’s maken voor elk project waaraan u werkt. Wat u nodig heeft om een ​​verbluffende voorpagina te ontwerpen, is deze te vullen met inhoudsblokken naar keuze, bedrijfsgerelateerde inhoud toe te voegen, mediabestanden in te voegen, website-instellingen te bewerken enz. Met een zakelijk abonnement kunt u webpagina’s ook bewerken met CSS / HTML code bewerken om een ​​werkelijk uniek website-ontwerp te krijgen.

Als het gaat om ontwerpaanpassing en flexibiliteit, Squarespace is hier de duidelijke winnaar. De website builder is rijk aan instellingen en elementen die het mogelijk maken om een ​​uniek website-ontwerp te creëren. Het biedt ook meer sjablonen met een professionele uitstraling en zijn standaard responsief. In tegenstelling tot Squarespace zijn opvallende ontwerpaanpassingsopties niet zo veelzijdig.

Opvallend versus Squarespace: algemene prijsvergelijking

Opvallend versus Squarespace: algemene prijsvergelijking

Opvallend prijsbeleid is betaalbaar en veelzijdig. De website builder maakt het mogelijk om de functionaliteit van het systeem te testen en je vaardigheden te oefenen met behulp van het gratis plan. Het is beschikbaar voor het onbeperkte tijdsinterval. Zodra u ervoor zorgt dat het systeem aan uw behoeften voldoet en u er een project mee wilt starten, kunt u upgraden naar een van de betaalde abonnementen. Momenteel biedt de websitebouwer er drie:

Opvallende prijzen

 • Beperkt ($ 8 / mo jaarlijks gefactureerd) – 2 beperkte sites, aangepaste domeinnaam, 1 GB schijfruimte per site, 50 GB maandelijkse bandbreedte, gratis domein, onbeperkte gratis sites, eenvoudige webwinkel (5 producten per site), 24/7 ondersteuning;
 • Pro ($ 16 / mo jaarlijks gefactureerd) – aangepaste domeinnaam, 3 pro-sites, 3 GB opslagruimte per site, eenvoudige winkel (300 producten per site), onbeperkte gratis sites, afwezigheid van de systeemadvertentiebanner, HTML / CSS / JavaScript-insluiting, aangepaste lettertype-upload, onbeperkte bandbreedte, opvallende App Store-toegang, wachtwoordbeveiliging;
 • VIP ($ 49 / mo jaarlijks gefactureerd) – eenvoudige winkel (500 producten per site), prioritaire klantenservice, 10 GB opslagruimte per site, nieuwsbrieven (2000 contacten per maand), accountbeheer, Engelse telefonische ondersteuning.

Alle opvallend plannen verschillen met betrekking tot hun geïntegreerde functionaliteit, voorwaarden en diensten inbegrepen. Welk abonnement u ook wilt kiezen, u kunt de functieset testen tijdens de gratis proefperiode van 14 dagen. De websitebouwer maakt het bovendien mogelijk om regelmatig geïntroduceerde kortingen te gebruiken waarmee u veel kunt besparen. Dit wordt mogelijk als u een eenmalige betaling doet voor een plan dat 2, 5 of 10 jaar duurt. Als u besluit een opvallende domeinnaam te kopen, kost dit u $ 24,95 per jaar. De kosten van de domeinnaam die bij de bijgevoegde e-mail hoort, zullen iets hoger zijn en $ 25 per jaar bedragen.

Squarespace prijsopties zijn veelzijdiger in vergelijking met opvallend. De websitebouwer is redelijk geprijsd, maar heeft geen gratis abonnement. In plaats daarvan kan de functionaliteit van het systeem worden getest tijdens de gratis proefperiode van 14 dagen. Bij het upgraden naar betaalde abonnementen kunt u kiezen tussen die bedoeld voor standaardwebsites en voor webwinkels. Bekijk nu de lijst met standaardplannen:

Squarespace-prijzen

 • Persoonlijk ($ 12 / maand) – 20 webpagina’s, 3% verkooptransactiekosten, gratis aangepaste domeinnaam;
 • Bedrijf ($ 18 / maand) – onbeperkt webpagina’s, 2% verkooptransactiekosten, AdWords-tegoed;
 • Basic ($ 26 / maand) – onbeperkt aantal te verkopen producten, onbeperkte hoeveelheid opslag en bandbreedte, geïntegreerde boekhoudopties;
 • Geavanceerd ($ 40 / maand) – afdrukken van etiketten, verzending in realtime met koerier, automatische teruggave van kassa.

Alle Squarespace-abonnementen worden geleverd met gratis hosting en domeinnaam. Als u al een domein bezit, krijgt u de gelegenheid om het aan Squarespace te benoemen en de vereiste instellingen aan te passen.

Bij het vergelijken van opvallende en Squarespace-prijsopties moeten we toegeven dat de laatste websitebouwer redelijker geprijsd is. Hoewel Strikingly een gratis abonnement heeft, zijn de prijsopties minder veelzijdig en boordevol functies in vergelijking met die van Squarespace. Bovendien maakt Squarespace het mogelijk om te kiezen tussen standaard- en eCommerce-abonnementen, afhankelijk van uw webontwerpvoorkeuren.

Opvallend versus Squarespace: welke is het beste voor SEO?

Opvallend versus Squarespace: welke is het beste voor SEO?

Opvallend levert uitgebreide SEO-opties. De website builder maakt het mogelijk om SEP-parameters van de website in te vullen voor een betere projectrangschikking in de zoekmachines. Onder de instellingen die u kunt invullen, is het logisch om metatags in te schakelen voor alle pagina’s van uw website en voor het hele project. Bovendien kunt u de juiste websitecategorie, geschikte favicon, afbeelding voor sociaal delen voor uw website en andere configuraties kiezen en instellen die een must-have zijn voor uw website Search Engine Optimization. Nieuwkomers zullen de mogelijkheid zeker waarderen om door de SEO-checklist te bladeren, waardoor het mogelijk is om te controleren of u alle parameters correct hebt ingevuld voordat u live gaat met uw project.

Squarespace SEO-mogelijkheden zijn ook op een waardig niveau. Het systeem geeft toegang tot de basisinstellingen voor productpagina’s (als je een webwinkel runt) of blog secties. In tegenstelling tot opvallend en heel veel andere standaard website-bouwers, Squarespace kiest en gebruikt automatisch de naam van een product of een postkop als de SEO-titel van een webpagina. Het is trouwens onmogelijk om het handmatig te bewerken, als je een andere titel wilt verzinnen. Hetzelfde geldt voor de titel van uw website, die ook op alle webpagina’s wordt weergegeven. Een opvallend hoogtepunt van de websitebouwer is dat u hiermee de website kunt verbergen voor indexering door de zoekmachines, ongeacht de redenen daarvoor. Voeg gewoon de “noindex” -tag toe aan die webpagina die u voor indexering wilt verbergen. Dat is het.

Als het gaat om SEO-opties, is Squarespace ook de leider. De website builder maakt het niet alleen mogelijk om alle vereiste parameters in te vullen voor een goede zoekmachineoptimalisatie van uw project, maar ook om indexering van bepaalde webpagina’s toe te staan ​​/ te weigeren. Dit is cruciaal voor projecten die nog in aanbouw zijn.

Opvallend versus Squarespace: welke is beter voor een website voor kleine bedrijven

Opvallend versus Squarespace: welke is beter voor een website voor kleine bedrijven

Opvallend werkt redelijk goed voor website-ontwikkeling voor kleine bedrijven. De websitebouwer maakt het mogelijk om verschillende zakelijke projecten te bewerken en beheren met betrekking tot uw webontwerpvereisten en speciale behoeften. Door de uitgebreide geïntegreerde functionaliteit van het platform kunnen alle gebruikers bedrijfsprojecten starten, inhoud uploaden / beheren / bijwerken, nieuwe secties toevoegen / wijzigen, domeinnamen verbinden, ontwerp aanpassen enz..

Daarnaast is het mogelijk om contactformulieren, mediablokken, infoboxen, social media-elementen en andere inhoud te integreren, wat bijdraagt ​​aan betere prestaties en ontwikkeling van uw kleine bedrijfswebsite. Ook het koppelen van social media accounts is hier mogelijk. U kunt dat doen door een sociale feed-sectie in het project te integreren om deze verder aan te passen aan uw website-ontwikkelingsbehoeften.

Met de website builder kunt u websitestatistieken controleren en analyseren om de parameters die uw projectprestaties beïnvloeden te controleren. Deze omvatten het aantal websitebezoekers, de belangrijkste verkeersbronnen, locaties waar gebruikers vandaan komen, vaak bezochte webpagina’s, de meest populaire diensten en producten enz. Bovendien kunnen gebruikers SSL-certificaten aan hun websites koppelen om ervoor te zorgen dat ze absoluut veilig zijn om te browsen een verdere promotie.

Squarespace is een perfecte keuze voor professionele ontwikkeling van websites voor kleine bedrijven. De websitebouwer biedt een breed spectrum aan tools en functies waarmee ondernemers hun projecten kunnen starten en effectief kunnen promoten (zie echte voorbeelden). Het systeem wordt geleverd met meerdere widgets en add-ons, waarvan de integratie de prestaties van uw bedrijfswebsite aanzienlijk kan verbeteren. Daarnaast is het mogelijk om e-mailmarketingtools, sociale media-integraties en opties voor het bijhouden van statistieken te gebruiken. Met Squarespace kunt u uw website-logo maken, Google Maps, online agenda en andere onmisbare zakelijke tools insluiten.

Het echte hoogtepunt van de websitebouwer is het Acuity Scheduling-platform. Dit is het online planningssysteem voor afspraken, dat een handig hulpmiddel is voor ondernemers die hun projecten met succes willen promoten. Het platform maakt het mogelijk om de verkoop te voltooien en contact te houden met klanten wanneer dat nodig is.

Bij het kiezen tussen Opvallend en Squarespace voor de ontwikkeling van uw bedrijfswebsite, het is zeker logisch om de voorkeur te geven aan Squarespace. De websitebouwer wordt geleverd met een breed spectrum aan tools en functies die bedoeld zijn voor het maken en beheren van zakelijke projecten, waaronder meerdere integreerbare widgets, Acuity Scheduling-platform, Google Maps en het insluiten van reactiesystemen, een online agenda en nog veel meer.

Welke is het beste voor e-commerce – opvallend of Wix?

Welke is het beste voor e-commerce - opvallend of Wix?

Opvallend kan niet bogen op een krachtige e-commerce-engine, maar het maakt het toch mogelijk om kleine online winkels te starten en te beheren. Om de functie in te schakelen, moet u eerst de eCommerce-secties activeren die beschikbaar zijn in het dashboard van uw website en vervolgens producten uploaden die u van plan bent daar te koop aan te bieden. Om de etalage het gewenste ontwerp te geven, kunt u de productcatalogus aanpassen en bewerken, evenals de algehele lay-out en stijl van de webwinkel ontwerpen. Het instellen van verzend- / betalingsparameters is ook hier mogelijk. Houd er bij het lanceren van een webwinkel met Opvallend rekening mee dat de websitebouwer geen transactiekosten in rekening brengt voor de verkopen die met het systeem worden gedaan. Het is ook belangrijk om te benadrukken dat het aantal producten en het dienstenaanbod waartoe u toegang krijgt, afhangt van het abonnement waarnaar u upgradet.

Squarespace is een geweldige keuze als het gaat om e-commerce website-ontwikkeling. Het systeem is gericht op het creëren van kleine / middelgrote webwinkels en biedt ook een breed scala aan tools / functies die nodig zijn om een ​​waardige en volledig uitgeruste eCommerce-website te starten en te beheren. De functionaliteit die u nodig heeft bij het gebruik van Squarespace hangt ook af van het type abonnement waarvoor u kiest. De websitebouwer heeft een afzonderlijke groep plannen die bedoeld zijn voor e-commerceprojecten. Ze maken het echter allemaal mogelijk om een ​​gratis SSL-certificaat aan uw webwinkel te koppelen, een winkelwagentje op elke pagina van uw keuze te integreren, productlijsten te maken / wijzigen, afbeeldingen toe te voegen, productcategorieën toe te wijzen, SKU’s en betalingsopties aan te passen, klantenloyaliteitsopties implementeren, social media-accounts integreren, Google Maps en commentaaropties insluiten etc. Eigenaars van webwinkels kunnen ook online agenda’s in hun projecten integreren en SSL-certificaten koppelen voor de verbeterde webwinkel / betalingsbeveiliging. Als u met een team van medewerkers aan uw webwinkel wilt werken, is het ook mogelijk om meerdere bijdragers aan hetzelfde account toe te voegen.

Als je op het punt staat een webwinkel te starten en niet kunt kiezen tussen Opvallend en Squarespace, het is logisch om de voorkeur te geven aan Squarespace. De websitebouwer biedt een uitgebreide selectie van eCommerce-gerelateerde functies, tools, integraties, productbeheer en opties voor het bijhouden van statistieken. Dit is meer dan genoeg om een ​​online winkel vol functies te creëren en te beheren.

[rauw]

Welke je moet kiezen voor bloggen – opvallend of vierkant?

Welke moet je kiezen voor bloggen - opvallend of vierkant?

Opvallend zorgt voor de ontwikkeling en het verdere beheer van een mooie blog. Om dit te doen, moet u het overeenkomstige bloggedeelte toevoegen aan de webpagina van uw keuze en doorgaan met het aanpassen ervan. Door de websitebouwer te gebruiken, kunt u een onbeperkt aantal blogposts toevoegen en bewerken, mediabestanden erin invoegen, afbeeldingen, sociale bladwijzerelementen, video’s, CTA-knoppen en andere bloggerelateerde elementen toevoegen. De website builder wordt geleverd met een handige slepen-en-neerzetten-editor, die het mogelijk maakt om uw bloginhoud te starten en bij te werken wanneer dat nodig is. U kunt indien nodig ook functies voor sociaal delen / reageren inschakelen.

Squarespace de blog-engine is vrij krachtig en het maakt het mogelijk om een ​​kwalitatief hoogwaardige blog te maken / aan te passen (kijk eens naar echte blogs aangedreven door Squarespace). Dit is wat u kunt doen om het de vereiste vormgeving en functionaliteit te geven: voeg geolocatie-tags toe, schakel trackbacks in, RSS-feed en opmerkingen, gebruik de iTunes-tagging etc. De website builder maakt het ook mogelijk om een ​​blog te importeren van Tumblr of WordPress. Als u accounts op sociale netwerken heeft, kunt u deze in uw blog integreren om uw lezers op de hoogte te houden van updates, nieuws en andere belangrijke informatie die u hen zou willen laten weten.

Zo maken zowel opvallend als Squarespace het mogelijk om blogs boordevol functies te lanceren en te beheren. De keuze moet afhangen van de bloggrootte en functionaliteit die u verwacht te gebruiken. Als je een volledig uitgeruste blog wilt maken, is het logisch om Squarespace te kiezen als een functioneler en nichegericht platform.

Opvallend versus Squarespace: algemene vergelijkingstabel

OpvallendSquarespace
Makkelijk te gebruiken:Opvallend is een eenvoudig te gebruiken websitebouwer, die nieuwkomers en experts op het gebied van webdesign zal aanspreken. Het systeem maakt het mogelijk om bedrijfswebsites, blogs, landingspagina’s, portfolio’s en zelfs kleine webwinkels te starten / beheren.Squarespace is een eenvoudige websitebouwer met de slepen-en-neerzetten-editor. Het systeem werkt goed voor gebruikers met verschillende webdesign-achtergronden, waardoor het mogelijk is om blogs, zakelijke projecten, webwinkels, landingspagina’s enz. Te lanceren..
Functionaliteit:Het systeem staat bekend om zijn eenvoudige ontwerpaanpassingsopties, geïntegreerde blog- en e-commerceplatforms, integratieopties voor sociale media, marketing-, SEO-, beveiliging- en statistieken-trackingtools.De website builder wordt geleverd met een handige WYSIWYG-editor, ingebouwde blog- en e-commerce-engines, Cover Page Builder, Logo Maker, sociale integraties, geavanceerde marketing, SEO, tools voor het bijhouden van statistieken, evenals Google Maps-insluitfuncties en een krachtig Acuity Scheduling-platform.
Ontwerp:De sjabloonverzameling van het systeem is niet rijk. Er zijn hier ongeveer 30 sjablonen, maar ze zijn allemaal responsief, nichespecifiek, aanpasbaar en kwaliteit.Squarespace-sjabloonverzameling is niet helemaal rijk, maar de ontwerpen zijn responsief en van kwaliteit. Ze maken het mogelijk om verschillende soorten projecten te starten, die professioneel en volledig aanpasbaar zijn.
e-commerce:Met de websitebouwer kunt u kleine online winkels starten en beheren door productgalerijen te maken / bij te werken, betalings- / verzendopties aan te passen, weergaveparameters voor etalages in te stellen enz..De Squarespace eCommerce-engine maakt het mogelijk om kleine en middelgrote webwinkels te starten en te beheren, door hun cruciale parameters in te stellen.
Bloggen:Met Opvallend kunt u ook een blogsectie toevoegen aan elke pagina die u nodig heeft. Hier kunt u nieuwe berichten uploaden, de bestaande bewerken, de lay-out en het blogontwerp in het algemeen aanpassen, mediabestanden integreren enz.Met Squarespace kun je ook een kwaliteitsblog opzetten. Het is aan jou om het indien nodig bij te werken met nieuwe berichten en het ontwerp aan te passen op basis van je projectvoorkeuren.
Klein bedrijf:De website builder kan worden gebruikt voor het starten en beheren van projecten voor kleine bedrijven, het integreren van nieuwe widgets en mediabestanden, het uploaden van nieuwe inhoud, het instellen van SEO / beveiligingsparameters enz..Het platform is een mooie keuze voor website-ontwikkeling voor kleine bedrijven. Het maakt het mogelijk om meerdere zakelijke widgets, mediabestanden, Acuity Platform te integreren, evenals handige tools voor e-mailmarketing en het bijhouden van statistieken.
Prijzen:Opvallend is een gratis abonnement en drie betaalde abonnementen. Hun kosten beginnen met $ 8 / maand.Squarespace heeft een gratis proefperiode van 14 dagen en verschillende tariefplannen voor standaard- en eCommerce-websites. Hun kosten beginnen met $ 12 / maand.
SEO:Met Opvallend is het mogelijk om de SEO-parameters van uw website in te stellen om de positie in de zoekmachines te vergroten.Squarespace is een SEO-vriendelijke websitebouwer. Behalve dat u de belangrijkste SEO-parameters kunt invullen voor een betere projectpromotie, kunt u hiermee ook uw website of pagina’s verbergen voor indexering door de zoekmachines.
Klantenservice:Informatieve kennisbank, handige checklist voor publicatie, ideeënforum, 24/7 livechat24/7 Live Chat, FAQ-sectie, ticketingsysteem, e-mailondersteuning, communityforum

Vergelijkingsconclusie: welke is beter?

Opvallend en Squarespace zijn beide volledig uitgeruste websitebouwers die rijk zijn aan opties en tools die worden gebruikt om professionele projecten te starten en te beheren. Elk van hen heeft zijn gebruikers echter iets speciaals te bieden, wat de daadwerkelijke implicatie van de systemen onthult.

Terwijl het opvallend vooral goed werkt voor het bouwen van blogs, landingspagina’s en kleine webwinkels, Squarespace werkt als een volwaardig contentmanagementsysteem. Het kan effectief worden gebruikt om kleine bedrijvenwebsites, online winkels en professionele portefeuilles met veel functies te starten en effectief te beheren. De websitebouwer biedt een breed spectrum aan functies, services en tools die nodig zijn om alle soorten projecten te creëren en te promoten. De geavanceerde ontwerpaanpassingsopties en geavanceerde zakelijke tools zorgen voor een kwalitatief resultaat zonder concessies te doen aan het gebruiksgemak. Deze functies maken het platform een ​​geweldige keuze voor alle gebruikerscategorieën, ongeacht hun achtergrond voor webdesign.

Opvallend versus Squarespace: wat is beter? 4.5

 • Volledig functionele website builder
 • Acuity-planningsplatform
 • Betaalbare prijzen
 • Ontvouwen – vertelhulpmiddel

Bezoek website squarespace.com Opvallend versus Squarespace: wat is beter? 3.5

 • Out-of-the-box mobiele optimalisatie
 • Bloggen en e-commerce-engines
 • Pre-publiceer en SEO-checklists
 • Matig prijsbeleid

Bezoek de website opvallend.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map