Opvallend versus Weebly

Opvallend versus Weebly


Opvallend en Weebly zijn opgenomen in de lijst met topbouwers van websites en niet tevergeefs. Deze systemen onderscheiden zich van de massa door hun functionaliteit, flexibiliteit, ontwerpaanpassingsmogelijkheden, gebruiksvriendelijkheid en eenvoud.

Beide platforms zijn in trek bij miljoenen gebruikers over de hele wereld omdat ze worden gebruikt om verschillende soorten projecten te starten en te beheren – van standaard bestemmingspagina’s tot online winkels.

Een snelle momentopname:

OpvallendOpvallend – is een veelzijdige doe-het-zelf website-bouwer die een leger fans heeft vanwege het gebruiksgemak en de oriëntatie op verschillende gebruikerscategorieën. De service werkt goed voor alle webdesigners, ongeacht hun expertiseniveau en vaardigheden. Het systeem werkt uitstekend voor de ontwikkeling van websites met één pagina en standaard waarmee gebruikers zich kunnen concentreren op specifieke zakelijke / persoonlijke doelen. Opvallend

WeeblyWeebly – is een cloud website builder, die in eerste instantie werd gelanceerd voor blogdoeleinden, maar na de overname van Square een sterke focus op e-commerce heeft gekregen. Het systeem maakt het mogelijk om aantrekkelijke en functionele websites te starten zonder een enkele coderingsregel. De handige editor voor slepen en neerzetten maakt het mogelijk om volledig uitgeruste websites te maken zonder een enkele coderingsregel, maar er is een mogelijkheid tot geavanceerde codebewerking voor gebruikers, die bekwaam zijn in de niche. weebly.com

Vandaag zijn we verheugd om meer in detail te treden over deze aan wereldbekende website-bouwers. Ze hebben veel gemeen en ze hebben hetzelfde doel: beginners helpen bij het maken van sites zonder code. Hun benaderingen van het webontwerpproces verschillen echter nog enigszins. Laten we nu kijken wat de platforms precies te bieden hebben en welke de overhand hebben op de concurrent.

1. Gebruiksgemak

 • Opvallend. De websitebouwer maakt indruk op gebruikers met zijn eenvoud. Dit is eigenlijk een van de hoogtepunten van het systeem. Opvallend eenvoudig te navigeren en het vereist helemaal geen technische vaardigheden en webdesign-achtergrond. Het systeem ondersteunt in-line bewerking en biedt een volledig WYSIWYG-webdesign en aanpassingservaring.

  Gebruiksgemak wordt onthuld in alle fasen van het webontwikkelingsproces – vanaf het aanmeldingsproces en tot aan de publicatie van het project. Om u bij het systeem te registreren, moet u eerst uw inloggegevens opgeven, dat wil zeggen uw e-mailadres, wachtwoord en voornaam.

  Opvallend redacteur

  De website builder wordt geleverd met een intuïtieve editor, die niet alleen het proces van het maken en beheren van de website vereenvoudigt, maar het ook voor iedereen aantrekkelijk en leuk maakt. Zodra u bij het dashboard komt, biedt het bewerkingssysteem u een korte rondleiding om u te informeren over de nuances van het werken ermee.

  Al met al duurt het ongeveer een uur om met het systeem een ​​website te maken. Opvallend is dat websites uit secties bestaan ​​en het is aan jou om ze te wijzigen om je eigen projectlay-out te creëren. Wat belangrijk is, u hoeft geen expert in webdesign te zijn om de taak alleen aan te kunnen. Als je nog steeds HTML / CSS-vaardigheden bezit, zal het een bonus voor je zijn omdat je kunt upgraden naar het Pro Plan om de vereiste bewerkingen in de voettekst / koptekst van je website aan te brengen.

 • Weebly. Het systeem is voor iedereen redelijk begrijpelijk. Het heeft meer functies en tools te bieden in vergelijking met Opvallend, maar het is ook behoorlijk elegant en gestroomlijnd. Het wordt geleverd met een gedetailleerde opstartgids die de basisprincipes van het werken met de service onthult en het webontwerpproces in het algemeen vereenvoudigt.

  De editor van Weebly is intuïtief, eenvoudig, duidelijk, goed ontworpen en ook logisch gestructureerd. Het dashboard biedt snelle toegang tot alle vereiste informatie en opties die u nodig heeft om websites te gaan bouwen. U zult geen problemen ondervinden wanneer u contact opneemt met de systeemtoolset, zelfs als u een beginner bent. Of u nu van plan bent afbeeldingsgalerijen, kaarten, diavoorstellingen, productadvertenties, mediaspelers of andere functies te integreren, Weebly geeft u een hint over hoe u dat met maximaal gemak en gemak kunt doen.

  Weebly Website Editor

  Houd er echter rekening mee dat de editor van de websitebouwer geen knoppen voor ongedaan maken / opnieuw heeft die het mogelijk maken om de bewerkingen die u heeft aangebracht te annuleren. Het is dus onmogelijk om de vorige websiteversie te herstellen. U moet de website verstandig aanpassen om het daarna niet opnieuw te ontwerpen.

  Weebly wordt geleverd met een slepen-en-neerzetten-editor waarmee je de belangrijkste website-elementen kunt kiezen en positioneren zoals je nodig hebt. Het gebruikt ook een “box” -modus om de inhoud van websites correct te organiseren. Volgens het model valt alle inhoud van de website in thematische containers wanneer deze naar de webpagina wordt gesleept. Hiermee kunt u het gemakkelijk op een pagina rangschikken en zelfs de beschikbare inhoud van de ene sjabloon naar de andere overbrengen, als dat nodig is. Dit is best handig en handig voor iedereen.

Opvallend versus Weebly. Beide platforms hebben handige dashboards waar u de belangrijkste instellingen van uw account kunt configureren, en intuïtieve editors waarmee u uw site kunt ontwerpen in een WYSIWYG-bewerkingsomgeving. Het voordeel van Weebly is dat het ondersteunt functionaliteit voor slepen en neerzetten, terwijl met Opvallend nieuwe elementen worden aan de pagina toegevoegd door te wijzen en te klikken.

2. Functieset en flexibiliteit

 • Opvallend. Direct na de oprichting was de websitebouwer vooral gericht op de ontwikkeling van websites van één pagina. Naarmate de tijd verstreek, werden de functieset en functionaliteit van het systeem uitgebreid om het het platform te maken dat nu wordt gebruikt om allerlei soorten projecten te starten en te beheren.

  Opvallend komt met bloggen en e-commerce-engines gerealiseerd door de mogelijkheid om Simple Blog- en Simple Store-functies in uw project te integreren, als u van plan bent een blog of een webwinkel te starten. Als u besluit een blog aan uw website toe te voegen, kunt u artikelen plaatsen en bijwerken, linken naar andere blogposts en sociale accounts, de functie voor opmerkingen van gebruikers inschakelen, mediabestanden invoegen (video’s, afbeeldingen, CTA-knoppen, citaten, sociale bladwijzerelementen enz.).

  Opvallend op te slaan

  Wat betreft de eCommerce-functionaliteit, de websitebouwer maakt het mogelijk om een ​​webwinkel aan uw website toe te voegen door een overeenkomstige sectie te activeren en te beheren. Zo kunt u een webwinkel starten, producten uploaden en aanpassen, de stijl van de website bewerken, betalings- en verzendopties instellen. Betalingsmogelijkheden omvatten Stripe en PayPal. Met het Order Dashboard in de builder kunt u uw voorraad, bestellingen en andere processen volgen; Hiermee kunt u uw bestelgegevens exporteren naar een CSV-bestand voor eenvoudige boekhouding.

  Een ander hoogtepunt van de website builder is de geïntegreerde app-markt, waar gebruikers verschillende plug-ins kunnen vinden om functionaliteit aan hun site toe te voegen. Er zijn zakelijke, sociale, e-commerce, documentengerelateerde en andere apps. Professionele gebruikers kunnen elke HTML / CSS / JavaScript rechtstreeks in hun site insluiten.

  Het systeem is ook bekend vanwege het mobielgerichte ontwerp. U kunt in elke fase van het webontwikkelingsproces overschakelen van de desktop naar de tablet of mobiele weergave om het resultaat in actie te zien.

  Ook op het gebied van marketingmogelijkheden heeft Strikingly veel te bieden. Het wordt geleverd met de geavanceerde e-mailmarketingtool, die alleen beschikbaar is voor Pro-plangebruikers en een mogelijkheid biedt om te integreren met het MailChimp-systeem. Daarnaast is het mogelijk om gebruikersformulieren en contactpagina’s toe te voegen aan speciale websitevelden. Hierdoor kunnen gebruikers indien nodig contact met u opnemen.

 • Weebly. Als een van de oudste sitebouwers (opgericht in 2006), Heeft Weebly een indrukwekkende functieset. Naast geavanceerd bloggen en e-commerce, waaronder mobiele handel, ondersteunt de bouwer het lidmaatschap en meerdere bijdragers. Met Weebly kunt u websites met meerdere pagina’s maken. Het is een veelzijdige sitebouwer die voornamelijk wordt gebruikt om blogs, portfolio’s, online winkels en zakelijke websites te maken.

  Hoewel Weebly is gebouwd met het oog op bloggen, heeft het nu een krachtige eCommerce-focus waarmee volledige online winkels kunnen worden gecreëerd die verschillen in functionaliteit en nichespecialisatie. Het systeem zit boordevol bedrijfsspecifieke functies die de prestaties van uw webwinkel helpen verbeteren. Het systeem wordt geleverd met een geïntegreerd winkelwagentje, opties voor het uploaden en beheren van producten, handige zoekfilteroptie, meerdere instellingen voor exclusieve aanbiedingen, fysieke / digitale producten, handgemaakte items, extra services enz.

  Weebly eCommerce

  Naast de eCommerce-functie, maakt Weebly het ook mogelijk om een ​​blog te starten en te beheren, gebruikmakend van de handige drag-and-drop-editor. Eigenlijk duurt het hele proces voor het maken van blogs niet langer dan een paar minuten, terwijl het beheerproces afhankelijk is van de grootte en complexiteit van de website. U kunt dus blogposts toevoegen en bijwerken, de tijd van hun publicatie plannen, opties voor het delen van sociale media kiezen, reactiesystemen inschakelen, metatags voor verschillende berichten invullen, voetteksten en kopteksten toevoegen enz. Er is ook een verzameling gratis blogsjablonen u kunt bladeren om degene te selecteren die overeenkomt met uw blogspecialisatie.

  Weebly-marketingtools zijn ook de aandacht waard. De websitebouwer verleent dus toegang tot de geavanceerde promotietool, die wordt geleverd met een reeks vooraf ontworpen sjablonen voor verschillende soorten e-mails, tools voor het bijhouden van statistieken, e-mail drag-and-drop builder, hulpprogramma’s voor technische ondersteuning en meer.

  De websitebouwer onderscheidt zich ook van de massa door zijn video-hostingopties, geavanceerde beeldeditor, formulierbouwer, uitgebreid App Center met meerdere gratis en betaalde widgets en add-ons die kunnen worden geïntegreerd en geactiveerd met slechts één klik.

Opvallend versus Weebly. Al met al is Weebly hier een duidelijke winnaar. Hoewel het opvallend veel indruk maakt en een schat aan geweldige functies biedt om de meeste soorten websites te maken. Maar toch kan het niet concurreren met Weebly, wat een diepere aanpassing en krachtige eCommerce-integratie mogelijk maakt. Beide sitebouwers bieden gratis mobiele apps waarmee gebruikers hun sites onderweg kunnen beheren.

3. Ontwerpen

Ontwerpvergelijkingstabel

OpvallendWeebly
Aantal thema’s:2955
Aangepaste thema’s:&# x2714; JA&# x2714; JA
Themakosten:VrijVrij
Visuele editor:&# x2714; JA&# x2714; JA
Themawijziging:✘ NEE&# x2714; JA
CSS-code bewerken:✘ NEE&# x2714; JA
 • Opvallend. De websitebouwer heeft een verzameling moderne en schone responsieve sjablonen. Ze zijn 100% aanpasbaar en u kunt momenteel kiezen uit 29 thema’s met kant-en-klare inhoud. Je kunt het laten zoals het is of vervangen door je eigen info. De ontwerpen zijn handig onderverdeeld in categorieën op basis van de onderwerpen waarnaar ze verwijzen. Deze omvatten zakelijk, persoonlijk, startup, portfolio, winkel en blog. Pro-gebruikers kunnen functies voor mobiel toevoegen (click-to-call, click-to-text enz.).

  Een van de onmiskenbare hoogtepunten van de website builder is de Template Switcher-tool, waarmee je alle thema’s waarin je geïnteresseerd bent kunt verkennen en testen zonder enige beperking en verlies van inhoud. U kunt eigenlijk zo vaak tussen de ontwerpen wisselen als u nodig heeft, totdat u degene vindt die het beste bij uw website-specialisatie past. Een ander groot voordeel is de beschikbaarheid van de optie Preview, waarmee u kunt zien hoe uw project er na de publicatie uit zal zien. Als er iets moet worden bewerkt, kunt u dat doen voordat u uw website beschikbaar maakt op internet.

  Opvallend sjablonen

  Hoewel het opvallend genoeg geen codeervaardigheden vereist, kun je nog steeds een aangepaste HTML-code toevoegen aan de voettekst of koptekst van je website, als je weet hoe je dat moet doen. Deze functie is echter alleen beschikbaar voor Pro Plan-gebruikers. De initiële CSS-code kan op zijn beurt helemaal niet worden bewerkt. Opvallend genoeg laat het dus niet veel ruimte over voor het aanpassen van het ontwerp, maar het maakt het mogelijk om uw website een persoonlijk uiterlijk te geven.

 • Weebly. De sjablooncollectie van de website builder is veel uitgebreider in vergelijking met opvallend. Bovendien blijven de ontwikkelaars van de service deze regelmatig updaten. Vanaf vandaag komt het meer dan 55 ontwerpen tegen, die standaard responsief zijn en kunnen worden aangepast aan uw behoeften.

  Er zijn drie opties voor het selecteren van sjablonen waaruit u kunt kiezen. De eerste is om een ​​kant-en-klaar thema te kiezen. De tweede is om een ​​ontwerp te kiezen dat is ontwikkeld door een van de externe experts. De laatste (en de meest populaire) optie is om een ​​van de ontwerpen in de systeemcollectie te selecteren en vervolgens aan te passen. Met deze oplossing kunt u de meest gepersonaliseerde thema’s maken, aangezien de website-builder wordt geleverd met zowel WYSIWYG- als HTML / CSS-bewerkingsopties.

  Weebly Blog Post Editor

  Het goede nieuws is dat Weebly-thema’s kunnen worden verwisseld en dat u in geval van noodzaak kunt overschakelen naar een ander ontwerp, zonder bang te zijn eerder ingediende inhoud te verliezen.

Opvallend versus Weebly. Hoewel opvallend de opties voor het aanpassen van sjablonen enigszins beperkt zijn, biedt Weebly creatieve vrijheid en meerdere ontwerpbewerkingsmogelijkheden. Weebly-sjabloonverzameling is ook uitgebreider en er is een optie waarmee code kan worden bewerkt om het project een persoonlijk ontwerp te geven. Dit is wat Weebly tot een winnaar maakt op het gebied van ontwerpaanpassing.

4. Klantenservice

 • Opvallend. Opvallend is dat het een uitgebreide kennisbank heeft met tutorialvideo’s voor beginners en systeemgerelateerde informatie. Er zijn ook voldoende prompts in het configuratiescherm zelf. Het platform biedt bovendien een handige Pre-Publish-checklist waarmee u de noodzakelijke stappen voor het starten en publiceren van een kant-en-klaar project kunt bekijken. Deze functie is vooral handig voor nieuwe systeemabonnees.

  Opvallend is dat er een geavanceerde Community-sectie is, die het Idea Forum, de Blog en de Talk of the Town-secties bevat, zodat je het meeste uit de opties voor systeemverkenning kunt halen. Ten slotte heeft elke gebruiker de mogelijkheid om contact op te nemen met het ondersteuningsteam via e-mail of live chat die 24/7 beschikbaar is.

 • Weebly. Weebly heeft een enorm Helpcentrum met veel videolessen, how-to-artikelen, livechat en telefonische ondersteuning. U kunt ook een verzoek indienen via e-mail. Wanneer u het configuratiescherm bereikt, zult u onder de indruk zijn om meerdere prompts en pop-ups te zien die het proces van systeemverkenning vereenvoudigen.

Opvallend versus Weebly. Beide websitebouwers bieden geavanceerde opties voor klantenondersteuning die het mogelijk maken om met hen gebouwde projecten te starten, beheren en promoten. Welke problemen u ook tegenkomt, terwijl u met de platforms werkt, kunt u kiezen uit verschillende ondersteuningsoplossingen om antwoorden op uw vragen te vinden.

5. Prijsbeleid

 • Opvallend. Opvallend is een freemium-webservice. U kunt zoveel sites met gratis functies publiceren als u wilt. Voor geavanceerde aanpassing zijn er drie betaalde pakketten, namelijk Limited-, Pro- en VIP-abonnementen. Het systeem maakt het mogelijk om elk van deze abonnementen gratis te testen tijdens de proefperiode van 14 dagen om te controleren of hun functies voldoen aan uw behoeften en vereisten voor webdesign of niet. De kosten van de plannen bedragen dienovereenkomstig $ 12 / maand, $ 20 / maand en $ 48 / maand.

  Opvallend geprijsd

  Je kunt trouwens het hele jaar betalen of voor 2, 5 en 10 jaar gebruik van de dienst in één keer. Hoe langer de duur is, hoe meer geld u op de lange termijn kunt besparen. Bovendien wordt u aangeboden om een ​​domeinnaam te kopen voor 24,95 per jaar of die met de aangepaste e-mail. Dat laatste kost je $ 25 / jaar.

 • Weebly. Met de websitebouwer kunt u kiezen tussen twee soorten abonnementen: voor standaardwebsites en voor online winkels. Als u van plan bent om een ​​gewoon project te starten, heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit gratis, Connect, Starter, Pro en Business-abonnementen. Hun kosten zullen $ 0, $ 4, $ 8, $ 12 en $ 25 per maand bedragen, overeenkomstig dat u een eenmalige betaling doet. Wilt u een volledig uitgeruste webwinkel lanceren en beheren? Dan heb je de mogelijkheid om een ​​geavanceerd prestatieplan te kiezen, dat speciaal is afgestemd op de behoeften van retailers en waarmee je een grootschalige webwinkel kunt opzetten. De kosten van het abonnement bedragen $ 38 / maand.

  Weebly-prijzen

OpvallendWeebly
Prijsopties:&# 10004; Beperkt ($ 12 / maand);
&# 10004; Pro ($ 20 / maand);
VIP ($ 48 / maand);
&# 10004; Aansluiten ($ 4 / maand);
&# 10004; Beginner ($ 8 / maand);
&# 10004; Pro ($ 12 / maand);
&# 10004; Zakelijk ($ 25 / maand);
&# 10004; Prestatie ($ 38 / maand).
Kenmerken:&# 10004; Onbeperkte Bandbreedte;
&# 10004; HTML-code insluiten;
&# 10004; Onbeperkte gratis sites;
&# 10004; eCommerce-oplossing.
&# 10004; SSL-beveiliging;
&# 10004; Ingebouwde winkelwagen;
&# 10004; SEO-hulpmiddelen;
&# 10004; Live ondersteuning;
&# 10004; Responsieve thema’s.

Opvallend versus Weebly. De deals van Weebly zien er aantrekkelijker uit en er is hier meer keuzevrijheid. De website builder maakt het mogelijk om plannen te kiezen voor standaard- en eCommerce-websites. Er zijn vijf betaalde abonnementen die u kunt overwegen en elk ervan heeft goede voorwaarden. Opvallend prijsbeleid is ook matig, maar heeft minder abonnementen dan zijn concurrent.

Bottom Line

Opvallend en Weebly zijn die websitebouwers die hoog scoren in de lijst met de beste webbouwtools. Beiden zijn boordevol functies en beide kunnen worden gebruikt om kwaliteitsprojecten te starten en vervolgens effectief te beheren.

OpvallendOpvallend – is een website builder, die bekend staat om zijn gebruiksgemak, intuïtieve karakter, responsieve website-ontwerpbenadering en betaalbaarheid. Het systeem kan worden gebruikt om persoonlijke en zakelijke projecten te starten en het is ook een geweldige keuze voor beginners en webdesignprofessionals. Opvallend

WeeblyWeebly – is een gerenommeerde bouwer van doe-het-zelf-websites, die eenvoudig te verkennen en te gebruiken is, maar toch een onderscheidende reeks functies biedt die nodig zijn om een ​​kwaliteitsproject te starten en te beheren. De websitebouwer wordt geleverd met een verzameling responsieve aanpasbare sjablonen, krachtige eCommerce-engine en gematigde prijsplannen om aan veelzijdige behoeften te voldoen. weebly.com

Dus welke service kan als een betere keuze worden beschouwd? Na alle tests zijn we tot de volgende conclusie gekomen: elk systeem heeft gebruikers iets speciaals te bieden. Hoewel opvallend beter werkt voor beginners vanwege de beperkte opties voor ontwerpaanpassing, is Weebly een geweldige oplossing voor alle gebruikerscategorieën. De websitebouwer is boordevol functies, gebruiksvriendelijk en flexibel, waardoor het op de lange termijn een meer geprefereerde oplossing is.

Opvallend versus Weebly: vergelijkingstabel

OpvallendWeebly
1. Gemak8 van 109 van 10
2. Functies8 van 109 van 10
3. Ontwerp8 van 109 van 10
4. Ondersteuning9 van 1010 van 10
5. Prijzen9 van 1010 van 10
Algemeen:8.4 van 109.4 van 10
Probeer het nu Probeer het nu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map