Opvallend vs Wix: wat is beter?

Opvallend vs Wix


Opvallend en Wix zijn websitebouwers, die worden gebruikt om alle soorten websites te ontwerpen, te beginnen met eenvoudige projecten van één pagina en tot portfolio’s of webwinkels. Beide systemen worden geleverd met onderscheidende functiesets en opties voor ontwerpaanpassing die nodig zijn om een ​​breed scala aan gebruikersbehoeften te dekken. Elk van hen levert echter gepersonaliseerde functionaliteit om te voldoen aan de vereisten van nieuwkomers en webdesignprofessionals.

Wix en opvallend worden geleverd met veelzijdige functies, prijsopties en ontwerpaanpassingstools die nodig zijn om kwaliteitswebsites te lanceren. De websitebouwers zijn intuïtief en flexibel, maar er zijn nog steeds cruciale verschillen die ze van elkaar onderscheiden. Om de juiste tool te kunnen kiezen, is het een must om elk systeem in detail te bekijken. Dat is de trefzekere manier om te bepalen welke van hen het meest aan uw behoeften en vereisten voldoet.

Website Builders vergelijkingstabel

OpvallendWix
Onze score:
Gesticht:20122006
Website:https://www.strikingly.com/https://www.wix.com/
Best voor:Zakelijke websites, kleine webwinkels, portfolio’s, blogsZakelijke projecten, promowebsites, blogs, bestemmingspagina’s, kleine / middelgrote webwinkels
Gemak:GemakkelijkErg makkelijk
Sjablonen:Beperkte keuze aan gratis responsieve ontwerpenHonderden gratis, voor mobiel geoptimaliseerde, branchespecifieke ontwerpen
Technische ondersteuning:Krachtige kennisbank, checklist voor publicatie, ideeënforum, 24/7 live chatUitgebreide kennisbank, ticketingsysteem, VIP-ondersteuning
Bloggen:Ingebouwde blog-engineGeïntegreerd blogplatform
SEO-opties:Uitgebreide SEO-optiesKrachtige en veelzijdige SEO-functies
Prijzen:Gratis tot $ 49 / maandGratis tot $ 49 / maand
Meer informatie:Opvallend review →Wix Review →

Opvallend en Wix maken het mogelijk om websites van hoge kwaliteit te starten, maar de meeste gebruikers staan ​​nog steeds voor meerdere vragen en problemen als het gaat om de keuze van een waardig platform. Welke service heeft meer te bieden? Welke van hen kunnen een breder scala aan webdesignbehoeften dekken om het beste resultaat te garanderen? Om antwoorden op deze en andere vragen te vinden, is het logisch om elk systeem in detail te bekijken en te analyseren. Dat is wat we meteen gaan doen.

Opvallend vs Wix: algemeen overzicht

Opvallend vs Wix: algemeen overzicht

Opvallend is een moderne doe-het-zelf website-bouwer, die enorm populair is geworden vanwege zijn flexibiliteit en functionaliteit. Het systeem voldoet aan de behoeften van alle gebruikerscategorieën en verdient een waardige evaluatie vanwege het intuïtieve karakter, gemak en gebruiksgemak. U hoeft niet te beschikken over codeervaardigheden of achtergrond voor webdesign om hoogwaardige webprojecten op te starten met opvallend – volg gewoon de aanbevelingen, tips en richtlijnen die het systeem standaard genereert om een ​​waardig resultaat te bieden.

De interface is intuïtief en codevrij – net als het systeem zelf. Dit is een echt voordeel voor beginners, die nog nooit ervaring met webdesign hebben gehad en toch professionele projecten met volledige functionaliteit willen starten. Tegelijkertijd staat het opvallend toe dat HTML / CSS-codes in de voettekst of koptekst van de website worden ingevoegd.

Opvallend vs Wix: wat is beter?

Opvallend zorgt voor een eenvoudig en snel registratieproces, dat met slechts een paar klikken kan worden voltooid. Er wordt alleen van u verwacht dat u uw inloggegevens opgeeft en de meest geschikte sjabloon kiest om met het systeem te gaan werken. Vanwege de handige en begrijpelijke WYSIWYG-ervaring met webdesign en in-line bewerken van inhoud ondersteund door het platform, blijkt het proces van website-ontwikkeling boeiend, leuk, intuïtief, snel en eenvoudig te zijn.

Voor zover de websitebouwer voornamelijk is gericht op de behoeften en vaardigheden van nieuwkomers, voldoet de benadering van ontwerpaanpassing volledig aan hun vereisten. Dit is wat het systeem een ​​goede keuze maakt voor deze gebruikerscategorie. Het duurt ongeveer een uur of twee om een ​​project met Opvallend te voltooien, zelfs als dit je eerste webdesignervaring ooit is.

Wix heeft zichzelf onderscheiden als de wereldbekende alles-in-één website builder, die een krachtige functieset, geïntegreerde blog- en e-commerce-engines, verschillende bewerkingsopties voor websites en geavanceerde ontwerpaanpassingstools biedt. Dit zijn slechts enkele van de functies die van de websitebouwer een leider hebben gemaakt op de moderne webdesignmarkt die geen serieuze rivalen lijkt te hebben. De functieset van het systeem is meer dan genoeg om first-timers en bekwame webontwikkelaars geavanceerde webprojecten voor mobiel te laten starten en beheren, die verschillen in specialisatie, complexiteitsniveau, grootte en doelen.

Wix-editor

Wix werd gelanceerd in 2006 en is nu uitgegroeid tot de beste websitebouwer met hoofdkantoor over de hele wereld (Canada, de VS, Israël, Duitsland, Ierland, Litouwen, India, Brazilië, Oekraïne enz.). Jij kan gebruik het platform om volledig uitgeruste websites te maken, zelfs als je helemaal geen programmeerkennis of webdesignachtergrond hebt. Met Wix is ​​het mogelijk om zakelijke websites, blogs, zakelijke projecten, bestemmingspagina’s en kleine tot middelgrote online winkels te starten. Het systeem biedt het freemium-model, waarmee de functionaliteit ervan op een gratis abonnement kan worden getest, maar het desgewenst mogelijk is om naar een van de betaalde abonnementen te upgraden.

De websitebouwer staat bekend om zijn uitgebreide selectie van voor mobiel geschikte ontwerpen, die 100% aanpasbaar zijn en kunnen worden gepersonaliseerd met betrekking tot uw behoeften in de handige slepen-en-neerzetten-editor van het systeem. Er is ook een uitgebreide selectie van geavanceerde tools voor ontwerpaanpassing, effectieve systeemintegraties en andere elementen die bijdragen aan een eenvoudig en probleemloos websiteontwikkelingsproces.

Wix is ​​een geweldige keuze voor alle gebruikers, die geen vaardigheden hebben op het gebied van webontwerp, maar toch hun creatieve ideeën willen uiten om professionele websites te starten. Het systeem zal geweldig werken voor modellen, artiesten, creatieven, muzikanten en ook voor ondernemers die online aanwezigheid voor hun bedrijf willen vestigen.

Opvallend en Wix zijn dus echt de aandacht van gebruikers waard als kwaliteits- en functionele website-bouwers. Naarmate u dichter bij hun flexibiliteit en functiesets komt, zult u ontdekken dat Wix de overhand heeft op zijn concurrent vanwege het eenvoudige dashboard, het intuïtieve bedieningspaneel dat rijk is aan functies, tools en elementen die hier voor iedereen binnen handbereik zijn.

Opvallend versus Wix: welke is gemakkelijker te gebruiken?

Opvallend versus Wix: welke is gemakkelijker te gebruiken?

Opvallend is een veelzijdige websitebouwer, die uitstekend werkt voor de ontwikkeling van verschillende soorten projecten. Deze omvatten meestal websites van één pagina, zakelijke projecten, bestemmingspagina’s, blogs en portefeuilles. Het is ook mogelijk om indien nodig een kleine webwinkel te starten, aangezien het systeem wordt geleverd met de e-commerce-engine die wordt gerealiseerd door de integratie van de Simple Store-widget. Om een ​​webwinkel met het systeem te beheren en te promoten, kunt u productgalerijen maken en bijwerken, webwinkelpagina’s aanpassen en bewerken, verzend- / betalingsinstellingen aanpassen, producten exporteren / importeren uit CSV-bestanden, klantbestellingen beheren en meerdere afronden webwinkel gerelateerde taken.

Opvallend e-commerce

Afgezien van de ontwikkeling van eCommerce-websites, is het opvallend mogelijk om volwaardige blogs te starten en aan te passen. Wat u hier kunt doen, is het toevoegen en bijwerken van berichten, linken naar de bestaande berichten en sociale netwerken, het integreren van mediabestanden (zoals afbeeldingen, video’s, audio, afbeeldingen, CTA-knoppen enz.), Het toevoegen van opmerkingen en meer. De website builder onderscheidt zich ook door de geïntegreerde App Market die lijkt op die van Wix. Dit is de beste bestemming voor webontwerpers die op zoek zijn naar widgets en plug-ins die zullen bijdragen aan hun projectprestaties. De meest populaire integreerbare Opvallende widgets zijn Business, eCommerce, Social, Document-gerelateerd etc. Bovendien krijgen Pro Plan-abonnees de mogelijkheid om enkele van de populaire website-codes in te sluiten om het meeste uit de functionaliteit en het ontwerp van hun projecten te halen..

Een ander hoogtepunt van het systeem is de beschikbaarheid van marketingfuncties die het biedt. Zo biedt de website builder een optie waarmee u een krachtige e-mailmarketingtool kunt gebruiken, waarmee u effectief kunt integreren met MailChimp. Deze functie is momenteel echter alleen beschikbaar voor abonnees van Pro Plan.

Als het gaat om het gebruiksgemak, blijkt het opvallend een van de eenvoudigste systemen te zijn waarmee alle stappen van het webontwerpproces zonder gedoe en codeerbewustzijn kunnen worden uitgevoerd. Eenvoud wordt onthuld in alle fasen van het websiteontwikkelingsproces, te beginnen met het aanmeldingsproces en tot de uiteindelijke publicatie van het project. Samen met de intuïtieve ontwerpeditor, geeft het opvallend toegang tot de geavanceerde HTML / CSS-editor, waarmee Pro Plan-abonnees kop- / voettekstbewerkingen kunnen uitvoeren.

Andere opmerkelijke voordelen van de website builder zijn opties voor integratie van sociale media, geïntegreerde website-analyse en marketingtools / -functies, SSL-certificaatverbindingsoptie, mobiele optimalisatie, domeinnaamregistratie en overdrachtopties.

Wix onderscheidt zich van de rest dankzij de geavanceerde functieset die een probleemloze, gemakkelijke en eenvoudige website-ontwikkeling mogelijk maakt. Het platform wordt geleverd met een intuïtieve drag-and-drop-editor, duidelijke interface en rijk assortiment aan tools voor ontwerpaanpassing die u kunt gebruiken om bijna elk type project te starten, of het nu gaat om een ​​zakelijke website, een blog, een webwinkel, een portfolio of een bestemmingspagina.

Een van de onderscheidende kenmerken van de websitebouwer zijn de uitgebreide ontwerpbewerkingsopties. Zo maakt het systeem het voor beginners mogelijk om met de geïntegreerde te werken Wix ADI-tool. Hiermee kunt u het meeste uit de functies van kunstmatige intelligentie halen start een kwaliteitsproject bijna helemaal opnieuw. Wat je nodig hebt, is alleen om de vragen te beantwoorden die het systeem genereert om het in geautomatiseerde modus een website voor je te laten ontwerpen. Als u het project nog steeds volledig wilt aanpassen en over programmeerkennis wilt beschikken, hebt u toegang tot de geïntegreerde Standard Wix-editor om de taak zelf te voltooien.

Wix ADI

Net als bij zijn concurrent, maakt Wix het mogelijk applicaties en widgets uit de App-markt te kiezen en te integreren. Er zijn hier ongeveer 300 betaalde en gratis apps en alle add-ons zullen een perfecte bijdrage zijn aan elk project waaraan je werkt. Wix maakt het bovendien mogelijk om webapplicaties te maken zonder enige programmeerkennis. Dit is mogelijk door de toepassing van geavanceerd Corvid door Wix tool – de web app builder die bijna al het werk voor je doet.

Wix app-markt

Ten slotte levert Wix e-commerce en blogervaring van hoge kwaliteit. Met het systeem kunt u blogs en kleine tot middelgrote online winkels instellen en beheren. Als u echter van plan bent een hypermarkt te ontwikkelen, is Wix daar niet de beste oplossing voor. Overweeg al deze nuances bij het kiezen van het projecttype dat u wilt instellen.

Het platform betekent niet dat men zich bewust is van de basisprincipes van codering om er projecten mee te ontwerpen. Als u echter iets niet begrijpt of als u professionele hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met het klantenserviceteam van de service. Het bestaat uit de uitgebreide Knowledge Base, VIP-ondersteuningsopties, ticketingsysteem en andere handige oplossingen.

Wanneer het het gebruiksgemak en het gemak aanpakt, zowel Opvallend als Wix hebben hun abonnees veel te bieden. Wix is ​​echter de onmiskenbare winnaar in dit vergelijkingsgedeelte en de beste optie om voor te gaan. Het systeem onderscheidt zich van de rest vanwege de geïntegreerde blog- en e-commerceplatforms, de geavanceerde Wix ADI-tool aangedreven door de kunstmatige intelligentie, de uitgebreide app-markt, de Wix-codetool en de overvloed aan opties voor ontwerpaanpassing die nodig zijn om vanaf het begin een professionele responsieve website te starten..

Opvallend versus Wix: ontwerp en flexibiliteit

Opvallend versus Wix: ontwerp en flexibiliteit

Opvallend genoeg kan het niet bogen op een uitgebreide verzameling sjablonen. Momenteel omvat de catalogus ongeveer 30 ontwerpen met een mooie kwaliteit. Alle ontwerpen zijn echter aanpasbaar en responsief, waardoor ze zich gemakkelijk aanpassen aan alle mobiele en desktop-apparaten. Het systeem maakt het mogelijk om tussen de thema’s te schakelen, wat betekent dat u halverwege het proces van het maken van de website een ander ontwerp kunt kiezen. Wat belangrijk is, u verliest eerder ingediende inhoud niet, wat u moeite en tijd bespaart.

De websitebouwer wordt geleverd met een handige voorbeeldfunctie waarmee u kunt zien hoe uw project eruit zal zien op mobiele apparaten en desktopapparaten. Alle thema’s zijn grondig onderverdeeld in categorieën op basis van de niches waartoe ze behoren. Dit helpt de zoektijd van gebruikers te verkorten en draagt ​​bij aan het gemak van het systeem. Pro Plan-gebruikers hebben bovendien toegang tot functies voor alleen mobiel, die functionaliteit aan hun websites kunnen toevoegen.

Opvallend sjabloon

Een van de meest indrukwekkende nuances die opvallend zijn van andere websitebouwers, is de geavanceerde Template Switcher, waarmee u de ontwerpen waarin u mogelijk geïnteresseerd bent kunt sms’en en verkennen. Activeer gewoon de Preview-functie en bekijk hoe uw website eruit zal zien voordat deze wordt gepubliceerd. Als u een code-bewuste gebruiker bent, maakt het u opvallend mogelijk om codes in de voettekst / koptekst van uw website in te voegen om het een persoonlijker uiterlijk te geven. Het systeem biedt echter geen grotere vrijheid bij het aanpassen van het ontwerp.

In tegenstelling tot opvallend, heeft Wix een opvallende prevalentie in termen van ontwerpaanpassing en flexibiliteit. De websitebouwer beschikt momenteel over ongeveer 550 professionele sjablonen, die ook kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Ze zijn standaard klaar voor mobiel en ze zijn onderverdeeld in categorieën op basis van de niches waarnaar ze verwijzen. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit populaire en nieuwe sjablonen, die ook zijn onderverdeeld in afzonderlijke categorieën. Voor die systeemabonnees, die geen passend ontwerp kunnen vinden van degenen die door het platform worden aangeboden, is er de mogelijkheid om een ​​lege sjabloon te kiezen en een volledig gepersonaliseerde website helemaal opnieuw te ontwerpen (zie echte Wix-website voorbeelden).

Wix-sjablonen

Het enige nadeel dat we al hebben genoemd, is het feit dat het systeem u niet toestaat de sjablonen te wijzigen tijdens het proces van projectaanpassing. Neem dus de tijd om een ​​slimme keuze te maken. Gelukkig heeft het systeem een ​​preview-optie om je te laten zien welk thema je precies gaat kiezen.

Afgezien van standaard ontwerpbewerkingsopties, staat Wix dit toe werken aan de mobiele versie van uw project. Houd er rekening mee dat alle bewerkingen die u in de mobiele versie aanbrengt, niet worden weergegeven in de bureaubladmodus. De bewerkingen die u in de desktopwebsiteversie aanbrengt, worden echter weerspiegeld in de mobiele modus. Dit is erg handig en handig voor beginners en professionals.

Over designkeuze en maatwerk gesproken, het heeft zelfs geen zin om Strikingly en Wix te vergelijken. Wix is ​​een duidelijke leider in dit deel van de vergelijking. Het overwint zijn concurrent in de kwaliteit en kwantiteit van de aangeboden sjablonen, de hoeveelheid tools voor ontwerpaanpassing, de vrijheid van het bewerken van sjablonen en andere ontwerpgerelateerde parameters.

Opvallend vs Wix: algemene prijsvergelijking

Opvallend vs Wix: algemene prijsvergelijking

Opvallend prijsbeleid is voor iedereen redelijk betaalbaar. De websitebouwer heeft een gratis abonnement, waardoor het mogelijk is om de functionaliteit ervan gedurende onbeperkte tijd te testen. Voor die gebruikers die besluiten de geavanceerde functies van de service te gebruiken, is er een mogelijkheid om te upgraden naar een van de betaalde abonnementen. U kunt kiezen uit drie plannen:

Opvallende prijzen

 • Beperkt ($ 8 / mo jaarlijks gefactureerd) – aangepaste domeinnaam, 2 beperkte sites, onbeperkte gratis sites, 50 GB maandelijkse bandbreedte, 1 GB schijfopslagruimte per site, gratis domein, 24/7 ondersteuning, eenvoudige webwinkel (5 producten per site);
 • Pro ($ 16 / mo jaarlijks gefactureerd) – aangepaste domeinnaam, 3 pro-sites, onbeperkte gratis sites, onbeperkte bandbreedte, 3 GB opslagruimte per site, eenvoudige winkel (300 producten per site), Opvallend toegang tot de App Store, HTML / CSS / JavaScript-insluiting, afwezigheid van de systeemadvertentiebanner, wachtwoordbeveiliging, aangepaste lettertype-upload;
 • VIP ($ 49 / mo jaarlijks gefactureerd) – 10 GB opslagruimte per site, eenvoudige winkel (500 producten per site), prioritaire klantenservice, nieuwsbrieven (2000 contacten per maand), accountbeheer, Engelse telefonische ondersteuning.

In welk plan u ook geïnteresseerd bent, u kunt het tijdens de proefperiode van 14 dagen kosteloos testen. Opvallend zijn ook de kortingen die het mogelijk maken om flink te sparen, als je besluit te kiezen voor het 2, 5 of 10 jaars plan en een eenmalige betaling doet. Hoe langer het abonnementsinterval is, hoe groter de economie zal blijken te zijn. Met opvallend kunt u een domeinnaam krijgen voor $ 24,95 / jaar en als u een e-mail eraan moet toevoegen, bedragen de kosten $ 25 / jaar.

Wix biedt een uitgebreider en redelijker prijsbeleid in vergelijking met opvallend. Het heeft ook een gratis abonnement, dat nooit verloopt en u hiermee een onbeperkt aantal websites kunt maken. Wat betreft de betaalde abonnementen, Wix heeft verschillende plannen aangeboden als onderdeel van Standard- en Business / eCommerce-abonnementen. Bekijk meteen hun voorwaarden en service:

Standaard Wix-abonnementen

Standaard Wix-abonnementen

 • Combo ($ 13 / maand) – gratis hosting, afwezigheid van systeemadvertentiebanners, gratis domeinnaamverbinding;
 • Onbeperkt ($ 17 / maand) – 10 GB opslagruimte, onbeperkte bandbreedte;
 • Pro ($ 22 / maand) – geïntegreerde Google Analytics en tools voor het verzamelen van statistieken, 2 uur video-opslagruimte;
 • VIP ($ 39 / maand) – professioneel logo, ondersteuning met eerste prioriteit enz.

Zakelijke / e-commerceplannen

Zakelijke / e-commerceplannen

 • Zakelijk Basic ($ 23 / maand) – acceptatie van online betalingen;
 • Business Unlimited ($ 27 / maand) – tools voor bedrijfsontwikkeling, geïntegreerd e-commerceplatform, speciale apps voor ondernemers;
 • Zakelijke VIP ($ 49 / maand) – onbeperkte bandbreedte, onbeperkte video-opslagruimte, complete Wix Suite;
 • Enterprise ($ 500 / maand) – end-to-end bedrijfsoplossing die de hoogste functionaliteit en maximale hoeveelheid tools biedt.

De website builder staat ook bekend om zijn genereuze speciale aanbiedingen. Het heeft speciale kortingen en bonussen (zoals een gratis domeinnaam) die regelmatig worden aangeboden om de loyaliteit van klanten te vergroten en om nieuwe gebruikers aan te moedigen om zich bij het systeem aan te sluiten. Trouwens, Wix heeft de geld-terug-garantieoptie waarmee u het geld terugkrijgt dat u in het plan hebt geïnvesteerd. U kunt de optie 14 dagen vanaf het moment van aankoop gebruiken.

Wat het prijsbeleid betreft, zijn Strikingly en Wix beide redelijk geprijsd. Bij het vergelijken van de systemen zul je echter ontdekken dat Wix nog steeds winnende posities heeft. Hoewel de kosten van plannen die door beide websitebouwers worden aangeboden bijna gelijk zijn, zijn de opties die door de Wix-editor worden aangeboden veel uitgebreider in vergelijking met die van Strikingly. Om nog maar te zwijgen over honderden gratis applicaties waarmee het platform wordt geleverd om de prestaties van de website te verbeteren.

Opvallend vs Wix: welke is het beste voor SEO?

Opvallend vs Wix: welke is het beste voor SEO?

Opvallend laat u speciale SEO-parameters van uw project invullen om een ​​hoge positie in de zoekmachines te verzekeren. Zo kunt u metatags zowel voor afzonderlijke websitepagina’s als voor de hele website invullen. Deze omvatten titels, beschrijvingen en trefwoorden. Het is ook mogelijk om uw websitecategorie te kiezen en in te stellen, favicon, afbeelding voor sociaal delen voor uw project te kiezen en in te stellen. Wat belangrijk en handig is, de websitebouwer biedt de gedetailleerde SEO-checklist met nuttige hints over de belangrijkste SEO-parameters die verbeterd moeten worden om de Google website ranking te verbeteren.

Opvallend SEO

Om toegang te krijgen tot opvallend SEO-parameters, moet u naar het gedeelte Instellingen in het dashboard gaan. Dit is waar u bovendien geavanceerde tools tegenkomt die de zichtbaarheid van uw website helpen vergroten. Om dat te doen, kunt u trefwoorden aan de tekstkoppen toevoegen, Google Site-verificatie inschakelen, Image Alt-tags toewijzen en andere stappen voltooien die een must-have zijn voor effectieve SEO-promotie.

Wix is een SEO-vriendelijke website builder, waarmee u projecten kunt maken die dat wel zijn goed geoptimaliseerd voor de zoekmachines en zijn dus beter geïndexeerd om hogere posities in te nemen. Dit wordt bereikt door het gebruik van de geavanceerde SEO Wiz-tool, die het mogelijk maakt om belangrijke SEO-parameters in te stellen, te bewerken en aan te passen. Handige stapsgewijze richtlijnen en tips helpen u de hoeveelheid tijd die wordt geïnvesteerd in uw website SEO-promotie te verminderen, waardoor het proces onder controle blijft.

Samen met de SEO Wiz-tool kunt u speciale widgets en add-ons kiezen en integreren die beschikbaar zijn in de App Market. Ze maken het mogelijk om uw websitestatistieken bij te houden en dragen zo bij aan een betere projectpromotie. Deze omvatten knoppen voor het terugbellen van bestellingen, e-mailverspreiding en tools voor sociale netwerken, online consultant, pop-upvensters en marketingtools. Met Wix kunt u ook SEO-parameters voor websites instellen (metatags voor webpagina’s, koptags, alt-tags voor afbeeldingen, omleidingstools, ankerlinks, Google Analytics, websiteverificatie enz.) In de handmatige modus.

Zowel opvallend als Wix zorgen voor een mooie SEO-optimalisatie van websites die ermee zijn gemaakt. Wix wordt echter geleverd met de geavanceerde SEO Wiz-tool en speciale integreerbare widgets / add-ons. Ze vereenvoudigen het proces van websitepromotie en helpen bij het tijdig controleren / instellen van de onmisbare SEO-parameters.

Opvallend versus Wix: welke is beter voor een website voor kleine bedrijven

Opvallend versus Wix: welke is beter voor een website voor kleine bedrijven

Opvallend is een mooie keuze als het gaat om de ontwikkeling van zakelijke websites. Met het systeem kunnen verschillende soorten zakelijke projecten worden beheerd en bewerkt. De websitebouwer heeft een uitgebreide geïntegreerde functieset, waarmee u inhoud kunt uploaden, een aangepast domein kunt verbinden, nieuwe website-secties kunt toevoegen en het projectontwerp kunt bewerken. Er is een mogelijkheid om mediablokken, contactformulieren, infoboxen en andere zakelijke elementen te integreren die een must-have zijn voor dit type website.

Als u wilt integreren met sociale media-accounts, kunt u opvallend een sociale feed-sectie koppelen om deze verder aan te passen aan uw zakelijke behoeften. Met de websitebouwer kunt u ook uw websitestatistieken bekijken en analyseren om het aantal gebruikers gedurende een bepaalde periode te volgen, locaties waar ze vandaan komen, pagina’s die ze vaker bezoeken, verkeersbronnen, populaire producten / diensten waar gebruikers in geïnteresseerd zijn enz. Ondernemers , die van plan zijn iets via de website te verkopen, hebben de mogelijkheid om SSL-certificaten aan hun projecten te koppelen om maximale veiligheid te garanderen en de e-mailmarketingtool te gebruiken om in contact te blijven met hun klanten.

Wix werkt geweldig voor het maken van zakelijke websites, ongeacht de niches waarnaar ze verwijzen. De geïntegreerde bedrijfsgerichte functionaliteit van de dienst zal vooral aantrekkelijk zijn voor creatieven, die de intentie hebben hun werken te verkopen (handgemaakte producten, afbeeldingen, foto’s, video’s enz.) online en maak er winst mee (zie live voorbeelden)

Evenzo zal het systeem de eigenaren van een grote hulp zijn hotels, cafés, restaurants, reisbureaus en andere bedrijven die interactie / samenwerking met klanten impliceren. Om de effectiviteit en populariteit van dergelijke projecten te vergroten, maakt Wix het mogelijk om meerdere zakelijke widgets uit de App-markt te kiezen en te integreren (eten / kamer / ticket bestellen, veelzijdige boekingsmogelijkheden). Een echt hoogtepunt van de websitebouwer is het geavanceerde Ascend-platform. Dit is de alles-in-één set zakelijke tools (er zijn er meer dan 20) die professioneel beheer en promotie van zakelijke websites mogelijk maken.

Als u een zakelijke website van hoge kwaliteit nodig heeft, mag de keuze tussen Opvallend en Wix helemaal niet ingewikkeld zijn. De set geïntegreerde zakelijke functies en tools van Wix is ​​echt indrukwekkend en krachtig. Het zorgt voor het beste resultaat zonder een serieuze investering in tijd en moeite, zelfs als u geen webdesigner bent.

Welke is het beste voor e-commerce – opvallend of Wix?

Welke is het beste voor e-commerce - opvallend of Wix?

Opvallend Het eCommerce-platform is niet echt krachtig, maar u kunt er een kleine webwinkel mee starten en beheren. Dit kan door de bijbehorende eCommerce sectie te activeren om producten verder te uploaden / bewerken en de benodigde webwinkel instellingen aan te passen. U kunt ook het dashboard bereiken om verschillende lay-outs te testen, de volledige stijl van uw online winkel aan te passen, betalings- / verzendparameters in te stellen enz.

Opvallend is dat het geen transactiekosten in rekening brengt voor de aankopen / verkopen via haar webwinkels. Er wordt van u verwacht dat u een standaard Stripe / PayPal-transactiekost maakt die het systeem impliceert. Het aantal producten dat u kunt verkopen en het aantal diensten dat u kunt gebruiken, is afhankelijk van het abonnement waarop u zich abonneert. Hoe meer functies en producten u nodig heeft, hoe geavanceerder (duur) het abonnement zou moeten zijn.

Wix levert een werkelijk uitgebreide functieset voor de ontwikkeling van eCommerce-websites. Webwinkelverbindingsfunctie wordt gerealiseerd door middel van Wix Store widget-integratie. Met de widget kunt u meerdere productkaarten en aantrekkelijke etalages maken, speciale webwinkelparameters instellen / beheren en kiezen uit meerdere eCommerce-widgets die beschikbaar zijn in de geïntegreerde Wix App Market. Met Wix kunt u zowel fysieke als digitale producten toevoegen en verkopen, wat met name uw eCommerce-potentieel vergroot (zie bewijzen). Om de loyaliteit van klanten te vergroten en nieuwe klanten aan te moedigen met u om te gaan, is het mogelijk om meerdere kortingen, bonussen, speciale aanbiedingen en zelfs cadeaubonnen te creëren en aan te bieden..

Bovendien biedt Wix toegang tot geavanceerde analytische en statistische trackingtools, e-mailmarketing / netwerkfuncties, opties voor klantinteractie, uitgebreide productbeheeroplossingen, betalings- / verzendalternatieven, meerdere eCommerce-sjablonen en andere functies / tools die een must-have zijn voor uw kleine / middelgrote eCommerce-website.

Over het eCommerce-aspect gesproken, de keuze voor het beste platform ligt voor de hand. Wix is ​​die website-builder die een effectief, eenvoudig en handig proces voor het maken / beheren van een webwinkel mogelijk maakt. Afgezien van het brede scala aan geïntegreerde eCommerce-functies, levert de website builder ook veelzijdige social media marketing- en website-promotietools die zullen bijdragen aan een effectievere promotie van uw eCommerce-project.

Welke te kiezen voor bloggen – opvallend of Wix?

Welke moet je kiezen voor bloggen - opvallend of Wix?

Opvallend maakt het mogelijk om een ​​leuke blog te starten en te beheren. Met dit doel moet u gewoon de Blog-sectie toevoegen aan de gewenste pagina van uw keuze en beginnen met het beheren / aanpassen aan uw behoeften. Het systeem maakt het mogelijk om het onbeperkte aantal berichten toe te voegen en mediabestanden in elk van deze in te voegen om uw blog de vereiste functionaliteit te geven. Dit kunnen afbeeldingen, citaten, social bookmarking-elementen, video’s, call-to-action-knoppen zijn en wat niet. Opvallend drag-and-drop-editor maakt het mogelijk om uw bloginhoud te ordenen en bij te werken met betrekking tot uw behoeften. U bent vrij om uw blogposts aan te passen en indien nodig functies voor opmerkingen / sociaal delen in te schakelen.

Wix blogplatform is ook behoorlijk krachtig en rijk. Met de websitebouwer kunt u volledig uitgeruste blogs starten en beheren verwant aan verschillende niches. Met het systeem kunt u blogposts toevoegen, plannen en bewerken, meerdere secties en aangepaste feeds maken, commentaarfuncties inschakelen, blogcategorieën toevoegen / toewijzen, de bestaande publicaties sorteren enz. Wix-sjabloonverzameling heeft een aparte blogsectie, waar u een geschikte sjabloon om deze indien nodig verder aan te passen. Bovendien kunt u een sectie met uitgelichte berichten toevoegen, gebruik maken van de geavanceerde AMP-technologie, de bestaande WordPress-blog importeren in Wix, SEO-parameters instellen en een breed scala aan andere bloggerelateerde taken voltooien.

Wanneer u kiest uit Opvallend en Wix voor het maken van uw blog, is het zeker logisch om de voorkeur te geven aan Wix. De websitebouwer heeft een krachtig blogplatform met veel functies dat vol zit met functies, tools en opties die nodig zijn om een ​​persoonlijke of een zakelijke blog te starten / beheren. Het systeem biedt ook geavanceerde blogbeheer- en marketingtools om uw project effectief op het web te promoten.

Belangrijkste verschillen tussen opvallend en Wix

OpvallendWix
Makkelijk te gebruiken:Opvallend is een eenvoudig te gebruiken websitebouwer, die nieuwkomers en experts op het gebied van webdesign zal aanspreken. Het systeem maakt het mogelijk om bedrijfswebsites, blogs, landingspagina’s, portfolio’s en zelfs kleine webwinkels te starten / beheren.Wix is ​​een leuke keuze voor beginners en experts op het gebied van webontwerp, hoewel het misschien niet gemakkelijk is om de editor in één keer onder de knie te krijgen. De websitebouwer biedt een geavanceerde Wix ADI-tool die helpt bij het maken van een nieuwe website in de geautomatiseerde modus, met behulp van de voorlopige ingediende informatie. Standard Editor zorgt voor een diepere ontwerpaanpassing. Wix is ​​goed voor zakelijke websites, blogs, portfolio’s, forums, bestemmingspagina’s en kleine webwinkels.
Functionaliteit:Het systeem staat bekend om zijn eenvoudige ontwerpaanpassingsopties, geïntegreerde blog- en e-commerceplatforms, integratieopties voor sociale media, marketing, SEO, beveiliging en tracking tools voor statistieken.De website builder wordt geleverd met geavanceerde geïntegreerde functionaliteit. Afgezien van krachtige ontwerpbewerkingsopties, is er toegang tot de rijke App Market-, Wix Corvid- en Ascend-platforms.
Ontwerp:Opvallend is dat sjabloonverzameling niet rijk is. Er zijn hier ongeveer 30 sjablonen, maar ze zijn allemaal responsief, gesorteerd op branche, aanpasbaar en kwaliteit.Het systeem maakt het mogelijk om te kiezen uit meer dan 550 gratis branchespecifieke ontwerpen, die standaard aanpasbaar en mobiel zijn.
e-commerce:Met de websitebouwer kunt u kleine webwinkels starten en beheren door productgalerijen te maken, betalings- / verzendopties aan te passen, weergaveopties voor etalages in te stellen enz.Met Wix Store kunt u kleine en middelgrote webwinkels maken en toegang krijgen tot tal van eCommerce-tools en -functies.
Bloggen:Met Opvallend kunt u ook een blogsectie toevoegen aan elke webpagina die u nodig heeft. Hier kunt u nieuwe berichten uploaden, de bestaande bewerken, de lay-out en het blogontwerp in het algemeen aanpassen, mediabestanden integreren enz.Wix-blogplatform maakt het mogelijk om blogs te starten en te beheren voor persoonlijk of zakelijk gebruik van de geavanceerde functieset van het systeem.
Klein bedrijf:De website builder kan worden gebruikt om kleine bedrijfsprojecten te starten en te beheren, nieuwe widgets en mediabestanden te integreren, nieuwe inhoud te uploaden, SEO / beveiligingsparameters in te stellen, enz..Het systeem is goed voor kleine zakelijke projecten omdat het wordt geleverd met meerdere bedrijfsspecifieke widgets, geavanceerd Ascend-platform, nichesjablonen en andere bedrijfsgerelateerde functies.
Prijzen:Opvallend is dat het een gratis abonnement en drie betaalde abonnementen heeft, waarvan de kosten beginnen met $ 8 / maand.Wix heeft een gratis abonnement en twee groepen abonnementen voor Standard- en Business / eCommerce-websites. Hun kosten beginnen met $ 13 / maand.
SEO:Met opvallend is het mogelijk om de SEO-parameters van uw website in te stellen en te beheren om de positie in de zoekmachines te maximaliseren.Het platform maakt het mogelijk om de SEO Wiz-tool te gebruiken om het proces van SEO-optimalisatie van de website te vereenvoudigen.
Klantenservice:Informatieve kennisbank, handige checklist voor publicatie, ideeënforum, 24/7 livechatKrachtige Knowledge Base, ticketingsysteem, VIP-ondersteuning

Vergelijkingsconclusie: welke is beter?

Bij het kiezen tussen Wix en Opvallend zijn er verschillende aspecten waarmee rekening moet worden gehouden. Beide websitebouwers richten zich op beginners en webdesignprofessionals en beiden zijn rijk aan functies om professionele projecten te ontwikkelen. De systemen verschillen echter nog steeds in hun ontwerpaanpassingsopties en functionaliteit die uiteindelijk het resultaat beïnvloeden.

Wix is ​​de winnaar in alle delen van de vergelijking. De websitebouwer is populair geworden bij miljoenen gebruikers over de hele wereld en niet voor niets. Dit is een van de meest gerenommeerde, betaalbare en professionele website-bouwers die er zijn en het is zeker de moeite waard om te gebruiken, als u van plan bent high-end projecten te ontwerpen.

Opvallend is een doe-het-zelf website-builder, die wordt geleverd met geïntegreerde blog- en e-commerce-functionaliteit, app-markt, responsieve sjablonen en meerdere functies waarmee alle soorten eenvoudige en complexe projecten kunnen worden gemaakt. Wix onderscheidt zich op zijn beurt van de massa dankzij de geïntegreerde Wix ADI-tool, eCommerce- en blog-engines, Wix Code-functie, Rich App Market en honderden professionele responsieve ontwerpen. Dit zijn de kenmerken die het de onbetwistbare leider van de moderne webdesign-niche maken.

Opvallend vs Wix: wat is beter? 5.0

 • De beste alles-in-één websitebouwer
 • Wix ADI en Standard Editor
 • Wix Ascend-platform
 • Standaard / zakelijke plannen

Bezoek website wix.com Opvallend vs Wix: wat is beter? 3.5

 • Out-of-the-box mobiele optimalisatie
 • Geïntegreerde blog- en winkelmotoren
 • Pre-publiceer en SEO-checklists
 • Drie betaalde abonnementen

Bezoek de website opvallend.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map