Shopify versus BigCommerce

shopify versus bigcommerce


Shopify en BigCommerce zijn de gerenommeerde leiders in de eCommerce-niche. Deze populaire websitebouwers zijn vrij duur, maar ze bieden de meest uiteenlopende opties voor klanten die gericht zijn op een effectieve bedrijfsontwikkeling en het aantrekken van klanten. Mensen die grootschalige websites willen maken, moeten vaak kiezen tussen deze services, omdat ze als de beste op de markt worden beschouwd (hoewel ze allebei hun nuances hebben).

Een snelle momentopname:

ShopifyShopify – is ‘s werelds meest bekende en geloofwaardige eCommerce-software. De krachtige functieset, professionele branchespecifieke sjablonen en de overvloed aan opties hebben het populair gemaakt bij gebruikers over de hele wereld. De dienst werd gelanceerd in 2004 en heeft sindsdien een verbluffende erkenning gekregen. Vanaf vandaag is het aantal handelaren dat in het systeem handelt meer dan 610.000 mensen, terwijl het aantal actieve gebruikers 1.000.000 heeft bereikt. Shopify.com

BigCommerceBigCommerce is een goede vertegenwoordiger van de eCommerce niche voor webbouwen, die bekend staat om zijn uitgebreide sjabloonverzameling en krachtige externe integratie-opties voor betere webwinkelprestaties. Bigcommecre.com

Beide platforms zijn directe concurrenten en dit maakt hun vergelijking zo interessant, nuttig en misschien zelfs onvoorspelbaar. Het is onmogelijk om vanaf het begin de leider in de BigCommerce vs Shopify-test te definiëren. Laten we dus eens kijken wat elk van deze services te bieden heeft en welke van hen de winnaar zal blijken te zijn.

1. Gebruiksgemak

 • Shopify. Ondanks de geweldige functionaliteit is de eCommerce-software eenvoudig te gebruiken voor nieuwkomers en webdesignprofessionals. Het dashboard van het systeem is zo begrijpelijk en handig dat het onmogelijk is om hier te verdwalen of iets te bederven. Goed gekozen dashboardlettertypen, minimalistisch ontwerp en bijna ideale hiërarchie van secties maken het mogelijk om deze websitebouwer handig en prettig in het gebruik te noemen.

  Shopify-dashboard

  Alle elementen, secties en categorieën zijn op hun plaats, terwijl de gedetailleerde gids gebruikers helpt het systeem te verkennen met minimale inspanning en tijdinvestering. De tutorial zal een grote hulp zijn voor gebruikers, die nog nooit eerder webdesign ervaring hebben gehad en toch de behoefte hebben om een ​​fatsoenlijke eCommerce-website te krijgen. Het zal hen door de belangrijkste delen van het webontwikkelingsproces leiden en de aandacht vestigen op de belangrijkste punten.

  Gebruikers kunnen hier alle benodigde webwinkelparameters instellen, inclusief marketing, webwinkelinstellingen, SEO-kenmerken etc. Om het proces van website-ontwikkeling te vereenvoudigen, krijgt u direct nadat u zich heeft aangemeld voor het systeem toegang tot Shopify Storefront Editor.

  Shopify Product Editor

  Ondernemers, die constant bezig zijn met het beheren van hun bedrijven, zullen zeker de mogelijkheid waarderen om iOS- en Android-applicaties te uploaden en te gebruiken, die helemaal gratis zijn. Wat belangrijk is, alle bewerkingen die u in de mobiele versie van uw website aanbrengt, worden automatisch gesynchroniseerd met de online winkel en Shopify POS.

 • BigCommerce. Het systeem is voornamelijk gericht op het ontwerpen van eCommerce-websites en biedt een dashboard met veel branchespecifieke menupunten, secties en categorieën. Het is niet moeilijk om door het systeem te bladeren en de belangrijkste secties te verkennen, hoewel het enige tijd kan duren om alle nuances te achterhalen.

  Bigcommerce Dashboard-producten

  De websitebouwer heeft een zoekfilteroptie die beschikbaar is in het dashboard en helpt bij het vinden van de benodigde tools en informatie die nodig zijn om een ​​fatsoenlijke website te starten en te beheren.

Shopify versus BigCommerce. Website-bouwers hebben vergelijkbare functiesets voor instellingen voor online winkels, maar Shopify ziet er hier geschikter uit. De systeemontwikkelaars hebben voor het gemak van de gebruikers gezorgd door de interface en het dashboard logisch, intuïtief en begrijpelijk te maken.

2. Functieset en flexibiliteit

 • Shopify. Functionaliteit en flexibiliteit is waar Shopify in uitblinkt. De eCommerce-software is rijk aan functies en opties die het mogelijk maken om online winkels van verschillende specialisaties, grootte en type te lanceren en vervolgens te beheren. Je kunt evengoed een kleine of middelgrote online winkel ontwerpen met Shopify, evenals een hypermarkt die duizenden producten te koop aanbiedt.

  Door gebruik te maken van de geavanceerde POS-tool of POS-tool, kunt u de producten niet alleen online, maar ook offline verkopen, bestellingen accepteren in beide modi, rechten voor webwinkelbeheer delen, interne en externe kaartterminals gebruiken en integreren met andere Shopify-toepassingen. Dit verhoogt met name de prestaties van uw online winkel, helpt bij het opbouwen van klanten en maximaliseert de omzet.

  Shopify verdient ook de aandacht van gebruikers vanwege de uitgebreide synchronisatie- en integratie-opties. Er zijn meerdere externe services waarmee u uw Shopify-account kunt synchroniseren. Amazon Marketplace, Xero en Quickbooks zijn enkele van de beste voorbeelden. Integratie met deze platforms zal uiteindelijk uw doelgroep een boost geven, het aantal verkopen en de webwinkelprestaties in het algemeen verhogen.

  Shopify Xero-integratie

  Shopify maakt het mogelijk om aantrekkelijke etalages te ontwerpen en te beheren, de onbeperkte productlijsten te maken met kwaliteitsafbeeldingen en gedetailleerde recensies, getuigenissen van klanten toe te voegen enz..

  De gevorderden Augmented Reality tool helpt bij het presenteren van de gedetailleerde visualisatie van producten. In welk product u ook geïnteresseerd bent, u kunt de kenmerken en parameters van verschillende kanten bekijken om inzicht te krijgen in alle specifieke functies.

  Met de marketingopties van Shopify is het mogelijk om webwinkelstatistieken bij te houden, de resultaten te vergelijken en speciale maatregelen te nemen om de effectiviteit van uw webshop te maximaliseren. Met de recent geïmplementeerde functie Live View-modus kunt u de prestaties en winstgevendheid van uw eCommerce-website in realtime regelen.

  Het systeem geeft ook toegang tot klantprofielen zodat u deze kunt beheren en sorteren op verschillende parameters (locatie, bestelstatussen, winkelactiviteit, accountinformatie, enz.). Gedetailleerde analyse van deze gegevens helpt bij het selecteren van de juiste promotiestrategie en het opzetten van succesvolle marketingcampagnes.

  Shopify-productpagina

  Shopify-ontwikkelaars hebben speciale beveiligingsmaatregelen genomen om de veiligheid en vertrouwelijkheid van hun klanten van persoonlijke en betalingsinformatie te beschermen. Om de aanvallen van oplichters te voorkomen, kunt u de onlangs geïmplementeerde Fraud Protection-tool, SSL-certificeringsfunctie, Tag and Chip Reader gebruiken die kan worden gesynchroniseerd met Shopify POS en andere beveiligingsmaatregelen die het systeem biedt.

 • BigCommerce. De websitebouwer biedt een uitgebreide selectie van eCommerce-functies en -tools die nodig zijn om kleine en grote online winkels met volledige functionaliteit te lanceren en te beheren.

  Het systeem besteedt veel aandacht aan details: productretourbeheer, geschenkverpakkingen, kortingsysteeminstellingen, zoekfilteropties voor producten en klanten, meldingen en speciale functies die verband houden met de gedetailleerde serverinstellingen (SSL, DNS, logs enz.).

  Het staat ook bekend om krachtige marketing- en integratiemogelijkheden. Met BigCommerce kunt u producten verkopen via sociale mediasystemen en tal van platforms, zoals PriceGrabber, Beso, eBay, Shopzilla, Twitter, Facebook, Instagram, Amazon, Pinterest enz..

  Bigcommerce Dashboard Store Setup

  Eigenaars van webwinkels kunnen productlijsten zo vaak maken als ze nodig hebben, voorraadtools beheren, kortingen initiëren en cadeaubonnen verkopen, speciale parameters toewijzen aan te koop aangeboden producten, marketing- en SEO-optimalisatiefuncties instellen en aanpassen.

  Het is mogelijk om de belangrijkste SEO-velden zoals trefwoorden, beschrijvingen, metatags enz. In te vullen. Om websitestatistieken te achterhalen, kunt u Google Analytics gebruiken om problemen te definiëren en op tijd op te lossen. Om de prestaties van de webwinkel nog krachtiger te maken, kunt u ook uw productstatussen volgen, de database van het systeem raadplegen om de bestellingen, klanten of artikelen waarin u geïnteresseerd bent te achterhalen, actieve en verlaten bestellingen bekijken, nieuwe productcategorieën maken en instellen hun parameters op.

  Voor zover BigCommerce het mogelijk maakt om het onbeperkte aantal producten te maken en te verkopen, is het gebruik van de functie voor het importeren / exporteren van CSV-bestanden een nuttige optie. Het helpt je moeite en tijd te besparen. Het systeem heeft ook een handig retour- / uitwisselingsbeleid dat de meeste gebruikers waarderen.

  Houd er rekening mee dat de service het bewerken van websitecodes, het toevoegen van scripts enz. Niet toestaat. Extra toepassingen zullen het gebrek aan zelfs de meest exotische functionaliteit compenseren. Er zijn er hier veel. Al met al is de functionaliteit bijna onberispelijk. Er is alles wat u hier in andere services kunt zien en zelfs meer.

Shopify versus BigCommerce. Een diepere analyse laat echter zien dat Shopify meer out-of-the-box-services biedt, waardoor het in dit opzicht een duidelijke leider van de vergelijking is. De software zit boordevol marketing- en webwinkelpromotiefuncties, opties voor ontwerpaanpassing, beveiligingsmaatregelen en oplossingen voor klantbetrokkenheid.

3. Ontwerpen

ShopifyBigCommerce
Aantal thema’s:5994
Gratis thema’s&# x2714; JA&# x2714; JA
Kosten voor betaalde thema’s:$ 140- $ 180$ 145- $ 235
Reagerend ontwerp&# x2714; JA&# x2714; JA
Sorteren op branche:&# x2714; JA&# x2714; JA
CSS-code bewerken:&# x2714; JA&# x2714; JA
 • Shopify. De verzameling systeemsjablonen trekt vanaf het eerste gezicht de aandacht van de gebruiker – zo professioneel, kwaliteit en veelzijdig.

  Vanaf vandaag zijn er 10 gratis en 51 betaalde ontwerpen waar gebruikers uit kunnen kiezen, elk met uitstekende kwaliteit en rijke aanpassingsmogelijkheden. Betaalde thema’s zijn veelzijdiger en visueel aantrekkelijker.

  Elke sjabloon kan in detail worden aangepast door de blokken, lettertypen, kleurenschema’s, voettekst, koptekst, diavoorstellingontwerp enz. Te wijzigen. Het is ook mogelijk om de sjablooncode rechtstreeks in het dashboard te bewerken of de geavanceerde toe te passen Vloeibaar gereedschap om uitstekende en unieke ontwerpen te creëren.

  Wanneer u de tool gebruikt, kunt u toegang krijgen tot meerdere technische tips, handleidingen, vloeibare taalbronnen en andere handige middelen om de kwaliteit van de sjabloon te verbeteren.

 • BigCommerce. De websitebouwer biedt 94 betaalde responsieve sjablonen (hun kosten variëren van $ 145 tot $ 235) en 7 gratis thema’s. De kwaliteit van beide sjabloontypes is hoog. U kunt met een sjablooncode werken door deze naar uw computer te downloaden (optie voor bewerken van dashboardcode is hier niet beschikbaar).

  Om de sjabloonkeuze te vereenvoudigen, zijn alle thema’s onderverdeeld in thematische categorieën. Er is ook een handige zoekfilteroptie die u kunt gebruiken om de vereiste sjabloon te vinden op basis van de belangrijkste parameters. De optie voor het downloaden van sjablonen is hier ook ingeschakeld. Elk thema wordt geleverd met een voorbeeldoptie zodat u het in details kunt zien voordat u de definitieve keuze maakt.

  Afgezien van ontwerpen die in de online winkel worden aangeboden, kunt u het thema kopen bij een van de meerdere servicepartners. De keuze is echt indrukwekkend. Als u om de een of andere reden niet tevreden bent met de beschikbare sjabloonselectie, kunt u met BigCommerce de geïntegreerde Stencil Theme Editor gebruiken – de geavanceerde point-and-click-interface, waarmee u het ontwerp van de etalage kunt aanpassen zonder enige coderingsregel.

Shopify versus BigCommerce. Shopify blinkt uit in sjabloonkwaliteit en veelzijdigheid. Het biedt meer gratis ontwerpen, terwijl betaalde ontwerpen iets betaalbaarder zijn dan die van BigCommerce. De software onderscheidt zich ook door de geavanceerde Liquid-tool die zorgt voor diepgaande, flexibele en unieke aanpassing van de webshop.

4. Klantenservice

 • Shopify. Klantenondersteuningsopties die door Shopify worden aangeboden, zijn van het hoogste niveau. Abonnees kunnen kiezen tussen meerdere manieren om contact op te nemen met het ondersteuningsteam, afhankelijk van de complexiteit van het probleem waarmee ze worden geconfronteerd.

  Het systeem geeft toegang tot het uitgebreide communityforum met honderden categorieën en branches voor gebruikersdiscussies.

  Een opmerkelijk voordeel is de Helpcentrum YouTube-kanaal, waar Shopify-gebruikers video-tutorials kunnen bekijken die een visuele presentatie bieden van systeemgerelateerde materialen. Al met al werkt de technische ondersteuning van de service redelijk goed. Het reageert snel op gebruikersvragen en beantwoordt ze dienovereenkomstig.

 • BigCommerce. De website builder maakt ook gebruik van live chat, e-mailondersteuning, forum en heeft een indrukwekkende hoeveelheid tekst- en videomateriaal. Hier wordt ook telefonische en e-mailondersteuning geboden.

  Gratis webinars worden regelmatig gehouden in termen van het systeem en er is ook BigCommerce University die een verzameling biedt video uitleg over alle aspecten van het werken met de service. Deze functies zijn te vinden in het gedeelte “Help”, waar u de filteroptie kunt gebruiken om de zoekopdracht te verfijnen.

BigCommerce versus Shopify. De services hebben bronnen voor gebruikersondersteuning die bijna identiek zijn qua kracht. Over het algemeen hebben we gemerkt dat de technische ondersteuning van Shopify sneller reageert op vragen van gebruikers. Het systeem biedt ook een krachtige Knowledge Base met veel handleidingen, tutorials, veelgestelde vragen en gebruikerstips. YouTube-kanaal, Live Chat en e-mailondersteuning dragen bij aan het bewustzijn van gebruikers en omvatten een breed spectrum van vragen over webdesign.

5. Prijsbeleid

 • Shopify. De software heeft een gratis proefperiode van 14 dagen, wat voldoende is om de belangrijkste systeemfuncties en parameters te verkennen. Zodra u klaar bent om te upgraden naar het betaalde abonnement, moet u de abonnementen bekijken die het systeem aanbiedt.

  De kosten van het plan beginnen met $ 9 / maand en bereiken $ 299 / maand. Hoe duurder en veelzijdiger de functieset is, hoe hoger de kosten van het plan worden. Het systeem kost bovendien 0,5% – 2% vergoeding van de algemene kosten van uw online winkelverkopen. Hoe hoger het plan is, hoe lager het percentage blijkt te zijn. De software biedt de 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

 • ShopifyBigCommerce
  Prijsplannen:&# 10004; Lite ($ 9 / maand);
  &# 10004; Basis Shopify ($ 29 / maand);
  &# 10004; Shopify ($ 79 / maand);
  &# 10004; Geavanceerde Shopify ($ 299 / maand).
  &# 10004; Standaard ($ 29,95 / maand);
  &# 10004; Plus ($ 79,95 / maand);
  &# 10004; Pro($ 249,95 / maand).
  Kenmerken:&# 10004; Verzendlabel korting;
  &# 10004; Gratis SSL-certificaat;
  &# 10004; Fraude-analyse;
  &# 10004; Verlaten winkelwagenherstel;
  &# 10004; Kortingscodes & Cadeaubonnen;
  &# 10004; Realtime verzending per koerier.
  &# 10004; Automatische belastingtarieven;
  &# 10004; Facetten zoeken;
  &# 10004; Offertes in realtime verzending;
  &# 10004; Verkoopkanalen;
  &# 10004; Geen extra transactiekosten;
  &# 10004; Blogfunctionaliteit.
 • BigCommerce. Net als Shopify laat BigCommerce gebruikers ook de functies gratis testen tijdens de proefperiode van 14 dagen. Aan het einde moet u het plan selecteren dat het beste past bij uw eCommerce-webontwerpbehoeften.

  Het systeem biedt momenteel drie plannen, waarvan de kosten tussen $ 29,95 / maand en $ 249,95 / maand liggen. Door het jaarabonnement te nemen, kunt u tot 10% besparen op de algemene kosten van het plan.

  Houd er rekening mee dat BigCommerce de kunstmatige jaarlijkse winstlimiet heeft, die $ 50.000, $ 150.000 en $ 400.000 bedraagt ​​op basis van de leeftijd van de plannen. De maximale jaarlijkse winstlimiet die door het systeem wordt geïmpliceerd, bedraagt ​​$ 1 miljoen. Elke winst van $ 200.000 kost u bovendien $ 250 / maand. Dit is alleen beschikbaar in termen van het “Pro” -plan. Bovendien heeft BigCommerce een exclusief Enterprise Plan, waarvan de kosten variabel zijn en individueel met de systeembeheerders moeten worden besproken.

Shopify versus BigCommerce. Shopify werkt beter voor die gebruikers, die geven om de maximale winst. Als u zeker weet dat uw winst meer dan 1 miljoen dollar zal bedragen, dan is BigCommerce nauwelijks een goede keuze voor u. Bovendien zijn de gemiddelde kosten van de betaalde apps veel lager in Shopify, waardoor het een meer kosteneffectieve oplossing is voor gewone gebruikers.

Bottom Line

Shopify en BigCommerce zijn zeer nauw in functies en hun presentatie. Ze hebben een vrijwel identiek kwaliteitsniveau, maar er zijn nog veel aspecten die van systeem tot systeem verschillen.

Hoewel BigCommerce vooral gericht is op ervaren gebruikers, die bekend zijn met de webdesign-nuances, werkt Shopify geweldig voor alle gebruikerscategorieën en biedt het een enorme eCommerce-functieset. Dit maakt het platform een ​​betere oplossing voor reguliere gebruikers.

BigCommerceBigCommerce is een websitebouwer met een sterke focus op e-commerce. Met het systeem kunt u alle soorten online winkels bouwen, die verschillen in complexiteit, grootte, functies en aangeboden diensten. Het is echter wenselijk om op de hoogte te zijn van de basisprincipes van codering om de fijne kneepjes van het gebruik van het systeem te leren. Bigcommecre.com

ShopifyShopify is de wereldwijd populaire eCommerce-software, die een breed spectrum van webwinkelbouwbehoeften dekt. Het platform is gemaakt met de behoeften en vaardigheden van onervaren gebruikers in gedachten, maar het werkt ook geweldig voor bekwame webontwerpers en onthult uitgebreide eCommerce-webbouwmogelijkheden. Shopify.com

De essentie van het kiezen tussen deze twee platforms komt neer op uw werkelijke behoeften. U moet in eerste instantie beslissen of u de onbeperkte verkoopomzet wilt of de provisie-verkoopkosten wilt vermijden. De eerste factor lijkt ons belangrijker, waardoor Shopify vanuit alle gezichtspunten een systeem met meer voorkeur is.

Overzicht vergelijkingstabel

ShopifyBigCommerce
Makkelijk te gebruiken:Shopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerce
Kenmerken:Shopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerce
Ontwerpen:Shopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerce
Klantenservice:Shopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerce
Prijzen:Shopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerce
Totale score:Shopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerceShopify versus BigCommerce

Probeer Shopify nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map