Squarespace-alternatieven

Squarespace-alternatieven - door swb


Squarespace is een van de meest respectvolle en herkenbare websitebouwers die je tegenwoordig kunt tegenkomen. Het kan worden gebruikt voor de ontwikkeling van letterlijk alle soorten websites, maar er is een probleem dat de meeste gebruikers tegenkomen wanneer ze besluiten met het systeem te werken.

Ondanks de functionaliteit van Squarespace is het verre van een gemakkelijke en begrijpelijke tool voor gebruikers, wier vaardigheden op het gebied van webdesign niet van het beste niveau zijn. En het is geen wonder dat het systeem voornamelijk is gericht op de behoeften en vaardigheden van die gebruikers, die een idee en ervaring hebben met het werken met dergelijke programma’s.

Beste alternatieven voor Squarespace

Wanneer je een website met Squarespace lanceert, zul je onvermijdelijk de noodzaak onder ogen zien om al die gecompliceerde menu’s, submenu’s, categorieën, tools en andere elementen die het systeem bevat te verkennen en te beheersen. Als gevolg hiervan is het nu altijd gemakkelijk om alle nuances van het werken met de service onder de knie te krijgen, vooral als u de eerste gebruiker bent. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom Squarespace-gebruikers op zoek gaan naar eenvoudigere alternatieven op basis van hun specifieke vereisten en webdesign-doelstellingen.

Stel dat u hebt besloten een websitebouwer te gebruiken om een ​​indrukwekkende aanwezigheid op het web tot stand te brengen. Welke service werkt het beste voor uw persoonlijke of commerciële behoeften? Welke van hen voldoen aan uw belangrijkste vereisten, zodat u zeker weet dat u het beoogde resultaat wilt bereiken?

Hieronder gaan we vier populairste Squarespace-alternatieven bekijken die zeker aan uw verwachtingen zullen voldoen. Dit zijn Wix, uKit, Shopify, Weebly en WordPress – vier webbouwplatforms die geen presentatie vereisen en die momenteel worden beschouwd als de meest populaire in de webdesign-industrie. Laten we dus in detail de TOP 5 Squarespace-alternatieven bekijken.

1. Wix

Wix website builder

Wix – is het beste Squarespace-alternatief voor elk type website dat u wilt lanceren. Met zijn wereldwijde populariteit, overvloed aan opties en rijke functieset, blijkt de websitebouwer een zeer concurrerend bedrijf te zijn dat zeker de aandacht van nichegebruikers waard is. Het systeem werkt uitstekend voor gebruikers met verschillende vaardigheden en expertiseniveaus. Dit zijn de belangrijkste voordelen van de websitebouwer:

 • Mobiel-ready sjablonen. De websitebouwer blinkt uit in de kwaliteit en branche-indeling van de aangeboden sjablonen. Ze zijn allemaal mobiel klaar en hebben een professionele uitstraling. Tegenwoordig beschikt het systeem over meer dan 550 sjablonen, waarvan het aantal regelmatig wordt bijgewerkt. Sjablonen zijn de echte trots van de websitebouwer. In tegenstelling tot Wix kan Squarespace niet bogen op zo’n uitgebreide sjabloongalerij, om nog maar te zwijgen van de kwaliteit en aanpasbaarheid van de thema’s.
 • Aanpasbaarheid. Welk ontwerp u ook de voorkeur geeft, u zult meerdere aanpassingstools tegenkomen om het een unieke en unieke look te geven. U kunt kiezen tussen gratis en betaalde opties die een opmerkelijke invloed zullen hebben op uw designlook (integratie van diavoorstellingen, cinemagraphs, grafische elementen, ontwerpinstellingen, mediabestanden en integratie van sociale netwerkknoppen zijn slechts enkele van de beste voorbeelden om uit te kiezen) ).
 • Ontwerpbewerkingsmodi. Wix biedt twee krachtige ontwerpbewerkingsmodi, die elk voldoen aan de behoeften van verschillende gebruikerscategorieën. Dit zijn Wix ADI en Standard Website Editor. Met de Artificial Design Intelligence-tool kan zelfs een nieuweling gemakkelijk een website maken en beheren zonder gedoe en tijdverspilling. Dit komt omdat het systeem dat automatisch voor u doet op basis van de bedrijfsinformatie die u indient. Als uw vaardigheden op het gebied van webontwerp op een behoorlijk niveau zijn, is het bij voorkeur om een ​​standaard website-editor te selecteren waarmee u uw sjabloonontwerp handmatig kunt bewerken, waardoor uw professionaliteit wordt verbeterd.
 • Mobiele editor. Als u wilt dat uw website is beschikbaar in de mobiele modus, u kunt de bewerkingen uitvoeren in de mobiele versie. Dit gebeurt op het bedieningspaneel met een paar klikken op elk moment van de dag. Houd er rekening mee dat de wijzigingen die u aanbrengt in de mobiele modus niet worden gezien in de belangrijkste desktopversie van uw website, terwijl de wijzigingen die u aanbrengt in de desktopmodus onmiddellijk worden weergegeven in de mobiele versie.
 • Bloggen. Wix heeft een geïntegreerd blogplatform, waarmee u de berichten kunt toevoegen en bewerken, speciale instellingen en kenmerken eraan kunt toewijzen, publicaties kunt plannen, een sectie met aanbevolen berichten kunt maken, tags kunt toevoegen, blogfeeds of sjablonen kunt kiezen en aanpassen, enz..
 • App-markt. Wix App Market is de plek waar u honderden gratis en betaalde applicaties kunt vinden om aan alle voorkeuren en behoeften te voldoen. In welke niche u ook gespecialiseerd bent en welk type website u ook van plan bent te lanceren, u zult zeker blij zijn om vanaf hier kwaliteitsapps te integreren. Vanaf vandaag kan Squarespace deze functie niet aanbieden.
 • eCommerce Engine. Wix maakt het voor elke gebruiker mogelijk om kleine en middelgrote online winkels te lanceren en te beheren. Door het systeem te gebruiken, kunt u indrukwekkende etalages ontwerpen om uw digitale of fysieke producten en diensten weer te geven, de winkel 24/7 te beheren en bij te werken, betalings- en verzendgegevens aan te passen, belastinginstellingen te wijzigen, eCommerce-sjablonen te kiezen en aan te passen, producten te importeren / exporteren uit het CSV-bestand (dit wordt handmatig gedaan) enz.
 • Gratis Forum Builder. Net zoals het mogelijk is om een ​​blog of een webwinkel aan je website toe te voegen, is dat geen enkel probleem sluit een forum aan ook gratis. Hoewel Squarespace deze tool niet heeft, biedt Wix zo’n mogelijkheid, wat de waarde en reputatie van de websitebouwer verhoogt.
 • Wix-code. Hoewel Squarespace vooral gericht is op professionele webontwikkelaars, blijft Wix qua functionaliteit niet achter. De Wix Code-tool maakt het voor nieuwkomers mogelijk om functionele webapplicaties te creëren om deze verder te integreren in hun projecten. Wat belangrijk is, de functie impliceert geen codeerbewustzijn of kennis van webdesign – alles is hier eenvoudig en intuïtief.
 • SEO Wizard. Met Wix SEO Wizard kunt u de resultaten van uw zoekmachineoptimalisatie verbeteren door de beschikbare zwakke punten bij te houden en sterke te schetsen. Zo weet u of uw website klaar is voor publicatie en welke maatregelen moeten worden genomen de SEO-ranking verbeteren. Momenteel heeft Squarespace geen vergelijkbaar alternatief, wat een ernstig nadeel van het systeem is.

Kosten: Als het gaat om het kostenaspect, heeft Wix in dit opzicht een opmerkelijk voordeel ten opzichte van Squarespace. Het punt is dat Wix een gratis plan heeft, waardoor het niet alleen mogelijk is om de belangrijkste functies van de service te testen, maar ook om eenvoudige websites te maken om uw vaardigheden en expertise op het gebied van webbouw te verbeteren. De gratis versie van het systeem is onbeperkt. Als u het meeste uit uw website wilt halen, kunt u upgraden naar een van de betaalde abonnementen, vanaf $ 4,50 / maand.

Probeer Wix gratis

2. uKit

uKit website builder

uKit – is het goedkoopste alternatief voor Squarespace, waarvan de kwaliteit niet in strijd is met die van Wix. Met de bouwer kunnen bedrijfseigenaren zelf hoogwaardige websites maken om hun bedrijven in het wereldwijde netwerk te presenteren. De intuïtieve interface maakt het mogelijk om het systeem binnen een paar uur te verkennen en te beheersen. Zo’n kans kan gewoon niet onopgemerkt blijven. Laten we nu een kort overzicht geven van de belangrijkste uKit-hoogtepunten:

 • WYSIWYG Website-editor. uKit staat aanvankelijk bekend om zijn geavanceerde website-editor waarmee u alle bewerkingen die u op de webpagina aanbrengt, kunt bekijken en beheren om ze op tijd te kunnen repareren.
 • Hulpmiddelen voor gebruikersinteractie. Om in contact te komen met gebruikers en hen te helpen hun problemen op te lossen, biedt uKit een reeks interactie-opties via het gebruik van gespecialiseerde tools en widgets (Callback Forms, LiveChat Widget, MailChimp zijn in dit opzicht de beste voorbeelden). Dit vergroot het vertrouwen van klanten en de geloofwaardigheid van uw website.
 • CRM-integratie. Als u op het punt staat een zakelijke website te lanceren, gaat u niet zonder de CRM-integratiefunctie en de voordelen die deze biedt. Dit is een perfect hulpmiddel om de relaties met klanten, de winstgevendheid van projecten, de statistieken ervan te beheren en zakelijke taken en bestellingen te beheren zonder het systeem te verlaten. Dit is erg belangrijk voor eCommerce-websites.
 • Sjabloon collectie. De uKit-sjabloonverzameling omvat momenteel ongeveer 400 thema’s, die allemaal vanaf het begin responsief en professioneel ontworpen zijn. U kunt door verschillende secties bladeren die thematisch zijn gericht, de geselecteerde ontwerpen aanpassen en zelfs wijzigen tijdens het webbouwproces, als u denkt dat u in eerste instantie de verkeerde keuze hebt gemaakt.
 • Widget-integratie. De websitebouwer maakt het mogelijk om meerdere sjablonen te selecteren en te integreren in uw project op basis van de specialisatie- en webontwerptaken die u instelt. Het systeem biedt momenteel tientallen widgets, waarvan de integratie slechts een paar klikken vereist. Dit zijn widgets van sociale netwerken (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest etc.), Media Widgets (SoundCloud, SlideShare, Video, Nieuws, Timer, Stappen etc.), Contacten (Terugbelformulieren, MailChimp, LiveAgent, LiveChat, JivoSite, Kosten Rekenmachine – uCalc etc.).
 • eCommerce-functionaliteit. Met uKit kunt u op een van de twee effectieve manieren een kleine tot middelgrote e-commerce website maken. De eerste impliceert de verbinding van de eCommerce-widget met de website, terwijl de tweede de integratie van de Ecwid-plug-in in de bestaande website mogelijk maakt om de e-commerce-focus te geven.
 • Tijdelijke toegangsrechten voor websitebeheer. De meeste webdesignbureaus oefenen teamwork uit wanneer ze te maken hebben met op maat gemaakte projecten. Om het meeste uit deze samenwerking te halen, kun je met uKit tijdelijke toegangsrechten voor websites (die niet langer dan 999 dagen duren) delen met andere teamleden. Een belangrijk probleem is dat de rechthebbenden geen toegang hebben tot facturerings- of betalingsgegevens (u bent zelf verantwoordelijk voor deze informatieopslag), maar zij zullen wijzigingen kunnen aanbrengen voor effectieve projectontwikkeling en promotie.

Kosten: uKit biedt een 14-daagse gratis proefversie van het plan dat u wilt testen. Betaalde abonnementen passen zeker in uw budget, vanwege hun betaalbaarheid en uitgebreide functieset. De kosten van het goedkoopste abonnement bedragen $ 4 / maand, terwijl die van het duurste abonnement $ 12 / maand is. Het prijsbeleid van uKit is dus meer dan betaalbaar voor iedereen en het is zeker veel goedkoper in vergelijking met Squarespace-abonnementen.

Probeer uKit gratis

3. Shopify

Shopify eCommerce-software

Shopify – is het beste eCommerce-alternatief voor Squarespace, waarmee u effectief volledig uitgeruste online winkels kunt maken en beheren die verschillen in grootte (van kleine tot grote), nichespecialisatie, complexiteit, vereiste flexibiliteit, budget en andere belangrijke nuances. Dit is momenteel de meest bekende eCommerce-software ter wereld, die gemakkelijk te verkennen en te leren is, ongeacht de kracht en flexibiliteit. Het is een uitstekende keuze voor gebruikers met weinig of geen achtergrond in webdesign, die nog steeds de intentie hebben om hun bedrijf op het web te krijgen en een betrouwbare aanwezigheid op het web voor hen op te bouwen. Bekijk enkele van de meest opmerkelijke Shopify-functies:

 • POS-software. De Point-of-Sale-software is een van de hoogtepunten van het systeem waar de meeste gebruikers op letten wanneer ze besluiten hun webgebaseerde bedrijf te starten. De tool maakt het voor lokale ondernemers mogelijk om hun diensten en producten niet alleen online te verkopen, maar ook in lokale winkelpuien. Dit helpt uiteindelijk om het klantenbestand van het systeem uit te breiden.
 • Responsieve ontwerpen. Shopify blinkt uit in hoogwaardige, goed gestructureerde, responsieve en 100% aanpasbare sjablonen. Ze vallen in thematische nichecategorieën op basis van de webwinkel specialisatie. De ontwerpen zijn gratis en betaald, maar dit heeft geen noemenswaardige impact op hun kwaliteit en indruk die ze op klanten maken.
 • Marketingmogelijkheden. De eCommerce-software maakt het mogelijk om een ​​reeks marketingtools te gebruiken om u te helpen het meeste uit de websitestatistieken, prestatie-evaluatie, klant- en ordertracering, klantcontrole, aanpassing van webwinkelinstellingen, verbetering van klantbetrokkenheid en zakelijke winstgevendheid te halen. algemeen.
 • Krachtige synchronisatie- en integratieopties. Shopify is klaar om zijn klanten een reeks krachtige en effectieve integratie- en synchronisatietools en -opties aan te bieden. Door uw Shopify-account te integreren met die van Xero, Amazon, Quickbooks en andere externe services, kunt u bijdragen aan een succesvolle en snelle promotie van uw projecten.
 • Boeiende productpresentatie. Om de klantbetrokkenheid te vergroten, maakt Shopify het mogelijk om digitale of fysieke producten die ze aanbieden te presenteren en weer te geven in verschillende etalagevarianten. Ze introduceren ook speciale maatregelen om het meeste uit de productpresentatie te halen. Zo worden gebruikers aangeboden om de Augmented Reality Feature te proberen, detalisatie van productrecensies, het creëren van aantrekkelijke video- en beeldcollecties enz..
 • Beveiligingsaspect. Als geavanceerde klantgerichte eCommerce-software geeft Shopify in eerste instantie veel om de veiligheid van gebruikers en het bewaren van vertrouwelijke gegevens. Bij het lanceren van een webshop is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw betaling en persoonlijke gegevens beschermd zijn tegen ongeoorloofde toegang door derden. Met Shopify kunt u het SSL-certificaat verbinden met uw website, de functie voor fraudebescherming integreren, gebruik maken van het systeem Shopcodes, Tag and Chip Reader en andere veiligheidsbeschermingstools.

Kosten: De service biedt een gratis proefperiode van 14 dagen, waarin u alle functies kunt uitproberen. Het aantal betaalde abonnementen bestaat momenteel uit 4 plannen. Je moet $ 9 / maand betalen voor het goedkoopste abonnement en $ 299 / maand voor het duurste abonnement. Er zijn hier geen extra transactiekosten, maar het systeem brengt geld in rekening voor de creditcardbetalingen die ermee worden gedaan. Tegelijkertijd heeft Shopify vaak aanbiedingen met korting voor nieuwe en loyale gebruikers, waardoor de abonnementskosten soms met 8-10% kunnen worden verlaagd.

Probeer Shopify gratis

4. Weebly

Weebly Website Builder

Weebly – is een goed Squarespace-alternatief voor degenen die een kleine online winkel nodig hebben. De eCommerce-focus van het platform betekent niet dat Weebly een strikt eCommerce-systeem is. Of u nu een zakelijke website, een bestemmingspagina, een portfolio of een ander project wilt maken, de websitebouwer helpt u de taak zonder enige moeite te voltooien. Als u meer wilt weten over de functies die Weebly momenteel biedt, zijn de volgende zeker interessant voor u:

 • Sterk e-commerce accent. Vanaf vandaag biedt het systeem een ​​reeks eCommerce-tools en -functies (CSV-productbestanden exporteren / importeren, voorraadbeheer, tracking van bestellingen en inventaris, fysieke / digitale goederen, flexibele verzendopties, geïntegreerd winkelwagentje, couponcodes, gefilterde productzoekopdracht, mobiele winkel, eenvoudig en gemakkelijk uploaden en beheren van producten) waardoor het zeer concurrerend is in de webbouw-niche.
 • App Center. De websitebouwer heeft een App Center dat zich snel ontwikkelt en de mogelijkheid biedt om functionele widgets, add-ons, extensies etc. in een project te integreren om de prestaties te verbeteren.
 • Effectieve e-mailmarketing. De functie maakt het mogelijk om het meeste te halen uit de e-mailmarketingoptie die Weebly biedt. Door het platform te gebruiken, kunt u uw klanten op de hoogte houden van het laatste nieuws, updates, speciale aanbiedingen en andere websitegerelateerde evenementen.
 • Aanpassingsopties voor sjablonen. Het systeem heeft geen honderden sjablonen in de catalogus (in tegenstelling tot de sjablonen) grote concurrenten), maar degenen die zijn opgenomen in thematische categorieën zijn de aandacht waard vanwege hun hoge kwaliteit, 100% aanpasbaarheid en responsieve karakter. Als u uw codeervaardigheden wilt gebruiken, kunt u een van de beschikbare sjablonen bewerken om het een geavanceerder ontwerp te geven of zelfs uw eigen sjabloon integreren, als u die hebt.
 • Team Website Management. Het systeem maakt het delen van toegangsrechten voor websites mogelijk met de teamleden waarmee u aan het project wilt werken.
 • Bloggen. Met Weebly kun je een volledig uitgeruste blog starten en beheren voor persoonlijk of zakelijk gebruik. Wat u hier kunt doen, is blogposts toevoegen en bewerken, de functie voor opmerkingen en beheer instellen, blogsjabloon en lay-out ontwerpen, poststructuur ontwikkelen enz..

Kosten: Degenen die van plan zijn een standaardwebsite te ontwikkelen, kunnen kiezen uit vijf abonnementen, variërend van een gratis abonnement tot het duurste bedrijfsplan ($ 25 / maand). Gebruikers die Weebly willen gebruiken voor eCommerce-webbouwdoeleinden, krijgen de mogelijkheid om te kiezen tussen vier betaalde abonnementen. De kosten van het goedkoopste abonnement bedragen momenteel $ 8 / maand, terwijl die van het duurste prestatieplan u $ 38 / maand kost (met de jaarlijkse betaling).

Probeer Weebly gratis

5. WordPress

WordPress website builder

WordPress – is het beste gratis CMS-alternatief voor Squarespace. Het platform is in eerste instantie gericht op de vaardigheden en het coderingsbewustzijn van professionals in webdesign, aangezien het bijna onmogelijk is om hier te gaan zonder programmeerkennis. WordPress is echter ook een leuke oplossing voor nieuwe gebruikers die van plan zijn hun webdesignvaardigheden te testen en te verbeteren. Afwezigheid van kosten, open-source codebewerkingsopties en plug-inintegratie zijn slechts enkele van de feiten die ze tot een aantrekkelijk aanbod voor gebruikers maken. Onder de kenmerken die de belangrijkste voordelen van de service zijn, moeten de volgende de eerste zijn die worden genoemd:

 • Plug-in integratie. Hoewel WordPress een verzameling geïntegreerde, vooraf ontworpen plug-ins heeft, zijn er nog steeds tientallen beschikbaar op internet. Als u de stock-plug-in niet kunt vinden, kunt u op internet surfen om te kiezen tussen de plug-ins die door andere webontwerpers zijn ontwikkeld. De plug-ins zijn gratis en betaald. Houd er rekening mee dat gratis plug-ins vaak minder veilig zijn dan betaalde, omdat ze mogelijk schadelijke codes bevatten die de veiligheid van uw website in gevaar kunnen brengen. Tegelijkertijd moet u altijd op uw keuze letten, ongeacht de plug-in waarvoor u kiest.
 • Bloggen-engine. Het CMS is een wereldbekend blogplatform, wat geen wonder is, aangezien het systeem in eerste instantie is gemaakt met het oog op blogontwikkeling. Het is echter snel de alles-in-één oplossing geworden voor gebruikers die andere projecttypen op een behoorlijk niveau willen ontwerpen.
 • Selectie van sjablonen. De situatie met sjablonen lijkt op die met plug-ins in WordPress. Het systeem heeft een verzameling kant-en-klare thema’s, maar het aantal is te klein om aan de behoeften van alle gebruikers te voldoen. Ze hebben ook een vergelijkbare uitstraling, wat niet wenselijk is als u nicheconcurrentie wilt kunnen weerstaan. Dus als u meer geavanceerde en veelzijdige WordPress-thema’s nodig heeft, kunt u op internet surfen om ze daar te krijgen. Nogmaals, let op de persoonlijkheid van de webontwerper waarmee u te maken heeft.
 • Website Code Bewerken. Om uw website een geavanceerd ontwerp te geven en zich te onderscheiden van de massa, is het een must om op zijn minst over basisprogrammeervaardigheden te beschikken. Als je ze mist, verwacht dan niet veel van de kwaliteit van het project – om nog maar te zwijgen van het onvermogen om je projecten achteraf te beheren.
 • Hosting keuze. Voor zover WordPress niet vanaf het begin geïntegreerde hosting biedt, biedt het u keuzevrijheid. Kijk rond om te vinden passende aanbiedingen.
 • Krachtige en ondersteunende gebruikersgemeenschap. Hoewel het systeem standaard geen klantenondersteuning biedt, vinden veel gebruikers het ingewikkeld om naar antwoorden op hun systeemgerelateerde vragen te zoeken. Dit is waar een uitgebreide, ondersteunende en krachtige gebruikersgemeenschap een grote hulp zal zijn. Er worden hier dagelijks veel onderwerpen besproken. Wat uw vraag of probleem ook is – u zult het hier zeker gratis hebben opgelost!

Kosten: WordPress is een gratis open-source CMS, dat nu wordt gebruikt om meerdere eenvoudig tot complexe projecten te ontwerpen. Als u van plan bent een krachtiger project met WordPress te starten, gaat u niet zonder betaalde sjablonen, plug-ins, widgets, add-ons en extensies te integreren. Vergeet uw websitedomein en hosting niet. Houd er rekening mee dat WordPress geen geïntegreerde hostingoplossingen heeft, maar het raadt u officieel aan om hiermee om te gaan Bluehost. Dit is een vertrouwde hostingprovider met veel functies, services en tools die beschikbaar zijn in verschillende plannen. Voor slechts $ 2,95 / mo krijg je een bijna onbeperkte hosting en een bonus domeinnaam met Bluehost. Is dat geen waardig aanbod?

Probeer WordPress gratis

Bottom Line

Squarespace is een van de meest herkenbare en professionele websitebouwers, die meestal is gemaakt om te voldoen aan de behoeften van experts op het gebied van webdesign, die werken aan de ontwikkeling van complexe persoonlijke en op maat gemaakte projecten. Als het echter om onervaren gebruikers gaat, heeft het systeem niet veel te bieden. Dit is wanneer ze moeten zoeken naar eenvoudigere Squarespace-alternatieven die ook een geweldig resultaat garanderen zonder de kennis van codeervaardigheden te vereisen.

TOP Squarespace-alternatieven:

WixWix is de beste alles-in-één website builder, die voorrang heeft op Squarespace wat betreft kwaliteit, kosten en efficiëntie van het webontwikkelingsproces. Welke website u ook wilt lanceren en wat uw vaardigheden op het gebied van webdesign ook zijn, Wix is ​​een trefzekere manier om succes te behalen. Wix.com

uKituKit is de goedkoopste vervanger van Squarespace, dat vooral wordt toegepast om websites voor kleine bedrijven te ontwerpen. De functieset van het systeem maakt het echter mogelijk om het te gebruiken voor de ontwikkeling van andere projecten die kwaliteit, functionaliteit en visueel aantrekkelijk responsief ontwerp onthullen. uKit.com

ShopifyShopify is het beste e-commerce alternatief voor Squarespace. De overvloed aan eCommerce-functies, aanpasbare responsieve sjablonen, veel marketing-, promotie- en webontwikkelingsopties maken de service de gerenommeerde leider van de hedendaagse eCommerce-niche. Shopify.com

WeeblyWeebly is een vertrouwde websitebouwer, die effectief kan worden gebruikt door twee soorten gebruikers: degenen die van plan zijn standaardprojecten te ontwerpen en degenen die een idee hebben om kleine e-commerce websites te bouwen. De service wordt geleverd met krachtige nichespecifieke tools, geavanceerde aanpassingsfuncties en verschillende opties voor het ontwerpen van sjablonen. weebly.com

WordPressWordPress is een gratis open-source CMS, dat het mogelijk maakt om kleine tot complexe projecten te maken en bij te werken, maar impliceert de basiskennis van codering om het maximale uit zijn volledige potentieel te halen. WordPress.org

Wat is het beste alternatief voor Squarespace? Het hangt allemaal af van wat u uit uw site wilt halen, hoe diepgaand u deze wilt kunnen aanpassen en hoeveel u bereid bent ervoor te betalen. Probeer al deze Squarespace-vervangers en maak uw keuze.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map