uCoz versus WordPress

uCoz versus WordPress


uCoz en WordPress zijn hoogwaardige en professionele webbouwtools, die een rijke diversiteit aan functies, kenmerken en opties hebben die elk systeem op zijn eigen manier onderscheidt van de massa. Het is zelfs onmogelijk om vanaf het begin de duidelijke leider te definiëren.

Elke service heeft veel te bieden en elk van hen concentreert zich op een bepaald doel voor webbouw. Een dergelijke situatie heeft ertoe geleid dat uCoz en WordPress moeten worden herzien en vergeleken om hun belangrijkste kenmerken en implicaties te achterhalen.

Een snelle momentopname:

uCozuCoz – is een krachtige en vrij populaire websitebouwer, een van de oudste vertegenwoordigers van de webdesign-industrie, die in 2005 werd gelanceerd. Het systeem spreekt gebruikers aan vanwege zijn functionaliteit, flexibiliteit, universele aard en gemak. Het is populair bij webmasters die geld willen verdienen met hun producten, maar ook bij gewone gebruikers. uCoz.com

WordPressWordPress – is een wereldwijd bekend gratis open-source CMS, waarvoor geen presentatie vereist is. De dienst is bekend bij alle ervaren webdesigners, die de intentie hebben serieuze projecten met langetermijnperspectieven te lanceren. Het CMS is in eerste instantie gemaakt als blogplatform, maar is erin geslaagd om zware nicheconcurrentie te weerstaan ​​en wordt nu toegepast voor meerdere webbouwbehoeften. WordPress.org

Gezien de toenemende vraag van gebruikers naar deze tools voor het bouwen van websites, hebben we besloten om WordPress versus uCoz te vergelijken. Welke van hen zullen uitzonderlijk gebruiksgemak combineren met hoge prestaties, betrouwbaarheid en functionaliteit? Welke van hen werkt beter voor verschillende doelgroepen? Het is hoog tijd om nu de geheimen van beide systemen te onthullen.

1. Gebruiksgemak

 • uCoz. De websitebouwer werkt het beste voor gebruikers die geïnteresseerd zijn in het maken van verschillende soorten eenvoudig tot complexe projecten. Deze omvatten zakelijke websites, blogs, portfolio’s, bestemmingspagina’s, promosites, online winkels, portals, nieuwsfeeds en wat niet.

  Het kan ook interessant en eenvoudig genoeg zijn voor de vertegenwoordigers van creatieve beroepen, freelancers, ondernemers, wier ervaring met webdesign veel kan verschillen. Of je nu een professional bent in website-ontwikkeling of net aan je carrière bent begonnen, uCoz is misschien de juiste keuze om je aan te passen aan je behoeften en stijl.

  uCoz Configuratiescherm

  In tegenstelling tot de wedstrijd die vooral bedoeld is voor diegenen onder ons die HTML-analfabeet zijn, richt uCoz zich op zowel eindgebruikers als webprofessionals (ontwerpers, ontwikkelaars en hele bureaus), aangezien de functieset zowel de doe-het-zelf- als de ‘professionele’ redacteur omvat.

  Het configuratiescherm van de service is vrij gebruiksvriendelijk en het kost niet veel tijd om eraan te wennen. Het is echter iets eenvoudiger in vergelijking met die van sommige hedendaagse websitebouwers.

  U zult hier geen standaard WYSIWYG / slepen-en-neerzetten-editor vinden, maar dit is geen serieus probleem voor degenen die de service hebben gekozen om er professionele websites mee te bouwen. Dit betekent gewoon dat het platform een ​​lichte leercurve impliceert om het meeste uit het gebruik te halen, wat natuurlijk enige tijd kan duren.

  uCoz Page Editor

  uCoz lijkt op het eerste gezicht misschien ingewikkeld, maar als u eenmaal de logica ervan begrijpt, zult u zich realiseren hoe slim en flexibel het systeem is. Een site bouwen met uCoz begint met het aanmaken van een account, het kiezen van een domeinnaam in plaats van het standaard aangeboden subdomein en het instellen van de websitekenmerken in de systeemwizard.

  De volgende stap impliceert modulekeuze en aanpassing van de website die afhankelijk is van uw behoeften. Er is dus niets ingewikkelds aan het beheersen van het systeem – het vereist alleen wat meer geduld, moeite en tijd om te wennen aan de specifieke benadering van webdesign.

 • WordPress. Dit is het open-source bloggende CMS, dat er op het eerste gezicht relatief begrijpelijk en eenvoudig uitziet. De service maakt het mogelijk om verschillende soorten projecten te creëren, hoewel het aanvankelijke toepassingsgebied van het web tot het bouwen van blogs is. Er wordt veel aandacht besteed aan details van postopties, aangezien gebruikers, die er de voorkeur aan geven, vaak de intentie hebben om inhoudrijke websites te maken die regelmatig worden bijgewerkt met tekstmateriaal.

  Het lijkt in eerste instantie misschien dat het WordPress-dashboard eenvoudiger en intuïtiever is dan dat van uCoz. Direct nadat u het systeem hebt geïnstalleerd en het configuratiescherm en de verschillende secties die het omvat, gaat verkennen, realiseert u zich dat de service veel gecompliceerder is dan het in eerste instantie lijkt. Dit geldt met name voor nieuwkomers, die meer tijd en moeite nodig hebben om het hele spectrum van zijn fijne kneepjes het hoofd te bieden.

  WordPress Website Editor

  Gebruikers hebben een breed scala aan vaardigheden nodig om de functionaliteit van het systeem te onthullen. Nieuwkomers kunnen het ook gebruiken, nadat ze een paar handleidingen, forums en YouTube-videozelfstudies hebben gelezen, maar ze zullen nauwelijks websites kunnen bouwen die ingewikkelder zouden zijn dan een gewone op sjablonen gebaseerde promowebsite.

  Zelfs zo’n eenvoudig CMS als WordPress vereist een professionele aanpak om serieuze projecten te ontwikkelen. De grootste problemen waarmee u hier te maken kunt krijgen, zijn hosting, plug-ins en veiligheidsproblemen. Over de plug-ins gesproken, u kunt gewoon niet het meeste uit de service halen zonder deze. Dit komt omdat plug-ins helpen om het meeste uit de prestaties van de website te halen, waardoor het volledige spectrum aan functies wordt onthuld dat u van plan bent te gebruiken.

uCoz versus WordPress. Natuurlijk kunt u honderden uren sleutelen aan instellingen op beide platforms, maar om een ​​website in de lucht te krijgen, is uCoz de betere optie. WordPress maakt het op zijn beurt ook mogelijk om complexe projecten te maken door middel van extra plug-in-integratie. Het gebruik van het systeem is niet helemaal moeilijk – dit is een kwestie van een paar dagen voor degenen die van plan zijn het systeem in de toekomst te gebruiken.

2. Functieset en flexibiliteit

 • uCoz. De websitebouwer biedt een breed spectrum aan opties voor webbouw, die voor het gebruiksgemak zijn onderverdeeld in twee gebieden. Dit zijn algemene instellingen en moduleparameters. Algemene instellingen worden toegepast om de volledige website-functionaliteit aan te passen en deze de vereiste prestaties te geven.

  Modules worden toegevoegd met betrekking tot uw persoonlijke voorkeuren en doelstellingen voor webdesign. Er zijn er hier veel, maar u hoeft niet alle modules tegelijk te gebruiken. In plaats daarvan kunt u alleen die kiezen die u nodig heeft voor de realisatie van uw project. Het is mogelijk om de hoeveelheidinstellingen in het dashboard zelf aan te passen. Voeg gewoon alle benodigde elementen toe en verwijder de elementen die je helemaal niet nodig hebt. Uw op uCoz gebaseerde website ziet er precies uit zoals u dat wilt.

  uCoz Design en CSS Editor

  Wat u moet weten, is dat uCoz volledige controle geeft over het bewerken van CSS- en HTML-websites, wat bijdraagt ​​aan diepere projectaanpassing. Houd er echter rekening mee dat wanneer u uw webontwerpproces bestuurt via codebewerking, er altijd een kans is om iets te bederven en uw website schade toe te brengen. Dus als u programmeervaardigheden mist, hoeft u niet te proberen ze te leren en te gebruiken alleen omdat dit een nuttige oplossing kan zijn: het systeem maakt handmatige aanpassing van het ontwerp mogelijk via de toepassing van tools voor het bewerken van websites die beschikbaar zijn in het dashboard. U kunt ze gebruiken om de beschikbare kant-en-klare systeemmodules (Forum, Online Store, Chatbox, Nieuwsfeed, Blog, Polls, Artikelcatalogi, Call Board, Social Network Posting, Guest Book etc.) aan te passen voordat u ze integreert. in uw website.

  Afgezien daarvan biedt uCoz een van de beste modules om de promotie van websites die ermee zijn gemaakt te beheren. Een mogelijkheid om mensvriendelijke URL’s, titel- en beschrijvingsmetatags in te stellen voor alle materialen / categorieën – dit is niet de volledige lijst met SEO-optimalisatie-opties die het systeem biedt. SEO module kan ook gebruikt worden om de posities te monitoren, link inkoop etc.

  uCoz SEO-module

  Een ander hoogtepunt dat u zeker zult bevallen, is de mogelijkheid om SSL-certificaten aan uw websites te koppelen om maximale veiligheid en vertrouwelijkheid van persoonlijke en betalingsgegevens te garanderen. Deze functie is echter vooral handig als u van plan bent een e-commercewebsite te lanceren.

  Er is ook een opmerkelijk kenmerk dat hier moet worden onderstreept. Dit is een kans voor het met één klik activeren van de websiteversie voor slechtzienden. Dit is een opmerkelijk voordeel voor non-profitorganisaties die besluiten om een ​​website te maken met uCoz.

 • WordPress. Het CMS biedt een brede selectie van functies, ontwerpaanpassingstools en opties die het mogelijk maken om visueel aantrekkelijke websites met uitstekende prestaties te lanceren. Hoewel de initiële sfeer van de WordPress-applicatie ooit ging naar de ontwikkeling van blogwebsites, ontwikkelde de service zich snel tot een krachtig platform met een verscheidenheid aan functies die aan alle webbouwbehoeften kunnen voldoen. Het uploaden en beheren van inhoud is hier eenvoudig en snel, terwijl de systeeminstallatie niet veel tijd en moeite kost.

  De enige nuance is dat het nauwelijks mogelijk is om hier zonder programmeervaardigheden te gaan, als je van plan bent een volledig uitgeruste website te ontwerpen. Hetzelfde gaat over plug-in en sjabloonintegratie. Het punt is dat de functionaliteit van het platform sterk afhangt van integratieopties.

  De standaard WordPress-versie is vrij slecht, maar heeft een verzameling kant-en-klare ingebouwde sjablonen en plug-ins. In de meeste gevallen is dit niet voldoende om het resultaat dat u van plan bent te benutten. U gaat dus niet zonder extra plug-ins toe te voegen en sjablonen in te stellen om uw project geavanceerde prestaties en een uitstekend ontwerp te geven. U komt honderden varianten op internet tegen, die mogelijk zowel gratis als betaald zijn.

  WordPress plug-ins instellen

  Voor welke plug-in of welk thema u ook kiest, zorg ervoor dat u in zee gaat met een professionele webdesigner die u volledig kunt vertrouwen om de veiligheid van uw website niet in gevaar te brengen. Een ander ding om te onthouden is dat plug-inintegratie de frequentie beïnvloedt van projectupdates die u moet maken nadat de website is voltooid en gepubliceerd. Plug-ins worden regelmatig bijgewerkt en hoe vaker u ze gebruikt, hoe vaker u uw website moet upgraden. Dit kan een uitdaging zijn voor niet-techneuten.

  Als je een beginner bent, moet je experimenteren door je eigen plugin-verzameling te maken. U kunt de plug-ins ook handmatig bewerken als u de programmeertaal PHP kent. Het spreekt voor zich dat u alle code-gerelateerde acties moet uitvoeren nadat u de kopie van uw website heeft opgeslagen. Anders kan dit helaas eindigen.

  In tegenstelling tot uCoz, vereist WordPress-installatie de beschikbaarheid van pre-paid hosting. De keuze is vrij uitgebreid, maar het is nog steeds niet eenvoudig om de juiste beslissing te nemen op basis van de kenmerken van uw website, de opgegeven voorwaarden en het beschikbare budget. Betrouwbare hostingproviders zoals Bluehost, Bied bijvoorbeeld een diversiteit aan plannen aan die de heersende hoeveelheid webhostingbehoeften dekken. Houd daar rekening mee bij het kiezen van WordPress als de beste webbouwoplossing.

uCoz versus WordPress. Hoewel het lijkt alsof WordPress meer feature-rijk is, biedt uCoz nog steeds alles wat je nodig hebt om een ​​fatsoenlijke website op te zetten. WordPress is ongetwijfeld een flexibeler systeem omdat het een open source-software is, die een diepere aanpassing van de website en toepassing van codeervaardigheden mogelijk maakt.

3. Ontwerpen

uCozWordPress
Aantal thema’s:300+10k+
Thema importeren:&# x2714; JA&# x2714; JA
Visuele editor:&# x2714; JA&# x2714; JA
Themawijziging:&# x2714; JA&# x2714; JA
Geoptimaliseerd voor mobiel:&# x2714; JA&# x2714; JA NEE
 • uCoz. De websitebouwer biedt momenteel meer dan 20 sjablooncategorieën, die meer dan 400 kwaliteitsthema’s omvatten. Voor het gemak van zoeken en gebruiksgemak vallen alle sjablonen in thematische categorieën die regelmatig worden bijgewerkt. Het is moeilijk om uCoz-sjablonen modern en professioneel te noemen, gezien het jaar waarin de service is gemaakt. De kwaliteit van de beschikbare ontwerpen is echter op een behoorlijk niveau en kan gemakkelijk aan verschillende webontwerpvoorkeuren voldoen.

  Wanneer u door de uCoz-sjablooncollectie bladert, kunt u verouderde thema’s tegenkomen, evenals moderne sjabloonvoorbeelden, die een responsief ontwerp en een uitstekende uitstraling hebben. Het is logisch om de voorkeur te geven aan nieuwere sjablonen, die bovenaan elke lijst in elke categorie staan.

  Het is beter om responsieve sjablonen te selecteren, omdat ze nieuwer, aantrekkelijker zijn en door alle mobiele apparaten en desktopapparaten kunnen worden bekeken. U kunt dit probleem oplossen door naar de brandstore van het systeem te gaan – uTemplate.pro, waar u duizenden betaalbare voorbeelden vindt om aan alle voorkeuren te voldoen. U kunt ook een premium-sjabloon naar keuze uit deze collectie krijgen door te upgraden naar een betaald abonnement, te beginnen met “Optimaal”.

  Een andere optie is om een ​​standaardsjabloon te krijgen en deze naar wens aan te passen. uCoz biedt uitgebreide opties voor ontwerpaanpassing. De websitebouwer legt sterk de nadruk op bewerkingsopties voor het ontwerpen van websites. Het is dus mogelijk om uw eigen sjabloon te uploaden, de code in het kant-en-klare voorbeeld te bewerken, de secties erin te vervangen of uw eigen ontwerp helemaal opnieuw te maken in de websitebouwer. Dit is hoe u het ontwerp van elk type en complexiteitsniveau kunt gebruiken met uCoz.

  Al met al heeft de websitebouwer brede opties op het gebied van het maken van interface-ontwerpen. Dit is in dit opzicht een van de beste systemen, maar u zult niet zonder basiskennis van HTML / CSS gaan om de meeste bewerkingen te voltooien. Het is voordeliger om het plan te upgraden om een ​​aantrekkelijk en uniek bonussjabloon te krijgen, evenals andere handige functies.

 • WordPress. Het CMS maakt het mogelijk om vanaf het begin sjabloonontwerpen in de instellingen te wijzigen. Er zijn hier 3 beschikbare opties, maar u kunt ook kiezen tussen duizenden ontwerpvarianten. U kunt veel zoekfilters gebruiken en ze sorteren op kleur, functionaliteit, lay-out en thema. We raden aan om de sjablonen te kiezen door de vereiste functies in de filters in te vullen, omdat dit de mogelijkheid beïnvloedt om de vereiste functionaliteit te integreren zonder codering.

  Houd er rekening mee dat WordPress-sjablonen gratis en betaald kunnen zijn, die van invloed kunnen zijn op uw keuze op basis van de budget-, onderwerp- en stijlvoorkeuren en op algemene doelstellingen voor webdesign. De ontwerpen zijn echter vrij gelijkaardig, wat de toepassing van HTML / CSS-codeervaardigheden een enorm voordeel biedt. Aanpassingsopties zijn meestal afhankelijk van de geactiveerde sjabloon: elk van hen kan extra instellingen hebben die niet beschikbaar zijn in de voorraadvariant. Het aantal instellingen is meestal uitgebreid: algemeen, lay-out, editor, typografie, schuifregelaar, lightbox, menu, kleurenschema, startpagina enz. Nadat u de meest geschikte sjabloon hebt geselecteerd, krijgt u een geweldig resultaat, dat gemakkelijk te bewerken is in het geval van noodzaak.

  Als u de vereiste sjabloon niet kunt vinden in de standaard WordPress-collectie, kunt u op internet surfen om daar een vooraf ontworpen thema te krijgen. Deze thema’s kunnen gratis of betaald in uw website worden geïntegreerd, afhankelijk van de optie die u verkiest. Ze zijn ontwikkeld door externe experts en kunnen ook verschillen in kwaliteit en veiligheid. Zorg er dus voor dat u met een geloofwaardige webdesigner omgaat om niet alles in de war te brengen.

uCoz versus WordPress. Voor zover noch uCoz noch WordPress WYSIWYG-bewerking van hun sjablonen ondersteunen, impliceren beide systemen op zijn minst een basiskennis van de basisprincipes van HTML / CSS. Het goede nieuws is dat je elk thema volledig opnieuw kunt opbouwen om de gewenste look te krijgen, als je natuurlijk handig bent met codes. Hoewel uCoz-sjablonen standaard zijn geïntegreerd, zijn WordPress-thema’s mogelijk ook beschikbaar op internet. Dit breidt uw keuze enigszins uit, maar vereist meer aandacht.

4. Klantenservice

 • uCoz. De klantenondersteuning van de websitebouwer is niet helemaal uitgebreid, maar het is voldoende om de basis van het gebruik van de service te bieden. De klantenondersteuning geeft toegang tot meerdere handleidingen, artikelen, e-mailondersteuning, video-tutorials en stapsgewijze richtlijnen die alle fasen van het webontwerpproces bestrijken.

  Het echte voordeel van de websitebouwer is het grote Gemeenschapsforum, dat is het hoogtepunt van de service. UCoz is lang geleden gemaakt en is wereldwijd populair geworden bij gebruikers, die klaar staan ​​om hun kennis te delen en de vragen van nieuwkomers hier te beantwoorden. U kunt ook nuttige aanbevelingen, hints en aanwijzingen tegenkomen die beschikbaar zijn in het configuratiescherm van de service.

  Voor zover de websitebouwer momenteel ongeveer 16 taallokalisaties heeft, biedt deze ondersteuning in verschillende talen, waaronder Engels, Russisch, Portugees, Roemeens, Hongaars en Oekraïens via een ticketsysteem. Dezelfde talen kunnen worden gekozen bij het bereiken van het Community Forum van het systeem.

 • WordPress. Als open source CMS biedt WordPress helemaal geen ondersteuning voor klantenondersteuning. De behoeften van gebruikers worden echter gedekt door de krachtige en grote WordPress-community, die wordt geleverd met veel forums, officiële tutorials, videolessen en veelgestelde vragen die nieuwkomers helpen antwoorden op hun vragen te krijgen en de nuances van het werken ermee te verkennen door het lezen van de verhalen en aanbevelingen van gebruikers.

  Directe of live klantenondersteuning is niet beschikbaar in WordPress, wat een aanzienlijk nadeel is van de service voor de meeste gebruikers.

WordPress versus uCoz. Beide platforms hebben indrukwekkende en krachtige kenniscentra. E-mailondersteuning (gratis en premium) wordt echter alleen aangeboden door uCoz. WordPress heeft op zijn beurt een verbluffende gebruikersgemeenschap met veel forums, richtlijnen en veelgestelde vragen om nieuwkomers te helpen met het systeem om te gaan en de nuances ervan te leren.

5. Prijsbeleid

 • uCoz. Het systeem heeft een flexibel prijsbeleid, waardoor gebruikers het plan kunnen kiezen dat het beste bij hun specifieke behoeften past. Er is een gratis abonnement, waarmee nieuwe gebruikers de volledige functieset kunnen testen en daarna de beste optie kunnen selecteren. De gratis versie verloopt nooit en houdt niet in dat de creditcardgegevens worden verstrekt.

  Een van de onmiskenbare voordelen van de websitebouwer is de mogelijkheid om een ​​gratis website voor non-profitorganisaties te lanceren, gebruik te maken van de functieset die wordt gebruikt in termen van de betaalde plannen. Of u nu een educatieve website, een kerksite, een ziekenhuiswebsite of een webproject voor uw liefdadigheidsorganisatie gaat maken, neem contact op met de ondersteuningsdienst van de websitebouwer om de vereiste documenten (of andere bewijzen) te verstrekken en een volledige website zonder advertenties.

  Het aantal betaalde abonnementen bestaat momenteel uit 5 abonnementen. Het goedkoopste abonnement kost u $ 2,99 / maand, terwijl de duurste aanbieding $ 9,99 / maand kost. Een gebruiker kan binnen 48 uur na registratie 50% korting krijgen op elk tariefplan. Iedereen kan het krijgen – u test het systeem zo lang als u nodig heeft, maakt vervolgens een nieuwe website en krijgt korting.

  Bovendien biedt uCoz regelmatig bonussen en speciale aanbiedingen en het is ook mogelijk om de kosten van het betaalde abonnement te verlagen door 3-6 maanden of zelfs een jaar en meer vooraf te betalen.

 • uCozWordPress
  Prijsopties:&# x2714; Minimaal ($ 2,99 / maand);
  &# x2714; Basis ($ 5,99 / maand);
  &# x2714; Optimaal ($ 7,99 / mnd);
  &# x2714; Maximaal ($ 15,99 / maand);
  &# x2714; Winkel ($ 9,99 / maand).
  &# x2714; Installatie(vrij);
  &# x2714; Sjabloon ($ 50 tegelijk);
  &# x2714; Hosting (vanaf $ 10 / maand);
  &# x2714; Plug-ins (vanaf € 50).
  Kenmerken:&# x2714; Onbeperkte Bandbreedte;
  &# x2714; SEO-hulpmiddelen;
  &# x2714; Mobiele sjablonen;
  &# x2714; Online winkelmodule.
  &# x2714; Gratis start;
  &# x2714; Enorme wijzigingsopties;
  &# x2714; Talloze plug-ins.
 • WordPress. Dit is een volledig gratis service waarvoor geen betalingen nodig zijn voor downloaden, installatie en verder websitebeheer. Uw CMS-gebruikskosten dalen tot de kosten van plug-ins en sjablonen die niet beschikbaar zijn in de dashboardwinkel (betaalde plug-ins zijn over het algemeen verbonden met een online winkel of websitepromotie). Alle plug-ins en sjablonen die beschikbaar zijn in het dashboard zijn gratis. De keuze is veelzijdig en indrukwekkend.

  Bovendien moet u investeren in domeinnaam en hosting – WordPress biedt hier geen gratis opties. Houd er rekening mee dat hoe meer plug-ins u installeert, hoe sterker de hostingbelasting zal zijn. Hierdoor kan uw website traag werken, wat een negatief effect heeft op het verkeer. Daarom wordt het aanbevolen om hosting van hoge kwaliteit te krijgen, vooral als u grootschalige projecten wilt ontwikkelen.

  Een van de beste oplossingen is BlueHost, dat is de officiële WordPress-hostingprovider die door de service wordt aanbevolen. Het biedt verschillende plannen om aan verschillende behoeften, websitegrootte en specialisatie te voldoen, evenals het budget dat u van plan bent in het project te investeren. Het goedkoopste Bluehost-abonnement kost u slechts $ 2,95 / maand, terwijl het scala aan functies dat het inhoudt zeker indruk op u zal maken. Samenvattend: de kosten van het gebruik van WordPress (inclusief de betaalde sjabloon, plug-ins, hosting) zijn bijna gelijk aan die van uCoz.

uCoz versus WordPress. Kwaliteit is belangrijk, vooral als het gaat om zakelijke websites. Het bouwen van een kwaliteitswebsite met uCoz lijkt goedkoper in vergelijking met WordPress. De website builder heeft een gratis oneindig plan, terwijl WordPress absoluut gratis is voor alle gebruikers en projecttypes. Het vereist echter ook hosting, domeinnaam, plug-ins en sjablonen die vaak vrij kostbaar zijn. Beide systemen impliceren dus een zekere financiële investering voor gebruikers die bereid zijn om volledig uitgeruste websites te maken en te beheren.

Bottom Line

De beslissing om de beste websitebouwer te kiezen die past bij een breed scala aan webbouwbehoeften is niet eenvoudig, maar dit is precies wat gebruikers tegenkomen wanneer ze besluiten een website te starten. uCoz en WordPress zijn degelijke webbouwsystemen, die elk de aandacht van de gebruiker verdienen en kunnen worden toegepast om een ​​groot aantal taken uit te voeren.

uCozuCoz is de “oude generatie” websitebouwer, die in 2005 werd gelanceerd en sindsdien zijn reputatie niet heeft verloren. Integendeel, dit alles-in-één platform wordt geleverd met meerdere tools voor ontwerpaanpassing, webontwikkeling en promotie waarmee verschillende soorten projecten kunnen worden gemaakt voor persoonlijk en commercieel gebruik. Het is de ideale variant voor non-profitorganisaties vanwege het ontbreken van kosten. Het wordt zeker aanbevolen voor een brede gebruikersgemeenschap. uCoz.com

WordPressWordPress is het meest bekende CMS, dat intuïtief eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken is, maar het vereist kennis van basiscoderingsnuances. WordPress-flexibiliteit is theoretisch onbeperkt, maar wordt gerealiseerd door middel van plug-in setup. Om het meeste uit de service te halen, moet u gratis of betaalde plug-ins installeren die door de externe ontwerpers zijn geleverd. WordPress.org

Welke service werkt nog steeds het beste voor bekwame webdesigners en voor nieuwkomers? Er is niet het enige onderscheidende antwoord op deze vraag, omdat elk van hen wordt geleverd met specifieke functiesets en is gericht op het voltooien van bepaalde taken. WordPress CMS is een wereldberoemde webbouwtool, maar uCoz is er een perfect alternatief voor. Dit geldt vooral als het gaat om de functieset, ontwerpaanpassing en geïmpliceerde prijsopties. Het is aan jou om de definitieve keuze te maken door beide services te testen!

Overzicht vergelijkingstabel

uCozWordPress
Makkelijk te gebruiken:uCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPress
Kenmerken:uCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPress
Ontwerpen:uCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPress
Klantenservice:uCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPress
Prijzen:uCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPress
Totale score:uCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPressuCoz versus WordPress

Probeer uCoz nu

 Het is gratis

Howard Mijn Twitter-profiel Mijn Facebook-profiel e-mail Mijn Linkedin profiel

Over de auteur

Ik ben Howard Steele, de oprichter en hoofdredacteur van deze website. Met meer dan 10 jaar webbuilding weet ik hoe ingewikkeld en vermoeiend deze taak kan zijn voor een niet-IT-persoon. Kunt u niet beslissen welke service u moet kiezen? Vraag me gerust om advies. Beschrijf gewoon de behoeften van uw website en ik help u graag verder.

Home »Vergelijkingen» uCoz vs WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map