Volusion versus Shopify

Volusion versus Shopify


Het starten van een webwinkel is vaak een probleem voor onervaren gebruikers, die nog nooit op de hoogte waren van nuances in webdesign en toch de noodzaak hebben om een ​​e-commerce website te krijgen.

In de meeste gevallen hebben ze twee uitwegmogelijkheden huur een webdesigner in (wat vrij duur is voor een beginner) of gebruik een geloofwaardige DIY-websitebouwer om zelfstandig een project te maken. Volusion en Shopify zijn de baas, als het gaat om het maken van DIY eCommerce-websites.

Een snelle momentopname:

VolusionVolusion – is de alles-in-één eCommerce-websitebouwer, die geweldig werkt voor ondernemers die streven naar succesvolle bedrijfsontwikkeling. De service biedt een breed scala aan eCommerce-functies en -tools die bijdragen aan effectieve bedrijfsontwikkeling en promotie, verhoging van het klantenbestand en het genereren van winst. Volusion.com

ShopifyShopify – is momenteel de meest gerenommeerde eCommerce-software, die zich heeft onderscheiden door de krachtige functieset, exclusieve sjablonen van hoge kwaliteit, meerdere ontwerpaanpassingstools en uitgebreide marketingopties voor verkoop via meerdere kanalen. Shopify.com

Beide platforms bieden een out-of-the-box winkelplatform boordevol geavanceerde eCommerce-functies, honderden prachtige thema’s gericht op e-retailing en mobiele commerce-oplossingen. Hun aanbod heeft op het eerste gezicht veel gemeen, maar er zijn ook veel potentieel cruciale verschillen. Ga met ons mee om ze te verkennen in onze bijgewerkte Shopify vs Volusion-vergelijking.

1. Gebruiksgemak

 • Volusion. De websitebouwer is best handig en gebruiksvriendelijk, zowel voor beginners als voor webdesigners. Het systeem zorgt voor een intuïtief proces van website-ontwikkeling. Direct nadat u zich heeft aangemeld voor de dienst, krijgt u toegang tot het informatieve dashboard dat iedereen in vrij korte tijd onder de knie heeft.

  Volusion Site Editor

  Tegelijkertijd is het dashboard een beetje oververzadigd met gegevens, tools en secties die u moet verkennen voordat u met de service gaat werken. Dit kan een bonus zijn voor bekwame webontwikkelaars, terwijl onervaren gebruikers het moeilijk kunnen vinden om het systeem onder de knie te krijgen.

  Wat betreft de systeemeditor, het is ook vrij eenvoudig. Welke bewerkingshulpmiddelen en opties u ook nodig heeft, u vindt ze vanaf het begin hier. Door ze te gebruiken, kunt u websitepagina’s toevoegen en beheren, uw project bewerken en bijwerken, werken met de productcatalogus enz. Wat belangrijk is, het systeem heeft een handige online winkelbouwer, die het mogelijk maakt productcategorieën, subcategorieën toe te voegen en te beheren, afbeeldingen etc.

  Volusion DashBoard

 • Shopify. De software biedt uitzonderlijk gebruiksgemak en gemak, ongeacht de krachtige functieset die het biedt. Het dashboard van het systeem is voor iedereen intuïtief en begrijpelijk, ongeacht welke webdesignervaring en vaardigheden u heeft. Het is gewoon onmogelijk om hier iets fout te maken – zo gedetailleerd en duidelijk is het systeem.

  Nadat u zich heeft aangemeld voor het platform, krijgt u een gedetailleerde handleiding aangeboden over hoe u het systeem in het voordeel kunt gebruiken. Door de tutorial te gebruiken, ga je gemakkelijk om met alle stadia en uitdagingen van het ontwikkelproces van de webwinkel. Wanneer u in het dashboard werkt, kunt u alle instellingen voor de webwinkel, SEO-parameters en webontwerpopties instellen.

  Shopify-productpagina

  Hier kunt u Shopify Storefront Editor bereiken om u de online winkel de gewenste look en prestaties te geven. Om het webontwerpproces te vereenvoudigen, wordt het scherm in twee delen opgedeeld: het ene waar u de bewerkingen doorvoert en het andere waar de wijzigingen worden weergegeven. Dit is een slimme aanpak waarmee u het webontwikkelingsproces kunt controleren.

  Ten slotte biedt Shopify de mogelijkheid om gratis Android- en iOS-apps te uploaden en te gebruiken. Dit is erg belangrijk voor ondernemers, die altijd druk zijn en het handig zullen vinden om hun online winkels zelfs onderweg te beheren en bij te werken. De wijzigingen die via mobiele apparaten worden aangebracht, worden automatisch gesynchroniseerd met Shopify POS en online winkel tegelijk.

Volusion versus Shopify. Volusion blijft enigszins achter bij Shopify in termen van bruikbaarheid. Hoewel beide systemen handige systeemnavigatie, gebruiksvriendelijke dashboards en intuïtieve interfaces bieden, is Shopify nog steeds veel gemakkelijker te verkennen en te gebruiken voor mensen zonder webdesign-achtergrond.

2. Functieset en flexibiliteit

 • Volusion. Het systeem geeft toegang tot krachtige eCommerce-tools die bijdragen aan de snelheid en effectiviteit van het maken van webwinkels. Deze omvatten CSV-bestanden import / export optie, barcode generator, gespecialiseerd voorraadbeheersysteem etc.

  Het platform maakt het ook mogelijk om niche-specifieke functies te gebruiken om u te helpen een webwinkel in het voordeel te beheren. De handigste zijn de tools die nodig zijn om verzendkosten en belastingen te berekenen, drop-shipping-functie te integreren, verzendparameters in te stellen, enz.

  Volusion eCommerce-functies

  Volusion biedt ook een set conversieboosters die de winkelervaring van klanten verbeteren en de hoeveelheid verkoop beïnvloeden. Enkele van de boosters waarop het systeem kan bogen zijn: klantrecensies beschikbaar op webpagina’s, geavanceerde zoekfilteroptie, integratie van slideshow op de startpagina, converteerbare productpagina’s, aanpassing van productweergave, gerelateerde productaanbiedingen enz.

  Volusion Conversion Features

  Bovendien biedt het systeem een ​​krachtige set marketinginstrumenten die bijdragen aan de effectieve productpromotie en verkoopgeneratie. Sommigen van hen zijn: een mogelijkheid van domeinverbinding, krachtige SEO-functionaliteit, website-logo en favicon-upload, geavanceerde opties voor beheer van sociale media, cadeaubonnen, e-mailmarketing en wat niet.

 • Shopify. Het platform biedt een geavanceerde functieset waarmee kleine, middelgrote en grote e-commerceprojecten van elk specialisatie- en complexiteitsniveau kunnen worden gestart.

  De geavanceerde Point-of-Sale (POS) -functie maakt het mogelijk om producten niet alleen online te verkopen, maar ook in lokale winkelpuien. U kunt beveiligde meerdere personeelsaccounts maken om de rechten van webwinkelbeheer te delen, externe kaartterminals te gebruiken, bestellingen zowel online als offline te accepteren.

  Shopify maakt het mogelijk om onbeperkte productlijsten te maken met gedetailleerde recensies en hoogwaardige afbeeldingen. De Augmented Reality-tool draagt ​​bij aan de gedetailleerde visualisatie van producten die te koop worden aangeboden, waardoor het mogelijk is om hun gedetailleerde kenmerken en parameters vanuit verschillende invalshoeken te bekijken.

  Shopify-dashboard

  Door uw Shopify-account te integreren met die van andere externe services, kunt u met name de prestaties van uw website verbeteren en het klantenbestand en het verkoopvolume vergroten. Synchronisatie met het Amazon Marketplace-account zal bijvoorbeeld helpen het percentage van de doelgroep te vergroten. Hetzelfde geldt voor integratie met Quickbooks, Xero en andere bekende platforms.

  Om Shopify online winkels te beschermen tegen ongeoorloofde toegang van externe gebruikers, is het mogelijk om de nieuwe Fraud Protection-tool toe te passen die Shopify onlangs heeft geïntroduceerd, Tag and Chip Reader die kan worden gesynchroniseerd met Shopify POS, SSL Connection-optie enz..

Volusion versus Shopify. Shopify is een duidelijke leider op het gebied van een functieset. De eCommerce-software zit boordevol krachtige zakelijke en marketingopties, tools voor ontwerpaanpassing en oplossingen voor klantbetrokkenheid. Het systeem besteedt bijzondere aandacht aan veiligheidsmaatregelen en biedt geïntegreerde mobiele applicaties voor effectief 24/7 online winkelbeheer.

3. Ontwerpen

ShopifyVolusion
Aantal thema’s:6140
Gratis thema’s&# x2714; JA&# x2714; JA
Kosten voor betaalde thema’s:$ 140- $ 180$ 50 – $ 180
Reagerend ontwerp&# x2714; JA&# x2714; JA
Sorteren op branche:&# x2714; JA✘ NEE
CSS-code bewerken:&# x2714; JA&# x2714; JA
 • Volusion. De eCommerce-builder biedt momenteel 40 sjablonen, die zowel gratis als betaald zijn. Het aantal gratis thema’s bestaat uit 13 sjablonen, terwijl dat van betaalde ontwerpen 27 is. De kosten van de betaalde thema’s variëren tussen $ 50 en $ 180 op basis van de complexiteit van de sjabloon, de vereiste mate van aanpassing en andere opvallende parameters. De sjablonen reageren standaard, maar ze zien er niet high-end uit.

  De sjablonen zijn ontwikkeld door ontwerpers van Volusion en zijn niet helemaal eenvoudig aan te passen voor een gewone gebruiker. U krijgt toegang tot meerdere ontwerpaanpassingstools, maar het kost tijd om alle vereiste bewerkingen door te voeren.

  Trouwens, elke Volusion-sjabloon heeft meerdere menu-indelingen, Content Builder en meer dan 150 variaties op de slepen-en-neerzetten-editor. Hierdoor kunnen honderden lay-outindelingen worden gemaakt, wat ook tijd en moeite kost. Om de sjablonen een uniek uiterlijk te geven, kunt u geavanceerde HTML / CSS-vaardigheden gebruiken en de voortgang in actie bekijken in de WYSIWYG-website-editor. Als u niet tevreden bent met het geselecteerde thema, kunt u in elke fase van het webontwerpproces naar een ander thema overschakelen. Gelukkig staat Volusion toe dat te doen zonder verlies van inhoud.

 • Shopify. In vergelijking met Volusion heeft Shopify een uitgebreidere sjabloonverzameling. Er zijn momenteel 10 gratis en 51 betaalde ontwerpen hier, waarvan de kwaliteit van het hoogste niveau is.

  Alle sjablonen zijn professioneel ontwikkeld met het oog op ontwerpaanpassing. De kosten van de betaalde thema’s variëren tussen $ 140 en $ 180, wat ook afhangt van hun meerdere parameters. Om het zoeken van gebruikers te vereenvoudigen en de tijd die nodig is om een ​​thema te selecteren te minimaliseren, zijn ze gegroepeerd in categorieën op basis van het onderwerp waartoe ze behoren.

  Afgezien van standaard ontwerpaanpassingsopties, maakt Shopify het mogelijk om sjablonen te bewerken met behulp van een Vloeiende opmaaktaal. Het zorgt voor een perfecte en boeiende webdesignervaring en biedt toegang tot tal van technische tips, vloeibare taalbronnen, handleidingen etc. Daarnaast is het mogelijk om HTML / CSS programmeerkennis te gebruiken om de geselecteerde sjabloon uniek en visueel aantrekkelijk te maken.

Volusion versus Shopify. Als het gaat om het ontwerpaspect, is Shopify hier ook een winnaar. De thema’s zien er modern uit en hun totale aantal is bijna 3 keer groter dan dat van Volusion. Bovendien heeft Shopify een groot aantal gratis sjablonen waarmee gebruikers met een klein budget professioneel ogende online winkels kunnen maken. Het biedt ook een geïntegreerde Liquid-tool en uitgebreide ontwerpaanpassingsopties om unieke indrukwekkende ontwerpen te creëren.

4. Klantenservice

 • Volusion. Volusion biedt fatsoenlijke klantenondersteuning. Het systeem biedt een informatieve kennisbasis, die video-tutorials, veelgestelde vragen, materialen, aanbevelingen voor aanbevelingen, een eCommerce-blog enz. Omvat. Er zijn hier ook webinars met gedetailleerde informatie over alle systeemgerelateerde vragen. Live communicatie is hier ook beschikbaar.

  Als u persoonlijke assistentie nodig heeft of specifieke vragen heeft over het gebruik van het systeem, kunt u contact opnemen met een Volusion-expert via live chat, e-mail of telefoon. Technische ondersteuning is 24 uur per dag toegankelijk om verbluffende, ononderbroken prestaties van uw online winkel te garanderen.

 • Shopify. Klantenservice van hoge kwaliteit is waar Shopify om bekend staat. Het systeem heeft een indrukwekkend forum met tonnen informatieve artikelen, tutorials, tips, aanbevelingen, handleidingen en ander gerelateerd materiaal. Het maakt het ook mogelijk om videozelfstudies te bekijken op het onafhankelijke Shopify YouTube-kanaal. Gebruikers kunnen contact opnemen met Shopify Guru in de Live Chat of via e-mailcorrespondentie om hun problemen op te lossen.

Shopify versus Volusion. Shopify scoort hoger dan Volusion op het gebied van klantenondersteuning. Het systeem biedt een uitgebreide kennisbank met gedetailleerde tutorials, handleidingen, veelgestelde vragen, tips en aanbevelingen. Er is een forum voor online en offline communicatie, YouTube-kanaal en hulp bij live chats aangeboden door Shopify Guru.

5. Prijsbeleid

 • Volusion. De websitebouwer biedt vier plannen die aan elke budgetbehoefte kunnen voldoen. Deze omvatten Mini-, Plus-, Pro- en Premium-abonnementen. Het goedkoopste abonnement kost $ 29 / maand, terwijl de prijs van het duurste abonnement $ 299 / maand bedraagt. Abonnementen kunnen jaarlijks en maandelijks worden gefactureerd. Bij het kopen van jaarabonnementen kunnen gebruikers veel besparen. Volusion brengt geen extra kosten in rekening voor geldtransacties in het systeem.

 • ShopifyVolusion
  Prijsplannen:&# 10004; Lite ($ 9 / maand);
  &# 10004; Basis Shopify ($ 29 / maand);
  &# 10004; Shopify ($ 79 / maand);
  &# 10004; Geavanceerde Shopify ($ 299 / maand).
  &# 10004; Persoonlijk ($ 29 / maand);
  &# 10004; Professioneel ($ 79 / maand);
  &# 10004; Zakelijk ($ 299 / maand);
  Kenmerken:&# 10004; Verzendlabel korting;
  &# 10004; Gratis SSL-certificaat;
  &# 10004; Fraude-analyse;
  &# 10004; Verlaten winkelwagenherstel;
  &# 10004; Kortingscodes & Cadeaubonnen;
  &# 10004; Realtime verzending per koerier.
  &# 10004; Automatische belastingtarieven;
  &# 10004; Verlaten winkelwagenrapporten;
  &# 10004; Ebay & Amazon-integratie;
  &# 10004; Telefonische bestellingen & CRM;
  &# 10004; API-toegang & Batch orderverwerking;
  &# 10004; Deal van de dag & Klantloyaliteitsplan.
 • Shopify. Met de eCommerce-software kunt u de systeemfuncties gedurende 14 dagen helemaal gratis verkennen. Nadat u de beschikbare opties en tools hebt bekeken, kunt u besluiten om te upgraden naar een van de betaalde abonnementen. Er zijn er hier vier: Light, Basic Shopify, Shopify en Advanced Shopify. De prijsklasse is behoorlijk indrukwekkend en bedraagt ​​$ 9 / maand – $ 299 / maand.

  De functieset die elk plan impliceert, is van invloed op de kosten van de plannen op de lange termijn. Shopify biedt het geld-terug-beleid gedurende 14 dagen na aankoop van het abonnement. Het is vermeldenswaard dat het systeem commissiekosten heeft voor de transacties die erin worden gedaan. Het percentage commissies bedraagt ​​0,5% -2%, verminderd met duurdere plannen.

Volusion versus Shopify. Het prijsbeleid van beide diensten is bijna identiek. De plannen zijn niet helemaal goedkoop, maar ze zijn de investering waard. Shopify biedt echter uitgebreidere eCommerce-opties, die zelfs niet kunnen worden vergeleken met die van Volusion. Welk project u ook gaat ontwikkelen, u vindt hier zeker een plan dat aan uw behoeften voldoet.

Bottom Line

Als u op het punt staat een krachtige en hoogwaardige eCommerce-website op te zetten, werken zowel Shopify als Volusion goed voor dit doel. De systemen zijn gebruiksvriendelijk, handig en begrijpelijk.

VolusionVolusion is de eCommerce-website builder, die uitgebreide diensten en tools voor ontwerpaanpassing biedt. Het past een redelijke benadering toe voor het proces van webwinkelontwikkeling, maar vereist een zekere mate van bewustzijn van webdesign. Volusion.com

ShopifyShopify is de geavanceerde en krachtige eCommerce-software, waarvan de belangrijkste nichespecialisatie neerkomt op de ontwikkeling van online winkels. Het systeem biedt uitgebreide opties voor het aanpassen van websites, sjablonen van hoge kwaliteit en een overvloed aan eCommerce-functies. Shopify.com

Vonnis: als u langetermijndoelen heeft, een eCommerce-website nodig heeft om een ​​betrouwbare aanwezigheid op het web voor uw bedrijf tot stand te brengen en van plan bent om het systeem met prijs / kwaliteitscorrelatie te kiezen, dan is Shopify ongetwijfeld een meer geprefereerde oplossing waar u geen spijt van zult krijgen.

Overzicht vergelijkingstabel

VolusionShopify
Makkelijk te gebruiken:Volusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus Shopify
Kenmerken:Volusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus Shopify
Ontwerpen:Volusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus Shopify
Klantenservice:Volusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus Shopify
Prijzen:Volusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus Shopify
Totale score:Volusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus ShopifyVolusion versus Shopify

Probeer Shopify nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map