Webydo versus Webflow

webydo versus webflow


Hedendaagse websitebouwers zijn niet meer hetzelfde als een paar jaar geleden. Ze bieden creatieve vrijheid die samengaat met de introductie van geavanceerde webdesigntrends.

Het lijkt misschien raar, maar dit is een van de belangrijkste redenen die problemen veroorzaken als het gaat om de keuze van een geschikt platform. Onder een verscheidenheid aan professionele websitebouwers onderscheiden Webydo en Webflow zich van de massa.

Een snelle momentopname:

WebydoWebydo – is een gerenommeerde websitebouwer, die websitebewerkingsopties met slepen en neerzetten ondersteunt en bedoeld is om fatsoenlijke websites te maken voor professioneel gebruik. Het systeem is een beetje ingewikkeld voor nieuwe gebruikers, wat geen wonder is aangezien de ontwikkelaars van de service het “de complete websitebouwer noemen” & CMS voor ontwerpers ”. Het systeem biedt uiteraard de geavanceerde functieset die nodig is om indrukwekkende white label-websites voor klanten te creëren. Webydo.com

WebflowWebflow – is een cloud website builder en CMS, die professionele en ervaren webdesigners, freelancers en webbureaus in staat stelt om visueel aantrekkelijke en functionele websites voor hun klanten te starten en te beheren. Het kost tijd en moeite om het platform onder de knie te krijgen, omdat het wordt geleverd met een rijke selectie aan ontwerpaanpassingstools en -opties. Webflow.com

Beide websitebouwers omvatten de kenmerken die typisch zijn voor websitebouwers en CMS. Ze werken goed voor bekwame webontwerpers en onthullen een verbazingwekkende reeks opties en tools om verbluffende, op maat gemaakte projecten te maken en te beheren

Welke van hen werkt het beste voor website-ontwikkelaars? Zijn er functies die ervoor kunnen zorgen dat één service de overhand krijgt op zijn concurrent? Lees de vergelijking tussen Webflow en Webydo om dat uit te vinden.

1. Gebruiksgemak

 • Webydo. Webydo wordt geleverd met een intuïtieve interface voor slepen en neerzetten, die gemakkelijk te navigeren is. Het kan echter enigszins moeilijk zijn om de fijne kneepjes van de interface vanaf de eerste poging onder de knie te krijgen. Het systeem is verdeeld in twee secties, namelijk het Dashboard en de Design Studio.

  Webydo Editor

  De laatste sectie bevat de ontwerpmodus (de plaats waar u de ontwerpinstellingen van uw website kunt aanpassen), de inhoudsmodus (de sectie waar u de inhoud kunt uploaden en bewerken) en de voorbeeldmodus (het gedeelte waar u een kijkje kunt nemen) resultaat en breng de gewenste wijzigingen aan voordat u het project publiceert). Webydo biedt een handige functie voor revisiegeschiedenis, wat het mogelijk maakt om de oudere websiteversies te bekijken en degene te herstellen die u het meest succesvol acht.

 • Webflow. De websitebouwer is duidelijk afgestemd op de behoeften van professionals op het gebied van webdesign. Hoewel het systeem het mogelijk maakt om websitesjablonen met uw eigen inhoud in te vullen, is de functieset veel indrukwekkender. Door de geboden opties over het hoofd te zien, kunt u ontevreden zijn over het eindresultaat. Het is dus onmogelijk om de Webflow-interface eenvoudig of minimalistisch te noemen vergeleken met die van Squarespace helemaal niet. Het wordt geleverd met meerdere toolsets, functies en secties die je moet verkennen.

  Webflow-editor

  Tegelijkertijd is de Webflow-interface logisch gestructureerd, met alle elementen op hun plaats. Hoe sneller u het platform onder de knie heeft, hoe sneller u aan uw project kunt beginnen werken. Tot op zekere hoogte lijkt de Webflow-interface op die van Adobe Muse maar eenvoudiger, biedt talrijke werkbalken, HTML / CSS-editor, voorbeeldoptie en andere functies waarmee u controle krijgt over het webbouwproces.

Webydo versus Webflow. Beide websitebouwers zijn enigszins overweldigend voor beginners. Hun interfaces lijken op die van Adobe-producten. Als u ermee bekend bent, zult u gemakkelijker de ingewikkelde interface van deze services leren kennen. Webflow is nog steeds een eenvoudigere en intuïtievere oplossing in vergelijking met Webydo.

2. Functieset en flexibiliteit

 • Webydo. De websitebouwer heeft een krachtige functieset, die meerdere ontwerpaanpassingstools en opties omvat die nodig zijn om een ​​volledig uitgeruste website te maken voor professioneel gebruik.

  Het platform heeft geen uitgebreide verzameling widgets en applicaties. De enige apps die hier de aandacht waard zijn, zijn die apps die nodig zijn voor het maken van eCommerce-websites. Wat betreft de rest van widgets, ze zijn niet zo veelzijdig als die van de systeemconcurrenten.

  Webydo Mobile Editor

  Met de slepen-en-neerzetten-interface van het systeem kunt u de elementen en hun posities toevoegen en wijzigen om een ​​aantrekkelijke website te creëren. De elementen zijn veelzijdig en omvatten teksten, video’s, afbeeldingen, vormen, galerijen, Flash-bestanden, widgets, menu’s enz. Het systeem heeft ook een geavanceerde geïntegreerde codevrije Parallax-scrollanimator. Door het te gebruiken, kunt u verbluffende animatie-effecten toepassen op elk object dat u nodig hebt, inclusief afbeeldingen, formulieren, vormen, galerijen, .gif-bestanden, widgets enz..

  Webydo-typografie

  Webydo kan bogen op degelijke blog- en e-commerce-engines. Als u van plan bent een blog te maken, ga dan naar de bloginhoudsmodus om regelmatig nieuws en berichten toe te voegen. Voor dit doel moet u een uniforme sjabloon ontwerpen om deze te gebruiken en indien nodig bijwerken. Indien u van plan bent een webwinkel te lanceren, biedt het systeem u ook een reeks opties en tools. Het heeft zijn eigen eCommerce-oplossing waarmee u het vereiste aantal producten kunt maken, toevoegen en bijwerken.

 • Webflow. Webflow heeft een sterke focus op de ontwikkeling van professionele websites. De combinatie van HTML / CSS-bewerkingsopties met geavanceerde ontwerpaanpassingstools zorgt voor een behoorlijk resultaat. In dit opzicht lijkt het systeem op een CMS, eCommerce en een blogplatform met meerdere functies en tools, die een sterk voordeel geven ten opzichte van zijn concurrenten.

  Met Webflow kunt u aangepaste HTML toevoegen aan voettekst en koptekst. Het is ook mogelijk om te integreren met de Zapier-service om te werken met een team van ontwikkelaars, die zich ook bezighouden met website-ontwikkeling.

  Webflow CMS

  De eCommerce-functie wordt krachtig gerealiseerd in de website builder. Webflow maakt het nu mogelijk om kleine tot middelgrote online winkels te ontwerpen, maar als je het probeert en je geavanceerde codeerkennis gebruikt, kun je er zelfs een volledig uitgeruste grote online winkel mee beginnen. Het platform geeft een gebruiker de leiding over het eCommerce-webbouwproces en biedt de mogelijkheid om de instellingen voor verzending, betaling en belasting aan te passen en bij te werken. Webflow kan ook worden geïntegreerd met externe services die bijdragen aan betere prestaties van webwinkels die ermee zijn gemaakt. Onder de systemen waarmee u kunt integreren, is het logisch om MailChimp, QuickBooks, ShipStation en nog veel meer te noemen.

  Het uploaden en beheren van producten is ook eenvoudig en snel met de website builder. Hier kunt u productgalerijen maken met het onbeperkte aantal artikelen dat te koop wordt aangeboden. Bovendien kunt u productbeschrijvingen, titels, prijzen, foto’s en andere gerelateerde informatie toevoegen. Integratie van geavanceerde ontwerpaanpassingsinstellingen, parallax-effecten, animaties en andere elementen maakt de eCommerce-functie een van de hoogtepunten van de websitebouwer.

  Webflow eCommerce

  De websitebouwer werkt geweldig voor het maken van mobiele websites, veel makkelijker dan in populair CMS zoals WordPress. Dit is belangrijk voor klanten die aangepaste projecten bestellen en deze op alle mobiele apparaten willen weergeven. Een ander cruciaal hoogtepunt van het systeem is de mogelijkheid om de gegenereerde code te exporteren om het project verder over te zetten naar een ander platform naar keuze. Webdesigners kunnen ook gebruik maken van een mogelijkheid om de lay-out van de website te wijzigen. Webflow maakt het ook mogelijk om een ​​reeks geavanceerde motion design-functies te integreren.

  Webflow maakt het mogelijk om met sjablonen te werken in twee hoofdmodi, namelijk de modi Designer en Editor. Met de eerste optie kunt u meerdere widgets in een webpagina integreren voor betere prestaties.

  Onder de widgets die u kunt gebruiken, is het logisch om de volgende te noemen: div-block, captcha, sectie, container, achtergrondvideo, kolommen, lijst, knop, abstract, titel, link, sociale netwerken, complexe tekst, vorm, invoer veld, selectievakje, code-integratie, standaard- en pop-upvensters en meer.

  De Editor-modus maakt het mogelijk om de inhoud van een webpagina te bewerken (teksten, mediabestanden, afbeeldingen, links en andere elementen toevoegen). Daarnaast is het mogelijk om speciale symbolen, ook wel bekend als identificatoren, te gebruiken bij het maken van een website met Webflow. Dit zijn opgeslagen blokken die worden geleverd met kant-en-klare ontwerpen om een ​​verscheidenheid aan taken te voltooien.

Webydo versus Webflow. Met beide websitebouwers kunnen krachtige en volledig uitgeruste websites worden gemaakt die bedoeld zijn voor professioneel gebruik. Ze zijn rijk aan nichespecifieke functies en bieden toegang tot meerdere ontwerpaanpassingstools en opties die niet beschikbaar zijn in andere vergelijkbare services.

Beide websitebouwers genereren productieklare code die W3C-compatibel is en kan worden gedeeld met ontwikkelaars als er aangepaste wijzigingen moeten worden aangebracht. Maar Webydo is nog steeds een beetje eenvoudiger dan Webflow en daarom is de functieset iets minder uitgebreid. Webflow zal op zijn beurt iedereen imponeren door zijn mogelijkheden voor webdesign.

3. Ontwerpen

 • Ontwerpvergelijkingstabel

  WebydoWebflow
  Aantal thema’s:32200
  Thema importeren:✘ NEE&# x2714; JA
  Visuele editor:&# x2714; JA&# x2714; JA
  CSS-code bewerken:&# x2714; JA&# x2714; JA
  Reagerend ontwerp:&# x2714; JA&# x2714; JA

  Webydo. Het platform biedt gebruikers drie opties voor het ontwerpen van websites. U kunt een leeg canvas gebruiken om een ​​geheel nieuw project, een lay-out of een kant-en-klare sjabloon te ontwerpen. Het totale aantal Webydo-thema’s bedraagt ​​momenteel ongeveer 30 sjablonen.

  Ze zijn gratis, responsief en 100% aanpasbaar. Het systeem biedt geavanceerde bewerkingsopties voor CSS-sjablonen. Wanneer u aan uw project werkt, kunt u handmatig afzonderlijke versies maken voor verschillende soorten mobiele apparaten, afhankelijk van uw webontwerpbehoeften en voorkeuren.

 • Webflow. De websitebouwer biedt een verbluffende verzameling kant-en-klare sjablonen. Het aantal thema’s is meer dan 200 monsters en het blijft groeien. Houd er rekening mee dat niet alle Webflow-sjablonen gratis zijn. Het aantal thema’s dat u gratis kunt krijgen, bestaat uit 30 items.

  De kosten van betaalde sjablonen variëren tussen $ 24 en $ 79. Veel sjablonen worden geleverd in verschillende varianten van webpagina-presentatie. Er kunnen bijvoorbeeld ongeveer 5-10 voorbeelden van thema’s zijn die van toepassing zijn op een startpagina, contacten enz. Naast kant-en-klare thema’s is er de mogelijkheid om een ​​leeg canvas te kiezen om het een persoonlijk uiterlijk te geven. Er is ook een galerij met websites die zijn ontworpen door andere webontwikkelaars, zodat u de meest succesvolle oplossingen kunt bekijken.

Webydo versus Webflow. Als het gaat om het ontwerpaspect, heeft Webflow meerdere voordelen ten opzichte van zijn concurrent. De sjablooncollectie is veel uitgebreider. Het systeem biedt een krachtige functieset en meerdere ontwerpbewerkingsfuncties, die een opmerkelijke invloed hebben op de functionaliteit en kwaliteit van kant-en-klare websites.

4. Klantenservice

 • Webydo. De websitebouwer staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke community en meerdere opties voor klantenondersteuning. Er is een LiveChat direct in het configuratiescherm beschikbaar om alle vragen van gebruikers te beantwoorden. De service heeft ook een uitgebreide kennisbank met video- en tekstlessen. Bovendien kunt u op elk moment van de dag telefonisch contact opnemen met het ondersteuningsteam (voor inwoners van de VS) of door een feedbackformulier in te vullen.

 • Webflow. Webflow heeft een eigen universiteit, tal van video- en tekstlessen, uitgebreide kennisbank. Deze opties voor klantenondersteuning zijn beschikbaar in de website-editor. De technische ondersteuning is 24/7 beschikbaar via de online chat en de e-mail.

Webflow versus Webydo. Beide websitebouwers bieden voldoende materiaal om gebruikers te helpen hun systeemgerelateerde problemen op te lossen en antwoorden op hun vragen te vinden. Webflow heeft echter een eigen universiteit, waar alle abonnees voldoende kennis kunnen opdoen over hoe ze de dienst in het voordeel kunnen gebruiken.

5. Prijsbeleid

 • Webydo. De websitebouwer heeft geen gratis abonnement, maar biedt in plaats daarvan drie betaalde opties. Elk van de betaalde abonnementen wordt geleverd met een gratis proefperiode van 30 dagen, maar u moet uw creditcardgegevens opgeven voordat u zich voor een van hen aanmeldt. Dit is een ernstig nadeel, dat mogelijk niet aantrekkelijk is voor gebruikers, die het systeem gewoon willen testen voordat ze beslissen over verder gebruik.

  Betaalde plannen omvatten Pro ($ 90 / maand), Team ($ 180 / maand) en Bureau ($ 480 / maand). De keuze van de meest geschikte optie hangt af van het aantal projecten dat u van plan bent te starten. Als je serieuze en langdurige ambities hebt, dan is het redelijk om te upgraden voor een geavanceerd Agency-plan, dat het mogelijk maakt om een ​​merksubdomein van het systeem, client DIY-wizard, de mogelijkheid te krijgen om samen te werken met maximaal 10 teamleden. Er is ook een Enterprise Plan, waarvan de voorwaarden individueel met een klant worden besproken.

  WebydoWebflow
  Prijsopties:✓ Pro ($ 90 / maand);
  ✓ Team ($ 180 / maand);
  ✓ Agentschap ($ 480 / maand).
  ✓ Voorgerecht ($ 0 / maand);
  ✓ Lite ($ 15 / maand);
  ✓ Pro ($ 35 / maand).
  Kenmerken:✓ Gratis hosting;
  ✓ White Label;
  ✓ Facturering van klanten;
  ✓ Toegewijde accountmanager.
  ✓ Gratis abonnement;
  ✓ Facturering van klanten;
  ✓ 24/7 ondersteuning;
  ✓ Onbeperkte opslag;
  ✓ Wit label.
 • Webflow. Het platform heeft een gratis oneindig “Starters” -plan, dat echter bepaalde beperkingen heeft. Wat u hier krijgt, is het subdomein van de service en de advertentiebanner. U kunt de functie voor het exporteren van codes ook niet gebruiken. Dit is niet wat de meeste doelgerichte gebruikers nodig hebben.

  De betaalde abonnementen zijn onderverdeeld in standaard en team, die maandelijks of jaarlijks kunnen worden gefactureerd. Het prijsverschil is opvallend en kan tot 20-50% bedragen, afhankelijk van de gekozen optie.

  Standaardplannen omvatten Lite- en Pro-opties, waarvan de kosten dienovereenkomstig $ 16 en $ 35 per maand bedragen. Teamplannen omvatten kleine, middelgrote en grote opties, die u $ 70, $ 140 en $ 280 per maand kosten. Houd er rekening mee dat als u een freelancer bent die namens een klant werkt, u gratis websites kunt ontwerpen met behulp van de optie Klantfacturering.

Webydo versus Webflow. Webflow biedt meer veelzijdige en functierijke plannen voor individueel en teamgebruik. De reeks opties en tools die deze plannen impliceren, verschilt ook. Dit biedt keuzevrijheid. Bovendien heeft Webflow ook een gratis abonnement in tegenstelling tot Webydo, dat een gratis proefperiode heeft met de vereiste om een ​​vooruitbetaling te doen.

Bottom Line

Webydo en Webflow zijn twee krachtige website-builders die speciaal zijn ontworpen voor bekwame webontwikkelaars. Beide platforms staan ​​hoog in de professionele webbouw-niche. Ze hebben een sterke focus op de behoeften van bekwame webdesigners en maken het mogelijk indrukwekkende websites te maken voor betere online promotie. Wie van hen kan echter als leider worden beschouwd? Welke service prevaleert boven zijn rivaal vanuit het oogpunt van klanttevredenheid, functionaliteit en gemak?

WebydoWebydo is meer gericht op webdesignbureaus omdat de functies ervan minder veelzijdig zijn. U kunt hier veel doen om uw website-ontwerp aan te passen, maar de functieset en ontwerpaanpassingstools die u kunt gebruiken, zijn niet zo uitgebreid als wenselijk. Webydo.com

WebflowWebflow heeft geavanceerdere functies voor het aanpassen van ontwerpen, tools en is handiger voor freelance webontwerpers. Met de website builder kunt u verschillende projecttypen maken – van standaard zakelijke websites tot eCommerce-projecten. Dit maakt het een betere oplossing voor freelancers en bekwame gebruikers. Webflow.com

Zoals u ziet, zijn deze websitebouwers naaste concurrenten. Ze hebben hetzelfde doel: professionele ontwerpers helpen websites op een visuele manier te bouwen, zonder hun ontwerpen handmatig in code te hoeven converteren. Het is alleen aan jou om de beste tool te kiezen op basis van je individuele behoeften en projectspecificaties.

Overzicht vergelijkingstabel

WebydoWebflow
Makkelijk te gebruiken:Webydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus Webflow
Kenmerken:Webydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus Webflow
Ontwerpen:Webydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus Webflow
Klantenservice:Webydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus Webflow
Prijzen:Webydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus Webflow
Totale score:Webydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus WebflowWebydo versus Webflow

Probeer Webflow nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map