Weebly-alternatieven

Weebly-alternatieven


Weebly – is een websitebouwer waarmee u kwaliteitsblogs, online winkels en zakelijke websites kunt maken. Het wordt geleverd met veel professionele sjablonen, handige slepen-en-neerzetten-editor, op maat gemaakte stapsgewijze richtlijnen en andere functies die bijdragen aan het snelle en effectieve webbouwproces.

Zo’n verscheidenheid aan tools en opties lijkt misschien een beetje verwarrend voor gebruikers met weinig of geen codeerkennis helemaal niet. Het kost tijd om alle functies van het systeem te verkennen en te beheersen. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom gebruikers op zoek gaan naar eenvoudigere Weebly-alternatieven.

De beste alternatieven voor Weebly

 1. WIX – Het beste Weebly-alternatief
 2. WordPress – Self-Hosted Weebly Alternativ (CMS)
 3. Shopify – Beste alternatief voor e-commerce
 4. uKit – De goedkoopste en gemakkelijkste website-bouwer
 5. Webflow – Responsive Web Design Tool en CMS
 6. Squarespace – Alles-in-één Website Builder

WIX – Het beste Weebly-alternatief

WIX - Het beste Weebly-alternatief

Wix – is de websitebouwer die in verschillende behoeften voorziet. Het biedt voldoende flexibiliteit om verschillende sites te maken zonder codeervaardigheden. Hoewel Weebly nog steeds een beetje technische kennis vereist, is Wix een veel eenvoudigere oplossing dankzij de slepen-en-neerzetten-editor en op AI gebaseerde functie. Ingebouwde geavanceerde technologie creëert websites voor een gebruiker op basis van zijn of haar verwachtingen.

Bovendien profiteert u mogelijk van extra functies:

 • Responsieve sjablonen – Wix heeft waarschijnlijk de grootste verzameling responsieve sjablonen onder andere SaaS-websitebouwers. Het biedt momenteel meer dan 500 thema’s voor elke zakelijke niche. Gebruikers kunnen kiezen uit kant-en-klare portfolio’s, vastgoedmodellen, kleine bedrijfssites, digitale winkels, enz. Alle sjablonen verwijzen naar een bepaalde categorie. Bovendien zijn ze gratis te gebruiken, te bewerken of aan te passen.
 • Wix App Market – ondanks het feit dat Weebly een eigen App Center heeft, biedt Wix een bredere selectie van add-ons en widgets. Van balies, galerijen en contactformulieren tot analyse- en betalingsopties – gebruikers kunnen elke service met één klik verbinden. Slechts een kleine handmatige instelling is vereist. Opnieuw krijgen platformabonnees gratis toegang tot de app-markt.
 • e-commerce – het bouwen van een digitale winkel met Wix is ​​eenvoudig. U krijgt een volledige set opties, van kant-en-klare sjablonen voor online winkels met geïntegreerde functies tot het aangepaste Wix-promotiepakket. De editor wordt geleverd met een intuïtief productbeheersysteem waar u items kunt toevoegen en bewerken, foto’s kunt uploaden, prijzen kunt instellen, betalingsgateways kunt verbinden en meer zonder technische vaardigheden.
 • Wix ADI – de functie die de software tot een van de gemakkelijkste websitebouwers op de markt maakt. De implementatie van Kunstmatige intelligentie maakte het mogelijk om in minder dan 10 minuten kant-en-klare sites te creëren. Een gebruiker moet alleen basisinformatie over de toekomstige website en het bedrijf verstrekken, terwijl het systeem automatisch een lay-out en een reeks ingebouwde functies kiest zonder de site aan te passen.

Wix prijs: gebruikers kunnen profiteren van een onbeperkt gratis abonnement zonder tijdsbestekken. Het biedt echter niet volledige toegang tot alle functies. Bovendien moet u een domeinnaam afzonderlijk kopen. Het slaat nergens op, want Wix is ​​een alles-in-één oplossing. Voor slechts $ 13 per maand krijg je naast een 1 jaar gratis domein en hosting. Degenen die te maken hebben met online winkels hebben mogelijk wat meer middelen nodig. Het systeem biedt snelle eCommerce-abonnementen die beginnen bij $ 23 per maand.

Probeer Wix gratis

WordPress – Self-Hosted Weebly Alternative (CMS)

WordPress - Self-Hosted Weebly Alternative (CMS)

WordPress – is een van de langstlopende CMS op de markt. Het feit dat het in eerste instantie is ontwikkeld voor op inhoud gebaseerde sites, maakt WP een beter alternatief voor Weebly als het gaat om het bouwen van blogs, nieuwsportalen, online magazines, etc. Het open source content management systeem biedt eindeloze aanpassingsmogelijkheden. Bovendien lijkt het flexibeler te zijn wat betreft budgetplanning of het kiezen van een plaats om uw website te hosten.

Aan de ene kant is het systeem vanaf het begin niet zo eenvoudig te beheersen voor nieuwkomers. Maar nadat u weet hoe het werkt, profiteert u van verbeterde flexibiliteit en de volgende functies:

 • Integratie & Plug-ins – een WordPress-website heeft mogelijk zoveel plug-ins als u nodig heeft. De keuze aan add-ons is overweldigend. Hier hebben we zowel betaalde plug-ins als hun gratis alternatieven. Sommige zijn beschikbaar op abonnementsbasis, andere tegen een levenslange betaling. Van contactformulieren, kalenders, scripts en broncodevakken tot e-commerce, e-mailmarketing, advertentiecampagnes, visuele effecten en realtime analyse – kies er gewoon een uit en laat het in uw dashboard installeren. Merk ook op dat de meeste plug-ins handmatige installatie en updates vereisen. Maar dit kan worden opgelost met behulp van WP-geoptimaliseerde hosting (lees meer in de paragraaf “WordPress prijs”).
 • Duizenden sjablonen – nog een reden om voor WordPress te kiezen. Gebruikers kunnen kiezen uit letterlijk duizenden gratis en betaalde sjablonen. De meeste thema’s werken uitstekend voor op inhoud gebaseerde en andere soorten websites. Hoewel sommige er een beetje hetzelfde uitzien, kunt u ze aanpassen door de broncode te bewerken of met behulp van talloze plug-ins.
 • SEO en Content Management – WordPress is een van de meest flexibele platforms op het gebied van contentpromotie en SEO-optimalisatie. Allereerst is het systeem open source. Het betekent dat u de code kunt bewerken en deze zoekmachinevriendelijker kunt maken. Het vereist enige technische vaardigheden. Ten tweede helpen verschillende plug-ins gebruikers om de juiste tekstopmaak te bedenken, waardoor de inhoud gemakkelijker te lezen en aantrekkelijker is voor zoekrobots. Last but not least kunnen gebruikers geavanceerde SEO-instellingen bewerken, inclusief metadata, URL’s, focuszoekwoorden, enz. Sommige services helpen om te zien of de inhoud leesbaar en SEO-vriendelijk genoeg is.

WordPress prijs: U kunt de website gratis bewerken en aanpassen. Om ermee live te gaan, heb je echter een domein en hosting nodig. WP-geoptimaliseerde servers lijken betaalbaar. Ze bieden naadloze integratie, geautomatiseerde plug-in- en systeemupdates, geavanceerde beveiligingsmiddelen en verbeterde prestaties. Bluehost is nog steeds een van de beste en door WordPress aanbevolen hostingproviders met WP-abonnementen die $ 2,95 per maand kosten.

Probeer WordPress nu

Shopify – Beste alternatief voor e-commerce

Shopify - Beste alternatief voor e-commerce

Shopify – is een op e-commerce gericht platform. Het is ontwikkeld om ondernemers en bedrijven te helpen bij het online verkopen van producten. Het wordt geleverd met verbeterde functionaliteit, niet alleen om digitale winkels van elke omvang te creëren, maar ook om marketingcampagnes, promoties, gepersonaliseerde aanbiedingen te lanceren en de verkoop te stimuleren. Het platform levert een set extra voordelen, die maak het een beter alternatief voor Weebly in termen van e-commerce.

 • Geavanceerd productbeheersysteem – afgezien van basisproductafbeeldingen, titels en beschrijvingen, biedt Shopify een breder scala aan tools om uw goederen op de meest aantrekkelijke manier weer te geven. Hier hebben we aangepaste galerijen markeer producten in 3D, functie voor aanbevolen items, geïntegreerde catalogusmodules, tools om kortingen of verkopen in te stellen, kortingsbonnen en promotiecodes aan te bieden, enz.
 • Meerdere betalingsgateways – goederen verkopen met Shopify is eenvoudig. U kunt de koper flexibele oplossingen bieden als meerdere betalingsmethoden worden geïntegreerd die met een klik kunnen worden geïntegreerd. Afgezien van traditionele PayPal en Stripe, ondersteunt het systeem Amazon Pay, Klarna, Worldpay en andere.
 • Widgets en apps – het platform heeft een eigen App Store met tools om het verlaten van de winkelwagen te voorkomen, promotie-instrumenten, countdowns, productbeeldschuifregelaars en galerijen, zakelijke grafieken, enz..
 • Analytische hulpmiddelen – eCommerce-projecten vereisen verbeterde analyse en dit is wat Shopify kan doen. Het systeem heeft een aangepast dashboard om verkopen en klanten te volgen. Het genereert geautomatiseerde rapporten met de meest gunstige en best verkopende producten, inclusief winkelsessies of inkomstenbronnen. Gebruikers kunnen ook profiteren van advertentiecampings en promotie-inzichten.
 • POS-integratie – Met Shopify kunt u de verkoopinvloed vergroten en producten distribueren, niet alleen online, maar ook op live sites. Het systeem kan worden geïntegreerd met verschillende POS-oplossingen zoals Square om merchandising en fysieke producten te verkopen.

Shopify-prijs: Er zijn drie Shopify-pannen beschikbaar, afhankelijk van de winkelgrootte en de hoeveelheid goederen die je gaat verkopen. De abonnementen omvatten het Basic-, Shopify-hoofd- en Advanced-abonnement dat respectievelijk $ 29, $ 79 en $ 299 kost.

Probeer Shopify gratis

uKit – De goedkoopste en gemakkelijkste website-bouwer

uKit - De goedkoopste en gemakkelijkste website-bouwer

uKit – is een eenvoudig platform waarmee gebruikers tegen minimale kosten en moeite kant-en-klare websites kunnen maken. Er is geen technische achtergrond voor nodig, terwijl het bouwproces u nauwelijks meer dan 30 minuten kost. Bovendien is uKit een alles-in-één oplossing. Het betekent geen gedoe bij het zoeken naar een opschepperij of het registreren van een domeinnaam. Gebruikers zullen een verzameling responsieve sjablonen waarderen met baseline SEO-instellingen en ingebouwde functies.

 • Ideaal voor kleine zakelijke behoeften – uKit is het beste platform om te creëren professionele portefeuilles, bestemmingspagina’s, kleine bedrijven of sites met één pagina. Vanwege het gebruiksgemak kan het niet worden aangevuld met Weebly in termen van maatwerk, maar het is zeker een goedkoper en eenvoudiger alternatief voor nieuwkomers die snel online vertegenwoordiging willen bouwen.
 • Responsieve sjablonen – de sjabloonverzameling is vrij breed. Het bevat ongeveer 400 thema’s en ze zien er allemaal stijlvol uit. Ze werken goed op verschillende apparaten en worden geleverd met een mobiele preview- en bewerkingsoptie. In de beschikbare categorieën kunnen gebruikers verschillende lay-outs vinden om bestemmingspagina’s, portfolio’s of zelfs kleine digitale winkels te maken met reeds geïntegreerde apps en add-ons.
 • e-commerce Ondanks dat digitale winkels niet de belangrijkste uKit-specialisatie zijn, biedt het platform nog steeds baseline eCommerce-functionaliteit. Het is goed voor ondernemers die maar met een klein aantal producten aan de slag willen om online te verkopen. Vereenvoudigde functionaliteit wordt geleverd met intuïtieve tools voor productbeheer, ingebouwde betalingsgateways, instrumenten voor winkelwagenbeheer en meer.

uKit prijs: elk van de 4 beschikbare abonnementen wordt geleverd met een gratis proefperiode van 14 dagen. Als u een eenvoudige kleine bedrijfssite of een portfolio nodig heeft, zou het Minimal-abonnement van $ 5 per maand voldoende zijn. Het basisplan is voor gebruikers die geavanceerde inzichten en statistieken nodig hebben. Het kost $ 10 per maand. Er is een apart eCommerce-abonnement dat $ 12 kost en een Pro-abonnement voor $ 15 met coderingsmogelijkheden voor ervaren gebruikers.

Probeer uKit gratis

Webflow – Responsive Web Design Tool en CMS

Webflow - Responsive Web Design Tool en CMS

Webflow – is een platform dat is ontwikkeld voor ervaren professionals. Zowel Webflow als Weebly zijn gericht op toegewijde webontwikkelaars, maar op een andere manier. Het belangrijkste verschil is dat Webflow een aangepast contentmanagementsysteem heeft dat het voor gebruikers gemakkelijker maakt om met de software te werken.

 • Geavanceerd CMS – het systeem heeft zijn eigen CMS-tool om inhoud op locatie te bewerken en te beheren. Het maakt het mogelijk om teksten, media-inhoud, afbeeldingen, etc. toe te voegen. Gebruikers zijn vrij om de lay-out sjabloon te maken en deze toe te passen op verschillende pagina’s, evenals om het inhoudstype te identificeren met vooraf ontworpen aangepaste velden. Extra CMS-mogelijkheden omvatten samenwerking met andere ontwikkelaars en webontwerpers.
 • Custom Site Designer – deze functie is handig voor ontwikkelaars die werken met HTML / CSS / JS. Het is een automatiseringsinstrument dat helpt om de broncode te bewerken zonder te programmeren. Het enige dat u nodig heeft, is een gewenste functie te selecteren en deze aan te passen met behulp van de Site Editor op elke plaats op de pagina. Als we ‘functie’ zeggen, bedoelen we enkele elementen, componenten of delen van de sitelay-out.
 • Animatie – Webflow levert geavanceerde interactie-instrumenten uit de doos. Animatiefunctie is er een van. Het idee is om letterlijk elk on-page element tot leven te brengen. De functie kan op elk onderdeel worden toegepast, van een menublok tot een bepaald stuk inhoud, waardoor het elke keer dat een gebruiker interactie heeft, wordt verplaatst.

Webflow prijs: het platform biedt flexibele prijsopties die zijn onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: website- en accountplannen. Website-abonnementen zijn beschikbaar in drie grote opties die $ 12, $ 16 en $ 36 per maand kosten. Er is ook een apart pakket voor e-commercebehoeften. Accountplannen omvatten Starter, Lite en Pro die $ 0, $ 16 en $ 35 per maand kosten. Gebruikers kunnen elk pakket gratis proberen.

Probeer Webflow nu

Squarespace – Alles-in-één Website Builder

Squarespace - Alles-in-één Website Builder

Squarespace – is een websitebouwer die zeer flexibele sjablonen levert die kunnen worden gewijzigd en bewerkt om een ​​werkelijk unieke lay-out voor de toekomstige website te creëren. Het bouwproces is veel gemakkelijker dan met Weebly, het vereist geen technische vaardigheden, terwijl responsieve thema’s er erg stijlvol en up-to-date uitzien. De websitebouwer kan meerdere behoeften vervullen. Het is ook goed voor e-commerce.

 • Stijlvol sjabloonontwerp – de themacollectie heeft meer dan 90 verschillende lay-outs. Ze zien er fantastisch uit en reageren 100%. De meeste mockups verwijzen voornamelijk naar blogs en kleine bedrijfssites. Het eCommerce-gedeelte heeft echter ook een aantal goed uitziende sjablonen voor online winkels. Alle thema’s zijn eenvoudig aan te passen. Gebruikers kunnen elk element bewerken, componenten herschikken, styling wijzigen, enz.
 • Cover Page Builder – een geweldig instrument om snel professionele landingspagina’s te maken. Het bevat ongeveer 30 vooraf ontworpen sjablonen met toegang tot HTML / CSS. De functie voor het aanpassen van code is alleen beschikbaar bij Premium-abonnementen.
 • e-commerce – als u online wilt verkopen, biedt het platform een ​​intuïtief productbeheersysteem met de mogelijkheid om PayPal, Stripe of Apple Pay te integreren. Gebruikers kunnen items sorteren op categorieën, prijzen bewerken, afbeeldingen, beschrijvingen en aanvullende informatie instellen. Er is een ingebouwd waarschuwingssysteem dat de hoeveelheid ionenvoorraad van producten bijhoudt en waarschuwt wanneer een artikel opraakt.
 • Promotietools – om meer verkeer te genereren en de tevredenheid van gebruikers te verbeteren, biedt Squarespace marketingopties met onder meer gratis verzendcoupons, advertentiepop-ups, gepersonaliseerde aanbiedingen, aanstaande verkoopaankondigingen en meer.

Squarespace prijs: de vier beschikbare Squarespace-abonnementen bevatten persoonlijke kosten van $ 12 per maand (tweemaal hoger in vergelijking met het Weebly Starter-plan), Zakelijk ($ 18 per maand), Basic eCommerce ($ 26 per maand) en Advanced eCommerce ($ 40 per maand). De prijzen zijn aangegeven bij jaarlijkse facturering. Voor eigenlijk dezelfde prijs.

Probeer Squarespace gratis

Conclusie

Weebly is een goede websitebouwer die u kunt gebruiken om bestemmingspagina’s, zakelijke websites en online winkels van hoge kwaliteit te maken en te beheren. Het systeem heeft gebruikers veel te bieden en de functieset blijft zich snel ontwikkelen. Het is echter niet helemaal handig en gemakkelijk te gebruiken voor beginners. Het mist enigszins opties voor slepen en neerzetten en het kost tijd om onder de knie te krijgen.

Gebruikers, die altijd tijd en moeite hebben om Weebly te verkennen, kunnen kiezen uit de beoordeelde platforms die alternatieven waard zijn voor de websitebouwer met meerdere voordelen en specifieke parameters te bieden. Voor welk Weebly-alternatief u ook kiest, u zult er geen spijt van krijgen. Deze services zijn de leiders op de lijst van de beste websitebouwers. Ze zijn zeker de moeite waard om te gebruiken!

Maak GRATIS een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map