Weebly versus Shopify

Weebly versus Shopify


Als het gaat om het bouwen van functionele en aansprekende eCommerce-websites, blijkt de keuze van de meest geschikte website-builder een echte uitdaging te zijn.

Dit betreft vooral de nieuwelingen, die geen informatie hebben over de meest populaire webbouwplatforms en hun belangrijkste kenmerken. Weebly en Shopify zijn twee websitebouwers, die het mogelijk maken om hoogwaardige online winkels te lanceren en te beheren.

Een snelle momentopname:

WeeblyWeebly – is een gerenommeerde vertegenwoordiger van de e-commerce niche voor webdesign, die wereldwijd populair is geworden vanwege de uitgebreide keuze aan functies, flexibiliteit en een redelijk prijsbeleid. De basis van het platform gaat terug tot 2006. Sinds die tijd heeft het serieuze transformaties ondergaan om een ​​waardige eCommerce-tool voor webbouw te worden. weebly.com

ShopifyShopify – is de wereldbekende eCommerce-software, die momenteel wordt beschouwd als de marktleider. Het platform kan bogen op een uitgebreide en krachtige functieset, hoogwaardige eCommerce-sjablonen, aanpassingstools en talloze integraties. Door de service te gebruiken, kunt u kleine en grote online winkels effectief starten en beheren, met verschillende parameters en functies. Shopify.com

We hebben besloten om deze beslissing voor u gemakkelijker te maken en hebben deze Shopify versus Weebly-vergelijking voorbereid. We zullen ons vanuit eCommerce-oogpunt concentreren op de belangrijkste kenmerken van deze websitebouwers om te laten zien dat beide platforms uw aandacht waard zijn. Laten we nu beginnen.

1. Gebruiksgemak

 • Weebly. Met een gedetailleerde en informatieve opstartgids is Weebly een slimme keuze voor die gebruikers, die van een ander naar dit platform gaan overschakelen. Het wordt geleverd met een begrijpelijk dashboard dat zorgt voor snelle toegang tot de vereiste informatie, waaronder websitestatistieken, blogcommentaar, winkelbestellingen, nuttige tips enz..

  Weebly Editor

  Het hoogtepunt van het platform is dat het een ‘boxmodel’ gebruikt, wat betekent dat alle inhoud die u aan de pagina toevoegt, in specifieke containers (boxen) valt, wanneer u deze naar de pagina sleept en neerzet. Door deze aanpak krijgt u geen problemen bij het overbrengen van de inhoud die u nodig heeft van het ene thema naar het andere.

  Er zijn geen codeervaardigheden of ervaring nodig om een ​​krachtige eCommerce-website met Weebly te maken. Selecteer gewoon een thema dat het meest bij uw bedrijf past en pas het naar wens aan. Kies uit tientallen apps en widgets (zoals diavoorstellingen, fotogalerijen, audio- en videobestanden, kaarten, zoekvak enz.) Die gemakkelijk in elke Weebly-sjabloon kunnen worden geïntegreerd. Het aantal elementen dat u aan de pagina kunt toevoegen, is onbeperkt.

  Weebly Dashboard

 • Shopify. Als het op Shopify aankomt, kun je daar gewoon niets bederven. Dit is een van de functies die deze websitebouwer een goede keuze maken voor elke gebruiker, ongeacht zijn / haar ervaring en kennis op het gebied van webbouw. Nadat u zich bij het platform hebt geregistreerd, volgt u de richtlijnen om alle stadia van het webbouwproces gemakkelijk en gemakkelijk te doorlopen.

  Shopify-dashboard

  Nadat je alle vereiste instellingen voor je online winkel hebt aangepast, ben je welkom om het ontwerp te verbeteren met behulp van de Shopify Storefront Editor. Het vereenvoudigt met name het proces van het bouwen van uw online winkel door het scherm in twee delen te verdelen: het ene waar u de wijzigingen aanbrengt en het andere, waar deze wijzigingen worden weerspiegeld.

  Een ander voordeel van Shopify is dat het wordt geleverd met gratis iOS- en Android-applicaties die het mogelijk maken om uw eCommerce-site onderweg te beheren. Alle wijzigingen die u op uw mobiele apparaat aanbrengt, worden automatisch gesynchroniseerd met uw online winkel en Shopify POS.

Weebly versus Shopify. In termen van bruikbaarheid is Weebly een beetje eenvoudiger dan Shopify. Het is niet nodig om veel tijd te besteden aan het beheersen van de nuances van het webbouwproces met deze websitebouwer. Selecteer gewoon een sjabloon en pas deze aan uw behoeften aan, gebruikmakend van de intuïtieve interface en eenvoudige webdesigntools die altijd bij de hand zijn.

2. Functieset en flexibiliteit

 • Weebly. De websitebouwer biedt de effectieve combinatie van flexibiliteit en functionaliteit. Het wordt geleverd met een uitgebreide set eCommerce-functies die iedereen kan gebruiken om een ​​fatsoenlijke online winkel te starten en vervolgens met succes te beheren. De eCommerce-focus van de websitebouwer is nog duidelijker geworden na de overname van het systeem door Square in 2018.

  Weebly eCommerce

  Weebly biedt nu meerdere nichespecifieke functies, zoals een geïntegreerd winkelwagentje, het volgen van bestellingen en inventaris, flexibele verzendopties, voorraadbeheer, couponcodes, fysieke / digitale goederen, gefilterde productzoekopdracht, mobiele winkel, eenvoudig en gemakkelijk uploaden en beheren van producten enzovoort.

  U kunt eenvoudig producten uit CSV-bestanden uploaden om het compilatieproces van de catalogus te versnellen. Weebly maakt gebruik van de IFTTT-voordelen en biedt gebruikers een mooie kans om verschillende producten en applicaties met elkaar te verbinden om geautomatiseerde evenementen en taken te ontwikkelen. Dat is erg handig als het gaat om het promoten van uw producten of services via sociale netwerken of andere bronnen.

  Het systeem biedt ook een handige e-mailmarketingfunctie waarmee u klanten kunt informeren over alle webwinkelgerelateerde evenementen, nieuws, updates, speciale aanbiedingen, kortingen en andere belangrijke zaken.

  Weebly App Center

  Weebly’s App Center is zich dynamisch aan het ontwikkelen en biedt een verzameling services en applicaties die allemaal met slechts een paar klikken in uw online winkel kunnen worden geïntegreerd. De apps die worden gebruikt om unieke inhoud te maken, zijn onder meer Live Chat, PinPoll en Call-Out-Box om er maar een paar te noemen.

 • Shopify. De eCommerce-software scoort absoluut hoog qua functionaliteit. De websitebouwer kan zowel worden gebruikt voor het ontwikkelen en beheren van online winkels als voor het verkopen van producten in uw winkelpui. Ongeacht de geselecteerde optie, u zult niet teleurgesteld zijn over de geboden flexibiliteit en functies.

  Met de kassasoftware profiteren eigenaren van online winkels van een aantal voordelen, zoals de mogelijkheid om hun externe kaartterminals te gebruiken, veilige meerdere personeelsaccounts aan te maken, bestellingen in de offline modus te accepteren, te integreren met andere Shopify-softwareprogramma’s enz. Deze opties zorgen voor het verbeterde bedrijfsbeheer.

  Shopify-verkooppunt

  Shopify onderscheidt zich van de rest vanwege de uitgebreide synchronisatie- en integratieopties. De functies maken het mogelijk om de prestaties van online winkels te verbeteren, gebruikmakend van de functionaliteit die wordt geïmpliceerd door de andere systemen. Het is dus mogelijk om uw Shopify-account te synchroniseren met dat op Amazon om het klantenbestand uit te breiden en het aantal verkopen te verhogen. Hetzelfde geldt voor andere populaire externe services zoals Xero, Quickbooks enz.

  Om hun klanten betrokken te houden bij het winkelproces, heeft Shopify onlangs de geavanceerde Augmented Reality-tool geïntroduceerd. Het maakt het voor klanten mogelijk om de producten waarin ze geïnteresseerd zijn vanuit verschillende invalshoeken te bekijken.

  Veiligheid en vertrouwelijkheid van de informatie en betalingen van klanten is een ander onderwerp van bezorgdheid over Shopify. De ontwikkelaars van het systeem hebben speciale maatregelen genomen om elke online winkel te beschermen tegen ongeoorloofde toegang door derden en frauduleuze acties. Om de veiligheid van uw website te vergroten, kunt u gebruik maken van de onlangs geïmplementeerde Fraud Protection-functie of het SSL-certificaat verbinden met de online winkel.

  De software biedt uitgebreide ondersteuningsopties voor meerdere kanalen. Het heeft partnerschapsrelaties opgebouwd met sociale netwerken en andere diensten, waar u uw fysieke en digitale producten effectief kunt weergeven en promoten.

Weebly versus Shopify. Shopify is absoluut een leider in de vergelijking. Het systeem biedt een krachtige out-of-the-box functieset, uitgebreide ontwerpaanpassingstools, marketingopties, klantbetrokkenheidsfuncties, fatsoenlijke SEO-aanpassingsparameters. Het geeft u de leiding over het beheer- en controleproces van de webwinkel, wat erg belangrijk is voor elke gewetensvolle ondernemer.

3. Ontwerpen

Ontwerpvergelijkingstabel

WeeblyShopify
Aantal thema’s:5553
Thema kosten:Vrij$ 0- $ 180
Thema importeren:&# x2714; JA&# x2714; JA
Themawijziging:&# x2714; JA&# x2714; JA
Geoptimaliseerd voor mobiel:&# x2714; JA&# x2714; JA
CSS Code Editor:&# x2714; JA&# x2714; JA
 • Weebly. Qua ontwerp biedt Weebly 3 opties, afhankelijk van de vaardigheden, ervaring en behoeften van gebruikers op het gebied van webbouw. Zo kan men kant-en-klare sjablonen gebruiken, een gekozen thema aanpassen of een persoonlijk sjabloon maken en integreren.

  Voor zover Weebly-ontwikkelaars hun best doen om de tijd bij te houden, biedt het platform een ​​uitgebreide selectie van nieuwe responsieve sjablonen die uw e-commerce winkel goed geoptimaliseerd maken voor mobiel browsen. Er is ook een mogelijkheid om uw eigen sjabloon te uploaden – degene die u zelf heeft gemaakt of degene die u hebt gekocht van externe ontwerpers.

  Dit betekent echter niet dat u geen oude thema’s kunt gebruiken bij het maken van mobiele responsieve eCommerce-projecten. Met dit doel heeft Weebly een geïntegreerde mobiele editor die uw webwinkel een mobiele uitstraling en functionaliteit geeft. Ongeacht de modus die u gebruikt bij het bewerken van uw website (een desktop of een mobiel), worden alle wijzigingen automatisch gesynchroniseerd.

 • Shopify. Het systeem biedt een mooie selectie van eCommerce-sjablonen. Ze zijn beschikbaar in gratis en betaalde varianten, met betaalde ontwerpen met betere kwaliteit en diepere aanpassingsmogelijkheden. Vanaf vandaag zijn er 10 gratis sjablonen en 51 betaalde thema’s waar gebruikers door kunnen bladeren. De kosten van betaalde ontwerpen beginnen bij $ 140, afhankelijk van de mate van maatwerk en de impliciete ontwerpcomplexiteit. Voor het gemak van zoeken en tijdbesparing vallen de sjablonen in thematische categorieën. Het is aan jou om de sjabloon te selecteren waarin je geïnteresseerd bent om het verder een behoorlijke aantrekkingskracht te geven, gebruikmakend van ontwerpaanpassingstools.

  Shopify gebruikt dus de geavanceerde Vloeibaar gereedschap zodat u uw online winkel volledig kunt aanpassen. De tool zal een geweldige oplossing zijn voor beginners en webdesignprofessionals, die een idee hebben om indruk te maken op hun zakenpartners en klanten. Het onthult superieure ontwerpaanpassingservaring, die toegang geeft tot meerdere tools, handleidingen, technische tips, vloeibare taalbronnen en meer.

  Afgezien van geïntegreerde systeemsjablonen, maakt Shopify het ook mogelijk om de thema’s te kiezen die zijn ontwikkeld door populaire ontwerpers zoals Pixel Union, Happy Cog en Clearleft (gratis en betaald). Als je de juiste HTML / CSS-bewerkingsvaardigheden hebt, kun je het ontwerp dat je leuk vindt selecteren en het uniek maken met je programmeerkennis.

Weebly versus Shopify. Over het ontwerpaspect gesproken, blijkt dat Shopify een meer geprefereerde optie is. Het systeem biedt de mogelijkheid om vaardigheden voor codebewerking te gebruiken om unieke uitstekende ontwerpen te creëren. Het zorgt voor een meeslepende webdesignervaring en biedt toegang tot meerdere ontwerpaanpassingsopties, sjablonen van hoge kwaliteit en geavanceerde Liquid-tools.

4. Klantenservice

 • Weebly. Gebruikers kunnen gebruikmaken van verschillende klantenservices van Weebly. Welk probleem u ook tegenkomt, u krijgt zeker professionele hulp van het Weebly-team.

  U kunt dus gebruik maken van de waardevolle hints en pop-ups op het configuratiescherm, telefonische / e-mail / live chat-assistentie proberen of contact opnemen met het Weebly Help Center. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met het klantenserviceteam van de service via de sociale netwerkaccounts van het platform op Facebook of Twitter.

 • Shopify. De opties voor klantenondersteuning die door de websitebouwer worden geboden, zijn zeker de investering in abonnementen waard. Het platform heeft een informatief forum met veel onderwerpen, secties, tips, richtlijnen enz. Het is ook mogelijk om in contact te komen met Shopify Guru via de Live Chat of e-mail.

  Voor die gebruikers, die gewoon rondhangen en praten, biedt Shopify een apart off-topic forumgedeelte. Bovendien heeft de software een eigen YouTube-kanaal met veel educatieve systeemgerelateerde video’s en tutorials.

Shopify versus Weebly. Zowel Weebly als Shopify bieden betrouwbare opties voor klantenondersteuning, maar Shopify biedt toegang tot een grotere verscheidenheid aan oplossingen. Gebruikers hebben de kans om op elk moment van de dag contact op te nemen met het klantenserviceteam van de service, door de handleidingen te bladeren, contact op te nemen met Shopify Guru, YouTube-video’s te bekijken op het kanaal van het systeem en een spectaculair communityforum te bereiken om vind -antwoorden op hun vragen.

5. Prijsbeleid

 • Weebly. Als het gaat om prijzen, heeft Weebly verschillende aanbiedingen voor elke behoefte en elk budget. Het platform biedt een gratis onbeperkt abonnement en 4 betaalde abonnementen (Starter, Pro, Business, Performance). Als u een gratis versie van de websitebouwer kiest, zult u zich niet vervelen met de systeemadvertenties.

  In plaats daarvan wordt er een kleine Weebly-link gevonden in de voettekst van uw website. De kosten van de betaalde abonnementen beginnen bij $ 8 / maand voor het goedkoopste advertentievrije startersplan en bedragen $ 38 / maand voor het geavanceerde prestatieplan, dat het beste werkt voor bedrijfseigenaren.

 • WeeblyShopify
  Prijsopties:✓ Voorgerecht ($ 8 / maand);
  ✓ Pro ($ 12 / maand);
  ✓ Zakelijk ($ 25 / maand);
  ✓ Prestaties ($ 38 / maand).
  ✓ Lite ($ 9 / maand);
  ✓ Basic Shopify ($ 29 / maand);
  ✓ Shopify ($ 79 / maand);
  ✓ Geavanceerde Shopify ($ 299 / maand).
  Kenmerken:✓ Gratis abonnement;
  ✓ Slepen&Drop Editor;
  ✓ Lidmaatschapsopties;
  ✓ Online winkel;
  ✓ E-mailmarketingcampagnes.
  ✓ Onbeperkt aantal producten;
  ✓ Gratis SSL-certificaat;
  ✓ Professionele rapporten;
  ✓ Verlaten winkelwagenherstel;
  ✓ Geavanceerde rapportbouwer;
  ✓ Realtime verzending per koerier.
 • Shopify. De software maakt het mogelijk om de krachtige functies ervan te testen tijdens de proefperiode van 14 dagen, die helemaal gratis wordt verleend. Zodra u klaar bent om te upgraden voor het betaalde abonnement en aan uw webwinkelontwikkeling te gaan werken, kunt u kiezen tussen vier betaalde abonnementen. Dit zijn: Light, Basic Shopify, Shopify en Advanced Shopify. De kosten van de plannen beginnen met $ 9 / maand en bereiken $ 299 / maand. Het verschil tussen betaalde abonnementen zit vooral in de tools en functies die ze bieden.

  De service biedt de 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie aan alle gebruikers die om een ​​of andere reden niet tevreden zijn met het systeem of de voorwaarden die het biedt. Houd er rekening mee dat Shopify commissiekosten in rekening brengt voor de financiële transacties die in het systeem worden uitgevoerd.

  Het percentage is afhankelijk van het gebruikte plan. Het varieert over het algemeen tussen 0,5% en 2%, maar het kan zelfs worden verlaagd tot 0% op het geavanceerde plan, afhankelijk van de voorwaarden.

Weebly versus Shopify. Weebly en Shopify bieden een mooi prijsbeleid, dat verschilt met betrekking tot de behoeften, zakelijke doelen en budgetten van gebruikers. Shopify heeft echter uitgebreidere plannen die het heersende aantal gebruikersbehoeften dekken. De prijsklasse is hier ook vrij uitgebreid, waardoor gebruikers het abonnement kunnen kiezen dat het meest past bij hun budget.

Bottom Line

Dus, welke optie moet je uiteindelijk kiezen – Weebly of Shopify? Dit hangt af van uw bedrijfsspecialisering en webbouwbehoeften. Het ding is dat beide platforms volledig uitgerust, flexibel en functioneel zijn, maar elk wordt gebruikt om aan verschillende vereisten te voldoen.

Hoewel Weebly zich vooral richt op de ontwikkeling van kleine en middelgrote online winkels en daarvoor een beperktere set functies biedt, biedt Shopify toegang tot het enorme scala aan e-commercefuncties om kleine en middelgrote webwinkels en hypermarkten te lanceren.

Nadat we beide systemen hebben beoordeeld, kunnen we nu concluderen dat Shopify de beste keuze is voor ondernemers met langetermijndoelen en krachtige ambities.

WeeblyWeebly is een van de oudste vertegenwoordigers van de eCommerce-markt, wat een goede keuze is voor het bouwen van kleine en middelgrote online winkels. Het systeem is redelijk geprijsd en dit maakt het populair bij ondernemers. Voor slechts ongeveer $ 38 / maand krijgt u een volledig uitgeruste online winkel met de mogelijkheid om het onbeperkte aantal producten toe te voegen, geen transactiekosten te betalen, een mogelijkheid om couponcodes te genereren en een ingebouwd winkelwagentje op uw eigen domeinnaam. weebly.com

ShopifyShopify is de gerenommeerde en de meest vertrouwde eCommerce-software, die een breed spectrum van eCommerce-webbouwbehoeften kan dekken. Het systeem onderscheidt zich van de rest door zijn duidelijke focus op e-commerce, sjablonen van hoge kwaliteit, diepgaande ontwerpaanpassingstools en een redelijk prijsbeleid. Het platform is uiterst flexibel en dit maakt het een topoplossing voor ondernemers, die van plan zijn een krachtige online winkel te runnen met veel nichespecifieke kenmerken en functies. Shopify.com

Dat gezegd hebbende, moet uw uiteindelijke keuze gebaseerd zijn op uw huidige zakelijke behoeften en budget. Als je klaar bent om te investeren in een krachtig eCommerce-project met flexibele ontwerpinstellingen, een betaalbaar prijsbeleid en een indrukwekkende reeks branchespecifieke functies, dan is Shopify absoluut het platform om te gebruiken.

Overzicht vergelijkingstabel

WeeblyShopify
Makkelijk te gebruiken:Weebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus Shopify
Kenmerken:Weebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus Shopify
Ontwerpen:Weebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus Shopify
Klantenservice:Weebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus Shopify
Prijzen:Weebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus Shopify
Totale score:Weebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus ShopifyWeebly versus Shopify

Probeer Shopify nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map