Wix versus SITE123

Wix versus Site123


Wix en SITE123 zijn volledig uitgeruste website-bouwers, die elk een speciale plaats in de webdesign-niche verdienen.

De systemen worden gebruikt om verschillende soorten projecten te starten en effectief te beheren, variërend van websites van één pagina tot portfolio’s, zakelijke projecten en zelfs online winkels. Deze websitebouwers staan ​​ook bekend om het uitzonderlijke gebruiksgemak en gemak voor alle gebruikerscategorieën.

Een snelle momentopname:

WixWix – is een van de beste alles-in-een website-bouwers, die een opmerkelijke plaats inneemt in de webdesign-industrie. Het systeem onderscheidt zich van de rest vanwege de geavanceerde functionaliteit, het responsieve karakter, de geïntegreerde AI-technologie, de intuïtieve benadering van webdesign en de overvloed aan geavanceerde ontwerpaanpassingstools. Wix

Site123SITE123 – is een eenvoudige en handige cloud website builder, die geweldig werkt voor alle gebruikerscategorieën en wordt geleverd met een functieset die nodig is om verschillende soorten projecten te starten. Het systeem is echter vooral gericht op de ontwikkeling van zakelijke projecten en biedt een eenvoudige website-editor, aangepaste ontwerpaanpassingsparameters, meertalige ondersteuning en andere onmiskenbare voordelen. Site123

Wix en SITE123 bieden toegang tot de uitgebreide functieset, responsieve nichesjablonen en een professionele benadering van webdesign. Welke van hen heeft echter meer te bieden? Welke dienst heeft voorrang op zijn concurrent en wie van hen zal op lange termijn de leider van de vergelijking zijn? Lees verder om nu antwoorden op deze en andere vragen te vinden.

1. Gebruiksgemak

 • Wix. Dit is een van de eenvoudigste, handigste en meest intuïtieve websitebouwers die beschikbaar zijn in de moderne webdesign-niche. Het systeem biedt een eenvoudig en snel aanmeldingsproces en biedt de onovertroffen WYSIWYG-webbewerkingservaring. Dit is wat het een perfecte keuze maakt voor beginners, die net hun eerste stappen zetten in het maken van websites en voor bekwame webontwikkelaars, die zich richten op het maken van professionele en feature-beladen webprojecten.

  WIX Editor

  Wix biedt intuïtieve websitenavigatie, een begrijpelijk dashboard met veel secties en elementen, geavanceerde functionaliteit en een logisch gestructureerd bedieningspaneel dat het webontwerpproces probleemloos, snel en gemakkelijk maakt. Door de functieset van het platform te gebruiken, kunt u portefeuilles, persoonlijke / zakelijke websites, bestemmingspagina’s, forums en kleine / middelgrote online winkels lanceren.

  Er moet ook worden vermeld dat Wix de benadering van “absolute positionering” volgt, ongeacht de WYSIWYG-ervaring die het verzekert. Als gevolg hiervan is het onmogelijk om de sjabloon tijdens het webontwerpproces zelf te wijzigen, wat vanaf het begin een bewuste en slimme keuze van het meest geschikte ontwerp vereist.

 • SITE123. De websitebouwer wordt redelijk beschouwd als een van de eenvoudigste websitebouwers. Het proces van website-ontwikkeling wordt voltooid op een handige, snelle en probleemloze manier, wat wordt geïmpliceerd door de naam van het systeem. SITE123 vereist geen coderingskennis van de achtergrond van webdesign. In plaats daarvan zorgt het voor een logisch en intuïtief websiteontwikkelingsproces, met veel tips en richtlijnen die helpen om het gemakkelijk te voltooien.

  SITE123 Editor

  De website builder biedt een eenvoudig aanmeldingsproces dat kan worden voltooid via Facebook of als middel om uw inloggegevens op te geven. De hele procedure duurt niet langer dan een paar minuten, zodat u eerder door kunt gaan met het maken van een website, hoe eerder – hoe beter.

  Het SITE123-dashboard is eenvoudig en intuïtief, terwijl het bedieningspaneel begrijpelijk en logisch gestructureerd genoeg is om het gedoe met webdesign te elimineren, ongeacht welke ervaring u heeft. Het systeem biedt een handige preview-functie, waarmee u elke stap van het aanmaakproces van de website in realtime kunt controleren voordat u het project publiceert. Dit voorkomt op de lange termijn ernstige fouten en tijdverlies.

Wix versus SITE123. Gebruiksgemak is waar beide websitebouwers goed in zijn. De platforms onderscheiden zich van de massa door hun uitzonderlijke eenvoud, intuïtieve benadering van webdesign en gemak. SITE123 garandeert een probleemloos webontwikkelingsproces, terwijl Wix zorgt voor een verbluffende WYSIWYG-webbewerkingsomgeving die voor iedereen begrijpelijk is.

2. Functieset en flexibiliteit

 • Wix. De websitebouwer lijkt elke concurrentie te overtreffen als het gaat om het functionaliteitsaspect. Dit komt omdat de functieset en de overvloed aan ontwerpaanpassingstools echt indrukwekkend zijn.

  Een van de kenmerken waardoor het systeem zich onderscheidt van de massa, is het geïntegreerde WIX ADI-tool. Het maakt het mogelijk om gepersonaliseerde websites te creëren in de geautomatiseerde modus, wat de noodzaak om te leren of de basisprincipes van codering te gebruiken, elimineert. Het resultaat dat u behaalt, wanneer u WIX ADI gebruikt, hangt grotendeels af van de informatieve waarde van de antwoorden die u op het systeemverzoek zult geven. Hoe gedetailleerder ze zijn, hoe indrukwekkender het project dat de Artificial Intelligence-tool voor u zal maken.

  WIX Mobile

  Die gebruikers, die niet van plan zijn de kracht van WIX ADI te gebruiken, krijgen de kans om in de standaard website-editor te werken. Met deze optie kunnen ze de vereiste website-instellingen individueel aanpassen en een persoonlijk website-ontwerp ontwikkelen om aan hun behoeften te voldoen. Er is ook een mogelijkheid om hier versies van desktop- en mobiele websites te maken en bij te werken.

  Lees ook: Wix ADI versus Wix Editor.

  Wix wordt ook geleverd met krachtige blog- en e-commerce-engines. Met het platform kunnen volwaardige blogs en kleine tot middelgrote online winkels worden gemaakt, waarbij de instellingen worden aangepast aan uw projectbehoeften. U kunt meerdere parameters instellen om uw blog of webwinkel een persoonlijk ontwerp en hoogwaardige prestaties te geven.

  Wix eCommerce

  Wix App Market is een andere opvallende functie waar de websitebouwer trots op is. Dit is de beste bestemming voor gebruikers die op zoek zijn naar gratis of betaalde applicaties / widgets die in hun websites kunnen worden geïntegreerd. Aan welk type project u ook werkt, u zult zeker de beste add-ons of extensies vinden om de prestaties te verbeteren. Al met al zijn er meer dan 300 applicaties om uit te kiezen en te integreren in uw project om het verwachte resultaat te krijgen.

 • Lees ook: Hoe Wix Website Builder te gebruiken.

 • SITE123. Het systeem scoort ook hoog op het gebied van flexibiliteit en functionaliteit. Het wordt geleverd met een slepen-en-neerzetten-functie waarmee u onafhankelijk de gewenste website-indeling en -structuur kunt maken, waarmee u de bewerkingen die u in realtime aanbrengt, kunt beheren.

  SITE123 wordt ook geleverd met e-commerce- en blog-engines die het mogelijk maken om blogs en online winkels met veel functies te lanceren en te beheren. Het is aan u om de website-instellingen aan te passen en aan te passen aan uw webontwerpbehoeften. Het systeem geeft toegang tot veelzijdige eCommerce- en blogfuncties en instellingen. Deze omvatten winkelwagentje, betaling, verzending, etalage-, product- en promotie-instellingen voor online winkels en artikelpublicatie- en beheerinstellingen voor blogs. U kunt high-end eCommerce- en blogsjablonen kiezen in het systeemdashboard op basis van uw werkelijke voorkeuren.

  Wix eCommerce Dashboard

  Een van de meest onderscheidende kenmerken van de websitebouwer is meertalige ondersteuning. Met SITE123 kunt u meertalige websites maken en beheren, de mogelijkheid bieden om de vereiste talen toe te voegen aan de basisversie van de website. Dit elimineert de noodzaak om afzonderlijke websites in verschillende talen naar keuze te maken. De websitebouwer verleent toegang tot de geïntegreerde taalmanager om de standaard websitevertaling in een apart venster te bewerken, terwijl het resultaat overeenkomstig in een ander venster wordt weergegeven. Houd er echter rekening mee dat het aantal talen dat u voor uw website kunt kiezen 5 kan bereiken.

  SITE123 MOBIEL

  SITE123 staat ook bekend om zijn integratieopties voor sociale media, waardoor het mogelijk is om te linken naar meer dan 25 bekende sociale mediaplatforms. Om uw website populair te maken. Enkele van de systemen die in uw projecten moeten worden geïntegreerd, zijn Facebook, Twitter, TripAdvisor, Tumblr, Google+, YouTube, Instagram, Flickr, Behance, LinkedIn, Pinterest, Vimeo, SoundCloud, GitHub en meer. Net als Wix heeft SITE123 ook de App Market, waar je kunt kiezen uit meerdere plug-ins om aan je project toe te voegen.

Wix versus SITE123. Wanneer het het functionaliteitsaspect aanpakt, is Wix absoluut de service om de voorkeur aan te geven. De krachtige ADI-tool, App Market, bloggen, e-commerce en website-promotiefuncties maken het een perfecte keuze voor alle websites. SITE123 heeft ook veel te bieden, maar de functieset blijft enigszins achter bij Wix.

3. Ontwerpen

Ontwerpvergelijkingstabel

WixSITE123
Aantal thema’s:500+120+
Thema importeren:✘ NEE✘ NEE
Thema aanpassen:&# x2714; JA&# x2714; JA
Geoptimaliseerd voor mobiel:&# x2714; JA&# x2714; JA
Reagerend ontwerp:&# x2714; JA&# x2714; JA
 • Wix. Het verzamelen van sjablonen van de websitebouwer lijkt helemaal geen rivalen te hebben. Met zijn high-end thema’s, waarvan het aantal 550 samples overschrijdt en meerdere ontwerpaanpassingstools, blijft Wix nu een van de meest indrukwekkende en verbluffende websitebouwers. De kwaliteit van de sjablonen staat ook op het hoogste niveau. Alle thema’s zijn gratis, standaard responsief en 100% aanpasbaar. U kunt een thema kiezen en de mobiele en desktoplook aanpassen aan uw projectspecialisatie en webdesignbehoeften.

  Wix-sjablonen zijn onderverdeeld in tientallen nichecategorieën. Dit is een positieve functie, gezien het aantal ontwerpen waaruit gebruikers moeten kiezen. Er zijn afzonderlijke categorieën voor nieuwe en populaire sjablonen om de algehele zoektijd te verkorten.

  WIX-ontwerp

  Bovendien biedt Wix de mogelijkheid om een ​​geheel nieuwe website helemaal opnieuw te starten, als een gebruiker niet tevreden is met een ander sjabloon dat beschikbaar is in de collectie. Het enige probleem dat u niet mag vergeten, is het feit dat Wix het wisselen van sjablonen niet toestaat. Dit wordt verklaard door het absolute positioneringsprincipe dat volgt. Als u nog steeds besluit om een ​​ander thema te kiezen in een fase van het proces van het maken van een website, bereid u dan voor om de inhoud opnieuw in te dienen. Om dit te voorkomen, moet u vanaf het begin het juiste ontwerp selecteren.

 • Lees ook: Wix-websites gemaakt door echte gebruikers.

 • SITE123. De websitebouwer kan niet bogen op een rijke verzameling sjablonen, maar de kwaliteit van thema’s is hier op een redelijk goed niveau. Alle thema’s worden aangeboden in nichecategorieën, die elk ongeveer 10 thema’s bieden om uit te kiezen.

  SITE123 Thema's

  Ontwerpaanpassingstools van SITE123 zijn vrij eenvoudig en flexibel, wat het gebruik ervan vereenvoudigt. Het is mogelijk om ongeveer 13 tools toe te passen voor elke sjabloon die u voor uw project kiest. Wat u hier kunt wijzigen, zijn blokpositionering, kleurstijlen en -typen, menu- en socialemediaknopstijlen, lettertypen enz.

  Net als Wix staat SITE123 het niet toe om de ontwerpen onderweg te wijzigen. Dit wordt verklaard door het feit dat elk thema in eerste instantie wordt voorzien van demo-inhoud die specifiek is voor een bepaalde niche. Dus, als je het thema dat je vanaf het begin hebt gekozen niet leuk vindt, moet je een nieuw project starten met een ander thema.

  Alle SITE123-ontwerpen lijken behoorlijk op elkaar, wat het enigszins moeilijk maakt om echt unieke websites te maken. Het enige dat ze van elkaar onderscheidt, is de demo-inhoud die standaard voor elk thema wordt geleverd. Om het te beheren, kunt u het ontwerp en de structuur van de startpagina wijzigen, uw eigen foto’s en mediabestanden uploaden, het kleurenpalet en de lettertypen wijzigen, het parallax-effect inschakelen enz. Dankzij de geïntegreerde mobiele editor kunt u uw project optimaliseren voor mobiel bekijken, zien hoe het eruit zal zien op verschillende schermen in het aparte voorbeeldvenster. Hiermee kunt u de vereiste website-bewerkingen uitvoeren voordat u de definitieve versie van uw website publiceert.

Wix versus SITE123. Wat het ontwerpaspect betreft, heeft Wix veel meer te bieden in vergelijking met SITE123. De sjabloonverzameling is echt indrukwekkend en rijk. Er zijn honderden responsieve en gratis ontwerpen om uit te kiezen, terwijl de hoeveelheid en kwaliteit van aanpassingshulpmiddelen u het geselecteerde thema een echt unieke uitstraling geven. SITE123 kan zo’n verbluffende veelzijdigheid van sjabloonkeuze niet bieden.

4. Klantenservice

 • Wix.Professionele klantenondersteuning is een ander voordeel van de websitebouwer. Wix biedt een uitgebreid Helpcentrum met veel informatieve artikelen, video- en tekstzelfstudies, handleidingen en andere richtlijnen voor het gebruik van het systeem. Het is ook mogelijk om door het systeemforum te bladeren, waar u meerdere onderwerpen en branches kunt tegenkomen met alle systeemgerelateerde informatie. Het platform biedt ook de mogelijkheid om te zoeken naar de vereiste gegevens in de Knowledge Base van de service of om contact op te nemen met het ondersteuningsteam via het geïntegreerde ticketingsysteem of e-mail.

  WIX Helpcentrum

 • SITE123. De klantenservice van de websitebouwer staat op een behoorlijk hoog niveau. Het Helpcentrum bevat meerdere tutorials en richtlijnen die beschikbaar zijn in meer dan 18 categorieën om het zoeken te vereenvoudigen. Onder de categorieën die u kunt doorbladeren, is het mogelijk om Editor, Simple Store, App Market, Domeinen, Mailboxen, Account, Blog, Geplande boeking, Restaurants, Evenementen, Meertalige website, E-mailmarketing, SEO, Pagina’s, Website-instellingen, Premium en Facturering in te schakelen , Updates, eCommerce. Om de zoektijd te versnellen, wordt gebruikers aangeboden om te werken met een filteroptie waarmee ze hun vragen kunnen sorteren. Als u individuele ondersteuning zoekt, kunt u met SITE123 in contact komen met de systeemexperts via hun live chat, die 24/7 beschikbaar is. De antwoorden worden binnen enkele minuten gegeven, wat een onmiskenbaar voordeel is.

  SITE123 Support Center

Wix versus SITE123. Website-bouwers bieden informatieve en vertrouwde opties voor klantenondersteuning. Ze bieden betrouwbare en waardevolle Helpcentra met meerdere artikelen, prompts, richtlijnen en tips voor het gebruik van de systemen. Wix biedt bovendien een kwalitatief ticketingsysteem en e-mailondersteuning, terwijl SITE123 het mogelijk maakt om het klantenserviceteam op elk moment van de dag via livechat te bereiken.

5. Prijsbeleid

 • Wix. De websitebouwer heeft een behoorlijk veelzijdig en betaalbaar prijsbeleid om aan alle behoeften te voldoen. Er is een gratis abonnement dat nooit eindigt en waarmee u de volledige functieset van de websitebouwer kunt testen voordat u een upgrade uitvoert naar een van de betaalde abonnementen. Deze laatste zijn op hun beurt onderverdeeld in Standard- en Business / eCommerce-abonnementen. Standaardplannen omvatten Combo ($ 13 / maand), Onbeperkt ($ 17 / maand), Pro ($ 22 / maand) en VIP ($ 39 / maand), terwijl bedrijfsplannen Business Basic omvatten ($ 23 / maand), Business Unlimited ($ 27 / maand), Zakelijke VIP ($ 49 / maand) en Enterprise ($ 500 / maand).

  Voor welke pan je ook gaat, je krijgt een gratis domeinnaam, meer opslagruimte, verschillende betalingsopties en andere cruciale voordelen waarmee u uw project kunt starten en promoten. Wat belangrijk is, Wix implementeert vaak couponcodes, speciale aanbiedingen en kortingen waarmee u het gewenste abonnement tegen lagere kosten kunt krijgen.

 • SITE123. De website builder is ook goed als het gaat om het prijsaspect. Er is een gratis abonnement met bepaalde beperkingen en vier betaalde abonnementen hier. Ze verschillen meestal in de hoeveelheid schijfopslagruimte, bandbreedte en voorwaarden. Wat interessant is, het prijsbeleid is gebaseerd op het locatieaspect, wat betekent dat de kosten van abonnementen kunnen variëren afhankelijk van de regio waarin u woont. Betaalde abonnementen omvatten Basic ($ 10,80 / mo), Advanced ($ 16,80 / mo), Professioneel ($ 22,80 / mo) en goud ($ 28,80 / mo).

WixSITE123
Prijsopties:Standaardplannen:
&# x2714; Combo ($ 13 / maand);
&# x2714; Onbeperkt ($ 17 / maand);
&# x2714; Pro ($ 22 / maand);
&# x2714; VIP ($ 39 / maand);
Bedrijfs- / e-commerceplannen:
&# x2714; Zakelijk Basic ($ 23 / maand);
&# x2714; Business Unlimited ($ 27 / maand);
&# x2714; Zakelijke VIP ($ 49 / maand);
&# x2714; Enterprise ($ 500 / maand);
&# x2714; Basis ($ 10,80 / maand);
&# x2714; Geavanceerd ($ 16,80 / maand);
&# x2714; Professioneel ($ 22,80 / maand);
&# x2714; Goud ($ 28,80 / maand);
Kenmerken:&# x2714; Gratis abonnement;
&# x2714; Veel opslagruimte;
&# x2714; Domeinnaamverbinding;
&# x2714; Regelmatige kortingen;
&# x2714; SEO-hulpmiddelen;
&# x2714; Verschillende plannen om uit te kiezen.
&# x2714; 30 dagen geld-terug-garantie;
&# x2714; Verschillen in schijfopslagruimte;
&# x2714; Domeinnaamverbinding;
&# x2714; Divers productassortiment;
&# x2714; Bandbreedte Bedrag;
&# x2714; Verschillende abonnementen om uit te kiezen.

Wix versus SITE123. Wix en SITE123 zijn zowel betaalbaar als boordevol functies. De websitebouwers bieden verschillende plannen om uit te kiezen, die elk worden geleverd met specifieke voorwaarden, tools en services. Wix heeft echter een veelzijdiger prijsbereik en twee keer zoveel abonnementen om uit te kiezen. Het introduceert ook regelmatig kortingen waarmee de potentiële systeemabonnees veel kunnen besparen.

Bottom Line

Wix en SITE123 zijn opgenomen in de lijst met topbouwers van websites, die zich onderscheiden van de massa vanwege hun gebruiksgemak, gemak, veelzijdigheid van functies en opties voor ontwerpaanpassing, evenals betaalbare prijzen. Wix kan worden gebruikt om alle soorten projecten te starten, terwijl SITE123 zich vooral richt op de ontwikkeling van zakelijke websites.

WixWix – is de wereldberoemde bouwer van doe-het-zelf-websites, die zich onderscheidt door zijn geavanceerde functies. De lijst met voordelen omvat WIX ADI-tool, App Market, blog- en e-commerceplatforms en honderden responsieve aanpasbare sjablonen. De websitebouwer impliceert geen coderingsbewustzijn, maar maakt het mogelijk om hoogwaardige projecten met geavanceerde prestaties te maken. Wix

Site123SITE123 – is een cloud website builder, die geweldig werkt voor alle gebruikerscategorieën. Het systeem staat bekend om zijn meertalige ondersteuning, redelijke prijzen, tools voor het maken van blogs en webwinkels, de beschikbaarheid van plug-ins en sjablonen. Dit is een kosteneffectieve oplossing die zeker de aandacht van de gebruiker waard is. Site123

Bij het kiezen van een platform om een ​​website te lanceren, moet u in eerste instantie rekening houden met uw vaardigheden, neigingen en focus op webdesign. SITE123 is een mooie functionele website-builder, die kan worden toegepast om aansprekende kwaliteitsprojecten te ontwikkelen. Als u van plan bent een professioneel project te starten met geavanceerde prestaties en een overvloed aan elementen, dan is Wix absoluut de beste oplossing om voor te kiezen.

SITE123 vs WIX: vergelijkingstabel

Site123Wix
1. Gemak9 van 1010 van 10
2. Functies9 van 1010 van 10
3. Ontwerp9 van 1010 van 10
4. Ondersteuning10 van 1010 van 10
5. Prijzen9 van 1010 van 10
Algemeen:9.2 van 1010 van 10
Probeer het nu Probeer het nu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map