Adobe Dreamweaver -vaihtoehdot

Adobe Dreamweaver -vaihtoehdot


Adobe Dreamweaver – on tehokas visuaalinen toimittaja, joka on kehitetty kokeneille ammattilaisille. Se tarjoaa joukon parannettuja web-suunnittelutyökaluja, jotka ovat saatavilla ladattavassa ohjelmistopaketissa. Tuote tulee osana Adobe-kaupallista pakettia ja tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia ainutlaatuisten verkkosivustojen mallien luomiseen.

Kaikista Dreamweaverin eduista huolimatta ohjelmisto on melko monimutkainen. Lisäksi se on mennyt melko vanhentuneeksi vuosien varrella. Lisäksi alusta on pikemminkin visuaalinen toimittaja kuin täysjaksoinen verkkosivustojen rakentaja. Se ei tarjoa hosting- tai verkkotunnusta paketissaan. Se on pääasiassa suunnattu mobiiliystävällisille teemoille, joilla on syvällinen koodaustaito.

Tästä syystä käyttäjät saattavat haluta hyötyä yksinkertaisemmista ja joustavammista ratkaisuista, joissa kaikki vaihtoehdot sisältyvät jo suunnitelmaan. Jonkin verran suositut verkkosivustojen rakentajat mukana toimitetut toiminnot jopa alhaisemmalla tai nollahinnalla. Katsotaanpa siis Dreamweaver-vaihtoehtoja, jotka voivat osoittautua paremmiksi vaihtoehdoiksi.

Parhaat vaihtoehdot Adobe Dreamweaverille:

 1. WIX – paras ilmainen Adobe Dreamweaver -vaihtoehto
 2. WordPress – ilmainen Dreamweaver-vaihtoehto (CMS)
 3. Webflow – reagoiva web-suunnittelutyökalu
 4. Mobirise – ilmainen verkkosuunnitteluohjelmisto, kuten Dreamweaver
 5. Pinegrow – Professional Visual Editor
 6. Suluissa – Kevyt, avoimen lähdekoodin tekstieditori
 7. Aptana Studio – avoimen lähdekoodin Web-kehitys IDE
 8. BlueGriffon – moderni ja ilmainen HTML-editori
 9. Apache NetBeans – avoimen lähdekoodin IDE Windowsille, Macille, Linuxille
 10. openElement – Tehokas & Intuitiivinen toimittaja
 11. Google Web Designer – Ohjelma Windowsille, Macille ja Linuxille
 12. TOWeb – reagoiva verkkosivustojen ja verkkokauppojen luontiohjelmisto
 13. CoffeeCup – reagoivat web-suunnittelutyökalut ja HTML-ohjelmistot
 14. Microsoft Expression Web – monipuolinen ammattilaisväline

Wix – paras ilmainen Adobe Dreamweaver -vaihtoehto

Wix - paras ilmainen Adobe Dreamweaver -vaihtoehto

Wix – on lopullinen verkkosivustojen rakentaja, jolla on miljoonia aktiivisia käyttäjiä ja tuettuja verkkoprojekteja. Se on joustavin ratkaisu aloittelijoille, jotka haluavat luoda uskomattomia sivustoja nolla koodauksella. Alustalla on tarpeeksi työkaluja, joiden avulla voit luoda kirjaimellisesti minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja aloitussivuilta ja pienyritysten verkkosivustot digitaalikauppoihin ja muihin.

 • Yksinkertainen mutta tehokas toimittaja – Wix luottaa täysin vedä ja pudota -toiminto joten verkkosivustojen ja sivujen luominen on erittäin helppoa rakenteesta ja monimutkaisuudesta huolimatta. Lisäksi kokeneet käyttäjät voivat räätälöidä verkkosivustojaan joihinkin ainutlaatuisiin ja räätälöityihin elementteihin.
 • Tekoäly – järjestelmä käyttää Wix ADI -alustaa, joka luo verkkosivuja automaattisesti käyttäjien mieltymyksien, projektityyppien ja tarvitsemiesi ominaisuuksien perusteella. Saat käyttöpaikan, jossa kaikki tarvittavat työkalut ja vaihtoehdot on jo integroitu.
 • Wix Corvid – työkalu edistyneelle verkkosovellusten kehittämiselle. Intuitiivisen visuaalisen rakennustyökalun avulla käyttäjät voivat käsitellä käyttöliittymäkehitystä tai muokata yli 100 käyttöliittymäelementtiä. Laitetta voidaan käyttää joidenkin lohkojen sekä koko verkkosivuston muokkaamiseen ja mukauttamiseen.

Wix-hinta: alustaa on alun perin vapaa käyttää. Voit testata sen kuluttamatta dollaria. Mutta jos haluat hyötyä all-in-one-ratkaisusta, a ilmainen verkkotunnus, Combo-suunnitelma on loistava idea aloittaa kaikilla tyylikkäillä alustoilla ja pääsy kaikkiin sovelluksiin. Se maksaa 13 dollaria kuukaudessa, jos laskutetaan vuosittain. Wix tarjoaa myös erilliset suunnitelmat verkkokauppaprojekteille, jotka alkavat 23 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

WordPress – ilmainen Dreamweaver-vaihtoehto (CMS)

Wordpress - ilmainen Dreamweaver-vaihtoehto (CMS)

WordPress – on # 1 CMS-alusta joka tarjoaa maksimaalisen joustavuuden ja verkkosivujen suunnittelun vapauden. Alusta on täysin ilmainen käyttää, vaikka joudut huolehtimaan verkkotunnuksesta ja isännöinnistä. Onneksi erilaiset palveluntarjoajat tarjoavat WP-optimoidut palvelinratkaisut jotka tekevät WordPressistä täysjakson ja monikäyttöisen verkkosivustojen rakennusalustan.

 • Avoimen lähdekoodin CMS – voit vapaasti mukauttaa verkkosivustojasi mitä tarvitset. Järjestelmä ei vaadi erityisiä taitoja. Tarvitset vain vähän HTML-tietoa. Vaikka sinulla ei olisi näitä taitoja, WordPress on silti hyvä vaihtoehto luoda erilaisia ​​verkkosivustoja.
 • Endless plugins – WordPress on räätälöinnin kannalta todennäköisesti paras alusta. Siihen kuuluu tuhansia erilaisia ​​laajennuksia, joiden avulla voit optimoida, edistää, suojata, parantaa tai muokata projektiasi. Kaikkia laajennuksia on helppo asettaa ja asentaa. Voi, ja suurin osa heistä on vapaasti käytettäviä.
 • Tuhannet reagoivat teemat – valtava mallikokoelma sisältää sekä ilmaisia ​​että maksettuja premium-teemoja vastaamaan käyttäjien vaatimuksia. Lisäksi käyttäjät voivat vapaasti mukauttaa kutakin asettelua tai jopa muokata lähdekoodia.

WordPress-hinta: itse CMS on täysin ilmainen käyttää. Sinun on kuitenkin maksettava verkkotunnuksesta ja isännöinnistä. Paras tapa on valita WordPress-optimoitu palveluntarjoaja, kuten Bluehost. Se tarjoaa saumattoman WP-integroinnin, automaattiset päivitykset, varmuuskopiot, yhden vuoden verkkotunnuksen ja tehokkaan WP-isäntä alkaen 2,95 dollaria kuukaudessa, kun taas Choice Plus -suunnitelma, jonka mittaamaton kaistanleveys rajoittamattomille verkkosivustoille maksaa vain 5,45 dollaria kuukaudessa.

Kokeile WordPress nyt

Webflow – reagoiva web-suunnittelutyökalu

Webflow - reagoiva web-suunnittelutyökalu

Webflow – on ohjelmisto, jonka avulla voit luoda ammattilaisia ​​ja reagoivat verkkosivustot. Alusta on melko monimutkainen, koska se keskittyy pääasiassa kokeneisiin web-kehittäjiin ja suunnittelijoihin. Samalla sillä on tehokas visuaalinen editori, joka mahdollistaa verkkosivujen ja jopa digitaalikauppojen luomisen ilman koodausta tai tyypillisiä malleja.

 • Webflow CMS suunnittelijoille – työkalun avulla voidaan suunnitella mikä tahansa sisältörakenne. CMS: n avulla käyttäjät voivat lisätä sisältöä manuaalisesti tai sovellusliittymän avulla ja mukauttaa sitä sitten yhteistyössä toimittajien, sisällönhallinnan jne. Kanssa.
 • Tehokas Web Editor – Järjestelmä tarjoaa CSS: n ja HTML-koodauksen voiman visuaalisessa kankaassa. Lisäksi voit luoda erilaisia ​​vuorovaikutteisia elementtejä, animaatioita ja muita asioita pitämään vierailijat kiinnostuneina. Lisäksi voit valita valmiiden teemojen ja muokata niitä myös.
 • Sisäinen muokkaus – voit päivittää tai muokata verkkosivustosi milloin tahansa ilman, että sinun täytyy vaihtaa useiden näyttöjen välillä. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti reaaliajassa.

Verkkosivun hinta: käyttäjät voivat tällä hetkellä valita kolmesta pääsuunnitelmasta. Ne sisältävät Basic-, CMS- ja Business-kustannukset, vastaavasti 12, 16 ja 36 dollaria kuukaudessa. Hinta riippuu verkkosivustotyypistä ja monimutkaisuudesta.

Kokeile Webflowa ilmaiseksi

Mobirise – ilmainen verkkosuunnitteluohjelmisto, kuten Dreamweaver

Mobirise - ilmainen verkkosuunnitteluohjelmisto, kuten Dreamweaver

Mobirise – on offline-verkkosivustojen rakentaja. Se tarkoittaa, että voit käyttää sitä joko sinulla on Internet-yhteys tai ei. Käyttäjien on tarkoitus ladata ja asentaa ohjelmisto saadakseen täyden käyttöoikeuden sen ominaisuuksiin. Alusta on helppo käyttää ja antaa sinun selviytyä erilaisista tehtävistä ilman teknisiä taitoja.

 • Intuitiivinen toimittaja – toimittaja käyttää vedä ja pudota -toimintoa. Sivurakenne koostuu lohkoista, joita voit helposti siirtää, muuttaa tai muokata lisäasetuksilla.
 • Bootstrap-käyttöinen ohjelmisto – Mobirise antaa mahdollisuuden luoda reagoivia ja mobiiliystävällisiä projekteja, jotka toimivat yhtä hyvin eri laitteilla operaattorista ja käyttöjärjestelmästä huolimatta.
 • 100% yhteensopivuus – ladattavaa pakettia voidaan käyttää Mac- tai Windows-käyttöjärjestelmän kanssa.
 • AMP Builder – ominaisuus esittelee AMP: n (Nopeutettu mobiilisivu) rakentaja. Se auttaa luomaan sisältöpohjaisia ​​verkkosivustoja, jotka latautuvat nopeammin eri laitteisiin. Jokainen artikkeli saa AMP-kuvakkeen Googlelta, kun hakukone valitsee ne ensin näytettäväksi.

Mobirisen hinta: itse verkkosivustojen rakentaja on ilmainen. Et kuitenkaan voi käyttää kaikkia sen ominaisuuksia samoin kuin käyttää malleja. Hinnoiteltu elinikäinen lisenssi sisältää kaikki Mobirisen etuudet. Täyden verkkosivustojen rakennussarjan normaalihinta on 4019 dollaria. Järjestelmä tarjoaa kuitenkin tällä hetkellä 97% alennuksia, mutta mahdollisuus on, että koko paketti on vain 99 dollaria.

Kokeile Mobrisea ilmaiseksi

Pinegrow – Professional Visual Editor

Pinegrow - Professional Visual Editor

Pinegrow – on edistyksellinen verkkosivustoeditori, joka on kehitetty ammattimaisille verkkosuunnittelijoille ja ohjelmoijille. Alusta on ladattava ohjelmisto, jossa on joukko hienoja ominaisuuksia reagoivien verkkosivustojen luomiseen Macille, Windowsille tai Linuxille.

 • Tehokkaat visuaaliset työkalut – saat joukon työkaluja siirtää, muokata, muokata tai lisätä uusia HTML- ja CSS-elementtejä. Valitse toistin lisäämällä valittu elementti muokataksesi koko asettelua muutamalla liikkeellä.
 • Moniarviointi- ja muokkaustila – käyttäjillä on mahdollisuus tarkistaa, kuinka verkkosivusto toimii eri laitteilla. Järjestelmä analysoi automaattisesti kaikki tyylitaulukot mahdollisten väliaikojen havaitsemiseksi.
 • Mukautettu CMS – Järjestelmää voidaan käyttää mukautettuna CMS-alustana staattisille HTML-sivuille. Se yksinkertaistaa sisällön ja verkkosivustojen elementtien hallintaa.

Ananassarjan hinta: Pinegrow tarjoaa useita laskutusmalleja. Ne sisältävät kuukausittaiset ja vuosittaiset tilaukset sekä elinikäiset lisenssit. Toinen vaihtoehto on luultavasti paras, kun taas Pro-lisenssin hinta alkaa 99 dollaria. Paketti on tällä hetkellä saatavana 50% alennuksella.

Kokeile Pinegrowa ilmaiseksi

Suluissa – Kevyt, avoimen lähdekoodin tekstieditori

Suluissa - Kevyt, avoimen lähdekoodin tekstieditori

sulkeet – on erittäin kevyt ja yksinkertainen tekstieditori. Ohjelmisto on suunniteltu ja rakennettu koodereille ja verkkosuunnittelijoille sekä käyttöliittymäkehittäjille. Se tarjoaa joukon helppokäyttöisiä visuaalisia työkaluja lähdekoodin muokkaamiseen sekä uusien komentosarjojen tai elementtien luomiseen tyhjästä.

 • Kevyt mutta voimakas – Voit työskennellä useilla koodipalasilla yhdessä ikkunassa. Käytä henkilötunnustasi tehdäksesi koodauksen ilman ponnahdusikkunoita. Käytä CSS-valitsinta soveltaaksesi mitä tahansa elementtiä suoraan selaimesi sisällä. Hänellä on tuki myös inline-editoinnille.
 • Haarukoiden käyttäjät voivat ladata erilaisia ​​laajennuksia ilmaiseksi. Niiden mukana tulee monikieliset hakasulketuet, kommenttigeneraattorit, mukautetut väriteemat jne.
 • Suora esikatselutila – projektisi voidaan liittää saumattomasti selaimeen reaaliajassa. Sen avulla voit tehdä kaikki muutokset eläviksi ja nähdä miten ne vaikuttavat koko projektiin.

Sulujen hinta: ohjelmisto on ilmainen käyttää. Voit ladata sen virallisilta verkkosivuilta samoin kuin kaikki saatavilla olevat laajennukset.

Kokeile haarukoita ilmaiseksi

Aptana Studio – avoimen lähdekoodin Web-kehitys IDE

Aptana Studio - avoimen lähdekoodin Web-kehitys IDE

Aptana Studio – on tehokas ja nopea web-kehitys IDE. Avoimen lähdekoodin alusta on rakennettu uudelleen. Se tarjoaa nyt joukon uusia ominaisuuksia, kun viimeisin Studio 3 -versio on otettu käyttöön. Järjestelmässä on yli 6 000 000 latausta. Se on suunniteltu pääasiassa antamaan kehittäjille luoda verkkosovelluksia mahdollisimman nopeasti.

 • Kattava koodausapu – ohjelmistoon sisältyy integroidut koodauspaketit HTML-, CSS-, PHP- ja JS-avustusten edessä.
 • Sisäänrakennettu virheenkorjain – loistava ominaisuus automaattiseen virheenkorjausprosessiin. Järjestelmään on integroitu Ruby & Kiskot ja JavaScript-virheenkorjain mahdollisten katkeamiskohtien havaitsemiseksi ja poistamiseksi.
 • Muokattava IDE – Käyttäjät voivat vapaasti mukauttaa IDE-sovellusta ja luoda soveltuvan kehitysekosysteemin räätälöityjen komentojen luettelossa olevien skriptien avulla.

Aptana Studion hinta: ohjelmisto on täysin ilmainen käyttää.

Kokeile Aptana Studiota ilmaiseksi

BlueGriffon – moderni ja ilmainen HTML-editori

BlueGriffon - moderni ja ilmainen HTML-editori

BlueGriffon – on vetämällä ja pudottamalla -käyttöympäristö, joka luotiin antaa web-suunnittelijoille ja -kehittäjille luoda PUB-dokumentteja ja verkkosivuja tyhjästä. Järjestelmä käyttää WYSIWYG-toimintoja. Ladattava lisenssi sisältää verkkosivumallit, tyylitaulukot ja muut ominaisuudet.

 • Automaattiset päivitykset – sinun ei tarvitse huolehtia järjestelmän päivityksistä. Kaikkia ominaisuuksia muutetaan, kun uusi versio on otettu käyttöön.
 • Laskeutumissivut & Verkkolomakkeet – käyttäjät voivat luoda omia lomakkeitaan tyhjästä, käyttää valmiita aloitussivumalleja ja muokata mallia.
 • Tuonti ja vienti – Järjestelmässä on sisällön vienti / tuontiominaisuus, jonka avulla voit ladata omia malleja ja elementtejä tai ladata verkkosivutiedostoja.

BlueGriffon hinta: tuotetta on saatavana kahtena tärkeänä ladattavana lisenssinä elinikäisellä hinnalla. Ne sisältävät Basic-lisenssin, joka maksaa 75 dollaria dollaria, ja EPUB-lisenssin, joka maksaa 195 dollaria. Huomaa, että lopullinen hinta ei sisällä arvonlisäveroa, joka lunastetaan ostoksen aikana.

Kokeile BlueGriffonia ilmaiseksi

Apache NetBeans – avoimen lähdekoodin IDE Windowsille, Macille, Linuxille

Apache NetBeans - avoimen lähdekoodin IDE Windowsille, Macille, Linuxille

Apache NetBeans – on avoimen lähdekoodin verkkosivustojen rakennusalusta, joka auttaa kehittämään mobiili- ja verkkosovelluksia. Sen mukana tulee integroitu virheenkorjaustoiminto käyttöönoton hallinnan, koodinmuokkaustyökalujen jne. Lisäksi. Järjestelmä tukee useita kieliä ja siinä on edistyksellinen kehitysrajapinta.

 • Advanced Code Editor – toimittaja pystyy korostamaan lähdekoodin eri osia sekä semanttisesti että syntaktisesti.
 • Monikieliset sovellukset – NetBeans tarjoaa valmiita malleja koodatusten velhojen ja editoijien lisäksi kehittämään mobiili- ja työpöytäsovelluksia Java-, PHP- ja muilla ohjelmointikielellä.
 • liitännäiset – ohjelmistoa voidaan laajentaa mukautettujen laajennusten avulla. Lisä- ja widget-luettelo on saatavana Apache NetBeans -laajennusportaalissa.

Apache NetBeans -hinta: ohjelmisto on ilmainen käyttö ja lataus. Se ei koske vain vanhempia, vaan myös äskettäin päivitettyjä versioita.

Kokeile Apache NetBeansia ilmaiseksi

openElement – Tehokas & Intuitiivinen toimittaja

openElement - Tehokas ja intuitiivinen editori

openElement – on monikäyttöinen verkkoalusta. Se auttaa verkkosivustojen omistajia muokkaamaan verkkosivustojaan, toteuttamaan tehokkaita SEO-optimointitaktiikoita, muokkaamaan lähdekoodia ja muuttamaan joitain verkkosivuston elementtejä tehokkaalla koodieditorilla. Lisäksi se toimittaa tietokannan hallintavälineitä ja joitain muita hyödyllisiä ominaisuuksia:

 • Vedä ja pudota -tekniikka – verkkosivustoeditorissa on sisäänrakennettu vetämällä ja pudottamalla -toiminto, joka helpottaa räätälöintiprosessia.
 • Vastuullinen suunnittelu – luoda mobiiliystävällisiä verkkosivuja ja asetteluja. Esikatsele projekteja useista laitteista.
 • SEO – ohjelmisto mahdollistaa koodin minimoinnin ja mediasisällön optimoinnin (kuvia ja videoita). Se johtaa parantuneisiin käyttäjiin ja kokeneempiin hakukoneisiin.

openElement hinta: käyttäjät voivat ladata ohjelmiston täysin ilmaiseksi ilman nolla- tai uusimismaksuja.

Kokeile openElement ilmaiseksi

Google Web Designer – Ohjelma Windowsille, Macille ja Linuxille

Google Web Designer - Ohjelma Windowsille, Macille ja Linuxille

Google Web Designer – on visuaalinen työkalu, joka on kehitetty aloittelijoille, jotka haluavat työskennellä visuaalisesti sukeltamatta syvälle lähdekoodiin. Alusta on lähinnä hyvä mainosbannereiden tai yksinkertaisten HTML5-verkkosivustojen suunnitteluun. Vaikka se ei toimi suurissa projekteissa, se voi silti olla hyödyllinen ottaen huomioon seuraavat ominaisuudet.

 • Itsenäinen ohjelmisto – Web Designer on erillinen Google-tuote, joka on täysin yhteensopiva kaikkien tärkeimpien käyttöjärjestelmien kanssa. Sitä voidaan käyttää Windowsin, Macin tai Linuxin kanssa samalla tuottavuustasolla.
 • Nesteasettelut – yksinkertainen työkalu elementtien mittojen kanssa työskentelemiseen. Sen avulla voit asettaa leveyden, korkeuden tai muut parametrit prosentteina. Sama tekniikka koskee joidenkin elementtien sijoittelua.
 • 3D-kirjoittaminen – loistava työkalu jokaisen elementin näyttämiseen molemmilta puolilta. Ominaisuuden avulla voit yleisesti tarkastella kolmiulotteisia elementtejä eri kulmista.

Google Web -kehittäjän hinta: Ohjelma on ilmainen ladata ja käyttää ilman rajoituksia.

Kokeile ilmaiseksi Google Web Designer -sovellusta

TOWeb – reagoiva verkkosivustojen ja verkkokauppojen luontiohjelmisto

TOWeb - reagoiva verkkosivustojen ja verkkokauppojen luontiohjelmisto

TOWeb – on yksinkertainen verkkosivustojen rakentaja, joka on suunniteltu erityisesti aloittelijoille. Ohjelmisto on melko yksinkertainen, mikä on plus muille kuin teknikkoille. Aloittaaksesi ja siirtyäksesi verkkoon, sinun on vain asennettava se, valittava malli, lisättävä sisältöä ja siirryttävä live-tilaan. Lisäksi käyttäjät arvostavat joitain käteviä lisäominaisuuksia.

 • Responsiiviset verkkosivustot – TOWeb on helppo luoda yksi HTML5- tai CSS3-verkkosivusto, joka toimii yhtä hyvin millä tahansa mobiililaitteella. Järjestelmässä on integroitu RWD-lähestymistapa, joka paransi mobiililaitteiden saavutettavuutta.
 • Ilmaiset mallit – Valitse mikä tahansa saatavilla olevista ilmaisista malleista, joita voidaan käyttää täällä juuri nyt tai muokata ennen käyttöönottoa. Jokainen asettelu voidaan mukauttaa WYSIWYG-tekniikan avulla.
 • verkkokaupan toiminnallisuus – Järjestelmä tarjoaa joitain perusvaihtoehtoja digitaalikaupan luomiseksi ja myynnin aloittamiseksi verkossa ilman monimutkaisia ​​kokoonpanoja. Lisää vain ostoskori, näytä tuotteet ja integroi kaikki käytettävissä olevat maksutavat.

TOWeb-hinta: alusta tarjoaa ilmaisen paketinsa lisäksi kolme maksettua suunnitelmaa. Liittymissuunnitelman hinta alkaa 49 dollaria lisenssiltä, ​​kun taas edistynein paketti, jossa on verkkokaupan toiminnot, maksaa sinulle 199 dollaria lisenssiä kohti.

Kokeile TOWeb ilmaiseksi

CoffeeCup – reagoivat web-suunnittelutyökalut ja HTML-ohjelmistot

CoffeeCup - reagoivat web-suunnittelutyökalut ja HTML-ohjelmistot

Kahvikuppi – on todistettu veteraani verkkosivustojen rakennusareenalla. Ohjelmisto debytoi jo vuonna 1996. Tuhannet sivuston omistajat käyttävät ohjelmistoa mobiiliystävällisten projektien luomiseen helposti. Vaikka järjestelmä näyttää hiukan vanhanaikaiselta kuin osa malleista, se saattaa silti olla halvempi vaihtoehto Dreamweaverille ottaen huomioon jotkut sen ominaisuuksista.

 • Kehittyneet tekniikat – Ohjelmisto sisältää HTML5- ja CSS3-tuen, jonka avulla voit luoda reagoivia sivuja, jotka toimivat hyvin useiden laitteiden välillä.
 • Responsiiviset teemat – CoffeeCupilla on oma teemakauppa, jossa on herkät mallit. Vaikka jotkut asettelut näyttävät hieman vanhanaikaiselta, saatat löytää hyviä vaihtoehtoja, joita voi käyttää vapaasti. Jotkut mallit ovat maksettuja, joten pidä hintaa silmällä, kun etsit kaikkia teemoja.
 • Sovelluskauppa – Käyttäjät voivat saada lisäsovelluksia, kuten lomakerakentajia, reagoivia sähköpostisuunnittelijoita tai jopa Bootstrap-rakentajia. Huono uutinen on, että kaikki sovellukset maksetaan.

CoffeeCup hinta: käyttäjät voivat ladata erilliset lisenssit Macille ja Windowsille. Hinta on sama ja se alkaa 199 dollaria lisenssiä kohti. Kun sanomme “Käynnistä”, tarkoitamme, että joudut joutua maksamaan lisäksi joihinkin paikallisessa myymälässä olevista teemoista ja sovelluksista.

Kokeile CoffeeCupia ilmaiseksi

Microsoft Expression Web – monipuolinen ammattilaisväline

Microsoft Expression Web - monipuolinen ammattilaisväline

Microsoft Expression Web – on ammattitaitoisille käyttäjille kehitetty ammattimainen web-suunnittelutyökalu. Se toimii erinomaisesti verkkosivustojen luomiseen maapallolta käyttämällä uusinta teknologiaa. Ladattavaan ohjelmistoon kuuluu monikielinen tuki, ilmainen versio järjestelmän testaamiseksi ja valikoima lisäominaisuuksia.

 • Useita ohjelmointikieliä – Expression Web -sovellus selvittää, rakennatko verkkosivuja ja sivuja HTML-, JavaScript-, PHP-, CSS- tai muilla ohjelmointikielellä. Järjestelmä täyttää kaikki tarvittavat tekniset standardit.
 • Joustavuus – alusta voidaan integroida helposti muihin Microsoftin tuotteisiin, mukaan lukien Visual ja Expression Studio.
 • Kattava tuki – vaikka Expression Web on melko sama kuin Dreamweaver, uuteen ohjelmistoon siirtyminen on tuskin vaivaa. Löydät massiivisen tietokeskuksen, jossa on dokumentaatio, yksityiskohdat, oppaat, oppaat ja muut lähteet hyödyntääksesi ohjelmistoa.

Microsoft Expression Web-hinta: aivan kuten Dreamweaver, Expression Web on osa Microsoftin tuotepakettia. Sen voi ostaa erikseen 299 dollarilla tai yhdessä kaikkien muiden Microsoft Studiossa 599 dollarilla. Kuten aiemmin mainitsimme, on ilmainen lisenssi. Mutta se tulee ilman tukea.

Kokeile ilmaiseksi Microsoft Expression Web -palvelua

Ohje

Käyttääkö kukaan edelleen Dreamweaveria?

Dreamweaver-käyttäjien määrä on vähentynyt dramaattisesti. Järjestelmä on vanhentunut, vaikka jotkut omistautuneet käyttäjät voivat silti käyttää sitä.

Onko Dreamweaver vanhentunut?

Kyllä se on. Vaikka uudet alustat ovat saamassa edistyksellistä kehitysteknologiaa, Dreamweaver näyttää takertuvan samalle tasolle.

Onko Dreamweaverista ilmainen versio??

Ei siellä ei ole. Voit ostaa sen vain erillisenä ohjelmistona tai osana Adobe-tuotepakettia. On kuitenkin 7 päivän ilmainen kokeilu.

Mitä voin käyttää Dreamweaverin sijasta?

Se riippuu teknisestä taustastasi ja tavoitteistasi. Aloittelijat arvostavat Wixiä tai WordPressiä helpompana ja joustavampana ratkaisuna, kun taas omistautuneet fanit pitävät Microsoft Expression Webistä, joka on ilmainen ja yleensä samanlainen kuin Dreamweaver.

Voinko käyttää Dreamweaveria ilman koodausta?

Kyllä sinä voit. Mutta tärkein ohjelmistohyöty on täydellinen verkkosuunnitteluvapaus, joka voidaan toteuttaa vain koodauksen ja ohjelmoinnin avulla. Muutoin sitä ei ole järkevää käyttää.

Onko Dreamweaver WYSIWYG?

Ei se ole. Dreamweaver on pääosin koodieditori, jolla on pieniä vinkkejä WYSIWYG-toiminnoista.

johtopäätös

Adobe Dreamweaver on web-rakennusohjelmisto, joka on kerran ollut erittäin suosittu. Mutta tekniikat kehittyvät nopeasti. Joillakin uusilla verkkosivustojen rakentajilla on edistyneempiä toimintoja ja parempaa joustavuutta.

Ne tarjoavat ajan tasalla olevia malleja ja suunnittelutyökaluja monien mukautusominaisuuksien lisäksi, joita Dreamweaverilla yksinkertaisesti ei ole. Pääkysymys täällä ”Onko se todella sen rahan arvoinen?”. Ei tietenkään. Jos olet vaiheessa alustan valitseminen, sinun on parempi valita työkalu, joka sopii tekniseen taustaasi ja projektitavoitteisiisi.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map