Adobe Muse -vaihtoehdot

Adobe muse -vaihtoehdot


Adobe Muse on verkkosivustojen rakennusohjelmisto, joka keskittyy alun perin käyttäjien tarpeisiin, joilla on tietty web-suunnittelun tausta, tietämys koodauksesta ja kokemusta monimutkaisten projektien kehittämisestä. Mutta entä käyttäjät, jotka ovat tämän kapealla aloittelijoita?

Entä niille, jotka ovat juuri päättäneet luoda täysin varustellun verkkosivuston ja etsiä kunnollisen Adobe Muse -vaihtoehdon aloittaakseen menestyksekkäästi ja helposti? Tässä suhteessa et löydä parempaa ratkaisua kuin verkkosivustojen rakentajat. Näiden järjestelmien vakuuttavin ja merkityksellisin etu on, että ne on erityisesti luotu aloittelijoiden tarpeita, taitoja ja pyrkimyksiä ajatellen.

Parhaat Adobe Muse -vaihtoehdot

Verkkosivuston rakentajat tarjoavat poikkeuksellisen helpon käytön, mukavuuden, toimivuuden, intuitiivisen luonteen ja kohtuuhintaisuuden. Nämä ovat niitä tekijöitä, jotka vaikuttavat alun perin käyttäjien päätöksiin, jotka etsivät kelvollista korviketa Adobe Museelle. Olitpa verkkosivustojen suunnittelija tai aloittelijasta kiinnostunut tulokas ja halukas testaamaan ja parantamaan verkkosivujen suunnittelukykyäsi, verkkosivustojen rakentajat työskentelevät parhaiten tehtävien suorittamisessa.

Jos olet päättänyt, parhaiden palveluiden arvostelu, joka toimii hyvin vallitsevalle käyttäjämäärälle, on erittäin tärkeä. Tässä artikkelissa aiomme puhua Wixistä, uKitistä ja WordPressistä – järjestelmistä, joita pidetään parhaillaan Adobe Muse -vaihtoehdoilla. Tässä on miksi.

1. Wix

Wix-verkkosivustojen rakentaja

Wix – on verkkosivustojen rakentaja, joka ansaitsee perustellusti parhaan Adobe Muse -vaihtoehdon tittelin. Järjestelmä on uskomattoman yksinkertainen, ymmärrettävä ja kätevä erityisesti niille käyttäjille, jotka eivät ole aiemmin olleet mukana verkkosivujen kehittämisessä. Ohjelmistotiedon hallintaa ei tarvitse luoda Wixin kanssa täysin varustettua hanketta – yksinkertaisten ja helppojen ponnahdusikkunoiden ja integroitujen vinkkien tai kehotusten avulla voit käynnistää ainutlaatuisen verkkosivuston tyhjästä ilman koodaustaitoja. Katsotaanpa mitä tarkalleen Wix tarjoaa meille nyt:

 • Ammatilliset mallit. Verkkosivun rakentajan suunnittelugalleria kattaa tällä hetkellä yli 550 ammattimaista korkealaatuista mallia, jotka on jaettu alaryhmiin käyttäjän mukavuuden vuoksi. Oletusarvoisesti toimitetut verkkosivumallit ovat mobiililaitteita, jotka mukautetaan mihin tahansa pöytätietokoneisiin ja mobiililaitteisiin ilman, että niitä on tarpeen muokata etukäteen.
 • Mukauttamistyökalut. Minkä mallin valitsetkin, se on 100% muokattavissa, ja siinä on paljon ilmaisia ​​ja maksettuja ominaisuuksia (kuten graafiset elementit, suunnitteluasetukset, diaesitysintegraatio, elokuvien, mediatiedostojen ja sosiaalisen verkoston painikkeiden integraatio jne.), Joita käytetään tähän tarkoitukseen.
 • Suunnittelun muokkausasetukset. Käyttäjille, joilla ei ole verkkosivujen suunnittelukokemusta, Wix tarjoaa kaksi suurta tapaa aloittaa projekti – Wix ADI ja Standard Wix Editor. Vaikka innovatiivinen Wix Artificial Design Intelligence -työkalu auttaa sinua suunnittelemaan verkkosivuston automaattisesti aiemmin toimitetulla sisällöllä, Standard Editor antaa sinun luoda itsellesi oman projektin tyhjästä muokkaamalla sitä manuaalisesti. Näin voit paitsi tehdä verkkosivustostasi yksilöllisemmän, myös parantaa omia koodaustaitojasi.
 • Mobiilieditori. Wix-mallit eivät ole reagoivia, mutta palvelun mobiilieditori mahdollistaa niiden mobiiliversioiden luomisen itse. Tämä tarkoittaa, että voit muokata verkkosivustosi mobiiliäkymää kokonaan jopa liikkeellä ollessa tekemättä näitä muutoksia näkyviksi työpöytäsivuston versiossa. Kaikki työpöydällä tekemäsi muutokset näkyvät kuitenkin väistämättä mobiiliversiossa, jotta käyttäjät ovat ajan tasalla viimeisimmistä uutisista ja päivityksistä.
 • Blogging moottori. Wixin avulla on mahdollista käynnistää ja hallita blogeja ympäri vuorokauden. Integroidun blogimoottorin ansiosta voit lisätä ja muokata viestejä, määrittää uusia ominaisuuksia ja toimintoja olemassa oleville viesteille, suunnitella ajoitettuja julkaisuja, muokata yleisiä suon asetuksia, erottaa Featured Posts -osan, lisätä tunnisteita, valita ja muokata blogin mallit tai syötteet jne.
 • verkkokaupan vaihtoehdot. Wixin avulla voit luoda ja hallita pieni tai keskikokoinen verkkokauppa. Järjestelmä antaa mahdollisuuden suunnitella houkuttelevia ja toimivia show-ikkunoita, jotta voit myydä tarjoamiasi tuotteita tehokkaasti, hallita ja päivittää verkkokauppaa milloin tahansa vuorokauden aikana, säätää maksu- ja lähetustietoja, veroasetuksia, valita ja mukauttaa verkkokaupan malleja, varmistaa turvallinen ja helppo ostosprosessia, tuota / vie tuotteita CSV-tiedostoista, varmista, että asiakaspalvelu tukee ympäri vuorokauden ympäri ja muita asiakashyötyjä.
 • Wix-koodi. Verkkosivun rakentaja ei ole keskittynyt ammatilliseen verkkosivustojen kehittämiseen, mutta sillä on hieno työkalu tarjota käyttäjilleen. Tämä on Wix-koodityökalu, joka mahdollistaa monimutkaisten web-sovellusten käynnistämisen ja määrittämisen, jotka näyttävät ja toimivat ammattimaisesti. Täällä ei tarvitse taistella koodeilla ja monimutkaisilla verkkosuunnittelutyökaluilla – sen sijaan sinun on noudatettava käyttöliittymän vinkkejä luodaksesi omia sovelluksiasi ja tehosteita edistyneelle verkkosivuston suorituskyvylle..

Kustannus: Wix on enemmän kuin edullinen verkkosivustojen rakentaja. Testaaksesi järjestelmän voit käyttää ilmaista suunnitelmaa, joka ei koskaan vanhene niin kauan kuin tarvitset. Käyttäjille, jotka päättävät päivittää korkeampiin suunnitelmiin, järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden valita viiden maksetun tilauksen välillä, jotka eroavat toisistaan ​​tarjolla olevien palvelujen, työkalujen ja ehtojen sekä hintapisteiden välillä. Maksettujen suunnitelmien hinta alkaa 4,50 dollarilla kustannustehokkaimmalta ratkaisulta, jotta saataisiin 24,50 dollaria kalleimmasta tarjouksesta. Wix tarjoaa myös alennuksia ja erikoistarjouksia ensimmäistä kertaa käyttäville ja uskollisille käyttäjille.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

2. uKit

uKit-verkkosivustojen rakentaja

uKit – on verkkosivustojen rakentaja, joka on paras Adobe Muse -vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat pienyrityksen verkkosivusto. Palvelun liiketoiminnallisesta painopisteestä huolimatta on mahdollista luoda sen kanssa muun tyyppisiä täysin varusteltuja projekteja – niin intuitiivinen, helppo ja toimiva verkkosivustojen rakentaja on. Jopa kokemattomat verkkomestarit pystyvät hallitsemaan uKit: n ja avaamaan verkkosivuston sen kanssa vain muutamassa tunnissa – rekisteröimisestä palveluun ja siihen asti, kun julkaiset valmisprojektin. Kuulostaa fantastiselta? Katso järjestelmän ominaisuusjoukosta varmistaaksesi, että se ei ole vitsi:

 • WYSIWYG-verkkosivustoeditori. Verkkosivun rakentaja on aluksi huomion arvoinen hämmästyttävän yksinkertaisuutensa ja mukavuutensa vuoksi. Sen mukana tulee kätevä WYSIWYG-verkkosivustoeditori, joka näyttää kaikki sivulle tekemäsi muokkaukset ja antaa sinun korjata ne oikeaan aikaan. Vedä ja pudota -ominaisuus lisää käytön helppoutta ja mukavuutta.
 • Responsiivinen mallikokoelma. uKit-mallipohja on vähän vähemmän laaja kuin Wixin tarjoama, mutta tämä ei koske laatuun liittyviä näkökohtia. Nykyään verkkosivustojen rakentaja tarjoaa yli 400 ammattiryhmäkohtaista mallia, jotka kaikki ovat oletuksena reagoivia. Minkä mallin valitsetkin, voit esikatsella sen mobiili- ja työpöytäversioita ymmärtääksesi miltä se näyttää millä tahansa laitteella. Malleja voidaan muuttaa missä tahansa verkkosuunnitteluprosessin vaiheessa ilman sisällön menettämistä.
 • Integroitavat widgetit. Verkkosivuston rakentajalla on kokoelma integroitavia widgettejä, jotka voivat auttaa sinua saamaan kaiken irti projektisi suorituskyvystä. Widget-kokoelma on melko rikas ja sisältää useita elementtejä, jotka voivat olla loistava ottelu projektillesi (Sosiaalisen verkostoitumisen painikkeet, käyttäjän kommentit, online-chat, aikajana, ajastin, online-palvelulaskin – uCalc, Call Back Widget ovat vain joitain parhaista näytteistä).
 • verkkokaupan moottori. uKit ansaitsee huomion voimakkaiden verkkokauppavaihtoehtojensa ansiosta. Järjestelmää käytettäessä voit valita kahden tilan välillä, joiden avulla voit yhdistää verkkokaupan verkkosivustoosi. Voit joko yhdistää olemassa olevan verkkokaupan widgetin tai integroida sen Ecwid-laajennus saadaksesi täysin varustetun verkkokauppasivuston.
 • Laaja integrointivaihtoehto. UKit-sovelluksen avulla on mahdollista integroida muihin kolmansien osapuolien palveluihin (kuten video- ja äänentoistimet, Analytics, suoratoisto-sovellukset jne.) Tehostetulle asiakassuhdeprosessille, asiakaskunnan kasvulle, tilastotietojen keräämiselle ja analysoinnille. Siksi esimerkiksi CRM-integraatio antaa sinun lisätä myyntiä, hallita lyijyvirtaa, muuntoprosenttitilastoja ja niihin vaikuttavia näkökohtia.
 • Jaetut Web-hallintaoikeudet. uKit on mukava valinta ryhmätyöhön. Projektipäällikkö voi jakaa verkkosivustojen käyttöoikeudet työtovereiden kanssa, jotka suunnittelevat keskenään projektin. He vastaavat yksinomaan verkkosivustojen kehittämisestä ja markkinoinnista, kun taas verkkosivuston omistajalla on pääsy maksu- ja laskutustietoihin.

Kustannus: uKit on halvin verkkosivustojen rakentaja, jonka voit löytää nykyaikaisesta verkkosuunnittelurajoituksesta. Verkkosivun rakentaja tarjoaa neljä maksettua suunnitelmaa. Niiden kustannukset vaihtelevat välillä 4–12 dollaria kuukaudessa mukana olevien ehtojen ja ominaisuuksien perusteella. Siten jopa edistynein ja kallein suunnitelma on enemmän kuin edullinen kaikille, ja tarjoaa laajan ominaisuusvalikoiman. Mitä tahansa maksettua suunnitelmaa aiotkin käyttää, olet varmasti tyytyväinen kustannuksiin.

Kokeile uKit ilmaiseksi

3. WordPress

WordPress-verkkosivustojen rakentaja

WordPress – on paras ilmainen Adobe Muse -vaihtoehto, jos päätät avata verkkosivuston CMS: n kanssa. Järjestelmä on enimmäkseen huomionarvoista kokeneille verkkosuunnittelijoille, joiden taidot ja ohjelmointitiedot auttavat heitä hyödyntämään koko alustan ominaisuuksia. WordPress nauttii myös suosiosta käyttäjien keskuudessa, jotka ovat vasta aloittamassa verkkosuunnittelun kapean tutkimuksen ja jotka eivät halua käyttää verkkosivustojen rakentajaa jostain syystä. Katsotaanpa ominaisuuksia, jotka tekevät järjestelmästä niin suosittua nykyaikaisella web-suunnittelun markkinoilla:

 • Blogging moottori. CMS on alun perin saanut maailmanlaajuisesti tunnustusta blogging-alustana, mutta se kehittyi nopeasti all-in-one-ratkaisuksi. Blogien kehittämisessä järjestelmä on kuitenkin yksi verkkosuunnittelurakojen johtajista.
 • Plugin-integrointi. Tämä on luultavasti erottuvin WordPress-etu – se, josta se on todella ylpeä. On melkein mahdotonta laskea järjestelmässä ja verkossa käytettävissä olevien ilmaisten ja maksettujen laajennusten tarkka määrä. Integroitavien laajennusten ja lisäosien määrä ylittää huomattavasti varastossa olevan määrän. Tässä on otettava huomioon vain yksi vivahdus: varmista, että olet tekemisissä luotettavan verkkokehittäjän kanssa, kun valitset laajennuksen sieltä. Muuten koko verkkosivustosi turvallisuus ja luottamukselliset tiedot voivat olla vaarassa.
 • Mallivalinta. Varastossa saatavilla olevien mallien valinta ei ole aivan laaja WordPressissä. Voit kuitenkin etsiä paljon enemmän heistä verkosta mukauttaaksesi niitä edelleen haluamallasi tavalla. WordPress-mallit voivat olla myös ilmaisia ​​ja maksettuja. Valintaehdot ja käyttösuositukset ovat myös melkein samat, koska ulkoisia WordPress-teemoja ovat myös verkkosivustojen suunnittelijoiden kehittämiä, joita et tiedä lainkaan.
 • Koodin muokkaaminen. Järjestelmä merkitsee koodaustaitojen ja perusteiden tuntemusta. Jos sinulla ei ole mitään ohjelmointikielen taitoa, sinun voi olla haaste luoda ainutlaatuinen verkkosivusto. Jos web-suunnittelutaitosi ovat kuitenkin kunnollisella tasolla, saat hyötyä niiden käytöstä.
 • Laaja käyttäjäyhteisö. Vaikka CMS ei voi ylpeillä tehokkaalla asiakastuella, laajan käyttäjäyhteisön tarjoamat tiedot kompensoivat käyttäjien laadun avun tarpeet täysin, mikä on kasvanut paljon järjestelmän perustamisen jälkeen.
 • Ilmainen valintamahdollisuus. WordPressillä ei ole omaa integroitua isännöintiä, mutta jokaisella käyttäjällä on mahdollisuus valita haluamansa isännöinti.

Kustannus: WordPress on ilmainen avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä. Käyttäjät voivat luoda ja hallita verkkosivustoja ilmaiseksi täällä. Jos joudut kuitenkin luomaan monipuolisia projekteja, joissa on paljon toimintoja, laajennuksia, widgettejä ja korkealaatuisia malleja, et halua ostaa niitä verkossa. Lisäksi sinun on huolehdittava isännöinnistä, koska WordPressillä ei ole integroitua hosting-ratkaisua. Itse asiassa paras isännöintipalveluntarjoaja, joka on myös järjestelmän itsensä virallinen suositus, on Bluehost. Laajan palveluvalikoiman lisäksi se tarjoaa kolme suunnitelmaa, joiden hinta alkaa 2,95 dollaria kuukaudessa ja nousee jopa 5,45 dollariin kuukaudessa.

Kokeile WordPressiä ilmaiseksi

Bottom Line

Adobe Muse on laadukas työpöytäsovellus, jolla on visuaalinen editori, joka yksinkertaistaa web-rakentamisprosessia. Järjestelmää ei kuitenkaan ole aivan helppo käyttää ihmisille, joilla ei ole verkkosivujen suunnittelutaitoja, ja se merkitsee myös välttämättömyyttä suorittaa ylimääräisiä toimia verkkosivuston saataville Internetissä. Paras Adobe Muse -vaihtoehto on usein haaste, ellet tiedä, mihin kiinnitetään huomiota, kun siirryt verkkosivustojen kehitysprosessiin..

Suosituimmat Adobe Muse -vaihtoehdot:

WixWix on paras all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, joka mahdollistaa erityyppisten verkkosivustojen käynnistämisen. Hämmästyttävä ominaisuusjoukko, laajat web-suunnittelu- ja räätälöintivaihtoehdot, yksinkertaisuus ja kohtuuhintaisuus ovat tehneet järjestelmästä kiistattoman korvaavan Adobe Musein.
Wix.com

uKituKit on korkealaatuinen verkkosivustojen rakentaja, joka toimii erinomaisesti pienyrityssivustojen käynnistämisessä, vaikka voit käyttää järjestelmää myös muiden verkkosivustojen luomiseen. Verkkosuunnittelua tai koodausta ei tarvitse ymmärtää, valita isännöinti ja ladata verkkosivustosi siihen. Kaikki tehdään suoraan järjestelmässä, mikä varmistaa kunnollisen tuloksen ja vaivatonta web-rakennuskokemusta. uKit.com

WordPressWordPress on ilmainen avoimen lähdekoodin CMS, joka nauttii maailmanlaajuisesti suosittuaan yksinkertaisuutensa, ominaisuusjoukonsa, erityisten koodausvaatimuksien ja erinomaisten tulosten takia, joita voit lopulta käyttää. Järjestelmä tunnetaan myös voimakkaista integrointivaihtoehdoista, jotka myös edistävät loistavaa tulosta. WordPress.org

Nämä järjestelmät on erityisesti luotu käyttäjien tarpeita ajatellen. Ne ovat mukava valinta muille kuin teknoille, mutta toimivat myös hyvin asiantunteville web-kehittäjille. Kaikki alustat ovat helppokäyttöisiä, käteviä ja erittäin tehokkaita. Ne takaavat sujuvan ja onnistuneen verkkosuunnittelukokemuksen, mikä tuottaa kunnollisen tuloksen.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map