BigCommerce-vaihtoehdot

BigCommerce-vaihtoehdot


BigCommerce – on epäilemättä tunnettu johtaja verkkokaupan markkinarako. Tämä erikoistunut verkkosivustojen rakentaja on luotu verkkokauppojen omistajien tarpeita ajatellen, ja tarjoaa siten vaaditut ominaisuudet ja työkalut, joita tarvitaan tehokkaan, toimivan ja houkuttelevan verkkokaupan käynnistämiseen. Järjestelmässä on paljon faneja, jotka käyttävät sitä säännöllisesti sähköisen kaupan tehtäviensä ratkaisemiseksi.

On kuitenkin myös käyttäjiä, jotka eivät jostakin syystä pidä BigCommerce-palvelusta, olipa kyse järjestelmän monimutkaisuudesta, kustannuksista jne. He alkavat etsiä parempia vaihtoehtoja verkkosivujen rakentajalle.

Onneksi on monia verkkosivustojen rakentajia, CMS tai verkkokaupan liitännäiset joka voi olla hieno korvike BigCommercelle nykyään. Olemme testanneet kymmeniä järjestelmiä ja valinneet seitsemän suosituinta alustaa, jotka toimivat parhaiten erityyppisissä verkkokaupoissa – suurista verkkokaupoista ja pieniin show-ikkunoihin muutamalla kymmenellä tuoteasemalla. Katsotaanpa nyt yleiskuva näistä palveluista.

Parhaat BigCommerce-vaihtoehdot:

 1. Shopify – paras BigCommerce-vaihtoehto
 2. Wix – # 1 verkkokauppaan valmis verkkosivustojen rakentaja
 3. WooCommerce – WordPressin verkkokauppalaajennus
 4. Volusion – ostoskoriohjelmistovaihtoehto
 5. 3dcart – Vaihtoehtoinen verkkokaupan ohjelmisto
 6. Ruututila – monitoimilaite SaaS-verkkosivustojen rakennustyökalu
 7. Magento – pienyritysten verkkokauppaalusta

Shopify – paras BigCommerce-vaihtoehto

Shopify - paras BigCommerce-vaihtoehto

Shopify – on paras vaihtoehto BigCommercelle. Verkkosivun rakentaja luotiin yksinomaan verkkokauppojen ja heidän asiakkaidensa tarpeita ajatellen.
Alustaa voidaan käyttää erityyppisten verkkokauppojen rakentamiseen käyttäjän tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Palvelu on täynnä työkaluja ja ominaisuuksia, jotka voivat tuo verkkokaupan verkkorakennuksen kokemukset aivan uudelle tasolle ja varmista kunnollinen tulos.

Shopify-ominaisuuksiin kuuluvat:

 • Niche-kohtaiset mallit – Koska erikoistunut verkkosivustojen rakentaja, Shopify voi ylpeillä vaikuttavalla kokoelmalla niche-erityisiä verkkokauppamalleja. He ovat reagoiva heti alusta alkaen ja voit valita ilmaisten ja maksettujen teemojen välillä, jotka kaikki ovat korkealaatuisia. Järjestelmä tarjoaa joukon räätälöintityökaluja, joiden avulla verkkokaupan suunnittelua voidaan muuttaa mieltymystesi ja tarpeidesi suhteen (katso oikeat Shopify-verkkokaupat).
 • Myyntipiste-ohjelmisto – Yksi Shopifysta tunnetuista ominaisuuksista on sen myyntipiste-ohjelmisto, joka mahdollistaa käytettävissä olevan ulkoisen korttipäätteen käytön, useiden turvallisten henkilöstötilien luomisen, tilauksien vastaanottamisen offline-tilassa, integroinnin nopeasti kaikkiin menemäsi kirjanpito-ohjelmistoihin käyttää jne.
 • Amazonin integrointi – Jos aiot tehdä yhteistyötä Amazon Marketplacen kanssa, Shopify on ehdottomasti paras vaihtoehto sinulle. Järjestelmä ilmoitti äskettäin Amazon-integraatiosta, joka mahdollistaa Shopify-verkkokaupan synkronoinnin Amazon-tilin kanssa myynnin lisäämiseksi ja asiakkaiden luottamuksen lisäämiseksi.
 • Blogging-alusta – Shopififilla on oma blogialusta, joka on hyödyllinen työkalu vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Blogin saatavuus antaa asiakkaille ja verkkokauppojen omistajille mahdollisuuden kommunikoida toistensa kanssa, lähettää postitse ja löytää uutta tietoa ostosprosessista, luoda hakukirjoja ja suorittaa muita toimia.
 • Sovelluskauppa – Shopify App Store tarjoaa valikoiman ilmaisia ​​ja maksettuja sovelluksia, jotka voivat parantaa verkkosivustosi suorituskykyä. Kaikki sovellukset on lajiteltu kategorioittain täällä yksinkertaistaaksesi käyttäjän hakua. Suosituimpia kategorioita ovat markkinointi, myynti, työkalut, varastot, synkronointi ulkoisten palvelujen kanssa, myytävä tuotehaku, sosiaalipalvelut, asiakaspalvelu, tilastotietojen keruu jne..
 • Monen kielen tuki – Ohjelmisto sisältää monikielisen tuen, joka on kätevä ominaisuus kaikille verkkokaupoille. Riippumatta siitä, mitä verkkokaupatyyppiä tarvitset – hyödyt varmasti siitä, että luet siitä useita kieliversioita asiakkaiden ja liikekumppanien etsimiseksi maailmanlaajuisesti.

Kauppahinta: foorumi on all-in-one-ratkaisu sähköiseen kaupankäyntiin, mikä tarkoittaa verkkotunnusta ja hosting-palvelua, joka on jo sisällytetty suunnitelmaan verkkosivuston rakentajan lisäksi. Järjestelmän toiminnan testaamiseksi on ilmainen kokeilu. Sitten sinun on valittava jokin kolmesta käytettävissä olevasta suunnitelmasta. Jokaisella niistä voit myydä rajattomasti tuotteita. Mutta ne eroavat toisistaan ​​henkilöstötilien lukumäärän, transaktiomaksujen ja eräiden ylimääräisten etujen suhteen. Basic Shopify maksaa 29 dollaria kuukaudessa pienelle kaupalle. Upea vaihtoehto päästä alkuun. Shopify maksaa 79 dollaria kuukaudessa ammattimaisilla raporteilla ja alhaisemmilla transaktiomaksuilla. Advanced Shopify on tarkoitettu kasvaville markkinoille, jotka maksavat 299 dollaria kuukaudessa sisältää alhaisimmat maksut edistyneiden toimittajien ja kolmansien osapuolien palvelujen lisäksi automaattisen lähetysnopeuden laskemiseksi.

Kokeile Shopifea ilmaiseksi

Wix – # 1 verkkokauppaan valmis verkkosivustojen rakentaja

Wix - # 1 verkkokauppaan valmis verkkosivustojen rakentaja

Wix – on paras all-in-one-ratkaisu, jolla on maailmanlaajuinen suosio ja jota käytetään luomaan erityyppisiä ammattitaitoisia, laadukkaita ja visuaalisesti houkuttelevia verkkosivustoja, mukaan lukien verkkokaupat.

Järjestelmää voidaan pitää mukavana BigCommerce-vaihtoehto sen rikkaan ominaisuusjoukon vuoksi, vedä ja pudota -toiminto, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja muut ominaisuudet, joiden avulla on mahdollista käynnistää laadukkaita verkkosivustoja kohtuuhintaan.

Wix-ydinominaisuudet ovat seuraavat:

 • verkkokaupan mallit – Yleisverkkosivun rakentajana Wixillä on laaja malligalleria, joka on jaettu useisiin osioihin valittujen aiheiden perusteella. Verkkokauppamallit ovat myös saatavana täältä, ja ne erottuvat joukosta korkean laadun, tyylikkään ja modernin ilmeensä vuoksi. Verkkosivun rakentaja tarjoaa myös joukon suunnittelun mukauttamistyökaluja, jotka varmistavat sujuvan web-rakennusprosessin ja mahdollistavat sen luoda mitä tahansa tarvitsemasi verkkokaupan suunnittelua. Kaikki palvelun tarjoamat mallit ovat mobiilivalmis heti alusta alkaen, mikä on ratkaiseva tekijä kaikille verkkokaupoille.
 • Helppokäyttöisyys – Wix tunnetaan helppokäyttöisyydestään ja intuitiivisesta luonteestaan. Jopa aloittelija voi perustaa ja hallita verkkokauppaa täällä – niin yksinkertainen ja ymmärrettävä prosessi on. Täällä on myymäläpäällikkö, jonka avulla voidaan seurata kaikkien tilausten tilaa ja yksityiskohtia, hallita varastoluetteloita, asettaa tuoteparametreja ja kuvia, lähettää ShoutOut-uutiskirjeitä asiakkaille pitääkseen heidät ajan tasalla kaikista tuotetarjouksista, päivityksistä, promo-toiminnoista, myynti, tapahtumat jne.
 • Tekoäly – Alustalla on edistynyt ADI-työkalu, joka on todellinen bonus käyttäjille, joilla on vain vähän tai ei lainkaan web-suunnittelutaitoja. Keinotekoisen suunnittelun älykkyysominaisuus mahdollistaa verkkokaupan rakentamisen alusta alkaen noudattamalla palvelun tarjoamia yksinkertaisia ​​vaiheita. Sinun on vastattava vain järjestelmän automaattisesti tuottamiin kysymyksiin, annettava tärkeimmät tiedot yrityksestäsi, linkit sosiaalisen verkoston tileihin ja muu siihen liittyvä tieto ja tarkkailtava tulosta.
 • Wix-sovellusmarkkinat – käyttäjillä on pääsy App Marketiin, josta he voivat löytää ilmaisia ​​ja maksettuja sovelluksia tehokkaaseen myymälähallintaan. Täältä löydät erikoistuneet verkkokauppasovellukset, jotka voidaan helposti integroida verkkokauppaan parantamaan sen suorituskykyä.
 • Foorumi- ja blogivaihtoehdot – Wix tarjoaa tehokkaan blogin ja foorumin toiminnallisuuden. Tämä on hyöty mille tahansa verkkokaupalle, koska se antaa sinulle mahdollisuuden perustaa ja yhdistää foorumi tai blogin valmiille verkkokauppasivustollesi. Tämä varmistaa tuottavamman viestinnän asiakkaiden ja asiakkaiden välillä ja yksinkertaistaa aloittelijoille tarvittavien tietojen etsimistä.
 • Tuotegalleriat – Oikealla tuotteen esittelyllä on paljon merkitystä myyntiprosessin tehokkuudelle. Mitä paremmin pystyt esittämään tuotteitasi kohdeyleisölle, sitä enemmän mahdollisuuksia heidän on vedota heihin. Kun rakennat Wix-verkkokauppaa, sinulla on mahdollisuus luoda, lisätä ja hallita tuotegallerioita esitelläkseen myytäviä tuotteita ja niiden yksityiskohtaisia ​​ominaisuuksia. Kaikki galleriaan lisätyt kuvat katsotaan täysikokoisina ja voit lähettää niin monta kuvaa kuin tarvitset parempaan tuoteesittelyyn.
 • Maksutapojen saatavuus – Asiakkailla on hieno valinta maksuvaihtoehdoista, mukaan lukien suosituin PayPal, luottokortti jne. Kaikki maksut ovat turvallisia, mikä on pakollista kaikille asiakkaille. On mahdollista asettaa toimitus- ja verosäännöt, päivittää hinnat ja suorittaa kaikki muut tarvittavat toimenpiteet, jotta ostosprosessista tulisi turvallista ja tehokasta.

Wix-hinta: Tuotteiden myyntiin verkossa tarvitset kaikki yrityssuunnitelmat & Kauppa-osio. Täällä meillä on neljä tilausta, joihin sisältyy Business Basic, joka maksaa 23 dollaria kuukaudessa maksujen vastaanottamiseksi verkossa, Business Unlimited maksaa 27 dollaria kuukaudessa ammattimaisella logolla, Google Analytics -integraatio ja paljon muuta. Liiketoiminnan VIP-suunnitelma on tarkoitettu täysin varustellulle digitaalikaupalle, joka maksaa 35 dollaria kuukaudessa rajoittamattomalla kaistanleveydellä ja 50 Gt tallennustilalla. Yrityssuunnitelma on tarkoitettu valtaville yrityksille, joilla on kansainvälinen edustus, valmis maksamaan 500 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

WooCommerce – WordPressin verkkokauppalaajennus

WooCommerce - WordPressin verkkokauppalaajennus

WooCommerce – on ilmainen WordPress plugin, joka on kehitetty käyttäjille, jotka haluavat pysyä kiinni suosituin CMS ja käytä sitä tuotteiden myymiseen verkossa. Käyttäjien tulisi selvästi ymmärtää, että sitä ei voida käyttää erillisenä alustana verkkokauppojen rakentamiseen. Se on lisäosa olemassa olevaan WP-pohjaiseen alustaan. Laajennuksessa on yksinkertainen tuotehallintajärjestelmä laajennusten ja premium-palvelujen lisäksi, jotka edistävät yritystäsi verkossa.

Tässä on joitain perusominaisuuksia, joita on etsittävä WooCommerce:

 • Helppokäyttöisyys – tämä erityinen ominaisuus viittaa itse laajennuksen hallintaan. Se ei vaadi erityisiä taitoja tai tietoja. Sinulla on oltava vain asennettu ja aktivoitava aivan kuten mikä tahansa muu WP-laajennus. Asennusprosessi sisältää useita helppoja vaiheita, joissa voit määrittää valuutan, valita yhteyden maksutavat, asettaa lähetysvaatimukset jne.
 • Tuotehallinta – Tuotteiden hallinta WooCommerce-palvelulla on oikeastaan ​​sama kuin uuden artikkelin lisääminen WordPressiin. Voit lisätä esinekuvauksia, ladata valokuvia, luoda uusia tuoteluokkia ja kokoelmia, asettaa SEO-asetukset jokaiselle tuotesivulle ja paljon muuta. Jos et ole uusi CMS: ssä, löydät tuotteen hallintajärjestelmän erittäin helpoksi.
 • Plugins ja integraatiot – Kun sitä käytetään yhdessä WordPressin kanssa, WooCommerce on yhteensopiva tuhansien muiden laajennusten kanssa, jotka sisältävät raportointityökalut, SEO-instrumentit, kassatyökalut ja paljon muuta. Se voidaan liittää MailChimp- ja muihin sähköpostimarkkinointipalveluihin. Lisäksi laajennuksella on omat laajennuksensa tuotteiden mainostamiseksi palkintojen, promokoodien, WooCommerce-pisteiden ja muiden maksettujen palveluiden avulla.

WooCommerce-hinta: käyttäjät voivat asentaa ja käyttää laajennusta ilman kustannuksia. Sen ilmainen versio tarjoaa kuitenkin vain perustoiminnot tuotteiden myynnin aloittamiseksi verkossa. Jos tarvitset ylimääräisiä markkinointivälineitä, joudut maksamaan erillisistä laajennuksista ja kolmansien osapuolien palveluista. Hinta voi vaihdella 40–300 dollaria. Lisäksi sinulla on tarkoitus olla verkkotunnus ja hosting. Paras vaihtoehto on valita WP: lle optimoidut palvelinratkaisut, kuten Bluehost. Ne alkavat 2,95 dollaria kuukaudessa. Lisäksi tarvitset premium-WP-teemaa erottautuaksesi.

Kokeile WooCommercea ilmaiseksi

Volusion – ostoskoriohjelmistovaihtoehto

Volusion - ostoskoriohjelmistovaihtoehto

Volusion – on tunnettu verkkosivustojen rakentaja, joka on luotu auttamaan käyttäjiä rakentamaan verkkokaupan verkkosivustoja. Avainalustan etuna on se, että se toimii hyvin aloittelijoille ja kokeneille kehittäjille. Voit joko valita mallin, tehdä pieniä asetuksia ja siirtyä elämään tai sukeltaa syvälle web-suunnitteluun ja mukauttamiseen. Mitä valitsetkin, järjestelmä tuo tarpeeksi ominaisuuksia kehittääksesi valmista sivuston tyhjästä (katso oikea Esimerkkejä Volusion-verkkosivustoista).

Voluusio-ominaisuudet ovat seuraavat:

 • Verkkokaupan rakentaja – verkkosivustoeditori on lopullinen verkkokaupan rakentaja, jonka avulla käyttäjät voivat luoda tuotesivuja, jakaa tavarat luokkiin, asettaa asetukset, ladata kuvia ja paljon muuta.
 • SEO ja raportointi – Käyttäjät pääsevät mukautettuun Volusion-kojelautaan, jossa he voivat muokata SEO: ta ja muita asetuksia. Ne sisältävät mukautetut URL-osoitteet, SEO-otsikot ja -kuvaukset, tuotesivun sisällönkuvauskentät ja paljon muuta. Alustan avulla voit myös muokata alt-määritteitä ja tehdä tuotekuvista SEO-ystävällisempiä sekä verkkokauppaa yleensä.
 • Intuitiivinen tuotehallinta – Tuotteiden hallinta Volusionilla on erittäin helppoa. Alustan kehittäjät loivat erillisen sivun, jolla käyttäjät voivat luoda uusia luokkia ja alaluokkia sekä muokata olemassa olevia. Jokainen kenttä on muokattavissa ja muokattavissa – tuotteiden SEO-asetuksista ja valokuvista tekstisisältöön, tuotevaihtoehtoihin, tietueisiin jne.
 • Parannettu joustavuus – Jos haluat käynnistää kasvavan ja skaalautuvan liiketoiminnan, pääset innokkaasti pääsemään joillekin maailman suurimmista markkinoista. Volusion voidaan integroida eBayn ja Amazonin kanssa maksimaalisen valotuksen saavuttamiseksi. Lisäksi käyttäjät arvostavat yli 30 erilaista maksutapaa, jotka ovat saatavana saumattomaan integrointiin perinteisten maksuyhdyskäytävien, kuten Paypal ja Stripe, lisäksi..

Voluusiohinta: alusta tarjoaa neljä erilaista suunnitelmaa valita kaupan koon, myytävien tuotteiden lukumäärän ja muiden ominaisuuksien mukaan. Suunnitelmiin sisältyy Persona (29 dollaria kuukaudessa), Ammattilainen (79 dollaria kuukaudessa), Liiketoiminta (299 dollaria kuukaudessa) ja Prime (neuvoteltavissa). Mitä enemmän myyntiä odotat vuodessa, sitä korkeampaa suunnitelmaa tarvitset. Jokainen suunnitelma sisältää sisäänrakennetut SEO-työkalut, varastonhallinnan ja paljon muuta. Ensiluokkaiset suunnitelmat sisältävät lisäksi ostoskorista luopumisen, puhelintilaukset ja muut ominaisuudet.

Kokeile Volusionia ilmaiseksi

3dcart – Vaihtoehtoinen verkkokaupan ohjelmisto

3dcart - Vaihtoehtoinen verkkokaupan ohjelmisto

3dcart – on yksi pisimmistä sähköisen kaupan verkkosivustojen rakentajista, joka lanseerattiin vuonna 1997. Alusta on alan veteraani, joka toimittaa valikoiman myynti-, markkinointi- ja markkinointityökaluja. Sen mukana tulee helppokäyttöisyys, joka tekee ohjelmistosta hyvän aloittelijoille.

Tässä on joitain syitä, miksi 3dcart voisi olla hyvä vaihtoehto:

 • Tuotesivun mukauttaminen – käyttäjät voivat valita kolmesta lisättävästä tuotetyypistä. Ne sisältävät digitaaliset, fyysiset tavarat ja lahjakortit / sertifikaatit. Niitä on mahdollista lajitella luokkien mukaan, hallita tuoteluetteloita, muokata toimitus-tietoja, ladata kuvia ja muokata kuvauksia.
 • Markkinointi – ohjelmistossa on sisäänrakennetut palvelut ja markkinointivälineet. Tulevaisuudessa myymälässäsi on integroidut ostoslaajennukset, kuten Nextag, Feed Export, Shopzilla ja muut. Jokainen laajennus voidaan asettaa manuaalisesti. Siellä on myös Promotion Manager -työkalu, jolla luodaan erikoistarjouksia, myyntiä ja henkilökohtaisia ​​tarjouksia tiettyihin algoritmeihin perustuen.
 • tilastot & Analytics – 3dcart tarjoaa tehokkaan raportointiominaisuuden, joka tarjoaa erityyppisiä kaavioita ja tilastoja. Käyttäjät voivat seurata ostajien toimintaa ja online-istuntoja. Analyyttiset instrumentit tuovat esiin asiakkaiden suosikki- ja myydyimmät tuotteet. Järjestelmä mahdollistaa lähetyskohteiden ja useimmiten käytettyjen maksuyhdyskäytävien yleiskatsauksen.
 • SEO-asetukset – parantaaksesi sivustosi sijoitusta, alusta tarjoaa edistyneitä SEO-optimointityökaluja, joiden avulla käyttäjät voivat muokata sivustokarttaa ja robotitiedostoja, asettaa 301 uudelleenohjausta kohdesivulle, työskennellä Open Graph -arvojen kanssa ja paljon muuta.

3d-ostoskorin hinta: kukin viidestä saatavilla olevasta 3dcart-suunnitelmasta tarjoaa verkkotunnuksen rekisteröinnin, integroidun ostoskoritoiminnon, rajoittamattoman tilauksen ja kaistanleveyden, sisäänrakennetun blogitoiminnon ja paljon muuta. Suunnitelmat ovat seuraavat: Startup Store (19 dollaria kuukaudessa), Perusmyymälä (29 dollaria kuukaudessa), Plus Store (79 dollaria kuukaudessa), Power Store (129 dollaria kuukaudessa) ja Pro Store (229 dollaria kuukaudessa). Kaikissa suunnitelmissa on nolla transaktiomaksu.

Kokeile 3dcart ilmaiseksi

Ruututila – monitoimilaite SaaS-verkkosivustojen rakennustyökalu

Ruututila - monitoimilaite SaaS-verkkosivustojen rakennustyökalu

Squarespace – on all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, joka sisältää kokoelman tyylikkäitä teemoja keskittyen verkkokauppaan. Kaikissa malleissa on integroitu myyntivaihtoehto, joka antaa aloittelijoille mahdollisuuden siirtyä reagoimaan uusien ja täysin varustellun digitaalikauppojensa kanssa minuuteissa (katso oikea Ruututilakaupat). Arvostat joukon inventaario- ja tuotehallintatyökaluja intuitiivisen sisällönhallinnan, mainostyökalujen ja muun lisäksi.

 • Valmiit mallit – kun sinun on käynnistettävä Squarespace-sovelluksella rakennettu digitaalikauppa, sinun on valittava vain malli ja muokattava sisältöä. Lohkojen ja komponenttien valinnassa on kaikki tarvitsemasi, mukaan lukien CTA-lohkot, hankintamuodot, tuotegalleriat, yhteystiedot ja paljon muuta. Mitään teknisiä taitoja tai manuaalista asennusta ei tarvita.
 • Sisällönhallinta – Tuotehallintaominaisuus toteutetaan mukautetun sisällönhallinnan kautta. Työkalun avulla on helppo muokata jokaista tuotetta. Tekstien muokkaamisen ja kuvien lähettämisen lisäksi käyttäjät voivat luoda erillisiä tuoteryhmiä, muuttaa hintoja, tarjota useita tuotevariaatioita ja muunnoksia.
 • Sisäänrakennetut ominaisuudet – Vaikka ohjelmisto ei luota kolmansien osapuolien palveluihin tai widgetteihin, se tarjoaa joitain omia sisäänrakennettuja instrumentteja. Esimerkiksi on olemassa automaattinen hälytysjärjestelmä, joka ilmoittaa käyttäjälle tuotteen loppumisesta.
 • Integroidut maksuportit – sinun ei tarvitse yhdistää maksutapoja manuaalisesti, kun käytät Squarespace-tilaa. Ne ovat jo asetettu ja käyttövalmiita. Vaikka järjestelmä ei tarjoa kovin rikas vaihtoehtoa, saatat silti hyödyntää kaikkia käytettävissä olevia Paypal-, Stripe- tai Apple Pay -palveluita. Stripen kanssa tehdyn kumppanuuden ansiosta on mahdollista saada palkkaa suoraan. Mutta ominaisuuden käyttämisellä sinulla on oltava kelvollinen pankkitili.
 • Markkinointityökalut – hyötyä parantuneesta asiakasuskollisuudesta ja luoda erityistarjouksia asiakkaillesi tarjouskoodien, kuponkien, mainos ponnahdusikkunoiden, ilmoituspalkkien ja muun avulla. Voit luoda ja muokata omaa mainoskampanjaasi.

Ruututilan hinta: neljä suurta Squarespace-suunnitelmaa sisältää henkilökohtaisen (12 dollaria kuukaudessa), Liiketoiminta (18 dollaria kuukaudessa), Perus (26 dollaria kuukaudessa) ja Advanced (40 dollaria kuukaudessa). Ilmainen SSL, verkkotunnus, mallit, SEO ja muut ominaisuudet sisältyvät hintaan. Premium-suunnitelmat tarjoavat lisäksi myyntipisteen ratkaisun, lahjakortit, verkkokaupan analytiikan ja muut kätevät työkalut.

Kokeile Squarespace ilmaiseksi

Magento – pienyritysten verkkokauppaalusta

Magento - pienyritysten verkkokauppaalusta

Magento – on luultavasti markkinoiden löydyin ja tehokkain verkkokaupan CMS. Vaikka aloittaminen vaatii hieman oppimiskäyrää, ohjelmisto on täydellinen rakentamaan ja hallitsemaan mitä tahansa digitaalikauppaa koosta tai erikoistumisesta huolimatta. Järjestelmä tarjoaa erilaisia ​​lisäosia ja laajennuksia liikkeen ylläpitämiseen ja tuotteiden jakeluun maailmanlaajuisesti.

Tässä on joitain tärkeimpiä ominaisuuksia, joita Magento tarjoaa:

 • Tuotteiden hallinta – ohjelmisto on CMS. Se tarkoittaa maksimaalista joustavuutta tuotesivun ja sisällön muokkaamisessa. Käyttäjät voivat helposti lisätä uusia kohteita, muuttaa ja päivittää perustietoja, kuten otsikkoa tai kuvausta, luoda ja valita eri kategorioista, tehdä SEO-asetukset jokaiselle tuotesivulle.
 • Markkinointityökalut – Magenton avulla käyttäjät saavat joitain ainutlaatuisia mainosmahdollisuuksia, kuten asiakkaan toivelistan luomista tiettyjen tavaroiden mainostamiseksi myös tarjouskoodien avulla, joita jaetaan fyysisesti tai verkossa. Kauppojen omistajat voivat myös luoda luettelon parhaista tuotteista, luoda vertailuja yksityiskohtaisempiin kuvauksiin ja esityksiin.
 • maksutavat – Alustan käyttäjät voivat valita ilmaisten ja maksettujen maksuväylien joukosta. Toisaalta on mahdollista yhdistää Paypal, Stripe tai Braintree nollahintaan. Toisaalta voit kytkeä lisätyökaluja maksukorttien käsittelemiseen. Mutta nämä ovat vain maksettuja vaihtoehtoja.
 • Kassalle – tuotteiden ostaminen on helppoa Magenton kanssa. Joko rekisteröityneet käyttäjät tai vieraat voivat hoitaa kassan, mikä säästää aikaa. He näkevät lopullisen hinnan, johon sisältyy vero- ja toimituskulut, ja lasketaan automaattisesti.

Magento hinta: avoimen lähdekoodin alustaa voidaan käyttää vapaasti. Täysin varustetun myymälän käynnistämiseksi tarvitaan kuitenkin lisälaajennuksia. Sinun on myös huolehdittava verkkotunnuksesta ja isännöinnistä. Molemmat saattavat maksaa sinulle 10–50 dollaria tai enemmän kuukaudessa. Lisäksi kannattaa ehkä erottua yksinoikeudella Magento-mallilla premium-luettelosta. Valmistaudu tässä tapauksessa maksamaan ylimääräiset 20–400 dollaria.

Kokeile Magentoa ilmaiseksi

johtopäätös

BigCommerce – on ehdottomasti hyvä SaaS-alusta verkkokaupan tarpeisiin. Se on hyvä valinta kauppiaille, jotka haluavat myydä sekä digitaalisia että fyysisiä tuotteita. Lisäksi järjestelmää on erittäin helppo käyttää, mikä tekee siitä täydellisen valinnan aloittelijoille, jotka haluavat käyttää räätälöityä tuotekirjastoa, integroituja toimitusvaihtoehtoja, sisäänrakennettua kassan toiminnallisuutta ja paljon muuta.

Samaan aikaan BigCommerceista puuttuu varmasti edistyneitä työkaluja tuotteiden hallintaan ja mainostamiseen. Rajoitettu teemakokoelma ja pienimmät mukauttamisominaisuudet voivat olla kriittinen haittapuoli vaativille yrittäjille. Täältä saatat tarvita joustavamman ja omistetun verkkokaupparatkaisun yllä olevaan luetteloon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map