CMS vs Verkkosivuston rakentaja

CM vs verkkosivujen rakentaja


Verkkosivun luominen alusta alkaen on tullut helpommaksi kuin koskaan ennen. Vaikka aloittelijat voivat valita yksinkertaisen verkkosivustojen rakentajan intuitiivisella käyttöliittymällä ja vetämällä ja pudottamalla -toiminnolla, jotta voidaan luoda ja ottaa käyttöön kirjaimellisesti minkä tahansa tyyppisiä sivustoja ilman koodaustaitoja, kokeneemmat kehittäjät suosivat yleensä CMS: ää (sisällönhallintajärjestelmiä), joilla on enemmän verkkosuunnitteluvapautta toteuttaa mikä tahansa tyyli ja hyötyä parannetusta joustavuudesta. Valinta perustuu pääasiassa käyttäjän tavoitteisiin ja tekniseen taustaan.

Nopea tilannekuva:

CMSCMS – on monimutkaisempi alusta, joka yleensä tulee avoimen lähdekoodin ratkaisuna. Se ei tarkoita rajoituksia web-suunnittelussa ja räätälöinnissä. Hyvä HTML: n ja CSS: n tuntemus antaa sinun luoda kirjaimellisesti mitä tahansa verkkosivuja, joissa on itse muotoillut elementit ja lohkot, jotta sivustosi erottuu kilpailijoista. Tavoitteidesi saavuttamiseksi sinulla on oltava hyvä koodauskokemus ja tekninen tausta. Bluehost.com

Verkkosivun rakentajaVerkkosivun rakentaja – on hyvä vaihtoehto muille kuin teknikkoille ja aloittelijoille, jotka eivät halua suorittaa oppimista. Tällaisissa alustoissa on yleensä DIY-elementtejä ja vedä ja pudota -toiminnot, jotta rakennusprosessi olisi yksinkertainen, nopea ja suoraviivainen. Ohjelmisto tarjoaa valmiita malleja ja asetteluja, joissa on sisäänrakennetut ominaisuudet, sovellukset ja lisäosat, kun taas kolmannen osapuolen integrointi saattaa olla edelleen käytettävissä. Wix.com

Joten mikä on paras vaihtoehto toiminnallisuuden, hinnan, joustavuuden ja muiden tärkeiden tekijöiden suhteen? CMS vs Website Builder korostaa molempien alustojen tärkeimpiä osumia ja puutteita määrittelemällä sen, joka palvelee erityisiä tavoitteitasi eniten.

1. Helppokäyttöisyys

 • CMS. Tämän luokan järjestelmät ovat ohjelmia, jotka on asennettava hosting (etäpalvelin, eli levy erityiseen Internetiin kytketyssä tietokoneessa). Tämä on ohjelmisto – aivan kuten mikä tahansa tietokoneessa käyttämäsi. Ainoa ero on, että tämä ohjelmisto on asennettava tietokoneelle, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden ja mukana tulee erityiset laitteet ja asetukset. Tämä vaaditaan, jotta järjestelmällä luodut verkkosivustot ovat käytettävissä maailmanlaajuisessa verkossa. Tämä on palvelin, jonka voit ostaa mistä tahansa palveluntarjoajasta.

  Wordpress Editor

  CMS: n käyttöprosessi on seuraava: järjestelmän lataus, asennus ja perusasetukset (sinun on luotava ja asennettava tietokanta, johon verkkosivustosi sisältö tallennetaan). Sitten sinun on määritettävä isäntä tietyn järjestelmän tarpeiden täyttämiseksi (vivahteet voivat vaihdella).

  Tämän jälkeen voit aloittaa työskentelyn verkkosivustollasi. Tämä tarkoittaa, että et mene ilman mitään valmisteluja. Kyllä, on isäntiä, joilla on asetukset suositun CMS: n (WordPress tai esimerkiksi Opencart). Seurauksena on verkkosivuston kojetaulu, isännän ohjauspaneeli ja verkkotunnusrekisteritili (voit joskus ostaa verkkotunnuksen isännöintipalveluntarjoajalta). Näin saat 2-3 kirjautumisparia, salasanoja ja käyttöliittymiä, joita tarvitaan verkkosivustosi asianmukaiseen toimintaan. Tämä on liian paljon ja hankalaa.

 • Verkkosivun rakentaja. Tämän tyyppisten järjestelmien tärkein ero on laatikosta riippumaton ominaisuusjoukko. Tämä tarkoittaa, että jos palvelun virallisella verkkosivustolla ilmoitetaan, että järjestelmää voidaan käyttää esimerkiksi blogien ja verkkokauppojen luomiseen, niin saat kaikki tarvittavat toiminnalliset elementit näiden verkkosivustojen toteuttamiseen. Lisätyökaluja ei tarvitse etsiä / ostaa. Ylläpito (joka on jo asennettu), mahdollisuus rekisteröidä verkkotunnus ja joukko malleja tarjotaan kompleksissa. Tämä on saatavana saman käyttöliittymän muodossa ja on erittäin kätevä aloittelijoille. Rekisteröit vain järjestelmässä ja alat käyttää sitä. Verkkosivun rakentajan kotisivun vierailusta vie vain muutama minuutti siihen asti, kun aloitat työskentelyn sen kanssa. Tämä on kätevää.
 • Verkkosivun rakennustoimittaja

  Tällaiset järjestelmät oli alun perin tarkoitettu aloittelijoille, ja ne luotiin vaihtoehtona monimutkaiselle CMS: lle ja käsin kirjoitetuille koodeille. Suurin osa heistä ei tarvitse mitään koodausta, suunnittelutaitoja ja tiettyä verkkosivustorakennetta. Niiden rajapintoihin sisältyy pääsääntöisesti rikas sarja vinkkejä, UKK-tietoja, online-chatteja jne. Tärkeintä on tässä, että mallit tulevat esittelysisällöksi. Tarkasteltuaan sitä aloittelija ymmärtää paremmin, kuinka verkkosivusto tulisi suunnitella ja minkä sisällön pitäisi olla siellä saatavilla.

  Laadukkaiden verkkosivustojen rakentajien tarjoamat ominaisuudet ovat enemmän kuin tarpeellisia kehittyneiden ja visuaalisesti miellyttävien verkkosivustojen kehittämiseksi. Niitä on helppo käyttää sekä web-suunnittelun ammattilaisten (vakioprojektien nopeampi luominen) että aloittelijoiden (tämä on usein ainoa tapa luoda verkkosivusto, jolla ei ole ollenkaan taitoja).

CMS vs Verkkosivuston rakentaja: Jos työskentelet CMS: n kanssa, olet vastuussa kirjaimellisesti jokaisesta toiminnosta verkkosivuston valikon, sivujen, luokkien jne. luomisesta, laajennusten lisäämiseen ja päivittämiseen, verkkotunnuksen rekisteröintiin, paikan etsimiseen tulevan verkkosivustosi ylläpitämiseksi ja muusta. Verkkosivuston rakentaja toimittaa all-in-one-ratkaisuna ilmaisia ​​tai maksettuja malleja, mukautettuja widgettejä integroitavaksi, ilmaista verkkotunnusta ja hosting-palveluita. Vaikka se saattaa olla hiukan kalliimpi, säästät enemmän aikaa sivustosi rakentamiseen ja käyttöönottoon.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • CMS. Tämän luokan palveluilla on yleensä perusominaisuudet. Ne kaikki tukevat kuitenkin ylimääräisten komponenttien, kuten moduulien, laajennusten, sovellusten, komentosarjojen, asentamista (nimet voivat vaihdella, mutta ydin pysyy samana), mikä lisää ominaisuuksia, joita ei ole saatavana osakeversiossa..

  WordPress-hallintapaneeli

  Jokaisella CMS: llä on omat moduulit, jotka eivät ole yhteensopivia muiden järjestelmien kanssa. Tämä tarkoittaa, että tällaisen verkkosivustojen rakentajan tehokkaaseen käyttöön on ymmärrettävä sen moduulien ekosysteemit ja niiden asennuksen / käytön algoritmit kyseisessä tapauksessa. Tässä havaitsemme pirstoutumista – erilaisten moduulien käyttöä, joilla on monipuolinen laatutaso, kustannukset ja käyttömukavuus. Siksi on niin ongelmallista muuttaa CMS: ää ja kokeilla järjestelmiä etsiessäsi sopivinta ratkaisua.

  WordPress-laajennukset

  Suurimmalla osalla CMS: ää ei ole selkeää erikoistumista, ja se tarjoaa kehyksen moduulien asentamiseen, koodaamiseen ja tarvittavien ominaisuuksien hankkimiseen. FTP-pääsy verkkosivustojen isäntätiedostoihin mahdollistaa minkä tahansa verkkosivutiedostojen muokkaamisen, jos sinulla on tällainen kokemus. Pääsääntöisesti CMS: n käyttämiseksi sinun on asennettava sovelluksia online-maksujen, sosiaalipalveluiden, SEO-optimointityökalujen hankkimiseksi (tätä tarvitaan monistettujen sivujen ongelmien ratkaisemiseksi, ihmisille sopivien URL-osoitteiden kanssa työskentelemiseen jne.), Muokata materiaaleja ja näyttää verkkosivujen parempaan suunnitteluun tarvittaville elementeille (liukusäätimet, välilehdet, ylimääräiset skriptit, galleriat jne.). Kaikki valitut elementit toteutetaan standardikomplektiossa joko alkeellisella tasolla tai niitä ei toteuteta ollenkaan.

 • Verkkosivun rakentaja. Tälle järjestelmälle tyypilliset asetukset on selkeästi hahmoteltu sen erikoistumisesta ja niitä voidaan laajentaa käyttämällä brändijärjestelmäsovelluksia joissakin tapauksissa (esimerkiksi Wix). Tämä tarkoittaa, että saat joukon widgettejä tai moduuleja, joita tarvitaan tietyn tehtävän ratkaisemiseksi. Verkkopalvelut tarjoavat pääsääntöisesti jopa enemmän vaihtoehtoja kuin saatat tarvita, mutta täällä ei ole mitään ylimääräistä.

  Verkkosivun rakennusvaikutukset

  Liiallinen toiminnallisuus vaikeuttaa jonkin verran järjestelmän käyttöä. Joten et joko löydä sitä ollenkaan tai se toimitetaan sarjana valinnaisia ​​sovelluksia, jotka voidaan asentaa. Mielenkiintoinen vivahdus on, että sovellukset ovat kirjoittaneet verkkosivuston rakentajan kehittäjät, jotka saattavat myös valvoa niiden laatua. Tämä lopulta takaa niiden yhteensopivuuden ja oikean työn.

 • Kun valitset verkkokauppasivustojen rakentaja, Esimerkiksi, saat varmasti kätevän työkalun, jolla hyväksyt online-maksut, ostoskorin ja asetukset, mahdollisuuden valita lähetysparametrit, verot, valuutta, näyttää ikkunan näyttöasetukset ja tietyn tuotteen asetukset, SEO ja temaattiset mallit. Tämä on vähimmäisvaatimus.

  Wix eCommerce Editor

  Monet suositut palvelut tarjoavat sinulle paljon enemmän vaihtoehtoja (lisäkentät tuotteille, lomakkeen määritys, tuotteiden tuonti / vienti CSV / XML-tiedostoista, mahdollisuus laskun lähettämiseen, integroitu CRM jne.). Siksi tietty joukko vaihtoehtoja riippuu valitusta verkkosivuston rakentajasta. Valitse vain paras niche-ratkaisu ja hanki kaikki tarvitsemasi. Tämä on varma tapa tehdä oikea valinta.

CMS vs Verkkosivuston rakentaja: CMS näyttää ensi silmäyksellä joustavammalta, ja siinä on valtava valikoima integroitavia laajennuksia, sovelluksia, lisäosia ja kolmansien osapuolien palveluita. Lisäksi käyttäjät voivat käyttää enemmän verkkokauppaa, Analyticsia, käyttäjien hankkimista ja muita työkaluja, joista voi olla paljon hyötyä. Kaikkien niiden käsittely voi kuitenkin olla vaivaa käyttäjille, joilla on vain vähän kokemusta CMS: n käytöstä. Samanaikaisesti kaikki laajennukset ovat sivukehittäjien kehittämiä, mikä voi johtaa virheisiin ja haitallisiin koodeihin. Verkkosivustojen rakentajat ovat yksinkertaisempia tältä kannalta ja tarjoavat widgetit ja lisäosat yhdessä paketissa. Sinun ei tarvitse huolehtia päivityksistä tai maksaa premium-laajennusversioista.

3. Suunnittelu

 • CMS. Pääsääntöisesti käyttäjä saa useita vakiomalleja (yleensä 3–6 teemaa, mutta tämä määrä voi joskus kasvaa) verkkosivuston asentamisen jälkeen isännöintiin. Nämä mallit ovat yleisiä. Niiden muotoilu on erittäin yksinkertainen ja ne toimivat hyvin manuaaliseen mukauttamiseen koodin muokkaamisen avulla. Tämä on raaka-aine tulevalle verkkosivustolle, jolla on hyvin kirjoitettu koodi. Lähes kukaan eikä koskaan käytä sitä osakeversiossa.

  CMS (WordPress) -mallit

  Sopivin ratkaisu on ainutlaatuisen suunnittelun hankinta CMS-kehittäjiltä tai muulta verkkostudiosta, jolla on kumppanuussuhteita järjestelmään. Voit myös luoda oman mallin, mutta sinun on otettava huomioon käyttämäsi CMS-koodin erityispiirteet. Tämä vaihtoehto toimii yksinomaan ammattilaisille.

  Joissakin CMS-järjestelmissä on laaja mallikokoelma, mutta niitä ei ole paljon. Yleensä käyttäjän täytyy ostaa yksilölliset mallit tai mukauttaa vakiomalleja. Mitä suositumpi järjestelmä on, sitä enemmän verkkostudioita suunnittelee malleja sille. Voit myös löytää ja ladata ilmaisia ​​malleja globaalista verkosta, mutta tällaiset näytteet ovat 99% tapauksista pilaantuneet integroitujen ulkoisten linkkien avulla.. On parempi ostaa laadukas ainutlaatuinen malli luotetulta web-kehittäjältä. Ei ole järkeä käyttää vakiomalleja ilman asianmukaista räätälöintia. Yleensä tarvitset rahaa tai edistyneitä web-suunnittelutaitoja saadaksesi mukavan CMS-suunnittelun.

 • Verkkosivun rakentaja. Kaikissa tämän tyyppisissä järjestelmissä on tietty määrä malleja (kymmenestä tuhanteen). Niiden laatu vaihtelee paljon eri alustoilla, mutta se on silti kunnollisella tasolla. Parhaiden palvelujen mallit tekevät kaikista vaikutuksen vetovoimallaan ja suunnittelutapojen monipuolisuudella. Useimmissa tapauksissa mallit lajitellaan ostamaan teemoja, mukana on kätevä esikatseluvaihtoehto ja nopea muutos verkkosivuston suunnitteluprosessissa. Pääsääntöisesti sinun on valittava malli järjestelmään rekisteröinnin jälkeen. Käyttäjä voi ymmärtää heti alusta alkaen, kuinka valmiin verkkosivusto voi lopulta näyttää.

  Verkkosivun rakennusohjelman (Wix) mallit

  Malliin sisältyy temaattinen demonsisältö, joka merkitsee paljon käyttäjälle. Tutkittuaan otosta aloittelijat saattavat ymmärtää kuinka ja minkä sisällön kanssa he sho4vat. Täytä se saadaksesi visuaalisesti miellyttävän tuloksen. Suunnittelun mukauttamistyökalut ovat saatavilla kaikilla verkkosivustojen rakentajilla. Ne saattavat erota huomattavasti eri järjestelmissä, mutta sinulla on varmasti mahdollisuus määrittää niiden kirjasimet, värimaailmat ja taustat.

  Vaihtoehtoja on enemmän edistyneissä toimittajissa, ja niihin sisältyy mahdollisuus sijoittaa elementit haluttuun järjestykseen, määrittää kappaleet, läpinäkyvyys, muoto, koot jne. Yläpilvi-verkkosivustojen rakentajilla on rikas laatumalli, jota voidaan mukauttaa, suunnitella tyhjästä editorissa tai ladattu verkosta sellaisenaan.

CMS vs Verkkosivuston rakentaja: CMS: n valitseminen tarkoittaa pääsyä laajaan valikoimaan malleja. Voit valita asettelun mistä tahansa verkkosivutyypistä, vaikka jotkut teemat ovat maksettuja. Verkkosivun rakentajat tarjoavat myös joukon valmiita malleja. Niiden valinta on kuitenkin toisinaan melko rajallista, kun taas CMS-toiminnallisuuden avulla voit muuttaa tai mukauttaa mitä tahansa teemaa tarvittavan suunnittelun toteuttamiseksi, kun tiedät kuinka koodata tai työskennellä HTML / CSS: n kanssa. Molemmat vaihtoehdot toimitetaan mobiiliystävällisillä malleilla.

Asiakaspalvelu

 • CMS. Tämän tyyppisissä maksutetuissa järjestelmissä on yleensä parempi asiakastuki. Saat aikarajoitettua premium-teknistä tukea – aivan kuten se, jota käytät hankkiessasi lisensoituja ohjelmistoja. Tämä ajanjakso on yleensä yksi vuosi. Sikäli kuin päivitys seuraavaan tuoteversioon yleensä maksetaan, myös tekninen tuki jatkuu. Tilanteet eroavat kuitenkin toisistaan ​​ja tässä voi olla erilaisia ​​vaihtoehtoja.

  Ilmaisella CMS: llä ei ole suoraa online-keskustelua, toimistoa, postilaatikkoa, josta löytyy kysymyksiä tai valituksia sisältäviä kirjeitä. Tällaiset järjestelmät perustuvat harrastajayhteisöihin, jotka tukevat temaattisia blogeja ja foorumeita. On sanomattakin selvää, että jos sinulla on ongelmia näiden tietolähteiden käytön aikana, kukaan ei korvaa sitä. Lisäksi voi olla melko monimutkaista selvittää, mitä juuri tapahtui verkkosivustollesi ja johtuuko tämä isännöintipalveluntarjoajan, käyttäjän, alustan vai huonolaatuisen moduulin kehittäjän vika..

 • Verkkosivun rakentaja. Sikäli kuin kaikkien tällaisten järjestelmien komponentit ovat yhdessä sarjassa (ohjelmisto, isäntä, alusta), verkkosivustojen kehittäjillä on paljon helpompaa hallita heidän tuotteensa toimintaa. Tällaiset palvelut ovat yleensä maksullisia. Tämän ominaisuuden ansiosta he tarjoavat usein teknistä tukea, kuten suorakeskustelua, palautetta sähköpostisivulomakkeilla, mahdollisuuden ottaa yhteyttä johtajaan. Heillä on toimistoja, lisenssejä jne. Joten jos sinulla on ongelmia, voit ottaa heihin yhteyttä tarvittaessa.

  Sikäli kuin verkkopalvelut tarjoavat liittymäpohjaista asiakastukea, sen kesto on yleensä rajoittamaton. Nautit kaikista järjestelmän eduista, kun käytät sitä. Tällaiset järjestelmät tarjoavat usein verkkosivustojen markkinointipalveluita, räätälöityjä verkkosivustojen luomista jne. Ammattimaiset verkkosivustojen rakentajat tukevat foorumeita, YouTube-kanavia opetusvideoilla, julkaisevat yksityiskohtaisia ​​UKK-tietoja, järjestävät uutisblogit jne..

CMS vs Verkkosivuston rakentaja: Verkkosivuston rakentajille tarjotaan hienostuneempaa ja ammattimaisempaa tukea. CMS: n avulla olet itse jättänyt itsellesi joitain kolmansien osapuolien videoita ja keskusteluja, joita voit kohdata verkossa. Toisin sanoen, ei ole erillistä CMS-tukea, ellet ole valinnut maksettuja alustoja. Verkkosivuston rakentajille tarjotaan täysimittainen apu, mukaan lukien live-keskustelut, puhelimet, lipunmyyntijärjestelmät, video-oppaat, räätälöidyt blogit ja paikalliset yhteisöt..

5. Hinnoittelupolitiikka

Alustojen kustannukset vaihtelevat paljon. Lähes kaikki pilvisivustojen rakentajat ovat liittymäpohjaisia, mikä on melko loogista. Ne tarjoavat majoitusta ja toimivat usein verkkotunnusrekistereinä (he vain antavat sen bonuksena). Kun käytät ilmaista CMS-palvelua, joudut myös maksamaan isännöinnistä tilauksen ehtojen suhteen.

 • CMS-lisenssien hinta vaihtelee myös ja voi nousta jopa 1000 dollariin tai enemmän. Edullisin niistä voi maksaa noin 200–300 dollaria. On myös tärkeää harkita ylimääräisten laajennusten ja mallien kustannuksia, jos niitä on saatavana. Näin ollen jopa halvin CMS voi maksaa sinulle noin 600 dollaria (alusta, isäntä, verkkotunnus ja malli).

 • Verkkosivustojen rakentajien käyttökustannukset alkavat 30–40 dollaria vuodessa. Web-kehittäjät tekevät usein alennuksia 15%: sta 50%: iin. Joten, tarkkojen kustannusten laskeminen on vaikeampaa. Tavallinen verkkosivusto maksaa sinulle noin 100 dollaria / vuosi. Jos kyseessä on verkkokauppa, kustannukset ovat noin 2–4 kertaa korkeammat.

Yleensä CMS-verkkosivuston rakentamiskustannukset voivat olla korkeammat tai alhaisemmat verrattuna verkkopalveluihin. Hintaan vaikuttaa monia tekijöitä. Voit ostaa moduuleja / laajennuksia, ohjelmointipalveluita, malleja, vakiona tai VPS-isännät. Myös alustojen kustannukset eroavat toisistaan. Pilvipalveluista on helpompaa maksaa, koska niiden kustannukset ovat ennakoitavammat ja heijastuvat suunnitelmiin. Lisäksi toiminnot tehdään yhdellä tilillä. Ostat suunnitelman ja saat kaiken tarvitsemasi (alusta, hosting, verkkotunnus). Tämä on yksinkertaisempaa, helpompaa ja usein halvempaa.

CMS vs Verkkosivuston rakentaja: olet väärässä ajatellen, että CMS antaa sinun rakentaa verkkosivun nollahinnalla. Sinun tulisi harkita hosting-suunnitelmia, maksettuja malleja ja premium-laajennusversioita. Verkkotunnuksen rekisteröinti ja jotkut muut verkkoon pääsyyn tarvittavat kustannukset. Huono asia on, että jokaisesta prosessista on huolehdittava erikseen. Verkkosivun rakentaja on all-in-one-ratkaisu. Maksat vain kerran ja saat ilmaisia ​​malleja, hosting-, verkkotunnus-, SSS- tai muita ominaisuuksia suunnitelmasta riippuen. Seurauksena on, että meillä on verkkosivustojen rakentaja vielä kustannustehokkaampana ratkaisuna.

Lue myös:
Kuinka paljon maksaa verkkosivuston luominen.
Kuinka saada verkkotunnus ilmaiseksi.

DIY-verkkosivuston kehitys – verkkosivustojen rakentaja tai CMS?

Lopullisen johtopäätöksen tekemiseksi katsotaanpa verkkosivujen suunnittelun tärkeimmät vaiheet. Me käytämme Wix yhtenä suosituimmista verkkosivustojen rakentajista havainnollistaaksesi web-kehitysprosessia täällä:

Verkkosivun luominen verkkosivustojen rakennustyökalulla:

 1. Ilmoittautuminen palveluun tai sähköpostitse tai sosiaalitileillä.
 2. Verkkosivun teeman valitseminen rikkaasta kokoelmasta moderneja reagoivia malleja. Jokaisessa mallissa on esittelyversio, joka tarjoaa verkkosivuston esikatselun eri mobiililaitteiden näytöillä.
 3. Suunnittelu ja sisältö verkkosivustosta visuaalisessa editorissa. Ohjelmistotietoa ei tarvita täällä, widgetit vedävät ja järjestetään hiirellä, sivut lisätään ja poistetaan helposti.
 4. Verkkotunnuksen valitseminen. Kolmannen tason verkkotunnusta käytetään kokeilujakson aikana. Päivitettyäsi premium-suunnitelmaan, voit valita verkkosivustollesi toisen tason verkkotunnuksen.
 5. SEO-asetusten täyttäminen verkkosivujen tehokasta verkkomainontaa varten, verkkosivuston julkaiseminen.
 6. Verkkosivun suunnittelu ja sisällön muokkaaminen, verkkosivuston julkaiseminen ja muutosten tallentaminen.

Sinun ei tarvitse oppia ohjelmointikieliä tai olla erityistä kokemusta näiden 7 vaiheen suorittamiseksi. Kuka tahansa käyttäjä voi luoda verkkosivuston uKit-sovelluksella alle yhden päivän aikana.

Lue myös:
Kuinka luoda verkkosivusto verkkosivustojen rakennustyökalulla.

Kustannus. Lopullinen verkkosivuston hinta sisältää toisen tason verkkotunnuksen kustannukset (noin 11 dollaria vuodessa) ja premium-suunnitelman kustannukset (36 dollaria vuodessa promokoodilla). Verkkosivun rakentajan käytöstä aiheutuvat yleiset kustannukset ovat 47 dollaria vuodessa.

Verkkosivun luominen CMS: llä:

Katsotaanpa tätä Web-sivuston rakentamisen vaiheet WordPess CMS: llä nyt.

 1. Verkkotunnuksen ostaminen – sinun pitäisi aluksi löytää hyvä ja luotettava rekisterinpitäjä.
 2. Isäntävalinnan valinta – sinun pitäisi valita tuhansien palveluntarjoajien ja kymmenien hosting-suunnitelmien joukosta.
 3. CMS: n asentaminen (manuaalinen tai automaattinen hosting-ominaisuuksista riippuen).
 4. Tietokannan luominen ja yhdistäminen.
 5. Teeman valitseminen ja asentaminen.
 6. Teeman määrittäminen kojetaulussa, mukaan lukien tausta, otsikot, fontit, valikko, widgetit.
 7. CMS: n perustaminen. Tähän sisältyy verkkosivun nimen ja kuvauksen täyttäminen, tavallisen linkityypin muuttaminen, pluginin asentaminen SEO-asetusten lisäämiseksi, varmuuskopioiden luominen, luvattoman pääsyn suojaus, roskapostin esto-ominaisuudet ja muut tärkeät toiminnot.
 8. Web-sivujen luominen.
 9. Sisällön julkaiseminen.

CMS: n asettaminen vie enemmän aikaa, varsinkin jos teet sen ensimmäistä kertaa. Sinun on katsottava opetusohjelmaa, luettava oppaita ja foorumeita ymmärtääksesi kuinka houkuttelevia viestejä tai dynaamista kotisivua luodaan. Et voi vain ottaa ja muuttaa lohkojen sijaintia verkkosivulla. Sinulla on malli ja voit lisätä widgettejä sivupalkkiin, luoda valikon kojelautaan, mutta sinun on muokattava koodia CSS-editorissa muuttaaksesi kommenttilomaketta tai suorittaaksesi muita yksinkertaisia ​​toimintoja.

Lue myös:
Kuinka luoda verkkosivusto verkkosivustolla CMS: llä.

Kustannus. CMS-verkkosivuston luomiskustannuksiin sisältyy verkkotunnus (11 dollaria / vuosi), isäntä (laadukas isännöinti maksaa noin 60 dollaria / vuosi), verkkosivuston teema (50 dollaria), joukko laajennuksia (50–150 dollaria). Näin ollen yksinkertaisen WordPress-verkkosivuston yleiset kustannukset ovat noin 170–250 dollaria, joshan itse kehität sitä itse.

Hyödyt ja haitat CMS: n ja Web-sivuston rakentajan käytölle

palvelu:Verkkosivun rakentajaCMS
edut: &# X2714; Helppokäyttöisyys.
&# X2714; Verkkosivuston luomisnopeus visuaalisessa editorissa (useista tunneista jopa pariin päivään).
&# X2714; Web-kehittäjien tarjoama tekninen tuki.
&# X2714; Laajamahdollisuudet erityyppisten verkkosivustojen luomiseen blogeista ja verkkokaupoista aina.
&# X2714; Laaja valikoima laajennuksia edistyneisiin toimintoihin.
&# X2714; Verkkosivun toimittaja käytettävissä visuaalisena ja HTML-järjestelmänä, jonka avulla käyttäjät voivat oppia HTML-perusteet.
haitat ✘ Vakavat rajoitukset verkkosivun koodirakenteen muokkaamiseen.
✘ riittämätön monitoiminto (verrattuna CMS: ään).
✘ Verkkosivuston siirtäminen toiselle isäntä- tai verkkosivustojen rakentajalle.
Programming Tarve oppia ohjelmointikieliä vuorovaikutuksessa järjestelmän kanssa, mukaan lukien mallinvaihto, uusien widgetien lisääminen jne.
✘ Käyttäjä on vastuussa järjestelmän kunnosta, turvallisuudesta ja päivityksistä.

johtopäätös

Sekä CMS että verkkosivustojen rakentajat saattavat olla hyödyllisiä sivuston käynnistäminen tyhjästä. Sinun on kuitenkin ymmärrettävä selvästi verkkosivustosi tavoitteet ja tarkoitukset, joita sen pitäisi palvella. Sinun täytyy miettiä eteenpäin tapaa, jolla haluat olla vuorovaikutuksessa yleisön kanssa, ja työkaluja, joita saatat tarvita sitä varten. Tässä tapauksessa on selvää, mikä alusta on parempi vaihtoehto ja miksi.

CMSCMS on parempi vaihtoehto kokeneille web-suunnittelijoille ja -koodereille, jotka eivät pelkää monimutkaisuutta ja joutuvat luomaan ainutlaatuisen verkkosivuprojektin räätälöityyn muotoiluun. Se on hieno niille, jotka pystyvät käsittelemään erilaisia ​​prosesseja erikseen, eivät vaadi valmiita ratkaisuja ja haluavat maksimaalisen vapauden joustavuuden, integroinnin tai web-suunnittelun suhteen. Bluehost.com

Verkkosivun rakentajaVerkkosivun rakentaja on yksinkertaisempi, nopeampi ja edullisempi tapa aloittelijoille ottaa käyttöön uudet verkkoprojektinsa. Sitä on erittäin helppo käyttää. Se toimittaa kaikki tarvittavat toiminnot ja ominaisuudet laatikosta riippuen sivustotyypistä. Maksat vain kerran ja saat käyttövalmiita työkaluja ilman, että sinun tarvitse huolehtia päivityksistä, verkkotunnuksesta tai isännöinnistä. Wix.com

Yhteenvetona voidaan todeta, että verkkosivustojen rakentajat vievät digitaalisen areenan myrskyn avulla tarjoamalla yhä useammalle aloittelijoille uskomattomia rakennustyökaluja keksimään julkaistavan projektin vähimmäisajassa. CMS on edelleen melko suosittu, vaikka uusi AI-pohjainen ja muut verkkosivustojen rakennusinstrumentit ajavat tiili-laastin ohjelmistoja takaisin.

Yleiskatsaus vertailutaulukko

Ohjelmisto:Verkkosivun rakentajaCMS
Paras:Pieni yritys, portfoliot, paikalliset verkkokaupatSuuret projektit, portaalit, verkkohypermarketit
helppousParas ei-teknisilleOpi, opi ja oppi uudelleen – liian kova aloittelijoille
Verkkosivumallit:Ennalta suunnitellut ilmaiset mallit, joita voidaan helposti mukauttaaPaljon malleja, mutta sinun tulee valita se huolellisesti – jotkut niistä ovat heikkolaatuisia
Tekninen tuki:Vahva tukitiimiIlmaisella CMS: llä ei ole mitään virallista tukea paitsi käyttäjien yhteisössä
SEO-vaihtoehdot:Tehokkaat SEO-työkalutSinun on asennettava ulkoiset laajennukset Web-sivuston SEO hallitsemiseksi oikealla tavalla

Kokeile Web-sivuston rakentajaa nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map