Duda vs neliötila

duda vs neliötila


Ensimmäinen mielesi mielessä oleva kysymys verkkosivustojen luomisesta koskee oikean web-rakennustyökalun valintaa. Nykyaikaiset web-suunnittelumarkkinat ovat runsaasti verkkosivustojen kehitysjärjestelmissä, jotka eroavat ominaisuusjoukkojen, toimintojen, niche-erikoistumisen ja muiden tärkeiden parametrien välillä.

Dudaa ja Squarespacea ei tuskin voida kutsua suosituimmista palveluista, mutta niillä on ehdottomasti paljon tarjottavaa. Molemmat järjestelmät mahdollistavat laadukkaiden verkkosivustojen käynnistämisen ja hallinnan, mutta ne käyttävät erilaisia ​​lähestymistapoja verkkosivustojen luomisprosessiin.

Nopea tilannekuva:

DudaDuda – on vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja, joka toimittaa joukon suunnittelun mukauttamistyökaluja ja ominaisuuksia, joita tarvitaan verkkosivustoprojektien onnistuneeseen käynnistykseen. Järjestelmä varmistaa sujuvan ja kätevän web-rakennusprosessin, sillä se on hyvä valinta ensikertalaisille ja verkkosivujen suunnittelun asiantuntijoille. Se voidaan valita suunnittelemaan verkkosivustoja yritys- ja henkilökohtaiseen käyttöön. Duda.co

SquarespaceSquarespace – on pilvisivustojen rakentaja, joka toimittaa myös vedä ja pudota -editorin ja työkalusarjan, jota tarvitaan suunnittelun asianmukaiseen mukauttamiseen. Palvelu on alun perin hyvä valinta salkkuille, blogeille ja pienille verkkokauppasivustoille, mutta sitä voidaan soveltaa myös muihin projektityyppeihin. squarespace.com

Joten mikä palvelu on parempi valinta? Mikä niistä tarjoaa erottuvammat ja monipuolisemmat suunnitelmat ja voivatko nämä järjestelmät olla mukavia vaihtoehtoja toisilleen? Kysymyksiin vastaamiseksi on aluksi järkevää analysoida ja tarkistaa Squarespace vs Duda yksityiskohtaisesti, jotta voidaan verrata niiden tärkeimpiä palveluita ja ominaisuuksia. Joka tapauksessa lopullinen valinta riippuu silti taitoistasi, tavoitteistasi ja budjetistasi, mutta sinun tulisi silti olla tietoinen ominaisuuksista, joita näillä verkkosivustojen rakentajilla on tarjota.

1. Helppokäyttöisyys

 • Duda. Verkkosivuston rakentajaa ei ole kovin vaikea käyttää, mutta tärkeimpien työkalujen tutkimiseen ja hallitsemiseen kuluu aikaa. Rekisteröintiprosessi on helppoa ja nopeaa. Heti kun olet tehnyt tämän, sinut ohjataan mallikokoelmaan valitsemaan sopiva malli. Et voi olla erehtynyt valintaan, sinulla on mahdollisuus esikatsella mallia ennen valintaa.

  Duda-verkkosivustoeditori

  Järjestelmässä on intuitiivinen ja loogisesti rakennettu vedä ja pudota -editori, joka varmistaa sujuvan ja helpon navigoinnin. Sinun ei tarvitse kopioida ja liittää vaadittuja elementtejä (tekstit, kuvat tai mediatiedostot) – kaikki tapahtuu automatisoidussa tilassa. Valitse vain integroitava elementti ja pudota se verkkosivulle asettelun muodostamiseksi.

  Jos olet ensimmäistä kertaa käyttäjä, järjestelmä tarjoaa sinulle tutustumisen johdanto-osaan ennen verkkosivuston kehitysprosessin jatkamista. Tämä on toinen ominaisuus, joka edistää palvelun helppoutta.

 • Squarespace. Alusta on alun perin ollut melko monimutkaista monien UX-pohjaisten elementtien takia. Äskettäisen päivityksen jälkeen suurin osa monimutkaisista ominaisuuksista ja elementeistä on poistettu, jotta verkkosivustojen rakentaja on käyttäjäystävällinen ja yksinkertainen palvelu, joka vastaa aloittelijoiden ja ammattilaisten taitoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Squarespace on erittäin helppo käyttää. Palvelun hallitsemiseksi tarvitaan pieni oppimiskäyrä, mutta voit saavuttaa loistavan tuloksen, kun ymmärrät järjestelmän logiikan.

  Ruututilan verkkosivustoeditori

  Squarespacessa on WYSIWYG-verkkosivustoeditori, jonka avulla voit seurata ja hallita kaikkia verkkosivustolla tekemiäsi muokkauksia. Samaan aikaan verkkosivustojen rakentaja ei ole yhtä intuitiivinen verrattuna Dudaan. Yksi pettymllisimmistä näkökohdista on viimeisen verkkosivuston esikatseluvaihtoehdon puuttuminen. Toisin sanoen, et voi nähdä työsi tulosta, ennen kuin olet julkaissut verkkosivuston. Se ei ole aivan mukavaa, etenkin aloittelijoille, joiden on varmistettava, että he ovat tehneet kaiken oikein, ennen kuin he esittelevät valmisprojektia käyttäjille.

  Squarespacessa on vielä yksi hämmentävä näkökohta. Tämä on sen tyylieditori, johon joudut tottumaan. Siinä on tiettyjä vivahteita, jotka voivat hieman monimutkaista verkkosivustojen kehittämisprosessia. Siksi joissakin malleissa on kiinteät asennot tietyille elementeille, mikä tekee niiden uudelleenjärjestelystä mahdotonta.

Duda vs neliötila. Kuten vertailun tästä osasta nähdään, Duda on yksinkertaisempi ja intuitiivisempi ensimmäistä kertaa käyttäville käyttäjille. Sen käyttöliittymä on loogisempi kokemattomien verkkosuunnittelijoiden ymmärtämiseksi. Ruututila puolestaan ​​näyttää edistyneemmältä ja tyylikkäämmältä, mutta vie edelleen enemmän aikaa editorin hallitsemiseen. Huomaa tämä näkökohta ja valmistaudu katsomaan video-opetusohjelmaa ennen työskentelyä verkkosivuston rakentajan kanssa.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • Duda. Verkkosivuston rakentaja tarjoaa runsas ominaisuusjoukon, jonka avulla voit käynnistää ja mukauttaa verkkosivustoja riippumatta keskittymäsivustasi. Palvelu ei aseta rajoituksia luotavien verkkosivustojen, sivujen tai widgetien lukumäärälle. Järjestelmässä on tehokas verkkokauppamoottori, joka mahdollistaa täysin varustellun verkkokaupan luomisen. Sinun tehtäväsi on valita sopiva verkkokaupan malli myymälällesi, valita tuotesivun asettelut sekä ladata ja mukauttaa tarvittava määrä tuotteita.

  Duda-verkkokaupan ominaisuudet

  On myös useita verkkokaupan ominaisuuksia, työkaluja ja mainosintegraatioita, jotka voit valita monipuolistamaan verkkokaupan suunnittelua ja suorituskykyä. Blogging-alusta on saatavana myös verkkosivustolla, jolloin verkkovastaavat voivat lisätä joustavia, monipuolisia, reagoivia ja täysin muokattavia blogeja.

  Duda-ominaisuudet monen kielen tuki, antaa sinun valita yli 55 kielen joukosta monikielisen verkkosivuston luomiseksi. Toinen palvelun kohokohta on sen sisäinen työkalu, jonka avulla verkkosivustojen omistajat voivat luoda henkilökohtaista sisältöä, joka on suunnattu tiettyyn kohderyhmään parametrien määrän perusteella (sijainti, vuorokauden aika, Internetin selaamiseen käytetyt laitteet jne.). Sisältö tarjotaan ponnahdusikkunoina, jotka ilmestyvät verkkosivustolle, kun käyttäjä käyttää sitä.

  Duda-monikielen tuki

  Alusta tunnetaan myös laajoista integrointivaihtoehdoista. Järjestelmän avulla voit valita ja integroida sosiaalisen median elementtejä ja widgettejä parantaaksesi asiakkaiden sitoutumista ja verkkosivujen suorituskykyä yleensä. Lisäksi verkkosivustojen rakentaja erottuu joukosta markkinointityökalujensa avulla, jotka auttavat lisäämään asiakkaiden muuntokursseja. Niihin kuuluvat soita napsauttamalla ja sähköpostitse -widgetit, asiakasmuunnokset-widgetit, kartat, kuponkikoodigeneraattori, PayPal-widget ja muut. Google Analyticsin integrointi on myös saatavana täältä, mikä auttaa seuraamaan verkkosivustosi suorituskykyparametreja ja tunnistamaan ongelmat, jotka saattavat estää sinua saavuttamasta verkkosuunnittelutavoitteita.

  Verkkosuunnittelun ammattilaisille Duda tarjoaa Kehittäjätila -ominaisuuden, joka antaa pääsyn koodin muokkaamiseen ja antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa valittuja malleja koodinpitämisen avulla. Tämän lisäksi verkkosivustojen rakentaja kannustaa web-kehittäjiä yhteistyöhön työskennellessään projektikehityksen kanssa. Järjestelmä antaa tiimin jäsenille mahdollisuuden luoda erillisiä osioita ja käyttää jaettua kojetaulua, jotta kehittäjät saavat kaiken irti joukkueyhteistyöstä..

  Duda-koodieditori

  Lisäksi kommentointiominaisuus on myös käytössä täällä, jotta asiakkaasi voivat jättää kommenttinsa ja erityiset muistiinpanonsa reaaliaikaisessa tilassa verkkosivuston kehitysprosessin aikana. Duda tarjoaa myös voimakkaan White Label -työkalu, jonka avulla asiakkaan tuotemerkillä voidaan käyttää koko alustan ominaisuusjoukkoa todella ainutlaatuisten ja vaikuttavien projektien luomiseen.

 • Squarespace. Verkkosivun rakentaja on monipuolinen ja toimiva. Siihen kuuluu useita sisäänrakennettuja elementtejä, jotka lisäävät suorituskykyä ja tarjoavat käyttäjille mukavan valinnan työkaluista ja vaihtoehdoista, joita tarvitaan arvokkaan verkkosivun perustamiseen ja hallintaan. Vaikka järjestelmä ei salli kolmansien osapuolien integrointia, sillä on omat widgetit ja lisäosat, jotka ovat erittäin tehokkaita salkkujen, verkkokauppojen ja yritysverkkosivustojen kehittämisessä..

  Squarespace-alueella on erityisiä widget-kuvia gallerioille, sosiaalisen median painikkeita ja jopa verkkokaupan työkaluja kahviloille ja ravintoloille. Tilastoseurannan välineet, kuten esimerkiksi Google Analytics, on mahdollista integroida. Täällä on myös Contact Form Builder, jonka avulla käyttäjät voivat luoda ja integroida loogisesti rakennettuja ja houkuttelevia yhteyslomakkeita.

  Squarespace tunnetaan laajoista verkkokaupan ja blogin ominaisuuksista. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden käynnistää ja hallita SSL-sertifioituja verkkokauppoja ja blogeja. Se varmistaa houkuttelevan tuotteiden näytön, lightbox-kuvagallerioiden luomisen, noin 100 tuotevariaation lisäämisen, useita maksu- ja lähetysvaihtoehtoja, sähköpostimarkkinointityökalun sekä kanta-asiakasohjelmat.

  Ruututilan verkkokauppa

  Järjestelmässä on myös kätevä kuvanhallintaohjelma, jonka avulla voit säätää verkkosivustolle ladattavien valokuvien parametreja. Blogging-toiminnallisuuden suhteen verkkosivujen rakentaja mahdollistaa aloittamisen ja hallinnan täysikokoisissa blogeissa, perustamalla paikannustunnisteita, mahdollistaaksesi kommenttien ja uudelleenblogoinnin, RSS-syötteen ja muut edut.

  Alusta mahdollistaa myös sosiaalisen median integroinnin ja Google Mapsin upottamisen. Jotta kohdeyleisö olisi tietoinen viimeaikaisista muutoksista ja tulevista tapahtumista, on mahdollista integroida verkkokalenteri verkkosivustollesi riippumatta sen painopisteestä ja niche-erikoistumisesta. Kätevä Logo Maker -sovellus antaa sinun suunnitella yrityksesi logon lisätäksesi sen edelleen uuteen verkkosivustoosi. Tämän pitäisi parantaa brändisi näkyvyyttä ja tunnettavuutta.

  Ruudun tilan logon suunnittelu

  Aivan kuten Duda, Squarespacessa on ominaisuus, jonka avulla voit lisätä useita avustajia kehitteillä olevaan projektiin. Näin voit määrittää tiimin jäsenet, joilla on jaetut käyttöoikeudet verkkosivustoon, muokata niitä siellä. Kommenttijärjestelmäominaisuus on myös otettu käyttöön täällä, jotta käyttäjät voivat tarvittaessa kommentoida blogin viestejä ja muuta sisältöä.

Duda vs neliötila. Ominaisuuksien suhteen molemmat verkkosivustojen rakentajat ovat korkealla. Järjestelmät toimivat erinomaisesti tiettyjen projektien kehittämisessä. Siksi Squarespace on suuntautunut enemmän salkkuihin ja verkkokauppasivustoihin, kun taas Duda on hyvä valinta yritys- ja henkilökohtaisiin hankkeisiin. Squarespace on kuitenkin toiminnallisuudessaan jonkin verran ensisijainen kilpailijaan nähden. Laajoilla integrointivaihtoehdoilla, verkkokaupalla ja blogimotorilla, edistyneillä kuvankäsittelyparametreilla ja muilla huippuluokan ominaisuuksilla verkkosivustojen rakentaja tarjoaa enemmän käyttäjilleen.

3. Suunnittelu

Suunnitteluvertailutaulukko

DudaSquarespace
Teemojen lukumäärä:100105
Muokatut teemat:&# X2714; JOO✘ EI
Teemat Hinta:VapaaVapaa
Visuaalinen toimittaja:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
 • Duda. Verkkosivuston rakentajalla on rikas mallistokokoelma, joka kattaa yli 100 mallia. Galleriaa päivitetään säännöllisesti, jotta siinä olisi edistyneitä ja moderneja malleja, jotka ovat täysin muokattavissa ja reagoivat oletuksena.

  Käyttäjien valinnan helpottamiseksi kehittäjät ovat lajitelleet mallin temaattisten luokkien mukaan ja ottanut käyttöön hakusuodatusvaihtoehdon, joka auttaa lyhentämään hakuaikaa. Niche-mallien lisäksi on myös mahdollisuus valita tyhjä teema ja muokata sitä tyhjästä käyttämällä laaja-alaista suunnittelun räätälöintiparametreja, joita Duda mukana tulee.

  Voit esikatsella Duda-malleja ennen siirtymistä räätälöintiprosessiin nähdäksesi miten se näyttää mobiililaitteissa ja pöytätietokoneissa. Jos on jotain, johon käyttäjä ei ole tyytyväinen, järjestelmä tarjoaa mallivaihtovaihtoehdon, joka mahdollistaa mallin vaihtamisen web-suunnitteluprosessin puolivälissä..

  Suunnittelun mukauttamisprosessi on nopea ja melko yksinkertainen. Vedä ja pudota -ominaisuuden ansiosta käyttäjät näkevät selvästi koko prosessin toiminnassa, ja he voivat säätää erikseen valitsemiensa elementtien sijaintia. Käyttäjät, joilla on koodaustaidot, voivat siirtyä kehittäjätilaan käyttämään koodinpistämisen etuja.

 • Squarespace. Toisin kuin Duda, Squarespace-alueella on rajoitetumpi mallivaihtoehto. Tällä hetkellä järjestelmä sallii valita yli 40 teemaa. Verkkosivun rakentaja keskittyy kuitenkin malliensa laatuun eikä niiden määrään. Seurauksena on, että Squarespace-mallit ovat tyylikkäämpiä, nykyaikaisempia, muokattavissa ja ammattimaisempia. Ne on oletuksena mobiililaitteille optimoitu ja viittaavat erilaisiin markkinarakoihin, kuten blogeihin, ammattimaisiin salkkuihin, verkkokauppoihin, hää- ja morsiamen sivustoihin, kahvila- ja ravintolaprojekteihin ja muuhun.

  Ruutumallitilat

  Järjestelmän kohokohta on kansilehtirakentaja, jonka avulla verkkosuunnittelija voi luoda vaikuttavia ja visuaalisesti houkuttelevia kansilehtiä projektilleen. Käytettävissä on noin 30 kansilehden mallia ja useita asetuksia aloittamiseksi (värit, fontit, taustat, mediatiedostot jne.). Business Plan -tilaajat voivat käyttää HTML / CSS-muokkaustoimintoa verkkosivustojen mallien muokkaamiseen ja antaa heille henkilökohtaisen ilmeen.

  Kun työskentelet verkkosivustojen kehittämisessä, voit vaihtaa malleja missä tahansa prosessin vaiheessa. Tarvittaessa voit myös mukauttaa useita malleja kerrallaan. Lisäksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa laajan ilmaisen valikoiman laadukkaita fontteja Typekit-kokoelmasta, pääsyn Google-fonttikirjastoon, videotaustaintegraatio-ominaisuutta ja muita edistyneitä suunnittelun mukauttamistyökaluja.

Duda vs neliötila. Duda tarjoaa enemmän malleja verrattuna Squarespaceen, mutta se on silti järjestelmän jälkeen, koska tarjolla on useita suunnittelun mukautusvaihtoehtoja. Ruudumittaustilat ovat ammattimaisempia, ja järjestelmä jättää paljon enemmän tilaa luovuudelle ja suunnittelun räätälöinnille. Tämä on tärkein ominaisuus, jonka avulla Squarespace on johtava vertailun tässä osassa.

4. Asiakastuki

 • Duda. Verkkosivun rakentaja on melko intuitiivinen ja yksinkertainen, mutta tarjoaa silti mukavaa asiakastukea. Järjestelmä tarjoaa informatiivisen tietopohjan, joka käsittää useita ymmärrettävällä kielellä kirjoitettuja oppaita ja ohjeita. On myös mahdollisuus käyttää lippupalvelua ja päästä mukaan tehokkaisiin Ohjekeskus, josta löydät vastaukset suurimpaan osaan järjestelmiin liittyviä kysymyksiä, jotka on lajiteltu aiheiden mukaan, joihin he viittaavat.

  Lisäksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa video-oppaita siitä, miten saadaan irti työskentelystä Duda-blogin kanssa, blogin kanssa, useilla markkinointimateriaaleilla, jotka käsittelevät yleisimpiä kysymyksiä. Jos et edelleenkään pysty ratkaisemaan ongelmaasi, ota sitten yhteyttä asiakastukitiimiin live-chatin kautta.

 • Squarespace. Alusta on myös runsaasti asiakastukivaihtoehtoja. Se tarjoaa paljon oppaita, yhteisöfoorumin käyttäjille, jotka haluavat keskustella polttavista kysymyksistä muiden järjestelmän käyttäjien kanssa, jotka voivat jakaa arvokkaan henkilökohtaisen kokemuksensa. Verkkosivuston rakentaja tarjoaa myös live-chat-tukea, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta käyttäjät voivat ratkaista ongelmansa milloin tahansa vuorokauden aikaan. Tämä myötävaikuttaa nopeampaan ja tehokkaampaan verkkosivustojen kehitysprosessiin.

  Lisäksi Squarespace tarjoaa sähköpostitukea, Tutorial Resources -osaa, jossa on paljon videoita ja artikkeleita. Palvelun erottuva piirre on sen yksi-to-one-työpajat, jotka pidetään New Yorkin virallisissa asiakaspalvelutoimistoissa.

Ruututila vs. Duda. Molemmat verkkosivujen rakentajat ovat asiakastuen suhteen korkealla tasolla. Ne tarjoavat useita opetusohjelmia, video-ohjeita ja vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla käyttäjät saavat kaiken irti verkkosivujen suunnitteluprosessista. Molemmat tarjoavat live chat-tukea ja blogeja. Squarespace kuitenkin käynnistää lisäksi yksi-yksi-työpajat, mikä lisää sen uskottavuutta.

5. Hinnoittelupolitiikka

 • Duda. Verkkosivun rakentaja ei ole halpaa, mutta suunnitelmien kustannukset nousevat toimitettujen ominaisuuksien mukaan. Järjestelmässä on ilmainen 30 päivän kokeiluversio ja kolme maksettua tilausta. Nämä ovat Basic (14 dollaria kuukaudessa), Team (22 dollaria) ja Agency (74 dollaria kuukaudessa) suunnitelmat. Tärkeimmät tekijät, jotka vaikuttavat suunnitelmien kustannuksiin, ovat käyttäjien kehittämien projektien määrä, tuotevalikoima, tiimiyhteistyön mahdollisuus, verkkomainonta ja markkinointityökalut, asiakashallintavaihtoehdot jne..

  Lisäksi Duda tarjoaa maksettuja verkkokaupan lisäosia niille käyttäjille, jotka aikovat suunnitella verkkokauppoja. Lopuksi, alustaan ​​sisältyy tehokas White Label -ratkaisu, joka toimii erinomaisesti web-suunnittelun ammattilaisille ja virastoille. Tarjolla on myös erikoistarjouksia käyttäjille, jotka kehittävät useita projekteja. Tälle käyttäjäluokalle järjestelmä tarjoaa Dedicated Account Manager -sovelluksen, rajoittamattoman API-pääsyn & Edistynyt tuki, porrastettu alennushinnoittelu. Näiden tarjousten kustannuksista tulisi keskustella erikseen Duda-johtajien kanssa.

 • DudaSquarespace
  Hinnoitteluvaihtoehdot:&# X2714; Perus ($ 14 / mo);
  &# X2714; Tiimi ($ 22 / mo);
  &# X2714; Virasto ($ 74 / mo).
  &# X2714; Henkilökohtainen ($ 12 / kk);
  &# X2714; Liiketoiminta ($ 18 / mo);
  &# X2714; Perusmyymälä ($ 26 / mo);
  &# X2714; Advanced Store ($ 40).
  Ominaisuudet:&# X2714; Monikielen tuki;
  &# X2714; Ryhmätyö;
  &# X2714; Useita verkkosivustoja;
  &# X2714; Valkoinen etiketti.
  &# X2714; verkkokaupan ja blogimoottorit;
  &# X2714; Koodieditori;
  &# X2714; WordPress-blogin tuonti.
 • Squarespace. Järjestelmällä ei ole ilmaisia ​​suunnitelmia, mutta se tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilun perusominaisuuksien testaamiseksi. Maksetut tilaukset kattavat tavanomaisten verkkosivustojen ja verkkokauppaprojektien suunnitelmat. Valinnoista ja verkkosivustosuunnittelutavoitteista riippuen voit valita neljästä maksetusta tilauksesta.

  Nämä ovat henkilökohtaiset (12 dollaria kuukaudessa), yritystoiminta (18 dollaria kuukaudessa), Basic Store (26 dollaria kuukaudessa) ja Advanced Store (40 dollaria kuukaudessa) suunnitelmat. Kaikissa tilauksissa on SSL-sertifikaatit, rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys, 24/7-asiakastuki ja ilmainen verkkotunnusyhteysvaihtoehto. Lisäominaisuuksilla on suora vaikutus suunnitelmien kustannuksiin, joten ole tarkkaavainen valintaa tehdessäsi.

Duda vs neliötila. Molempien verkkosivustojen rakentajien hintapolitiikka on melko samanlainen. Suunnitelmien kustannukset ovat yli keskimääräisen, mutta järjestelmillä on paljon tarjottavaa käyttäjille heidän todellisten tarpeidensa perusteella. Squarespacella on kuitenkin erilliset suunnitelmat vakio- ja verkkokauppasivustoille, mikä laajentaa käyttäjän valinnanvaraa.

Bottom Line

On melko vaikeaa kertoa, mikä palvelu on täydellisempi – Duda tai Squarespace – heti alusta alkaen. Molemmilla verkkosivustojen rakentajilla on laaja toiminnallisuus, joka kattaa vallitsevan määrän käyttäjien vaatimuksia, tarpeita ja odotuksia. Suunnittelun räätälöintityökalujen ja mallien valintavaihtoehtojen valikoima on myös keskimääräistä suurempi. Tämä mahdollistaa erityyppisten verkkosivustojen tehokkaan kehittämisen.

DudaDudais pilvi-verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa vaikuttavia suunnittelun mukautusvaihtoehtoja, vedä ja pudota -editorin ja monipuolisen valikoiman laadukkaita muokattavia teemoja. Järjestelmä noudattaa ammattilaisten ja ensikertalaisten tarpeita ja tarjoaa kohtuulliset hinnoittelusuunnitelmat, joissa on erottuvat piirteet. Duda.co

SquarespaceSquarespace on edistyksellinen nykyaikainen verkkosivustojen rakentaja, joka kiinnittää käyttäjän huomion ammattimaisella mallistokokoelmallaan, runsaalla suunnittelun räätälöintiominaisuuksilla ja luovalla vapaudella. Palvelu on hieno valinta ammattimaisten salkkujen, blogien, niche-verkkosivustojen ja mainostajien tai taiteilijoiden projektien kehittämiseen. squarespace.com

Parhaan alustan valinnassa lopullisen valinnan tulee olla riippuvainen todellisista tarpeistasi, verkkosivujen suunnittelupyrkimyksistä, budjetista, taidoista, valmiudesta tutustua alustaan ​​ja tulokseen, jota odotat hyödyntävän pitkällä aikavälillä. Jos etsit yksinkertaisempia, mutta toimivia verkkosivujen rakentajia, Duda on mukava valinta. Jos et kuitenkaan pelkää kokeilla ja sijoittaa vaivaa ja aikaa monimutkaiseen, monipuoliseen projektiin, Squarespace on ehdottomasti kärkialusta, jonka kanssa työskennellä.

Yleiskatsaus vertailutaulukko

DudaSquarespace
Helppokäyttöisyys:Duda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötila
Ominaisuudet:Duda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötila
malleja:Duda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötila
Asiakaspalvelu:Duda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötila
hinnoittelu:Duda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötila
Kokonaispistemäärä:Duda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötilaDuda vs neliötila

Kokeile Dudaa nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map