Duda vs. Wix

Duda vs. Wix


Ammattitaitoisten verkkosivustojen luominen edustamaan yritystäsi verkossa ei ole enää haaste. Sivustojen rakentajat, kuten Duda ja Wix, tekevät kehitysprosessista mahdollisimman helpon. Aloittelijoiden ei tarvitse enää tuhlata aikaa monimutkaisten koodauskielten hallitsemiseen ja verkkosivujen suunnitteluun liittyviin temppuihin.

Molemmat alustat ovat osoittautuneet kattaviksi välineiksi minkä tahansa tyyppisen, vanhan verkkoprojektin käynnistämiseksi pienyrityssivustot ja portfoliot että pienet ja keskisuuret digitaalikaupat.

Nopea tilannekuva:

DudaDuda on mukava verkkosivustojen rakentaja, jonka kaikki perusominaisuudet ovat pakkauksessa. Vaikka käyttäjien ei pitäisi odottaa liikaa sen toiminnallisuudesta, järjestelmässä on kattava vedä ja pudota -editori, valikoima mobiililaitteille sopivia malleja ja räätälöintityökalut, jotta luodaan sivuja, jotka näyttävät hyvältä. Duda on all-in-one-ratkaisu, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse välittää verkkotunnuksen ylläpidosta, turvallisuudesta jne. DudaDuda on mukava verkkosivustojen rakentaja, jonka kaikki perusominaisuudet ovat pakkauksessa. Vaikka käyttäjien ei pitäisi odottaa liikaa sen toiminnallisuudesta, järjestelmässä on kattava vedä ja pudota -editori, valikoima mobiililaitteille sopivia malleja ja räätälöintityökalut, jotta luodaan sivuja, jotka näyttävät hyvältä. Duda on all-in-one-ratkaisu, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse välittää verkkotunnuksen ylläpidosta, turvallisuudesta jne.

WixWix on maailmanlaajuisesti tunnistettava verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla on helppo luoda erinomaisia ​​sivustoja muutamassa minuutissa. Järjestelmä käyttää uusinta teknologiaa ja AI-pohjaisia ​​konsepteja käynnistämään kiinnostavia ja käyttäjäystävällisiä projekteja. Se tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja ja ominaisuuksia, jotka antavat sinun luoda kirjaimellisesti minkä tahansa tyyppisiä verkkoprojekteja riippumatta siitä, onko kyseessä upea ammattimainen portfolio tai verkkokauppa, joka myy useita tuotteita verkossa. Wix

Molemmat alustat ovat olleet markkinoilla jo jonkin aikaa. Duda väittää, että yli 12 miljoonaa sivustoa on rakennettu ohjelmistonsa avulla, mutta Wixillä on jopa 148 miljoonaa aktiivista käyttäjää ympäri maailmaa. On korkea aika määritellä selvä voittaja!

1. Helppokäyttöisyys

 • Duda. Alusta avattiin helppokäyttöiseksi. Sillä on parannettujen verkkosivustojen rakennusohjelman lisäksi vetämällä ja pudottamalla -toiminto. Sen päätoiminto on kuitenkin CSS- ja HTML-koodausten alla. Toisaalta aloittelijat voivat valita joukosta tyypillisiä valmiita alustoja. Toisaalta, he eivät pysty mukauttamaan sivuja täysin ilman ainakin peruskoodaustaitoja.

  Jos olet omistautunut ammattilainen, arvostat selvästi seuraavaa:

  • Custom Widget Builder – Koska Dudalla ei ole omaa markkinoita, mikä on tietenkin valtava miss, se antaa silti luoda oman sovelluksen. Verkkosivukoodin käyttö mahdollistaa analyyttisten työkalujen toteuttamisen, lähtölaskentojen, kuvan tehosteiden luomisen jne.
  • Duda-toimittaja

  • Kehittäjätila – loistava mahdollisuus kokeneille teknikkoille päästä verkkosivuston koodausympäristöön ja tehdä kaikki tarvittavat muutokset ja parannukset.
  • Mobiilisivustojen rakentaja – hyvä jatko niille, jotka ovat aina liikkeellä. Tämän vaihtoehdon avulla pääset kojelautaan suoraan mobiililaitteesta ja voit tehdä muutoksia verkkosivustosi kohdistaman laitteen mukaan.

  Duda ei ole kaikkea muuta kuin helppoa verkkosivustojen rakentajaa. Koska se vaatii vielä teknistä tietämystä. Jos päätät käyttää mukautettuja malleja, saatat löytää ongelmia hieman turhauttavana. Esimerkiksi kukin osio ottaa ennalta määrätyn paikan sivulla. Toisin sanoen, niitä ei ole mahdollista siirtää tai korvata. Voit kuitenkin muuttaa kokoa, muuttaa värejä tai fontteja ilman koodausta.

 • Wix. Verkkosivuston rakentajan pääasiallisena tehtävänä on toimittaa vaivatonta rakennusprosessia aloittelijoille ja ihmisille, jotka eivät ole koskaan aiemmin käsitelleet tällaista ohjelmistoa, mutta haluavat silti ammattimaisen edustuksen verkossa. Välitöntä kirjautumisprosessista intuitiiviseen kojelautaan ja erilaisiin verkkosivustojen rakennusinstrumentteihin – ammattimainen sivusto on valmis muutamassa minuutissa! Tässä on mitä meillä on:

  • Wix ADI – automatisoitu ultraäänijärjestelmä, joka käyttää tekoälyä verkkosivustojen luomiseen sinulle. Prosessi sisältää useita nopeita ja yksinkertaisia ​​vaiheita. Anna tiedot sivustosi tyypistä, liiketoimintarakoista, asetteluasetuksista ja valmista projekti 100-prosenttisesti valmiiksi käynnistämistä varten, sisältäen kaikki tarvittavat sovellukset, widgetit, elementit ja lohkot. Algoritmi luo merkityksellistä sisältöä, joka käsittelee tietoja Facebook-sivulta. Sinun ei tarvitse edes kirjoittaa, vaikka sinulla on silti mahdollisuus tehdä kaikki tarvittavat muutokset.
  • Wix ADI Editor

  • Wix Editor – vaihtoehto toimii hyvin niille, jotka haluavat edelleen osallistua verkkosivustojen rakentamiseen ilman teknistä taustaa. Käyttäjät voivat vapaasti luoda sivuston tyhjästä lisäämällä uusia osioita, elementtejä ja widgettejä tai käyttää kymmenien luokkien valmis mallia ja muokata tarpeiden mukaan. Editor on parempi vaihtoehto, jos haluat laajennetun joustavuuden lisäosien suhteen.

  Wix Editor

  Wix on yksi helpoimmista verkkosivustojen rakennusympäristöistä saatavilla. Sen avulla on helppo käynnistää ammattimainen sivusto useassa minuutissa ilman, että yliarvioit. Siksi se on ensimmäinen valinta käyttäjien keskuudessa, jolla ei ole mitään teknisiä taitoja.

Duda vs. Wix: Wix on selvä voittaja tällä kierroksella. Se on paljon helpompaa käyttää verrattuna Dudaan, joka vaatii silti jonkin verran CSS- tai HTML-tietämystä paitsi uusien elementtien luomiseksi myös valmiiden mallien mukana tulevien olemassa olevien räätälöimiseksi..

2. Ominaisuudet ja joustavuus

 • Duda. Alusta saattaa toimia ominaisuuksien suhteen. Vaikka käyttäjien ei pitäisi odottaa joukkoa ekstroja, Duda saattaa silti tarjota joukon kourallisia toimintoja. Ne sisältävät vankan blogitoiminnon, HTML / CSS-katkelman integroinnin, SEO-asetukset jne. Toisaalta ohjelmistoon liittyy myös joitain ilmeisiä puutteita. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

  • Duda’s Code Editor – ominaisuus on pääasiassa niille, joilla on HTML- tai CSS-koodauskokemus. Muuten, miksi sinun pitäisi koskaan käyttää sitä? Editorilla on helppo rakentaa ja integroida uusia widgettejä ja katkelmia kaikkialle sivulle. Sitä ei kuitenkaan tarvita, jos Dudalla olisi oma sovellusmarkkina, valitettavasti sitä ei ole.
  • Blogging ominaisuus – tämä ominaisuus on tehty ammattimaisesti. Voit luoda kauniita blogeja valmiiden mallien avulla sekä hallita viestejä, poistaa artikkeleita, integroida RSS-syötteitä ja jakaa uusimpia viestejäsi sosiaalisten verkostojen kautta. Käyttäjät voivat valita valmiita blogiteemoja ja luoda omia.
  • Duda-blogi

  • SEO – Jokaisen Duda-suunnitelman mukana toimitetun ilmaisen SSL: n lisäksi Code Editor voi olla hyödyllinen myös ammattimaisille SEO-asiantuntijoille. Aloittelijat voivat hyötyä automatisoidusta SEU-ohjatusta toiminnasta tärkeimpien asetusten kanssa.
  • verkkokauppa – Alusta tarjoaa erilaisia ​​räätälöitävissä olevia tuotesivun asetteluja. Lataa kuvia, kirjoita kuvaukset, ilmoita hinnat jne. Järjestelmä tukee jopa 30 erilaista maksutapaa, mukaan lukien sellaiset hyvämaineiset nimet kuin PayPal, Stripe ja Authorize.net. Järjestelmässä on joitain markkinointityökaluja, kuten kuponkeja, sähköpostimarkkinointia jne.
   Duda eCommerce

  Ominaisuuksien kokonaisuus ei ole huono, vaikka mukautettujen sovellusmarkkinoiden puute on melko ilmeistä.

 • Wix. Verkkosivuston rakentaja on kirjaimellisesti täynnä ominaisuuksia. WI-pohjaisen tekniikan ja toimittajan lisäksi Wix tarjoaa upean vapaan markkinapaikkansa yli 300 erilaisella widgetillä ja lisäosilla. Lisäksi sillä on myös loistava blogitoiminto, verkkokaupan ominaisuudet ja paljon muuta. Keskeisiä ominaisuuksia ovat:

  • Wix-sovellusmarkkinat – käyttää luultavasti laajinta valikoimaa sovelluksia ja lisäosia, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi. Luo upeita kuvagalleriaa blogeihisi, lisää yhteystietolomakkeita saadaksesi lisää käyttäjiä ja kasvattaa postitusluetteloa, luo kalentereita aiempien tapahtumien esittelemiseksi, integroi analytiikka liikenteen seuraamiseksi ja määritä menestyvimmät kanavat. Kaikki widgetit ovat täysin ilmaisia. Voit lisätä ne sivulle yhdellä napsautuksella.
  • Wix-ilmainen sovellusmarkkina

  • SEO – Wixin avulla on helppo luoda SEO-ystävällisiä verkkosivustoja. Voit käyttää lisäasetuksia muokata mukautettuja URL-osoitteita, luoda SEO-optimoituja otsikoita ja kuvauksia sivuille tai blogi-viesteille, päästä esikatselutilaan tai hyötyä automatisoidusta SEO Wizard -toiminnosta kattavan SEO-taktiikan avulla.
  • verkkokauppa – ominaisuus on saatavana premium-suunnitelmissa. Se on suunniteltu erityisesti verkkokauppaan liittyviin hankkeisiin, mukaan lukien pienet tai keskisuuret digitaalikaupat. Toiminnolla on yksinkertainen tuotepäällikkö, johon voit lisätä uusia tuotteita, sivuja, muokata kuvauksia, hienosäätää tuotesivun SEO-asetuksia jne. Käyttäjät saavat myös tarvittavat työkalut vero- ja lähetysosioiden asettamiseen, kanta-asiakas- ja menekinedistämisohjelmien toteuttamiseen..
   Wix-verkkokauppa
  • Mobiili käyttö – Voit pitää verkkosivujen rakennusprosessin hallinnassa 24/7. Wix tarjoaa pääsyn kojelautaan myös mobiililaitteen kautta. Alusta on yhteensopiva sekä Androidin että iOS: n kanssa.

Duda vs Wix: Wix näyttää ominaisuuksiltaan monipuolisemmalta. Vaikka Dudalla on tarpeeksi toiminnallisuutta erityyppisten verkkosivustojen rakentamiseen, sillä ei ole omaa App Marketia. Se tarkoittaa, että joudut luomaan jokaisen widgetin tyhjästä. Onko se todella sen arvoista? Luultavasti ei.

3. Suunnittelu

Suunnitteluvertailutaulukko

DudaWix
Teemojen lukumäärä:90550
Teeman tuonti:✘ EI✘ EI
Visuaalinen toimittaja:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Teeman vaihto:&# X2714; JOO✘ EI
Mobiili optimoitu:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
 • Duda. Alusta tarjoaa tällä hetkellä yli 90 erilaista mallia. Ne suodatetaan luokkien mukaan, jolloin käyttäjät voivat valita liiketoiminnan, elämäntavan, portfolion, palvelut, yhden sivun asettelut ja muut. Kaikki mallit reagoivat mobiililaitteisiin ja näyttävät aika tyylikkäiltä. Jokaisella teemalla on tietty tiettyyn luokkaan liittyvä asettelu. Vaikka jotkut osiot sisältävät näytönohjainta, voit muokata sitä ja upottaa omia tekstejäsi.

  Kaikilla asetteluilla on esikatselutoiminto. Joten älä kiirehdi valitsemaan ensin haluamaasi. Käytä mahdollisuuksiasi ja katso ne läpi ennen muokkaamista, vaikka mallia on edelleen mahdollista muuttaa mukautusprosessin aikana. Järjestelmä tallentaa kaikki versiot, joiden avulla on mahdollista palata takaisin edelliseen sivuston versioon tai aloittaa tyhjästä.

  Ohjelmistolla on erillinen työkalu mobiilisivustojen luomiseen ja irti mobiiliyleisöstä. Editoriin voidaan päästä älypuhelimella tai tablet-laitteella tarvittavien päivitysten tai muutosten tekemiseksi tien päällä.

 • Wix. Käyttäjät voivat käyttää jopa 550 erilaista mobiiliystävällistä mallia, jotka liittyvät kymmeniin luokkiin. Tarvitsetpa blogin, pienyrityksen verkkosivun, verkkokaupan tai portfolion, Wix tarjoaa ne kaikki yhteen paikkaan. Käytännössä kaikissa teemoissa on sisäänrakennetut sovellukset ja mukautetut widgetit, jotka liittyvät sinun markkinarakoosi. Sinun ei tarvitse tehdä paljon mukautuksia.

  Käyttäjät voivat valita vapaasti useista asettelutyyleistä, kun taas Wix Editor helpottaa lohkojen siirtämistä, osien koon muuttamista, uusien elementtien lisäämistä valmiisiin malleihin, sisällön muokkaamista, kuvien ja videoiden lähettämistä jne. Esiasetetut mallit yhdessä vetämällä ja- pudota toiminnallisuus tuottaa tarpeeksi suunnitteluvapautta minkä tahansa tyylin luomiseen.

Duda vs. Wix: Wix tarjoaa laajemman valikoiman malleja, joista valita. Niitä on erittäin helppo muokata tai muokata, kun taas Duda-asetteluiden kanssa työskenteleminen saattaa vaatia myös teknisiä taitoja.

4. Asiakastuki

 • Duda. Tässä oleva asiakastuki on vähän hämmentävä. Toisaalta käyttäjät voivat luottaa valtavaan tietopohjaan, joka löytyy ohjekeskuksen osasta. Täältä voit löytää oppaita ja oppaita, jotka kuvaavat verkkosivuston rakentajan kanssa työskentelyn vaiheita. Samanaikaisesti se sisältää artikkeleita, jotka liittyvät teknisiin kysymyksiin, markkinointimateriaaleja, uutisia uusimmista järjestelmäpäivityksistä jne.

  Lisäksi Duda-kehittäjät järjestävät säännöllisesti webinaareja ja kokouksia, jakavat menestystarinoita jne. Kehittäjäportaali saattaa myös pitää kourallisia artikkeleita ja kuvauksia. Käyttäjät voivat ottaa yhteyttä perinteiseen postijärjestelmään. Tukitoimintojen johtamiseen kuluu yleensä useita tunteja. On olemassa Live Chat -ominaisuus. Se on kuitenkin saatavana vain ryhmä- ja virastosuunnitelmien kanssa.

 • Wix. Wix tarjoaa laajan ohjekeskuksen, jossa on laaja valikoima vinkkejä ja oppaita aloittamiseen, mallien muokkaamiseen, SEO-optimoidun sisällön luomiseen jne. Täällä voit kysyä kysymyksiä, selata tarvittavia materiaaleja tai valita Wix-blogin, jossa on paljon viestejä. liittyvät verkkosivustojen markkinointiin, suunnitteluun ja muihin tärkeisiin aiheisiin. Järjestelmässä on perinteinen lippujärjestelmä Wix-foorumin lisäksi.

Wix vs. Duda: molemmilla alustoilla on vankka asiakastuki. Käyttäjillä ei ole koskaan vaikeaa löytää vastauksia mihin tahansa kysymykseen. Jotkut Duda-vaihtoehdoista ovat kuitenkin saatavissa vain kalliimmissa yrityssuunnitelmissa.

5. Hinnoittelupolitiikka

 • Duda. Käyttäjät voivat kokeilla ohjelmistoa ilmaiseksi 30 päivän kuluessa. Sitten heidän on valittava kolmesta saatavilla olevista paketeista. Ne sisältävät:

  • Perussuunnitelma maksaa 14 dollaria kuukaudessa yhdestä verkkosivustosta + isännöinti ja sähköpostituki. Suunnitelman avulla voit myydä jopa 10 tuotetta
  • Tiimisuunnitelma maksaa 22 dollaria kuukaudessa kaikilla perusominaisuuksilla + premium-tuki ja tiimiyhteistyötoiminnot.
  • Virastosuunnitelma maksaa 74 dollaria kuukaudessa jopa 8 verkkosivustolla, ensisijaisella tuella ja muilla.
 • DudaWix-verkkosivustoWix-verkkokauppa
  Hinnoitteluvaihtoehdot:&# X2714; Perus ($ 14 / mo);
  &# X2714; Tiimi ($ 22 / mo);
  &# X2714; Virasto ($ 74 / mo).
  &# X2714; Yhdistelmä ($ 13 / mo);
  &# X2714; Rajoittamaton ($ 17 / mo);
  &# X2714; Pro ($ 22 / mo);
  &# X2714; VIP ($ 39 / mo).
  &# X2714; Business Basic ($ 23 / mo);
  &# X2714; Business Unlimited ($ 27 / mo);
  &# X2714; Liiketoiminnan VIP ($ 49 / mo);
  &# X2714; Yritys ($ 500 / kk);
  .
  Ominaisuudet:&# X2714; verkkokauppa;
  &# X2714; Ryhmätyö;
  &# X2714; Useita verkkosivustoja;
  &# X2714; Premium-tuki.
  &# X2714; Online-varausominaisuudet;
  &# X2714; Jäsenyysvaihtoehto;
  &# X2714; Ilmainen blogi;
  &# X2714; Ilmainen foorumi.
  &# 10004; Tehokas verkkokauppa;
  &# X2714; Sähköpostimarkkinointi;
  &# X2714; Tuotteiden tuonti;
  &# X2714; VIP-tuki.
 • Wix. Järjestelmä näyttää olevan edullisempi ratkaisu erityisesti ottaen huomioon sen ilmainen versio, vaikka se tuskin vastaa odotuksia pitkäaikaisilta ja kasvavilta verkkoprojekteilta. Mutta se on edelleen saatavana. Wix-palkkiojärjestelmät ovat seuraavat:

  • Combo maksaa 13 dollaria kuukaudessa ilman Wix-mainoksia 2 Gt tallennustilan ja 3 Gt kaistanleveyden lisäksi. Hyvä vaihtoehto pienyrityssivustoille ja salkkuille.
  • Rajoittamaton maksaa 17 dollaria. I6t sopii erinomaisesti freelancereille ja yrittäjille. Paketti sisältää rajoittamattoman tallennus- ja mainostyökalun.
  • ammattilainen maksaa 22 dollaria kuukaudessa tunnistettavan tuotemerkin perustamiseksi verkossa. Luo täysin merkkituotteinen sivusto yrityksen logollasi erottumaan.
  • VIP maksaa 39 dollaria kuukaudessa kaikilla aikaisemmilla ominaisuuksilla VIP – tuen, analytiikan, prioriteettivasteiden jne. lisäksi.

  Wix tarjoaa erilliset paketit yritys- ja verkkokauppaprojekteille. Ne ovat seuraavat:

  • Business Basic – 23 dollaria kuukaudessa saat kaikki verkkosivustopaketin ominaisuudet verkkokaupan integroinnin lisäksi.
  • Business rajoittamaton – 27 dollaria kuukaudessa saat kaikki verkkokaupan ominaisuudet 10 videotunnin, ammatillisen logon ja sosiaalisen median logotiedostojen lisäksi.
  • Liiketoiminnan VIP maksaa 49 dollaria kuukaudessa kaikilla aiemmilla ominaisuuksilla sekä VIP-tuella ja ensisijaisella vastauksella.
  • yritys maksaa 500 dollaria kuukaudessa yrityksille, jotka haluavat kasvattaa liiketoimintaansa ja hyötyä yksilöllisestä palvelusta.

  Jokaisessa palkkiojärjestelmässä on 14 päivän palautuskäytäntö.

Duda vs. Wix: Wix tarjoaa laajemman suunnitelmavalikoiman, jonka avulla käyttäjät voivat valita tarvitsemansa. Vaikka verkkokauppasuunnitelmat näyttävätkin hienoilta, voit säästää jopa 45% vuosittaisessa tilauksessa. Samanaikaisesti alusta tarjoaa säännöllisesti jopa 50% alennuksia ilmaisen verkkotunnuksen yhteyden ja muun lisäksi.

johtopäätös

Sekä Duda että Wix palvelevat samaa tavoitetta, joka on luoda mobiiliystävällisiä ja SEO-optimoituja verkkosivustoja. Vaikka Duda on suuntautunut enemmän kokeneille ammattilaisille, joilla on tekninen ja koodaava tausta, Wix on vaivaton verkkosivujen rakentaja aloittelijoille, freelancereille ja yrittäjille, joilla ei ole HTML- tai CSS-tietämystä. Molemmat alustat palvelevat käyttäjiään hyvin, vaikka arvostelumme on määritellyt voittajan.

DudaDuda on monimutkainen verkkosivustojen rakennusohjelmisto, joka vaatii koodaustietoa. Muutoin verkkosivustojen mukauttaminen muuttuu haasteeksi. Alusta on hyvä luomaan erityyppisiä sivustoja, mukaan lukien verkkokaupat. Sillä ei kuitenkaan varmasti ole joustavuutta valmiiden widgetien tai lisäosien suhteen. DudaDuda on monimutkainen verkkosivustojen rakennusohjelmisto, joka vaatii koodaustietoa. Muutoin verkkosivustojen mukauttaminen muuttuu haasteeksi. Alusta on hyvä luomaan erityyppisiä sivustoja, mukaan lukien verkkokaupat. Sillä ei kuitenkaan varmasti ole joustavuutta valmiiden widgetien tai lisäosien suhteen.

WixWix on luultavasti yksi helpoimmista työkaluista luoda sivustoja tyhjästä. Sen lisäksi, että AI-pohjainen algoritmi ja Wix Editor luovaan mieliin, ohjelmisto on valtava App Market kaikilla lisäosilla, joita saatat tarvita. Laaja valikoima malleja tarjoaa yli 500 vaihtoehtoa eri luokkiin. Wix

Wix olisi parempi vaihtoehto, ellet ole liian mukana koodauksessa. Se on nopeampi ja yksinkertaisempi ratkaisu mennä verkkoon nopeasti valmiiden sivustojen avulla.

Yleiskatsaus vertailutaulukko

DudaWix
Helppokäyttöisyys:Duda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. Wix
Ominaisuudet:Duda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. Wix
malleja:Duda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. Wix
Asiakaspalvelu:Duda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. Wix
hinnoittelu:Duda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. Wix
Kokonaispistemäärä:Duda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. WixDuda vs. Wix

Kokeile Wix nyt

 Se on ilmainen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map