Ecwid-vaihtoehdot ja kilpailijat

Ecwid-vaihtoehdot ja kilpailijat


Ecwid – on monipuolinen alusta, joka on suunniteltu vastaamaan kauppiaiden tarpeita. Se tulee verkkopohjaisena ohjelmistona, joka tarjoaa kaksi suurta vaihtoehtoa. Ensinnäkin, käyttäjät voivat hyödyntää sisäänrakennettua verkkosivustojen rakentajaa ja kehittää omia digitaalikauppoja tyhjästä. Toiseksi Ecwid eCommerce -laajennus mahdollistaa täysin integroidun verkkokaupan integroinnin olemassa olevaan verkkosivustoon.

Järjestelmä tarjoaa joukon myynti- ja markkinointityökaluja. Verkkosivun toimittaja käyttää vedä ja pudota -toiminto joten sivun suunnittelun tai rakenteen luominen on helppoa ilman koodaustaitoja. Huono uutinen on, että Ecwid on hyvä vain pienille ja keskisuurille kauppiaille. Se ei tuota tarpeeksi verkkokaupan välineitä myynnin ja brändin kasvattamiseksi.

Käyttäjien on sietänyt rajoitetut räätälöintiominaisuudet, melko monimutkainen tuotehallintajärjestelmä ja melko hinnoiteltavat suunnitelmat. Tästä syystä olemme laatineet luettelon luotetut verkkokauppaan suuntautuneet alustat se saattaa olla parempi vaihtoehto Ecwidille, jolla on enemmän tapoja kasvattaa online-liiketoimintaa.

Parhaat vaihtoehdot Ecwidille:

 1. Shopify – monitoimiratkaisu
 2. Wix – paras verkkokauppaan valmis verkkosivustojen rakentaja
 3. WooCommerce – e-kauppa WordPressille
 4. Ruututila – helppo verkkokauppavaihtoehto Ecwidille
 5. Weebly – Ecwid-vaihtoehto verkkokauppasivustolle

Shopify – monitoimiratkaisu

Shopify - monitoimiratkaisu

Shopify – on maailman suosittu verkkokaupan ohjelmisto, joka ei vaadi esittelyä ollenkaan. Kuten Ecwid, tämä on erikoistunut palvelu, jonka pääpaino menee pienistä suuriin verkkokauppojen kehittämiseen ja hallintaan. Se sisältää kaiken, mitä myyjä voi tarvita saadakseen kaiken irti verkkosivuston myyntitehokkuudesta. Tässä on foorumin tärkeimmät kohokohdat:

 • Responsiiviset verkkokaupan mallit. Ohjelmisto on alun perin suuntautunut verkkokauppojen kehittämiseen ja tarjoaa monipuolisen malligalleria ilmaisia ​​ja maksettuja reagoivia verkkokaupan teemoja sekä monipuolisia suunnittelun räätälöintityökaluja..
 • Osta-painike. Shopify sallii ostamispainikkeen integroinnin olemassa oleville verkkosivustoille tai Facebook-sivuille, jotta asiakkaasi voivat ostaa sinulta.
 • Myyntipiste-ohjelmisto. Palvelun mukana tulee edistyksellinen POS-ominaisuus, jonka avulla yrittäjät voivat myydä tuotteitaan sekä online- että offline-tilassa tuoton maksimoimiseksi.
 • Amazon Marketplace -synkronointi. Jos sinulla on onnistunut kaupankäynti Amazonilla, voit synkronoida tilisi Shopify-tililläsi kasvattaaksesi tehokkaasti asiakaskuntaa ja lisätäksesi myyntimäärää.
 • Shopcodes. Ominaisuus, joka on saatavana ilmaiseksi Shopify App Storesta, helpottaa mobiililaitteiden ostoksia käyttämällä tuote-QR-koodeja, jotka tarjoavat tyhjentävää tietoa niistä.
 • Live View. Ominaisuuden avulla voit tarkastella tilisi tilastotietoja (muuntokurssit, myyntimäärä, tilaustiedot ja tilat, tiedot vierailijoista, asiakkaiden tarkastelemien sivujen määrä jne.) reaaliaikaisessa tilassa seurataksesi verkkokauppojesi tuottavuutta, asiakassuuntauksia ja muita merkittäviä markkinointi- ja myyntinäkökohtia.
 • Hylätty kassan palautus. Shopify auttaa sinua lisäämään tuotemyyntiä lähettämällä automaattisia sähköpostiviestejä asiakkaille, jotka eivät ole loppuun suorittaneet ostoksiaan ja jostain syystä luopuneet ostoskärrystään..
 • Lisätty todellisuus. Ominaisuus parantaa verkkokaupoissa tapahtuvan prosessin tehokkuutta antamalla sille vuorovaikutteinen kosketus (asiakkaasi voivat katsella tuotekuvia 3D-tilassa saadakseen selville niiden yksityiskohtaiset ominaisuudet ja tutkia niitä eri puolilta).

Kauppahinta: Shopifillä ei ole ilmaista suunnitelmaa, joka tarjoaa sen sijaan neljä maksettua vaihtoehtoa. Suunnitelmien hinta alkaa 9 dollaria kuukaudessa halvimman tilauksen kohdalla ja nousee 299 dollariin kuukaudessa kalleimmalle suunnitelmalle. Ohjelmisto ei veloita mitään maksuja järjestelmän sisällä tehdyistä tapahtumista, mutta sillä on palkkiokorot luottokorttimaksuista.

Kokeile Shopifea ilmaiseksi

Wix – paras verkkokauppaan valmis verkkosivustojen rakentaja

Wix - paras verkkokauppaan valmis verkkosivustojen rakentaja

Wix – on helpoin Ecwid-vaihtoehto, joka on all-in-one-ratkaisu erityyppisten verkkosivustojen, myös verkkokauppojen, luomiseen. Wix on yksinkertainen, intuitiivinen ja kätevä kaikille käyttäjäryhmille asiantuntemusasteesta ja taidoista riippumatta. Sen visuaalinen toimittaja mahdollistaa sen hallita kaikkia verkkosuunnitteluprosessin vaiheita, samalla kun vedä ja pudota -ominaisuus lyhentää kehitysaikaa (ks todellisia Wix-verkkokaupan esimerkkejä). Seuraavassa luetellaan verkkosivustojen rakentajan tärkeimmät edut:

 • Mobile-Ready-verkkokaupan mallien monipuolisuus. Verkkosivuston valmistajalla on vaikuttava valikoima verkkokaupan malleja ja joukko räätälöintityökaluja, jotka varmistavat turvallisen ja kätevän web-rakennusprosessin.
 • Yksinkertainen verkkokaupan hallinta. Riippumatta siitä, mitä myymälää luot järjestelmän avulla, sen on helppo mukauttaa, seurata tilaustietoja ja -tiloja, hallita varastoluetteloita, asettaa tuoteparametreja ja ominaisuuksia, ilmoittaa niiden varastomäärä, lähettää ShoutOut-postitus asiakkaille jne..
 • Suojatut maksutavat. Wix varmistaa kunkin tapahtuman äärimmäisen turvallisuuden ja antaa mahdollisuuden valita eri maksutavoista, kuten PayPal, luottokortit ja mitä ei. Sinun on määritettävä verot, hinnat, kuljetusehdot ja ohjeet, jotta asiakkaasi tuntevat olonsa turvalliseksi rahansa ja luottamuksellisten tietojensa suhteen.
 • Tuotegalleriat. Wixin avulla voit esitellä tuotteitasi ja niiden ominaisuuksia lähettämällä heidän valokuvia ja luomalla kuvagalleria suoraan verkkosivustolle.

Wix Hinta: ohjelmistolla on rajoittamaton ilmainen suunnitelma, mikä on hyvä aloittelijoille, jotka eivät halua maksaa etukäteen ymmärtämättä järjestelmän toimintaa. Ilmainen tilaaminen ei kuitenkaan riitä edes sisältöpohjaiselle sivustolle, jossa ei mainita digitaalikauppaa. Onneksi Wixilla on erillinen pakkaus kauppiaille ja yritysomistajille. Business Basic -suunnitelma on 23 dollaria kuukaudessa ja mahdollisuus asettaa online-maksut ja aloittaa tuotteiden myynti. Kaupan kasvaessa voit vaihtaa Business Unlimited- tai Business VIP -suunnitelmiin, jotka maksavat vastaavasti 27 dollaria ja 49 dollaria.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

WooCommerce – e-kauppa WordPressille

WooCommerce - e-kauppa WordPressille

WooCommerce – on avoimen kuusen verkkokauppaalusta, joka on rakennettu WordPress käyttäjille. Se on saatavana ilmaisena laajennuksena, jota on helppo asettaa ja käyttää. Se tarjoaa erilaisia ​​tuotehallintatyökaluja, sisäänrakennettuja integraatioita ja premium-laajennuksia tulojen lisäämiseksi, käyttäjien hankkimiseksi, tulosten parantamiseksi jne. Vaikka se ei anna sinun todella luoda kauppaa tyhjästä, se on parempi ratkaisu kun se on yhdistetty mihin tahansa verkkokaupan WordPress-teemaan.

Tärkeimmät WooCommerce-ominaisuudet ovat seuraavat:

 • Intuitiivinen ohjauspaneeli – Siitä hetkestä lähtien, kun aloitat laajennuksen tuotesivun muokkaamiseen, WooCommerce näyttää melko yksinkertaiselta. Asenna laajennus yksinkertaisesti noudattamalla alkuperäisiä suositusoppaita, luomalla uusia sivuja ja muokkaamalla sisältöä samalla tavalla kuin teet sen missä tahansa muussa WordPress-artikkelissa. Jotkin sisäänrakennetut ominaisuudet, kuten maksuvaihtoehdot, ovat aktivoituna oletuksena. Sinun on valittava vain ensisijainen laajennuksen asetuksista.
 • Sisäänrakennetut ominaisuudet – plugin tukee eri valuuttoja ja maksuyhdyskäytäviä. Lisäksi voit vapaasti hallita toimituskuluja ja vaatimuksia, verolaskelmia ja malmia.
 • Tuotehallinta – Käyttäjät voivat vapaasti muokata tuotesivun kaikkia tärkeimpiä kenttiä. Ne eivät sisällä tuotekuvauksia, otsikoita ja kuvia, mutta myös SEO metakoodeja, tuoteluokkia jne.
 • laajennukset – Vaikka sinun pitäisi käyttää WooCommercea WordPress-teeman kanssa, sinulla on pääsy muihin laajennuksiin, jotka palvelevat verkkokauppaa ja muita tarpeita. Ne sisältävät sähköpostimarkkinointipalvelut SEO-widgetit, mainosbannerit, tarjoukset jne. Lisäksi WooCommerce toimittaa joukon mukautettuja laajennuksia ja integrointeja. Voit yhdistää PayPalin tai Stripen, lisätä WooCommerce-varausominaisuuden, tarjota jäsenyyden käyttöoikeuden muille joukkuetovereille, yhdistää Amazon Pay, asentaa Tuote-lisäosat ja paljon muuta. Jotkut laajennukset ovat vapaasti käytettäviä, kun taas osa on maksettu.

WooCommerce-hinta: kuten monet muut WordPress-laajennukset, WooCommerce on alun perin ilmainen. Mutta ilmaisella versiolla saat vain perustoiminnot, jotka sisältävät tuotteiden hallinnan ja mahdollisuuden hyväksyä online-maksuja PayPalin tai Stripen kautta. Jos joudut kasvattamaan myymälääsi, maksettu laajennus maksaa sinulle 40 dollarista 300 dollariin tai enemmän palvelusta riippuen. Lisäksi itse laajennus ei toimi ilman verkkosivustoa, isännöintiä ja verkkotunnusta. Täällä Bluehost WooCommerce -optimoidut suunnitelmat tulee käteväksi maksamalla 6 / 95–12,95 dollaria kuukaudessa.

Kokeile WooCommercea ilmaiseksi

Ruututila – helppo verkkokauppavaihtoehto Ecwidille

Ruututila - helppo verkkokauppavaihtoehto Ecwidille

Ruututila – on hieno korvike Ecwidille, koska sen avulla voit esitellä tuotteita edullisimmassa valossa käyttämällä järjestelmän rikas ominaisuusjoukko. Alustalla kehitetyillä verkkokaupoilla on houkuttelevat mallit ja looginen rakenne, joka edistää niiden suorituskykyä. Verkkosivun rakentajan erottuvimmat piirteet ovat seuraavat:

 • Asiakkaiden sitouttamistyökalut. Squarespace tarjoaa joukon työkaluja, jotka voivat lisätä asiakkaiden huomion, ja rohkaisevat käyttäjiä tutkimaan alustaa ja rakentamaan verkkosivustoja sen kanssa (videoiden ja kuvien upottaminen, tuotegalleria luominen, blogin jälkijulkaisu, tapahtumien luominen ja hallinta jne.).
 • Integroitu tilastokokoelma. Jos haluat seurata verkkokauppasi tehokkuutta, voit integroida Google Analyticsin tai käyttää Squarespace Metrics App -sovellusta voidaksesi analysoida tuloksia ja tehdä vastaavia johtopäätöksiä ajallaan.
 • verkkokaupan teemat. Verkkosivuston rakentaja ei voi ylpeillä useista kapeasta mallista, mutta yrittäjien käytettävissä olevat mallit ovat herkkäluonteisia, korkeaa laatua, joustavuutta ja muokattavuutta. Voit tarkastella Squarespace-verkkokaupan verkkosivustoja tässä.
 • Ota yhteyttä lomakerakentajaan. Ruututila antaa mahdollisuuden käyttää integroituja yhteyslomakkeita tai luoda omia lomakkeita Contact Form Builder -sovelluksen avulla.

Ruututilan hinta: Ruututila ei tarjoa ilmaista suunnitelmaa, vaikka palvelu on mahdollista testata 14 päivän ajan ilmaiseksi. Jos haluat suunnitella täysimittaisen verkkokauppasivuston, olet tervetullut maksamaan tilauksen. Maksettujen suunnitelmien hinta alkaa 12 dollaria kuukaudessa ja nousee 40 dollariin kuukaudessa perustuen oletettuihin ehtoihin ja ominaisuuksiin.

Kokeile Squarespace ilmaiseksi

Weebly – Ecwid-vaihtoehto verkkokauppasivustolle

Weebly - Ecwid-vaihtoehto verkkokauppasivustolle

Weebly – on verkkosivustojen rakentaja, joka on rakennettu verkkokaupan painopistettä ajatellen. Järjestelmä on ilmoittanut sulautumisestaan ​​Square-huhtikuuhun 2018, jolla on positiivinen vaikutus verkkokauppojen kehitykseen. Alustan mukana tulee vedä ja pudota -editori ja laatikkomallirakenne, joka tekee verkkosivustojen kehittämisprosessista yksinkertaisempaa ja helpompaa aloittelijoille. Kokeneet web-suunnittelijat voivat hyödyntää CSS- / HTML-tietämystään avatakseen huippuluokan verkkosivuja, joilla on ainutlaatuinen muotoilu (katso eläviä Weebly-verkkokauppoja). Katsotaanpa nyt verkkosivustojen rakentajan tärkeimpiä etuja:

 • verkkokaupan mallit. Weebly tarjoaa arvokkaan kokoelman teemoja, jotka ovat laadukkaita, reagoivia ja jotka voidaan helposti räätälöidä katseluun mobiili- ja työpöydällä.
 • CSV-tiedoston tuonti / vienti. Jos päätät siirtyä Weeblystä / weeblyyn, voit tehdä sen helposti tuomalla / viemällä tuotetiedostoja CSV-muodossa.
 • Sähköpostimarkkinointi. Voit lähettää sähköposti-ilmoituksia asiakkaille, jotta he tietävät viimeisimmät päivitykset, verkkokaupan uutiset ja erikoistarjoukset.
 • Weebly-mainostyökalu. Työkalua käyttämällä voit esitellä tuotteitasi etuna ja edistää siten niiden parempaa mainostamista.
 • Hakusuodatin. Käyttäjät voivat etsiä kiinnostavia tuotteita hakusuodattimella, jonka avulla tuotteet voidaan lajitella niiden tärkeimpien ominaisuuksien mukaan (tyyppi, koko, hinta, mitat, väri jne.)

Weebly hinta: Weebly tarjoaa hinnoittelusuunnitelmat verkkokauppaprojekteille. Suunnitelmien hinta alkaa 6 dollaria kuukaudessa ja nousee 26 dollariin kuukaudessa. Ilmaisen suunnitelman lisäksi käyttäjät voivat valita henkilökohtaisen (alkaen 6 dollaria), Ammattilainen (alkaen 9 dollaria) ja suorituskykysuunnitelma (alkaen 26 dollaria). Lisäksi voit käyttää yksinoikeutta Performance Plan, joka on loistava valinta vähittäiskauppiaille, joilla on pitkän aikavälin tavoitteet. Suunnitelman hinta on 38 dollaria kuukaudessa niille käyttäjille, jotka päättävät ostaa vuositilauksen kerralla.

Kokeile Weeblyä ilmaiseksi

johtopäätös

Ecwid – on hyvä vaihtoehto pienille ja keskisuurille verkkokaupoille. Kauppiaat hyötyvät erilaisista lähestymistavoista digitaalikaupan luomisessa. Ohjelmisto sopii heidän tarpeisiinsa joko heillä on käynnissä oleva verkkosivusto, jolla ei ole myymälää, tai he haluavat rakentaa uuden verkkokauppaprojektin tyhjästä. Yksinkertainen muokkaaminen, useita integroitavia widgettejä, vedä ja pudota -toiminnot, ilmainen suunnitelma ja muut vaihtoehdot tekevät siitä arvokkaan työkalun.

Mutta kun kyse on kasvavasta ja skaalautuvasta verkkoliiketoiminnasta, Ecwid ei ehkä toimi, koska räätälöintiominaisuudet ja monimutkaisuus puuttuvat useiden tuotetyyppien ja luokkien hallinnassa. Onneksi tarkistettujen vaihtoehtojen luettelo sisältää joustavampia verkkokaupparatkaisuja toimitettujen instrumenttien lisäksi myös hinnoittelun kannalta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map