Ecwid vs. BigCommerce

ecwid vs bigcommerce


Ne, jotka ovat koskaan olleet mukana verkkosivustojen kehittämisessä, tuntevat Ecwidin ja BigCommerce-ohjelmat. Nämä ovat kaksi maailman suosittua verkkokaupan palvelua, joiden avulla on mahdollista käynnistää ja hallita erityyppisiä verkkokauppoja.

Alustat eroavat toisistaan ​​ominaisuuksiensa, etujen ja haittojen sekä hinnoittelupolitiikan ja tavoitteiden suhteen, mutta niiden välillä on yksi merkittävä ero – verkkokaupan tehtävien kirjo, jonka ne antavat ratkaista. Tämä on mitä sinun pitäisi alun perin ottaa huomioon valittaessa palvelua, joka toimii parhaiten tarpeitasi varten.

Nopea tilannekuva:

EcwidEcwid – on verkkokaupan liitännäinen (ei verkkosivustojen rakentaja), joka integroidaan valmiiksi verkkosivustoiksi verkkokaupan kytkemiseksi siihen. Laajennus mahdollistaa myös yksinkertaisten yksisivuisten erillisten verkkokauppojen käynnistämisen ja hallinnan, mikä auttaa tuotteitasi esittelemään. Miljoonat käyttäjät ympäri maailmaa suosivat tätä työkalua, koska se on todella arvokas ratkaisu verkkosivustojen omistajille, jotka haluavat myydä verkossa. ecwid.com

BigCommerceBigCommerce on erikoistunut verkkokauppasivustojen rakentaja, joka toimittaa laajan valikoiman kapeita ominaisuuksia ja työkaluja. Vuonna 2003 käyttöön otettua järjestelmää on käytetty käynnistämään ja hallitsemaan yli 25 000 verkkokauppaa ympäri maailmaa. Verkkokaupan verkkosivusto-ohjelmisto kattaa sellaiset parametrit kuin yksinkertaisuus, mukavuus ja toimivuus. BigCommerce.com

Jos olet oikeassa aloittaessasi monipuolisen verkkokaupan, näiden kahden järjestelmän laadun vertailu on suureksi avuksi sinulle. Mikä palvelu tarjoaa laajemman ominaisuusjoukon? Mitä kukin niistä tarjoaa ja mitkä tosiasiat sinun tulisi ottaa huomioon lopullisen valinnan yhteydessä? Näihin kysymyksiin vastaamiseksi on järkevää tarkistaa yksityiskohdat BigCommerce vs Ecwidistä. Tämä antaa sinulle ymmärryksen alustojen tärkeimmistä vaikutuksista ja niiden eroista.

1. Helppokäyttöisyys

 • Ecwid. Verkkokaupan liitännäistä ei ole vaikea hallita ja käyttää. Sinun tarvitsee vain osata kytkeä se esisuunniteltuun verkkosivustoosi saadaksesi kaiken irti sen käytöstä. Ecwid-integraatio on melko yksinkertaista jopa aloittelijoille. Sinun ei tarvitse olla ohjelmoinnin asiantuntija tehdäksesi sen – noudata vain ohjatun toiminnon vinkkejä ja katso miten verkkokauppaa luodaan. Laajennus ei tarkoita erillistä tilin luomista. Samoin ei ole tarvetta perustaa verkkokauppaa tyhjästä.

  Ecwid-hallintapaneeli

  Järjestelmän käyttöliittymä ja kojetaulu ovat loogisesti rakennettuja ja intuitiivisia. Verkkokaupan luomiseksi sinun on annettava verkkosivustosi verkkotunnus, muutettava parametreja ja mukautettava sitä. Vaikka laajennuksen integrointi merkitsee koodin lisäämistä, tämä ei ole vaikea tehtävä useimmille käyttäjille, myös niille, jotka eivät ole koskaan tehneet sitä ennen.

  Ecwid-tuotteet

 • BigCommerce. Järjestelmä on alun perin suunnattu verkkokauppasivustojen kehittäminen. Siksi sen kojetaulussa on niche-kohtaiset valikkokohteet ja osiot, jotka yksinkertaistavat aloittelijoiden ja verkkosivujen suunnittelun asiantuntijoiden tehtäviä. Sen rakenne on samanlainen kuin voit nähdä muissa tehokkaissa verkkokauppasivustojen rakentajissa Shopify, esimerkiksi. Sen hallitseminen ei kuitenkaan ole ongelma, vaikkakin tämä voi viedä jonkin aikaa, varsinkin jos olet aloittelija. Kaikki osiot ja työkalut ovat paikoillaan täällä ja löydät ne tarvittaessa helposti.

  Suurkaupan hallintapaneeli

  Heti kun rekisteröinti on valmis, saat pääsyn kojelautaan, mikä on loogista ja ymmärrettävää. Hakusuodatin auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tiedot ja työkalut. Sinulle tarjotaan myös opetusohjelma järjestelmän käyttämiseksi ja kaiken hyödyntämiseksi sen sovelluksesta.

Ecwid vs. BigCommerce. Molempia järjestelmiä on vaikea kutsua helppokäyttöisiksi, vaikka ne ovatkin paljon yksinkertaisempia kuin muihin tunnettuihin alustoihin. Ecwid vaatii lisäosien integroinnin ja koodauksen perusteiden tuntemuksen, mutta BigCommerce sisältää useita asetuksia. Kummankin järjestelmän kojelaudan tutkiminen vie aikaa, mutta tämä ei ole liian monimutkainen aloittelijoille ja asiantunteville web-kehittäjille.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • Ecwid. Vaikka Ecwid ei ole verkkosivustojen rakentaja, sen toiminnallisuus on samanlainen kuin näiden alustojen tarjoama. Lisäosassa on hieno valikoima verkkokaupan vaihtoehtoja, joita tarjotaan valmiiksi ja jotka voidaan helposti integroida valmiiksi verkkosivustoiksi, jotta ne tarjoavat verkkokaupan toiminnallisuuden..

  Ecwid tarjoaa kätevän myyntipisteohjelman (POS), joka mahdollistaa tuotteiden myynnin sekä online- että offline-tilassa. CSV-tiedostojen tuonti / vienti -ominaisuus varmistaa turvallisen ja helpon tuotteiden siirron käyttäjille, jotka päättävät siirtyä / siirtyä Ecwidiin eivätkä halua vaivautua tuoteluetteloiden luomisesta ja päivityksistä. Mikä on mielenkiintoista, laajennus ei ole jäljessä nykyaikaisista verkkosivustojen rakentajista, joille tarjotaan monikielinen tuki. Järjestelmä antaa sinun valita 50 kielestä verkkokaupan kääntämiseksi tarpeidesi ja sijaintitoivomustenne perusteella.

  Ecwid-myyntikanavat

  Vaikka Ecwid on integroitava laajennus, tämä ei tarkoita, että et voi luoda erillistä verkkosivustoa sen kanssa. Tällä tavalla luodut verkkokaupat eivät tule olemaan suuria, mutta niiden avulla voit näyttää tuotteitasi houkuttelevassa show-ikkunassa. Lisäosassa on myös monikanavatuki ja se mahdollistaa tuotteiden myynnin sosiaalisten verkkojen kautta. Jos haluat säätää ja hallita myyntivaihtoehtoja, pääset ohjauspaneeliin etsimään tarvittavat asetukset sieltä. Tarjoaaksesi asiakkaillesi runsaasti maksutapoja, järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden valita tarvittava maksuyhdyskäytävä, mukaan lukien Vend, Clover, Square, Stripe, PayPal, WorldPay, NCR Silver ja muut järjestelmät..

  Ecwid-verkkokaupan hallintaominaisuudet ovat erillisen huomion arvoisia. Laajennuksen avulla käyttäjät voivat myydä fyysisiä ja digitaalisia tuotteita, määrittää tärkeimmät parametrit, luoda tuoteluetteloita, tarjota alennuksia ja bonuksia, käyttämällä useita varastonhallintatyökaluja. Hylätyn kassan palautusvaihtoehdon avulla verkkokaupan omistajat voivat seurata hylättyjä tilauksia ja lähettää ilmoituksia asiakkaille, muistuttaen heitä tilauksensa suorittamisesta. Lisäksi yrittäjät voivat käyttää automaattisia verolaskimia, mahdollistaa kielivalinnan ja kassavaihtoehdot, tarjota reaaliaikaisia ​​toimituskuluja ja suorittaa muita toimenpiteitä parantaakseen asiakkaiden sitoutumista.

  Ecwid-sivuston ilme

  On syytä mainita, että vallitseva määrä yllä lueteltuja ominaisuuksia tarjotaan maksettujen suunnitelmien muodossa. Ilmaisten suunnitelmien käyttäjillä on pääsy rajoitettuun ominaisuusjoukkoon.

 • BigCommerce. Yksi nykyaikaisen verkkokaupan markkinaraon johtavista BigCommerce tarjoaa tehokkaan ominaisuusjoukon, joka mahdollistaa kaikenlaisten verkkokauppojen käynnistämisen ja hallinnan riippumatta erikoistumisestaan, koostaan ​​jne. Järjestelmässä on siis vaikuttavat integrointi- ja markkinointivaihtoehdot. Se mahdollistaa kaupan useilla alustoilla ja sosiaalisen median järjestelmillä, kuten PriceGrabber, Beso, eBay, Shopzilla, Facebook, Instagram, Amazon, Pinterest jne..

  Myyntiprosessin tehostamiseksi verkkokauppojen omistajat voivat perustaa sähköpostimarkkinointiominaisuuksia, luoda ja päivittää tuoteluetteloita, määrittää parametreja myytäville tuotteille, hallita varastoluetteloita, luoda ja lähettää lahjakortteja ja alennuskuponkeja. Käyttäjät, jotka eivät ole tyytyväisiä tuotteen laatuun tai joilla on muita syitä palauttaa / vaihtaa niitä, voivat tehdä sen helposti BigCommerce-tarjoaman joustavan järjestelmän ansiosta. Jos olet oikeassa siirtyessäsi verkkosivuston rakennustyökaluun / sivulta, voit käyttää CSV-tiedostoja tuotteiden lähettämiseen / hallintaan.

  Bigcommerce-hallintapaneelin tuotteet

  Verkkokaupan omistajat voivat suorittaa erilaisia ​​toimintoja kojetaulussa hallitaksesi projektinsa tilaa ja seurataksesi tilastoja. Järjestelmätietokannasta on mahdollista hakea tuotteita, asiakkaita ja tilauksia, tarkastella aktiivisia ostoja ja niiden tilaa, lisätä uusia, luoda tuoteryhmiä ja määrittää niiden parametrit.

  BigCommerce tarjoaa myös tehokkaita markkinointivaihtoehtoja, joita tarvitaan bannereiden säätämiseen, alennuslippujen ja hylättyjen ostosilmoitusten luomiseen, postitusten lähettämiseen, lahjakorttien myöntämiseen. Google AdWordsia käyttämällä verkkokauppojen omistajat voivat perustaa asiayhteyteen liittyvää mainontaa, mikä kasvattaa asiakaskuntaa.

  Järjestelmä voi myös ylpeillä kunnollisista SEO-parametreista. Täyttämällä kentät (kuvaukset, sisällönkuvauskentät, avainsanat) verkkokauppojen omistajat voivat tehokkaasti edistää verkkosivustojensa sijoitusta. Google Analytics sallii verkkosivustojen tilastojen tarkastelun suoraan hallintapaneelissa tarvittavien muutosten tekemiseksi ja käytettävissä olevien ongelmien korjaamiseksi ajoissa.

Ecwid vs. BigCommerce. Ominaisuusjoukosta ja joustavuudesta puhutaan, että BigCommerce on ehdottomasti johtava vertailussa. Laajennuksena Ecwid ei pysty tarjoamaan tarvittavaa määrää ominaisuuksia, jotka kattavat kaikki käyttäjien verkkokaupan tarpeet. BigCommerce on puolestaan ​​täysin varusteltu järjestelmä, joka tarjoaa toimitukset ulkopuolella, monipuoliset suunnittelun räätälöintityökalut, asiakkaiden sitouttamis- ja markkinointityökalut, kunnolliset SEO-säätöasetukset ja muut ominaisuudet, joita ei vain voida jättää huomaamatta ja joilla on huomattava vaikutus verkkokauppojen kehitykseen ja markkinointiin.

3. Suunnittelu

EcwidBigCommerce
Teemojen lukumäärä:0130
Ilmaisia ​​teemojan / a&# X2714; JOO
Maksetut teemat:n / a$ 145- $-sopimuksen 235
Vastuullinen suunnittelu✘ EI&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:✘ EI&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:✘ EI&# X2714; JOO
 • Ecwid. Verkkokaupan lisäosana, joka on kytketty valmiiseen verkkosivustoon, Ecwid ei tarjoa mallivaihtoehtoja tai useita suunnittelun mukautusasetuksia.

  Samoin et voi muuttaa verkkosivustosi mahdollista mallia paljon. Sen sijaan voit luoda silmälläpitävän näytön ikkunan tuotteiden kanssa on muokata joitain olemassa olevia suunnitteluparametreja. Voit esimerkiksi muuttaa verkkokaupan taustaa valitsemalla yhden käytettävissä olevista värimalleista – beige, valkoinen tai standardi – ja muokata perusparametreja. Jotta show-ikkuna olisi houkuttelevampaa ja luoda sille yksilöllinen muotoilu, voit valita järjestelmän tuotekaupasta löytyviä lisäsovelluksia.. Mukautettujen teemojen hinta alkaa 435 dollaria. Tämä on melko kallista verkkokaupan laajennukselle.

  Jos et halua häiritä laajennusten integroinnista, voit käyttää Ecwidiä rakentamaan riippumattoman yhden sivun verkkosivuston esittelemään tuotevalikoimaasi.. Tästä päivästä lähtien on vain yksi teema, jota voit käyttää tähän tarkoitukseen. Tämä on aloitussivusto, jolla ei ole laajoja mukautusvaihtoehtoja. Koska se on universaali teema, sitä voidaan käyttää sopimaan erilaisiin verkkokaupan markkinarakoihin verkkokauppojesi erikoistumisen perusteella.

 • BigCommerce. Verkkosivuston rakentajalla on melko rikas kokoelma laadukkaita verkkokauppamalleja, joiden määrä ylittää tällä hetkellä 130 teemaa. Niistä vallitseva määrä maksetaan, kun taas ilmaisten mallien määrä koostuu vain 7 teemasta. Maksettujen mallien hinta alkaa 145 dollarista ja saavuttaa 235 dollaria parhaista näytteistä.

  Mallit on järjestetty kätevästi luokkiin aiheiden perusteella. Hakusuodatin mahdollistaa tarvittavan teeman etsimisen ajan ja vaivan säästöllä. Jos on tarpeen ladata oma teema, järjestelmän avulla voit myös tehdä sen. Kun valitset näytteen, joka toimii parhaiten verkkokaupan erikoistumisen kannalta, voit esikatsella sen esittelyversiota ja lukea kuvauksen.

  On syytä mainita, että kaikki mallit ovat luonteeltaan reagoivia ja sopivat kaikkiin näyttöihin ja mobiililaitteiden tyyppeihin. Mikä tärkeintä, voit muokata kunkin mallin suunnitteluasetuksia antamalla niille hienostuneen ilmeen. Siten voit valita yhden oletusteemaan käytettävissä olevista värimallista (niitä on täällä kolme), säätää värejä ja fontteja, järjestää sosiaalisen verkoston kuvakkeiden, painikkeiden sijainti, luoda ja hallita blogia, perustaa kuvagalleria ja karuselliparametrit, alatunniste ja otsikko jne.

  Jos et ole tyytyväinen käytettävissä olevaan mallivalintaan, voit luoda omat mallit integroidun avulla Stencil-teemaeditori. Tämä on point-and-click-käyttöliittymä, jonka avulla voit muuttaa myymäläsi mallia ilman, että vaaditaan koodinmuokkaustaitoja. Työkalun mukana tulee runsaasti vaihtoehtoja, joiden avulla voit muuttaa kuvia, fontteja, värimaailmia ja muita verkkosivujen suunnitteluun välttämättömiä elementtejä. Heti kun olet valmis myymäläsuunnitteluun, voit joko tallentaa tai julkaista muutokset.

Ecwid vs. BigCommerce. Suunnitteluparametrien suhteen BigCommerce erottuu ehdottomasti joukosta. Koska verkkokaupan liitännäinen, Ecwidiä ei voida edes verrata erikoistuneeseen verkkosivustojen rakentajaan verkkosivujen suunnittelun mukauttamisen suhteen. BigCommerce paljastaa luovan vapauden, rikkaan mallivalinnan, joustavat asetukset ja säädettävien parametrien monipuolisuuden. Nämä ovat vain muutamia syitä, jotka puhuvat tämän verkkosivuston rakentajan puolesta.

4. Asiakastuki

 • Ecwid. Ilmaisten suunnitelmien käyttäjät voivat ottaa yhteyttä teknisen tukitiimin kanssa vain sähköpostitse. Se ei ole aina kätevää, varsinkin kun sinun on ratkaistava ongelmasi ajoissa. Kuitenkin on mahdollista etsiä vastauksia a: n yleisimpiin kysymyksiin Ecwid-blogi. Se tarjoaa useita artikkeleita, oppaita, suosituksia ja vinkkejä palvelun hyödyntämiseen. Lisäksi Ecwidillä on laaja yhteisöfoorumi ja hyödyllinen tietopohja, joka sisältää useita usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Video-oppaat ovat saatavana ympäri vuorokauden palvelun YouTube-kanavalla.

  Maksettujen suunnitelmien osalta he myöntävät pääsyn ylimääräisiin asiakastukipalveluihin, joita tarjotaan sähköpostitse tai live-chatissa. Täällä on myös mahdollista käyttää ensisijaista tukea täyttämällä takaisinsoittolomake etukäteen. Jos päätät valita vuotuisen maksetun tilauksen, saat lisäksi 12 tuntia räätälöityä verkkokaupan kehittämistä. Järjestelmän tilaajat voivat saada apua maksutetuin ehdoin. Hinta alkaa 100 dollaria.

 • BigCommerce. BigCommerce tarjoaa tehokkaan asiakastuen. Siellä on vaikuttava käyttäjäyhteisö, joka toimittaa useita osioita kattamaan laajan käyttäjän tarpeiden. Voit lukea yhteisökumppaneiden vaikutelmia ja ideoita, olla yhteydessä muihin ryhmän käyttäjiin, katsoa viimeisimpiä uutisia ja järjestelmäpäivityksiä.

  Verkkosivun rakentajalla on myös laaja Tietopohja, tarjoaa paljon käyttöoppaita, video-oppaita, käyttäjän ja kehittäjän asiakirjoja. Hakusuodatin mahdollistaa hakuajan lyhentämisen määrittelemällä kiinnostavat kysymykset.

  Jos sinun on otettava yhteyttä asiakastukitiimiin, voit tehdä sen live-chat-toiminnon avulla, joka on käytettävissä ”Ohje” -osiossa tai suoraan verkkosivustolla. Puhelin- ja sähköpostituki ovat myös täällä.

BigCommerce vs Ecwid. Teknisen tuen laatu on molemmissa palveluissa kohtuullisella tasolla, mutta BigCommerce tarjoaa edelleen enemmän vaihtoehtoja tarjota ilmaiseksi. Verkkosivuston rakentaja tarjoaa opetusmateriaalia, tehokkaan ja informatiivisen tietopohjan, video-ohjeet, live-chatin, sähköpostin ja puhelimen tukivaihtoehdot. Tämä on enemmän kuin tarpeeksi auttaa käyttäjiä löytämään vastauksia järjestelmiin liittyviin kysymyksiin.

5. Hinnoittelupolitiikka

 • Ecwid. Laajennus tarjoaa ilmaisen tilauksen. Sen avulla voit tutkia työkalun toiminnallisuutta ennen päätöksentekoa sen integroinnista. Ilmainen suunnitelma tarjoaa mahdollisuuden ladata jopa 10 tuotetta myytäväksi ja paljastaa pääsyn ilmaisiin vaihtoehtoihin ike mobiili ostoskori, nolla transaktiomaksu, ilmainen aloitussivuston kehittäminen, mahdollisuus myydä useilla verkkosivustoilla kerrallaan jne..

  Jotta pääset käyttämään edistyneitä verkkosuunnitteluvaihtoehtoja, sinun on päivitettävä yhdeksi palvelun tarjoamista maksullisista tilauksista. Täällä on kolme maksettua suunnitelmaa, joiden hinta alkaa 15 dollaria kuukaudessa ja saavuttaa 99 dollaria kuukaudessa. Suunnitelmien lopullisia kustannuksia on mahdollista vähentää valitsemalla vuotuinen liittymä. Tässä tapauksessa hinta on vastaavasti 12,50 dollaria kuukaudessa ja 82,50 dollaria kuukaudessa.

  Suunnitelmat eroavat toisistaan ​​myytävissä olevien tuotenumeroiden ja ylimääräisten maksettujen ominaisuuksien, kuten CSV-tuotteiden vienti- / tuontivaihtoehto, automaattinen verolaskenta, alennuskupongien luominen, räätälöidyt laskut, ensisijainen tekninen tuki, markkinointi- ja POS-integraatio ja paljon muuta.

 • BigCommerce- ja Ecwid-hinnoitteluvertailutaulukko

  BigCommerceEcwid
  Hinnasuunnitelmat:&# X2714; Vakio ($ 29,95 / kk);
  &# X2714; Plus ($ 79,95 / kk);
  &# X2714; Pro ($ +249,95 / kk).
  &# X2714; Venture ($ 15 / mo);
  &# X2714; Liiketoiminta ($ 35 / mo);
  &# x2714; Rajoittamaton ($ 99 / mo).
  Ominaisuudet:&# X2714; Ei transaktiomaksuja;
  &# X2714; Useita myyntikanavia;
  &# X2714; Hylätty ostoskorisäästäjä;
  &# X2714; Googlen asiakasarvostelut;
  &# X2714; Rajoittamaton API-puhelu.
  &# X2714; Myy digitaalisia tuotteita;
  &# X2714; Rajoittamaton kaistanleveys;
  &# X2714; Vapaa suunnitelma;
  &# X2714; Sosiaalinen integraatio;
  &# X2714; Chat-tuki.
 • BigCommerce. Toisin kuin Ecwid, BigCommercella ei ole ilmaista suunnitelmaa. Jos kuitenkin päätät kokeilla järjestelmän ominaisuuksia, voit käyttää sitä 14 päivän kokeiluversion avulla. Kokeilun lopussa sinun on päätettävä, mikä suunnitelma vastaa sinun tarpeitasi ennen kaikkea.

  Maksullisia suunnitelmia on täällä kolme. Suunnitelmien hinta vaihtelee välillä 29,95 dollaria kuukaudessa halvimman standardisuunnitelman ja 249,95 dollaria kuukaudessa edistyneen Pro-suunnitelman välillä. Voit säästää jopa 10% valitsemalla vuotuisen tilauksen. Lisäksi BigCommerce mahdollistaa päivityksen yrityssuunnitelmaan, jossa neuvoteltavissa oleva hinta lasketaan jokaiselle asiakkaalle erikseen.

Ecwid vs. BigCommerce. Keskustellessamme hintanäkökohdasta olemme todenneet, että BigCommerce on edullisempi vaihtoehto käyttäjille, jotka aikovat luoda keskikokoisia ja suuria verkkokauppoja. Järjestelmässä on useita suunnitelmia eri käyttäjäryhmille ja heidän yksilöllisille vaatimuksilleen. Jos haluat kuitenkin avata pienen verkkokaupan, Ecwidin käyttö voi myös olla hieno ratkaisu.

Bottom Line

Ecwid ja BigCommerce ovat tehokkaita, mutta aivan erilaisia ​​verkkokaupan verkkopalvelupalveluita. Niillä on huomattavia eroja, jotka vaikuttavat käyttäjän valintoihin ja saattavat olla ratkaisevia tekijöitä valittaessa työkalua käytettäväksi. Ecwid mahdollistaa pienen verkkokaupan käynnistämisen, kun taas BigCommerce esittelee tehokkaampia vaihtoehtoja ja tehokkaita verkkokaupan ominaisuuksia. Kun olemme vertailleet ja tarkistaneet molemmat palvelut, voimme päätellä, että lopullisen päätöksen tulisi perustua henkilökohtaisiin tavoitteisiisi ja verkkokaupan pyrkimyksiisi..

EcwidEcwid on täysimittainen verkkokaupan laajennus, jonka voit integroida verkkosivustoon yhdistääksesi verkkokaupan siihen. Palvelussa on jonkin verran rajoitettu ominaisuusjoukko, joka kohtaa ne käyttäjät, jotka eivät aio luoda suurta verkkokauppaa. Muutoin on järkevää suosia BigCommercea. ecwid.com

BigCommerceBigCommerce on erikoistunut e-kaupan verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla on mahdollista käynnistää ja hallita täydennettyjä verkkokauppoja, joissa on laajennetut toiminnot. Alusta on kunnollinen ratkaisu keskikokoisten ja suurten verkkokauppojen omistajille. Se antaa pääsyn edistyneeseen verkkokaupan ominaisuuksien joukkoon, laatualakohtaisiin malleihin ja joustaviin suunnittelun mukautusvaihtoehtoihin. BigCommerce.com

Paras palvelu valitaan ensin siitä tuloksesta, jota aiot käyttää pitkällä tähtäimellä. Jos sinulla on jo verkkosivusto, mutta aiot vielä yhdistää verkkokaupan siihen investoimatta erillisen projektin kehittämiseen, Ecwid saattaa olla käytettävä palvelu..

Kuitenkin, jos olet oikeassa aikeissa käynnistää verkkokauppayritys tyhjästä ja tämä on ensimmäinen yrityksesi tehdä niin, BigCommerce on ehdottomasti paras ratkaisu.

Yleiskatsaus vertailutaulukko

EcwidBigCommerce
Helppokäyttöisyys:Ecwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerce
Ominaisuudet:Ecwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerce
malleja:Ecwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerce
Asiakaspalvelu:Ecwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerce
hinnoittelu:Ecwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerce
Kokonaispistemäärä:Ecwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerceEcwid vs. BigCommerce

Kokeile BigCommerce nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map