Etsy vs. Shopify

Etsy-vs-Shopify


Etsy ja Shopify ovat osoittautuneet kunnollisiksi verkkokaupan ratkaisuiksi toiminnallisuuden ja käytettävyyden suhteen. Palvelut mahdollistavat verkkokauppojen perustamisen, mutta ne käyttävät melko erilaisia ​​lähestymistapoja tämän tehtävän toteuttamiseen.

Mitkä ominaisuudet erottavat heidät toisistaan? On korkea aika tarkistaa Shopify vs Etsy nyt auttaaksesi sinua valitsemaan sellainen, joka vastaa Internet-rakennustarpeisiisi ennen kaikkea.

Nopea tilannekuva:

EtsyEtsy – on maailmanmarkkinapaikka, joka on luotu käsityöläisten tarpeita ja vaatimuksia ajatellen. Se mahdollistaa ainutlaatuisten käsintehtyjen tuotteiden myynnin ja mahdollistaa verkkokauppojen rakentamisen asiakaskunnan kasvattamiseksi. Palvelulla on tällä hetkellä yli 323 miljoonaa ostajaa ympäri maailmaa, jotka aikovat hankkia ainutlaatuisia DIY-tuotteita kohtuuhintaan. etsy.com

ShopifyShopify on verkkokaupan ohjelmisto, joka on saavuttanut maailmanlaajuista suosiota rikkaan ominaisuusjoukon, runsaan verkkosuunnitteluvaihtoehtojen, laadukkaiden verkkokauppamallien ja niche-erityisten työkalujen ansiosta. Yhtiö käsittelee tunnettuja asiakkaita, kuten Wikipedia, Tesla Motors, Google, Mozilla jne. Sen avulla voit rakentaa pienistä suuriin verkkokauppoja, jotka voivat esitellä ja myydä erityyppisiä digitaalisia ja fyysisiä tuotteita.. Shopify.com

Molemmat palvelut ovat niiden käyttäjien huomion arvoisia, jotka haluavat tuoda liiketoimintaansa verkossa, lisätä asiakkaiden määrää ja tuottaa voittoa. Mutta mikä heistä on johtava tässä vertailussa? Mikä verkkokaupparatkaisu voi taata parhaan mahdollisen toimivuuden erilaisiin web-rakennustarpeisiin? Analysoidaan palvelut ja niiden ominaisuudet heti auttaaksemme tekemään puolueetonta päätöstä.

1. Helppokäyttöisyys

 • Etsy. Olitpa aloittelija, joka yrittää ensimmäistä kertaa perustaa verkkokaupan, tai taitava käyttäjä, joka on tietoinen web-suunnittelun vivahteista, verkkokaupan verkkosivuston rakentaminen Etsyn kanssa ei aiheuta ongelmia. Tarvitset vain henkilökohtaisten tietojen toimittamisen, täyttämällä verkkokaupatietosi sisältävät kentät, määrittämällä kieli- ja sijaintiparametrit, säätämällä SEO-ominaisuuksia, maksu- ja lähetustietoja ja aloittamalla sen mukauttamisen.

  Etsy Marketplace View

  Kaikki Etsy-kaupat on rakennettu saman periaatteen mukaisesti, mikä yksinkertaistaa tehtävää kaikille käyttäjäryhmille. Voit luoda rajoittamattoman määrän ilmoituksia, mutta jokainen niistä on voimassa vain 4 kuukauden ajan. Voit halutessasi päivittää sen myöhemmin.

  Varmista, että tarkistat kaikki lähettämäsi tiedot, koska jokaisella niistä on vakavia vaikutuksia lopputulokseen. Jos et täytä kaikkia vaadittuja kenttiä tai aliarvioi kaikkien verkkokaupan luomismenettelyn edellyttämien vaiheiden noudattamisen merkitystä, hakukoneiden lopulliset tulokset eivät välttämättä vastaa alkuperäisiä odotuksiasi.

  Tuoteluettelo Etsyssä

 • Shopify. Tämä on yksinkertaisin ja mukavin käyttää verkkokaupan ohjelmistoja. Huolimatta monista hyödyllisistä toiminnoista, työkaluista ja ominaisuuksista, alusta luo miellyttävän vaikutelman heti ensimmäisestä hetkestä alkaen.

  Shopify-kojetaulussa on kojelauta, joka luo kevyttä ja intuitiivisesti ymmärrettävää vaikutelmaa. Se on niin käyttäjäystävällinen, että et vain eksy täältä. Seuraa vain vaiheita, joita ohjattu toiminto tarjoaa, jotta voit luoda ja mukauttaa kunnollisen verkkokaupan järjestelmän kanssa.

  Shopify-hallintapaneeli

  Palvelu toimii hyvin kaikille, joilla on halu myydä digitaalisia ja fyysisiä tuotteita riippumatta liiketoiminnan erikoistumisesta ja asiantuntemustasosta.
  Shopify-verkkokauppaa on mahdollista hallita ja päivittää tien päällä käsilläsi olevilla laitteilla. Koska Android- ja iOS-laitteille on saatavana ilmaisia ​​Shopify-sovelluksia, tämä on helppoa ja nopeaa.

Etsy vs. Shopify. Verkkokaupan käynnistäminen molemmilla järjestelmillä ei ole ollenkaan vaikeaa. Shopify on kuitenkin erinomainen helppokäyttöisyydessä tarjoamalla suurempaa joustavuutta ja syvällisempiä mukautusvaihtoehtoja. Shopifessä on loogisesti rakennettu ohjauspaneeli, kun taas asetusten määrällä ei juuri ole vaikutusta järjestelmän hallinnan monimutkaisuuteen.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • Etsy. Palvelu ei ole samanlainen kuin suositut verkkokauppasivustojen rakentajat. Siihen sisältyy erityisiä markkinapaikkaparametreja ja kaupankäynnin sääntöjä, jotka keskittyvät alustan päämääritykseen – käsintehtyjen tuotteiden myyntiin. Et voi myydä täällä muita fyysisiä tai digitaalisia tuotteita – pidä tämä mielessä. Siten järjestelmän toiminnallisuus laskee juuri tähän tavoitteeseen.

  Kuinka lisätä tuote Etsyyn

  Järjestelmän käyttöliittymä on jaettu kahteen osaan, nimittäin käyttäjätilille ja verkkokaupan taustalle. Verkkokauppaan yhteys on mahdollista henkilökohtaisten tietojen ja maksutietojen toimittamisen jälkeen. Palvelu mahdollistaa myytävien tuotteiden lisäämisen yhdellä kaupankäyntiympäristöllä. Tätä järjestelmää voidaan verrata valtavaan kauppakeskukseen, joka kattaa suuren määrän myymälöitä kerrallaan. Niitä kaikkia yhdistää ainoa etsy-dot-com-verkkotunnus.

  Kojetaulu sisältää luettelointiasetukset (tällä tavalla kutsutaan kaupankäynt positioita), keskustelut, tilaukset, tilastojen esikatselu ja markkinointi.

  Etsy Shop -asetukset

  Voit myös täyttää tietoja verkkokaupasta ja antaa ulkoisten palveluiden synkronoida tuotteitasi koskevia tietoja, jotta niitä voidaan tarkastella yleisesti saatavissa olevissa lähteissä (Google Shopping, Bing, Shopstyle, Polyvore, Facebook). On myös mahdollista yhdistää Google Analytics verkkokauppaan, ladata paljon luetteloita CSV: stä tai lisätä tilaustietoja tiedostoon. Voit myös asettaa tietosuojakäytännön, kaksifaktorisen todennuksen, valita kielen ja alueen, määrittää ilmoituksen toimituksen jne.

 • Shopify. Verkkokaupan ohjelmisto on erinomainen toiminnallisuudessaan ja tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia kattamaan käyttäjien monipuoliset markkinointi- ja ostos- tarpeet.

  Se tarjoaa tehokkaat synkronointivaihtoehdot (voit synkronoida Shopify-tilisi muiden valmistajien sovellusten kanssa, kuten Xero tai Quickbooks), Amazon-kauppapaikkaintegrointi, blogimoottori, tuotekatsausvaihtoehdot, suora näkymä -ominaisuus seurataksesi verkkokaupan suorituskykyä reaaliajassa -tila, kauppakoodien integrointi, edistynyt lisätyn todellisuuden ominaisuus, CSV-tiedostojen tuonti / vienti, hylätty kassan palautus, monikieliset ja monikanavaiset tuet (Shopifella on kumppanuussuhteita Facebookin, eBayn, Instagramin jne.).

  Shopify-tuoteeditori

  Voit yhdistää SSL-varmenteen ja käyttää petoksien suojausominaisuutta varmistaaksesi verkkosivustojen ja asiakkaiden tietojen turvallisuuden.

  Shopify tarjoaa myös laajat markkinointivaihtoehdot. Siksi se tarjoaa POS (Point-of-Sale) -sovelluksen, Shopify Ping-mobiilisovelluksen, Buy One, Get One (BOGO) -alennukset, UPS Shopify Shipping -toiminnon, yksivaiheisen dynaamisen kassamomenettelyn, Shopify App Store -palvelun useilla markkinarakoilla. widgetit ja laajennukset, laajat vähittäiskaupan vaihtoehdot, edistyksellinen Tap and Chip Reader, jonka avulla asiakkaat voivat suorittaa nopeita “kosketa” maksuja Google Playn ja Apple Pay -sovellusten kautta jne..

Etsy vs. Shopify. Kun kyse on toiminnallisuudesta, Shopififilla ei ole lainkaan kilpailijoita. Etsy-ominaisuusjoukko kattaa noin 20% Shopifyn tarjoamista vaihtoehdoista, mikä selittyy alustan kapealla erikoistumisella. Shopify on paljon vakavampi verkkokaupan ohjelmisto, jonka toiminnallisuus riittää erirakoisten ja -kokoisten verkkokauppojen potentiaalin hyödyntämiseen. Käyttämällä edistyneitä verkkokaupan ja markkinoinnin ominaisuuksia, joita Shopify tarjoaa, saat täyden hallinnan projektiisi.

3. Suunnittelu

EtsyShopify
Teemojen lukumäärä:Ei teemoja70
Ilmaisia ​​teemoja&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Maksetut teemat:$ 140- $ 180
Vastuullinen suunnittelu&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:✘ EI&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:✘ EI&# X2714; JOO
 • Etsy. Alusta ei voi ylpeillä vaikuttavilla suunnitteluvaihtoehdoilla. Kaikilla sen luomilla verkkosivustoilla on melkein sama ulkoasu eivätkä ne eroa toisistaan ​​paljon.

  Järjestelmästä puuttuu myös suunnittelun mukautusvaihtoehtoja – Ainoat muutettavat asiat tässä ovat taustat, yritystunnus, väripaletti, asettelu jne.

  Etsy ei tarjoa mitään mallivalintaa tai CSS-koodin muokkausvaihtoehtoja. Suunnittelun räätälöintiparametrit ovat melko rajoitetut ja lähinnä muuttuvat vain pääominaisuuksien muuttamiseen. Et voi ladata omaa asetteluasi, muuttaa mallia tai säätää muita parametreja tässä.

  Voit tehdä kiinni käytettävissä olevista suunnittelun mukautusvaihtoehdoista, jotka eivät jätä paljon tilaa luovuudelle. Seurauksena on, että voit käynnistää standardiprojektin, joka eroaa muista verkkokaupoista Tietoja kaupasta -tietojen, tite, otsikkopalkin, tuotevalokuvien ja kuvausten sekä kuvakkeen avulla.

  Saat myös mahdollisuuden julkaista linkkejä Twitter- ja Facebook-tileillä, jotta asiakkaasi näkevät heidät profiilissasi. On myös mahdollista asettaa kauppakäytäntöjä, nimittäin kuljetustiedot, maksutavat, palautus ja vaihto, tietosuojakäytäntö jne..

 • Shopify. Verkkokaupan ohjelmisto tarjoaa tällä hetkellä maksettuja malleja, mutta on myös mahdollista käyttää 10 ilmaista teemaa, jotka järjestelmä tarjoaa. Maksettujen teemojen hinta vaihtelee 140–180 dollaria tärkeimpien suunnitteluominaisuuksien perusteella. Kaikki mallit ovat korkealaatuisia ja tarjoavat laajoja suunnittelun räätälöintivaihtoehtoja. Maksetut näytteet ovat monipuolisempia, luovia ja visuaalisesti miellyttäviä, ja voit antaa jokaiselle niistä vaaditun ilmeen.

  On mahdollista muokata otsikkoa, alatunnistetta ja kaikkia muita verkkosivustosi lohkoja, asettaa diaesityksiä, fontteja, värimaailmia ja muita elementtejä. Mallikoodien muokkausvaihtoehto on saatavana myös täältä. Järjestelmä mahdollistaa valitsemasi teeman vaihtamisen missä tahansa web-suunnitteluprosessissa menettämättä lähetettyä sisältöä. Siten Shopify näyttää olevan erittäin tehokas järjestelmä laatu- ja suunnitteluasetusten suhteen.

Etsy vs. Shopify. Suunnitteluasioista puhutaan, että Shopify on selvä johtaja vertailussa. Etsy ei tarjoa mitään mallivalintaa ja monipuolisia suunnittelun räätälöintivaihtoehtoja, mutta Shopify tarjoaa niistä vaikuttavan valikoiman. Täällä ei ole mitään vertailua – niin tehokkaat Shopify-suunnittelun muokkausvaihtoehdot ovat. Etsy on vakavasti jäljessä tässä suhteessa.

4. Asiakastuki

 • Etsy. Järjestelmä antaa pääsyn verkkokaupan kojelaudassa olevaan ”Yhteisö ja ohje” -osaan. Täältä voit ottaa yhteyttä teknisen tuen ryhmään, lukea paljon artikkeleita ja tutustua yleisiin ja myyjien ohjeaiheisiin. Tämä riittää vastausten löytämiseen käyttäjien yleisimpiin kysymyksiin..

  Jos sinulla on vielä kysymyksiä tai epäilyjä, voit päästä yhteisöfoorumin osioon saadaksesi ongelmat ratkaistua täällä. Hakusuodatinvaihtoehto lyhentää kokonaishakuaikaa.

 • Shopify. Asiakastukivaihtoehdot Shopify-tarjoukset ovat ehdottoman hintansa arvoisia. Käyttäjät voivat selata valtavaa foorumia, joka sisältää tuhansia aiheita käsittelemään kaikkia aiheitaan ja lukea muiden käyttäjien palautteita. Täältä löytyy myös paljon oppaita, hyödyllisiä artikkeleita, suosituksia ja vinkkejä.

  Shopify on myös ylpeä Live Chat -ominaisuudestaan, jonka kanssa on Shopify Guru. Sähköpostituki on saatavana myös täältä. Lisäksi alustalla on oma YouTube-kanava, jolla voi löytää useita opettavia videoita.

Shopify vs Etsy. Etsy on asiakaspalvelun suhteen huomattavasti jäljellä Shopifesta, vaikka molemmat palvelut tarjoavatkin kunnollisen teknisen tuen. Shopify tarjoaa suuremman määrän opetusmateriaalia (teksti ja video), YouTube-kanavan, suuren yhteisöfoorumin sekä live-chatin.

5. Hinnoittelupolitiikka

 • Etsy. Järjestelmän tarjoama hintojenmuodostustapa perustuu erilaisiin tekijöihin verrattuna Shopifea. Et ole törmännyt täällä suunnitelmiin, kokeiluihin ja tilauksiin. Yhden ilmoituksen julkaiseminen on 0,20 dollaria, maksu on voimassa 4 kuukautta. Lisättävien tuotteiden (luetteloiden) määrä on rajaton. Lisäksi Etsy veloittaa kiinteän 3,5% palkkion jokaisesta myytystä tuotteesta. Palkkio ei kuitenkaan kata toimituskustannuksia.

  Myytyjen tuotteiden palkkiot on maksettava manuaalisesti kunkin kuukauden ensimmäisenä päivänä. Saat ilmoituksen ja laskun, joka sinun pitäisi maksaa kuukauden 15. päivään asti. Muutoin verkkokauppasi saattaa olla suljettu. Toisin sanoen rahaa ei vähennetä automaattisesti tililtäsi. Kaikki luetteloiden pidentämiseen ja palkkioiden maksamiseen tarvittavat tapahtumat on suoritettava manuaalisesti.

  EstyShopify
  Hinnasuunnitelmat:&# X2714; 0,2 dollaria tuotetta kohti 4 kuukauden ajan;
  &# X2714; 3,5% myyntimaksu.
  &# X2714; Lite ($ Asiakasarviopisteet 9 / kk);
  &# X2714; Basic Shopify ($ 29 / mo);
  Shopify ($ 79 / mo);
  Advanced Shopify ($ 299 / kk).
  Ominaisuudet:&# X2714; Maailmanmarkkinapaikka;
  &# X2714; Helppo tuotteiden hallinta;
  &# X2714; Rajoittamaton määrä tuotteita.
  &# X2714; Tehokas CRM;
  &# X2714; Koko myymälän räätälöinti;
  &# X2714; Ilmainen SSL-varmenne.
 • Shopify. Järjestelmä tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, jonka jälkeen käyttäjän on valittava yksi neljästä maksetusta ohjelmasta. Maksettujen liittymien hinta alkaa $ Asiakasarviopisteet 9 / kk halvimmasta tilauksesta ja nousee $ 299 / kk kalleimmalle suunnitelmalle.

  Ero suunnitelmien välillä on markkinointityökaluissa, edistyneissä myyntiraporteissa ja transaktiomaksuissa. Palvelu tarjoaa mahdollisuuden palauttaa rahaa 14 päivän kuluessa laskun maksamisesta. Shopify perii palkkioita, jotka ovat 0,5%: sta 2%: iin valitusta suunnitelmasta riippuen (mitä edistyneempi suunnitelma on, sitä alhaisempi palkkio osoittautuu, alle 0: iin).

Etsy vs. Shopify. Näyttämättä toiminnallisuusnäkökohdasta voimme päätellä, että on edullisempaa luoda verkkokauppa Storeifyn kanssa. Ilmaisen kokeilun lisäksi järjestelmä tarjoaa neljä suunnitelmaa, jotka tulevat kiinteällä hinnalla, ja se veloittaa myös palkkioita, jotka voit laskea etukäteen.

Etsyn käytön kustannukset riippuvat lataamiesi tietojen lukumäärästä. Mitä suurempi verkkokauppa on, sitä korkeampi hinta on. Jokaisesta myydystä tuotteesta peritään palkkio, joka myös vaikuttaa lopulliseen hintaan.

Bottom Line

Shopify ja Esty ovat kaksi kunnollista verkkokauppasivustojen rakentajaa, joista kukin eroaa verkkosuunnittelutapojensa, kohdeyleisönsä, toimivuutensa ja hintojen muodostustekijöidensä suhteen. Etsy keskittyy pääasiassa käsintehtyjen tuotteiden verkkokauppojen kehittämiseen. Shopify tarjoaa laajempia verkkosuunnitteluvaihtoehtoja, joiden avulla on mahdollista suunnitella pieniä verkkokauppoja ja jopa hypermarketteja. Kun olemme verranneet molempia palveluita, voimme suositella Shopifea parhaaksi verkkokaupan verkkoratkaisuratkaisuksi.

EtsyEtsy on ainutlaatuisten käsintehtyjen tuotteiden maailmanlaajuinen markkinapaikka, jonka avulla voidaan rakentaa standardi verkkokauppa, jossa on paljon myytävänä olevia tuoteluetteloita. Täällä kovan kilpailun vuoksi on kuitenkin melko vaikea päästä hakukoneiden sijoitusten kärkeen. etsy.com

ShopifyShopify on maailmankuulu verkkokaupan ohjelmisto, jonka käytön avulla voit luoda pienistä suuriin verkkokauppoja. Järjestelmä tarjoaa tehokkaan ominaisuusjoukon, runsaasti suunnittelun räätälöintityökaluja ja kohtuullisen hinnoittelupolitiikan, jotta verkkosivustosi pyrkimykset menestyvät. Shopify.com

Yleensä Etsy ei voi tarjota myyjille vakavia näkökulmia riippumatta siitä, millainen demokratia ja visuaalinen houkuttelevuus asiakkaalle on. Tämä variantti voi toimia hyvin aloittelijoille tai niille käyttäjille, jotka ovat jo erottuneet käyttöympäristöstään. On selvää, että on kohtuullisempaa mainostaa Shopifen avulla luotu verkkokauppa riippumatta siitä, mikä se on. Tämä on vakava yritys ja oikea lähestymistapa. Etsy on miellyttävä alusta amatööreille. Valintamme on Shopify.

Yleiskatsaus vertailutaulukko

EstyShopify
Helppokäyttöisyys:Etsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. Shopify
Ominaisuudet:Etsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. Shopify
malleja:Etsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. Shopify
Asiakaspalvelu:Etsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. Shopify
hinnoittelu:Etsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. Shopify
Kokonaispistemäärä:Etsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. ShopifyEtsy vs. Shopify

Kokeile Shopify nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map