GoDaddy-verkkosivustojen rakennusohjelma vs. WordPress

GoDaddy-verkkosivustojen rakennusohjelma vs. WordPressHyvä isäBluehost
Sisällysluettelojohtopäätös

GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja ja WordPress ovat kaksi alustaa, joiden tarkoituksena on luoda uusia sivustoja tyhjästä. Vaikka molemmat työkalut palvelevat samoja tavoitteita, GoDaddy on alun perin palveluntarjoaja. Sen verkkosivustojen rakentaja on kuitenkin melko suosittu käyttäjien keskuudessa, kun taas WordPress on yksi alan suurimmista nimistä, ja sillä on paljon erinomaisia ​​ominaisuuksia.


GoDaddy vs WordPress: Vertailukaavio

Verrattiin ja testattiin näitä kahta verkkosivustojen rakentajaa. Taulukko sisältää yhteenvetotiedot. Valitse eniten kiinnostava vertailuosa ja lue se yksityiskohtaisesti.

Hyvä isäBluehost
1. Helppous8/108/10
2. Ominaisuudet6/1010/10
3. Suunnittelu7/1010/10
4. Tuki9/109/10
5. Hinnoittelu8/1010/10
Yleensä ottaen:7,6 / 109,4 / 10
Kokeile nyt Kokeile nyt

Tuskin väitetään, että WordPress on parempi valinta verrattuna GoDaddy-verkkosivustojen rakentajaan ottaen huomioon avoimen lähdekoodin joustavuus ja vapaus, jonka se tarjoaa verkkosivustojen omistajille. Katsauksen tarkoituksena on kuitenkin tuoda esiin WordPressin tärkeimmät erot ja edut.

1. Helppokäyttöisyys

Ennen kuin sukellamme syvälle helppokäyttöisyyttä käsittelevään osioon, meidän on sanottava, että sekä GoDaddy että WordPress voivat olla melko monimutkaisia ​​alusta. Heillä ei ole vedä ja pudota -muokkaustoimintoa, mikä saattaa aiheuttaa ongelmia muokkausprosessin aikana. Toisaalta GoDaddy väittää auttavansa käyttäjiä rakentamaan verkkosivustoja muutamassa minuutissa. Katsotaanpa onko totta.

Päästä alkuun

Ensimmäisten vaiheiden tekeminen GoDaddyllä on todella helppoa. Sinun on kirjauduttava sisään vain Facebook-tililläsi tai kirjoitettava salasana ja sähköposti rekisteröidäksesi uudeksi jäseneksi. Sitten näet useita automatisoituja kehotuksia, jotka opastavat sinut rakennusprosessin kaikissa vaiheissa, jotka näyttävät olevan kehitettävissä täysin tutteille. Se on erittäin suoraviivainen ja tyhjä tila web-suunnitteluun tai mukauttamiseen. Saat itse valmiita malleja, joilla on mahdollisuus tehdä pieniä muutoksia ja siirtyä elämään.

WordPress vaatii enemmän aikaa aloittamiseen. Käyttäjien on suoritettava useita pakollisia vaiheita, jotka sisältävät:

 1. Verkkotunnuksen rekisteröiminen – lue opas kuinka valita paras nimi verkkosivustollesi.
 2. Isännöintipalveluntarjoajan valitseminen – näe arvosanani parhaista majoituksista.
 3. Mallin valitseminen.
 4. WordPressin asentaminen.

Kun olet suorittanut kaikki vaiheet, voit aloittaa verkkosivustosi muokkaamisen. Hyvä asia WP: ssä on se, että olet vastuussa verkkosivustosi hallinnasta lisäksi mahdollisuuden säästää u pari taalaa. Lisäksi käyttäjät hyödyntävät parhaiten projektejaan, jos ne valitsevat WordPress-optimoidun Bluehost-palvelinratkaisu joka tarjoaa saumattoman integraation ja monia muita hienoja ominaisuuksia.

Verkkosivun toimittaja

GoDaddy-verkkosivustojen rakennuksen mukana toimitettua ohjelmistoa ei tuskin voida kutsua toimittajaksi. Ainoa asia, voit lisätä asiaankuuluvaa sisältöä, ladata kuvia, valita valokuvia varastossa kokoelmista tai järjestää joitain sivulohkoja. Se siitä! Et voi toteuttaa tarvitsemasi rakennetta, mikä tekee muokkaamisesta erittäin yksinkertaisen. Se on vakava haittapuoli. Hyvä asia on, että GoDaddy tarjoaa työpöydälle ja mobiililaitteille pääsyn verkkosivustojen rakentajaan tehdäkseen joitain muutoksia tien päällä.

GoDaddy Visual Editor GoDaddy Visual Editor

Lue myös: GoDaddy-verkkosivustojen rakennuskatsaus.

WordPress on sisällön muokkaamisen suhteen paljon joustavampi. Voit luoda niin monta uutta sivua kuin tarvitset, hallita sisältöäsi, lisätä tarvittavia elementtejä, luoda uusia luokkia ja valikkoosia, lisätä tunnisteita, ladata mediatiedostoja, toteuttaa erilaisia ​​lohkoja ja muotoja jne. WP: llä on tehokas sisällönhallintajärjestelmä, joka on ole niin monimutkainen kuin se voi tuntua alusta alkaen. Ainakin sinulla on tarpeeksi muokkausvapaus luodaksesi tarvitsemasi verkkosivusto.

WordPress Editor WordPress Post Editor

Lue myös: WordPress-arvostelu.

Koodin muokkaaminen

Molemmat alustat ovat avoimia koodaukselle, mikä on hyvä uutinen kokeneille web-kehittäjille ja ohjelmoijille. GoDaddy-käyttäjille se on oikeastaan ​​ainoa mahdollisuus muokata valmiita malleja. Joidenkin ominaisuuksien toteuttamiseksi käyttäjän on tarkoitus tuntea HTML ja JavaScript. Vaihtoehto on käytettävissä kojetaulussa. Napsauta vain Muokkaa sivua -painiketta, valitse sivu, jota haluat muokata, ja lisää HTML-koodi annettuun tilaan. Tietenkin, sinun ei pitäisi odottaa lopullista koodausvapautta. Vain joitain pieniä muutoksia on mahdollista.

WordPress on avoimen lähdekoodin alusta. Se tarkoittaa täydellistä verkkosuunnitteluvapautta HTML / CSS-tiedon ässissä. Tärkein etu on, että kaikki WordPress-mallit kehitetään käyttämällä PHP: tä ja HTML: ää. Toisin sanoen, voit vapaasti muuttaa niiden rakennetta, lisätä uusia elementtejä, ominaisuuksia ja luoda uusia lohkoja tai toimintoja ilman rajoituksia. Oppimiskäyrä on ehdottomasti vaadittava.

WordPress-lähdekoodieditori WordPress-lähdekoodieditori

Verkkotunnuksen yhteys

Kun olet rekisteröinyt verkkotunnuksen ja saanut sen päälle Bluehost tai muita isännöintipalveluntarjoajia, WordPress-verkkosivustosi on saatavana verkossa. Lisäksi jokaisessa WP Bluehost -suunnitelmassa on automaattinen WordPress-asennus ja päivitykset. Käyttöönottoprosessi on erittäin nopea. Vaikka GoDaddy on alun perin isännöintipalveluntarjoaja, useiden käyttäjien mukaan verkkotunnuksen yhdistäminen verkkosivustojen rakentajaan saattaa muuttua painajaiseksi.

Vaikka verkkotunnuksesi olisi rekisteröity GoDaddy-palveluun, et ehkä näe sitä verkkotunnuksen asetuksissa. Toisin sanoen sivustosi toimii alun perin nimellä myname.godaddysites.com. Näyttää siltä, ​​että alustalla ei ole sujuvaa verkkotunnuksen integrointialgoritmia, mikä saattaa johtaa ongelmiin verkkotunnuksen hallinnassa, jossa ei mainita verkkotunnuksia kolmansien osapuolien isännöintipalveluntarjoajilta.

Lue myös: Ilmaisen verkkotunnuksen hankkiminen – ainutlaatuinen vinkkejä ja temppuja.

GoDaddy-verkkosivustojen rakennusohjelma vs. WordPress: Vaikka GoDaddy väittää olevansa erittäin helppo verkkosivustojen rakentaja, käyttäjät voivat vaihtaa melkein mitään. Sinun on noudatettava primitiivisiä vaiheita tai valittava avoin koodaus, joka vaatii teknisiä taitoja. WordPress on käytön ja editoinnin suhteen joustavampi, vaikka se saattaa tarvita aluksi myös jonkin verran oppimiskäyrää.

2. Ominaisuudet ja joustavuus

Kuten olemme aiemmin maininneet, GoDaddy sisältää melko perusominaisuudet. Se toimii pienille verkkosivustoille, jotka eivät vaadi edistyneitä toimintoja. Toisaalta, WordPress on yksi tehokkaimmista CMS-alustoista sisältää tuhansia laajennuksia ja integroitavaksi tarkoitettuja palveluita.

Laajennukset ja widgetit

GoDaddy-käyttäjät voivat valita laajan valikoiman laajennuksia. Ne kaikki on jaettu useisiin luokkiin, joihin kuuluvat sosiaalinen, verkkokauppa, lomakkeet, keskustelut ja jotkut muut. Täältä voit valita hinnoittelutaulukoita pienelle digitaalikaupallesi, suositusliukusäätimiä pienyrityssivustolle, Amazonin tarkistusosion ostosoppaille jne. Widgetien valikoima on melko laaja.

GoDaddy-widgetit GoDaddy-widgetit

Toisaalta mikään alustoista ei voi kilpailla WordPressin kanssa laajennusten valinnassa. Käyttäjät voivat valita kirjaimellisesti tuhansista palveluista, kolmansien osapuolien ratkaisuista ja välineistä mihin tahansa tarkoitukseen. Täällä on ilmaisia ​​verkkokaupan liitännäisiä, premium-SEO-optimointipaketteja, roskapostin torjunta- ja tietoturvatyökaluja, gallerioita, lomakkeita, analyyttisiä palveluita jne. Tarvitset vain valita yhden, asentaa ja aktivoida sen, jotta se olisi verkkosivustollasi..

WordPress-laajennukset WordPress-laajennukset

Jotkut laajennukset ovat ilmaisia, kun taas jotkut maksetaan. Lisäksi sinun on käsiteltävä heidän asetuksia manuaalisesti. Toivomme kuitenkin, että prosessi on tuskin haaste. Jos valitset WP: n suositteleman Bluehost-ratkaisun, kaikki laajennukset päivitetään automaattisesti. Järjestelmä huolehtii niiden sujuvasta, turvallisesta ja vakaasta toiminnasta.

Lue myös: Sivuston luominen WordPressin avulla.

SEO-optimointi

GoDaddy-sivustot eivät ole kaukana SEO-ystävällisistä. Tämä johtuu pääasiassa erittäin omituisesta osien sijoittelusta, mukaan lukien otsikot ja tekstilohkot. Tällaiset sivut eivät ole yhtä houkuttelevia hakukoneiden robotille, mikä johtaa pidempään indeksointiin ja matalampaan joukkoon. Toisaalta alustalla on mukautettu SEO Wizard, jolla on pääsy muokata meta-otsikoita ja kuvauksia, mikä ei ole muuta kuin tippa meressä.

WordPress tarjoaa suurimman mahdollisuuden luoda SEO-ystävällisiä verkkosivustoja, jotka yleensä saavat korkeat hakukoneiden rivit. Ensinnäkin, käyttäjät voivat valita tonnia laajennuksia, jotka auttavat luomaan SEO-optimoitua sisältöä, joka on paitsi hakukoneille myös lukijoille, mikä on vielä tärkeämpää. Toiseksi, käyttäjät saavat tarpeeksi työkaluja mainostaakseen sisältöään jakamalla sitä sosiaalisessa mediassa, työskentelemällä edistyneiden SEO-asetusten kanssa, muokkaamalla mukautettuja URL-osoitteita, osoittamalla keskittymisavaimet, muuttamalla verkkosivun kuvausta, lataamalla favicon ja paljon muuta.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, WordPress tarjoaa pääsyn verkkosivustojen koodimuutoksiin. Se on myös hyvä mahdollisuus lisätä verkkosivuston SEO: ta tekemällä mallista kevyempi ja nopeampi sekä toteuttamalla ominaisuuksia käyttäjien sitoutumisen lisäämiseksi.

verkkokauppa

GoDaddyllä on verkkokaupan ominaisuus. Se on saatavana vain verkkokauppasuunnitelman kanssa ja tarjoaa joukon perustoimintoja pienen digitaalikaupan luomiseksi. Huomaa, että verkkosivustojen rakentaja on hyvä pienille hankkeille vain rajoitetulla määrällä tuotteita myytäväksi verkossa. Se ei ole hyvä verkkokaupan kasvattamiselle ja mainostamiselle.

GoDaddy-verkkokauppa GoDaddy-verkkokauppa

Verkkokaupan ominaisuuksista saat valmiiden tuotesivun, jolla on mahdollisuus muokata joitain sen elementtejä, kuten fontteja. Käyttäjät voivat integroida toimitusvarastot sekä asettaa toimitus- ja verokannat. Verkkosivun rakentaja tarjoaa joitain yksinkertaisia ​​markkinointityökaluja, joiden avulla voit lähettää henkilökohtaisia ​​tarjouksia potentiaalisille asiakkaille.

WordPressillä itsessään ei ole verkkokaupan ominaisuuksia. Kuitenkin WooCommerce-laajennus on hyvä ratkaisu. Sen avulla voit luoda pieniä, keskisuuria ja suuria kauppoja myydäksesi rajoittamattomia tuotteita verkossa. Laajennuksella on ilmainen versio, joka toimittaa lähtötason toiminnallisesti ja joka riittää verkkokaupan luomiseen, hallintaan ja mainostamiseen. WooCommerce tarjoaa kasvaville hankkeille kaikki tarvittavat laajennukset hintojen, vero- ja toimitushintojen hallintaan, uusien käyttäjien hankkimiseen tai liikenteen ohjaamiseen digitaalikauppaan.

WooCommerce-verkkokauppa WooCommerce-verkkokaupan toimittaja

Lue myös: Kuinka luoda verkkokaupan verkkosivusto tyhjästä.

Blogging ominaisuus

Syy mainitsemaan tämä erityinen ominaisuus on, että GoDaddyllä on se. Sillä ei kuitenkaan ole mitään yhteistä WordPress-blogitoiminnoilla. GoDaddyn avulla voit luoda primitiivisiä blogeja, lähettää uusia artikkeleita ja lisätä kuvia. Käyttäjillä ei ole edes mahdollisuutta lisätä tunnisteita tai optimoida niiden sisältöä.

GoDaddy-blogin viesti GoDaddy Blogiviestieditori

WP-blogien tilanne on päinvastainen. Saat kaikkien aikojen tehokkaimman alustan sisältöpohjaisten verkkosivustojen rakentamiseen. Järjestelmän avulla voit paitsi rakentaa tyylikkäitä ja hyvännäköisiä blogisivustoja, mutta myös mainostaa sisältöäsi, ohjata liikennettä tai jopa ansaita rahaa verkkosivustollesi.

WordPress Post EditorWordPress Post Editor

GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja vs. WordPress: WordPress voittaa kaikissa tässä osioissa. Sen avulla käyttäjät voivat luoda enemmän SEO-optimoituja verkkosivustoja, sillä on parempi verkkokauppatoiminto WooCommerce-palvelun ansiosta. Se toimittaa malminlaajennuksia, kun taas sen blogitoiminto on lähellä ideaa. GoDaddy ei voi ylpeillä millään sellaisella.

3. Suunnittelu

Mallien vertailutaulukko

Hyvä isäWordPress
Teeman hinta:VapaaVapaa / $ 25- $ 299
Visuaalinen toimittaja:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Teeman vaihto:✘ EI&# X2714; JOO
Responsiiviset mallit:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:✘ EI&# X2714; JOO

Joskus saatamme evakuoida verkkosivustojen rakentajan arvokkuuden tarjoamillaan malleilla. Tässä GoDaddy ei ole kaukana täydellisyydestä. Alusta tarjoaa tällä hetkellä noin 20 teemaa. Pahinta on, että GoDaddy ei tarjoa mitään mallien muuttamiseksi. Toisin sanoen joudut työskentelemään sen kanssa, että saat riippumatta siitä, pidät siitä vai ei.

Suunnittelu ei ole ollenkaan huono. Mallit näyttävät tyylikkäiltä ja ajan tasalla. Mutta vaikka valinta on melko rajallinen, muokkaus- ja muokkaustyökalujen puute näyttää valtavilta heikkouksilta. Hyvä uutinen on, että kaikki teemat ovat mobiiliystävällisiä. Lisäksi järjestelmä tarjoaa työpöydälle ja mobiililaitteille pääsyn kojelautaan, jos sinun on tehtävä muutoksia tien päällä tabletin tai älypuhelimen kautta.

WordPressillä on luultavasti rikkain mallistokokoelma. Käyttäjille on saatavana tuhansia reagoivia mobiiliteemoja. Ne sisältävät blogeja pienyrityssivustoilta, lukuisia digitaalikauppojen asetteluja, portfolioita, verkkolehtiä, Amazonin osto-oppaita ja paljon muuta. Jotkut teemat ovat ilmaisia, kun taas jotkut ovat maksettuja. Jos haluat jotain erilaista ilmaista mallia miljoonilla latauksilla, joudut maksamaan jonkin verran 30–200 dollaria yksinoikeudeltaan ulkoasusta.

GoDaddy-verkkosivustojen rakennusohjelma vs. WordPress: GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja menettää jälleen 20 mallineen ja lähellä nollaa räätälöintityökalut. WordPress-käyttäjillä on pääsy tuhansien ilmaisiin ja maksettuihin teemoihin verkkosivustoille tyypillisesti ilman rajoituksia.

4. Asiakastuki

GoDaddy on alun perin palveluntarjoaja. Se tarkoittaa, että sillä ei ole oikeuksia menettää asiakastuen suhteen. Alustalla on vankka tukitiimi. Se tarjoaa useita kanavia yhteydenpitoon:

 • GoDaddy-foorumi – Täällä voit puhua kokeneempien GoDaddy-käyttäjien kanssa ja kysyä neuvoja.
 • Tuki puhelimitse – hyvä tapa ottaa suoraan yhteyttä tukijohtajiin.
 • Ohjekeskus – GoDaddyllä on vankka tietokanta, runsaasti artikkeleita ja oppaita.

Keskeinen ongelma on, että esimiehien reaktio kestää joskus liian kauan. Se saattaa olla hieman turhauttavaa.

WordPressillä ei ole tyypillistä tukitiimiä, joka on käytettävissä puhelimessa tai suorana. Jos sinulla on ongelmia, sinun on ratkaistava se itse. Tällöin verkossa surffaaminen voi olla hyödyllistä. Älä unohda, että WordPress on yksi pisimmin käytetyistä ja suosituista CMS-järjestelmistä maailmassa. Se tarkoittaa, että voit:

 • Selaa YouTubea etsimällä satoja videooppaita tosielämän esimerkkeillä.
 • Vieraile WordPress-foorumeilla ammattilaisten ja kokeneiden käyttäjien kanssa.
 • Löydä artikkeleita ja oppaita verkosta, sisältäen useita yläosia ja päätöslauselmia mistä tahansa aiheesta.

GoDaddy-verkkosivustojen rakennusohjelma vs. WordPress: Jos tukitiimi on aina valmis auttamaan, saatat tuntea olosi turvallisemmaksi. Toisaalta WordPress-käyttäjillä on loputtomia etsintämahdollisuuksia.

5. Hinnoittelupolitiikka

Jopa halvin Godaddy-suunnitelma näyttää kalliimmalta, kun sitä verrataan Bluehostin ylläpitämään WordPress-verkkosivustoon. Olemme valinneet tämän tietyn palveluntarjoajan, koska se on paras veto WP-pohjaisille verkkosivustoille, kun otetaan huomioon saumattoman integraation automaattinen asennus, laajennuspäivitykset jne. Nyt katsotaanpa tarkemmin hintoja.

Godaddy tarjoaa tällä hetkellä 4 erilaista suunnitelmaa. Ne sisältävät:

 • Henkilökohtainen suunnitelma ilman ominaisuuksia. varten $ 5.99 saat vain ilmaisen SSL: n ja isännöinnin.
 • Liiketoimintasuunnitelma sisältää SEO Wizard -sovelluksen ja verkkokaupan perustyökalut $ 9.99.
 • Business Plus Plan tarjoaa lisäksi sähköpostimarkkinointi- ja mainoskampanjoita verkkotunnukselle $ 14.99.
 • Verkkokauppa on tarkoitettu täysin toimivien verkkokauppojen luomiseen $ 19.99.

GoDaddy-hinnoittelu

WordPress Bluehost -suunnitelmat ovat seuraavat:

 • Peruskustannukset $ 3,95 kuukaudessa ilmaisella SSL: llä, 50 Gt: n SSD-tallennustilalla, ilmaisella verkkotunnuksella ja markkinointihyvityksillä.
 • Plus kustannukset $ 5.95 Rajoittamaton SSD-tallennustila rajattomalle määrälle sivustoja ja aliverkkotunnuksia.
 • Choice Plus maksaa $ 5.95 kaikilla rajattomilla futuureilla + edistynyt turvallisuus- ja varmuuskopio.

WordPress-hinnoittelu

Hanki Bluehost-alennuksesi

Kaikki suunnitelmat sisältävät pääsyn malleihin, laajennuksiin ja muihin WordPress-ominaisuuksiin.

Lue myös: Kuinka paljon maksaa verkkosivuston tekeminen.

GoDaddy-verkkosivustojen rakennusohjelma vs. WordPress: WordPress with Bluehost on halvempi ratkaisu vakaan, riskitöntä ja turvallisen verkkosivuston käytön lisäksi.

johtopäätös

WordPress voittaa kaikilla näkökohdilla verrattuna GoDaddyyn. Se on joustavampi, halvempi ja parempi vakaan työn, verkkosivujen muokkaamisen ja räätälöinnin kannalta.

Hyvä isäGoDaddy – voi olla hyvä pienille alkeellisille sivustoille, joilla ei ole monimutkaisia ​​ominaisuuksia ja rakennetta. Aloittelijoille on hyvä, että niillä ei ole teknisiä taitoja ja tietoja. Alustalla on suoraviivainen rakennusprosessi, jolla on vähän mahdollisuuksia muokata jo olemassa olevia asetteluja. Toisaalta käyttäjät löytävät tarpeeksi widgettejä yhteyden muodostamiseksi perustason SEO- ja verkkokaupan toimintojen lisäksi. GoDaddy.comGoDaddy – voi olla hyvä pienille alkeellisille sivustoille, joilla ei ole monimutkaisia ​​ominaisuuksia ja rakennetta. Aloittelijoille on hyvä, että niillä ei ole teknisiä taitoja ja tietoja. Alustalla on suoraviivainen rakennusprosessi, jolla on vähän mahdollisuuksia muokata jo olemassa olevia asetteluja. Toisaalta käyttäjät löytävät tarpeeksi widgettejä yhteyden muodostamiseksi perustason SEO- ja verkkokaupan toimintojen lisäksi.

WordPressWordPress – on parempi vaihtoehto kaikilta osin. Se on joustavampi. Sen mukana tulee laajempi ominaisuusvalikoima. Se on hyvä kaiken kokoisille ja tyyppisille hankkeille. Lisäksi, jos valitset Bluehostin, saat tosiasiassa saman all-in-one-ratkaisun WordPressille ilman, että sinun täytyy hallita sivustoasi manuaalisesti. WordPress

WordPress pitää johtavat asemansa verkkosivustojen rakentamisen kapealla alueella. Järjestelmä kehittyy tuomalla uusia ratkaisuja käyttäjille. GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja on vasta kehitysvaiheessa. Toivomme, että käyttäjät saattavat odottaa parannuksia ja päivityksiä lähitulevaisuudessa. Toistaiseksi WP on parempi valintaympäristö.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map