Google-sivustot vs. WordPress

Google-sivustot vs. WordPress


Google-sivustot ja WordPress ovat kaksi suosittua web-rakennustyökalua, jotka tarjoavat melko erilaisia ​​lähestymistapoja verkkosivustojen kehittämisprosessiin ja jotka on suunnattu erilaisiin käyttäjäryhmiin. Järjestelmillä on kuitenkin sama tehtävä – auttaa käyttäjiä rakentamaan verkkosivustoja, joissa on mukava suorituskyky ja houkutteleva muotoilu. Näiden kahden alustan vertailu on melko vaikeaa, koska niillä ei ole paljon yhteistä.

Kun halutaan valita paras foorumi kattamaan vallitseva määrä käyttäjien tarpeita, on silti järkevää tarkistaa molempien palvelujen pakolliset näkökohdat. Mikä niistä toimii paremmin kaikissa käyttäjäryhmissä? Onko olemassa selkeä johtaja, joka hallitsee kilpailijaansa? Tai molemmat palvelut toimivat hyvin useiden web-suunnittelutehtävien suorittamiseen?

Luotettavan ja täysin varustellun web-rakennustyökalun tunnistamiseksi meidän pitäisi nyt verrata kutakin niistä yksityiskohtaisesti yksinkertaisuuden, mukavuuden, toimivuuden ja joustavuuden, suunnittelutavan, hinnoittelupolitiikan ja asiakastukivaihtoehtojen kannalta..

Nopea tilannekuva:

Google-sivustotGoogle-sivustot – on verkkosivustojen rakentaja, jonka hallitseminen on melko helppoa kaikille käyttäjäryhmille. Järjestelmä tarjoaa myös luotettavan isäntäalustan ja luo intuitiivisen web-rakennusympäristön. Sen tarjoama ominaisuusjoukko on melko yksinkertainen ja toimii hyvin päivittäiseen käyttöön tarkoitettujen tavallisten verkkosivustojen kehittämisessä. Google-sivustot

WordPressWordPress – on maailmankuulu tehokas sisällönhallintajärjestelmä, joka toimii yhtä hyvin ammattitaitoisille web-suunnittelijoille ja aloittelijoille. Jokainen voi löytää täältä vaaditun ominaisuusjoukon, jotta sitä voidaan käyttää edelleen huippuluokan projektin suunnitteluun. Miljoonia verkkosivustoja ylläpitää WordPress ympäri maailmaa, ja monet muut ovat parhaillaan rakenteilla. Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että WordPress ei ole yhdenmukainen kaikille. Järjestelmä edellyttää silti ainakin perustiedot ohjelmoinnista, joita vaaditaan halutun tuloksen saavuttamiseksi. Se tarjoaa edistyneet integrointivaihtoehdot ja monipuolisen ominaisuusjoukon, jota tarvitaan verkkosivustojen kehittämiseen, jotka sijoittuvat hakukoneissa todella korkealle. WordPress

Siten Google-sivustot ja WordPress eroavat todella paljon, ja juuri tämä tekee parhaan alustan valinnasta todellisen haasteen useimmille käyttäjille. Millä järjestelmällä on enemmän tarjottavaa? Mikä niistä sisältää mukavuuden, yksinkertaisuuden ja mukavan suorituksen? Mikä niistä on helpompi hallita pitkällä tähtäimellä? Näihin ja muihin kysymyksiin vastaamiseksi on järkevää tarkastella näitä web-rakennustyökaluja yksityiskohtaisesti. Tehdään se heti selvittääksesi vertailun voittajan.

1. Helppokäyttöisyys

 • Google-sivustot. Työskentely Google-sivustojen kanssa on niin yksinkertaista ja nopeaa, että jopa tavallinen käyttäjä, jolla on vähän tai ei lainkaan koodaustaitoja, voi luoda täällä standardiprojektin noin puolessa tunnissa. Järjestelmässä on WYSIWYG-editori, joka on erittäin intuitiivinen, ymmärrettävä ja helppo. Sinun ei tarvitse olla verkkosivujen suunnittelija, jotta voit tutkia ja hallita sitä helposti. Jos sinulla on onni, että sinulla on ainakin perustiedot ohjelmoinnista, voit muokata verkkosivustosi koodia manuaalisesti antaaksesi projektille ainutlaatuisen suunnittelun ja huippuluokan toiminnallisuuden.

  Google-sivustot vs. WordPress

  Google Sites on all-in-one-alusta, mikä tarkoittaa, että saat kaiken tarvittavan sivustosi suunnitteluun, julkaisemiseen ja ylläpitämiseen saman katon alla – mitään ei tarvitse ladata ja asentaa. Aloittamiseen tarvitaan tavallinen ilmainen Google-tili. Tärkeää on myös, että Google Sites -palvelussa on integroitu isännöinti, joka poistaa tarpeen etsiä luotettavaa palveluntarjoajaa muualta. Se on toinen bonus, jonka avulla verkkosivustojen rakentaja on helppokäyttöinen ja kätevä kaikille.

 • WordPress. WordPress on hiukan monimutkaisempi kuin Google Sites. Aluksi verkkosivustojen rakentaja vaatii alustavan latauksen ja asennuksen. Tämä vie enemmän aikaa ja vaivaa, vaikka prosessi ei olekaan ollenkaan niin monimutkainen. Toiseksi, tämä on vain CMS; se ei sisällä valmiita teemoja ja web-hosting-palveluita. Sinun on hallittava nämä näkökohdat itse.

  WordPress Lähetä uusi koodieditori

  Jos et halua vaivautua ulkoisten laajennusten tai mallien ylläpidosta ja integroinnista, on järkevää käyttää yksinkertaisempaa vaihtoehtoa, kuten Wix, esimerkiksi. Tämä on all-in-one-ammattilaisten verkkosivustojen rakentaja, joka toimittaa integroidun isännöinnin, satoja mobiililaitteisiin valmiita teemoja ja monipuolisten projektien suorittamiseen vaaditun monipuolisen ominaisuusjoukon. Jos et silti suosittele CMS: n käyttöä, WordPress toimii parhaiten tähän tarkoitukseen.

Google-sivustot vs. WordPress. Google-sivustot ovat vähemmän intuitiivisia kuin Wix tai uKit, mutta sen käyttö on epäilemättä helpompaa kuin WordPress. WordPressillä on korkeampi käyrä ensimmäistä kertaa käyttäville, mutta lopulta se tarjoaa enemmän vapautta.

WordPress ei tarjoa mukana toimitettua isännöintiä ja teemoja, mikä on sekä etu että haitta. Yhtäältä joudut hallitsemaan isännöintiä itse, mutta toisaalta voit siirtää verkkosivustosi milloin tahansa muulle Web-isäntälle. Tämä on mahdotonta, jos käytät sivuston rakentajaa mukana toimitetulla isännöinnillä (ne voivat toimia vain omat palvelimet).

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • Google-sivustot. Verkkosivuston rakentaja on melko helppokäyttöinen, mutta tarjoaa hienon ominaisuusjoukon laadukkaan verkkosivuston perustamiseen ja hallintaan. Sikäli kuin järjestelmä on Google-tuote, se on tiiviisti integroitu muihin Google-sovelluksiin ja -palveluihin. Selaa vain luetteloa löytääksesi käytettävissä olevat vaihtoehdot ja päättää, mitkä sovellukset saattavat olla hyvä lisä projektiisi. Siten verkkosivustojen rakentaja sallii Google Mapsin, YouTube, Kalenterin, Hangoutsin ja muiden sovellusten, jotka synkronoituvat saumattomasti verkkosivustollesi, käyttämisen..

  Google-sivustot vs. WordPress

  Sivustojen asettelun muokkaaminen on erittäin helppoa Google-sivustoissa intuitiivisen ja yksinkertaisen ohjauspaneelin ansiosta, jossa on kolme välilehteä, jotka tarjoavat vaaditut ominaisuudet. Nämä ovat Lisää, Sivut ja Teemat-välilehdet. Täällä on myös Asettelu-osa, josta voit valita haluamasi asettelun projektillesi. Kaiken kaikkiaan, voit valita 6 asetteluvaihtoehdosta, jotka käsittävät 1, 2, 3 ja 4 saraketta. Valinnan jälkeen sinulle tarjotaan järjestää ja täyttää sisältölohkoja, ladata kuvia ja lähettää tekstejä tai muuta toivottavaa sisältöä.

  Google-sivustot mahdollistavat rajoittamattoman määrän verkkosivustojen lisäämistä, joita voit edelleen muokata ja mukauttaa. Tämä voidaan tehdä vastaavassa ”Sivut” -välilehdessä ottaen vain muutama minuutti. Yleensä voit luoda erityyppisiä sivuja verkkosivujen suunnittelutarpeesi perusteella, kuten ilmoituksia, luettelosivuja, aloitussivuja, tiedostokaappeja ja muuta.

  Sisällön lataamisessa voit valita haluamasi elementit Lisää-välilehdestä. Täältä voit valita ja integroida edelleen kuvia, tekstikenttiä, asemaan tallennettuja tiedostoja tai niitä, jotka haluat upottaa manuaalisessa tilassa. Järjestelmän tarjoamien sisältötyyppien osalta voit valita seuraavat elementit: Diat, Taulut, Sisällysluettelo, Kuvakaruselli, YouTube, Kartta, Kalenteri, Dokumentit, Painike, Jakaja, Lomakkeet ja Kaaviot. Minkä elementin valitsetkin, sinulla on mahdollisuus mukauttaa sitä edelleen projektisi keskittymiseen.

  Lisäksi verkkosivustojen rakentaja antaa sinun integroida vakioelementtejä, jotka parantavat verkkosivustosi suorituskykyä. Näitä ovat uutissyötteet, laskimet, Google Webmaster Tools tai muut G Suite -sovellukseen sisältyvät laajennukset.

  Google-sivustot vs. WordPress

  Google-sivustojen ydin on yhteistyö. Käyttäjät voivat työskennellä yhdessä sivustolla samoin kuin muokata Google-asiakirjaa, ja sinulla on aina hallita, kenellä on käyttöoikeus. Sinun on jakaa verkkosivustojen käyttöoikeudet käyttäjien kanssa, joita pidät tarpeellisina. Voit myös tallentaa projektin Luonnoksitilaan tai tehdä siitä täysin yksityisen. On myös vaihtoehto, jonka avulla voit valita tietyt ihmiset, joilla on oikeus muokata verkkosivustoa.

  Voit myös ottaa ominaisuuden käyttöön, mikä estää muita toimittajia julkaisemasta hanketta ilman lupaasi. Se on myös erittäin kätevää. Jos haluat seurata verkkosivustosi tilastoja ja hallita liikenteen vaihteluita, Google-sivustot mahdollistavat Google Analyticsin yhdistämisen projektiin. Tietoisuus verkkosivustosi tärkeimmistä parametreista auttaa sinua toteuttamaan erityistoimenpiteitä tietyissä ongelmissa.

 • WordPress. WordPress on avoin lähdekoodi CMS tarkoittaa, että siinä on potentiaalisesti valtava joukko ominaisuuksia. WordPress on erittäin laajennettavissa – voit lisätä erilaisia ​​laajennuksia halutun toiminnallisuuden saavuttamiseksi. CMS kehitettiin alun perin blogiympäristöksi, joten se vaatii syvää koodausta tietoisuutta muun tyyppisten verkkosivustojen luomiseksi. Siitä huolimatta järjestelmää käytetään tällä hetkellä kaikenlaisten verkkosivustojen käynnistämiseen, blogeista ja portfolioista monimutkaisiin verkkokauppoihin ja yhteisösivustoihin – tarvitset vain oikean laajennusten yhdistelmän käyttämisen.

  WordPress-laajennusten asennus

  Onneksi järjestelmä tarjoaa hämmästyttävän määrän ilmaisia ​​ja maksettuja laajennuksia, joita voi löytää verkosta. Muista kuitenkin, että mitä enemmän laajennuksia valitset ja integroit projektiisi – sitä enemmän päivityksiä sinun on tehtävä myöhemmin. Tällä voi olla kielteinen vaikutus verkkosivustosi turvallisuuteen ja suorituskykyyn.

  Järjestelmän äskettäisen päivityksen jälkeen se on ottanut käyttöön edistyneen Gutenberg-editorin, joka on korvannut klassisen teksti / HTML-editorin. Uusi toimittaja on lohkopohjainen, jonka avulla käyttäjät voivat korvata ja järjestää sivun sisältölohkoja missä tahansa suositeltavassa järjestyksessä. Tämä lähestymistapa web-suunnitteluprosessiin on tehnyt siitä samanlaisen kuin perinteiset verkkosivustojen rakentajat tarjoavat.

  WordPress-verkkosivustoeditori

  Tämän seurauksena innovaatio on yksinkertaistanut verkkosivustojen luominen WordPressin avulla. Niiden käyttäjien, jotka eivät jostain syystä ole tyytyväisiä Gutenbergin muokkausohjelmaan ja jotka haluavat siirtyä vanhaan, tulisi valita ja integroida vastaava laajennus, joka ei ole aivan kätevä ja täysin turvallinen.

  Kun kyse on WordPressin käytöstä, et pääse ilman isäntävalinta. Kuten edellä mainittiin, CMS ei tarjoa oletusarvoisesti integroitua hosting-palvelua, joten joudut etsimään luotettavan palveluntarjoajan yksin. Tätä on mahdotonta välttää, ellet päätä vaihtaa verkkosivustojen rakentajaan, kuten uKit, esimerkiksi.

  Järjestelmässä yhdistyvät laaja ominaisuusjoukko integroituun isännöintiin, joka lyhentää web-kehitysaikaa vaikuttamatta tulokseen. Jos päätät edelleen työskennellä WordPressin kanssa, se on todella järkevää käyttää Bluehost. WordPress suosittelee isäntää virallisesti kohtuuhintaisuuden, toimivuuden, monipuolisten ominaisuuksien ja monien kiistattomien etujen takia.

WordPress vs. Google-sivustot. Vaikka Google-sivustoja käytetään ensisijaisesti intranet-verkkojen luomiseen ja tiedon jakamiseen verkossa käyttäjäryhmän kanssa, WordPressin tekninen luonne tekee siitä loistavan valinnan kaikille kuviteltavissa oleville verkkosivustoille. CMS tarjoaa runsaasti edistyneitä ominaisuuksia ja tarjoaa myös tehokkaita integrointeja, jotka voivat viedä projektisi aivan uudelle tasolle.

3. Suunnittelu

 • Google-sivustot. Google Sites -sivustolla on rajallinen joukko teemoja, joista useimmat ovat keskinkertaisia. Lisäksi verkkosivustojen rakentaja erottaa mallit ja teemat käsitteiden välillä, mikä on yksi järjestelmän erityispiirteistä. ”Mallit” tarjoavat valikoiman sivutyyppejä ja asetteluita, kun taas “Teemat” koskevat enemmän verkkosivustojen suunnittelua (ts. Värimaailmien, kuvien ja muiden niihin liittyvien elementtien valinta).

  Google Sites -teemat

  Käyttäjällä ei ole monipuolisia suunnittelun muokkausvaihtoehtoja. Tässä voit muuttaa otsikkokuvan ja tyylin, valita joko Google Sites -kuvakkeen tai ladata oman. Sama pätee värivalikoiman ja kirjasintyylin valintaan.

 • WordPress. Sisällönhallintajärjestelmässä on kokoelma integroituja malleja, jotka ovat saatavana kojelaudassa (erityisesti Suunnittelu-luokassa). Teemoja ja niiden valikoima ei kuitenkaan riitä kattamaan koko käyttäjien tarpeita. Täältä kaikkialta maailmasta tulevien web-suunnittelijoiden kehittämistä teemoista on paljon apua.

  WordPress-teemat

  Avoimen lähdekoodin luonteen vuoksi uudet WordPress-teemat suunnitellaan ja lisätään päivittäin virallisiin ja kolmansien osapuolien kirjastoihin, joten saat laajan valikoiman valita. Voit myös palkata suunnittelijan piirtämään mukautetun teeman. Mitä sinun pitäisi tietää näistä malleista, on se, että ne eivät ole toisinaan täysin turvallisia. Asia on, että voit valita maksullisista ja ilmaisista malleista – niitä on siellä paljon. Ilmaisissa teemoissa on kuitenkin joskus haitallisia koodeja, jotka saattavat aiheuttaa vaaraa verkkosivustollesi. Pidä tämä mielessä, kun teet valinnan.

  Kuten edellä mainittiin, WordPress on äskettäin esitellyt Gutenbergin toimittajan, joka puolestaan ​​johti versioiden ja teemojen yhteensopimattomuuteen. Tämä tarkoittaa, että kaikki mallit eivät toimi hyvin uuden toimittajan kanssa, mikä voi myös vaikuttaa negatiivisesti verkkosivustosi suorituskykyyn. Juuri tästä syystä päivitettyyn WordPress-versioon sisältyy lisäksi standardi Twenty Nineteen teema, jonka voit valita kehittämään arvokkaan projektin..

  WordPress-mallien mukauttaminen on monimutkaisempaa kuin Google-sivustoissa, mutta tulos on pitkällä aikavälillä sen arvoinen. Jotta projektiisi saadaan haluttu ilme, voit lisätä parallaksia, animaatioita, muuttaa verkkosivuston taustaa, asettelua, fonttityylejä ja -kokoja, säätää typografia-asetuksia, otsikkosuunnittelua jne. On myös mahdollista mukauttaa otsikkoa, alatunnistetta, sivupalkkia ja muita kotisivusi.

  Lisäksi jokaisessa WordPress-mallissa on erilliset asetukset, joiden avulla saat kaiken irti projektisuunnittelustasi. Näin voit valita ja lähettää logon, luoda päävalikon, aktivoida / deaktivoida widget-näyttövaihtoehtoja, säätää väripalettia jne. Jos sinulla on CSS / PHP-taitoja tai verkkosuunnittelutausta, sinun mahdollisuutesi luoda ainutlaatuinen verkkosivusto suunnittelusta tulee paljon korkeampi. Se on toinen WordPress-etu, joka tekee siitä etusijan kilpailijaan nähden.

Google-sivustot vs. WordPress. WordPress on tässä selvä voittaja. Siellä on valittavana tuhansia teemoja.

4. Asiakastuki

 • Google-sivustot. Siellä on ohjekeskus, joka sisältää lukuisia ohjeartikkeleita. Voit myös ottaa yhteyttä asiantuntijoihin lähettämällä palautteen suoraan ohjauspaneelista. Tarjolla on myös ilmainen puhelintuki 13 kielellä.

 • WordPress. WordPressillä ei ole ollenkaan asiakastukipalvelua. Suosittua CMS-tyyppinä sillä on kuitenkin laaja maailmanlaajuinen käyttäjäyhteisö, jonka edustajat ovat aina valmiita auttamaan aloittelijoita ratkaisemaan järjestelmiin liittyvät ongelmat. On myös useita WordPress-video- ja tekstioppaita, oppaita ja ohjeita, jotka ovat kirjoittaneet kokeneet järjestelmän käyttäjät.

  Verkkoa selatessasi törmäät myös satoihin blogeihin, YouTube-kanaviin ja foorumeihin, jotka kattavat kaikki järjestelmän työskentelyyn liittyvät vivahteet. Samaan aikaan täällä ei ole puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, johon soittaa apua. Jos et ole koskaan työskennellyt alustan kanssa aiemmin, sinun on tutkittava ja hallittava kaikki sen vivahteet itse. Tämä vie ehdottomasti paljon aikaa ja vaivaa, etenkin kun on kyse integraatiovaihtoehdoista.

WordPress vs. Google-sivustot. Verkon molemmilla alustoilla on tarpeeksi tietoa. Vaikka Google Sites -yrityksellä on virallinen tietopohja ja ilmainen puhelintuki, joka on saatavana 13 kielellä, WordPress-käyttäjät luottavat riippumattomiin asiantuntijoihin. CMS: llä on hämmästyttävä maailmanlaajuinen käyttäjäyhteisö, jonka edustajat jakavat innokkaasti tietämyksensä ja kokemuksensa aloittelijoiden kanssa erityisillä foorumeilla, blogeilla, videoilla, käsikirjoilla ja muilla tietolähteillä.

5. Hinnoittelupolitiikka

 • Google-sivustot. Google Sites on ilmainen sovellus, joka tulee Googlen tuotantopaketin mukana. Jos sinulla on Google-sähköposti, voit aloittaa verkkosivuston rakentamisen tällä tilillä. Ilmaisena käyttäjänä saat 100 Mt tallennustilaa. Maksetut Google Appsin käyttäjät saavat 10–100 Gt suunnitelmasta riippuen. Saadaksesi enemmän toimintoja, joudut ehkä päivittämään johonkin G Suite -suunnitelmista, nimittäin Basic-, Business- tai Enterprise-versioon. Niiden kustannukset ovat vastaavasti 5 dollaria kuukaudessa tai 50 dollaria vuodessa, 10 dollaria kuukaudessa tai 120 dollaria vuodessa ja 25 dollaria kuukaudessa tai 300 dollaria vuodessa.

 • WordPress. WordPress on teknisesti ilmainen. Jos sinulla on kuitenkin pitkäaikaisia ​​toiveita ja aiot kehittää monipuolisen verkkosivuston (tai jopa useita niistä), et pääse ilman laajennuksen / mallin integrointia. Isäntä ja verkkotunnuksen valinta on myös välttämätöntä, mutta sinun on edelleen valita, mikä on luotettava palveluntarjoaja ja verkkotunnus, joka tulee mukaan niche-erikoisuuteesi.

  WordPress suosittelee kuitenkin virallisesti käyttöä Bluehost luotettavana, monipuolisena ja kohtuuhintaisena palveluntarjoajana. Verkkosivustosi palveleminen palvelussa alkaa vain 2,95 dollaria kuukaudessa, kun taas käyttämäsi ominaisuus ylittää ehdottomasti odotuksesi. Bluehost tarjoaa bonusverkkotunnuksen ja varmistaa nopean sivun latauksen nopeuden, vahvan käytettävyysasteen, verkkokaupan ominaisuudet, arvokkaan markkinapaikan sekä laajat SEO- ja sisältömarkkinointivaihtoehdot.

Google-sivustot vs. WordPress. Molemmat alustat ovat mielestämme kohtuuhintaisia. Lisäksi yhdessäkään niistä ei ole kiinteitä verkkosivujen kehittämiskustannuksia, koska lopullinen budjetti riippuu ominaisuuksien joukosta ja toiminnallisuudesta, jonka käyttäjä valitsee nykyisten web-suunnittelutarpeiden ja tavoitteiden perusteella. Google Sites tarjoaa G Suite -suunnitelmia laajentaa projektitoimintoasi, kun taas WordPress tarjoaa hämmästyttäviä integrointivaihtoehtoja. Se tarkoittaa isäntä- ja verkkotunnuksen valintaa valmiin projektin julkaisemiseksi..

Bottom Line

Google-sivustot ja WordPress ovat huomattavasti erilaisia. Jokaisella palvelulla on paljon tarjottavaa kohderyhmälle ja jokaisella heistä on oma lähestymistapansa verkkosivujen kehittämisprosessiin. Mikä niistä tarjoaa kuitenkin laajemman ominaisuusjoukon yhdistettynä edistyneisiin suunnittelun mukautusvaihtoehtoihin? Mikä niistä on järkevämpi ja luotettavampi ratkaisu? Mikä palvelu on pitkällä tähtäimellä kilpailijaa parempi?

Google-sivustotGoogle-sivustot on yksinkertainen all-in-one-alusta sisäverkkojen, mikrosivustojen, henkilökohtaisten sivujen ja aloitussivujen luomiseen. Sitä ei voida käyttää verkkokauppaan, suuriin verkkosivustoihin ja verkkosivustoihin, joissa on räätälöityjä teemoja. Google-sivustot

WordPressWordPress on ammattimainen CMS, jota käytetään joustavuuden ansiosta luomaan minkä tahansa tyyppisiä sivustoja. Mutta kuten kaikilla monipuolisilla ohjelmistoilla, sillä on vähemmän käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, ja sen toiminnan oppiminen vie jonkin aikaa. Vaikka SaaS-palvelut, kuten Google-sivustot, Wix tai uKit päivitetään automaattisesti, ja niihin sisältyy isännöinti, WordPress-käyttäjien on päivitettävä ohjelmistonsa manuaalisesti ja puututtava web-hosting-ongelmiin itse. WordPress

Palvelun lopullinen valinta laskee pääasiassa useita tekijöitä. Näitä ovat aloitettavan projektin tyyppi ja koko, verkkosivujen suunnittelutaidot, aika ja halu oppia, budjetti, jonka olet valmis investoimaan verkkosivujen kehittämiseen, ja tulos, jonka odotat hyödyntävän pitkällä aikavälillä. Jos painat aikaa ja tarvitset nopeaa, mutta yksinkertaista tulosta, Google-sivustot voivat olla hyvä vaihtoehto sinulle. Jos kuitenkin toivot käynnistävänsi täysin varustellun projektin, jolla on huippuluokan suorituskyky ja upea muotoilu, niin WordPress on ehdottomasti järjestelmä, johon mennä.

Yleiskatsaus vertailutaulukko

Google-sivustotWordPress
Helppokäyttöisyys:Google-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPress
Ominaisuudet:Google-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPress
malleja:Google-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPress
Asiakaspalvelu:Google-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPress
hinnoittelu:Google-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPress
Kokonaispistemäärä:Google-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPressGoogle-sivustot vs. WordPress

Kokeile WordPress nyt

 Se on ilmainen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map