Hostinger vs. Bluehost

hostinger vs bluehost


Molemmilla palveluntarjoajilla on sama tavoite, vaikka yritykset toteuttavat eri tavan saavuttaa ne. Pääasiallisena tehtävänä on toimittaa luotettavia web-hosting-ratkaisuja sivuston omistajille.

Näyttää kuitenkin siltä, ​​että Bluehost toteuttaa menetelmällisempiä välineitä, kun taas Hostinger luottaa lähinnä päivitettyyn verkkoon.

Nopea tilannekuva:

HostingerHostinger – on luotettava isännöinti, josta on vuosien varrella tullut melko suosittua verkkosivustojen omistajien keskuudessa, lähinnä sen halpojen suunnitelmien ansiosta, joissa on tarpeeksi ominaisuuksia hyötyä alusta. Alusta näyttää riittävän hyvällä suorituskyvyllä ja tarjoaa valikoiman palveluita ja työkaluja hyödyntääkseen täysimääräisesti jaetut hosting-ratkaisut. Hostinger.com

BluehostBluehost – on WP: n suosittelema alusta, joka tuskin vaatii käyttöönottoa. Yli 23 vuoden ajan yritys on tarjonnut laajan valikoiman palvelinratkaisuja mihin tahansa tarpeeseen. Siinä on WordPress-yhteensopiva kojetaulu, ammattimainen tukitiimi, skaalautuvat isännöintipalvelut ja paljon muuta. Bluehost.com

Valmistaudu uudelle kierrokselle Hostingerin kanssa sinisellä ja Bluehostin kanssa digitaalisen isäntärenkaan punaisessa nurkassa. Tämän päivän katsauksessa määritetään selvä voittaja. Aloitetaan se.

1. Isäntäominaisuudet

 • Hostinger. Hostinger on nimennyt itsensä yhdeksi halvimmista jaettu hosting paketteja verkossa. Suunnitelmat ovat melko tehokkaita, vaikka pääsypaketeista puuttuu varmasti joitain ydinominaisuuksia. Jos kaipaat lisää työkaluja, sinun pitäisi olla valmis maksamaan ylimääräistä käteistä. Joustavuudesta Hostingerillä on joitain suuria etuja.

  Hostinger-paneeli

  • Hyvä aloittelijoille – alustan käyttö ei vaadi teknistä tietoa. Järjestelmän mukautettu ohjauspaneeli on aika käyttäjäystävällinen, vaikka et olisi aiemmin käyttänyt isännöintipalveluita. Kojelauta eroaa siitä, mitä näemme tyypillisissä tiileistä-laastissa, jotka näyttävät joskus hämmentävältä etenkin alusta alkaen. Hostingerillä et koskaan saa ongelmia sen työkalujen käyttämisessä.
  • Kustannustehokas palvelu – Sen lisäksi, että Hostinger on yksi halvimmista jaetusta web-hosting-tarjouksesta, se tuo myös joitain ilmaisia ​​ominaisuuksia laatikosta. Vaikka niitä ei ole pääsyohjelman mukana, ne sisältävät ilmaisen SSL: n, markkinointitarjoukset, ilmaiset viikoittaiset tai kuukausittaiset varmuuskopiot, turvavälineet ja muut etuudet suunnitelmasta riippuen.
  • Vedä ja pudota -sivuston rakennusohjelma – loistava ominaisuus aloittelijoille, jotka haluavat edelleen rakentaa omat verkkosivustot tyhjästä valitsematta pelottavia CMS-alustoja tai joilla on erityisiä koodaus- tai web-suunnittelutaitoja. Yksinkertaisen työkalun avulla voit luoda vankan sivuston, jossa on kaikki tarvittavat elementit tai osiot. Muokkaa vain asettelua lisäämällä tekstiä, mediatiedostoja tai widgettejä. Luo mukautettuja sivuja helposti.
  • Hyvä WordPress-hosting – jos haluat käyttää WordPress tyypillisille verkkosivustojen rakentajille, saatat arvostaa WP: lle optimoitua hosting-ratkaisua, jossa on sisäänrakennetut laajennukset ja lisäosat, optimoidut palvelimet, välimuistilaajennukset verkkosivustosi suorituskyvyn parantamiseksi jne..
 • Bluehost. Bluehost näyttää ominaisuuksien suhteen hieman monipuolisemmalta alustalta. Siinä on joustavampi WP-hosting-ratkaisu saumattomien räätälöintien, parannetun toiminnallisuuden ja muiden seuraavien ominaisuuksien tarjoamien etujen lisäksi:

  Hostinger vs. Bluehost

  • WP: n suosittelema isännöinti – Bluehost näyttää paremmalta WordPress-integroinnista. Se on täydellinen WP-faneille, jotka etsivät käyttäjäystävällistä kojetaulua, johon he ovat tottuneet. Voit valita, käytetäänkö perinteistä cPanelia vai vaihdetaanko WordPressin alkuperäiseen ohjauspaneeliin. Meidän on mainittava myös valikoima teemoja, integroidut laajennukset, widgetit ja lisäosat.
  • Useita sovelluksia ja lisäosia – Alusta tarjoaa lukuisia widgettejä ja lisäosia, jotka tekevät verkkosivustostasi ainutlaatuisen ja käyttäjäystävällisen. Järjestelmällä on oma markkinapaikka, jossa on tarjolla erilaisia ​​kolmansien osapuolien palveluita ja välineitä. Voit lisätä uusia skriptejä, ladata laajennuksia tai integroida sovelluksia.
  • SEO ja verkkokauppa – Bluehost ei ole vain sivustosi ylläpitäminen. Alusta on parannettu työkalu projektin skaalautuvuuden parantamiseksi. Joissakin suunnitelmissa on esikatselun lisäksi verkkokaupan ominaisuuksia ja Agoran kaltaisia ​​integrointiominaisuuksia WooCommerce kytkeä. Lisäksi yrityksellä on joukko SEO-asiantuntijoita, jotka toteuttavat räätälöityä strategiaa parantaaksesi sivustosi sijoitusta. Samalla voit käyttää joitain käyttövalmiita SEO-taktiikoita.
  • Hosting kaikentarpeisiin – Bluehost on monipuolisempi hosting-ratkaisujen suhteen. Haluatko käynnistää pienen WP-pohjaisen blogin tai portfolion tai haluaa aloittaa valtavan digitaalikaupan jälleenmyyjänä, Bluehost tarjoaa erilaisia ​​hosting-ratkaisuja jaetusta pilvipalvelusta ja VPS: stä.

Hostinger vs. Bluehost. Bluehost näyttää joustavammalta ja monipuolisemmalta alustalta, jolla on enemmän ominaisuuksia jokaisessa suunnitelmassaan. Verrattuna Hostingeriin, se tarjoaa enemmän räätälöintimahdollisuuksia Marketplacen kanssa ja näyttää hieman paremmalta integroitumisesta WordPressiin.

2. Suorituskyky

 • Hostinger. Hostingerillä on useita datakeskuksia, jotka sijaitsevat eri puolilla maailmaa. Se varmistaa paremman fyysisen yhteyden ja tiedon toimituksen verkkosivujen kävijöille. Tietokeskukset ovat Aasiassa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Tämä tosiasia varmistaa nopean sivun latausnopeuden. Toisaalta korko on hieman laskenut.

  Hostinger Suorituskyky

  Nykyinen sivun latausaika on 400 ms, mikä voi olla parempi. No, käyttäjät saavat silti paremman suorituskyvyn verrattuna keskimääräisiin tilastoihin. Päälläoloaika ei myöskään ole täydellinen, vaikka silti riittävän hyvä kokonaismäärällä 99,98%. Seurauksena on, että meillä on melko kunnollinen alusta suorituskyvyn suhteen melko alhaisella arvolla.

 • Bluehost. Bluehost on todistettu johtaja, jolla on selkeä ja täydellinen käyttöaikaprosentti, joka on saavuttanut 99,99%: n rajan. Verkkosivuston omistajilla ei ole mitään ongelmia riippumatta siitä, kuinka kovat piikit tai liikenteen harppaukset ovat. Muiden suorituskykyominaisuuksien suhteen sivun latausnopeus näyttää melkein samalta Hostingerin kanssa. Se on 424 ms ja toimii hyvin kaikissa verkkosivustoissa sijainnistaan ​​huolimatta useiden tietokeskuksien ansiosta Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa.

  Hostinger vs. Bluehost

Hostinger vs. Bluehost. Molemmilla palveluilla on eri puolilla maailmaa sijaitsevat tietokeskukset, mikä on hyvä. Molemmilla on lähes sama sivun latausnopeus. Kuitenkin, Bluehost on parempi, kun se tulee käyttöaikaan. Alustalla on lähes täydelliset tulokset. Tämä tosiasia vie sen Hostingerin edelle.

3. Turvallisuus

 • Hostinger. Hostinger on pääosin budjettihotelliratkaisu, joka toimitetaan joukolla perusturvallisuusvälineitä. Ole valmis maksamaan, jos tarvitset edistyneempiä turvamenetelmiä. Hyvä uutinen on, että alustalla on edelleen nämä laajennetut vaihtoehdot. Perustilan ominaisuuksiin kuuluu integrointi SpamAssassin- ja CloudFare-järjestelmiin.

  Loput ovat pääasiassa maksettuja työkaluja. Ne ovat: viikoittain tai päivittäin tehtävät päivitykset ja SSL-varmenne (saatavana vain Premium- ja Business-palveluille),
  integrointi BitNinja-all-in-one-pakettiin, joka sisältää DDoS-hyökkäysten estämisen, XXS-petosturvallisuuden, huijauksen torjuntatyökalut jne..

 • Bluehost. Bluehost kiinnittää paljon huomiota turvallisuuteen liittyviin keinoihin. Sen mukana tulee useita tietoturvapaketteja. Roskapostin vastainen paketti koostuu Spam Expertistä, Spam Hammerista ja Apache SpamAssassinista. Soittimet ovat vähän perusasetuksia, vaikka ne tekevät silti hienoa työtä suojaamalla verkkosivustosi roskapostittajilta.

  Bluehost Security

  Jotkut edistyneemmät digitaaliset tietoturvakeinot ovat keskittyneet DDoS: n ja muiden hakkereiden uhkien estämiseen:

  • IP-musta lista.
  • Integrointi CloudFaren kanssa.
  • SSH- ja verkkosivustoille pääsyn tukkeumat.

Hostinger vs. Bluehost. Jokaisella alustalla on hyvät tietoturvakeinot, vaikka Bluehost kiinnittää enemmän huomiota DDoS-tietoturvaan. Toinen Hostinger-kaatuminen on se, että suurin osa sen tietoturvatyökaluista on saatavana Business- ja Premium-suunnitelmissa, mikä tarkoittaa ylimääräisiä kustannuksia.

4. Asiakastuki

 • Hostinger. Hostingerilla huhutaan, ettei hänellä ole Live Chat -ominaisuutta tai puhelinta yhteydenpitoon. Se on väärä. Palvelulla on välitön tapa ottaa yhteyttä asiakastukeen. Ainoa ongelma on, että se on käytettävissä vain kirjautuneille käyttäjille. Tämä tosiasia tekee viestinnästä asiakkaiden kanssa hieman outoa. Sinulla ei ole mahdollisuutta esittää kysymyksiä tai selventää joitain yksityiskohtia, ellet jo laula.

  Samalla yrityksellä on edelleen tyypillinen postitus- tai lippujärjestelmä syvän tietokannan lisäksi, johon sisältyy tyypillisiä oppaita, video-oppaita ja eri aiheisiin liittyviä yleisiä tietoja.

 • Bluehost. Bluehost rakentaa ammattimaisemman lähestymistavan, kun on kyse heidän asiakkaidensa auttamisesta. Käyttäjät voivat valita useista käytettävissä olevista kanavista ilman, että tarvitsee laulaa sisään. Ne sisältävät live-chat-vaihtoehdot. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä myös puhelimitse ja sähköpostitse. Yksityiskohtaiset oppaat, oppaat, videot ja artikkelit löytyvät parannetusta Bluehost-tietokannasta.

Bluehost vs Hostinger. Live Chat -ominaisuuden puuttuminen potentiaalisilta Hostinger-asiakkailta asettaa sen Bluehostin taakse, joka tarjoaa entistä tehokkaampaa ja ammattimaisempaa asiakastukea kattamaan kaikki mahdolliset näkökohdat riippumatta siitä, aiotko vain käyttää palvelua tai kokenut verkkosivuston omistaja.

5. Hinnoittelupolitiikka

 • Hostinger. Hostinger on mainittu yhtenä edullisimmista jaetun web-hosting-tarjouksista verkossa. Matalat hinnat ovat mitä kävijät näkevät käydessään virallinen nettisivu. Tulohinnat saattavat kuitenkin osoittautua hieman hankaliksi. Kolme suurta pakettia ovat seuraavat:

  • Yksi suunnitelma – Vain 0,80 dollaria kuukaudessa käyttäjät saavat 100 Gt kaistanleveyttä, mutta ei suojaustoimintoja.
  • Premium-suunnitelma – Hinta alkaa 1,25 dollaria / kk rajattomilla verkkosivustoilla ja kaistanleveydellä. Paketti sisältää tietoturvavaihtoehdot ja viikoittaiset päivitykset.
  • Liiketoimintasuunnitelma – Hintamerkki on 2,45 dollaria / kk, joka sisältää kaikki käytettävissä olevat suojausominaisuudet ja rajoittamattomat vaihtoehdot muihin suunnitelmiin.
 • Bluehost. Bluehostilla on selkeä hinnoittelupolitiikka. Toisin sanoen tiedät aina, mistä maksat. Yksinkertaisesti valitse suunnitelma ja pysy siitä kiinni, mutta pidä silmällä uudistamisen hinnat:

  • Perussuunnitelma – Se maksaa 2,63 dollaria / kk, ja mukana tulee rajaton kaistaleveys, ilmainen SSL ja 50 Gt tallennustilaa.
  • Plussuunnitelma – Se tarjoaa rajoittamattoman SSD-tallennustilan ja verkkotunnukset, mainoshyvitykset, roskapostin torjuntatyökalut vain 4,86 ​​dollaria / kuukausi.
  • Valintasuunnitelma – Hinta on sama kuin Plus Planissa, kun saat lisäksi sivuston varmuuskopioita ja verkkotunnuksen yksityisyyttä.
  • Pro-suunnitelma – 12,43 dollaria / kuukausi, joka sisältää kaikki käytettävissä olevat rajoittamattomat ja ilmaiset ominaisuudet.

Hostinger vs. Bluehost. Hostinger näyttää halvemmalta. Tarvitset kuitenkin tietysti lisäominaisuuksia, jotka maksavat enemmän, kun taas Bluehost tarjoaa kaiken tarvitsemasi yhdessä suunnitelmassa ilman ylimääräisiä maksuja.

Pohjaviiva

Isännöintiratkaisun valinta perustuu pääasiassa verkkosivustosi tavoitteisiin ja tarpeisiin. Hostinger saattaa olla hyvä ratkaisu pienille verkkosivustoille, jotka eivät vaadi laajennettuja ominaisuuksia, kun taas Bluehost on lopullinen hosting-ratkaisu kaikentyyppisille sivustoille riippumatta siitä, salkku tai a digitaalikauppa.

HostingerHostinger on edullinen ratkaisu, vaikka liittymissuunnitelmassa ei ole ominaisuuksia ja tietoturvakeinoja. Se voi toimia blogeissa tai pienyritysten verkkosivustoissa, vaikka Live Chat -ominaisuuden puuttuminen rekisteröimättömille käyttäjille onkin ikävää. Hostinger.com

BluehostBluehost tarjoaa useita isännöintiratkaisuja tarpeistasi riippuen. Jokaisessa suunnitelmassa on tarpeeksi toimintoja ja ominaisuuksia. Hyvä suorituskyky yhdistettynä ammattitaitoiseen tukitiimiin tekee tästä yrityksestä täydellisen mihin tahansa verkkoprojektiin. Bluehost.com

Olemme määritellyt selvän voittajan, vaikka valinta on aina sinun. Muista vain varmistaa, että alusta täyttää verkkosivustosi vaatimukset varmistaaksesi sujuvan suorituskyvyn melkein missään putouksessa.

Yleiskatsaus vertailutaulukko

HostingerBluehost
Isäntäominaisuudet:Hostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. Bluehost
perfomance:Hostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. Bluehost
turvallisuus:Hostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. Bluehost
Asiakaspalvelu:Hostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. Bluehost
Hinnoittelupolitiikka:Hostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. Bluehost
Kokonaispistemäärä:Hostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. BluehostHostinger vs. Bluehost

Kokeile Bluehostia nyt

 30 päivän rahat takaisin -takuu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map