Kauppavaihtoehtoja ja kilpailijoita

Kauppavaihtoehtoja


Shopify – on voimakas ja edistyksellinen verkkokaupan ohjelmisto jota ei tarvitse esitellä nykyaikaisilla web-suunnittelu- ja verkkokaupan markkinoilla. Järjestelmä on aina ollut ja on edelleen yksi kiistattomista alan johtajista, ja se tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia ja työkaluja, joita tarvitaan kattamaan laaja asiakaskunnan verkkosovellustarpeet (ks. oikeita Shopify-verkkosivustoesimerkkejä).

Katsottakaamme kuitenkin totuuteen: riippumatta alusta samoista kiistattomista eduista, se on edelleen melko monimutkainen, etenkin käyttäjille, jotka eivät ole koskaan aiemmin olleet mukana verkkosivujen kehittämisessä. Lisäksi on käyttäjiä, joilla on yhtäkkiä tarve vähentää verkkokaupan kulujaan ja luoda pienempi verkkokauppa. On myös käyttäjiä, jotka katsovat Shopify-transaktiomaksujen, maksettujen mallien tai lisäosien liian kalliiksi. Tämä on yksi suurimmista huolenaiheista aloittelijoille, jotka ovat vasta perustamassa verkkokauppaansa eivätkä ole valmiita investoimaan paljon prosessiin..

Mistä syystä etsitkin parempaa Shopify-vaihtoehtoa, sinulla on oltava tietoinen järjestelmän parhaista korvikkeista, jotka eivät jätä sinua välinpitämättömäksi. Verkkosivustojen rakentamisen markkinaraon kehitys ei ole sama ja Shopify-kilpailijat alkavat tarjota ratkaisuja, jotka ovat yksinkertaisempi, edullisempaa, paljon parempi laatu ja käyttömukavuus.

Kauppavaihtoehdot: Wix

Wix-verkkosivustojen rakentaja

Wix – on paras Shopify-vaihtoehto, jota on syytä kutsua markkinaraon johtajaksi. Vaikka tämä ei ole erikoistunut palvelu, se toimii edelleen hyvin pienten ja keskisuurten verkkokauppojen kehittämisessä, joissa on samanaikaisesti erinomainen verkkokaupan suorituskyky. Se tulee mukana vedä ja pudota -editori, jolloin on mahdollista luoda ja mukauttaa verkkokauppasivustosi suunnittelua lyhyessä ajassa. Tämä on täydellinen web-rakennusratkaisu käyttäjille, joilla on vähän tai ei lainkaan verkkosivujen suunnittelukokemusta. Tässä on lyhyt kuvaus tärkeimmistä Wix-kohokohdista:

 • Suunnittelun muokkausasetukset. Wixin avulla käyttäjät voivat Valitse kahdesta verkkosivustojen muokkausvaihtoehdosta riippuen heidän taidoistaan ​​ja koodaustietoisuuden tasosta. Wix ADI toimii hyvin käyttäjille, jotka eivät voi ylpeillä rikkaalla verkkosuunnitteluosaamisella, mutta haluavat kuitenkin luoda ja räätälöidä tehokkaan pienestä keskikokoiseen verkkokauppaan. Keinotekoinen suunnitteluälytyökalu tekee kirjaimellisesti kaiken työn puolestasi täyttämällä sopivimman verkkokaupan mallin automaattitilassa.
 • verkkokaupan moottori. Järjestelmässä on tehokas verkkokauppaalusta, jonka avulla voit käynnistää ja hallita verkkokauppaa jopa helpompi tapa kuin Shopifyn kanssa. Täällä voit säätää maksu- ja lähetysvaihtoehtoja, luoda yksinoikeuden esitysikkunan suunnittelun, antaa alennuskuponkeja ja lahjakortteja, asettaa verohallintaparametreja, tuoda / viedä tuotteita, ladata ja hallita tuoteluetteloita jne..
 • Helppo hallinta. Kaikkia Wixin avulla luomia verkkokauppoja on helppo hallita. Kaikki tilaukset lisätään Kaupan hallintaan, jotta voit seurata niiden tilaa ja yksityiskohtia. Voit hallita täällä myös varastolistaasi asettamalla tuotekoko- ja värivaihtoehdot, ilmoittamalla käytettävissä olevien tuotteiden lukumäärän jne. On myös mahdollista pitää yhteyttä asiakkaisiin lähettämällä ShoutOut-uutiskirjeitä, jotta heille tiedotetaan nykyisistä tuotetarjouksista, myynnistä, suunnitelmat, tapahtumat ja mitä ei.
 • Erilaisia ​​ammatillisen verkkokaupan malleja. Verkkosivuston rakentaja tarjoaa melko suuren valikoiman verkkokaupan malleja. Ne kaikki ovat oletuksena mobiililaitteisiin reagoivia ja sopivat kaikkiin näytön tarkkuuksiin ja kokoihin. Katso oikeita Wix-verkkokauppoja sen käyttäjien tekemät
 • Suojatut maksutavat. Wix on kiinnostunut kunkin maksun turvallisuudesta. Sen avulla voidaan vastaanottaa erityyppisiä maksuja, kuten luottokortteja, PayPalia jne. Verkkokaupan omistajana voit asettaa vero- ja lähetyssääntöjä, muuttaa hintoja ja suorittaa muita toimia varmistaaksesi asiakkaillesi turvallisen ostoskokemuksen..
 • Monikielinen tuki. Wix mahdollistaa sen luoda verkkosivustollesi useita kieliversioita kohdistaa asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ulkomailta. Tämä lisää huomattavasti verkkosivustojen rakentajan ja sen verkkokauppaan keskittymisen tehokkuutta.
 • verkkokaupan widgetit ja sovellukset. Verkkosivun rakentaja tarjoaa runsaan valikoiman verkkokauppaan liittyviä widgettejä ja sovelluksia, jotka ovat saatavana App Marketista. Jotkut widgetit, jotka voivat lisätä verkkokaupan suorituskykyä, sisältävät Wix-kaupat, Etsy Shop, Yksinkertainen verkkokauppa, Google-mainokset & Ostokset, Hanki Google-mainokset, Fetchy Shipping, Shippo, Multiorders, ShipStation ja paljon muuta.
 • Nouse Wix. Tämä on all-in-one-liiketoimintaratkaisu, joka käsittää 20 tuotetta tehokkaalle markkinoinnille ja markkinoinnille yhdessä paikassa. Työkalun avulla voit ottaa tehokkaasti yhteyttä asiakkaisiin online-lomakkeiden, live-chatin, postilaatikon käyttöoikeuksien ja integroidun yhteyshenkilön kautta. Asiakkaiden kanssa tapahtuvan vuorovaikutuksen laadun optimoimiseksi on mahdollista käyttää myös sellaisia ​​ominaisuuksia kuin Laskut, Automaatiot, Työnkulut, Hintatarjoukset, Tehtävät & Muistutuksia. Nämä ja muut Ascend-ominaisuudet ovat saatavilla asiakashallinta- tai markkinointityökalujen osioissa nopeaa ja helppoa pääsyä ja integrointia varten.

Kustannus: On ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit rakentaa, hallita ja hallita valmiita verkkosivustoja (tai jopa luoda useita verkkosivustoja) helposti rajoittamattoman ajanjakson ajan. Verkkokaupan verkkosivustojen kehittämisessä tämä suunnitelma ei kuitenkaan toimi lainkaan, koska sen mukana on useita rajoituksia ja toiminnallisuusrajoituksia. Onneksi Wixillä on erillinen ryhmä suunnitelmia soveltuu yritys- ja verkkokauppasivustojen luomiseen. Nämä sisältävät:

 • Business Basic ($ 23 / mo) – integroitu verkkokaupan moottori, online-maksujen hyväksyminen, monipuoliset lähetys- / maksutavat;
 • Business Unlimited ($ 27 / mo) – edistyneet liiketoiminnan kehittämistyökalut, yrittäjien liiketoimintasovellukset, verkkokaupan alusta;
 • Liiketoiminnan VIP ($ 49 / mo) – täydellinen Wix Suite, rajoittamaton kaistanleveys, mittaamaton videotallennustila;
 • Yritys ($ 500 / kk) – kokonaisvaltainen yritysratkaisu, joka tarjoaa korkeimman toiminnallisuuden ja maksimaalisen määrän työkaluja.

Temppu: voit luoda verkkokaupan Wixin avulla jopa ilmaisella suunnitelmalla. Lisää se vain lisäämällä PayPal-painike sivulle ja määrittämällä maksuasetukset. Tämä toimii kuitenkin, jos myyt yhtä tai kahta tuotetta. Ja tietysti, niitä ei olisi asiakassuhteiden hallintajärjestelmä tai tilauksien seuranta. Tässä tapauksessa kaikki manipulaatiot suoritetaan manuaalisesti.

Wix tarjoaa 14 päivän rahat takaisin -takuun riippumatta siitä, millaista verkkokaupan palkkiojärjestelmää valitset. Tämä on ratkaiseva etu käyttäjille, jotka haluaisivat testata verkkosivuston valmistajan verkkokaupan toiminnot ennen verkkokaupan kehittämistä.

Katso myös:
Wix-arvostelu.
Kuinka käyttää Wix-verkkosivustojen rakenninta.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

Kauppavaihtoehdot: WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce – on paras CMS-vaihtoehto Shopifylle. Se on avoimen lähdekoodin WordPress-ostoskorin laajennus, jonka avulla voit luoda ja hallita täydellistä CMS-pohjaista verkkokauppaa, ei huonompi kuin Shopifyn kanssa. Laajennus on täysin ilmainen ladata ja asentaa, mutta siinä on silti joukko maksettuja ominaisuuksia, jotka auttavat lisäämään web-suunnitteluprosessin tehokkuutta. Alla on lueteltu laajennuksen tärkeimmät edut:

 • Helposti integroida. WooCommerce toimii erinomaisesti pienten ja keskisuurten verkkokauppojen rakentamiseen. Se on helppo integroida mihin tahansa WordPress-verkkosivustoon ja antaa sille verkkokaupan toiminnallisuus WordPress vs Shopify -vertailu todistaa sen.
 • Yksityiskohtainen sovellusvelho. Heti kun lataat ja asennat järjestelmän, sinulle tarjotaan yksityiskohtainen ohjattu tapa aloittaa verkkokaupan luonti ja jatkohallinta onnistuneesti. Se tekee järjestelmästä hyvän valinnan jopa vähemmän kokeneille käyttäjille.
 • Täydellinen sarja valmiita toimintoja. WooCommerce sisältää täydellisen sarjan verkkokaupan ominaisuuksia, jotka toimitetaan toimituksen ulkopuolella. Laajennus tarjoaa mobiililaitteille optimoidun suunnittelun, alennukset ja erikoistarjoukset, paikkatiedon tuen, mahdollisuuden ladata ja myydä fyysisiä ja digitaalisia tuotteita, kuponkikoodien luontivaihtoehto, tuotearvostelut, turvallinen ja yksinkertainen varastonhallinta, kätevä tuoteorganisaatio, useita kassalle vaihtoehtoja ja paljon muuta.
 • Markkinointivaihtoehdot. Laajennusta käytettäessä voit hallita käyttäjien rekisteröintiprosessia, luoda tuoteluetteloita, seurata myyntitilastojasi ja kohdeyleisösi käyttäytymistä, perustaa luokkia ja hakusuodatinvaihtoehtoja, määrittää maksu-, vero- ja lähetustiedot, vastaanottaa tilauksia ja verkossa järjestä postitus, jotta käyttäjät voivat sitoutua ja lisätä tietoisuutta.
 • verkkokaupan mallit. WooCommerce myöntää pääsyn useille integroiduille verkkokaupan malleille. Niissä on korkea laatu, ehdoton muokattavuus ja mobiili-optimointi. Tämän vuoksi WooCommerce-pohjaiset verkkokaupat näyttävät erinomaisesti kaikentyyppisissä pöytä- ja mobiililaitteissa.
 • Kehittynyt tuotteiden toimitus. Laajennus tarjoaa kätevän ja monipuolisen tuotteiden toimitustoiminnon. Se sisältää sellaisia ​​vaihtoehtoja kuin kiinteähintainen lähetys, paikallinen nouto, ulkomaille ja paikallinen toimitus jne. Lisäksi järjestelmä myöntää pääsyn integroitu automaattinen lähetyslaskin Sen avulla on mahdollista selvittää tilauksesi kustannukset, hintojen moninaisuus eri lähetysalueilla jne.

Kustannus: WooCommerce on ehdottoman ilmainen laajennus. Jotta voit hyödyntää sitä etuna, sinun ei kuitenkaan tarvitse ostaa ostoksia ja verkkotunnusta verkkosivustollesi. Kohtuullisin valinta tässä tapauksessa on käyttää Bluehost – virallisesti suositeltu WordPress-palveluntarjoaja. Isäntä on helppokäyttöinen ja ymmärrettävä, ja se tarjoaa myös joukon ansioita ja ominaisuuksia, joita voit hyödyntää, mukaan lukien turvallisuus, kunnollinen asiakastuki, virheetön suorituskyky, rikas markkinointi, useita komentosarjoja, ainutlaatuinen WordPressiin keskittyneet ominaisuudet, SEO-työkalut, IP-musta lista, DDOS-suojaus, Site Access Blockage -työkalu ja paljon muuta. Bluehost-suunnitelmat ovat myös melko edullisia. Niiden kustannukset vaihtelevat välillä 2,95 dollaria kuukaudessa – 13,95 dollari perustuen oletettuihin ehtoihin ja palveluihin.

Katso myös:
WordPress-arvostelu.
Kuinka luoda web-sivusto WordPressin avulla.

Kokeile WooCommercea ilmaiseksi

Kauppavaihtoehdot: Ruututila

Squarespace - B & B-verkkosivustojen rakentaja varausjärjestelmällä

Squarespace – on ominaisuuksilla täytetty pilvisivusto-rakentaja, joka toimii hyvin aloittelijoille ja web-suunnittelun asiantuntijoille laajan integroidun ominaisuusjoukonsa vuoksi. Alustalla on erottuva verkkokaupan toiminnallisuus, joka mahdollistaa sen aloittaa ja hallita tehokkaasti erityyppisiä verkkokauppoja. Squarespace ei vaadi koodaustaitoja silti se mahdollistaa HTML / CSS-mallikoodin mukauttamisen, jotta voit luoda huippuluokan ja täysin henkilökohtaisia ​​verkkokauppaprojekteja. Alla on lueteltu verkkosivustojen rakentajan tärkeimmät edut verkkokauppojen kehittämisessä:

 • Tehokas verkkokauppamoottori. Aivan kuten Shopify, Squarespace erottuu väkijoukosta integroidun verkkokauppaympäristön ansiosta, joka antaa pääsyn monenlaisiin verkkokauppojen kehitysominaisuuksiin. Järjestelmän avulla voit yhdistää ilmaisen SSL-sertifikaatin, integroida ostoskorin millä tahansa sivulla, luoda visuaalisesti houkuttelevia tuote-näyttöikkunoita, säätää tuotehallinta-asetuksia, upottaa Google Mapsin (tarvittaessa), ota käyttöön sähköpostimarkkinointi ja kommenttiominaisuudet, lisää monipuolisia tuotevariaatioita / SKU: ita, integroi sosiaalisen median tilit (Facebook, Twitter, Google+, Dropbox, Tumblr, Instagram, Dribbble, Linkedin, Pinterest, SoundCloud, Behance, Twitch, Yelp ja muut). Samoin on mahdollista luoda verkkokaupan logo, lisätä verkkokalenteri, säätää maksu / lähetysasetuksia ja käyttää useita hyödyllisiä kanta-asiakasvaihtoehtoja asiakkaiden sitoutumisasteen nostamiseksi..
 • Lisäosat ja widgetit. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden valita ja integroida tietyt verkkokaupan lisäosat ja widgetit. Niihin kuuluvat kuvagallerioiden laajennukset, kahviloiden ja ravintoloiden verkkokaupan työkalut, sosiaalisen median painikkeet ja paljon muuta.
 • Verkkokaupan tilastoseurannan työkalut. Alustan avulla voit integroitujen työkalujen avulla seurata verkkokauppojen tilastoja yhdessä asiakkaiden tietojen kanssa. Squarespace Metrics App- tai Google Analytics -sovelluksen on mahdollista integroida havaitsemiseen parannettavia näkökohtia.
 • Acuity-aikataulut. Ruututila mahdollistaa nyt integroinnin edistyneeseen Acuity-aikataulutusalusta. Tämä on ammattimainen online-aikataulujärjestelmä, josta voi olla hyötyä verkkokauppojen omistajille, jotka ovat myös vakiinnuttaneet paikallisen yrityksen. Työkalun avulla he voivat suorittaa myyntitapahtumansa ja pysyä yhteydessä asiakkaisiin monin eri tavoin. Voit tehdä ja hallita tapaamisia verkossa ja käyttää runsaasti integroituja pienyritystyökaluja ajoittaaksesi verkkokauppaan liittyviä tehtäviä.
 • Useita avustajia. Squarespace -sovelluksella voit työskennellä verkkokauppasi kehittämisessä web-suunnittelijoiden ryhmän kanssa ja määrittää niille jokaiselle erityiset verkkosivustojen käyttöoikeudet..
 • verkkokaupan mallit. Squarespace -mallisto sisältää myös joukon digitaalikauppojen laatuteemoja, jotka ovat ammattimaisia, muokattavissa ja reagoivia. Kun työskentelet mallin mukauttamisessa, voit asettaa näkyvyysasetukset ennen käyttöönottoa. On myös mahdollista käyttää kansilehdenmuodostajaa suunnittelemaan houkutteleva kansilehti projektillesi. Lopuksi täällä on edistynyt kassatietojen muokkaustila digitaalikauppoille, joiden avulla voit mukauttaa verkkokaupan ulkoasua (katso Esimerkkejä neliötilan verkkokaupasta).

Kustannus: Squarespace on kohtuuhintainen verkkosivustojen rakentaja. Täällä ei ole täysin ilmaista suunnitelmaa, mutta on mahdollista valita yksi premium-tilauksista ja testata sitä 14 päivän ajan ilman kustannuksia nähdäksesi, mitä sillä on tarjottavanaan. Tässä on luettelo suunnitelmista, joista voit tällä hetkellä valita:

 • Henkilökohtainen ($ 12 / kk) – 3% tapahtumamaksu, ilmainen mukautettu verkkotunnusyhteys, 20 verkkosivua;
 • Liiketoiminta ($ 18 / mo) – 2% myyntitapahtumamaksu, AdWords-hyvitys, rajoittamaton määrä verkkosivuja;
 • Perus ($ 26 / mo) – rajoittamaton kaistaleveys ja levytila, rajoittamaton tuotenumero, integroitu kirjanpito-ominaisuus;
 • Pitkälle kehittynyt ($ 40 / mo) – etikettien tulostaminen, hylätty kassan automaattinen palautus, reaaliaikaisten kuljetusyhtiöiden kuljetus jne.

Mitä tahansa maksettua suunnitelmaa aiotkin käyttää, verkkosivuston rakentaja antaa sinun käyttää ilmaista isäntää ja verkkotunnusta. Jos sinulla on jo sellainen, nimeä se Squarespace-tilillesi jatkaaksesi työskentelyä sen kanssa.

Katso myös: Yksityiskohtainen neliötilan arvostelu.

Kokeile Squarespace ilmaiseksi

Shopify Vaihtoehdot: Volusion

Volusion-verkkokaupan rakentaja

Volusion – on yksi edullisimmista niche-erityiset verkkokauppasivustojen rakentajat, mikä mahdollistaa kunnollisten verkkokauppojen rakentamisen kohtuullisin kustannuksin. Järjestelmä ei ole niin suosittu kuin tunnetut niche-johtajat, joita yllä tarkasteltiin, mutta se on silti huomion arvoinen toimitetun vaikuttavan ominaisuusjoukon takia. Verkkokaupan ohjelmisto takaa 24 tuntia vuorokaudessa avoimen asiakastuen, luotetut huijaussuojausvaihtoehdot, turvalliset maksutapahtumat ja muut ominaisuudet, joita käyttäjät arvostavat paljon. Nämä sisältävät:

 • Vaikuttavia verkkokaupan työkaluja. Ohjelmiston mukana tulee joukko tärkeitä työkaluja, joista monia ovat jopa parempia kuin Shopifyn tuotteet. Näitä ovat: laaja varastoluettelo, viivakoodigeneraattori, edistynyt varastonhallintajärjestelmä ja paljon muuta.
 • CSV-tiedoston tuotteiden tuonti / vienti. Aion myydä fyysisiä tai digitaalisia tuotteita, et kohtaa ongelmia valmistettaessa luetteloa ja lataamalla tuotteita sinne. CSV-tiedostotuotteiden vienti- / tuontiominaisuus auttaa yksinkertaistamaan tehtävää.
 • Parannetut verkkokaupan suorituskykytyökalut. Volusionin avulla voit parantaa verkkokaupan suorituskykyä hyödyntämällä niche-erityisiä ominaisuuksia ja työkaluja. Verkkokauppasivustollesi integroitavissa olevista elementeistä on järkevää mainita seuraavat: toimitus- ja verokannan laskin, edistyneet palautustyökalut, asiakastilien hallinta, erikoistarjoajien koodit, yksinkertainen tilausten käsittely, postituskulun integrointi, varastot perustettu, bot captcha – ominaisuus, ammattimaiset valuuttatyökalut jne.
 • Laadukkaat verkkokaupan mallit. Verkkokauppajärjestelmänä Volusion tarjoaa kokoelman kapeampia malleja, jotka on jaettu luokkiin. Valinta ei ole kovin laaja (tänään on täällä yli 40 verkkokauppamallia), mutta teemat ovat huipputasolla (katso esimerkkejä). Minkä mallin valitsetkin, se on reagoiva, 100% muokattavissa ja tarjoaa edistyneet WYSIWYG- ja CSS / HTML-koodin muokkausvaihtoehdot niille, joilla on sellaiset taidot.

Kustannus: Hintojen hinnoittelupolitiikassa noudatetaan erilaisia ​​verkkokaupan vaatimuksia, tavoitteita ja taitoja. Järjestelmällä ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta se tarjoaa sen sijaan neljä maksullista liittymää. Nämä sisältävät:

 • Henkilökohtainen ($ 29 / mo) – mahdollisuus myydä jopa 100 tuotetta, 1 henkilöstötili jne .;
 • Professional ($ 79 / mo) – mahdollisuus myydä jopa 5000 tuotetta;
 • Liiketoiminta ($ 299) – rajoittamaton määrä tuotteita, ensisijainen tuki;
 • Prime (hinnasta neuvotellaan itsenäisesti) – toimii hyvin suurille kansainvälisille yrityksille, jotka tarvitsevat VIP tuki ja edistyneet ominaisuudet.

Katso myös: Arviointi.

Kokeile Volusionia ilmaiseksi

Kauppavaihtoehdot: BigCommerce

Bigcommerce-verkkokaupan ohjelmisto

BigCommerce – on paras verkkokauppaan keskittyvä Shopify-korvike, jonka avulla voit käynnistää verkkosivuja pienille, keskisuurille ja suurille myyntisuuntautuneille yrityksille. Verkkokaupan verkkosivustojen rakentajan otsikko antaa sinulle vihjeen alustan niche-erikoistumisesta, kun taas sen tarjoamista työkaluista ja elementeistä, verrattuna Shopifea on keskimääräistä korkeampi. Katsotaanpa tärkeitä BigCommerce-ominaisuuksia ymmärtääksemme sen tarjoamia mahdollisuuksia:

 • Tehokkaat verkkokaupan integrointivaihtoehdot. Verkkosivuston rakentaja toimittaa joukon tehokkaita verkkokaupan integrointivaihtoehtoja, jotka on erityisesti luotu parantamaan järjestelmällä luotujen verkkokauppojen laatua. Saatavilla olevien integrointien joukosta voit valita ja yhdistää useita markkinointi- ja muuntamissovelluksia (Google AdWords, HubSpot, A / B -testaussovellukset, kuten Optimizely jne.), ERP-integrointeja verkkosivustosi tehokkuuden lisäämiseksi (Brightpearl, NetSuite ja Microsoft Dynamics) , lähetyssovellukset (ShipperHQ, Ordoro, Endicia, ShipStation ja ShippingEasy), CRM-sovellukset (Salesforce, NetSuite ja Zoho), API ja kirjanpitotyökalut jne..
 • Markkinointimahdollisuudet. BigCommerce -sovelluksella voit perustaa markkinointisovelluksia ja ominaisuuksia, kuten sosiaalisen tilin integroinnin, myydä tuotteita useiden kaupankäyntialustojen kautta, perustaa automatisoidut sähköpostimarkkinointityökalut, organisoida tuotevaihto- / palautusprosesseja, luoda ja hallita varastoluetteloa, määrittää tuoteparametreja ja määrityksiä, mainosbannereiden suunnittelu, lahjakorttien ja alennustarjousten antaminen jne.
 • CSV-vienti / -tuonti. Järjestelmä mahdollistaa tuoteluettelon lataamisen helposti käyttämällä edistyksellistä CSV-vienti / tuonti -ominaisuutta, jota järjestelmä tarjoaa oletuksena.
 • Responsiiviset verkkokaupan mallit. BigCommerce -sovelluksella voit valita yli 100 mallista, jotka kaikki ovat reagoiva luonteeltaan ja täysin muokattavissa. Huomaa, että vallitseva määrä teemoja tarjotaan maksulliselta pohjalta, mutta hinta on maltillinen ja on ehdottomasti jokaisen tarjoaman mallin laatua kannattava.

Kustannus: BigCommerce ei ole ilmainen järjestelmä. On kuitenkin mahdollista testata sen ominaisuudet 14 päivän ajan ilman mitään kustannuksia. Maksetut suunnitelmat sisältävät 3 tilausta, nimittäin:

 • Vakiosuunnitelma ($ 29,95 / kk) – rajoittamaton kaistaleveys ja levytila, mahdollisuus lisätä tarvittava määrä tuotteita;
 • Plussisuunnitelma ($ 79,95 / kk) – asiakassegmenttiominaisuudet, hylätty ostoskorisäästäjä;
 • Pro-suunnitelma ($ +249,95 / kk) – mukautettu SSL, Google arvostelut ja paljon muuta;
 • Yritys (kustannukset riippuvat liiketoiminnan tyypistä ja monimutkaisuudesta) – yksilöllisesti räätälöity ratkaisu suurille yrityksille, joilla on korkeat myyntimäärät ja tulot.

On mahdollista säästää 10% alkuperäisistä kustannuksista suorittamalla vuosimaksu. Lopuksi, järjestelmä tarjoaa ainutlaatuisen yrityssuunnitelman, jolla ei ole kiinteää hintaa ja jonka kustannuksista keskustellaan yksityiskohtaisesti tuotepäällikön kanssa kussakin yksittäisessä tapauksessa.

Katso myös: BigCommerce-arvostelu.

Kokeile BigCommercea ilmaiseksi

Bottom Line

Oletko oikeassa aloittamassa verkkokauppasivuston ja etsimässä parempaa Shopify-vaihtoehtoa? Siellä on monia palveluita, jotka voivat löytää minkä tahansa maun, kyvyt, taidot, tavoitteet ja budjetin. Verkkosivuston rakentajat toimivat hyvin vallitsevan määrän verkkokaupan tehtäviä varten ja voit valita minkä tahansa niistä, jotka sopivat budjettisi tarpeisiin ja tarvitsevat ennen kaikkea.

On monia sivustoja, kuten Shopify; viestissämme mainitsimme vain ne, jotka eroavat Shopififista ensisijaisessa käyttäjäryhmässä (pieni ja keskisuuri yritys), ominaisuudet, hinnoittelu ja helppokäyttöisyys. SaaS-verkkosivustojen rakentajat ovat paras ratkaisu pienyritysten omistajille ja yrittäjille, jotka aikovat myydä useita kymmeniä tuotteita.

Wixin, WooCommerce, Squarespace, Volusion ja BigCommerce edut ovat ilmeiset: web-luomisprosessin yksinkertaisuus, kauppamoduulin käytön mukavuus ja edullisemmat hinnasuunnitelmat. Joka tapauksessa on järkevää testata nämä vaihtoehdot ja tehdä valintasi ennen oman yrityksen perustamista.

Luo verkkokauppa ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map