Kirjanmerkki vs WordPress

Bookmark ja WordPress ovat kaksi melko erilaista web-rakennusalustaa, joiden avulla voidaan luoda laadukkaita projekteja, joilla on kunnollinen suorituskyky. Palveluissa käytetään monipuolisia lähestymistapoja verkkosivustojen luomisprosessiin, vaikka niillä on yksi yhteinen tavoite – auttaa monipuolisen web-suunnittelun taustalla olevia käyttäjiä luomaan ja hallitsemaan ammattimaisia ​​verkkosivustoja. Alustat tarjoavat laajan ominaisuusjoukon ja edistyneitä työkaluja, joilla varmistetaan ylittämätön web-rakennuskokemus.


KirjanmerkkiKirjanmerkki – on pilvisivustojen rakentaja, joka voi ylpeillä edistyneellä AI-työkalulla. Palvelu on intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen. Siinä on moderni innovatiivinen ulkonäkö ja loogisesti rakennettu käyttöliittymä, jotta se olisi ymmärrettävää aloittelijoille. bookmark.com

WordPressWordPress – on maailmankuulu alusta, joka ei vaadi esittelyä. Tämä on sisällönhallintajärjestelmä, joka alun perin lanseerattiin blogimisalustana, mutta jota käytetään nyt erilaisiin web-rakennustarpeisiin. WordPress.org

Vaikuttaa hieman omituiselta verrata WordPressiä vs. kirjanmerkkiä ensi silmäyksellä. Tämä johtuu siitä, että järjestelmät ovat melko erilaisia, kun kyse on käytön helppoudesta, toiminnallisuudesta, verkkosivujen suunnittelutavoista, käytetyistä tekniikoista ja työkaluista.

Samanaikaisesti tämä vertailu voi olla kiinnostava aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille, jotka etsivät kunnollista ja monipuolista palvelua aloittaakseen projektinsa. Nyt on korkea aika tarkistaa molemmat järjestelmät yksityiskohtaisesti verrataksesi niiden ominaisuusjoukkoja, helppokäyttöisyyttä, mukavuutta ja tehokkuutta. Aloitetaan!

1. Helppokäyttöisyys

 • Kirjanmerkki. Verkkosivuston rakentaja on melko helppo käyttää, koska järjestelmä tarjoaa sinulle ymmärrettäviä ja yksityiskohtaisia ​​ohjeita. Rekisteröinti kestää vain muutaman minuutin – kirjanmerkin avulla palveluun voi rekisteröityä Facebook- ja Google+ -tilien kautta. Heti kun olet valmis, voit jatkaa verkkosivustosi kehittämistä työskentelemällä hyödyntämällä edistyksellinen AIDA-työkalu, mikä on ehdottomasti järjestelmän kohokohta.

  Kirjanmerkkieditori

  AIDA on keinotekoisen älykkyyden suunnitteluavustaja, joka opastaa sinut helposti web-rakennusprosessissa ja suunnittelee sinulle automaattisesti verkkosivun toimittamasi tiedon perusteella.

  Verkkosivuston valmistajan kojelauta on myös yksinkertainen ja tyylikäs. Jopa aloittelija voi ymmärtää useimpien asetusten vaikutukset helposti. Seurauksena on, että tämä lyhentää web-kehitysaikaa ja takaa vaaditun tuloksen.

  Kirjanmerkkien hallintapaneeli

 • WordPress. Tämä on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka näyttää suhteellisen yksinkertaiselta ensi silmäyksellä, mutta saattaa aiheuttaa ongelmia verkkosivujen luomisprosessissa. CMS vaatii erityistä valmistelua web-suunnitteluprosessiin, ja on melkein mahdotonta mennä ilman ohjelmointitietoa täällä. Tämän seurauksena vie enemmän aikaa Web-suunnitteluprosessin selviämiseen ja kunnollisen projektin loppuun saattamiseen WordPressin avulla.

  WordPress-sivueditori

  Järjestelmä tunnetaan laajennusten integrointivaihtoehdoista, jotka mahdollistavat melkein minkä tahansa projektin luomisen, mikä antaa sille edistyneitä toimintoja. Valtava määrä laajennuksia on saatavana verkossa, vaikka järjestelmällä on oma integroitu laajennuskokoelma. Sama koskee malleja. Voit kohdata useita webissä saatavilla olevia teemoja, joita ovat pääosin kehittäneet ulkopuoliset käyttäjät ja jotka voivat merkittävästi vaikuttaa verkkosivustosi suunnitteluun ja suorituskykyyn.

Kirjanmerkki vs WordPress. Kirjanmerkin käyttö on yksinkertaisempaa ja mukavampaa verrattuna WordPressiin. Verkkosivun rakentaja on intuitiivinen, käyttäjäystävällinen ja joustava. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen luomaan sen kanssa houkuttelevia projekteja – keinotekoinen älykkyys -työkalu pienentää verkkosuunnitteluun liittyvää vaivaa.

Mitä WordPressiin tulee, tämä on sisällönhallintajärjestelmä ja tämä tosiasia puhuu puolestaan. Alusta on vaikeampi hallita, koska se vaatii web-suunnittelun taustan ja joskus jopa koodaustaidot. Se vaatii myös lisälaajennusintegraation verkkosivuston suorituskyvyn parantamiseksi. Siksi tämä on monimutkaisempi työkalu kokemattomille verkkosuunnittelijoille.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • Kirjanmerkki. Verkkosivun rakentaja tarjoaa vaikuttavan ominaisuusjoukon, jota tarvitaan kunnollisen verkkosivuston avaamiseen ja hallintaan. Heti kun pääset järjestelmän työskentelyalueelle, huomaat, että se koostuu kahdesta osasta – kojetaulusta ja verkkosivuston editorista. Kojetaulussa voit käyttää verkkosivustojasi, niiden tilastotietoja, järjestelmäuutisia, päivityksiä, ilmoituksia, oppaita ja yhteyttä järjestelmän asiantuntijoihin. Täällä on mahdollista käynnistää mikä tahansa määrä verkkosivustoja ilmaiseksi ja vaihtaa niiden välillä, jos sinun on tehtävä muutoksia.

  WYSIWYG-verkkosivustoeditori sisältää asetukset, jotka saattavat poiketa käytettävästä mallista riippuen. Tässä on paikka, jossa voit esikatsella verkkosivustoa eri tiloissa, valita valmiita sisältölohkoja ja moduuleja (joko vakio- tai verkkokauppaa), tallentaa ladatut tiedostot, säätää verkkosivuston suunnittelua ja asetuksia jne..

  Kirjanmerkkitarkennus

  Kirjanmerkki tarjoaa myös edistyneen tarkennusominaisuuden, joka koostuu joukosta yksilöllisesti suunniteltuja ja toimivia verkkosivuja, jotka voit integroida mihin tahansa verkkosivustosi osaan vain muutamalla napsautuksella. Jokainen kirjanmerkkimalli sisältää 20 tarkennusosaa, jotka kaikki vastaavat tyyliään ja teemaansa.

  Kirjanmerkin eCommerce-moduuli mahdollistaa minkä kokoisen verkkokaupan luomisen ja hallinnan, jota tarvitset edelleen tuotteiden myyntiin verkossa tai sosiaalisen median kautta.

  Lisää kirjanmerkki verkkokauppaan

  Verkkosivun rakentajan kohokohta on kuitenkin sen AIDA-avustaja. Tämä ominaisuus saa Kirjanmerkin eristymään joukosta, koska se sulkee pois Web-suunnittelutaitojen välttämättömyyden verkkosivun luomiseksi. Sen sijaan järjestelmä tekee automaattisesti kaiken puolestasi – mallipohjasta valmiin projektin julkaisemiseen saakka.

  Tarvitset vain oman sisällön tarjoamisen, ja järjestelmä luo sinulle verkkosivun. Koko prosessi ei vie sitä pidempään kuin useita minuutteja, kun taas tulos on todella upea – saat täysin varustellun verkkosivuston hämmästyttävän lyhyessä ajassa. Eikä ole niin vaikuttavaa?

 • WordPress. Järjestelmässä on laaja valikoima räätälöintityökaluja ja ominaisuuksia, jotka mahdollistavat toiminnallisten ja huomion kiinnittävien verkkosivustojen käynnistämisen. CMS luotiin alun perin bloginhallintajärjestelmänä, joten sitä voidaan nyt käyttää erityyppisten projektien rakentamiseen. Sisällön lataaminen ja hallinta on helppoa täällä, mutta sinun on oltava valmis käyttämään koodaustaitoja, jos aiot luoda täydellisen verkkosivuston. Jos sinulla ei ole tätä tietoa, sen hankkiminen vie aikaa ja vaivaa.

  Alustan toiminnallisuus riippuu enimmäkseen integrointivaihtoehdoista. Järjestelmässä on useita sisäänrakennettuja laajennuksia ja teemoja, jotka eivät kuitenkaan riitä, jos sinulla on aikomus hankkia laaja projekti. Parantaaksesi verkkosivustosi suorituskykyä sinun ei tarvitse ladata ja integroida ulkoisia laajennuksia ja malleja.

  WordPress-laajennukset

  Niitä on tuhansia verkossa, ja kolmansien osapuolten käyttäjät kehittävät monia muita. Plugin-integraatio on varma tapa luoda asiakkaiden luottamus ja parantaa verkkosivustosi suorituskykyä. Mutta sinun pitäisi olla todella varovainen, kun valitset niitä. Tämä johtuu siitä, että et voi olla 100% varma web-suunnittelijoiden uskottavuudesta, jotka ovat ne luoneet. Siksi on kohtuullista valita maksetut ja turvalliset lisäosat.

  Muista myös, että plugin-integraatio vaikuttaa sinun suoritettavien verkkosivustojen päivitysten tiheyteen. Mitä enemmän laajennuksia käytät, sitä useammin joudut päivittämään ja hallitsemaan verkkosivustoasi. Tämän tekeminen on haaste, jos sinulla ei ole vaadittavia web-suunnittelutaitoja.

  Toinen tärkeä kysymys WordPressin joustavuudesta on tarve ostaa isäntä. Toisin kuin kirjanmerkki integroidulla isännöinnillä, WordPress merkitsee tarvetta valita isännöinti itse.

Kirjanmerkki vs WordPress. Joustavuudesta ja ominaisuusjoukosta puhuttaessa meidän pitäisi ajatella, että Bookmark tarjoaa kaikki toiminnot, joita tarvitaan avaimet käteen -sivuston avaamiseen heti alusta alkaen. Sinun ei tarvitse etsiä ylimääräisiä integraatioita sieltä – AIDA: lla on käsillä oleva toiminto.

WordPressin suhteen kaikkien vaihtoehtojen ja integrointityökalujen hallitseminen vie aikaa ja vaivaa. Kaikki käyttäjät eivät ole valmiita tekemään niin, koska web-suunnittelun tietämys on riittämätön. Jos päätät edelleen kokeilla WordPressiä, älä unohda lisääntyneitä petosriskejä, jotka voivat lopulta aiheuttaa vaaraa projektillesi. Jos et halua riskiä, ​​siirry kirjanmerkkiin, koska se on paljon yksinkertaisempi ratkaisu.

3. Suunnittelu

KirjanmerkkiWordPress
Teemojen lukumäärä:Rajoittamaton10 000
Ilmaisia ​​teemoja&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Maksetut teemat:VapaaVapaa-to $ 299
Vastuullinen suunnittelu&# X2714; JOO&# X2714; KYLLÄ EI
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:✘ EI&# X2714; JOO
 • Kirjanmerkki. Toisin kuin suurin osa suosituista verkkosivustojen rakentajista, Bookmark ei tarjoa vakiomuotoista malliston kokoelmaa. Tämä ei kuitenkaan vähennä sen etuja. Se on AIDA, joka tekee koko verkkosivuston suunnitteluprosessin puolestasi. Sinun ei tarvitse malleja tai suunnittelun muokkaustyökaluja verkkosivustollesi tarvittavan ilmeen luomiseksi. Heti kun lähetät yritystietosi ja -sisältösi, AIDA valitsee automaattisesti sinulle sopivimman mallin täyttääksesi sen edelleen siihen liittyvällä sisällöllä.

  AIDA-mallit ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia – täällä ei ole kahta samanlaista teemaa, koska jokaisella mallilla on oma rakenne ja asettelu. Teemat ovat reagoivia, mikä on pakollinen kaikille nykyaikaisille verkkosivustoille ja nykyaikaisille käyttäjille.

  Jos et pidä mallista, jota alusta tarjoaa oletuksena, voit pyytää AIDAa valitsemaan toisen mallin, kunnes se tarjoaa aiheen, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Koko verkkosivustojen luomisprosessi Kirjanmerkillä vie vain muutaman minuutin, kun taas järjestelmä varmistaa turvallisen ja kiehtovan web-rakennuskokemuksen.

  Vaikka AIDA luo verkkosivustosuunnittelun automaattisessa tilassa, on myös mahdollista tehdä tarvittavat muokkaukset, jos sinulla on tällainen välttämättömyys. Pääset vain kojetaulun Asetukset-osioon ja siirry eteenpäin muokataksesi projektin taustaa, tyyliä ja muita elementtejä!

 • WordPress. CMS tarjoaa kokoelman ilmaisia ​​ja premium-malleja tyylisi ja aiheesi toiveiden mukaisiksi. Nämä teemat ovat kuitenkin melko samankaltaisia ​​toistensa kanssa. Onneksi WordPress myöntää CSS-tiedostoille pääsyn, jonka avulla voit muokata verkkosivustojen suunnittelua tarpeitasi vastaavasti.

  Jos sinulla on tarpeeksi ohjelmointitietoja ja -taitoja, voit muuttaa verkkosivustojen otsikoita, typografiaa, tyyliä, värivalikoimaa, taustaa ja muita asetuksia. On myös mahdollista surffata verkossa ja valita sieltä räätälöityjä WordPress-teemoja integroidaksesi ne edelleen verkkosivustoosi. Aivan kuten lisäosien integroinnissa, sinun on kuitenkin oltava erittäin tarkkaavainen valittaessa turvallisia ja korkealaatuisia malleja, jotka eivät aiheuta vaaraa verkkosivustollesi.

Kirjanmerkki vs WordPress. Suunnittelun räätälöinnissä Bookmark on ehdottomasti johtava. Sinun ei tarvitse tässä ollenkaan huolehtia mallien mukauttamisesta keinotekoisen älykkyyden työkaluna, jolla on sinulle sopiva käsittely. Tämä on huomattava etu aloittelijoille. WordPress on myös hyvä suunnittelu, mutta vain niille käyttäjille, joilla on koodaustaidot ja jotka voivat käyttää näitä etuja oikealla tavalla. Kirjanmerkki puolestaan ​​on hyvä muotoilu.

4. Asiakastuki

 • Kirjanmerkki. Palvelun asiakastukitiimi on käytettävissä ympäri vuorokauden. Jos haluat ottaa heihin yhteyttä, sinun on joko täytettävä kirjallinen lomake tai käytettävä live-chat-ikkunaa. Jälkimmäinen löytyy kaikilta järjestelmän sivuilta. Toinen tapa ottaa yhteyttä asiakastukipalveluun on käyttää “Ohje” -valikosta löytyvää palautelomaketta.

 • WordPress. Tämä avoimen lähdekoodin CMS ei voi ylpeillä asiakastuesta. Sen sijaan sillä on laaja käyttäjäyhteisö, joka on melko voimakas ja voi tarjota sinulle kaikki vastaukset kysymyksiisi. WordPress-keskustelupalstat ovat saatavilla verkossa, ja voit saada kaikki kyselyt käsiteltäväksi siellä mahdollisimman nopeasti.

WordPress vs. kirjanmerkki. Bookmark tai WordPress eivät tarjoa laajoja asiakastukivaihtoehtoja. Kirjanmerkin tarjoamat yksityiskohdat ovat kuitenkin yksityiskohtaisempia, koska järjestelmässä on asiakastukitiimi, jonka käyttäjät voivat ottaa yhteyttä useilla tavoilla milloin tahansa päivästä.

5. Hinnoittelu

 • Kirjanmerkki. Verkkosivuston rakentajalla on loputon ilmainen suunnitelma Jos tarvitset monipuolisen verkkosivuston, voit valita useista tilauksista. Nämä ovat henkilökohtaisia, ammatillisia ja liikesuunnitelmia. Heidän kustannuksensa vaihtelevat 4,99–24,99 dollaria kuukaudessa tilauksen ja sen tarjoamien ehtojen perusteella. Hinnoittelupolitiikka on kohtuullinen ja kohtuullinen, kun kyse on pitkän aikavälin web-rakentamistavoitteista.

  KirjanmerkkiWordPress
  Hinnasuunnitelmat:&# X2714; Vapaa;
  &# X2714; Professional ($ 11,99 / kk);
  &# X2714; Liiketoiminta ($ 24.99 / mo).
  &# X2714; Isännöinti ($ 10-15 / mo);
  &# X2714; Plugins ($ 20- $ 50 / mo).
  Ominaisuudet:&# X2714; Rajoittamaton kaistanleveys ja tallennustila;
  &# X2714; Ilmainen verkkotunnus;
  &# X2714; Rajoittamaton Store-tuotteet;
  &# X2714; Ilmainen SSL.
  &# X2714; Lukuisia laajennuksia;
  &# X2714; Ilmainen lataus;
  &# X2714; Täysi räätälöinti.
 • WordPress. Itse järjestelmä on vapaasti ladattavissa jokaiselle käyttäjälle. Tämä koskee verkkosivustojen luomiskustannuksia yleensä. Saadaksesi täysin varustetun projektin, sinun on investoitava premium-teemoihin, laajennuksiin ja laajennuksiin. Heti kun olet valmis verkkosivustosi suunnitteluun, sinun on ostettava isäntä ja verkkotunnus. Muuten et saavuta kunnollista tulosta ilman näitä rahoituskuluja.

Kirjanmerkki vs WordPress. Hintavertailun suhteen Bookmark tekee kaiken selväksi alusta alkaen. Jos tarvitset yksinkertaisen verkkosivuston, mene ilmaiseksi suunnitelmaksi. Tarvitsetko monimutkaisempaa hanketta? Jatka päivitystä yhdeksi premium-tilauksista. Se on yksinkertaista. Laajalla ominaisuusjoukolla WordPress-sivustot ovat yleensä kalliimpia. Pidä tämä mielessä lopullisen valinnan yhteydessä.

Bottom Line

Bookmark ja WordPress ovat kunnollisia web-rakennustyökaluja käyttäjille, joilla on tarkoitus luoda täydellinen, informatiivinen ja skaalautuva verkkosivusto, jolla on erinomainen suunnittelu ja huippuluokan suorituskyky. Palvelut kuitenkin käyttävät erilaisia ​​lähestymistapoja verkkosivustojen luomisprosessiin, mikä heijastuu lopulta niiden ominaisuuksiin, sovellusalueeseen, parametreihin ja verkkosivujen suunnittelun tietoisuuteen.

KirjanmerkkiKirjanmerkki on intuitiivinen verkkosivustojen rakentaja, joka mahdollistaa kunnollisten verkkosivustojen luomisen AIDA-nimisen integroidun tekoälytyökalun ansiosta. Projektien rakentaminen järjestelmän kanssa on hämmästyttävän yksinkertaista, koska se tekee sen kirjaimellisesti sinulle. bookmark.com

WordPressWordPress on tunnettu sisällönhallintajärjestelmä, joka toimii loistavasti suurissa projekteissa ja myös ammattilaisille. Aloittelijoilla on vaikea hallita järjestelmää ja luoda verkkosivustoja sen avulla. Sinun on myös huolehdittava isännöinnistä ja verkkotunnuksen valinnasta, integroitavista laajennuksista ja malleista tehokkaampaan SEO-mainostamiseen, analytiikan perustamiseen ja muihin vastaaviin vivahteisiin.. WordPress.org

Yhteenvetona voidaan todeta, että molemmat järjestelmät ovat huomion arvoisia. He ovat kunnollisia kilpailijoita, jotka toimivat hienosti omilla kapeillaan. Jos tarvitset nopeaa, mutta laadukasta tulosta etkä voi ylpeillä ohjelmointitiedoista, Bookmark on paras ratkaisu sinulle.

Yleiskatsaus vertailutaulukko

KirjanmerkkiWordPress
Helppokäyttöisyys:Kirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPress
Ominaisuudet:Kirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPress
malleja:Kirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPress
Asiakaspalvelu:Kirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPress
hinnoittelu:Kirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPress
Kokonaispistemäärä:Kirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPressKirjanmerkki vs WordPress

Luo verkkosivusto kirjanmerkillä

 Se on ilmainen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map