Mobirisen vaihtoehdot

Mobirisen vaihtoehdot


Mobirise (nykyinen versio on 4.12.3) – on yksinkertainen, kätevä ja edullinen verkkosivustojen rakentaja. Se käynnistettiin muiden kuin tekniikoiden tarpeita ajatellen, ja sen avulla voidaan luoda verkkosivustoja kaupalliseen ja ei-kaupalliseen käyttöön ilmaiseksi, ja siinä on laaja valikoima vaihtoehtoja ja työkaluja, jotka ovat ymmärrettäviä ja yksinkertaisia ​​käyttäjille, joilla on monipuolinen asiantuntemusaste.

Tämän ainoa huomattava haitta offline-verkkosivustojen rakentaja On kyvyttömyys julkaista verkkosivustoa heti sen luomisen jälkeen. Jotta voit tehdä niin, sinun on huolehdittava siitä valinta hosting, valitsemalla sopivimmat vaihtoehdot, jotka vastaavat tarpeitasi. Niille käyttäjille, jotka eivät halua päästä mukaan tähän ongelmaan, olemme tarkistaneet joitain parhaista Mobirisen vaihtoehdoista.

Parhaat vaihtoehdot Mobiriselle

 1. WIX – paras mobirise-vaihtoehto (SaaS).
 2. WordPress – ilmainen isännöidyn käyttöjärjestelmän vaihtoehto (CMS).
 3. Webflow – Mobirisen kaltainen verkkosuunnitteluohjelmisto.
 4. Pinegrow – Vaihtoehtoinen Web Editor ammattilaisille.
 5. Web Designer – Googlen verkkosivustojen kehittämisohjelmisto.

WIX – paras mobirise-vaihtoehto (SaaS)

WIX - paras mobirise-vaihtoehto (SaaS)

Wix – on paras all-in-one-verkkosivustojen rakentaja kaikilla tarvittavilla työkaluilla, jotka sisältyvät jo suunnitelmaan. Käyttäjien ei tulisi etsiä isännöintipalveluntarjoajaa tai verkkotunnuksen rekisteröijää erikseen. Tämän vuoksi Wix a joustavampi ja yksinkertaisempi ratkaisu kuin Mobirise.

Saat mahdollisuuden luoda sivuston ja asua sen kanssa heti. Lisäksi alusta on täydellinen aloittelijoille, joiden on rakennettava mitä tahansa verkkosivutyyppiä ammattimaisesta blogista tai portfoliosta täysin esillä oleviin digitaalikauppoihin tai pienyrityssivustoihin..

 • Monikäyttöinen alusta – All-in-one-pakettien lisäksi Wix voi palvella erilaisia ​​tarpeita. Se auttaa luomaan sisältöpohjaisia ​​sivustoja sekä online-markkinoita. Käyttäjät voivat valita satojen asiaankuuluvien valmiiden mallien joukosta, jotka viittaavat tiettyyn markkinarakoon. He ovat kaikki 100% reagoivia. Lisäksi Wix-teemat näyttävät hyvältä ja niissä on vaadittavat widgetit, eikä niitä tarvitse mukauttaa. Lisää vain sisältöä, lataa kuvia ja siirry verkkoon tunneissa verkkosivutyypistä tai monimutkaisuudesta huolimatta.
 • Advanced Web Editor – Intuitiivisten vedä ja pudota -toimintojen lisäksi Wix tarjoaa myös joukon tehokkaita muokkaustyökaluja. Käyttäjät voivat lisätä uusia elementtejä ja siirtää niitä sivun ympäri. Voit joko muokata esisuunniteltua mallia tai luoda uuden sivurakenteen tyhjästä. Tärkein etu on, että prosessi ei vaadi koodaustaitoja. Jos haluat silti koodata, Wix Corvid antaa kokeneille käyttäjille mahdollisuuden kehittää yksinoikeusominaisuuksia liiketoiminnan tarpeiden täyttämiseksi.
 • AI-ohjattu alusta – Järjestelmä on onnistuneesti toteutettu AI-pohjaiset tekniikat toimittanut Wix ADI. Työkalu yksinkertaistaa rakennusprosessia ja antaa aloittelijoille luoda valmiita verkkosivustoja useassa minuutissa. Käyttäjän tulee ilmoittaa vain markkinarako, verkkosivustotyyppi ja monet muut yksityiskohdat, kun ohjelmisto tuottaa valmiiden mallien, mukaan lukien lisäosat, integroidut palvelut jne..
 • verkkokauppa – Niille, jotka haluavat myydä tuotteita verkossa, Wix tarjoaa valmiiksi suunnitellut digitaalikaupan ulkoasut hallittavien tuotesivujen, maksuvaihtoehtojen ja integroitavien kolmansien osapuolien palvelujen lisäksi. Käyttäjät saavat myös pääsyn mainosvälineisiin, kuponkeihin ja muihin erikoistarjouksiin.

Wix-hinta: Käyttäjät voivat kokeilla Wixiä ilmaiseksi ilmaisen suunnitelman ansiosta. Se on kuitenkin hyvin rajallinen eikä tarjoa paljon joustavuutta. Sinä voit valitse maksettu suunnitelma riippuen tavoitteistasi jo mukana olevalla isännöinnillä ja verkkotunnuksella. Combo-suunnitelma toimii erinomaisesti pienyritysten sivustoissa tai salkkuissa. Se maksaa 13 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa pääsyn kaikkiin Wix-malleihin sekä App Marketiin. Jos tarvitset digitaalikauppaa, voit valita useista verkkokauppasuunnitelmista, jotka alkavat 23 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

WordPress – ilmainen isännöidyn käyttöjärjestelmän vaihtoehto (CMS)

WordPress - ilmainen isännöidyn käyttöjärjestelmän vaihtoehto (CMS)

WordPress – on avoimen lähdekoodin omaisäntä sisällön hallintajärjestelmä. Aivan kuten Mobirise, WP vaatii ylimääräistä isännöintia verkkosivustotiedostojesi pitämiseksi. Mutta ero on siinä, että voit valita useista WordPress-optimoiduista palvelinratkaisuista, joita sellaiset toimittavat luotetut palveluntarjoajat Kuten Bluehost, esimerkiksi. Ne tarjoavat saumattoman integroinnin, ilmaisen verkkotunnuksen ja muut etuudet, joita tarvitaan verkkosivuston käynnistämiseen ja ylläpitämiseen.

Tärkeimpiä WordPress-etuja ovat:

 • Suurin valikoima teemoja – WordPress ei ole kilpailussa, kun kyse on teemoista. Käyttäjät voivat halutessaan luoda tuhansia reagoivia malleja joko he tarvitsevat blogin, foorumin, pienyrityssivuston, verkkokaupan jne. Kaikki teemat ovat kolmansien osapuolien kehittäjien suunnittelemia. Jotkut heistä ovat ilmaisia, kun taas jotkut maksetaan. Kuitenkin jopa ilmaisia ​​malleja voidaan helposti mukauttaa jos on tarpeeksi koodaustaitoja.
 • Täydellinen suunnitteluvapaus – termi ”avoin lähdekoodi” tarkoittaa verkkosivuston lähdekoodin täydellistä hallintaa. Käyttäjät voivat helposti muokata tai muokata mitä tahansa sivuelementtejä, lohkoja ja komponentteja. Voit myös suunnitella omia toimintoja, lisätä mukautettuja komentosarjoja jne.
 • Laajennukset tarpeisiin – Mukauttamisvapaus varmistetaan tuhansilla saatavilla olevilla laajennuksilla, lisäosilla, widgetillä ja kolmansien osapuolien palveluilla, jotka voidaan yhdistää muutamalla napsautuksella. Joko haluat keskittyä verkkosivustolle SEO, yhdistää analyyttisiä työkaluja, luoda kiinnostavia yhteyslomakkeita tai lisätä ylimääräisiä turvallisuuskeinoja, valitse ja aktivoi tarvitsemasi laajennus.
 • Sisällönhallintatyökalut – WordPress on perimmäinen alusta sisällön hallintaan. Se kehitettiin alun perin bloggaajille. Käyttäjillä on kaikki tarvittavat tekstin muotoiluvälineet, työkalut blogiviestien julkaisemiseen, erillisten sisältöluokkien, artikkelikoodien luomiseen ja muuhun. Saat pääsyn sisäänrakennettuihin julkaisuvaihtoehtoihin, joiden avulla voit luoda SEO-ystävällisiä tekstejä ja sivuja.

WordPress-hinta: Jotta voit aloittaa WordPressin käytön, sinun ei tarvitse maksaa penniäkään. Tarvitset kuitenkin sijainnin tulevan verkkosivustosi isäntänä, kun jotkut laajennukset, mallit ja kolmansien osapuolien palvelut maksetaan. p style = ”teksti-kohdista: perustele;”>Bluehost kokoaa kaikki nämä asiat yhteen ja hallitsee sitä käyttäjän kannalta. Isännöintipalveluntarjoaja tarjoaa WP: lle optimoidut palvelinratkaisunsa, jotka sisältävät verkkosivustojen suojauspaketin, loistavan suorituskyvyn, pääsyn laajennuksiin ja teemoihin, täydellisen integroinnin CMS: ään jne. Hinta alkaa 2,95 dollaria kuukaudessa.

Kokeile WordPressiä ilmaiseksi

Webflow – Mobirisen kaltainen verkkosuunnitteluohjelmisto

Webflow - Mobirisen kaltainen verkkosuunnitteluohjelmisto

Webflow – on joustava ohjelmisto, joka tukee HTML-, JS- ja CSS-tiedostoja. Se on hyvä sekä aloittelijoille, jotka eivät osaa koodata että ammattimaisille verkkosuunnittelijoille, jotka haluavat hyödyntää mukautettuja CRM, sisustuselementit, animaatiot ja visuaaliset tehosteet.

Jotkut Webflow-ominaisuuksista ovat samanlainen kuin Mobirise. Siihen kuuluu kuitenkin enemmän etuja, kuten hosting, sisäinen muokkaaminen, loistavat yhteistyövälineet jne. Katso:

 • Visuaalinen lähestymistapa – Webflow on perustanut yksinomaisen verkkosivustojen rakentamistavan, jossa visualisointiin kiinnitetään suurta huomiota. Vaikka et tiedä kuinka koodata, voit helposti lisätä 3D-animaatioita ja monimutkaisia ​​visuaalisia tehosteita, kun järjestelmä tekee koodauksen puolestasi.
 • Valikoima komponentteja – sulautetuista koodisäiliöistä ja -välilehdistä reagoivaan verkkosivustojen navigointiin, sosiaaliseen jakamiseen, tekstiin ja muihin elementteihin – valitse komponentti ja valitse sivulle tarvitsemasi sijainti ilman vuorovaikutusta lähdekoodin kanssa.
 • Hosting sisältyy hintaan – alustaan ​​kuuluu isännöintipalvelut. Se tarkoittaa, että voit siirtyä verkkosivustollesi, kun sen mukauttaminen on valmis. Ohjelmisto lupaa 99,9%: n käytettävyyden, välittömät järjestelmäpäivitykset, mukautetun verkkotunnuksen, verkkosivustojen varmuuskopiot päivittäin ja paljon muuta.
 • Esittelytyökalut – Jokaisella Webflow-käyttäjällä on mahdollisuus tuoda esiin taitonsa, viimeisimmät työt, tulokset jne. Kun olet tilannut, julkinen portfolio yhdistetään automaattisesti tiliisi. Se voi sisältää linkkejä omaan verkkosivustoosi sekä antaa sinun kehittää henkilökohtaisen tuotemerkin.

Verkkosivun hinta: voit valita neljästä yleisestä sivustosuunnitelmasta, jotka sisältävät Basic (12 dollaria kuukaudessa), CMS (16 dollaria kuukaudessa), Liiketoiminta ($ 36) ja Enterprise (neuvoteltavissa) tilauksia Webflow-erillisten verkkokauppatarjousten lisäksi. Jos haluat myydä tuotteita verkossa, lisää Standard-, Plus- tai Advanced-suunnitelma, joka maksaa vastaavasti 29 dollaria, 47 dollaria ja 212 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Webflow ilmaiseksi

Pinegrow – Vaihtoehtoinen Web Editor ammattilaisille

Pinegrow - Vaihtoehtoinen Web Editor ammattilaisille

Pinegrow – on foorumi ammattilaisille, jotka haluavat hyötyä monista Bootstrap- ja Foundation-komponenteista. Ohjelmisto mahdollistaa useiden sivujen rakentamisen ja hallinnan samanaikaisesti käyttämällä CSS-muotoilua sekä LESS- ja SASS-tuki. Sitä voidaan käyttää WordPress-teemojen sekä täysin esillä olevien HTML-pohjaisten verkkosivustojen luomiseen. Aivan kuten Mobirise, Pinegrow on ladattava sovellus, joka on saatavana Windowsille ja Macille. Mutta nämä ovat ainoat yleiset asiat kahden alustan välillä.

Pinegrow-ominaisuudet ovat seuraavat:

 • Staattiset sivut WP-teemoihin – Pinegrow – käyttäjät voivat tästä eteenpäin muuntaa staattiset HTML – sivunsa WordPress – teemoiksi (mutta eivät päinvastoin). Tarvitset vain asettaa tarvittavat parametrit editorissa olemassa olevalle asettelulle ja lisätä WordPress-toiminnon. Sitten voit viedä valmiita WP-malleja.
 • Scratchin WordPress-sivut – Alustan avulla on helppo rakentaa täysin esillä olevia WordPress-teemoja tyhjästä. Järjestelmä tarjoaa valikoiman esisuunniteltuja WordPress-elementtejä, jotka voidaan lisätä napsautuksella. Ne sisältävät viestit, kirjanmerkit, luokat, navigoinnin jne.
 • Älykäs vedä ja pudota -editori – Vaikka järjestelmä on suunniteltu ammattilaisille, siinä on silti vetämis- ja pudotustoiminto, jonka avulla voit järjestää olemassa olevia elementtejä, siirtää uusia lohkoja, kloonata tarvittavia komponentteja, lisätä tai poistaa erilaisia ​​HTML-elementtejä.
 • bootstrap & perusta – Pinegrowilla on kirjasto valmiista runko-osista. Käyttäjät voivat käyttää ulkoasun visuaalisia säätimiä, muuttaa sarakkeiden kokoa, muokata ruudukkoja ja mukauttaa teemoja työkaluilla, jotka koskevat sekä Bootstrap- että Foundation -säätiötä.

Ananassarjan hinta: Ohjelmiston käytön aloittaminen edellyttää, että sovellus on asennettu. Se on yhteensopiva sekä Windowsin että MAC: n kanssa. Käyttäjät voivat valita kolmesta peruslisenssistä, jotka ovat saatavana elinaikana tilauksena. Lisenssi sisältää Standard-, Pro- ja ad Pro -sovellukset, WordPress maksaa vastaavasti 49 dollaria, 99 dollaria ja 149 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Pinegrowa ilmaiseksi

Web Designer – Googlen verkkosivustojen kehittämisohjelmisto

Web Designer - Googlen verkkosivustojen kehittämisohjelmisto

Nettisivujen suunnittelija – on Googlen kehittämä verkkosivustojen rakentaja, joka rakentaa HTML5-reagoivia sivuja. Aivan kuten Mobirise, järjestelmä on hieno aloittelijoille, jotka haluavat luoda visuaalisesti houkuttelevaa sisältöä, sivuja ja mainosbannereita sekoittamatta koodia. Web-suunnittelijan ydin etuna on, että ohjelmisto on saatavana ilmaisena ladattavana sovelluksena naapurituotteen sijasta – Google-sivustot.

Muita alustan ominaisuuksia ovat:

 • Elementin sijoittaminen – Ominaisuus otetaan käyttöön Nesteasettelu-toiminnolla, jonka avulla voit muuttaa kokoa, leveyttä ja muita elementtiparametreja. Käyttäjät voivat muokata jokaista säilöä käyttämättä lähdekoodia.
 • Tapahtuma-asetukset – Web Designer mahdollistaa tapahtumien järjestämisen ja tekee sisällöstä houkuttelevamman käyttäjille. Sinulla on mahdollisuus lisätä gallerioita, toteuttaa fyysisiä eleitä ja visuaalisia tehosteita, kuten kierto tai ravistaminen mobiililaitteille.
 • Vedä ja pudota -komponentit – valitse tarvitsemasi säilö tai elementti ja siirrä se tarvittavaan kohtaan sivulla. Käyttäjät voivat valita liukusäätimiä, gallerioita, karttoja, videotoistimia ja muita lohkoja.
 • Liittäminen – ainutlaatuinen ominaisuus, joka vain Web Designerilla on. Järjestelmä voidaan integroida Google Driveen. Sen lisäksi, että pystyt päivittämään verkkosivustojen asiakirjoja ja mediatiedostoja, sitä voidaan käyttää esikatselemaan kaikkia luomuksesi verkossa selaimessa. Lisäksi se on oletuksena yhteydessä muihin Google-palveluihin, kuten Search Console, G Suite ja Google Analytics.

Web-suunnittelijan hinta: alustaa voidaan käyttää vapaasti. Lataa sovellus ja aloita verkkosivun rakentaminen.

Kokeile Web-suunnittelijaa ilmaiseksi

johtopäätös

Mobirise – on ehdottomasti ensimmäinen järjestelmä, joka mieleen tulee offline-verkkosivuston rakentajan valinnan yhteydessä. Tämä johtuu siitä, että se on erittäin helppoa, kätevää ja ilmaista. Ainoa vakava foorumin haittapuoli on isännöinti, joka on valittava erikseen. Tämä vaatii ylimääräisiä investointeja aikaa, rahaa ja vaivaa.

Käyttäjille, jotka eivät pidä niin kätevästä, yllä mainitut vaihtoehdot näyttävät olevan yksinkertaisempi vaihtoehto. Ne ovat kaikki riittävän kunnollisia ja ehdottomasti huomion arvoisia. Mene eteenpäin testaamaan järjestelmiä oman voittajasi määrittämiseksi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map