Muoto vs. neliötila

Muoto vs. neliötila


Formaatti ja Squarespace ovat kaksi tunnettua verkkosivustojen rakentajaa, jotka ovat saavuttaneet suosion maailmanlaajuisesti erottuvan toimivuutensa ja edistyneiden suunnittelun mukautusvaihtoehtojensa ansiosta..

Jokaista järjestelmää voidaan käyttää taiteilijoille, malleille, valokuvaajille ja muille luovien ammattien edustajille tarkoitettujen portfoliosivustojen perustamiseen ja hallintaan..

Nopea tilannekuva:

MuotoMuoto – on erikoistunut portfolio-verkkosivustojen rakentaja, joka ilmenee luotettavana ja monipuolisena alustana kaikenlaisten portfolioprojektien käynnistämiselle ja hallinnalle. Niche-erityispiirteiden runsauden vuoksi se osoittautuu loistavaksi taiteilijoille, malleille, valokuvaajille ja kaikille muille käyttäjille, jotka pyrkivät esittämään töitään verkossa. Muoto

SquarespaceSquarespace – on all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, joka palvelee monenlaisia ​​tavoitteita, mukaan lukien salkusivustojen luominen. Järjestelmässä on kätevä WYSIWYG-editori, reagoivat teemat ja joukko suunnittelun räätälöintityökaluja, jotka antavat niille henkilökohtaisen ilmeen.. SquarespaceSquarespace – on all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, joka palvelee monenlaisia ​​tavoitteita, mukaan lukien salkusivustojen luominen. Järjestelmässä on kätevä WYSIWYG-editori, reagoivat teemat ja joukko suunnittelun räätälöintityökaluja, jotka antavat niille henkilökohtaisen ilmeen..

Molemmat alustat ovat huomion arvoisia ihmisille, jotka haluavat perustaa salkusivustoja, ja jokaisella niistä on jotain tarjottavaa tietylle projektille. Vaikka Format on enemmän niche-keskittynyt järjestelmä, Squarespace paljastaa laajemmat mahdollisuudet ja toimintavapauden verkkosivujen kehittämisessä. On korkea aika tarkistaa nyt kunkin palvelun ominaisuudet yksityiskohtaisesti saadaksesi selville, mitä heillä on varastossa.

1. Helppokäyttöisyys

Molemmat verkkosivujen rakentajat eivät ole niin vaikeita hallita ja käyttää. Sinun ei tarvitse olla verkkosivujen suunnittelija, eikä sinun tarvitse vaadita koodaustaitoja työskennelläksesi millekään näistä alustoista. Sen sijaan voit helposti aloittaa portfolio-verkkosivuston tyhjästä, noudattaen järjestelmien tuottamia ohjeita ja neuvoja.

On kuitenkin syytä mainita, että Squarespace on hiukan enemmän ominaisuuksilla kuormitettu verkkosivustojen rakentaja ja siten kaikkien vivahteiden hallitseminen voi viedä enemmän aikaa. Tämä on erityisen totta, kun kyse on aloittelijoista.

Rekisteröintiprosessi

Rekisteröintiprosessi on samanlainen molemmissa järjestelmissä. Yleisten tilitietojen lisäksi Format ja Squarespace pyytävät sinua antamaan lisätietoja, kuten projektityypin, jonka aiot käynnistää, verkkosuunnittelutaitosi, verkkosivuston kehittämisen tavoite jne. Formaatti kysyy myös, aiotko muodostaa yhteyden verkkokauppa salkun verkkosivustolle, jotta voit myydä palveluitasi / tuotteitasi verkossa. Lisäksi näet 6-vaiheisen tarkistusluettelon kojetaulussa, jonka avulla voit yksinkertaistaa rekisteröintiprosessia.

Heti sen jälkeen sinulle tarjotaan valita malli, joka sopii paremmin verkkosuunnittelutavoitteisiisi. Kun työskentelet Squarespaceen kanssa, valmistaudu valita useista järjestelmän tarjoamista mallipohjoista, vaikka tämä vaihe voidaan jättää pois ja siirtyä suunnittelun valintaan ja mukauttamiseen. Muoto puolestaan ​​ohjaa sinut kojelautaan, jossa voit aloittaa projektin muokkaamisen ilman mitään lisätoimenpiteitä.

Mallien muokkaaminen

Heti kun rekisteröinti on valmis, saat pääsyn kojelautaan. Sekä Formaatti että Squarespace ovat samanlaisia ​​kojelaudan rakenteita, ja työkalurivit löytyvät vasemmasta sivupalkista.

Muotoilija

Muotoilija

Alustojen välillä on edelleen yksi merkittävä ero. Ruututila tulee intuitiivinen vedä ja pudota -editori jonka avulla voit valita ja säätää verkkosivuston elementtejä sivulla. Siellä on myös integroitu tyylieditori, joka tarjoaa syvempiä suunnittelun mukautusvaihtoehtoja. Tavanomaisen mahdollisuuden lisäksi lisätä ja siirtää valittuja elementtejä voit myös muuttaa taustoja, värejä ja fontteja, muuttaa kuvien kokoa ja rajata niitä sekä suorittaa paljon muita vaiheita.

Ruututila-editori

Ruututila-editori

Muoto antaa pääsyn kolmeen osaan – sivut, muotoilu ja asetukset lisää mukavuutta. Jokaisella näistä osioista on omat asetukset ja elementit, joista voit valita tietyn toiminnon suorittamiseksi. Tämä voi olla hyvä aloitus aloittelijoille.

Muoto vs. neliötila: Formaatti on hiukan yksinkertaisempi verkkosivustojen rakentaja, koska se tarjoaa portfoliopohjaisen tarkennuksen ja laajan ominaisuusjoukon. Järjestelmä saattaa tuntua jopa primitiivisiltä kokeneille verkkosuunnittelijoille, mutta se on myös käyttäjäystävällinen ja kätevä. Ruututilassa on helppo kojetaulu, mutta se on myös enemmän ominaisuuksia kuormitettu ja siten sen hallitseminen vie enemmän aikaa.

2. Ominaisuudet ja joustavuus

Se, että Format on erikoistunut portfolio-verkkosivustojen rakentaja, merkitsee järjestelmän vahvaa markkinarakoa. Tämä tarkoittaa, että sen ominaisuusjoukko on alun perin suunnattu salkkujen verkkosivustojen kehittämiseen, kun taas Squarespace-sovelluksen luonne on universaalisempi kaikentyyppisiin verkkosivustoihin. Siksi järjestelmien toimintojen vertailu on varsin mielenkiintoinen yritys.

Verkkotunnusten ja isännöinnin hallinta

Formaatti ja Squarespace eivät läheskään eroa verkkosivustojen hallinnassa, koska molemmissa järjestelmissä on integroidut isäntä- ja verkkotunnusasetukset. Muotoilla ei ole ilmaista suunnitelmaa, mikä tarkoittaa, että kaikki palvelun kanssa käynnistetyt verkkosivustot hankkivat automaattisesti ilmaiset verkkotunnukset ja ne isännöidään järjestelmäpalvelimilla.

Sama koskee Squarespacea. All-in-one-verkkosivustojen rakentajana järjestelmä myöntää pääsyn myös sisäänrakennettuun isännöintiin ja verkkotunnuksen yhteysvaihtoehtoon. Siten sinun ei tarvitse tuhlata vaivaa ja aikaa etsiäksesi sopivin palvelinratkaisu, joka kattaa verkkosivustosi tarpeet. Tarvitset vain tutkia verkkosivustojen rakentajan tarjoamia tilausvaihtoehtoja ja valita sen, joka vastaa parhaiten verkkosuunnittelustarpeitasi.

SEO-asetukset

Formaatti ja Squarespace ovat SEO-ystävällisiä alustoja, joissa kiinnitetään paljon huomiota verkkosivujen mainostamiseen hakukoneissa. Formaatti tarjoaa mahdollisuuden mukauttaa yksityiskohtaisia ​​SEO-asetuksia, jotka ovat saatavana kojetaulun erillisessä SEO-osiossa. Tämä osio on edelleen jaettu sisältö- ja globaalin SEO-asetuksiin, jotka mahdollistavat tarvittavien parametrien asettamisen perusteellisesti hakukoneiden optimoimiseksi paremmin. Täytettävistä pakollisista kentistä on järkevää tuoda esiin SEO-verkkosivuston otsikko, verkkosivun kuvaukset, kotisivun otsikko, metakoodit / avainsanat jne. Verkkosivun rakentaja luo automaattisesti projektisi sivukartan ja antaa prosenttiasteikon , jonka avulla voit nähdä, kuinka hyvin verkkosivustosi on optimoitu hakukoneille. Verkkosivun rakentaja ylpeilee Instagram-tilisi välittömässä synkronoinnissa portfolion kanssa, joka mahdollistaa kuvien nopea lähettäminen molemmille tileille.

Squarespace SEO -asetukset

Squarespace SEO -asetukset

Mitä tulee Squarespaceen, se mahdollistaa myös SEO-ruutujen täyttämisen verkkosivujen / verkkosivujen kuvauksilla ja metakoodeilla. Sivustojen rakentaja varmistaa yksinkertaisen ja nopean sosiaalisen median integroinnin, mikä edistää verkkosivustojen parempaa mainostamista hakukoneissa.

Widgetit ja lisäosat

Formaatti on jonkin verran jäljellä neliöalueesta widget-valinnan suhteen. Verkkosivuston rakentajalla ei ole integroitavia lisäosia, vaikka on mahdollista lisätä kolmansien osapuolien widgettejä koodisyötön avulla. Järjestelmäkehittäjät kiinnittävät paljon huomiota sisällön tietosuojaan, ja siten ne mahdollistavat asiakassovellusten säätämisen, ladattujen kuvien vedenpitämisen, yksittäisten asiakkaiden palautteiden tarkistamisen kojetaulussa olevassa vastaavassa asiakasvarmennusosassa. Täältä on myös mahdollista luoda ja päivittää asiakasvarmennusgallerioita suoraan Adobe Lightroomista. Toinen Format-kohokohta on sen integroitu blogimoottori, jonka avulla blogi voidaan yhdistää salkkuosi. Tähän voit lisätä viestejä sekä video- ja valokuvaesityksiä.

Muotoile Blogging Engine

Muotoile Blogging Engine

Ruututila paljastaa enemmän mahdollisuuksia, kun kyse on widget-integroinnista. Verkkosivun rakentaja tarjoaa laajan valikoiman lisäosia, jotka käyttäjät voivat valita ja integroida projektiinsa parantaakseen niiden toimivuutta. Niihin kuuluvat analyyttiset työkalut ja muuttujat, sosiaalisen jakamisen painikkeet, yhteyslomakkeet, Google Maps ja paljon muuta.

verkkokaupan toiminnallisuus

Verkkokauppa on yksi kiistaton muotoilun kohokohta. Verkkosivun rakentaja mahdollistaa verkkokaupan luomisen ja yhdistämisen tiettyjen palveluiden / tuotteiden myymiseksi. Alusta tarjoaa monipuoliset maksu-, toimitus- ja valuuttavaihtoehdot. Se mahdollistaa myös varastotuotteiden, SEO-parametrien, asiakasilmoitusten ja verkkokaupan erityisten ominaisuuksien asettamisen. Aluksi pystyt lähettämään vain 3 tuotetta, mutta voit päivittää yhden maksettuihin suunnitelmiin rajoittamattoman tuotteiden lähetysmahdollisuuden vuoksi. Järjestelmän avulla voit myös luoda ja hallita alennuksia, asiakastilauksia ja verkkokaupan yleisiä asetuksia vastaavassa verkkosivusto-osiossa.

Alusta verkkokauppa

Alusta verkkokauppa

Ruututila on myös korkealla sijalla verkkokaupan vaihtoehtojen suhteen. Verkkosivun rakentaja mahdollistaa ammattimaisten portfoliosivustojen luomisen integroiduilla verkkokaupoilla, joilla voit myydä tuotteitasi / palveluitasi. Täällä saa myydä enintään 100 tuotetta, käyttää useita suosittuja maksutapoja, hallita tilauksia, tuoteluetteloita, hinnoittelua ja muita siihen liittyviä parametreja.

Ruututilan verkkokauppa

Ruututilan verkkokauppa

Muoto vs. neliötila: Sekä Format että Squarespace tarjoavat edistyneitä ominaisuuksia ja asetusten joustavuuden. Järjestelmissä on integroidut verkkokaupan moottorit, huippuluokan isännöinti- ja verkkotunnuksen hallintavaihtoehdot sekä arvokkaat SEO-näkökulmat.

3. Suunnittelu

Suunnitteluvertailutaulukko

MuotoSquarespace
Teemojen lukumäärä:23105
Muokatut teemat:&# X2714; JOO✘ EI
Teemat Hinta:Ilmainen ja premiumVapaa
Visuaalinen toimittaja:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO&# X2714; JOO

Formaattipohjat ovat ammattimaisia, ilmaisia ​​ja reagoivia, mutta valinta on täällä melko rajallinen. Järjestelmä voi tarjota tällä hetkellä vain 23 mallia, joita on kuitenkin saatavana useina asetteluina ja värivaihtoehtoina valinnan monipuolisuuden vuoksi. Kaikki mallit jakautuvat 6 tyyppiin (koko näyttö, diaesitys, kaakeloitu, pystysuora, vaaka ja premium).

Esikatselun avulla voit nähdä mallin, jonka valitset, ennen kuin teet sen. Tämä on kätevä ja kätevä useimmille käyttäjille. Suunnittelun räätälöintivaihtoehdot ovat myös arvokkaalla tasolla. Voit lähettää portfolion otsikon ja logon, asettaa taustat, fontit ja tyylit, linkittää sosiaalisen verkoston profiileihin, muokata verkkosivuston faviconia ja verkkotunnuksen nimiä. Koodinmuokkausvaihtoehto on myös tässä käytössä, mikä mahdollistaa ainutlaatuisten portfoliosuunnitelmien luomisen.

Ruututila on myös korkealla mallipohjan suunnittelussa. Järjestelmässä on rikas muotoilugalleria, joka koostuu 105 teemasta, ja tämä määrä kasvaa jatkuvasti. Mallit ovat myös reagoivia ja ne ovat helppo sovittaa mobiili- ja työpöydälle. Suunnittelun laatu on myös melko mukavaa. Ruututila on luokka sen mukaan, mistä nicheistä he kuuluvat. Jos haluat saada ainutlaatuisen verkkosivustosuunnittelun, voit muokata verkkosivustojen koodeja – järjestelmä sallii myös sen tekemisen. Sivustojen valmistajan todella kiistaton etu on sen integroitu Cover Page Builder, jonka mukana tulee 29 valmis mallia, joita voit mukauttaa luomaan ainutlaatuisia salkkuja..

Ruututilan mallit

Ruututilan mallit

Muoto vs. neliötila: Mallien laatu on hyvällä tasolla molemmissa verkkosivustojen rakentajissa. Formaatti tarjoaa enemmän asettelu- ja värisuunnitteluvaihtoehtoja, kun taas Squarespace tarjoaa laajemman mallivalinnan ja kansilehdenmuodostajan. Molemmat järjestelmät mahdollistavat reagoivien verkkosivustojen luomisen ja koodin muokkaamisen.

4. Asiakastuki

Muotoiltu asiakastuki perustuu sijaintikertoimeen, joka on saatavana ympäri maailmaa ympäri vuorokauden. On mahdollista ottaa yhteyttä tukitiimiin live-chatin tai sähköpostin välityksellä. Jos haluat lisätietoja järjestelmästä ja etsiä yleisiä tietoja, siirry eteenpäin selaamaan ohjekeskusta, joka tarjoaa useita viestejä, oppaita ja ohjeita.

Squarespace-alueella on myös live-chat käytettävissä ympäri vuorokauden ja sähköpostituki, joka toteutetaan lippujärjestelmän muodossa. Siellä on myös laaja ohjekeskus, joka sisältää video-oppaita, informatiivisia blogiviestejä, ohjeita ja muita resursseja, jotka yksinkertaistavat järjestelmän tutkimisprosessia.

Muoto vs. neliötila: Tämän vertailuosan johtajaa on mahdoton määritellä, koska sekä Formaatti että Squarespace ovat laadukkaita ja luotettavia asiakastukivaihtoehtoja. Järjestelmissä on live-keskusteluja, sähköpostituki ja ohjekeskukset, joissa on useita informatiivisia resursseja, joita käyttäjät voivat selata tarvittaessa.

5. Hinnoittelupolitiikka

Formaatti tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, joka riittää päättämään, vastaako järjestelmä vaatimuksiasi ja tarpeitasi vai ei. Kokeilun päätyttyä sinulle tarjotaan päivitys yhdelle maksetulle tilaukselle, joka antaa pääsyn edistyneisiin ominaisuuksiin ja työkaluihin. Verkkosivun rakentajalla on tällä hetkellä 3 suunnitelmaa, nimittäin:

Muoto hinnoittelu

Muoto hinnoittelu

 • intoilija, 6 dollaria kuukaudessa (jos laskutetaan vuosittain) – 100 kuvaa, 3 myymälätuotetta, 15 sivua;
 • ammattilainen, 12 dollaria kuukaudessa (jos laskutetaan vuosittain) – 1000 kuvaa, 20 myymälätuotetta, rajoittamaton määrä sivuja ja blogin kirjoituksia, 5000 todistuskuvaa, ilmainen verkkotunnus, mukautetun koodin muokkaaminen;
 • Rajoittamaton, 25 dollaria kuukaudessa (jos laskutetaan vuosittain) – Rajoittamaton määrä kuvia, rajoittamaton myymälä-tuote, rajoittamaton määrä sivuja ja blogi-viestejä, rajaton korjauskuvia, ilmainen verkkotunnus ja premium-teemat, mukautettu koodinkäsittely.

Jos päätät maksaa kuukausittain, valmistaudu maksamaan noin 30% enemmän valitusta tilauksesta. Siellä on 30 päivän rahat takaisin -takuu ja mahdollisuus saada 30 minuutin verkkosivustolta apua järjestelmän asiantuntijalta 50 dollarilla..

Mitä tulee Squarespaceen, verkkosivustojen rakentaja tarjoaa mahdollisuuden testata järjestelmää ilmaiseksi. Sen jälkeen sinulle tarjotaan maksettu tilaus, joka vastaa verkkosuunnittelustarpeitasi. Tällä hetkellä niitä on täällä 4:

Ruututilan hinnoittelu

Ruututilan hinnoittelu

 • Henkilökohtainen (12 dollaria kuukaudessa, jos laskutetaan vuosittain) – ilmainen mukautettu verkkotunnus, SSL-tietoturva, SEO-ominaisuudet, rajoittamaton kaistaleveys ja tallennustila, 2 avustajaa, 24/7 asiakastuki, verkkosivut
 • Liiketoiminta (18 dollaria kuukaudessa, jos laskutetaan vuosittain) – rajaton määrän avustajia, Googlen ammatillinen sähköposti, premium-lohkot ja integraatiot, CSS / JavaScript-suunnittelun mukauttaminen, edistynyt verkkosivustoanalyysi, täysin integroitu verkkokauppa, 3% transaktiomaksut jne .;
 • Peruskaupankäynti (26 dollaria kuukaudessa, jos laskutetaan vuosittain) – asiakastilit, verkkotunnuksen tarkistusominaisuus, tehokas verkkokaupan analytiikka, Instagram-synkronointi jne .;
 • Kehittynyt kaupankäynti (40 dollaria kuukaudessa, jos laskutetaan vuosittain) – hylätty ostoskorin palautus, lahjakortit, edistyneet kuljetukset ja alennukset, tilauksen ja varaston sovellusliittymät, rajoitetun saatavuuden etiketit jne.

Muoto vs. neliötila: Formaatin hinnoittelupolitiikka on halvempaa kuin Squarespace. Samaan aikaan Squarespace tarjoaa edistyneempiä ominaisuuksia, jotka ovat ehdottomasti kustannuksensa arvoisia. Valinnan tulisi olla riippuvainen käynnistämäsi projektityypistä, ominaisuuksista, jotka haluaisit sen olevan, ja tuloksesta, jonka toivot saavasi pitkällä aikavälillä.

Bottom Line

Kun saat idean verkkosivuston perustamisesta, sinun tulee ymmärtää selkeästi tavoitteesi ja vaatimuksesi. Tämä on ainoa varma tapa valitse oikea verkkosivustojen rakentaja joka vastaa ehdottomasti visioasi verkkosivustojen luomisprosessista. Heti kun päätät, millaista verkkosivustoa tarkalleen tarvitset, sinun on helpompi valita oikea valinta web-rakennustyökaluun..

MuotoMuoto – on erikoistunut portfolio-verkkosivustojen rakentaja, joka toimii loistavasti mainostajille, malleille, taiteilijoille, suunnittelijoille ja valokuvaajille. Järjestelmän ominaisuusjoukko on suunnattu yksinomaan salkun kehittämiseen ja edistämiseen, ja Formaatti on siinä erinomainen. Muoto

SquarespaceSquarespace – on all-in-one verkkosivustojen rakentaja, joka kattaa laajan verkkosivustotarpeen. Se on hyvä pienten verkkokauppojen, yritysverkkosivustojen ja portfolioprojektien luomiseen. Järjestelmä on moderni ja ominaisuuksilla varustettua, ja voit käyttää sitä edistyneisiin verkkosuunnittelutehtäviin. SquarespaceSquarespace – on all-in-one verkkosivustojen rakentaja, joka kattaa laajan verkkosivustotarpeen. Se on hyvä pienten verkkokauppojen, yritysverkkosivustojen ja portfolioprojektien luomiseen. Järjestelmä on moderni ja ominaisuuksilla varustettua, ja voit käyttää sitä edistyneisiin verkkosuunnittelutehtäviin.

Mikä näistä verkkosivustojen rakentajista – Formaatti tai Squarespace – vastaa parhaiten tarpeisiisi? Jos aiot luoda täysin varustetun portfolio, Formaatti on ehdottomasti alusta, jota haluat jatkaa, mutta jos tarvitset monimutkaisempaa ja edistyneempää verkkosivustoa, jolla on tehokkaat integroinnit, Squarespace voi olla suositeltavampi ratkaisu..

Muoto vs. neliötila: vertailukaavio

MuotoSquarespace
1. Helppous8/109/10
2. Ominaisuudet8/109/10
3. Suunnittelu8/109/10
4. Tuki9/1010/10
5. Hinnoittelu9/109/10
Yleensä ottaen:8,4 / 109,2 / 10
Kokeile nyt Kokeile nyt
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map