Ruututila vs. WooCommerce

Ruututila vs. WooCommerce


Menestyvän verkkokaupan rakentamisprosessi ei koske vain toimintakehotuksia, maksutapoja tai lähetysmenetelmiä. Se vaatii myös sekoitusta luovuutta suunnittelun, markkinoinnin ja myynninedistämisen kannalta.

Täältä Squarespace ja WooCommerce saattavat olla hyödyllisiä. Ensinnäkin, molemmat toimittavat perustiedot verkkokaupasta. Toiseksi he toimittavat tarpeeksi ylimääräisiä sarjoja laajentaaksesi yritystäsi ja kasvattaaksesi digitaalikauppaa verkossa.

Nopea tilannekuva:

SquarespaceSquarespace – on koko syklin verkkosivujen rakentaja, joka on jo antanut nimen itselleen tyylikkäiden ja virheetömästi suunniteltujen malliensa ansiosta. Käyttäjien tulee kuitenkin ottaa huomioon myös se tosiseikka, että alustalla on parannettu verkkokaupan toiminnallisuus integroituna jokaiseen sen teemaan. Sen lisäksi, että Squarespace-mallit ovat tyylikkäitä ja houkuttelevia, niissä on integroidut varastonhallintatyökalut, automatisoidut markkinointikampanjat jne. SquarespaceSquarespace – on koko syklin verkkosivujen rakentaja, joka on jo antanut nimen itselleen tyylikkäiden ja virheetömästi suunniteltujen malliensa ansiosta. Käyttäjien tulee kuitenkin ottaa huomioon myös se tosiseikka, että alustalla on parannettu verkkokaupan toiminnallisuus integroituna jokaiseen sen teemaan. Sen lisäksi, että Squarespace-mallit ovat tyylikkäitä ja houkuttelevia, niissä on integroidut varastonhallintatyökalut, automatisoidut markkinointikampanjat jne.

WooCommerceWooCommerce – on laajennus WordPress-verkkosivustoille, jotka haluavat myydä tavaroita verkossa. Toisin kuin Squarespace, se ei ole verkkosivustojen rakennusalusta. WooCommerce on ilmainen sovellus, joka on kehitetty hallitsemaan tuotteita, käynnistämään tarjouksia ja luomaan koko syklin verkkokauppoja helposti. Plugin on melko helppo asentaa ja asentaa. Lisäksi se tarjoaa joitain lisälaajennuksia, joista saatat löytää edunsaajan. WooCommerceWooCommerce – on laajennus WordPress-verkkosivustoille, jotka haluavat myydä tavaroita verkossa. Toisin kuin Squarespace, se ei ole verkkosivustojen rakennusalusta. WooCommerce on ilmainen sovellus, joka on kehitetty hallitsemaan tuotteita, käynnistämään tarjouksia ja luomaan koko syklin verkkokauppoja helposti. Plugin on melko helppo asentaa ja asentaa. Lisäksi se tarjoaa joitain lisälaajennuksia, joista saatat löytää edunsaajan.

Nykypäivän kilpailijamme ovat tunnettuja käyttäjien keskuudessa ympäri maailmaa. He palvelevat samoja tavoitteita, eli tuotteiden myyntiä verkossa. He tekevät sen kuitenkin aivan eri tavalla. Vertailun tarkoituksena on tuoda esiin tärkeimmät ominaisuudet, jotta voit päättää, mikä ratkaisu on parhaiten sopiva.

1. Helppokäyttöisyys

Squarespace- ja WooCommerce-palvelujen vertaaminen on sama kuin tyypillisen verkkosivustojen rakentajan vertaaminen WordPress. Ensimmäinen tulee all-in-one-pakkauksena, eikä sinun tarvitse huolehtia verkkotunnuksesta tai isännöinnistä erikseen. Tästä syystä tällaiset alustat näyttävät olevan ensisijainen valinta aloittelijoille, jotka eivät halua ylittää teknisiä esteitä.

Toinen vaihtoehto on hieman monimutkaisempi asetusten ja hallinnan suhteen, vaikka se tarjoaa hieman joustavampaa. Käyttäjillä on mahdollisuus valita erilaisia ​​hosting-tarjouksia tai vaihda niiden välillä aina tarvittaessa. Lisäksi tällainen lähestymistapa tarjoaa hieman enemmän suunnittelun kannalta. Mutta ensin ensin!

Päästä alkuun

Jos sinulla ei ole teknisiä taitoja tai haluat oppia uusia asioita, Squarespace on parempi vaihtoehto. Vaikka se on all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, siinä on kaikki ominaisuudet, jotka sisältyvät suunnitelmaan. Aloitaksesi, sinun on suoritettava useita helppoja vaiheita:

 1. Siirry Squarespace-verkkosivustoon ja paina “Aloita” -painiketta.
 2. Lisää projektin tavoitteet valitaksesi suositelluista malleista tai ohita vaihe valita haluamasi teema.
 3. Luo tili Google- tai sosiaalitileilläsi. Toinen tapa on ilmoittaa etunimesi ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
 4. Muokkaa mallia, lisää tuotelohko ja lisää tuotteita.
 5. Valitse suunnitelma, yhdistä verkkotunnus ja julkaise myymälä.

Tärkein Squarespace-etu on, että se ei luota kolmansien osapuolien sovelluksiin, vaikka sivuvegettejä on yhä integroitu. Se tarkoittaa, että kaikissa malleissa on jo sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka eivät vaadi hienosäätöä tai teknistä määritystä. Tarvitset vain tuoteluettelon lisäämisen sivulle ja mainosjakauman hallinnan.

Tilanne WooCommerce-palvelussa on täysin erilainen. Laajennuksen asentaminen ja aktivointi vie vain minuutin. Järjestelmä toimii kuitenkin vain täysin toimivan WordPress-verkkosivuston kanssa. Jotta saat yhden, tarvitset:

 1. Rekisteröi verkkotunnus erikseen.
 2. Löydä palvelinratkaisu, joka täyttää verkkokaupan tarpeet suorituskyvyn kannalta.
 3. Asenna WordPress CMS.
 4. Lataa ja määritä teema tulevalle sivustollesi.
 5. Asenna ja aktivoi WooCommerce-laajennus.

Kaikki manipulaatiot tulisi tehdä erikseen. Lisäksi itse plugin saattaa vaatia myös vähän aikaisempaa hienosäätöä. Mutta kun olet asentanut sen, tuotteiden ja myynnin hallinta on pala kakkua. Katsotaanpa molemmissa vaihtoehdoissa olevia muokkaus- ja tuotehallintatyökaluja.

Kaupan asettaminen

Kuten olemme jo aiemmin maininneet, Squarespace-malleissa on sisäänrakennetut widgetit ja verkkokaupan ominaisuudet, eikä sinun tarvitse luottaa kolmansien osapuolien palveluihin. Alusta on virallinen Stripe-kumppani. Sen mukana tulee jo integroituja maksuvaihtoehtoja, varastonhallintatyökaluja jne. Voit kuitenkin tehdä tulevaisuuden myymälästäsi yksinoikeudella suunnittelun kannalta. Tässä vedä ja pudota -editori voi auttaa.

Ruututila-editori

Ruututila-editori

Intuitiivinen WYSIWYG-käyttöliittymä helpottaa elementtien ja lohkojen, mediatiedostojen, tuotevalokuvien ja videoiden siirtämistä mahdollisimman asiakkaiden sitoutumiseksi. Voit luoda uuden tuotesivun napsauttamalla ”luo uusi sivu” -painiketta ja valitsemalla tuotelohkon. Sen mukana tulee integroitu suodatustekniikka, jonka avulla voit lajitella kaikki tuotteet hinnan, värin, materiaalien jne. Perusteella.

Käyttäjät voivat myös muokata tuotekuvauksia, ilmoittaa todelliset hinnat, lähettää valokuvia tai jopa ilmoittaa paketin kokoonpanot. Lohkossa on lähetysyhteenveto, jolla on kaikki tarvittavat mitat. Varastonhallintajärjestelmä tarjoaa täyden hallinnan tuotevalikoimaan. Jokainen tuote voidaan esittää useana variaationa värin, hinnan jne. Mukaan, jotta voidaan varmistaa paras asiakaskokemus.

WooCommerce on yksinkertainen laajennus. Tarvitset vain aktivoida sen WordPress-hallintapaneelissa ja siirtyä plugin-asetuksiin. Meillä on hyviä uutisia aloittelijoille. Laajennuksella on mukautettu asennustoiminto, joka opastaa sinua askel askeleelta kaikkien asetusten läpi. Ne sisältävät useita helppoja vaiheita, joissa sinun on kirjoitettava vain joitain yksityiskohtia tulevasta projektistasi.

WooCommerce Editor

WooCommerce Editor

Asennuksen aikana sinua pyydetään ilmoittamaan:

 • Suositeltava valuutta;
 • Maksuvaihtoehdot;
 • Toimitusvaatimukset;
 • Veroprosentit jne.

WooCommerce käsittelee toimitetut tiedot ja säätää kaikki asetukset uuteen digitaalikauppaan. Tarvitset vain lisätä tuotteita ja alkaa myydä niitä verkossa. Tuotteen muokkaustyökalut ovat oikeastaan ​​samat kuin WordPress CMS. Sen avulla voit helposti lisätä uusia tekstikuvauksia, luoda uusia tuotesivuja, lajitella ne luokkien mukaan, muokata URL-osoitteita, ladata tuotevalokuvia ja kuvia, asettaa määritteitä ja paljon muuta.

Käynnissä

Kuten kaikilla verkkosivustojen rakentajilla, Squarespace-tilassa on esikatselutila ja “julkaisu” -painike. Tarkista verkkosivuston yleinen ulkonäkö ja paina tätä painiketta siirtyäksesi uuteen verkkokauppaan. Käyttäjillä on mahdollisuus esikatsella kauppojensa näyttämistä myös mobiililaitteissa.

WooCommerce voidaan asentaa vain jo julkaistuihin verkkosivustoihin. Se tarkoittaa, että sinulla on oltava toimiva WordPress-sivusto asentaaksesi ja aktivoidaksesi laajennus. Lisätoimia ei tarvita.

Ruututila vs. WooCommerce: molemmat ratkaisut ovat erittäin helppokäyttöisiä. Squarespace on kuitenkin täysjakson verkkosivustojen rakentaja integroidulla sisältöeditorilla ja tuoteloholla, jossa on sisäänrakennetut ominaisuudet. WooCommerce vaatii jo toimivan WordPress-sivuston, jolla on verkkotunnus ja isäntä, jotta täyttäisit verkkokaupan tarpeesi. Se vaatii joitain ylimääräisiä toimia, jotka voivat viedä jonkin aikaa.

2. Ominaisuudet ja joustavuus

Molemmilla alustoilla on joukko ominaisuuksia myydä tuotteita verkossa riippumatta siitä, onko sinulla pieni myymälä, jossa on vain 5 tuotetta, tai valtava myymälä, jossa on yli 200 tuotetta. Tärkein ero on, että WooCommerce vaatii lisämanipulaatioita tuotehallinnassa. Lisäksi käyttäjät saattavat tarvita lisälaajennuksia kasvaakseen.

Tästä näkökulmasta Squarespace näyttää helpommalta ottaen huomioon integroidut ominaisuudet. Paitsi, että ne sisältävät edistyneen varasto- ja tuotehallintajärjestelmän, myös automatisoidut markkinointi- ja markkinointiominaisuudet.

Tuotehallinta

Squarespacessa on lopullinen sisällönhallinta. Se varmistaa täyden hallinnan jokaisesta tuotteesta ja sen varastosta. Sinun on napsautettava vain tuotetta, jota haluat muokata, ja hallita sitä koko myymälässä. Täällä voit ladata uusia kuvia, lajitella tuotteita luokkien mukaan, päivittää hintoja, luoda samasta tuotteesta uusia muunnelmia, lisätä uusia jne..

Ruututilan tuotehallinta

Ruututilan tuotehallinta

Järjestelmä seuraa varastotasoja. Siinä on integroitu automaattinen hälytysjärjestelmä. Se lähettää ilmoitukset aina, kun tiettyä tuoteryhmää loppuu. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden myydä paitsi fyysisiä myös digitaalisia ja palvelupohjaisia ​​tuotteita.

WooCommerce -sovelluksella pystyt hallitsemaan joitain peruskysymyksiä. Käyttäjät voivat päivittää tuotetietoja ja ladata uusia kuvia. Jos joudut kuitenkin luomaan uuden luokan tai tuotesivun, se on tehtävä manuaalisesti. Se voi vaatia teknisiä taitoja tai kokemusta WordPress-työstä.

WooCommecre - tuotteen lisääminen

WooCommecre – tuotteen lisääminen

maksutavat

Ruututilassa on jo integroituja maksutapoja. Niitä ovat Stripe, PayPal ja Apple Pay. Lisäksi alusta on virallinen Stripe-kumppani. Tarvitset vain piilottaa voimassa olevan pankkitilisi ja vastaanottaa maksut suoraan aina, kun ostokset tehdään.

Samanaikaisesti, sen lisäämiseen ei tarvitse lisätä ylimääräisiä ostoskoriwidgettejä tai palkata kehittäjiä. Napsauta vain “Yhdistä raitaan” -painiketta ja seuraa ohjeita. WooCommerce voidaan integroida myös PayPalin ja Stripen kanssa ilman mahdollisuutta kytkeä muita maksutapoja.

Sovellukset ja lisäosat

Tässä WooCommerce ja WordPress pariksi voittavat. Käyttäjät voivat hyötyä tuhansista erilaisista laajennuksista ja laajennuksista. Markkinapaikka on täynnä erilaisia ​​tarjouksia myymälän mainostamiseksi, SEO-joukkojen lisäämiseksi, asiakkaiden hankkimiseksi jne. Ainoa ongelma on, että jokaisella on löydettävä, asennettava, asennettava ja päivitettävä manuaalisesti.

WooCommerce-laajennukset

WooCommerce-laajennukset

Ruututilassa ei ole sovellusmarkkinoita. Se luottaa pääasiassa integroituihin widgetteihin ja palveluihin. Toisaalta alusta tarjoaa edelleen joitain kolmansien osapuolien integrointiominaisuuksia. Käyttäjät voivat yhdistää erilaisia ​​gallerioita, varauspalveluita, ääniraitojen ja soittolistojen lohkoja jne. Järjestelmä on yhteensopiva sellaisten suosittujen toimialanimien kanssa kuin SoundCloud, Zola, OpenTable jne..

Markkinointi ja markkinointi

Ruututilan käyttäjät hyötyvät vaikuttavasta luettelosta markkinointi- ja markkinointiominaisuuksista. Ne sisältävät:

 • Ilmainen lähetyskupongit;
 • Henkilökohtaiset tarjoukset;
 • Tuotteet yli tietyn määrän;
 • Mainonta ponnahdusikkunoita;
 • Ilmoituksen edistämispalkit.

Alustalla on integroitu automatisoitu sähköpostijärjestelmä. Saat mahdollisuuden suunnitella ja lähettää kiitoskirjeitä, ilmoituksia, uutiskirjeitä, uusia tulevia jne. Esimerkiksi asiakas ostaa jotain kaupastasi ja järjestelmä lähettää automaattisesti “Kiitos ostostasi” -kirjeen.

WooCommerce on alun perin ilmainen laajennus, jolla on rajoitetut toiminnot ja nolla markkinointiominaisuudet. Sillä on kuitenkin ylimääräisiä markkinointilaajennuksia, jotka sisältävät työkalun myynnin lisäämiseksi sosiaalisen median alustoilla, älykkäitä kuponkeja, integroinnin MailChimpiin, WooCommerce Pointsiin ja palkintoihin jne. Huono uutinen on, että nämä laajennukset maksavat sinulle jopa 150 dollaria, kun taas Squarespace on sen myynninedistämisominaisuudet, jotka sisältyvät jo suunnitelmaan.

Lisäominaisuudet

Verkkosivuston rakentajalla on paketti lisätyökaluja, joita WooCommerce ei. Ruututilan käyttäjät hyötyvät myyntiveron määritysjärjestelmästä, integroivat lähetysvaihtoehdot operaattorin tai tyypin mukaan, CSV-tilausvienti, yksityiskohtainen raporttikatsaus analytiikkaan, myyntitilastot, muuntokurssit, kävijämäärä, tilaukset ja paljon muuta.

Ruututila-analyysi

Ruututila-analyysi

WooCommerce-palvelussa tarvitset ylimääräisiä laajennuksia minkä tahansa yllä mainitun yhdistämiseksi. Prosessi ei tuskin ole haaste, vaikka mitä enemmän liitännäisiä sinulla on, sitä enemmän aikaa tarvitaan niiden hallintaan.

Ruututila vs. WooCommerce: Ruututila on parempi vaihtoehto täydellä pakkauksella, jossa on jo integroidut verkkokaupan ominaisuudet varastonhallinnasta analytiikkaan ja markkinointiin. WooCommerce vaatii laajennusten ja lisälaajennusten asentamisen.

3. Suunnittelu

Squarespace on saanut nimensä itselleen verkkosivustojen rakentaja, jolla on erinomainen mallipohja. Kaikki 90+ ​​-teemat näyttävät todella upeilta. Suurin osa niistä viittaa kuitenkin pääasiassa sisältöpohjaisiin verkkosivustoihin. Jos siirryt digitaalikauppaan, törmäät vain useisiin verkkokauppojen malleihin. Tästä rajoitetusta vaihtoehdosta huolimatta ne näyttävät silti erittäin tyylikkäiltä.

Ruututilan mallit

Ruututilan mallit

Hyvä uutinen on, että alustalla on kansilehtirakentaja, jossa on jopa 29 valmis asettelua. Työkalu toimii hienosti, kun joudut luomaan tarttuvan aloitussivun ja ohjaamaan lisää liikennettä tarvittavaan tuotteeseen. Lisäksi kokenut ohjelmoija ja koodaaja arvostavat HTML / CSS-pääsyä käytettävissä olevien verkkosivustojen muokkausten mukauttamiseksi. Huono uutinen on, että vain Premium-tilaajilla on mahdollisuus muokata lähdekoodia.

Ruututilan kansilehdenmuodostaja

Ruututilan kansilehdenmuodostaja

WooCommerce on osa WordPress-verkkosivustoa. Se on yhteensopiva kaikkien webissä olevien WP-mallien kanssa. Tämä tosiasia takaa loputtoman asettelujen ja teemojen valinnan, mukaan lukien digitaalikaupan mallit. Tarvitset vain valita teeman luettelosta ja asentaa sen kojelautaan / ladata zip-tiedoston. Muista, että WordPress-teemat vaativat manuaaliset asetukset.

Samalla kokeneita web-kehittäjiä ja koodaajia ei koskaan rajoiteta mallin ulkoasuun, koska avoimen lähdekoodin ansiosta heillä on täysi mukautusvapaus. Huono uutinen on, että kaikki ilmaiset WP-teemat eivät ole yhteensopivia laajennuksen kanssa. Etsit todennäköisesti premium-malleista, jotka saattavat maksaa 29–300 dollaria.

Ruututila vs. WooCommerce: Ruututilasta puuttuu jonkin verran monipuolisuutta mallien suhteen. WordPress-käyttäjät voivat hyötyä laajemmasta teemavalikoimasta. Siitä huolimatta Squarespace-mallit näyttävät erittäin tyylikkäiltä eikä vaadi perusteellista mukauttamista.

4. Asiakastuki

Verkkosivuston omistajat voivat valita useita tapoja ottaa yhteyttä Squarespace-tukitiimiin. Perinteisten ohjeiden, oppaiden ja vinkkien lisäksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa blogiinsa valikoiman käteviä artikkeleita. Lisäksi käyttäjät voivat ottaa yhteyttä tukijohtajiin suoraan ympäri vuorokauden tapahtuvan live-chatin avulla. Saatavana on myös perinteinen lippujärjestelmä.

Jos sinulla on ongelmia laajennuksella, voit kääntyä WooCommerce.com-sivuston viralliseen sivustoon. Sillä on yhteyshenkilö ja lippujärjestelmä yhteydenpitoon tukitiimin kanssa. Se vaatii kuitenkin lisärekisteröinnin. Itse ilmaisella laajennuksella ei ole asiakastukitiimiä. Käyttäjät saattavat myös löytää hyödyllisiä artikkeleita paikallisesta blogissa sekä löytää loputtomia YouTube-videoita, foorumeita ja oppaita maailmanlaajuisesta verkosta..

Ruututila vs. WooCommerce: Ruututila tarjoaa nopeamman ja yksinkertaisemman tavan ottaa yhteyttä. WooCommerce vaatii lisärekisteröinnin virallisella verkkosivustolla, vaikka lukuisia materiaaleja on saatavana ilmaiseksi verkkoon.

5. Hinnoittelupolitiikka

Squarespace tarjoaa 4 suurta suunnitelmaa tarpeidesi ja verkkokaupan koon mukaan. Käyttäjillä on aina mahdollisuus siirtyä edistyneempiin paketteihin, kun ne kasvavat liiketoimintaansa. Suunnitelmat ovat seuraavat:

 • Henkilökohtainen suunnitelma maksaa $ 12 / kk sisältöpohjaisille projekteille.
 • Liiketoimintasuunnitelman kustannukset $ 18 / kuukausi pienille kaupoille, joilla on useita tuotteita.
 • Verkkokaupan peruskustannukset $ 26 / kuukausi uusille verkkokauppaprojekteille, jotka vasta alkavat.
 • Advanced verkkokaupan kustannukset $ 40 / kuukausi monimutkaisille digitaalikauppoille ja kasvavalle liiketoiminnalle.

WooCommerce on ilmainen laajennus. Sen ilmainen versio sisältää kuitenkin vain perusominaisuuksia. Jos haluat laajentaa yritystäsi, tarvitset ylimääräisiä laajennuksia ja laajennuksia. Esimerkiksi tuotteen lisäosien integrointi maksaa sinulle 49 dollaria, kun taas WooCommerce-varaus alkaa 249 dollaria. Se tarkoittaa, että lopullinen hinta riippuu tarvittavista toiminnoista.

Meidän on myös harkittava premium-teemojen hintaa, joka on yhteensopiva laajennuksen kanssa. Ne maksavat yleensä jossain noin 30–50 dollaria. Lisäksi joudut maksamaan verkkotunnuksen uusimisesta ja ylläpidosta. Tämän seurauksena täysin toimiva WP-digitaalikauppa, jossa on parannettu WooCommerce-toiminnallisuus, voi maksaa sinulle jopa 500 dollaria.

Ruututila vs. WooCommerce: vaikka WooCommerce-laajennus on alun perin ilmainen, Squarespace näyttää paljon kustannustehokkaammalta ratkaisulta digitaalikaupan rakentamiseen, joka sisältää kaikki verkkokaupan ominaisuudet.

Pohjaviiva

Valitseminen Squarespace- ja WooCommerce-sovellusten välillä riippuu tavoitteistasi. Tarvitsetpa mukautuksen maksimaalisen joustavuuden ja riittävästi teknisiä taitoja sen käsittelemiseen vai haluatko täysin pakatun verkkokaupan ratkaisun kaikilla ominaisuuksilla. Tiivistetään tämänpäiväinen arvostelu.

SquarespaceSquarespace – on intuitiivinen verkkosivustojen rakentaja, jolla on erittäin suunniteltuja, vaikkakin rajallisia verkkokaupan malleja kaikilla sisäänrakennetuilla työkaluilla, jotka saatat joutua myymään tuotteita verkossa. Voit vain valita asiaankuuluvan suunnitelman, lisätä sisältöä ja aloittaa digitaalikauppa napsautuksella, joka hyödyntää toteutettuja markkinointi- ja menekinedistämisvälineitä. SquarespaceSquarespace – on intuitiivinen verkkosivustojen rakentaja, jolla on erittäin suunniteltuja, vaikkakin rajallisia verkkokaupan malleja kaikilla sisäänrakennetuilla työkaluilla, jotka saatat joutua myymään tuotteita verkossa. Voit vain valita asiaankuuluvan suunnitelman, lisätä sisältöä ja aloittaa digitaalikauppa napsautuksella, joka hyödyntää toteutettuja markkinointi- ja menekinedistämisvälineitä.

WooCommerceWooCommerce – on tarkoitettu omistautuneille WordPress-faneille, jotka haluavat hyödyntää mukauttamista ja hallinnan vapautta. Käynnistävä plugin-versio sisältää vain perustoiminnot. Saatat tarvita tulevaisuudessa joitain laajennuksia, jotka eivät ole ilmaisia. Toisaalta laajennus palvelee tavoitteitaan hyvin. WooCommerceWooCommerce – on tarkoitettu omistautuneille WordPress-faneille, jotka haluavat hyödyntää mukauttamista ja hallinnan vapautta. Käynnistävä plugin-versio sisältää vain perustoiminnot. Saatat tarvita tulevaisuudessa joitain laajennuksia, jotka eivät ole ilmaisia. Toisaalta laajennus palvelee tavoitteitaan hyvin.

Sinun on päätettävä, onko hienoa, että sinulla on pieni digitaalikauppa, jossa on WooCommerce-perustoiminto, mutta loputon mukauttamisvapaus, vai tarvitsetko täysin pakatun verkkokaupan ratkaisun. Ruututila on kustannustehokkaampi vaihtoehto varsinkin kun se kasvaa ja mainostaa, kun taas WooCommerce vaatii ylimääräisiä kustannuksia ja lisämanipulaatioita.

Ruututila vs. WooCommerce: vertailukaavio

SquarespaceWooCommerce
1. Helppous9/108/10
2. Ominaisuudet9/1010/10
3. Suunnittelu9/109/10
4. Tuki10/108/10
5. Hinnoittelu9/1010/10
Yleensä ottaen:9,2 / 109,0 / 10
Kokeile nyt Kokeile nyt
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map