Ruututila vs. WordPress

Squarespace ja WordPress on melko vaikea vastakkainasettelu. Miksi? Ensinnäkin, koska molemmat palvelut ovat erittäin hyvämaineisia ja niillä on miljoonia aktiivisia käyttäjiä. Toiseksi, koska entinen on verkkosivustojen rakentaja, kun taas jälkimmäinen on avoimen lähdekoodin alusta. Se on kuin vertailla eri painoluokkiin kuuluvien nyrkkeilijöiden voimaa.


Siitä huolimatta voit yhtenä päivänä päättää päättää näiden kahden palvelun välillä seuraavaa verkkoprojektiasi varten. Kumpi valita Squarespace tai WordPress? Lue tämä arvostelu saadaksesi selville näiden verkkojulkaisuratkaisujen edut ja haitat.

Tärkeä muistiinpano: tässä katsauksessa aiomme analysoida WordPressin (WordPress.org) itse isännöimää versiota, joka on suositumpi ja skaalautuvampi kuin sen online-.com-vastine.

1. Helppokäyttöisyys

 • Squarespace. Viimeisin Squarespace-versio on paljon helpompaa kuin edeltäjät. Sen käyttöliittymä on puhtaampaa ja vähemmän monimutkaista. Sivuston luomiseksi Squarespace-käyttäjien ei tarvitse välttämättä osata koodata. Ellet halua päästä konepellin alle, rakentaja on täysin kooditon.

  Ruututila-editori

  Tässä vaiheessa Squarespace-ohjelman tärkein etu WordPressiin nähden on sen johdonmukaisuus: saat kaiken tarvittavan verkkosivuston suunnitteluun, mukauttamiseen, julkaisemiseen ja ylläpitämiseen yhdessä paikassa järjestelmän kaikkien raskaiden nostojen avulla (isännöinti, ylläpito jne.).

  Ruututilan mallit

 • WordPress. WordPress on melko intuitiivinen CMS, mutta sillä on silti pieni oppimiskäyrä. Jos tiedät, mitä sivuston saaminen verkossa vaatii, WordPress voi olla hyvä vaihtoehto. Mutta jos etsit “all-in-one” -alustaa, joka tukee WYSIWYG-sovellusta ja vedä ja pudota -muokkausta, sinun on parempi valita sivuston rakentaja.

  Wordpress-editori

Ruututila vs. WordPress. Vastaus näyttää itsestään selvältä. Tietysti sivuston rakentaja on helpompaa kuin avoimen lähdekoodin CMS. Vaikka Squarespace on pääasiassa kohdistettu loppukäyttäjälle, jolla ei ole aavistustakaan verkkosivustojen luomisesta, WordPress on tarkoitettu niille, jotka tietävät jonkin verran verkkosivustojen luomisesta.

Ruututila sisältää teemakirjasto, käyttövalmiit widgetit ja isännöinnin. Tämä on turvallinen, hallittu isäntäalusta, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tehdä mitään isännöinnin suhteen. WordPressin avulla sinun täytyy ostaa ja hallita web-hosting-tiliä itse.

Tämä on sekä haitta että etu. Se on etu, koska WordPressillä sinulla on täysi hallinta sivustossasi ja voit siirtää sen milloin tahansa muulle palveluntarjoajalle. Se on haitta, koska verkkosivuston ylläpito on monimutkainen prosessi aloittelijalle.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • Squarespace. Squarespace on monipuolinen julkaisualusta. Se tarjoaa kunnollisen valikoiman sisäisiä sovelluksia ja widgettejä, ja jättää myös tarpeeksi tilaa räätälöintiin. Mielestäni se tarjoaa tarpeeksi työkaluja laadukkaan verkkosivuston luomiseen. Nämä sisältävät:

  verkkokauppa. Ruututila antaa mahdollisuuden myydä sekä konkreettisia että digitaalisia tavaroita, ShipStation-integraatio, Stripe- ja PayPal-tuki, muokattavissa olevat tilausvahvistussähköpostit, mahdollisuus lisätä myymäläpäälliköitä, joilla on varaston hallinta, mutta ei muuta verkkosivustoasi, tietojen vientiä, kuponkeja, veroja ja paljon muuta.

 • Ruututilan verkkokauppa

  bloggaaminen. Squarespace -blogimoottori tukee ajoitettuja viestejä, sisäänrakennettua Google Author Rank -sovellusta, tag-tukea, postin näyttövaihtoehtoja, useiden kirjoittajien tukea, geotunnisteita, muokattavia URL-osoitteita jne..

  Ruututila-blogi

  Tuonti ja vienti. Voit tuoda blogin sisällön WordPressistä, Bloggerista, Tumblrista tai Posterousista. Tuo tuotteita BigCartelista ja Shopifesta. Voit myös viedä Squarespace -sisällön WordPressiin.

  Useita avustajia, joilla on eri käyttöoikeustasot. Squarespace antaa pääsytasoja kuten järjestelmänvalvoja, sisällöntuottaja, laskutus, raportointi, kommenttien valvoja, luotettu komentaja ja myymälähallinta.

  Yhdistetyt palvelut. Squarespace tarjoaa Dropbox-tiedostojen synkronoinnin, samanaikaisen lähettämisen (automaattiviestit Twitteriin, Facebookiin tai Tumblriin). Lisäksi – voit tuoda blogin WP: stä Squarespaceen.

  Virrankäyttäjille Squarespace tarjoaa Developer Platformin, jolla saat täyden koodinhallinnan, avautuvasta doctype-tunnisteesta alatunnisteeseen. Lisäksi kaikki mallit paljastetaan Gitin kautta, mikä tarkoittaa, että voit työskennellä joukkueen kanssa ja palauttaa muutokset helposti.

 • WordPress. WordPress on erittäin joustava. Tarvitsetpa sitten verkkokaupan, portfolion tai blogin rakentamisen, WordPress voi olla oikea valinta. Alustan laajennettavuuden ansiosta voit luoda melkein minkä tahansa kuviteltavissa olevan verkkosivuston.

  WordPress-hallintapaneeli

  Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että melkein kaikki WordPressin uudet ominaisuudet vaativat laajennuksen, olipa kyse sitten SEO-paketista, sosiaalisen median laajennuksesta tai kommentointijärjestelmästä. Vaikka näitä on melko helppo asentaa ja määrittää, tämän konseptin pääpuoli on, että ajan myötä verkkosivustollesi kerääntyy useita laajennuksia, jotka voivat olla päällekkäisiä ja tehdä myös WordPress-verkkosivustostasi raskaampia..

WordPress vs Squarespace. Vaikka WordPress vaikuttaa joustavammalta, en sanoisi sitä selväksi voittajaksi. Se riippuu tarpeistasi. Älä mene kiinni enemmän on parempi-mentaliteettiin, ellet todella tarvitse sitä.

Mutta sinun pitäisi myös ymmärtää, että jos verkkosivustosi laajenee Squarepace-ominaisuuksien ulkopuolelle, etkä halua kirjautua Kehittäjä-alustalle, sinun on siirrettävä verkkosivustosi skaalautuvammalle alustalle.

3. Suunnittelu

Suunnitteluvertailutaulukko

SquarespaceWordPress
Teemojen lukumäärä:67Yli 10k
Teemat Hinta:Vapaa$ 25- $ 299
Visuaalinen toimittaja:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO&# X2714; KYLLÄ EI
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
 • Squarespace. Squarespace tarjoaa 105 kaunista mallipohjaa verkkosivustoille ja vain 12 mallipohjaa verkkokaupoille. Jokainen muotoilu sisältää automaattisesti mobiiliversion, joka vastaa teeman yleistä tyyliä. Mukautettua CSS: ää voidaan käyttää mihin tahansa mallipohjaan.

  Voit vaihtaa Squarespace-malleja, mutta on tärkeää huomata, että tietyt muutokset eivät välttämättä siirry uusiin malleihin.Joten suosittelemme, että testaat useita malleja ennen lopullista valintaa.

 • WordPress. Siellä on runsaasti sekä ilmaisia ​​että maksettuja teemoja WordPressille. Se voi kuitenkin viedä hetken oppimaan niiden mukauttamista. Paras paikka löytää laadukkaita WordPress-teemoja on virallinen teemahakemisto.

  Jos päätät käyttää ilmaista WordPess-teemaa, varmista, että se on haittaohjelma, epäilyttävät linkit ja kuvansiirto. Teeman mukauttaminen vaatii ainakin CSS: n ja HTML: n perustiedot. Joissakin tapauksissa sinun on tunnettava PHP-kieli syvällisemmiksi mukauttamiseksi.

Ruututila vs. WordPress. Ruututilan mallit toimivat saumattomasti eivätkä vaadi asennusta. WordPress tarjoaa laajemman valikoiman teemoja, mutta niiden laatu on joskus kiistanalainen. Varmista, että saat WordPres-teeman luotetulta palveluntarjoajalta.

4. Asiakastuki

 • Squarespace. Ruututilassa on vaikuttava tietokanta. Ne tarjoavat myös livekeskustelua, tukea yhteisön foorumin kautta ja sähköpostituki.

  Squarespace järjestää myös säännöllisiä yksilöllisiä työpajoja asiakaspalvelun pääkonttorissaan New Yorkissa ja Portlandissa..

 • WordPress. On tuhansia video-oppaita, foorumeita ja muita resursseja, jotka tarjoavat yksityiskohtaisia ​​ohjeita WordPress-pohjaisten verkkosivustojen luomiseen ja ylläpitämiseen. Mutta puhelinnumeroa tai sähköpostia ei ole, johon voi soittaa.

WordPress vs Squarespace. Squarespacessa on vähemmän asiakkaita kuin WordPress, ja he voivat palvella heitä kaikkia live-chatin, sähköpostin tai heidän hyvin jäsennellyn tietopohjan kautta, kun taas WordPressillä ei ole lainkaan tukihenkilöstöä.

5. Hinnoittelupolitiikka

 • Squarespace. Squarespacessa ei ole ilmaista versiota, mutta voit kokeilla sitä ilmaiseksi 14 päivän kokeilujakson aikana. Ne tarjoavat kolme pakettia vuositilauksen yhteydessä: verkkosivustot (12–18 dollaria / kuukausi) ja verkkokaupat (26–40 dollaria / kuukausi). Hinta riippuu verkkosivuston koosta ja tilausajasta. Kaikki vuosittaiset paketit sisältävät ilmaisen verkkotunnuksen.

  Jos haluat rakentaa yksinkertaisen portfolio-sivuston tai blogin, Squarespace-palvelun halvin versio käsittelee sen varmasti. Päästäksesi kehittäjäalustaan ​​sinun on tilattava joko Professional- tai Business-suunnitelma. Liiketoimintasuunnitelma on tarkoitettu verkkokaupoille. Se sisältää rajoittamattoman määrän tuotteita, Xero-järjestelmän integroitu kirjanpito ja muut verkkokauppakohtaiset ominaisuudet.

 • SquarespaceWordPress
  Hinnoitteluvaihtoehdot:&# 10004; Henkilökohtainen ($ 12 / kk);
  &# 10004; Liiketoiminta ($ 18 / mo);
  &# 10004; Perusmyymälä ($ 26 / mo);
  &# 10004; Advanced Store ($ 40 / mo).
  &# 10004; CMS (vapaa);
  &# 10004; Isännöinti (alkaen 5 dollaria kuukaudessa);
  &# 10004; Plugins (alkaen 10 dollaria kuukaudessa);
  Ominaisuudet:&# 10004; Ilmainen mukautettu verkkotunnus;
  &# 10004; SSL-yhteys;
  &# 10004; 24/7 tuki;
  &# 10004; Rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys;
  &# 10004; Täysin reagoiva verkkosivusto.
  &# 10004; Ilmainen;
  &# 10004; Tuhannet teemat;
  &# 10004; Lukuisia laajennuksia;
  &# 10004; Vahva yhteisö.
 • WordPress. Se on ilmainen. Sinun on kuitenkin vielä maksettava isännöinnistä ja verkkotunnuksestasi. Lisäksi sinulla voi olla ylimääräisiä kuluja (maksetut mallit, laajennukset jne.). Jos sinulla ei ole aikaisempaa verkkovastaavan kokemusta, saatat haluta myös palkata WordPress-kehittäjän.

Ruututila vs. WordPress. Ruututila-suunnitelmiin sisältyy ilmainen isäntä rajattomasti tallennustilaa ja kaistanleveyttä. Squarespace-kustannukset saattavat kuitenkin nousta kaupallisia sivustoja luotaessa. WordPress CMS on teknisesti ilmainen, mutta pitkällä tähtäimellä joudut maksamaan lisätoiminnoista, laajennuksista ja ylläpidosta.

johtopäätös

Valitseminen Squarespace- ja WordPress CMS -sovellusten välillä on tärkeä askel. Jos olet ammattilainen, nautit WordPressin joustavuudesta parhaimmillaan. WordPress on täydellinen, skaalautuva sisällönhallintajärjestelmä, mutta siitä puuttuu visuaalinen käyttöliittymä, jota nykyaikaiset DIY-verkkosivustojen rakentajat tarjoavat.

Jos sinulla ei ole aavistustakaan siitä, kuinka löytää luotettava isännöintipalveluntarjoaja, asentaa ja määrittää teema tai käyttää laajennuksia, valitse parempi Squarespace. Se auttaa sinua keskittymään siihen, mikä todella tärkeä – tuotteeseesi / palveluusi, eikä teknisiin yksityiskohtiin.

Kaikilla Squarespace-puolueen eduilla on kuitenkin putoamisia, jotka voivat johtaa sinut kohti käyttäjäystävällisempää tai halvempaa sivustonrakentajaa.

Yleiskatsaus vertailutaulukko

SquarespaceWordPress
Helppokäyttöisyys:Ruututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPress
Ominaisuudet:Ruututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPress
malleja:Ruututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPress
Asiakaspalvelu:Ruututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPress
hinnoittelu:Ruututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPress
Kokonaispistemäärä:Ruututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPressRuututila vs. WordPress

Luo verkkosivustosi

Squarespace

TAI

WordPress

Jos valitset Squarespace, käytä promo-koodia SUPERB saadaksesi 10% alennuksen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map