Ruututilan vaihtoehdot

Ruututilan vaihtoehdot - swb


Squarespace on yksi kunnioittavimmista ja tunnetuimmista verkkosivustojen rakentajista, joita voit kohdata näinä päivinä. Sitä voidaan käyttää kirjaimellisesti kaikenlaisten verkkosivustojen kehittämiseen, mutta on yksi ongelma, johon useimmat käyttäjät kohtaavat päättäessään työskennellä järjestelmän kanssa.

Huolimatta Squarespace-toiminnallisuudesta, se ei ole kaikkea muuta kuin helppoa ja ymmärrettävää työkalua käyttäjille, joiden verkkosuunnittelutaidot eivät ole parhaalla mahdollisella tasolla. Ja ei ole ihme, koska järjestelmä on suunnattu pääasiassa niiden käyttäjien tarpeisiin ja taitoihin, joilla on idea ja kokemus työskennellä tällaisten ohjelmien kanssa.

Parhaat neliötilan vaihtoehdot

Käynnistäessä Squarespace-verkkosivustoa joudut väistämättä tutkimaan ja hallitsemaan kaikki ne järjestelmän monimutkaiset valikot, alavalikot, luokat, työkalut ja muut elementit. Tämän seurauksena on aina helppo hallita kaikki palvelun kanssa työskentelyn vivahteet, varsinkin jos olet ensimmäistä kertaa käyttäjä. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, jotka saavat Squarespace-käyttäjiä etsimään yksinkertaisempia vaihtoehtoja heidän erityisten vaatimustensa ja web-suunnittelun tavoitteiden perusteella.

Oletetaan, että olet päättänyt käyttää verkkosivustojen rakentajaa luomaan vaikuttavan verkkosivustosi. Mikä palvelu toimii parhaiten henkilökohtaisissa tai kaupallisissa tarpeissasi? Mikä niistä täyttää tärkeimmät vaatimuksesi, varmistaa tuloksen, jonka alun perin aiot saavuttaa?

Seuraavassa tarkastelemme neljää suosituinta Squarespace-vaihtoehtoa, jotka varmasti vastaavat odotuksiasi. Nämä ovat Wix, uKit, Shopify, Weebly ja WordPress – neljä web-rakennusalustaa, jotka eivät vaadi esittelyä ja joita pidetään tällä hetkellä web-suunnittelutyön suosituimpana. Joten tapataan tapaamme yksityiskohdat TOP 5 -ruudun vaihtoehtoja.

1. Wix

Wix-verkkosivustojen rakentaja

Wix – on paras Squarespace-vaihtoehto kaikenlaisille verkkosivustoille, jotka aiot avata. Maailmanlaajuisella suosionsa, runsaasti vaihtoehtojensa ja monipuolisten ominaisuuksiensa avulla verkkosivustojen rakentaja osoittaa olevansa erittäin kilpailukykyinen yritys, joka on ehdottomasti kapeiden käyttäjien huomion arvoinen. Järjestelmä toimii erinomaisesti käyttäjille, joilla on monipuoliset taidot ja asiantuntemustaso. Tässä on verkkosivustojen rakentajan tärkeimmät edut:

 • Mobiilivalmiit mallit. Verkkosivun rakentaja arvostaa tarjottujen mallien laatua ja toimialajakoa. Kaikki ne ovat matkavalmiita ja ammattimaisia. Nykyään järjestelmästä löytyy yli 550 mallia, joiden määrää päivitetään säännöllisesti. Mallit ovat verkkosivustojen rakentajan todellinen ylpeys. Toisin kuin Wix, Squarespace ei voi ylpeillä niin laajalla malligallerialla, puhumattakaan teemien laadusta ja muokattavuudesta.
 • muokattavuutta. Riippumatta siitä, mihin muotoiluun et halua, sinulla on useita mukauttamistyökaluja antaaksesi sille ainutlaatuisen ja ainutlaatuisen ilmeen. Voit valita ilmaisten ja maksettujen vaihtoehtojen välillä, joilla on huomattava vaikutus suunnittelun ulkonäköön (diaesitysintegraatio, elokuvakuvat, graafiset elementit, suunnitteluasetukset, mediatiedostot ja sosiaalisen verkoston painikkeet -integraatio ovat vain joitain parhaista näytteistä, joista valita) ).
 • Suunnittelun muokkaustilat. Wix tarjoaa kaksi tehokasta suunnittelun editointitilaa, joista kukin vastaa erilaisten käyttäjäryhmien tarpeita. Nämä ovat Wix ADI ja tavallinen verkkosivustoeditori. Artificial Design Intelligence -työkalun avulla jopa aloittelija pystyy helposti luomaan ja hallitsemaan verkkosivustoa ilman vaivaa ja ajanhukkaa. Tämä johtuu siitä, että järjestelmä tekee sen automaattisesti puolestasi lähettämiesi yritystietojen perusteella. Jos verkkosuunnittelutaitosi ovat kohtuullisella tasolla, on suositeltavaa valita tavallinen verkkosivustoeditori, jonka avulla voit muokata mallipohjaa manuaalisesti ja parantaa siten ammattitaitoasi.
 • Mobiilieditori. Jos haluat verkkosivustosi olevan saatavana mobiilitilassa, voit muokata sen mobiiliversiota. Tämä tehdään ohjauspaneelissa muutamalla napsautuksella milloin tahansa vuorokauden aikaan. Muista, että mobiilitilassa tekemäsi muokkaukset eivät näy verkkosivustosi tärkeimmässä työpöytäversiossa, kun taas työpöydällä tekemäsi muutokset näkyvät heti mobiiliversiossa..
 • bloggaaminen. Wixillä on integroitu blogialusta, joka mahdollistaa viestien lisäämisen ja muokkaamisen, niille erityisten asetusten ja ominaisuuksien määrittämisen, julkaisujen ajoittamisen, Suositeltujen viestien osion luomisen, tunnisteiden lisäämisen, blogisyötteiden tai mallien valitsemisen ja mukauttamisen jne..
 • Sovellusmarkkinat. Wix App Market on paikka, josta löydät satoja ilmaisia ​​ja maksettuja sovelluksia, jotka vastaavat mitä tahansa mieltymyksiä ja tarpeita. Minkä tahansa erikoistuneen markkinaraon sisällä ja minkä tahansa verkkosivustotyypin aiot avata, integroit varmasti mielellään täältä laadukkaita sovelluksia. Tästä päivästä lähtien Squarespace ei voi tarjota tätä ominaisuutta.
 • verkkokaupan moottori. Wix antaa jokaiselle käyttäjälle mahdollisuuden käynnistää ja hallita pieniä ja keskisuuria verkkokauppoja. Järjestelmää käyttämällä voit suunnitella vaikuttavia show-ikkunoita, joissa voit näyttää digitaalisia tai fyysisiä tuotteitasi ja palveluitasi, hallita ja päivittää myymälää ympäri vuorokauden, säätää maksu- ja toimitustietoja, muokata veroasetuksia, valita ja mukauttaa verkkokaupan malleja, tuoda / viedä tuotteita CSV – tiedostosta (tämä tehdään manuaalisesti) jne.
 • Ilmainen Forum Builder. Aivan kuten on mahdollista lisätä blogi tai verkkokauppa verkkosivustoosi, se ei ole ongelma yhdistä foorumi myös sille ilmaiseksi. Vaikka Squarespacella ei ole tätä työkalua, Wix tarjoaa tällaisen mahdollisuuden, mikä lisää verkkosivustojen rakentajan arvoa ja mainetta.
 • Wix-koodi. Vaikka Squarespace on suunnattu enimmäkseen ammattimaisille web-kehittäjille, Wix ei ole toiminnallisuudessaan jäljessä. Wix-koodityökalun avulla aloittelijat voivat luoda toimivia verkkosovelluksia integroidakseen niitä edelleen projektiinsa. Tärkeää on, että ominaisuus ei tarkoita mitään koodaustietoisuutta tai verkkosivujen suunnittelua koskevaa tietämystä – täällä kaikki on yksinkertaista ja intuitiivista.
 • SEO-ohjattu toiminto. Wix SEO Wizard -sovelluksen avulla voidaan parantaa hakukoneesi optimointituloksia seuraamalla käytettävissä olevia heikkouksia ja hahmottamalla vahvoja. Näin tiedät, jos verkkosivustosi on valmis julkaistavaksi ja mihin toimenpiteisiin tulisi ryhtyä parantaa sen SEO-sijoitusta. Tällä hetkellä Squarespacella ei ole vastaavaa vaihtoehtoa, mikä on järjestelmän vakava haitta.

Kustannus: Kustannusnäkökohdassa Wixillä on tässä suhteessa huomattava hyöty Squarespaceen nähden. Asia on se, että Wixillä on ilmainen suunnitelma, joka mahdollistaa palvelun tärkeimpien ominaisuuksien testaamisen ja myös yksinkertaisten verkkosivustojen luomisen web-rakennustaitojen ja asiantuntemuksen parantamiseksi.. Järjestelmän ilmainen versio on rajoittamaton. Jos haluat saada kaiken irti verkkosivustoltasi, olet tervetullut päivittämään yhteen maksettuihin suunnitelmiin, alkaen 4,50 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

2. uKit

uKit-verkkosivustojen rakentaja

uKit – on halvin vaihtoehto Squarespaceen, jonka laatu ei vaaranna Wixin tarjoamista. Rakentaja antaa yritysomistajille mahdollisuuden luoda omia laadukkaita verkkosivustoja esitelläkseen liiketoimintaansa globaalissa verkossa. Sen intuitiivinen käyttöliittymä antaa mahdollisuuden tutkia ja hallita järjestelmää vain muutamassa tunnissa. Tällaista tilaisuutta ei vain voida jättää huomaamatta. Katsotaanpa nyt nopea katsaus uKitin tärkeimpiin kohokohtiin:

 • WYSIWYG-verkkosivustoeditori. uKit tunnetaan alun perin edistyneestä verkkosivustoeditoristaan, jonka avulla voit nähdä ja hallita kaikkia verkkosivulla tekemiäsi muutoksia, jotta ne voidaan korjata ajoissa..
 • Käyttäjän vuorovaikutustyökalut. Saadaksesi yhteyden käyttäjiin ja auttaakseen heitä ratkaisemaan heidän ongelmansa, uKit tarjoaa joukon vuorovaikutusvaihtoehtoja käyttämällä erikoistuneita työkaluja ja widgettejä (tässä yhteydessä parhaat näytteet ovat Callback Forms, LiveChat Widget, MailChimp). Tämä lisää asiakkaiden luottamusta ja verkkosivustosi uskottavuutta.
 • CRM-integrointi. Jos olet oikeassa avaamassa yrityssivustoa, et voi mennä ilman CRM-integrointiominaisuutta ja sen tarjoamia etuja. Tämä on täydellinen työkalu hallita asiakassuhteita, projektin kannattavuutta, sen tilastoja sekä hallita liiketoimintatehtäviä ja tilauksia poistumatta järjestelmästä. Tällä on paljon merkitystä verkkokaupan verkkosivustoille.
 • Mallikokoelma. uKit-mallistokokoelma kattaa tällä hetkellä noin 400 teemaa, jotka kaikki ovat reagoivia ja ammattimaisesti suunniteltuja alusta alkaen. Voit selata useiden temaattisesti kohdistettujen osioiden välillä, mukauttaa valittuja malleja ja jopa muuttaa niitä web-rakennusprosessin aikana, jos sinusta tuntuu, että olet alun perin tehnyt väärän valinnan.
 • Widget-integraatio. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden valita ja integroida useita malleja projektiisi sen määrittelyn ja erikoistumisen perusteella. Järjestelmä tarjoaa tällä hetkellä kymmeniä widgettejä, joiden integrointi vaatii vain muutaman napsautuksen. Nämä ovat sosiaalisten verkostojen widgettejä (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest jne.), Mediawidgetit (SoundCloud, SlideShare, Video, Uutiset, Ajastin, Steps jne.), Yhteystiedot (Soittopyynnöt, MailChimp, LiveAgent, LiveChat, JivoSite, Cost Laskin – uCalc jne.).
 • verkkokaupan toiminnallisuus. UKitin avulla voit luoda pienestä keskipitkään verkkokauppasivustoa yhdellä kahdesta tehokkaasta tavasta. Ensimmäinen merkitsee verkkokaupan widgetin yhdistämistä verkkosivustoon, kun taas toinen mahdollistaa Ecwid-laajennuksen integroimisen olemassa olevaan verkkosivustoon, jotta se voi keskittyä verkkokauppaan..
 • Väliaikaiset verkkosivuston hallintaoikeudet. Suurin osa web-suunnittelutoimistoista harjoittaa tiimityötä tekeessään räätälöityjä projekteja. Saadaksesi parhaan hyödyn tästä yhteistyöstä, uKit antaa sinun jakaa väliaikaisia ​​verkkosivustojen käyttöoikeuksia (niiden pituus ei ylitä 999 päivää) muiden ryhmän jäsenten kanssa. Tärkeä kysymys on, että oikeudenhaltijoilla ei ole pääsyä laskutustietoihin tai maksutietoihin (sinä olet vastuussa tästä tietojen tallennuksesta), mutta he voivat tehdä muutoksia projektin tehokkaaseen kehittämiseen ja edistämiseen.

Kustannus: uKit tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeiluversion suunnitelmasta, jonka haluat testata. Maksetut suunnitelmat sopivat varmasti budjettisi, koska ne ovat kohtuuhintaisia ​​ja monipuolisia ominaisuuksia. Halvimman suunnitelman hinta on 4 dollaria kuukaudessa, kun taas kalleimman tilauksen hinta on 12 dollaria kuukaudessa. Siksi uKit-hinnoittelupolitiikka on enemmän kuin kaikille edullista ja se on ehdottomasti paljon halvempi verrattuna Squarespace-suunnitelmiin.

Kokeile uKit ilmaiseksi

3. Kauppa

Shopify verkkokaupan ohjelmisto

Shopify – on paras verkkokaupan vaihtoehto Squarespaceen, jonka avulla voit tehokkaasti luoda ja hallita täysimittaisia ​​verkkokauppoja, jotka eroavat toisistaan ​​koon (pienistä suuriin), kapealla erikoistumisen, monimutkaisuuden, tarvittavan joustavuuden, budjetin ja muiden tärkeiden vivahteiden suhteen. Tämä on tällä hetkellä maailman tunnetuin verkkokaupan ohjelmisto, jota on helppo tutkia ja oppia riippumatta sen tehosta ja joustavuudesta. Se on loistava valinta käyttäjille, joilla on vähän tai ei lainkaan verkkosivujen suunnittelun taustaa. Heillä on edelleen aikomus saada liiketoimintaansa verkossa ja rakentaa heille luotettava läsnäolo verkossa. Katso joitain merkittävimmistä Shopify-ominaisuuksista:

 • POS-ohjelmisto. Point-of-sale-ohjelmisto on yksi järjestelmän kohokohdista, johon useimmat käyttäjät kiinnittävät huomiota päättäessään perustaa verkkopohjainen yrityksensä. Työkalun avulla paikalliset yrittäjät voivat myydä palveluitaan ja tuotteitaan paitsi online-tilassa, myös paikallisissa vähittäismyymälöissä. Tämä lopulta auttaa laajentamaan järjestelmän asiakaskuntaa.
 • Vastuulliset mallit. Shopify on huippuluokan korkealaatuisia, hyvin jäsenneltyjä, reagoivia ja 100% muokattavia malleja. Ne kuuluvat temaattisiin niche-luokkiin verkkokaupan erikoistumisen perusteella. Suunnittelut ovat ilmaisia ​​ja maksettuja, mutta tällä ei ole merkittävää vaikutusta niiden laatuun ja vaikutelmaan, jonka he tekevät asiakkaille.
 • Markkinointimahdollisuudet. Verkkokaupan ohjelmisto mahdollistaa markkinointivälineiden käytön, jotta saat kaiken hyödyn verkkosivustojen tilastoista, suorituskyvyn arvioinnista, asiakas- ja tilausseurannasta, asiakasohjauksesta, verkkokaupan asetusten säätämisestä, asiakkaiden sitoutumisasteen ja liiketoiminnan kannattavuuden parantamisesta yleinen.
 • Tehokkaat synkronointi- ja integrointivaihtoehdot. Shopify on valmis tarjoamaan asiakkailleen joukon tehokkaita ja tehokkaita integrointi- ja synkronointityökaluja ja -vaihtoehtoja. Integroimalla Shopify-tilisi Xero-, Amazon-, Quickbooks-tilien ja muiden ulkoisten palveluiden tiliisi pystyt edistämään projektien onnistunutta ja nopeaa mainostamista.
 • Tuotteen esittelyn sitoutuminen. Asiakkaiden sitoutumisasteen parantamiseksi Shopify sallii tarjota ja näyttää digitaalisia tai fyysisiä tuotteita tarjoamillaan erilaisilla näyttöikkunoiden muunnelmilla. He esittelevät myös erityistoimenpiteitä tuotteen esittelystä irti saamiseksi. Siksi käyttäjille tarjotaan kokeilla lisätyn todellisuuden ominaisuutta, tuotearvioiden yksityiskohtaistamista, houkuttelevien video- ja kuvakokoelmien luomista jne..
 • Turvallisuusnäkökohta. Kehittyneenä asiakaslähtöisenä verkkokaupan ohjelmistona Shopify välittää aluksi paljon käyttäjän turvallisuudesta ja luottamuksellisten tietojen säilyttämisestä. Käynnistäessäsi verkkokauppaa on tärkeää varmistaa, että maksusi ja henkilökohtaiset tietosi ovat suojattu kolmansien osapuolien luvattomalta käytöltä. Shopifyn avulla voit yhdistää SSL-sertifikaatin verkkosivustoosi, integroida petosuojausominaisuuden, hyödyntää järjestelmää Shopcodes, Tag and Chip Reader ja muita turvallisuussuojavälineitä.

Kustannus: Palvelu tarjoaa ilmaisen 14 päivän kokeilujakson, jonka aikana voit kokeilla kaikkia sen ominaisuuksia. Maksettujen liittymien määrä on tällä hetkellä 4 suunnitelmaa. Sinun on maksettava 9 dollaria kuukaudessa halvimmasta suunnitelmasta ja 299 dollaria kuukaudessa kalleimmasta tilauksesta. Täällä ei ole ylimääräisiä tapahtumamaksuja, mutta järjestelmä veloittaa rahaa sen kanssa suoritetuista luottokorttimaksuista. Samanaikaisesti Shopify on usein antanut alennustarjouksia ensimmäisille ja uskollisille käyttäjille, jotka saattavat joskus vähentää tilauskustannuksia 8-10%.

Kokeile Shopifea ilmaiseksi

4. Weebly

Weebly-verkkosivustojen rakentaja

Weebly – on kunnollinen Squarespace-vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat pienen verkkokaupan. Alustan verkkokaupan painopiste ei tarkoita, että Weebly on tiukasti verkkokaupan järjestelmä. Suunnitteletpa sitten yrityksen verkkosivuston, aloitussivun, portfolion tai muun projektin luomisen, verkkosivuston rakentaja auttaa sinua suorittamaan tehtävän vaivattomasti. Jos haluat lisätietoja Weeblyn nykyisillä ominaisuuksilla, seuraavat ovat ehdottomasti kiinnostavia sinua:

 • Vahva verkkokaupan painotus. Tästä päivästä lähtien järjestelmä tarjoaa joukon verkkokaupan työkaluja ja ominaisuuksia (CSV-tuotetiedostojen vienti / tuonti, varastonhallinta, tilausten ja varaston seuranta, fyysiset / digitaaliset tavarat, joustavat lähetysvaihtoehdot, integroitu ostoskori, kuponkikoodit, suodatettu tuotehaku, mobiili myymälä, yksinkertainen ja kätevä tuotteiden lähetys- ja hallintaprosessi), jotka tekevät siitä erittäin kilpailukykyisen web-rakennuksen kapealla.
 • Sovelluskeskus. Verkkosivuston rakentajalla on App Center, joka nopeasti kehittyy ja tarjoaa mahdollisuuden integroida toimivia widgettejä, lisäosia, laajennuksia jne. Projektiin suorituskyvyn parantamiseksi.
 • Tehokas sähköpostimarkkinointi. Ominaisuus mahdollistaa kaiken hyödyntämisen Weeblyn tarjoamasta sähköpostimarkkinointivaihtoehdosta. Alustan avulla voit pitää asiakkaasi tietoisena viimeisistä uutisista, päivityksistä, erikoistarjouksista ja muista verkkosivustoihin liittyvistä tapahtumista.
 • Mallien mukauttamisasetukset. Järjestelmässä ei ole satoja malleja luettelossa (toisin kuin sen) suuret kilpailijat), mutta temaattisiin luokkiin kuuluvat tuotteet ovat huomion arvoisia korkean laadun, 100% muokattavuuden ja reagoivan luonteen vuoksi. Jos haluat käyttää koodaustaitojasi, voit muokata yhtä käytettävissä olevista malleista antaaksesi sille edistyneemmän suunnittelun tai jopa integroidaksesi oman mallisi, jos sinulla on sellainen.
 • Tiimin verkkosivujen hallinta. Järjestelmä mahdollistaa verkkosivustojen käyttöoikeuksien jakamisen niiden ryhmän jäsenten kanssa, joiden kanssa aiot työskennellä projektissa.
 • bloggaaminen. Weeblyn avulla voit käynnistää ja hallita monipuolista blogia joko henkilökohtaiseen tai yrityskäyttöön. Täällä voit lisätä ja muokata blogiviestejä, asettaa kommentointiominaisuuden ja hallintatyökalut, suunnitella blogin mallin ja ulkoasun, kehittää viestirakenteen jne..

Kustannus: Ne, jotka aikovat kehittää vakiosivuston, voivat valita viiden tilauksen välillä, jotka vaihtelevat ilmaisesta suunnitelmasta aina kalleimpaan liiketoimintasuunnitelmaan (25 dollaria kuukaudessa). Käyttäjille, jotka aikovat käyttää Weeblyä verkkokaupan verkkorakennustarkoituksiin, tarjotaan mahdollisuus valita neljän maksetun suunnitelman välillä. Halvimman tilauksen hinta on tällä hetkellä 8 dollaria kuukaudessa, kun taas kalleimman suoritussuunnitelman hinta on 38 dollaria kuukaudessa (vuotuisella maksulla)..

Kokeile Weeblyä ilmaiseksi

5. WordPress

WordPress-verkkosivustojen rakentaja

WordPress – on paras ilmainen CMS-vaihtoehto Squarespaceen. Alusta on alun perin suunnattu verkkosivujen suunnittelun ammattilaisten taitoihin ja koodaustietoisuuteen, koska täällä on lähes mahdotonta mennä ilman ohjelmointitietoa. WordPress on kuitenkin myös hieno ratkaisu ensimmäisille käyttäjille, jotka aikovat testata ja parantaa verkkosivujen suunnittelutaitojaan. Maksujen puuttuminen, avoimen lähdekoodin muokkausvaihtoehdot ja laajennusintegraatio ovat vain joitain tosiasioita, jotka tekevät niistä järjestelmän houkuttelevan tarjouksen käyttäjille. Palvelun suurimpien etujen joukossa seuraavien tulisi mainita ensin:

 • Plugin-integrointi. Vaikka WordPressillä on kokoelma integroituja ennalta suunniteltuja laajennuksia, niitä on yhä kymmeniä saatavilla verkossa. Jos et löydä osakelaajennusta, voit selata Internetiä valitaksesi niistä toisen, jonka ovat kehittäneet muut web-suunnittelijat. Lisäosat ovat ilmaisia ​​ja maksettuja. Muista, että ilmaiset laajennukset ovat usein vähemmän turvallisia kuin maksetut, koska ne saattavat sisältää haitallisia koodeja, jotka saattavat vaarantaa verkkosivustosi turvallisuuden. Samanaikaisesti kannattaa aina muistaa valintasi riippumatta laajennuksesta, jota etsit.
 • Blogging moottori. CMS on maailmankuulu bloggausalusta, mikä ei ole ihme, koska järjestelmä luotiin alun perin blogin kehittämistä ajatellen. Siitä on kuitenkin nopeasti tullut all-in-one-ratkaisu käyttäjille, jotka haluavat suunnitella muita projektityyppejä kunnolliselle tasolle.
 • Mallin valinta. Tilanne malleilla muistuttaa WordPress-laajennusten tilannetta. Järjestelmässä on kokoelma valmiita teemoja, mutta niiden määrä on liian pieni vastaamaan kaikkien käyttäjien tarpeita. Heillä on myös samanlainen ilme, mikä ei ole toivottavaa, jos haluat selviytyä kapeasta kilpailusta. Jos tarvitset kehittyneempiä ja monipuolisempia WordPress-teemoja, voit siis surffata verkossa saadaksesi ne sinne. Muista jälleen kerran käsitelläsi verkkosuunnittelijan persoonallisuus.
 • Verkkosivun koodin muokkaaminen. Jotta verkkosivustollesi saataisiin edistyksellinen suunnittelu ja jotta se erottuisi yleisöstä, on oltava vähintään ohjelmointitaidot. Jos puuttuu heistä, älä odota paljon projektin laadulta – tämä ei saa puhua kyvyttömyydestä hallita projektejasi jälkikäteen.
 • Isäntävaihtoehto. Sikäli kuin WordPress ei tarjoa integroitua ylläpitoa alusta alkaen, se tarjoaa sinulle valinnanvapauden. Ostoksia löytääksesi sopivia tarjouksia.
 • Tehokas ja tukeva käyttäjäyhteisö. Vaikka järjestelmä ei ole oletuksena tarjoa asiakastukea, monien käyttäjien on vaikeaa etsiä vastauksia järjestelmiin liittyviin kysymyksiin. Laajasta, tukevasta ja tehokkaasta käyttäjäyhteisöstä on tässä paljon apua. Täällä keskustellaan päivittäin paljon aiheita. Riippumatta siitä, mikä kysymyksesi tai ongelmasi on – ratkaiset varmasti sen täällä ilmaiseksi!

Kustannus: WordPress on ilmainen avoimen lähdekoodin CMS, jota käytetään nyt useiden yksinkertaisten ja monimutkaisten projektien suunnitteluun. Jos aiot käynnistää tehokkaamman projektin WordPressin kanssa, et voi integroida maksettuja malleja, laajennuksia, widgettejä, lisäosia ja laajennuksia. Älä unohda verkkosivustosi verkkotunnusta ja majoitusta. Muista, että WordPressillä ei ole integroituja hosting-ratkaisuja, mutta se suosittelee sinua käsittelemään virallisesti Bluehost. Tämä on luotettava isännöintipalveluntarjoaja, jolla on paljon ominaisuuksia, palveluita ja työkaluja, jotka ovat saatavilla useissa suunnitelmissa. Vain 2,95 dollarilla kuukaudessa saat lähes rajoittamattoman isäntä- ja bonus verkkotunnus Bluehostin kanssa. Eikö se olekaan arvokas tarjous?

Kokeile WordPressiä ilmaiseksi

Bottom Line

Squarespace on yksi tunnetuimmista ja ammattimaisimmista verkkosivustojen rakentajista, joka on useimmiten luotu sopimaan web-suunnittelun asiantuntijoiden tarpeisiin. He työskentelevät kehittääkseen monimutkaisia ​​henkilökohtaisia ​​ja räätälöityjä projekteja. Kokemattomien käyttäjien kohdalla järjestelmällä ei kuitenkaan ole paljon tarjottavaa. Tällöin heidän on etsittävä yksinkertaisempia Squarespace-vaihtoehtoja, jotka takaavat myös loistavan tuloksen edellyttämättä koodaustaitoja..

TOP neliötilan vaihtoehdot:

WixWix on paras all-in-one verkkosivustojen rakentaja, joka hallitsee Squarespacea web-kehitysprosessin laadun, kustannusten ja tehokkuuden suhteen. Wix on riippumatta siitä, minkä verkkosivuston aiot avata, ja mitä tahansa web-suunnittelutaitosi ovat, Wix on varma tapa saavuttaa menestys. Wix.com

uKituKit on halvin korvike Squarespaceen, jota käytetään enimmäkseen pienyritysten verkkosivustojen suunnitteluun. Järjestelmän ominaisuussarja kuitenkin mahdollistaa sen käytön muiden projektien kehittämiseen, jotka paljastavat laadun, toimivuuden ja visuaalisesti houkuttelevan reagoivan suunnittelun. uKit.com

ShopifyShopify on paras verkkokaupan vaihtoehto Squarespacelle. Runsaasti verkkokaupan ominaisuuksia, muokattavia reagoivia malleja, paljon markkinointi-, markkinointi- ja verkkokehitysvaihtoehtoja tekevät palvelusta nykyaikaisen verkkokaupan kapealla tunnetun johtajan.. Shopify.com

WeeblyWeebly on luotettu verkkosivustojen rakentaja, jota voivat tehokkaasti käyttää kahden tyyppiset käyttäjät: ne, jotka aikovat suunnitella vakioprojekteja, ja ne, joilla on idea rakentaa pieniä verkkokaupan verkkosivustoja. Palveluun sisältyy tehokkaita niche-erityisiä työkaluja, edistyneitä mukautusominaisuuksia ja useita mallisuunnitteluvaihtoehtoja. weebly.com

WordPressWordPress on ilmainen avoimen lähdekoodin CMS, joka antaa mahdollisuuden luoda ja päivittää pienistä monimutkaisiin hankkeisiin, mutta merkitsee kuitenkin koodauksen perusteiden tuntemusta, jotta saataisiin irti kaikesta potentiaalistaan. WordPress.org

Mikä on paras vaihtoehto Squarespacelle? Kaikki riippuu siitä, mitä haluat päästä pois sivustoltasi, kuinka syvällisesti haluat mukauttaa sitä ja kuinka paljon olet valmis maksamaan siitä. Kokeile kaikkia näitä Squarespace-korvikkeita ja tee valinta.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map