Shopify vs. BigCommerce

shopify vs bigcommerce


Shopify ja BigCommerce ovat tunnetut johtajat verkkokaupan markkinaraolla. Nämä suositut verkkosivustojen rakentajat ovat melko kalliita, mutta ne tarjoavat asiakkaille mahdollisimman suuren määrän vaihtoehtoja, joiden tavoitteena on tehokas liiketoiminnan kehittäminen ja asiakkaiden houkutteleminen. Ihmisten, jotka haluavat luoda laaja-alaisia ​​verkkosivustoja, on usein valittava näiden palvelujen välillä, koska niitä pidetään markkinoiden parhaimpana (vaikka molemmilla onkin vivahteensa).

Nopea tilannekuva:

ShopifyShopify – on maailman tunnetuin ja luotettavin verkkokaupan ohjelmisto. Sen tehokas ominaisuusjoukko, ammattimaiset teollisuuskohtaiset mallit ja runsaasti lisävarusteita ovat tehneet siitä suosion käyttäjien keskuudessa ympäri maailmaa. Palvelu käynnistettiin vuonna 2004, ja siitä on saatu upea tunnustus. Nykyään järjestelmään kauppaavien kauppiaiden määrä on ylittänyt 610 000 ihmistä, kun taas aktiivisten käyttäjien määrä on saavuttanut 1 000 000. Shopify.com

BigCommerceBigCommerce on kunnollinen edustaja verkkokaupan verkkorakennusalalle, joka tunnetaan laajasta mallikokoelmastaan ​​ja tehokkaista ulkoisista integrointivaihtoehdoista verkkokaupan suorituskyvyn parantamiseksi. Bigcommecre.com

Molemmat levyt ovat välittömiä kilpailijoita, ja tämän vuoksi niiden vertailu on niin mielenkiintoinen, hyödyllinen ja ehkä jopa arvaamaton. On mahdotonta määrittää johtajaa BigCommerce vs Shopify -testissä heti alusta alkaen. Katsotaanpa, mitä jokaisella näistä palveluista on tarjota ja mitkä niistä osoittautuvat voittajaksi.

1. Helppokäyttöisyys

 • Shopify. Uskomattomasta toiminnallisuudesta huolimatta verkkokaupan ohjelmistoa on helppo käyttää aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille. Järjestelmän kojetaulu on niin ymmärrettävä ja kätevä, että täältä on mahdotonta eksyä tai pilata jotain. Hyvin valitut kojelaudan fontit, minimalistinen muotoilu ja melkein ihanteellinen osien hierarkia mahdollistavat tämän verkkosivuston rakentajan kutsumisen käteväksi ja miellyttäväksi.

  Shopify-hallintapaneeli

  Kaikki elementit, osiot ja luokat ovat paikoillaan, kun taas yksityiskohtainen opas auttaa käyttäjiä tutkimaan järjestelmää pienin voimin ja aikaa vievillä varoilla. Opetusohjelma on suureksi avuksi käyttäjille, joilla ei ole koskaan aiemmin ollut kokemusta verkkosivujen suunnittelusta ja jotka joutuvat vastaamaan tarpeeseen hankkia kunnollinen verkkokauppasivusto. Se opastaa heitä verkkokehitysprosessin tärkeimpien osien läpi keskittämällä huomion tärkeimpiin kohtiin.

  Käyttäjät voivat määrittää täällä kaikki vaadittavat verkkokaupan parametrit, mukaan lukien markkinointi, verkkokaupan asetukset, SEO-ominaisuudet jne. Verkkosivustojen kehittämisprosessin yksinkertaistamiseksi saat pääsyn Shopify Storefront Editoriin heti, kun olet kirjautunut järjestelmään.

  Shopify-tuoteeditori

  Yrittäjät, jotka ovat jatkuvasti kiireisiä yritystoiminnan hallinnassa, arvostavat varmasti mahdollisuutta ladata ja käyttää iOS- ja Android-sovelluksia, jotka ovat täysin ilmaisia. Mikä tärkeintä, kaikki verkkosivustosi mobiiliversiossa tekemäsi muokkaukset synkronoidaan automaattisesti verkkokaupan ja Shopify POS: n kanssa..

 • BigCommerce. Järjestelmä, joka keskittyy pääasiassa verkkokaupan verkkosivujen suunnitteluun, tarjoaa kojelaudan, jossa on paljon toimialakohtaisia ​​valikkokohtia, osioita ja luokkia. Järjestelmän selaaminen ja sen tärkeimpien osien tutkiminen ei ole vaikeaa, vaikka kaikkien vivahteiden selvittäminen voi viedä jonkin aikaa..

  Bigcommerce-hallintapaneelin tuotteet

  Verkkosivuston rakentajalla on hakusuodatinvaihtoehto, joka on käytettävissä hallintapaneelissa ja auttaa löytämään tarvittavat työkalut ja tiedot kunnollisen verkkosivuston aloittamiseen ja hallintaan.

Shopify vs. BigCommerce. Verkkosivuston rakentajilla on samanlaiset ominaisuusjoukot verkkokaupan asetuksissa, mutta Shopify näyttää tässä sopivammalta. Järjestelmäkehittäjät ovat huolehtineet käyttäjien mukavuudesta tekemällä sen käyttöliittymästä ja kojetaulusta loogisen, intuitiivisen ja ymmärrettävän.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • Shopify. Toiminnallisuus ja joustavuus ovat mitä Shopify etenee. Verkkokaupan ohjelmistossa on runsaasti ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, joiden avulla on mahdollista käynnistää ja hallita verkkokauppoja, joilla on monipuolinen erikoistuminen, koko ja tyyppi. Voit myös suunnitella pienen tai keskikokoisen verkkokaupan Shopifyn kanssa sekä hypermarketin, joka tarjoaa tuhansia myytäviä tuotteita.

  Käyttämällä edistynyttä myyntipistettä tai POS-työkalua, voit myydä tuotteita paitsi verkossa, myös offline-tilassa, tilauksien vastaanottaminen molemmissa tiloissa, verkkokaupan hallintaoikeuksien jakaminen, sisäisten ja ulkoisten korttipäätteiden käyttö ja integrointi muihin Shopify-sovelluksiin. Tämä parantaa huomattavasti verkkokaupan suorituskykyä, auttaa rakentamaan asiakaspohjaa ja maksimoimaan tuotot.

  Shopify ansaitsee myös käyttäjän huomion laajojen synkronointi- ja integrointivaihtoehtojensa vuoksi. Shopify-tiliäsi voidaan synkronoida useiden ulkoisten palveluiden kanssa. Amazon Marketplace, Xero ja Quickbooks ovat parhaita näytteitä. Integrointi näihin alustoihin lisää lopulta kohderyhmäsi, lisää myyntiä ja verkkokaupan tehokkuutta yleensä.

  Shopify Xero -integraatio

  Shopify tekee mahdolliseksi suunnitella ja hallita houkuttelevia show-ikkunoita, luoda rajattomasti tuoteluetteloita laadukkaista kuvista ja yksityiskohtaisista arvosteluista, lisätä asiakaskokemuksia jne..

  Kehittynyt Lisätty todellisuus työkalu auttaa esittämään tuotteiden yksityiskohtaisen visualisoinnin. Mistä tahansa tuotteesta olet kiinnostunut, voit tarkastella sen ominaisuuksia ja parametreja eri puolilta saadaksesi ymmärryksen kaikista erityisominaisuuksista.

  Shopify-markkinointivaihtoehtojen avulla on mahdollista seurata verkkokauppojen tilastoja, verrata tuloksia ja ryhtyä erityistoimenpiteisiin verkkokaupan tehokkuuden maksimoimiseksi. Äskettäin käyttöön otetun Live View -tilan avulla voit hallita verkkokauppasivustosi suorituskykyä ja kannattavuutta reaaliaikaisessa tilassa.

  Järjestelmä myöntää myös pääsyn asiakasprofiileihin, jotta voit hallita ja lajitella niitä eri parametreilla (sijainti, tilaustilat, ostostoiminta, tilitiedot jne.). Näiden tietojen yksityiskohtainen analyysi auttaa valitsemaan oikean markkinointistrategian ja perustamaan onnistuneita markkinointikampanjoita.

  Shopify-tuotesivu

  Shopify-kehittäjät ovat ryhtyneet erityisiin turvatoimenpiteisiin asiakkaidensa turvallisuuden ja henkilökohtaisten ja maksutietojen luottamuksellisuuden suojelemiseksi. Voit estää huijarit hyökkäykset käyttämällä äskettäin käyttöön otettua petosuojaustyökalua, SSL-varmennusominaisuutta, Tag and Chip Readeria, jotka voidaan synkronoida Shopify POS: n ja muiden järjestelmän tarjoamien turvatoimien kanssa.

 • BigCommerce. Verkkosivun rakentaja tarjoaa laajan valikoiman verkkokaupan ominaisuuksia ja työkaluja, joita tarvitaan täysimittaisten pienten ja suurten verkkokauppojen käynnistämiseen ja hallintaan.

  Järjestelmä kiinnittää paljon huomiota yksityiskohtiin: tuotteen palautuksen hallintaan, lahjapakkauksiin, alennusjärjestelmän asetuksiin, tuote- ja asiakashaun suodatusvaihtoehtoihin, ilmoituksiin sekä yksityiskohtaisiin palvelinasetuksiin liittyviin ominaisuuksiin (SSL, DNS, lokit jne.).

  Se tunnetaan myös voimakkaista markkinointi- ja integrointivaihtoehdoista. BigCommerce -sovelluksella voit myydä tuotteita sosiaalisen median järjestelmien ja lukuisten alustojen, kuten PriceGrabber, Beso, eBay, Shopzilla, Twitter, Facebook, Facebook, Instagram, Amazon, Pinterest jne. Kautta..

  Bigcommerce Dashboard Store -asetukset

  Verkkokaupan omistajat voivat luoda ja päivittää tuoteluetteloita niin usein kuin tarvitsevat, hallita varastotyökaluja, aloittaa alennuksia ja myydä lahjakortteja, määrittää erityisiä parametreja myytäville tuotteille, perustaa ja säätää markkinointi- ja SEO-optimointiominaisuuksia.

  On mahdollista täyttää tärkeimmät SEO-kentät, kuten avainsanat, kuvaukset, sisällönkuvauskentät jne. Selvittääksesi verkkosivustojen tilastot, voit käyttää Google Analyticsia määrittelemään ongelmat ja korjaamaan ne ajoissa. Jotta verkkokaupan suorituskyky olisi entistäkin tehokkaampaa, voit myös seurata tuotetilasi, tarkistaa järjestelmän tietokannasta löytääksesi kiinnostavia tilauksia, asiakkaita tai tuotteita, tarkastella aktiivisia ja hylättyjä tilauksia, luoda uusia tuoteryhmiä ja asettaa ylös niiden parametrit.

  Sikäli kuin BigCommerce mahdollistaa rajoittamattoman määrän tuotteiden luomisen ja myynnin, CSV-tiedostojen tuonti / vienti -ominaisuuden käyttö on osoittautunut hyödylliseksi vaihtoehdoksi. Se säästää vaivaa ja aikaa. Järjestelmällä on myös kätevä palautus- / vaihtokäytäntö, jota useimmat käyttäjät arvostavat.

  Huomaa, että palvelu ei salli verkkosivukoodien muokkaamista, skriptien lisäämistä jne. Lisäsovellukset kompensoivat eksoottisimpien toimintojen puuttumisen. Niitä on täällä monia. Kaiken kaikkiaan toiminnallisuus on lähes virheetöntä. Siellä on kaikkea mitä näit muissa palveluissa täällä ja vielä enemmän.

Shopify vs. BigCommerce. Syvämpi analyysi kuitenkin osoittaa, että Shopify tarjoaa enemmän out-the-box-palveluita, mikä tekee siitä tältä osin vertailun selkeän johtajan. Ohjelmisto on täynnä markkinointia ja verkkokaupan markkinointiominaisuuksia, suunnittelun räätälöintivaihtoehtoja, turvatoimenpiteitä ja asiakkaiden sitoutumista koskevia ratkaisuja.

3. Suunnittelu

ShopifyBigCommerce
Teemojen lukumäärä:5994
Ilmaisia ​​teemoja&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Maksetut teemat:$ 140- $ 180$ 145- $-sopimuksen 235
Vastuullinen suunnittelu&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
 • Shopify. Järjestelmämallikokoelma herättää käyttäjän huomion heti ensi silmäyksellä – niin ammattimainen, laatu ja monipuolisuus se on.

  Tästä päivästä lähtien käyttäjien on valittavissa 10 ilmaista ja 51 maksettua mallia, joista jokaisella on erinomainen laatu ja monipuoliset mukautusvaihtoehdot. Maksetut teemat ovat monipuolisempia ja visuaalisesti houkuttelevia.

  Jokainen malli voidaan räätälöidä yksityiskohtaisesti muuttamalla lohkoja, fontteja, värimaailmia, muokkaamalla alatunnistetta, otsikkoa, diaesityksen suunnittelua jne. On myös mahdollista muokata mallikoodia suoraan kojetaulussa tai soveltaa edistynyttä Nestemäinen työkalu luoda erinomaisia ​​ja ainutlaatuisia malleja.

  Työkalua käytettäessä pääset useisiin teknisiin vinkkeihin, ohjeisiin, nestemäisiin kielivaroihin ja muihin hyödyllisiin keinoihin mallin laadun parantamiseksi.

 • BigCommerce. Verkkosivun rakentaja tarjoaa 94 maksettua reagoivaa mallia (niiden hinta vaihtelee 145 dollarista 235 dollariin) ja 7 ilmaista teemaa. Molempien mallityyppien laatu on korkea. Voit työskennellä mallikoodin kanssa lataamalla sen tietokoneellesi (kojelaudan koodin muokkausvaihtoehto ei ole täällä).

  Mallin valinnan yksinkertaistamiseksi kaikki teemat on järjestetty aihepiiriin. On myös kätevä hakusuodatinvaihtoehto, jonka avulla voit löytää tarvittavan mallin sen pääparametrien perusteella. Mallien latausvaihtoehto on myös tässä käytössä. Jokaisessa teemassa on esikatseluvaihtoehto, jonka avulla voit nähdä sen yksityiskohdat ennen lopullisen valinnan tekemistä.

  Verkkokaupassa tarjolla olevien kuvioiden lisäksi voit ostaa teeman yhdeltä useista palvelukumppaneista. Valinta on todella vaikuttava. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen käytettävissä olevaan mallivalintaan, BigCommerce sallii integroidun Stencil Theme Editor -sovelluksen – edistyneen point-and-click-käyttöliittymän – käytön, jonka avulla voit muokata myymälämallin suunnittelua ilman mitään koodauslinjaa.

Shopify vs. BigCommerce. Shopify on erinomainen mallilaadulla ja monipuolisuudella. Se tarjoaa enemmän ilmaisia ​​malleja, kun taas maksetut ovat hieman edullisempia kuin BigCommerce tarjoaa. Ohjelmisto erottuu myös joukosta edistyneellä Nestetyökalulla, joka varmistaa syvän, joustavan ja ainutlaatuisen verkkokaupan räätälöinnin.

4. Asiakastuki

 • Shopify. Shopifyn tarjoamat asiakastukivaihtoehdot ovat ylimmällä tasolla. Tilaajat voivat valita useista tavoista ottaa yhteyttä tukitiimiin valitsemiensa ongelmien monimutkaisuudesta riippuen.

  Järjestelmä antaa pääsyn laajalle yhteisöfoorumille, jossa on satoja luokkia ja sivuliikkeitä käyttäjän keskusteluihin.

  Huomattava etu on Ohjekeskuksen YouTube-kanava, jossa Shopify-käyttäjät voivat katsella video-oppaita, jotka tarjoavat visuaalisen esityksen järjestelmään liittyvistä materiaaleista. Kaiken kaikkiaan palvelun tekninen tuki toimii melko hyvin. Se reagoi nopeasti käyttäjän kysymyksiin ja vastaa niihin vastaavasti.

 • BigCommerce. Verkkosivuston rakentaja käyttää myös live-chatia, sähköpostitukia, foorumia ja sillä on vaikuttava määrä teksti- ja videomateriaaleja. Täällä tarjotaan myös puhelin- ja sähköpostituki.

  Ilmaisia ​​webinaareja järjestetään säännöllisesti järjestelmän suhteen, ja siellä on myös BigCommerce University, joka tarjoaa kokoelman video-oppaat kaikista palvelun pariin liittyvistä näkökohdista. Nämä ominaisuudet löytyvät Apua-osiosta, jossa voit suodattaa hakua kaventaaksesi suodatinvaihtoehtoa.

BigCommerce vs Shopify. Palveluilla on käytännöllisesti katsoen identtisiä käyttäjätukiresursseja. Olemme yleensä huomanneet, että Shopify-tekninen tuki reagoi käyttäjän kyselyihin nopeammin. Järjestelmä tarjoaa myös tehokkaan tietopohjan, jossa on paljon oppaita, oppaita, UKK-ohjeita ja käyttövinkkejä. YouTube-kanava, Live Chat ja sähköpostituki lisäävät käyttäjän tietoisuutta ja kattavat laajan valikoiman verkkosuunnittelukyselyjä.

5. Hinnoittelupolitiikka

 • Shopify. Ohjelmistolla on 14 päivän ilmainen kokeilu, joka riittää tärkeimpien järjestelmän ominaisuuksien ja parametrien tutkimiseen. Heti kun olet valmis päivittämään maksulliseen pakettiin, sinun tulisi tarkastella järjestelmän tarjoamia tilauksia.

  Suunnitelman hinta alkaa 9 dollaria kuukaudessa ja nousee 299 dollariin kuukaudessa. Mitä kalliimpi ja monipuolisempi ominaisuusjoukko on, sitä korkeammiksi suunnitelman kustannukset tulevat. Järjestelmä ottaa lisäksi 0,5% – 2% palkkion verkkokauppojesi yleisistä kustannuksista. Mitä korkeampi suunnitelma on, sitä pienempi prosenttiosuus osoittautuu olevan. Ohjelmisto tarjoaa 14 päivän rahat takaisin -takuun.

 • ShopifyBigCommerce
  Hinnasuunnitelmat:&# 10004; Lite ($ Asiakasarviopisteet 9 / kk);
  &# 10004; Basic Shopify ($ 29 / mo);
  &# 10004; Shopify ($ 79 / mo);
  &# 10004; Advanced Shopify ($ 299 / kk).
  &# 10004; Vakio ($ 29,95 / kk);
  &# 10004; Plus ($ 79,95 / kk);
  &# 10004; Pro ($ +249,95 / kk).
  Ominaisuudet:&# 10004; Lähetysmerkinnän alennus;
  &# 10004; Ilmainen SSL-sertifikaatti;
  &# 10004; Petosanalyysi;
  &# 10004; Hylätyn korin palautus;
  &# 10004; Alennuskoodit & Lahjakortit;
  &# 10004; Reaaliaikainen kuljetusliike.
  &# 10004; Automaattiset veroprosentit;
  &# 10004; Fasettihaku;
  &# 10004; Reaaliaikaiset lähetyslainaukset;
  &# 10004; Myyntikanavat;
  &# 10004; Ei lisämaksuja;
  &# 10004; Blogin toiminnallisuus.
 • BigCommerce. Aivan kuten Shopify, myös BigCommerce antaa käyttäjille mahdollisuuden testata sen ominaisuuksia ilmaiseksi 14 päivän kokeilun aikana. Sen lopussa sinun on valittava suunnitelma, joka vastaa e-kaupan verkkosivustosi tarpeisiin ennen kaikkea.

  Järjestelmä tarjoaa tällä hetkellä kolme suunnitelmaa, joiden hinta vaihtelee välillä 29,95 dollaria / kuukausi – 249,95 dollaria / kuukausi. Vuotuisella tilauksella voit säästää jopa 10% suunnitelman yleisistä kustannuksista.

  Muista, että BigCommercella on keinotekoinen vuotuinen voittoraja, joka on 50 000, 150 000 ja 400 000 dollaria suunnitelmien iän perusteella. Järjestelmän ilmoittama enimmäisvuosituloraja on miljoona dollaria. Jokainen 200 000 dollarin voitto maksaa sinulle lisäksi 250 dollaria kuukaudessa. Tämä on saatavana vain ”Pro” -suunnitelman kannalta. Lisäksi BigCommercella on yksinoikeudellinen yrityssuunnitelma, jonka kustannukset ovat muuttuvat ja siitä tulisi keskustella järjestelmäpäälliköiden kanssa erikseen.

Shopify vs. BigCommerce. Shopify toimii paremmin käyttäjille, jotka välittävät suurimmasta voitosta. Jos olet varma, että voitosi ylittää miljoona dollaria, BigCommerce ei tuskin ole hyvä valinta sinulle. Lisäksi maksettujen sovellusten keskimääräiset kustannukset ovat paljon alhaisemmat Shopifessa, mikä tekee siitä kustannustehokkaamman ratkaisun tavallisille käyttäjille.

Bottom Line

Shopify ja BigCommerce ovat ominaisuuksiltaan ja esitysmuodoltaan erittäin läheisiä. Niillä on melkein sama laatutaso, mutta on edelleen monia näkökohtia, jotka eroavat järjestelmästä toiseen.

Vaikka BigCommerce on pääosin suunnattu kokeneille käyttäjille, jotka tuntevat web-suunnittelun vivahteet, Shopify toimii hienosti kaikissa käyttäjäryhmissä ja tarjoaa valtavan verkkokaupan ominaisuusjoukon. Tämän vuoksi alusta on parempi ratkaisu tavallisille käyttäjille.

BigCommerceBigCommerce on verkkosivustojen rakentaja, jolla on vahva keskittyminen verkkokauppaan. Järjestelmän avulla voit rakentaa kaikenlaisia ​​verkkokauppoja, jotka eroavat toisistaan ​​monimutkaisuuden, koon, ominaisuuksien ja tarjottujen palvelujen välillä. On kuitenkin toivottavaa olla tietoinen koodauksen perusteista oppiaksesi järjestelmän käytön monimutkaisuuksista. Bigcommecre.com

ShopifyShopify on maailman suosituin verkkokaupan ohjelmisto, joka kattaa laajan valikoiman verkkokauppojen rakentamiseen liittyviä tarpeita. Alusta luotiin kokemattomien käyttäjien tarpeita ja taitoja ajatellen, mutta se toimii myös erinomaisesti ammattitaitoisille verkkosuunnittelijoille ja paljastaa laajat verkkokaupan verkkorakentamismahdollisuudet. Shopify.com

Näiden kahden alustan välillä valinnan ydin laskee todelliset tarpeesi. Aluksi sinun pitäisi päättää, haluatko saada rajoittamattoman myyntivaihdon vai välttääkö välityspalkkiot. Ensimmäinen tekijä vaikuttaa meiltä tärkeämmältä, mikä tekee Shopifesta edullisemman järjestelmän kaikesta näkökulmasta.

Yleiskatsaus vertailutaulukko

ShopifyBigCommerce
Helppokäyttöisyys:Shopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerce
Ominaisuudet:Shopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerce
malleja:Shopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerce
Asiakaspalvelu:Shopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerce
hinnoittelu:Shopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerce
Kokonaispistemäärä:Shopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerceShopify vs. BigCommerce

Kokeile Shopify nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map