Shopify vs. WooCommerce

Shopify vs. WooCommerce


Shopify ja WooCommerce ovat todennäköisesti parhaat ratkaisut verkkokaupan perustamiseen ja sen tuotteiden hallintaan.

Molemmat alustat voivat olla ihanteellinen ratkaisu verkkokaupan hankkeiden rakentaminen, kasvattaminen tai markkinointi tyhjästä. Järjestelmät palvelevat samoja tarkoituksia, tosin aivan eri tavalla.

Nopea tilannekuva:

ShopifyShopify on all-in-one SaaS-ratkaisu, joka toimittaa kaikki pakkauksessa tarvittavat ominaisuudet. Laite on alun perin suunniteltu työkaluksi kaiken kokoisten digitaalikauppojen rakentamiseksi. Järjestelmä on kehittynyt vuosien varrella tarjoamalla edistyksellisiä tuotehallintatyökaluja, parannettua joustavuutta ja joukko ominaisuuksia toteutettavaksi. Shopify on oikeastaan ​​täysjakson verkkosivustojen rakentaja, jolla on monipuolinen joustavuus kolmansien osapuolien integrointiominaisuuksien lisäksi. ShopifyShopify on all-in-one SaaS-ratkaisu, joka toimittaa kaikki pakkauksessa tarvittavat ominaisuudet. Laite on alun perin suunniteltu työkaluksi kaiken kokoisten digitaalikauppojen rakentamiseksi. Järjestelmä on kehittynyt vuosien varrella tarjoamalla edistyksellisiä tuotehallintatyökaluja, parannettua joustavuutta ja joukko ominaisuuksia toteutettavaksi. Shopify on oikeastaan ​​täysjakson verkkosivustojen rakentaja, jolla on monipuolinen joustavuus kolmansien osapuolien integrointiominaisuuksien lisäksi.

WooCommerceWooCommerce eroaa nykypäivän kilpailijasta, koska se ei oikeastaan ​​ole verkkosivustojen rakennusalusta. WooCommerce on erillinen widget ja suosituin verkkokaupparatkaisu WordPress sivustot. Widget on yhteensopiva minkä tahansa WP-teeman ja mallin kanssa. Se on yksinkertainen tuotehallinnan ja myynninedistämisen väline, jonka avulla käyttäjät voivat luoda täysin toimivia verkkokauppoja. WooCommerceWooCommerce eroaa nykypäivän kilpailijasta, koska se ei oikeastaan ​​ole verkkosivustojen rakennusalusta. WooCommerce on erillinen widget ja suosituin verkkokaupparatkaisu WordPress sivustot. Widget on yhteensopiva minkä tahansa WP-teeman ja mallin kanssa. Se on yksinkertainen tuotehallinnan ja myynninedistämisen väline, jonka avulla käyttäjät voivat luoda täysin toimivia verkkokauppoja.

Molemmat alustat palvelevat verkkokauppaa. Heillä on kaikki saatat joutua aloittamaan myymisen verkossa. Niillä on joitain ilmeisiä etuja sekä laskuja. Kumpi olisi paras veto vastaamaan erityisiä mieltymyksiäsi? Kumpaa on helpompi käyttää? Mitkä ovat pudotukset? Tämänpäiväinen katsomuksemme on vastata kaikkiin näihin kysymyksiin.

1. Helppokäyttöisyys

Molempien työkalujen käyttö ei vaadi erityisiä teknisiä taitoja. Ne kehitettiin auttamaan aloittelijoita aloittamaan verkkokaupat ilman koodausta tai ohjelmointia. Molemmilla on yksinkertainen tuotehallintajärjestelmä, vaikka joitain perustavanlaatuisia eroja on vielä etenkin aloittamisen yhteydessä.

Päästä alkuun

Shopify on käyttövalmis eCommercre-verkkosivustojen rakennusalusta. Käyttäjän tarvitsee vain kirjautua sisään, valita suunnitelma ja aloittaa verkkokaupan luominen valmiiden mallien avulla. Aloittaaksesi sinun on suoritettava vain yksinkertainen rekisteröinti ja tilattava suunnitelma. Järjestelmä tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilun, jonka avulla voidaan tarkistaa sen toiminta.

Shopify-aloitus Shopify-kaupan käynnistäminen

Rekisteröintimenettely on yksinkertainen ja intuitiivinen – kokeile vain! Lisäksi ohjelmisto käyttää edistyksellistä tekniikkaa tarjoamaan parhaiten sopivan suunnitteluratkaisun, joka perustuu käyttäjän vastauksiin, jotka kuvaavat myymälän tyyppiä, tavoitteita, mieltymyksiä jne. Toisin sanoen ohjelmisto toimii digitaalisena avustajana. Mikä tekee aloitusvaiheen erittäin helpoksi etenkin aloittelijoille. Kun olet kirjautunut sisään, pääset kaikkiin suunnitelman määrittelemiin Shopify-ominaisuuksiin ja -työkaluihin.

Lue koko Shopify-arvostelu.

WooCommerce on hieman monimutkaisempi aloittamiseen. Kuten jo mainitsimme, se on laajennus. Sitä voidaan käyttää yhdessä WordPress-verkkosivustosi kanssa. Toisaalta sinun ei tarvitse valita suunnitelmaa tai tilata. Toisaalta, et voi käyttää laajennusta ilman asennettua ja asettaa WP-teemaa. Toisin sanoen sinun on tehtävä seuraava:

 1. Hanki verkkotunnus.
 2. Löydä palveluntarjoaja.
 3. Onko WordPress asennettu.
 4. Aseta WP-teema.
 5. Aktivoi ja aseta WooCommerce-laajennus.

WooCommerce Start WooCommerce Store -hallintapaneeli

Vaiheet voivat olla haaste, etenkin aloittelijoille. Toisaalta joudut suorittamaan ne joka tapauksessa, jos päätät valita WordPressin.

Lue koko WooCommerce-arvostelu.

Kaupan asettaminen

Shopify on hyvä valinta aloittelijoille, vaikka myymälän asetukset saattavat viedä odotettuasi hieman enemmän. Järjestelmä tarjoaa käyttövalmiit työympäristöt. Voit valita useista valmiista malleista, joissa on hyvin jäsennetyt osiot, integroidut verkkokaupan ominaisuudet ja sovellukset. Samalla voit suunnitella oman tuotesivun käyttämällä intuitiivista kojetaulua lisätäksesi joitain elementtejä, muuttaa sivun muotoilua ja tyylejä, poistaa tai piilottaa joitain verkkosivuston elementtejä jne..

Uusien tuotteiden lisääminen Shopififen avulla on myös helppoa. Kaikki toiminnalliset työkalut sijaitsevat kojelaudassa. Sinun ei tarvitse vaihtaa eri sivujen välillä muokataksesi tuotekuvausta ja asettaaksesi uuden hinnan samanaikaisesti. Ohjelmiston avulla voit lisätä uusia tuotekuvia, lisätä kuvauksia, asettaa SEO-asetuksia, hallita tuotetyyppejä, toimittajia ja muita perustietoja yhdellä ohjauspaneelilla.

Shopify Lisää tuote Shopify Tuotteen lisääminen

Käyttäjä voi lisätä niin monta tuotetta kuin tarvitsee. Työkalun avulla on helppo jakaa kaikki tuotteet luokkien mukaan, luoda osuvia kokoelmia ja toteuttaa sisäänrakennetut luettelot erityisellä moduulilla, joka käsittelee automaattisesti tuotteen hallintaa.

WooCommerce on myös erittäin helppo käyttää, kun olet aktivoinut laajennuksen. Ohjattu asennus huolehtii asennusprosessista puolestasi. Automatisoitu järjestelmä opastaa sinua viiden yksinkertaisen vaiheen läpi, joissa voit ilmoittaa digitaalikaupan tärkeimmät parametrit, mukaan lukien esiasetetut valuutat, vero- ja lähetysasetukset, maksutavat jne. Kun olet suorittanut kaikki 5 vaihetta, saat valmis- WP-sivustoosi integroitu eCommerce-alusta. Nyt voit alkaa myydä verkossa.

WooCommerce Lisää tuote Tuotteiden lisääminen WooCommercessa

Uusien tuotteiden lisääminen on oikeastaan ​​sama kuin Shopifessa. Sinulla on samanlainen sisällönhallintajärjestelmä, jossa voit muokata tuotenimiä, luoda uusia tuoteryhmiä, lähettää kuvia, asettaa määritteitä, linkkejä jne. Tuotesivun muokkaaminen WooCommerce-palvelussa on yhtä helppoa kuin minkä tahansa muun WordPress-sivun muokkaaminen..

Shopify vs. WooCommerce: molemmat alustat ovat erittäin helppokäyttöisiä, paitsi aloittaminen. Tässä kohtaa WooCommerce saattaa tuntua olevan hieman vaikeampi, koska sinun on itse asetettava käyttövalmis WordPress-verkkosivusto. Prosessi voi vaatia jonkin aikaa ja tietoa. Shopify on nopeampi päästä alkuun, kun taas tuotehallintajärjestelmä on melkein sama.

2. Ominaisuudet ja joustavuus

Vaikka Shopify ja WooCommerce edustavat kahta erilaista lähestymistapaa, ne kaikki sisältävät perustavia verkkokaupan ominaisuuksia, jotka on jo integroitu ohjelmistoon. Shopify tarjoaa kuitenkin enemmän mukautusvaihtoehtoja ja ilmaisia ​​ominaisuuksia, jotta voit hyödyntää digitaalikauppaasi parhaalla mahdollisella tavalla verrattuna WooCommerce-palveluun.

Tuotehallinta

Kuten aiemmin totesimme, molemmilla alustoilla on melkein samanlaiset tuotehallintajärjestelmät. Niiden kaikkien avulla käyttäjät voivat lisätä tuotekuvauksia ja otsikoita, hallita luokkia, ladata kuvia jne. Shopififilla on kuitenkin joitain lisäominaisuuksia, jotka sisältävät sisäänrakennetut luettelomoduulit. Voit esimerkiksi luoda vapaasti erillisiä tuotekokoelmia asettamalla hinnat ja kuvat yksinkertaisesti. Valmiit luetteloasettelut tekevät loput.

WooCommerce antaa sinun muokata vain perusasetuksia, vaikka voit silti vapaasti luoda uusia luetteloita manuaalisesti. Se voi vaatia enemmän aikaa suorittamiseen. Muut perusasetukset, mukaan lukien hinta ja valuutta, siirretään kuitenkin automaattisesti.

Molemmat alustat antavat käyttäjän lisätä rajaton määrän tuotteita sekä asettaa hinnat, valuutat, verot ja lähetyshinnat jne. Vaikka WooCommerce tukee PayPalia ja Stripeä (tärkeimmät maksutavat), Shopify tarjoaa luettelon kolmansien osapuolien maksupalveluntarjoajista. jotka voidaan integroida digitaalikauppaan. Tässä kohtaa Shopify saattaa tuntua olevan hieman joustavampi ratkaisu.

Sovellukset ja lisäosat

Haluat ehkä lisätä joitain uusia ominaisuuksia parantaaksesi käyttäjien hankkimista tai tehdäksesi kaupasta vuorovaikutteisemman. Tässä on Shopify App Store voi olla hyödyllinen. Käyttäjät voivat vapaasti valita useista verkkokaupoista saatavilla olevista widgetistä. Täällä voit integroida asiakaspalvelun tukipalvelut, ostoskorien palauttamisen työkalut, kuvagalleriat, lähtölaskut, yrityskeskusteluet, tuotteiden markkinointityökalut jne..

Shopify-sovellukset Shopify-sovellukset

WooCommerce on osa WordPress-ympäristöä ja toimii yhdessä tuhansien erilaisten laajennusten kanssa. Vaikka Shopify toimittaa räätälöityjä sovelluksiaan, WooCommerce toimii muiden valmistajien tuotteiden kanssa. Tästä syystä sinun tulisi valita vain luotetut laajennustoimittajat ohjelmistohaittaohjelmien ja virheiden riskin vähentämiseksi.

WooCommerce-sovellukset WooCommerce-sovellukset

Analytics ja raportit

Tämä on todennäköisesti yksi tärkeimmistä ominaisuuksista verkkokaupan hankkeissa. Molemmat järjestelmät pystyvät tuottamaan yksityiskohtaisia ​​raportteja, tosin aivan eri tavalla. Vaikka Shopififella on sisäänrakennettu toiminto, joka tuottaa automatisoituja raportteja, WooCommerce vaatii lisälaajennuksia, jos tarvitset lisätietoja myynnistäsi.

Shopifyn avulla voit seurata myyntiä, tunnistaa menestyneimmät liikenne- ja tulolähteet, seurata myynninedistämistä ja mainoskampanjoita. Samaan aikaan WooCommerce-integroitu raportointi näyttää hiukan rajalliselta. Saatat vaatia tarkempia tietoja myynnistäsi. Täältä saatat tarvita ylimääräisiä uusintalaajennuksia, kuten Advanced WooCommerce Reporting tai Metorik.

Shopify Analytics Shopify-analytiikka

Niiden avulla voit ajoittaa raportit, lähettää ne sähköpostitse ja seurata kaikkia tärkeitä myymälätilastoja. Uusien laajennusten asentaminen ja aktivoiminen on tuskin vaivaa. On kuitenkin aina hienoa, että sellaiset toiminnot ovat käyttövalmiita kuin Shopifessa..

Lisäominaisuudet

Kun keskustelemme kahdesta suositusta digitaalisen verkkokaupan alustasta, jotkut käyttäjät saattavat haluta mennä digitaalisen myynnin ulkopuolelle. Tästä kohdasta Shopify voi olla hyödyllinen fyysisille sivustoille kehitetyn POS-järjestelmän ansiosta. WooCommercella ei ole sellaisia ​​ominaisuuksia, vaikka molemmat käyttöympäristöt antavat käyttäjien ottaa täysimääräisesti heidän Facebook-sivunsa ja antaa sinun muuttaa sosiaalitilit täysin toimiviksi digitaalikauppoiksi.

Toinen ominaisuus, joka Shopifyllä on ja jota WooCommerce ei ole, on AR-pohjainen 3D Warehouse -tekniikka. Sen avulla kävijät voivat tuntea ja aistia tuotteen todellisessa koossa arvioidessaan sen tosielämän laatua, värejä tai muita olennaisia ​​ominaisuuksia. Hyvä asia WooCommercessa on, että se tulee osaksi avoimen lähdekoodin CMS-järjestelmää. Se tarkoittaa, että saatat todella integroida kaiken tarvitsemasi fiktion tai ominaisuuden, jos sinulla on hyvä HTML / CSS-tieto.

Shopify vs. WooCommerce: Shopifessa on jo integroituja enemmän toimintoja ja ominaisuuksia, kun taas WooCommerce saattaa vaatia lisälaajennusten asennusta. Lisäksi Shopififella on lisätoimintoja fyysisiin kauppoihin sekä AR-pohjaisia ​​3D-visualisointitekniikoita. Et ehkä tarvitse tällaista lisäystä. Toisaalta on hienoa tietää, että sinulla todella on ne.

3. Suunnittelu

ShopifyWooCommerce
Teemojen lukumäärä:59102
Ilmaisia ​​teemoja&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Maksetut teemat:$ 140- $ 190$ 29- $ 300
Vastuullinen suunnittelu&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Lajittele toimialan mukaan:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO&# X2714; JOO

Ero näiden kahden instrumentin välillä tässä osiossa johtaa siihen, että ne edustivat eri alustoja. Vaikka Shopify on erillinen verkkosivustojen rakennusalusta, se tarjoaa valikoiman valmiita malleja, joissa on joukko integroituja ominaisuuksia. Toisaalta WooCommerce on laajennus, joka tarjoaa vain verkkokaupan toimintoja. Toisin sanoen, se ei tarjoa verkkosuunnitteluvaihtoehtoja tavalla, johon olemme tottuneet.

Samaan aikaan WooCommerce on laajennus, joka toimii minkä tahansa virallisen WP-teeman kanssa riippumatta siitä, onko se ilmainen vai Premium. Lisäksi joihinkin eCommerce WordPress -malleihin on jo asennettu WooCommerce-laajennus. Toisin sanoen teemasi määrittelee digitaalikaupan tulevaisuuden tyylin, mutta ei laajennusta.

Mallit

WooThemes-kehittäjien luoma WooCommerce tarkistetaan osana WordPress CMS: ää. Sekä Shopifyllä että WP: llä on ilmaisia ​​ja maksettuja malleja. WP tarjoaa kuitenkin enemmän teemoja, kun taas Shopify-ilmaisten asettelujen luettelo näyttää erittäin rajalliselta (vain 10 käytettävissä olevaa teemaa). Pääsy verkkosivuston HTML / CSS-tietokantaan saattaa olla hyvä ratkaisu ongelmaan vain, jos sinulla on tarpeeksi tietoa ja ohjelmointikokemusta. Maksettujen Shopify-mallien valitseminen saattaa myös olla hyvä tapa. Teemakokoelma sisältää noin 60 asettelua, jotka maksavat sinulle noin 190 dollaria.

Shopify-teemat Shopify-teemat

Toisaalta WordPressillä on tuhansia ilmaisia ​​teemoja, jotka liittyvät verkkokauppaan. Vaikka ilmaiset teemat näyttävät melko samalta, voit myös valita premium-malleja, jotka maksavat 29–300 dollaria tyypistä, rakenteesta tai verkkosivustosta riippuen.

WooCommerce-teemat WooCommerce-teemat

Shopify vs. WooCommerce: Molemmissa tapauksissa mallit ovat mobiiliystävällisiä ja ne toimivat sujuvasti erityyppisissä mobiililaitteissa. Tärkein ero on, että Shopify-mallit ovat käyttövalmiita eivätkä vaadi asetuksia tai asennusta, kun taas WP-teemojen asennus ja hienosäätö voivat viedä enemmän aikaa..

4. Asiakastuki

Asiakastuen tilanne on aivan erilainen. Vaikka Shopififilla on osoittautunut välittävä ja kokenut tukitiimi käytettävissä ympäri vuorokauden, WooCommerce ei tarjoa asiakaspalvelua tavalla, jolla olemme tottuneet..

Jos käytät Shopifea ja sinulla on kiireellisiä ongelmia ratkaistaksesi, voit käyttää:

 • Live Chat.
 • Puhelin.

Tukitiimi väittää olevansa käytettävissä ympäri vuorokauden. Samanaikaisesti alustalla on oma tietokanta, jossa on artikkeleita, oppaita ja oppaita, jotka kattavat kaikki tärkeimmät näkökohdat aloittamiselle, digitaalikaupan asettamiselle tai käyttöönotolle.

Koska WooCommerce on periaatteessa ilmainen laajennus, mikä ei tarkoita tukea ilmaisille asiakkaille. Maksetut tilaajat voivat kuitenkin luottaa asiakastukeen, joka on saatavana perinteisen lippujärjestelmän kautta. Jos et halua maksaa yli, voit käydä vapaasti lukuisissa WordPress-foorumeissa ja löytää vastauksen sieltä. Lisäksi voit luoda ilmaisen tilin WooCommerce.com-sivustossa ja ottaa yhteyttä kehittäjiin löytääksesi ratkaisun.

Shopify vs. WooCommerce: Shopify voittaa tämän kierroksen ympäri vuorokauden toimivan tukitiimin ansiosta, joka on saatavana useiden kanavien kautta. WooCommerce-käyttäjiä ei tuskin kuitenkaan jätetä luopumaan monien keskustelujen ja Webissä olevien WordPress-foorumien ansiosta.

5. Hinnoittelupolitiikka

Hinta on aina tärkeä erityisesti kaupan suhteen. Vaikka WooCommerce on alun perin ilmainen laajennus, jossa on pieni joukko perusominaisuuksia, aloittaaksesi myynnin verkossa. Käyttäjät saattavat tarvita laajennuksia ja lisäominaisuuksia jossain vaiheessa, etenkin liiketoiminnan kasvattamisen yhteydessä.

Täällä Shopify-kiinteät suunnitelmat saattavat olla parempi ratkaisu. Emme katso, että Lite-suunnitelma maksaa 9 dollaria kuukaudessa, koska se ei viittaa verkkokaupan tarpeisiin. Täysin toimivan digitaalikaupan pakkausten viitehinta alkaen 29 dollaria kuukaudessa. Sen mukana tulee perustoiminnot, jotka riittävät pienelle tai keskisuurelle verkkokaupalle. Loput suunnitelmat ovat seuraavat:

Shopify-hinnoittelu Shopify-hinnoittelu

 • Shopify$ 79 / kuukausi rajattomille tuotteille, yksityiskohtaiset raportit, myynninedistämis- ja markkinointivaihtoehdot.
 • Advanced Shopify$ 299 / kk verkkoprojektien kasvattamiseen ja skaalaamiseen.

Katso kaikki Shopify-suunnitelmat

Jos verrataan WooCommerce-palvelun käyttöön mahdollisesti liittyviin lisäkustannuksiin, Shopify saattaa näyttää kustannustehokkaammalta ratkaisulta. Oletetaan, että haluat luoda ammattimaisen WordPress-verkkokaupan. Tarvitset verkkotunnus ja a asianmukainen isännöinti joka maksaa sinulle noin 10–60 dollaria vuodessa. Tarvitset myös ammattiteeman, joka tukee WooCommercea. Paras veto on valita Premium-mallit, joiden hinta on noin 30–50 dollaria.

Kuten olemme aiemmin todenneet, saatat tarvita laajennuksia perusominaisuuksiin. Heille maksetaan myös. Esimerkiksi integraatioverolaskentajärjestelmä, kuten TaxJar tai WooCommerce Bookings, tapaamisten ajoittamiseen, maksaa sinulle noin 50 dollaria enemmän. Seurauksena on, että täysin muokattava WP-digitaalikauppa, jossa on parannettu WooCommerce-tuki, maksaa sinulle noin 100–120 dollaria..

Shopify vs. WooCommerce: Shopififin kanssa asiat ovat helpompia. Maksat vain kerran tarpeitasi vastaavasta suunnitelmasta ja saat täyden pääsyn kaikkiin verkkokaupan ominaisuuksiin. WooCommerce -tilanne on hiukan monimutkaisempi. Vaikka laajennus on ilmainen, se vaatii ylimääräisiä kustannuksia, jotta se hyödynnetään kaikkia.

johtopäätös

Shopify ja WooCommerce palvelevat digitaalikauppasi tavoitetta täydellisesti. Ne ovat osoittautuneet parhaimmista alustoista, joiden kanssa on mahdollista käsitellä aina, kun haluat aloittaa myynnin verkossa. Yhden valinta riippuu pääasiassa CMS-asetuksista riippumatta siitä, oletko omistautunut WordPress-fani vai etsitkö all-in-one-verkkosivustojen rakennussarjaa.

ShopifyShopify on helpompi aloittaa. Siinä on alun perin täydellinen sarja ominaisuuksia, joita saatat tarvita. Samanaikaisesti se on “kaikki yhdessä” -paketti, joka sisältää hallitun isäntä- ja verkkotunnusratkaisun, ilmaiset ja maksetut mallit, yksinkertaisen tuotehallintajärjestelmän, AR-pohjaiset tekniikat ja lisäominaisuudet online-liiketoiminnan kasvattamiseksi.. ShopifyShopify on helpompi aloittaa. Siinä on alun perin täydellinen sarja ominaisuuksia, joita saatat tarvita. Samanaikaisesti se on “kaikki yhdessä” -paketti, joka sisältää hallitun isäntä- ja verkkotunnusratkaisun, ilmaiset ja maksetut mallit, yksinkertaisen tuotehallintajärjestelmän, AR-pohjaiset tekniikat ja lisäominaisuudet online-liiketoiminnan kasvattamiseksi..

WooCommerceWooCommerce on osa WordPress CMS: ää, mikä tarkoittaa joitain vaikeuksia asennusprosessin aikana sekä erillistä verkkotunnuksen ja isännöinnin hallintaa. Plugin on erittäin helppo käyttää. Se tuo kaiken verkkokaupan tarpeisiin tarvittavan tyhjästä. Se voi kuitenkin vaatia lisäkustannuksia laajennuksista ja parannetuista toiminnoista. WooCommerceWooCommerce on osa WordPress CMS: ää, mikä tarkoittaa joitain vaikeuksia asennusprosessin aikana sekä erillistä verkkotunnuksen ja isännöinnin hallintaa. Plugin on erittäin helppo käyttää. Se tuo kaiken verkkokaupan tarpeisiin tarvittavan tyhjästä. Se voi kuitenkin vaatia lisäkustannuksia laajennuksista ja parannetuista toiminnoista.

Sinun on valittava, mitkä ovat, koska molemmat järjestelmät antavat sinun käsitellä verkkokauppasivustojasi helposti. WooCommerce on kuitenkin edelleen laajennus, kun taas Shopify on täysjaksoinen verkkosivustojen rakennusalusta, joka on kehitetty digitaalikauppojen luomiseen, käyttöönottoon ja markkinointiin verkossa..

Yleiskatsaus vertailutaulukko

ShopifyWooCommerce
Helppokäyttöisyys:Shopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerce
Ominaisuudet:Shopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerce
malleja:Shopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerce
Asiakaspalvelu:Shopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerce
hinnoittelu:Shopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerce
Kokonaispistemäärä:Shopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerceShopify vs. WooCommerce

Kokeile Shopify nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map