Silmiinpistävää vastaan ​​Weebly

Silmiinpistävää vastaan ​​Weebly


häkellyttävän ja Weebly sisältyvät suosituimpien verkkosivustojen rakentajien luetteloon eikä turhaan. Nämä järjestelmät erottuvat joukosta toimivuuden, joustavuuden, suunnittelun mukautusvaihtoehtojen, käyttäjäystävällisyyden ja yksinkertaisuuden vuoksi.

Molemmat alustat ovat kysyttyjä miljoonien käyttäjien kanssa ympäri maailmaa, koska niitä käytetään käynnistämään ja hallitsemaan erityyppisiä projekteja – tavallisista aloitussivuista ja verkkokaupoista.

Nopea tilannekuva:

häkellyttävänhäkellyttävän – on monipuolinen DIY-verkkosivustojen rakentaja, jolla on armeija faneja helppokäyttöisyytensä ja suuntautumisensa perusteella eri käyttäjäryhmiin. Palvelu toimii hyvin kaikille web-suunnittelijoille riippumatta heidän asiantuntemustasostaan ​​ja taidoistaan. Järjestelmä toimii erinomaisesti yhden sivun ja vakiosivustojen kehittämisessä, joiden avulla käyttäjät voivat keskittyä tiettyihin yritys- / henkilökohtaisiin tavoitteisiin. häkellyttävän

WeeblyWeebly – on pilvisivustojen rakentaja, joka käynnistettiin alun perin blogistamistarkoituksiin, mutta on keskittynyt vahvasti verkkokauppaan sen jälkeen kun se osti Square. Järjestelmä mahdollistaa houkuttelevien ja toimivien verkkosivustojen aloittamisen ilman yhtä koodausriviä. Sen kätevä vedä ja pudota -editori mahdollistaa täysin varustellun verkkosivuston luomisen ilman yhtä koodausriviä, althout, ja niillä on mahdollisuus edistykselliseen koodien muokkaamiseen kapealla osaaville käyttäjille.. weebly.com

Tänään olemme innostuneita sukeltamaan tarkemmin näihin maailman tunnetuille verkkosivustojen rakentajille. Heillä on paljon yhteistä ja heillä on sama tavoite – auttaa aloittelijoita luomaan sivustoja koodittomalla tavalla. Niiden lähestymistavat web-suunnitteluprosessiin eroavat kuitenkin edelleen jonkin verran. Otetaan nyt selvää, mitä alustoilla tarkalleen on tarjottavana ja mitkä niistä ovat etusijalla kilpailijaan nähden.

1. Helppokäyttöisyys

 • häkellyttävän. Verkkosivun rakentaja vakuuttaa käyttäjät yksinkertaisuudellaan. Oikeastaan ​​tämä on yksi järjestelmän kohokohdista. Hämmästyttävän helppo navigoida ja se ei vaadi teknisiä taitoja ja verkkosivujen suunnittelun taustaa ollenkaan. Järjestelmä tukee online-editointia tarjoamalla täyden WYSIWYG-verkkosivuston suunnittelun ja räätälöinnin kokemuksen.

  Helppokäyttöisyys paljastetaan kaikissa verkkokehitysprosessien vaiheissa – alkaen rekisteröintiprosessista ja aina projektin julkaisuun saakka. Rekisteröityäksesi järjestelmässä, sinun on ensin annettava kirjautumistietosi, eli sähköpostiosoite, salasana ja etunimi.

  Silmiinpistävä toimittaja

  Verkkosivuston rakennustyökalu sisältää intuitiivisen editorin, joka ei vain yksinkertaista verkkosivujen luomis- ja hallintaprosessia, vaan myös tekee siitä houkuttelevan ja hauskaa kaikille. Heti kun pääset kojelautaan, editointijärjestelmä tarjoaa sinulle nopean kierroksen ilmoittaaksesi sen työskentelyn vivahteista.

  Kaiken kaikkiaan verkkosivuston luominen järjestelmällä vie noin tunnin. Huomiota herättävät verkkosivustot koostuvat osioista, ja sinun on muokata mitä tahansa niistä luodaksesi oman projektisi asettelun. Mikä tärkeintä, sinun ei tarvitse olla verkkosivujen suunnittelun asiantuntija selviytymään tehtävästä yksin. Jos sinulla on edelleen HTML / CSS-taitoja, se on sinulle bonus, kun voit päivittää Pro Planiin tehdäksesi tarvittavat muokkaukset verkkosivustosi alatunnisteeseen / otsikkoon.

 • Weebly. Järjestelmä on melko ymmärrettävä kaikille. Sillä on enemmän ominaisuuksia ja työkaluja tarjolla verrattuna Upeasti, mutta se on myös melko tyylikäs ja virtaviivainen. Sen mukana tulee yksityiskohtainen aloitusopas, joka paljastaa palvelun käytön perusteet ja yksinkertaistaa web-suunnitteluprosessia yleensä.

  Weeblyn toimittaja on myös intuitiivinen, yksinkertainen, selkeä, hyvin suunniteltu ja loogisesti rakennettu. Hallintapaneeli antaa nopean pääsyn kaikkiin tarvittaviin tietoihin ja vaihtoehtoihin, joita saatat tarvita verkkosivustojen rakentamisen aloittamiseksi. Et kohtaa ongelmia, kun tavoitat järjestelmän työkalusarjan, vaikka olet aloittelija. Suunnitteletko integroidaksesi kuvagalleriat, kartat, diaesitykset, tuotemainokset, mediasoittimet tai muut ominaisuudet, Weebly antaa sinulle vihjeen siitä, miten se tehdään mahdollisimman mukavasti ja helposti.

  Weebly-verkkosivustoeditori

  Muista kuitenkin, että verkkosivuston rakennustyökalun toimittajalla ei ole kumoa / Tee uudelleen-painikkeita, jotka antavat mahdollisuuden peruuttaa tekemäsi muokkaukset. Siten edellisen verkkosivuston version palauttaminen on mahdotonta. Sinun on tehtävä verkkosivustojen muokkauksia viisaasti, jotta niitä ei suunnitella myöhemmin uudelleen.

  Weeblyssä on vedä ja pudota -editori, jonka avulla voit valita ja sijoittaa tärkeimmät verkkosivustoelementit tarpeen mukaan. Se käyttää myös ”laatikkotilaa” verkkosivuston sisällön asianmukaiseen järjestämiseen. Mallin mukaan kaikki verkkosivuston sisältö jakaantuu temaattisiin säiliöihin, kun ne vedetään verkkosivulle. Tämän avulla voit helposti järjestää sen sivulle ja siirtää käytettävissä olevan sisällön jopa mallista toiselle, jos tällainen tarve on. Tämä on varsin kätevä ja kätevä kaikille.

Silmiinpistävää vastaan ​​Weebly. Molemmilla alustoilla on kätevät kojetaulut, joissa voit määrittää tilisi tärkeimmät asetukset, ja intuitiiviset toimittajat, joiden avulla voit suunnitella sivustosi WYSIWYG-muokkausympäristössä. Weeblyn etuna on, että se tukee vedä ja pudota -toiminto, kun taas Erinomaisesti uusia elementtejä lisätään sivulle osoittamalla ja napsauttamalla.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • häkellyttävän. Heti perustamisensa jälkeen verkkosivustojen rakentaja keskittyi pääasiassa yhden sivun verkkosivustojen kehittämiseen. Ajan myötä järjestelmän ominaisuusjoukko ja toiminnallisuus laajenivat, jotta siitä tuli alusta, jota käytetään nyt kaikenlaisten projektien käynnistämiseen ja hallintaan.

  Huomiota herättävät blogin ja verkkokaupan moottorit, jotka toteutetaan mahdollisuuden avulla integroida Simple Blog- ja Simple Store -ominaisuudet projektiisi, jos aiot perustaa blogin tai verkkokaupan. Jos päätät lisätä blogin verkkosivustoosi, voit lähettää ja päivittää artikkeleita, linkittää muihin blogin viesteihin ja sosiaalitileihin, ottaa käyttöön käyttäjän kommenttiominaisuuden, lisätä mediatiedostoja (videot, kuvat, CTA – painikkeet, lainaukset, sosiaalisen kirjanmerkin elementit jne.).

  Huomiota herättävä

  Verkkokaupan toiminnallisuuden suhteen verkkosivustojen rakentaja sallii verkkokaupan lisäämisen verkkosivustollesi aktivoimalla ja hallitsemalla vastaavaa osaa. Näin voit käynnistää verkkokaupan, ladata ja mukauttaa tuotteita, muokata verkkosivustojen tyyliä, määrittää maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Maksuvaihtoehtoihin sisältyy Stripe ja PayPal. Rakennuksen Tila-hallintataululla voit seurata varastosi, tilauksesi ja muut prosessit. Sen avulla voit viedä tilaustiedot CSV-tiedostoon kirjanpidon helpottamiseksi.

  Toinen verkkosivustojen rakentajan kohokohta on sen integroitu App Market, josta käyttäjät voivat löytää erilaisia ​​laajennuksia lisätäkseen toimintoja sivustoonsa. Siellä on yritys-, sosiaalinen, verkkokauppa, asiakirjoihin liittyvät ja muut sovellukset. Pro-käyttäjät voivat upottaa mitä tahansa HTML / CSS / JavaScriptiä suoraan sivustoonsa.

  Järjestelmä tunnetaan myös sen matkapuhelinkeskeisen suunnittelun ansiosta. Voit siirtyä työpöydältä tabletti- tai mobiilinäkymään millä tahansa Web-kehitysprosessin vaiheella nähdäksesi tulos toiminnassa.

  Markkinointivaihtoehtojen suhteen Strikinglyllä on myös paljon tarjottavaa. Sen mukana tulee huippuluokan sähköpostimarkkinointityökalu, joka on saatavana vain Pro-suunnitelman käyttäjille ja tarjoaa mahdollisuuden integroitua MailChimp-järjestelmään. Lisäksi erityisiä verkkosivustokenttiä varten on mahdollista lisätä käyttäjälomakkeita ja yhteystietoja. Tämän avulla käyttäjät voivat ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa.

 • Weebly. Yksi vanhimmista sivuston rakentajista (perustettu vuonna 2006), Weeblyllä on vaikuttava ominaisuusjoukko. Kehittyneen blogin ja verkkokaupan lisäksi, joka sisältää mobiilikaupan, rakentaja tukee jäsenyyttä ja useita avustajia. Weeblyn avulla voit luoda monisivuisia verkkosivustoja. Se on monipuolinen sivustojen rakentaja, jota käytetään pääasiassa blogien, portfolioiden, verkkokauppojen ja yritysverkkosivustojen luomiseen.

  Vaikka Weebly on rakennettu bloggaustarkoituksia ajatellen, sillä on nyt tehokas verkkokaupan painopiste, joka mahdollistaa täysin varustellun verkkokaupan luomisen, jotka eroavat toisistaan ​​toiminnallisuuksiltaan ja kapealla erikoistumiseltaan. Järjestelmä on täynnä yrityskohtaisia ​​ominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan verkkokaupan suorituskykyä. Järjestelmässä on integroitu ostoskori, tuotteiden lähettämis- ja hallintavaihtoehdot, kätevä hakusuodatin, useita asetuksia yksinoikeudelle, fyysisiä / digitaalisia tuotteita, käsintehtyjä tuotteita, lisäpalveluita jne..

  Weebly-verkkokauppa

  Verkkokaupan ominaisuuden lisäksi Weebly mahdollistaa myös blogin perustamisen ja hallinnan hyödyntämällä kätevää vedä ja pudota -editoria. Itse asiassa koko blogin luomisprosessi ei vie sitä pidempään kuin muutama minuutti, kun taas sen hallintaprosessi riippuu verkkosivuston koosta ja monimutkaisuudesta. Voit siis lisätä ja päivittää blogin viestejä, ajoittaa niiden julkaisuajan, valita sosiaalisen median jakamisvaihtoehtoja, ottaa käyttöön kommentointijärjestelmiä, täyttää sisällönkuvauskentät eri viesteille, lisätä alatunnisteita ja otsikot jne. On myös kokoelma ilmaisia ​​blogimallipohjia voit selata valitaksesi blogin erikoistumiseesi sopivan.

  Weebly-markkinointityökalut ovat myös huomion arvoisia. Siten verkkosivustojen rakentaja myöntää pääsyn edistyneeseen Promote-työkaluun, joka toimitetaan joukolla valmiiksi suunniteltuja malleja erityyppisille sähköposteille, tilastojen seurantatyökaluja, sähköpostin vedä ja pudota -rakentajaa, teknisen tuen työkaluja ja paljon muuta..

  Verkkosivun rakentaja erottuu myös joukosta videoiden isännöintivaihtoehtojen, edistyneen kuvankäsittelyohjelman, lomakekehittäjän, laajan sovelluskeskuksen, jossa on useita ilmaisia ​​ja maksettuja widgettejä ja lisäosia, jotka voidaan integroida ja aktivoida vain yhdellä napsautuksella.

Silmiinpistävää vastaan ​​Weebly. Kaiken kaikkiaan Weebly on täällä selvä voittaja. Siitä huolimatta, että silmiinpistävä tekee upean vaikutelman ja tarjoaa runsaasti upeita ominaisuuksia, jotka tekevät useimmista verkkosivustoista. Mutta silti se ei voi kilpailla Weeblyn kanssa, mikä mahdollistaa syvemmän räätälöinnin ja tehokkaan verkkokaupan integroinnin. Molemmat sivuston rakentajat tarjoavat ilmaisia ​​mobiilisovelluksia, joiden avulla käyttäjät voivat hallita sivustojaan tien päällä.

3. Suunnittelu

Suunnitteluvertailutaulukko

häkellyttävänWeebly
Teemojen lukumäärä:2955
Muokatut teemat:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Teemat Hinta:VapaaVapaa
Visuaalinen toimittaja:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Teeman vaihto:✘ EI&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:✘ EI&# X2714; JOO
 • häkellyttävän. Verkkosivuston rakentajalla on kokoelma moderneja ja puhtaita reagoivia malleja. Ne ovat 100-prosenttisesti muokattavissa, ja voit tällä hetkellä valita 29 teemasta, joissa on valmis sisältö. Voit jättää sen sellaisenaan tai korvata omilla tiedoilla. Suunnittelu on jaoteltu kätevästi luokkiin aiheiden perusteella, joihin he viittaavat. Näitä ovat yritystoiminta, henkilökohtainen toiminta, käynnistys, portfolio, myymälä ja blogi. Ammattikäyttäjät voivat lisätä vain mobiililaitteille -ominaisuuksia (soita napsauttamalla, napsauta tekstiin jne.).

  Yksi verkkosivustojen rakentajan kiistatta kohokohta on Template Switcher -työkalu, jonka avulla on mahdollista tutkia ja testata kaikkia kiinnostavia aiheita ilman rajoituksia ja sisällön menettämistä. Itse asiassa voit vaihtaa mallien välillä niin monta kertaa kuin tarvitset, kunnes löydät mallin, joka parhaiten vastaa verkkosivustosi erikoistumista. Toinen suuri etu on Esikatselu-vaihtoehdon saatavuus, jonka avulla voit nähdä, miten projekti näyttää julkaisun jälkeen. Jos on jotain, joka vaatii muokkaamista, voit tehdä sen ennen verkkosivustosi asettamista saataville verkossa.

  Silmiinpistävästi mallit

  Vaikka, ehdottomasti, ei vaadi koodaustaitojen käyttöä, voit silti lisätä mukautetun HTML-koodin verkkosivustosi alatunnisteeseen tai otsikkoon, jos osaat tehdä sen. Tämä ominaisuus on kuitenkin saatavana vain Pro Plan -käyttäjille. Alkuperäistä CSS-koodia ei puolestaan ​​voida muokata ollenkaan. Siten Strikingly ei jätä paljon tilaa suunnittelun mukauttamiseen, mutta antaa sen kuitenkin antaa verkkosivustollesi henkilökohtaisen ilmeen.

 • Weebly. Verkkosivuston valmistajan mallikokoelma on paljon laajempi verrattuna Rauhallisesti. Lisäksi palvelun kehittäjät päivittävät sitä säännöllisesti. Nykyään se kohtaa yli 55 mallia, jotka ovat oletuksen mukaan reagoivia ja joita voidaan muokata tarpeitasi vastaavasti.

  Valittavana on kolme mallinvalintavaihtoehtoa. Ensimmäinen on valita valmis teema. Toinen on valita yhden kolmannen osapuolen asiantuntijan kehittämä malli. Viimeinen (ja suosituin) -vaihtoehtona on valita ja mukauttaa sitten yksi järjestelmän kokoelmaan kuuluvista malleista. Tämä ratkaisu mahdollistaa henkilökohtaisimpien teemojen luomisen, koska verkkosivuston valmistajalla on sekä WYSIWYG- että HTML / CSS-muokkausvaihtoehdot.

  Weebly Blogiviestieditori

  Hyvä uutinen on, että Weebly-teemat ovat vaihdettavissa ja voit tarvittaessa vaihtaa toiseen malliin pelkäämättä kadottaa aiemmin lähetettyä sisältöä.

Silmiinpistävää vastaan ​​Weebly. Vaikka hämmästyttävän mallien räätälöintivaihtoehdot ovat jonkin verran rajoitetut, Weebly antaa luovan vapauden ja useita suunnittelun muokkausmahdollisuuksia. Weebly-mallistokokoelma on myös laajempi, ja on olemassa vaihtoehto, joka sallii koodin muokkaamisen antaa projektille henkilökohtaisen suunnittelun. Se tekee Weeblystä voittajan suunnittelun räätälöinnissä.

4. Asiakastuki

 • häkellyttävän. Silmiinpistävästi on laaja tietokanta aloittelijoille tarkoitettujen video-ohjeiden ja järjestelmiin liittyvien tietojen kanssa. Ohjauspaneelissa on myös tarpeeksi kehotuksia. Alusta tarjoaa lisäksi kätevän Pre-Public-tarkistusluettelon, jonka avulla voit tarkistaa pakolliset vaiheet valmisprojektin aloittamiseksi ja julkaisemiseksi. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen ensimmäistä kertaa tilaajille.

  Silmiinpistävästi on kehittynyt yhteisöosasto, joka sisältää Idea-foorumin, Blogin ja Keskustelu kaupungeista -osiossa, jotka auttavat sinua saamaan kaiken hyödyn järjestelmän etsintävaihtoehdoista. Viimeinkin jokaisella käyttäjällä on mahdollisuus ottaa yhteyttä tukitiimeihin sähköpostitse tai live-chatissa, joka on käytettävissä 24/7.

 • Weebly. Weeblyllä on valtava ohjekeskus, jossa on monia videotunteja, ohjeartikkeleita, live-keskusteluja ja puhelintukea. Voit lähettää pyynnön myös sähköpostitse. Kun saavut ohjauspaneelin, saat vaikuttuneesi näkemään useita kehotuksia ja ponnahdusikkunoita, jotka yksinkertaistavat järjestelmän etsintäprosessia.

Silmiinpistävää vastaan ​​Weebly. Molemmat verkkosivujen rakentajat tarjoavat edistyneitä asiakastukivaihtoehtoja, joiden avulla on mahdollista aloittaa, hallita ja edistää heidän kanssaan rakennettuja projekteja. Minkälaisia ​​ongelmia kohtaatkin, työskennellessäsi alustoilla voit valita useista tukipalveluista löytääksesi vastauksia kysymyksiisi.

5. Hinnoittelupolitiikka

 • häkellyttävän. Silmiinpistävää on Freemium-verkkopalvelu. Voit julkaista niin monta sivustoa, jossa on ilmaisia ​​ominaisuuksia kuin haluat. Edistyneelle räätälöinnille on kolme maksettua pakettia, nimittäin Limited-, Pro- ja VIP-suunnitelmat. Järjestelmä mahdollistaa näiden tilaamisten ilmaisen testaamisen 14 päivän kokeilujakson aikana varmistaakseen, vastaavatko niiden ominaisuudet tarpeitasi ja verkkosuunnitteluvaatimuksiasi vai eivät. Suunnitelmien kustannukset ovat vastaavasti 12 dollaria kuukaudessa, 20 dollaria kuukaudessa ja 48 dollaria kuukaudessa.

  Silmiinpistävän hinnoittelu

  Muuten, voit maksaa palvelun käytöstä kokonaan vuoden tai 2, 5 ja 10 vuoden ajalta. Mitä laajempi kesto on, sitä enemmän rahaa voit säästää pitkällä aikavälillä. Lisäksi sinulle tarjotaan verkkotunnuksen ostaminen hintaan 24,95 vuodessa tai mukautetun sähköpostin sisältävä verkkotunnus. Jälkimmäinen maksaa sinulle 25 dollaria / vuosi.

 • Weebly. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden valita kahden tyyppisen tilauksen välillä – tavanomaisille verkkosivustoille ja verkkokaupoille. Jos sinulla on aikomus aloittaa tavallinen projekti, sinulla on mahdollisuus valita ilmainen, Connect-, Starter-, Pro- ja Business-tilaukset. Niiden kustannukset ovat 0, 4, 8, 12 ja 25 dollaria kuukaudessa vastaavasti, jos suoritat kertaluonteisen maksun. Haluatko avata ja hallita täysin varustellun verkkokaupan? Sitten sinulla on mahdollisuus valita edistynyt suorituskykysuunnitelma, joka on erityisesti suuntautunut jälleenmyyjien tarpeisiin ja jonka avulla voit perustaa laaja-alaisen verkkokaupan. Tilauksen hinta on 38 dollaria kuukaudessa.

  Weebly hinnoittelu

häkellyttävänWeebly
Hinnoitteluvaihtoehdot:&# 10004; Rajoitettu ($ 12 / kk);
&# 10004; Pro ($ 20 / mo);
VIP ($ 48 / mo);
&# 10004; Kytkeä ($ 4 / kk);
&# 10004; Käynnistin ($ 8 / kk);
&# 10004; Pro ($ 12 / kk);
&# 10004; Liiketoiminta ($ 25 / mo);
&# 10004; Esitys ($ 38 / mo).
Ominaisuudet:&# 10004; Rajoittamaton kaistanleveys;
&# 10004; Upota HTML-koodi;
&# 10004; Rajoittamaton ilmainen sivustot;
&# 10004; verkkokaupan ratkaisu.
&# 10004; SSL-suojaus;
&# 10004; Sisäänrakennettu ostoskori;
&# 10004; SEO-työkalut;
&# 10004; Live-tuki;
&# 10004; Responsiiviset teemat.

Silmiinpistävää vastaan ​​Weebly. Weeblyn tarjoukset näyttävät houkuttelevammilta ja täällä on enemmän valinnanvapautta. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden valita suunnitelmat vakio- ja verkkokauppasivustoille. Tilaamassa on viisi maksettua tilausta, ja jokaisella niistä on arvokkaat ehdot. Silmiinpistävän hinnoittelupolitiikka on myös maltillinen, mutta sillä on vähemmän tilauksia kilpailijaan nähden.

Bottom Line

Silmiinpistävästi ja Weebly ovat niitä verkkosivustojen rakentajia, jotka sijoittuvat parhaiden verkkorakennustyökalujen luetteloon. Molemmat ovat ominaisuuksilla varustettuja, ja niitä molempia voidaan käyttää käynnistämään ja sitten tehokkaasti hallitsemaan laatuprojekteja.

häkellyttävänhäkellyttävän – on verkkosivustojen rakentaja, joka tunnetaan helppokäyttöisyydestään, intuitiivisesta luonteestaan, reagoivasta verkkosivujen suunnittelusta ja edullisuudesta. Järjestelmää voidaan käyttää henkilökohtaisten ja yritysprojektien käynnistämiseen, ja se on myös loistava valinta aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille. häkellyttävän

WeeblyWeebly – on tunnettu DIY-verkkosivustojen rakentaja, jota on helppo tutkia ja käyttää, mutta se tarjoaa erottuvat ominaisuudet, joita tarvitaan laadukkaan projektin aloittamiseen ja hallintaan. Verkkosivun rakentaja toimittaa kokoelman reagoivia mukautettavia malleja, tehokkaan verkkokaupan moottorin ja maltilliset hinnasuunnitelmat vastaamaan monipuolisiin tarpeisiin. weebly.com

Joten mitä palvelua voidaan pitää parempana valintana? Kaikkien testien jälkeen olemme päätyneet seuraavaan johtopäätökseen: jokaisella järjestelmällä on jotain erityistä tarjottavaa käyttäjille. Vaikka Strikingly toimii paremmin aloittelijoille rajoitettujen suunnittelun räätälöintivaihtoehtojen vuoksi, Weebly on loistava ratkaisu kaikille käyttäjäryhmille. Verkkosivun rakentaja on ominaisuuksilla kuormitettu, käyttäjäystävällinen ja joustava, mikä tekee siitä pitkällä tähtäimellä edullisemman ratkaisun.

Silmiinpistävästi vs. Weebly: vertailutaulukko

häkellyttävänWeebly
1. Helppous8/109/10
2. Ominaisuudet8/109/10
3. Suunnittelu8/109/10
4. Tuki9/1010/10
5. Hinnoittelu9/1010/10
Yleensä ottaen:8,4 / 109,4 / 10
Kokeile nyt Kokeile nyt
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map