Silmiinpistävästi vs. ruutu: Mikä on parempi?

Silmiinpistävää vs. ruudun tila


Silmiinpistävästi ja Squarespace ovat tunnettuja DIY-verkkosivustojen rakentajia, jotka ansaitsevat erityisen huomion toiminnallisuudestaan, laajasta muokattavuudesta ja kohtuuhintaisuudesta johtuen. Järjestelmät toimivat yhtä hyvin aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille, ja tarjoavat laajan valikoiman työkaluja ja ominaisuuksia kaikenlaisten projektien suorittamiseen.

Voit valita minkä tahansa näistä verkkosivustojen rakentajista, jos sinun on aloitettava laadukas projekti ilman erityisiä koodaustaitoja tai verkkosivujen suunnittelukokemusta. Nämä monipuoliset alustat toimivat erinomaisesti blogien, salkkujen, yrityssivustojen, aloitussivujen ja muun tyyppisten projektien kehittämisessä. Jokaisella niistä on kuitenkin integroitu toiminnallisuus, hinnoittelupolitiikka ja suunnittelun mukautusvaihtoehdot, jotka vetoavat tiettyyn käyttäjäryhmään. Tämä saa käyttäjät usein epäröimään oikea verkkorakennustyökalu joka toimii parhaiten heidän verkkorakennustehtävissään.

Verkkosivustojen rakentajien vertailukaavio

häkellyttävänWix
Pisteet:
Perustettu:20122003
Verkkosivusto:https://www.strikingly.com/https://www.squarespace.com/
Paras:Yrityssivustot, pienet verkkokaupat, salkut, blogitBlogit, pienyrityssivustot, ammattimaiset salkut, verkkokaupat
helppous:HelppoKeskiverto
Mallit:Rajoitettu valikoima ilmaisia ​​reagoivia mallejaKymmeniä ilmaisia ​​reagoivia malleja
Tekninen tuki:Tehokas tietopohja, ennakkojulkaisulista, ideafoorumi, 24/7 -keskustelu24/7 Live Chat, sähköpostituki, yhteisöfoorumi, lippujärjestelmä, UKK-osio
blogging:Sisäänrakennettu blogikoneIntegroitu blogialusta
SEO-vaihtoehdot:Laaja SEO-vaihtoehtoAdvanced SEO -parametrit
hinnoittelu:Ilmaiseksi 49 dollaria kuukaudessaAlkaa 12 dollaria kuukaudessa
Lisätietoja:Silmiinpistävä katsaus →Ruututilakatsaus →

Silmiinpistävästi ja Squarespace ovat nykyaikaisen web-suunnittelurajoituksen arvoisia edustajia, mutta jokaisella heistä on jotain erityistä tarjottavaa. Joten mikä heistä on vertailun voittaja? Mikä palvelu voi antaa sinulle parhaat tulokset sijoitettuun rahaan ja tarvittaviin ponnisteluihin nähden? Otetaan nyt selvää. Onneksi se on melko helppoa, koska kaksi sivuston rakentajaa ovat hyvin erilaisia

Silmiinpistävästi vs. neliötila: Yleiskatsaus

Silmiinpistävästi vs. neliötila: Yleiskatsaus

häkellyttävän on monipuolinen pilvipalvelusivustojen rakentaja, joka on saanut maailmanlaajuista tunnustusta yksinkertaisuutensa vuoksi, joka ei vaaranna joustavuutta ja toimivuutta. Järjestelmä on mukava valinta kaikille käyttäjille, riippumatta heidän verkkosuunnittelun asiantuntemuksesta ja taitotasosta. Voit käyttää alustaa aloittamaan vakio- ja yhden sivun projektit sekä monimutkaiset yritys- / henkilökohtaiset verkkosivustot.

Verkkosivun rakentaja tunnetaan poikkeuksellisesta yksinkertaisuudestaan, joka ei vaaranna mukavuutta ja toimivuutta. Intuitiivisen ja koodittoman käyttöliittymän ansiosta kaikki voivat hallita järjestelmän mahdollisimman nopeasti ja ilman erityisiä taitoja. Samanaikaisesti on mahdollista lisätä vaadittu HTML / CSS-koodi.

Silmiinpistävä toimittaja

Verkkosivun rakentaja tarjoaa yksinkertaisen ja nopean rekisteröintiprosessin, ja se on myös melko helppo navigoida jopa niille käyttäjille, jotka eivät ole aiemmin tehneet niin. Alusta tukee sisäisen sisällön muokkaamista, mikä varmistaa äärimmäisen WYSIWYG-verkkosivujen suunnittelukokemuksen. Tämä on toinen verkkosivustojen rakentajan kohokohta.

Silmiinpistävää luotiin aloittelijoiden tarpeita silmällä pitäen, mikä selittää sen yksinkertaisen suunnittelun räätälöintimenetelmän. Ainoa verkkosivustojen kehittämisprosessi ei vie sitä pidempään kuin pari tuntia, mutta lopullinen aika riippuu silti työskentelemäsi projektin tyypistä ja monimutkaisuudesta..

Squarespace on nyt käynnissä seitsemännessä versiossa, joka on paljon intuitiivisempi kuin edeltäjänsä. Siitä huolimatta sillä on silti pieni oppimiskäyrä, mikä merkitsee tarvetta investoida vaivaa ja aikaa järjestelmän etsintään.

Ruututila on melko monimutkainen alusta, etenkin niille käyttäjille, joilla ei ole aiemmin ollut kokemusta web-suunnittelusta. Järjestelmässä on kuitenkin loogisesti rakennettu ja melko intuitiivinen käyttöliittymä, jonka minimalistinen suunnittelu tekee järjestelmän etsimisprosessista ja käytöstä jonkin verran yksinkertaisempaa aloittelijoille.

Ruututila-editori

Verkkosivuston rakentaja tukee sisäistä muokkaustapaa, joka poistaa tarpeen vaihtaa sivustonhallinnan ja esikatselutilan välillä. Mitä tahansa tekemäsi muokkaukset tekevät, ne näkyvät väistämättä näytöllä, jotta voit nähdä tuloksen ja korjata virheet ajoissa. Luotuasi verkkosivuston suunnittelua sinun ei pitäisi huolehtia projektin varmuuskopion tallentamisesta nimellä kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti.

Tällä ominaisuudella on kuitenkin yksi haitta – kyvyttömyys tarkastella verkkosivuston lopullista versiota ennen julkaisua. Toisin sanoen sinun on palattava suunnittelun muokkaustilaan tarvittavien muokkausten tekemistä varten ja julkaistava projekti uudelleen.

Toinen verkkosivustojen rakentajan kohokohta on tehokas tyylieditori, joka on kätevä ja helppokäyttöinen kaikille. Toimittaja mahdollistaa verkkosivustosi sivujen mukauttamisen, kokeilla siellä käytettävissä olevia esineitä, elementtejä ja osioita. Seurauksena on, että voit luoda monipuolisia verkkosivutyyppejä, mukaan lukien tuotesivut, kansilehti, blogi, galleriat, tapahtuma- ja hakemistosivut jne. Seurauksena on, että saat monitoimisen verkkosivun, joka kattaa koko kirjojen meidän web-rakennustarpeemme.

Silmiinpistävää ja neliö ovat kaksi laadukasta verkkosivustojen rakentajaa, mutta jälkimmäinen voittaa ehdottomasti kilpailijan joustavuuden ja toimivuuden suhteen. Samanaikaisesti Squarespace-tekniikan hallitseminen vie kuitenkin edelleen vaivaa ja aikaa monimutkaisen kojelaudan ja monimutkaisen verkkosivustojen kehitysprosessin ansiosta.

Silmiinpistävästi vs. neliötila: kumpaa on helpompi käyttää?

Silmiinpistävästi vs. neliötila: kumpaa on helpompi käyttää?

häkellyttävän on melko ominaisuuksilla kuormattu alusta, josta on kehittynyt tehokas palvelu sen perustamispäivästä lähtien. Järjestelmää käytetään tällä hetkellä käynnistämään ja hallitsemaan nykyaikaisia ​​henkilökohtaisia ​​ja yritysverkkosivuja, verkkokauppoja, aloitussivuja ja muita projekteja, jotka auttavat käyttäjiä esittämään palvelujaan / tuotteitaan tehokkaasti pienikokoisella ja visuaalisesti vaikuttavalla tavalla.

Sen mukana on edistyksellinen verkkokauppa ja blogimotorit, jotka tekevät mahdolliseksi luoda ja hallita monipuolisia verkkokauppoja ja blogeja. Nämä ominaisuudet toteutetaan mahdollisuuden avulla integroida Simple Store- ja Blog-widgetit.

Kun työskentelet verkkokauppasi kehittämisessä, voit lähettää ja hallita tuotteita, asettaa maksu- ja lähetysparametreja, muokata verkkosivustojen tyyliä, hyväksyä ja hallita tilauksia vastaavassa Tilauspaneelin osiossa. Tässä on myös paikka, jossa voit seurata varastotyökaluja, viedä tilaustietoja CSV-tiedostoihin kirjanpidon yksinkertaistamiseksi, tilauksien käsittelemiseksi ja muiden toimien suorittamiseksi.

Huomiota herättävä verkkokauppa

Jos aiot lisätä blogin verkkosivuillesi, saat pääsyn seuraaviin vaihtoehtoihin: viestien lisääminen, päivittäminen ja julkaiseminen, linkittäminen sosiaalisiin verkostoihin ja muihin blogissasi julkaistuihin viesteihin, kommenttiominaisuuden aktivoiminen, mediatiedostojen lisääminen jne. mediaelementit, jotka pystyt integroimaan, on järkevää mainita CTA-painikkeet, kuvat, videot, sosiaalisen kirjanmerkin elementit ja monet muut.

Integroituneet sovellusmarkkinat ovat toinen huomattava etu. Kun selaat osiota, voit löytää ja valita useita laajennuksia ja widgettejä verkkosivustollesi. Täällä törmäät monipuolisiin sosiaalisiin, yritystoimintaan, asiakirjoihin liittyviin, verkkokauppaan ja muihin sovelluksiin. Jos sinulla on koodaustaidot ja olet tilannut Pro-suunnitelman, voit upottaa HTML / CSS / JavaScriptiä projektiisi antaaksesi siitä lisäsuorituskykyä.

Silmiinpistävää on myös markkinointivaihtoehdot. Sen mukana tulee edistynyt sähköpostimarkkinointityökalu (se on kuitenkin vain Pro Plan -käyttäjien käytettävissä). Työkalu mahdollistaa nopean ja helpon integroinnin MailChimp-sovellukseen. Lisäksi tietyille kentille on mahdollista lisätä käyttäjälomakkeita, yhteystietoja ja muita verkkosivustojen elementtejä. Kaiken kaikkiaan verkkosivustojen rakentaja tarjoaa tarpeeksi työkaluja huomionarvoisen projektin rakentamiseksi.

Vaikka verkkosivustojen rakentaja on melko helppo hallita kaikille, se tarjoaa silti vaikuttavan tietämyksen kaikille järjestelmän käyttäjille. Tämä on erityisen hyödyllistä aloittelijoille, jotka työskentelevät alustan kanssa ensimmäistä kertaa. Kätevä Pre-Public-tarkistuslista auttaa sinua hallitsemaan verkkosivuston suunnitteluprosessin kaikkia vaiheita ennen käyttöönottoa. Lisäksi foorumi antaa pääsyn laajaan yhteisön osioon, sähköpostitukiin ja live-keskusteluun. Täältä löytyy myös teksti- / video-oppaita, vinkkejä ja ohjeita laadukkaiden projektien luomiseen Strikinglyllä.

Squarespace kohdistuu sekä veteraaniverkkokehittäjiin että uusiin käyttäjiin. Se tarjoaa sekä DIY-editointiliittymän että edistyneen kehittäjätilan, jonka avulla käyttäjät voivat muokata syvällisesti monisivuiset verkkosivustot.

Ruututilan ominaisuusjoukko on erittäin rikas. Siinä on tehokkaat blogi- ja verkkokaupan moottorit, mahdollisuus lisätä useita avustajia jne. Järjestelmä tarjoaa myös laajoja tuonti- / vientivaihtoehtoja, jotka sallivat blogin sisällön tuomisen suosituista alustoista, kuten Tumblr, WordPress, Blogger, Posterous ja enemmän. Lisäksi voit tuoda sisältöä muun tyyppisistä verkkosivustoista, mukaan lukien Shopify, BigCartel, SmugMug ja enemmän. Sisällön vienti WordPressiin on myös täällä mahdollista.

Ruututilan verkkokauppa

Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden valita ja integroida monenlaisia ​​widgettejä ja sovelluksia projektiisi. Niihin kuuluvat lisäosat ja widgetit verkkokauppaprojekteihin, kuvagalleriat, ravintolat ja kahvilat, Google Analytics, sosiaalisen median painikkeet jne. Jos olet aktiivinen sosiaalisen verkoston käyttäjä, voit jakaa verkkosivustosi sisältöä suosituissa järjestelmissä, kuten Twitter, Facebook, Linkedin , Dribbble, Behance, Twitch, Yelp ja monet muut. Tämä mahdollistaa verkkosivustojen tehokkaamman ja nopeamman kehittämisen ja mainostamisen.

Squarespace erottuu väkijoukosta Logo Maker -työkalun ja Acuity-ajoituksen ansiosta. Järjestelmän avulla voit suunnitella ja lähettää oman yrityksesi logon lisätäksesi yrityksen suosiota. Voit valita minkä tahansa logotyylin ja säätää tärkeimpiä suunnitteluasetuksia luomalla yksilöllisen logon. Online-kalenterista puhutaan, että verkkosivustojen rakentaja mahdollistaa sen integroimisen verkkosivustoosi, jotta käyttäjät ovat ajan tasalla viimeisimmistä uutisista, tapahtumista, päivityksistä, erikoistarjouksista ja muusta yritykseesi liittyvästä tiedosta.

Ruudun tilan logonvalmistaja

Muita ominaisuuksia, jotka tekevät Squarespace-sivustosta yhden vaikuttavimmista verkkosivujen suunnittelurajojen järjestelmistä, ovat muun muassa Google Mapsin upottaminen, SEO-työkalut, sähköpostimarkkinointi, tiimiyhteistyön mahdollisuus jne. Järjestelmä integroituu myös Unfoldiin, joka on edistynyt tarinankerronnan työkalupakki, joka tekee siitä mahdollista luoda ja julkaista kiinnostavia tarinoita Snapchatille ja sosiaalisille verkostoille.

Järjestelmä tarjoaa käytännöllisiä asiakastukivaihtoehtoja tottuakseen verkkosivustojen rakentajaan ja aloittaaksesi työskentelyn sen kanssa. On mahdollisuus ottaa yhteyttä tukitiimiin 24/7 live-chatin kautta, lähettää sähköpostipyyntöjä, selata ylimääräisiä lähteitä, kuten Tutorial Resurssit tai Yhteisöfoorumia, sisältäen useita videoita, artikkeleita ja usein kysyttyjä kysymyksiä, jotka yksinkertaistavat järjestelmän kanssa työskentelyä. Lisäksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa ympäri napsauttamalla -myyntijärjestelmän, mahdollisuuden osallistua webinaareihin sekä pääsyn ohjekeskukseen useiden ohjeiden ja työpajojen avulla..

Keskeinen ero Silmiinpistävää ja neliö on, että ensimmäinen järjestelmä on täysin varustettu verkkosivustojen rakentaja, jolla on intuitiivinen käyttöliittymä, mikä tekee siitä hyvän aloittelijoille. Squarespace puolestaan ​​on hienostunut CMS, joka jättää paljon tilaa mukauttamiselle ja kasvulle mutta se tarvitsee paljon enemmän kokemusta verkkosivuston mukauttamiseksi oikein. Vielä on sinun valita järjestelmä, joka sopii parhaiten yksilöllisiin verkkosuunnitteluun liittyviin tarpeisiisi ja vaatimuksiin.

Silmiinpistävää vs. neliötila: Suunnittelu ja joustavuus

Silmiinpistävää vs. neliötila: Suunnittelu ja joustavuus

häkellyttävän tarjoaa kokoelman 29 nykyaikaista tuotekeskeistä mallia. Ne ovat vaihdettavissa: kun olet julkaissut verkkosivustosi, voit palata takaisin kirjastoon ja valita toisen teeman.

Hyvä uutinen on, että mallin muuttaminen säilyttää kaikki sivusi tiedot. Jokaisessa Strikingly-mallissa on ‘estä’ sisältörakenne, joten sisältöä on helppo siirtää mallien välillä.

Silmiinpistävää teemoja ovat kaikki reagoivia ja 100% muokattavissa. Käytä mobiililaitteen / tablet-laitteen esikatseluvaihtoehtoa nähdäksesi, kuinka sivustosi näyttää pienemmillä näytöillä. Etsinnän helpottamiseksi ne on jaettu luokkiin aiheiden perusteella, joihin he liittyvät. Joitakin suosituimpia teemoja ovat henkilökohtaiset, liike-, blogi-, myymälä-, portfolio- ja käynnistysmallit. Jos olet Pro Plan -tilaaja, järjestelmä antaa mahdollisuuden lisätä vain mobiililaitteille -ominaisuuksia, kuten napsauttamalla tekstiä, soita napsauttamalla -sovellusta jne..

Huomiota herättävä malli

Verkkosivun rakentaja erottuu joukosta sen korkeatasoisen Template Switcher -työkalun avulla, jonka avulla voit tekstittää ja tutkia kiinnostavia teemoja ilman sisällön menettämistä ja rajoituksia. Kätevä esikatseluominaisuus puolestaan ​​antaa nähdä käynnissä olevan web-suunnitteluprosessin tuloksen ennen kuin päätät julkaista sen. Kooditaitoiset käyttäjät voivat lisätä mukautettuja koodeja verkkosivuston alatunnisteisiin ja otsikoihin, mutta heidän on päivitettävä Pro-suunnitelmaan tehdäksesi niin. CSS-koodin muokkaaminen ei myöskään ole sallittua tässä. Tämä tarkoittaa, että silmiinpistävä ei takaa laajaa suunnittelun mukauttamisvapautta, mutta antaa sinun antaa projektillesi ripauksen mukautusta.

Squarespace mallit sopivat myös kaikkiin näyttökokoihin. Heidän kokoelmansa on suurempi kuin Strikinglyn – täällä on noin neljäkymmentä teemaa, osa luotu yhteistyössä ‘muutaman maailman vaikutusvaltaisimman ihmisen kanssa’. Voit vaihtaa milloin tahansa menettämättä sisältöäsi.

Ruututila-aiheet ovat nykyaikaisia ​​ja ne ovat luonteeltaan reagoivia. Suurimmalla osalla niistä on ainutlaatuisia mobiililaitteita, jotka säädetään automaattisesti näytön tarkkuuteen ja kokoon. Tämä ominaisuus tunnetaan nimellä “mobiili tyyli” -suunnittelu ja se on oletuksena käytössä, kun aloitat mallin mukauttamisen. Jos et kuitenkaan tarvitse tätä ominaisuutta, voit poistaa sen käytöstä milloin tahansa. Voit tarkastella projektisi tapaa mobiililaitteissa aktivoimalla Device View -ominaisuuden verkkosivustosi ohjauspaneelissa..

Järjestelmän toinen suunnitteluun liittyvä kohokohta on sen integroitu Cover Page Builder. Sen avulla voit luoda vaikuttavia kansilehtiä jokaiselle projektille, jolla työskentelet. Upean kansilehden suunnittelu on sinun täyttää se valitsemillasi sisältölohkoilla, lisätä yritystoimintaan liittyvää sisältöä, lisätä mediatiedostoja, muokata verkkosivustoasetuksia jne. Yritystilauksen avulla voit myös muokata verkkosivuja CSS / HTML-muodossa. koodin muokkaaminen saadaksesi todella ainutlaatuisen verkkosivustosuunnittelun.

Suunnittelun räätälöinnin ja joustavuuden suhteen, Ruututila on tässä selvä voittaja. Verkkosivuston rakentajalla on runsaasti asetuksia ja elementtejä, joiden avulla voidaan luoda yksilöllinen verkkosivustosuunnittelu. Se tarjoaa myös enemmän malleja, jotka ovat ammattimaisia ​​ja jotka reagoivat oletuksena. Toisin kuin Squarespace, silmiinpistävän suunnittelun mukautusvaihtoehdot eivät ole niin monipuolisia.

Silmiinpistävästi vs. neliötila: Yleinen hinnoitteluvertailu

Silmiinpistävästi vs. neliötila: Yleinen hinnoitteluvertailu

häkellyttävän hinnoittelupolitiikka on edullinen ja monipuolinen. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden testata järjestelmän toimivuus ja harjoittaa taitojasi ilmaisella suunnitelmalla. Se on käytettävissä rajoittamattoman ajan. Heti kun olet varmistanut, että järjestelmä vastaa tarpeitasi ja haluat aloittaa projektin sen kanssa, voit päivittää yhteen sen maksettuihin tilauksiin. Tällä hetkellä verkkosivustojen rakentaja tarjoaa kolme niistä:

Silmiinpistävää hinnat

 • rajallinen (8 dollaria kuukaudessa) – 2 rajoitettua sivustoa, räätälöity verkkotunnus, 1 Gt levytilaa sivua kohden, 50 Gt: n kuukausittainen kaistanleveys, ilmainen verkkotunnus, rajoittamaton määrä ilmaisia ​​sivustoja, yksinkertainen verkkokauppa (5 tuotetta sivustoa kohti), 24/7 tuki;
 • ammattilainen (16 dollaria kuukaudessa) – mukautettu verkkotunnus, 3 pro-sivustoa, 3 Gt tallennustilaa sivustoa kohti, yksinkertainen myymälä (300 tuotetta sivustoa kohti), rajaton määrä ilmaisia ​​sivustoja, järjestelmämainosbannerin puuttuminen, HTML / CSS / JavaScriptin upottaminen, mukautettu fonttien lataus, rajoittamaton kaistanleveys, silmiinpistävä App Store -käyttö, salasanasuojaus;
 • VIP (49 dollaria kuukaudessa) – yksinkertainen myymälä (500 tuotetta sivustoa kohti), ensisijainen asiakaspalvelu, 10 Gt tallennustilaa sivustoa kohti, uutiskirjeet (2000 kontaktia kuukaudessa), tilinhallinta, englantilainen puhelintuki.

Kaikki upeasti suunnitelmat eroavat toisistaan ​​integroidun toiminnallisuuden, ehtojen ja palveluiden suhteen. Minkä tilauksen haluatkin valita, voit testata sen ominaisuusjoukon ilmaisten kokeilujen aikana, joka kestää 14 päivää. Verkkosivun rakentaja antaa lisäksi mahdollisuuden käyttää säännöllisesti käyttöön otettuja alennuksia, joiden avulla voit säästää paljon. Tämä on mahdollista, jos maksat kertaluonteisen maksun suunnitelmasta, joka kestää 2, 5 tai 10 vuotta. Siinä tapauksessa, että päätät tehdä ostoksesi silmiinpistävän verkkotunnuksen, se maksaa sinulle 24,95 dollaria vuodessa. Liitetyn sähköpostin mukana tulevan verkkotunnuksen kustannukset ovat jonkin verran korkeammat ja ovat 25 dollaria vuodessa.

Squarespace hinnoitteluvaihtoehdot ovat monipuolisempia verrattuna silmiinpistävään. Verkkosivuston rakentaja on kohtuuhintainen, vaikka sillä ei ole ilmaista suunnitelmaa. Sen sijaan se mahdollistaa järjestelmän toimivuuden testaamisen 14 päivän ilmaisen kokeilun aikana. Päivitettäessä maksettuihin suunnitelmiin voit valita tavanomaisille verkkosivustoille tai verkkokaupoille tarkoitetut. Katso nyt luettelo vakiosuunnitelmista:

Ruututilan hinnoittelu

 • henkilökohtainen ($ 12 / kk) – 20 verkkosivua, 3% myyntitapahtumamaksu, ilmainen mukautettu verkkotunnus;
 • liiketoiminta ($ 18 / mo) – rajoittamaton määrä verkkosivuja, 2% myyntitapahtumamaksu, AdWords-hyvitys;
 • perustiedot ($ 26 / mo) – rajoittamaton määrä myytäviä tuotteita, rajoittamaton määrä tallennustilaa ja kaistanleveyttä, integroidut kirjanpitovaihtoehdot;
 • Pitkälle kehittynyt ($ 40 / mo) – etikettien tulostaminen, reaaliaikainen kuljetusyhtiö, hylätty kassan automaattinen palautus.

Kaikissa Squarespace-tilauksissa on ilmainen isäntä ja verkkotunnus. Jos sinulla on jo verkkotunnus, sinulla on mahdollisuus nimetä se Squarespaceen ja säätää tarvittavat asetukset.

Kun vertaamme Strikingly- ja Squarespace -hinnoitteluvaihtoehtoja, meidän on myönnettävä, että jälkimmäinen verkkosivustojen rakentaja on kohtuuhintaisempi.. Vaikka Strikinglyllä on ilmainen suunnitelma, sen hinnoitteluvaihtoehdot ovat vähemmän monipuolisia ja ominaisuuskuormitettuja verrattuna Squarespaceen. Lisäksi Squarespace antaa mahdollisuuden valita tavallisten ja verkkokaupan tilauksien välillä web-suunnittelusi mieltymyksistä riippuen.

Silmiinpistävästi vs. neliötila: kumpi on paras hakukoneoptimoinnille?

Silmiinpistävästi vs. neliötila: kumpi on paras SEO: lle?

häkellyttävän tarjoaa laajoja SEO-vaihtoehtoja. Verkkosivun rakentaja mahdollistaa verkkosivuston SEP-parametrien täyttämisen projektien paremmiksi sijoittamiseksi hakukoneissa. Täytettävistä asetuksista on järkevää kerätä metakoodeja verkkosivustosi kaikille sivuille ja koko projektille. Lisäksi voit valita ja asettaa sopivan verkkosivustokategorian, sopivan faviconin, sosiaalisen jakamisen kuvan verkkosivustollesi ja muita kokoonpanoja, jotka ovat välttämättömiä verkkosivustollesi Hakukoneoptimointi. Aloittelijat arvostavat varmasti mahdollisuutta selata SEO-tarkistuslistaa, jonka avulla on mahdollista tarkistaa, oletko täyttänyt kaikki parametrit oikein ennen projektin aloittamista.

Squarespace SEO-ominaisuudet ovat myös arvokkaalla tasolla. Järjestelmä antaa pääsyn tuotesivujen perusasetuksiin (jos sinulla on verkkokauppa) tai blogin osiot. Toisin kuin silmiinpistävää ja paljon muut tavanomaiset verkkosivustojen rakentajat, Squarespace valitsee automaattisesti tuotteen nimen tai viestin otsikon ja käyttää sitä verkkosivun SEO-otsikkona. Muuten, sitä on mahdotonta muokata manuaalisesti, jos haluat tehdä toisen nimikkeen. Sama koskee verkkosivustosi otsikkoa, joka näkyy myös kaikilla verkkosivujen sivuilla. Verkkosivun rakentajan merkittävä korostus on, että sen avulla voit piilottaa verkkosivun hakukoneiden indeksoinnilta riippumatta siitä, mistä syistä sinun on tehtävä niin. Lisää vain noindex-tunniste samalle verkkosivulle, jonka haluat piilottaa indeksoinnista. Se siitä.

SEO-vaihtoehtojen suhteen Squarespace on myös johtava. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden täyttää kaikki tarvittavat parametrit projektisi oikealle hakukoneoptimoinnille, mutta myös sallia / estää tiettyjen verkkosivujen indeksoinnin. Tämä on ratkaisevan tärkeää vielä rakenteilla oleville hankkeille.

Silmiinpistävästi vs. neliötila: kumpi on parempi pienyritysten verkkosivustoille

Silmiinpistävästi vs. neliötila: kumpi on parempi pienyritysten verkkosivustoille

häkellyttävän toimii melko hyvin pienyritysten verkkosivustojen kehittämisessä. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden muokata ja hallita erilaisia ​​yritysprojekteja web-suunnittelustarpeesi ja erityistarpeidesi suhteen. Alustan laajan integroidun toiminnallisuuden ansiosta kaikki käyttäjät voivat aloittaa yritysprojekteja, ladata / hallita / päivittää sisältöä, lisätä / muokata uusia osioita, yhdistää verkkotunnuksia, mukauttaa suunnittelua jne..

Lisäksi on mahdollista integroida yhteyslomakkeita, medialohkoja, infolaatikoita, sosiaalisen median elementtejä ja muuta sisältöä, mikä edistää pienyrityksen verkkosivustosi parempaa suorituskykyä ja kehitystä. Myös sosiaalisen median tilien yhdistäminen on täällä mahdollista. Voit tehdä sen integroimalla sosiaalisen syötteen osuuden projektiin muokataksesi sitä edelleen verkkosivustosi kehittämistarpeiden mukaisesti.

Verkkosivun rakentajan avulla voit tarkistaa ja analysoida verkkosivustojen tilastoja projektin suorituskykyyn vaikuttavien parametrien hallitsemiseksi. Niihin sisältyy verkkosivustojen kävijöiden lukumäärä, tärkeimmät liikenteen lähteet, käyttäjien lähtöpaikat, usein vieraillut verkkosivut, suosituimmat palvelut ja tuotteet jne. Lisäksi käyttäjät voivat yhdistää SSL-sertifikaatit verkkosivustoilleen varmistaakseen, että ne ovat täysin turvallisia selaamiselle lisäkampanja.

Squarespace on täydellinen valinta pienyrityssivustojen ammatilliseen kehittämiseen. Verkkosivun rakentaja toimittaa laajan valikoiman työkaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla yrittäjät voivat aloittaa ja tehokkaasti edistää projektiaan (ks todellisia esimerkkejä). Järjestelmässä on useita widgettejä ja lisäosia, joiden integrointi voi merkittävästi parantaa yrityksesi verkkosivuston suorituskykyä. Lisäksi on mahdollista käyttää sähköpostimarkkinointityökaluja, sosiaalisen median integraatioita ja tilastoseurannan vaihtoehtoja. Squarespace -sovelluksella voit luoda verkkosivustosi logon, upottaa Google Mapsin, online-kalenterin ja muita välttämättömiä yritystyökaluja.

Sivustojen rakentajan todellinen kohokohta on sen Acuity-aikataulutusalusta. Tämä on online-tapaamisaikataulu, joka on hyödyllinen työkalu yrittäjille, jotka haluavat mainostaa projektiaan. Alusta mahdollistaa myynnin loppuun saattamisen, pitämällä yhteyttä asiakkaisiin aina tarvittaessa.

Kun valitset välillä Silmiinpistävää ja neliö yrityksesi verkkosivustojen kehittämiseen, on ehdottomasti järkevää antaa etusija ruudulle. Verkkosivuston valmistajalla on laaja valikoima työkaluja ja ominaisuuksia, jotka on tarkoitettu yritysprojektien luomiseen ja hallintaan, mukaan lukien useita integroitavia widgettejä, Acuity Scheduling -alusta, Google Maps ja kommenttijärjestelmän upotusvaihtoehto, online-kalenteri ja paljon muuta.

Kumpi on verkkokaupan paras – silmiinpistävää tai Wix?

Kumpi on verkkokaupan paras - silmiinpistävää tai Wix?

häkellyttävän ei voi ylpeillä tehokkaalla verkkokaupan moottorilla, mutta se mahdollistaa silti pienten verkkokauppojen käynnistämisen ja hallinnan. Ominaisuuden aktivoimiseksi sinun on ensin aktivoitava verkkosivuston kojetaulussa olevat verkkokaupan osiot ja lähetettävä sitten siellä myytäväksi suunnitellut tuotteet. Jotta näyttelyikkunassa olisi vaadittu malli, olet tervetullut mukauttamaan ja muokkaamaan tuoteluetteloa sekä suunnittelemaan verkkokaupan yleistä asettelua ja tyyliä. Lähetyksen / maksun parametrien asettaminen on mahdollista myös täällä. Kun käynnistät verkkokaupan Strikingly-sovelluksella, muista, että verkkosivujen rakentaja ei veloita mitään transaktiomaksuja järjestelmän myynnistä. On myös tärkeää korostaa, että käyttämiesi tuotteiden määrä ja palveluvalikoima riippuvat tilaamastasi tuotteesta, johon päivität.

Squarespace on hieno valinta verkkokaupan verkkosivustojen kehittämiseen. Järjestelmä on suunnattu pienten / keskisuurten verkkokauppojen luomiseen, ja se tarjoaa myös laajan valikoiman työkaluja / ominaisuuksia, joita tarvitaan arvokkaan ja monipuolisen verkkokaupan aloittamiseen ja hallintaan. Squarespace-palvelua käytettäessä vaadittavat toiminnot riippuvat myös siitä, minkä tyyppisen tilauksen haluat käyttää. Verkkosivun rakentajalla on erillinen ryhmä suunnitelmia, jotka on tarkoitettu verkkokaupan hankkeille. Kaikkien niiden avulla on kuitenkin mahdollista yhdistää ilmainen SSL-sertifikaatti verkkokauppaan, integroida ostoskori mille tahansa valitsemallesi sivulle, luoda / muokata tuoteluetteloita, lisätä kuvia, määrittää tuoteryhmiä, säätää SKU: ta ja maksutapoja, toteuttaa asiakasuskollisuusvaihtoehtoja, integroida sosiaalisen median tilit, upottaa Google Maps ja kommenttivaihtoehdot jne. Verkkokauppojen omistajat voivat myös integroida verkkokalentereita projektiinsa ja yhdistää SSL-varmenteita parannetun verkkokaupan / maksuturvallisuuden parantamiseksi. Jos aiot työskennellä verkkokaupassasi työtovereiden kanssa, on myös mahdollista lisätä useita avustajia samaan tiliin.

Jos olet oikeassa aloittaessasi verkkokaupan etkä voi valita Strikingly- tai Squarespace-vaihtoehdon välillä, on järkevää antaa etusija ruudulle. Verkkosivun rakentaja tarjoaa laajan valikoiman verkkokauppaan liittyviä ominaisuuksia, työkaluja, integraatioita, tuotehallintaa ja tilastojen seurantaa. Tämä on enemmän kuin tarpeeksi ominaisuuksilla kuormitetun verkkokaupan luomiseen ja hallintaan.

[raaka]

Kumpi valita bloggaamiseen – silmiinpistävästi tai neliö?

Kumpi valita bloggaamiseen - silmiinpistävästi tai neliöllä?

häkellyttävän mahdollistaa melko mukavan blogin kehittämisen ja edelleenhallinnan. Lisää tämä valitsemalla verkkosivulle vastaava blogi-osa ja jatka sen mukauttamista. Verkkosivun rakennustyökalulla voit lisätä ja muokata mitä tahansa määrää blogiviestejä, lisätä niihin mediatiedostoja, lisätä kuvia, sosiaalisen kirjanmerkin elementtejä, videoita, CTA-painikkeita ja muita blogiin liittyviä elementtejä. Verkkosivuston rakentajalla on kätevä vedä ja pudota -editori, jonka avulla voit käynnistää ja päivittää blogin sisältöä tarvittaessa. Voit tarvittaessa ottaa myös käyttöön sosiaalisen jakamisen / kommentoinnin ominaisuudet.

Squarespace blogimoottori on melko tehokas, ja sen avulla on mahdollista luoda / mukauttaa laatuominaisuuksilla kuormitettua blogia (katso oikeita blogeja, joita tarjoaa Squarespace). Tätä voit tehdä antaaksesi sille vaaditun suunnittelun ja toiminnallisuuden: lisätä paikannustunnisteita, ottaa käyttöön palautukset, RSS-syöte ja kommentit, käyttää iTunes-merkintöjä jne. Verkkosivun rakentaja mahdollistaa myös blogin tuomisen Tumblrista tai WordPressistä. Jos sinulla on tilejä sosiaalisissa verkostoissa, voit integroida ne blogiisi ilmoittaaksesi lukijoillesi päivityksistä, uutisista ja muista tärkeistä tiedoista, jotka haluat heidän tietävän.

Siten sekä silmiinpistävästi että Squarespace antavat mahdollisuuden käynnistää ja hallita ominaisuuksilla täytettyjä blogeja. Valinnan tulisi olla riippuvainen blogin koosta ja toiminnallisuudesta, jota odotat käytettäväsi. Jos tavoitteena on luoda monipuolinen blogi, on järkevää valita Squarespace toiminnallisemmaksi ja niche-keskittyväksi alustaksi.

Silmiinpistävästi vs. neliötila: Yleinen vertailutaulukko

häkellyttävänSquarespace
Helppokäyttöisyys:Silmiinpistävä on helppokäyttöinen verkkosivustojen rakentaja, joka vetoaa aloittelijoihin ja verkkosivujen suunnittelun asiantuntijoihin. Järjestelmä antaa mahdollisuuden aloittaa / hallita yrityssivustoja, blogeja, aloitussivuja, portfolioita ja jopa pieniä verkkokauppoja.Squarespace on yksinkertainen verkkosivustojen rakentaja vetämällä ja pudottamalla -editorilla. Järjestelmä toimii hyvin käyttäjille, joilla on monipuolinen verkkosuunnittelustausta, jolloin on mahdollista käynnistää blogeja, yritysprojekteja, verkkokauppoja, aloitussivuja jne..
toimivuus:Järjestelmä tunnetaan yksinkertaisista suunnittelun mukauttamisvaihtoehdoista, integroiduista blogi- ja verkkokauppialustoista, sosiaalisen median integrointivaihtoehdoista, markkinoinnista, SEO: sta, tietoturvan ja tilastojen seurannan työkaluista.Verkkosivuston valmistajaan kuuluu kätevä WYSIWYG-editori, sisäänrakennetut blogi- ja verkkokaupan moottorit, Cover Page Builder, Logo Maker, sosiaaliset integraatiot, edistynyt markkinointi, SEO, tilastoseurannan työkalut sekä Google Mapsin upotusominaisuudet ja tehokas Acuity Scheduling -alusta..
Design:Järjestelmän mallikokoelma ei ole rikas. Täällä on noin 30 mallia, mutta ne kaikki ovat reagoivia, niche-erityisiä, muokattavissa ja laadukkaita.Ruudumallitilamallisto ei ole kovin rikas, mutta mallit ovat herkät ja laadukkaita. Niiden avulla on mahdollista käynnistää erityyppisiä projekteja, jotka ovat ammattimaisia ​​ja täysin muokattavissa.
verkkokauppa:Verkkosivun rakentajan avulla voit käynnistää ja hallita pieniä verkkokauppoja luomalla / päivittämällä tuotegalleriaa, säätämällä maksu- / toimitusvaihtoehtoja, asettamalla näytön ikkunan näyttöparametrit jne..Squarespace eCommerce -moottori mahdollistaa pienten ja keskisuurten verkkokauppojen käynnistämisen ja hallinnan määrittämällä niiden tärkeät parametrit.
blogging:Strikingly-toiminnolla voit myös lisätä blogiosion mille tahansa tarvitsemallesi sivulle. Täältä voit ladata uusia viestejä, muokata olemassa olevia, muokata asettelua ja blogin suunnittelua yleensä, integroida mediatiedostoja jne.Squarespace -sovelluksella voit myös perustaa laatublogin. Sinun on päivitettävä se tarvittaessa uusilla viesteillä ja mukautettava sen suunnittelu projekti-asetusten perusteella.
Pieni yritys:Verkkosivun rakentajaa voidaan käyttää pienyritystoimintojen käynnistämiseen ja hallintaan, uusien widgetien ja mediatiedostojen integrointiin, uuden sisällön lataamiseen, SEO / suojausparametrien määrittämiseen jne..Alusta on mukava valinta pienyritysten verkkosivustojen kehittämiseen. Sen avulla voidaan integroida useita yrityswidgettejä, mediatiedostoja, Acuity-alustaa sekä hyödyllisiä sähköpostimarkkinointi- ja tilastoseurannan työkaluja.
hinnoittelu:Silmiinpistävästi on ilmainen tilaus ja kolme maksettua suunnitelmaa. Heidän kustannuksensa alkavat 8 dollaria kuukaudessa.Squarespace -palvelussa on 14 päivän ilmainen kokeiluversio ja useita hinnasuunnitelmia vakio- ja verkkokauppasivustoille. Heidän kustannuksensa alkavat 12 dollaria kuukaudessa.
SEO:Silmiinpistävän avulla on mahdollista asettaa verkkosivustosi SEO-parametrit parantamaan sen sijaintia hakukoneissa.Squarespace on SEO-ystävällinen verkkosivustojen rakentaja. Sen lisäksi, että annat täyttää tärkeimmät SEO-parametrit projektien parempaa edistämistä varten, se mahdollistaa myös verkkosivustosi tai sen sivujen piilottamisen indeksoinnin hakukoneilta.
Asiakaspalvelu:Informatiivinen tietopohja, kätevä ennakkotarkistuslista, ideafoorumi, 24/7 -keskustelu24/7 Live Chat, UKK-osa, lipunmyyntijärjestelmä, sähköpostituki, yhteisöfoorumi

Vertailupäätelmä: Kumpi on parempi?

Silmiinpistävästi ja Squarespace ovat molemmat täysin varustellut verkkosivustojen rakentajat, jotka tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja ja työkaluja ammattiprojektien aloittamiseen ja hallintaan. Jokaisella niistä on kuitenkin käyttäjille tarjottavaa jotain erityistä, mikä paljastaa järjestelmien todellisen vaikutuksen.

Vaikka Strikingly toimii pääasiassa hyvin blogien, aloitussivujen ja pienten verkkokauppojen rakentamisessa, Squarespace toimii täysimittaisena sisällönhallintajärjestelmänä. Sitä voidaan käyttää tehokkaasti pienimuotoisten pienyritysten verkkosivustojen, verkkokauppojen ja ammattimaisten salkkujen käynnistämiseen ja hallintaan. Verkkosivun rakentaja tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, palveluita ja työkaluja, joita tarvitaan kaikenlaisten projektien luomiseen ja edistämiseen. Sen huippuluokan suunnittelun mukautusvaihtoehdot ja edistyneet liiketoimintatyökalut takaavat laadukkaan tuloksen vaarantamatta käytön helppoutta. Nämä ominaisuudet tekevät alustasta loistavan valinnan kaikille käyttäjäryhmille riippumatta heidän web-suunnittelun taustasta.

Silmiinpistävästi vs. ruutu: Mikä on parempi? 4.5

 • Täysin varustettu verkkosivustojen rakentaja
 • Akuiteetin aikataulutusalusta
 • Edullinen hinnoittelu
 • Avaa – tarinankerronnan työkalu

Käy verkkosivustossa squarespace.com Silmiinpistävästi vs. ruutu: Mikä on parempi? 3.5

 • Matkapuhelimen optimointi optimointiin
 • Blogi- ja verkkokaupan moottorit
 • Ennakkojulkaisu ja SEO-tarkistuslistat
 • Kohtuullinen hinnoittelupolitiikka

Käy verkkosivustolla strikingly.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map