Silmiinpistävästi vs. Wix: mikä on parempi?

Silmiinpistävää vastaan ​​Wix


Silmiinpistävää ja Wix ovat verkkosivustojen rakentajia, joita suunnitellaan kaiken tyyppisiin verkkosivustoihin alkaen yksinkertaiset yhden sivun projektit ja jopa salkkuihin tai verkkokauppoihin. Molemmissa järjestelmissä on erottuvat ominaisuusjoukot ja suunnittelun mukautusvaihtoehdot, joita tarvitaan kattamaan laaja joukko käyttäjien tarpeita. Jokainen niistä tarjoaa kuitenkin räätälöityjä toimintoja vastaamaan aloittelijoiden ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisten vaatimuksia.

Wix and Strikingly -tuotteissa on monipuoliset ominaisuudet, hinnoitteluvaihtoehdot ja suunnittelun mukauttamistyökalut, joita tarvitaan laadukkaiden verkkosivustojen käynnistämiseen. Verkkosivuston rakentajat ovat intuitiivisia ja joustavia, mutta on kuitenkin olemassa ratkaisevia eroja, jotka erottavat heidät toisistaan. Oikean työkalun valitsemiseksi on tarkistettava jokainen järjestelmä yksityiskohtaisesti. Se on varma tapa määritellä, mitkä niistä vastaavat parhaiten tarpeitasi ja vaatimuksiasi.

Verkkosivustojen rakentajien vertailukaavio

häkellyttävänWix
Pisteet:
Perustettu:20122006
Verkkosivusto:https://www.strikingly.com/https://www.wix.com/
Paras:Yrityssivustot, pienet verkkokaupat, salkut, blogitLiiketoimintaprojektit, promo-sivustot, blogit, aloitussivut, pienet / keskikokoiset verkkokaupat
helppous:HelppoErittäin helppoa
Mallit:Rajoitettu valikoima ilmaisia ​​reagoivia mallejaSadat ilmaiset, mobiililaitteille optimoidut, toimialakohtaiset mallit
Tekninen tuki:Tehokas tietopohja, ennakkojulkaisulista, ideafoorumi, 24/7 -keskusteluLaaja tietokanta, lippujärjestelmä, VIP-tuki
blogging:Sisäänrakennettu blogikoneIntegroitu blogialusta
SEO-vaihtoehdot:Laaja SEO-vaihtoehtoTehokkaat ja monipuoliset SEO-ominaisuudet
hinnoittelu:Ilmaiseksi 49 dollaria kuukaudessaIlmaiseksi 49 dollaria kuukaudessa
Lisätietoja:Silmiinpistävä katsaus →Wix-arvostelu →

Silmiinpistävästi ja Wix mahdollistavat laadukkaiden verkkosivustojen perustamisen, mutta useimmilla käyttäjillä on silti useita kysymyksiä ja ongelmia, kun on kyse kelvollisen alustan valinnasta. Millä palvelulla on enemmän tarjottavaa? Mikä niistä voi kattaa laajemman valikoiman web-suunnittelun tarpeita parhaan tuloksen varmistamiseksi? Jotta saadaan vastauksia näihin ja muihin kysymyksiin, on järkevää tarkastella ja analysoida kutakin järjestelmää yksityiskohtaisesti. Sitä me aiomme tehdä heti.

Silmiinpistävää vastaan ​​Wix: Yleiskatsaus

Silmiinpistävää vastaan ​​Wix: Yleiskatsaus

häkellyttävän on moderni DIY-verkkosivustojen rakentaja, joka on saavuttanut valtavan suosion joustavuutensa ja toimivuutensa ansiosta. Järjestelmä vastaa kaikkien käyttäjäryhmien tarpeita ja se ansaitsee arvokkaan arvioinnin intuitiivisen luonteensa, mukavuutensa ja helppokäyttöisyytensä vuoksi. Sinä ei tarvitse olla koodaustaitoja tai verkkosivujen suunnittelun taustaa käynnistää laadukkaita verkkoprojekteja Strikingly: llä – noudata vain suosituksia, vinkkejä ja ohjeita, jotka järjestelmä tuottaa oletuksena arvokkaan tuloksen.

Sen käyttöliittymä on intuitiivinen ja kooditon – aivan kuten itse järjestelmä. Tämä on todellinen etu aloittelijoille, joilla ei ole koskaan ollut web-suunnittelukokemusta ennen kuin he haluavat vielä käynnistää ammatillisia täysominaisuusprojekteja. Samanaikaisesti Strikingly sallii HTML / CSS-koodien lisäämisen verkkosivun alatunnisteeseen tai otsikkoon.

Silmiinpistävästi vs. Wix: mikä on parempi?

Selkeästi varmistaa helpon ja nopean rekisteröintiprosessin, joka voidaan suorittaa vain muutamalla napsautuksella. Sinun odotetaan vain antavan kirjautumistietosi ja valitsemalla sopivimman mallin aloittaaksesi työskentely järjestelmän kanssa. WYSIWYG-verkkosivustojen mukavan ja ymmärrettävän web-suunnittelukokemuksen ja sisällön sisäisen editoinnin ansiosta, joita alusta tukee, verkkosivustojen kehitysprosessi osoittautuu kiinnostavaksi, hauskaa, intuitiivista, nopeaa ja yksinkertaista.

Sikäli kuin verkkosivustojen rakentaja on pääosin keskittynyt aloittelijoiden tarpeisiin ja taitoihin, sen suunnittelun räätälöinti noudattaa täysin heidän vaatimuksiaan. Siksi järjestelmä tekee arvokkaasta valinta tästä käyttäjäryhmästä. Projektin saattaminen loppuun Strikinglyllä kestää noin tunnin tai kaksi, vaikka tämä olisi ensimmäinen web-suunnittelukokemuksesi koskaan.

Wix on erottanut itsensä maailmankuulu all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa tehokkaan ominaisuusjoukon, integroidut blogi- ja verkkokaupan moottorit, useita verkkosivustojen muokkausvaihtoehtoja ja huippuluokan suunnittelun mukauttamistyökaluja. Nämä ovat vain joitain ominaisuuksista, jotka ovat tehneet verkkosivustojen rakentajasta modernin web-suunnittelumarkkinoiden johtajan, jolla ei näytä olevan mitään vakavia kilpailijoita. Järjestelmän ominaisuusjoukko on enemmän kuin tarpeeksi, jotta ensikertalaiset ja asiantuntevat web-kehittäjät voivat aloittaa ja hallita mobiilivalmistettuja edistyneitä verkkoprojekteja, jotka eroavat toisistaan ​​erikoistumisen, monimutkaisuuden, koon ja tavoitteiden välillä.

Wix-toimittaja

Vuonna 2006 lanseeratusta Wixistä on tullut johtava verkkosivustojen rakentaja, jonka pääkonttori on ympäri maailmaa (Kanada, Yhdysvallat, Israel, Saksa, Irlanti, Liettua, Intia, Brasilia, Ukraina jne.). Sinä pystyt Käytä alustaa luomaan monipuolisia verkkosivustoja, vaikka sinulla ei olisi lainkaan koodaustaitoja tai web-suunnittelun taustaa. Wixin avulla on mahdollista perustaa yrityssivustoja, blogeja, yritysprojekteja, aloitussivuja sekä pieniä ja keskisuuria verkkokauppoja. Järjestelmä tarjoaa freemium-mallin, joka mahdollistaa sen toimivuuden testaamisen ilmaisella suunnitelmalla, mutta mahdollistaa tarvittaessa päivityksen yhdeksi maksulliseksi tilaukseksi.

Verkkosivun rakentaja tunnetaan laajasta valikoimasta mobiilivalmiita malleja, jotka ovat 100-prosenttisesti muokattavissa ja jotka voidaan räätälöidä tarpeitasi varten järjestelmän kätevässä vedä ja pudota -editorissa. Tarjolla on myös laaja valikoima edistyneitä suunnittelun räätälöintityökaluja, tehokkaita järjestelmäintegraatioita ja muita elementtejä, jotka edistävät helppoa ja vaivatonta verkkosivustojen kehitysprosessia.

Wix on loistava valinta kaikille käyttäjille, joilla ei ole verkkosivujen suunnittelutaitoja, mutta jotka haluavat vielä ilmaista luovia ideoitaan ammatillisten verkkosivustojen perustamiseksi. Järjestelmä toimii erinomaisesti malleille, taiteilijoille, mainostajille, muusikoille sekä yrittäjille, jotka haluavat luoda läsnäolon yrityksilleen.

Siten Strikingly ja Wix ovat todella käyttäjän huomion arvoisia, koska ne ovat laadukkaita ja toimivia verkkosivustojen rakentajia. Kun pääset lähemmäksi heidän joustavuuttaan ja ominaisuusjoukkoja, huomaat, että Wix hallitsee kilpailijaaan yksinkertaisen kojelaudan, intuitiivisen ohjauspaneelin ansiosta, joka tarjoaa runsaasti ominaisuuksia, työkaluja ja elementtejä, jotka ovat täällä kaikille ulottuvilla..

Silmiinpistävästi vs. Wix: kumpaa on helpompi käyttää?

Silmiinpistävästi vs. Wix: kumpaa on helpompi käyttää?

häkellyttävän on monipuolinen verkkosivustojen rakentaja, joka toimii erinomaisesti erityyppisten projektien kehittämisessä. Näitä ovat enimmäkseen yhden sivun verkkosivustot, yritysprojektit, aloitussivut, blogit ja salkut. On myös mahdollista käynnistää pieni verkkokauppa tarvittaessa, koska järjestelmän mukana tulee verkkokaupan moottori, joka toteutetaan integroimalla Simple Store -widget. Voit hallita ja mainostaa verkkokauppaa järjestelmän avulla pystyttämällä luomaan ja päivittämään tuotegalleriaa, mukauttamaan ja muokkaamaan verkkokaupan sivuja, säätämään lähetys- / maksuasetuksia, viemään / tuomaan tuotteita CSV-tiedostoista, hallitsemaan asiakastilauksia ja suorittamaan useita verkkokauppaan liittyvät tehtävät.

Huomiota herättävä verkkokauppa

Verkkokaupan verkkosivujen kehittämisen lisäksi, Strikingly sallii täydellisten blogien käynnistämisen ja muokkaamisen. Täällä voit lisätä ja päivittää viestejä, linkittää olemassa oleviin viesteihin ja sosiaalisiin verkostoihin, integroida mediatiedostoja (kuten kuvia, videoita, audioita, grafiikkaa, CTA-painikkeita jne.), Lisätä kommentteja ja paljon muuta. Verkkosivun rakentaja on erottunut myös integroituneesta App Marketista, joka muistuttaa Wixin tarjoamista. Tämä on paras kohde verkkosivustojen suunnittelijoille, jotka etsivät widgettejä ja laajennuksia, jotka auttavat heidän projektinsa suorituskykyä. Suosituimpia integroitavia hämmästyttävän widgettejä ovat liiketoiminta, verkkokauppa, sosiaalinen, asiakirjaan liittyvä jne. Lisäksi Pro Plan -tilaajille tarjotaan mahdollisuus upottaa joitain suosituista verkkosivustojen koodeista saadaksesi kaiken irti projektiensa toiminnallisuudesta ja suunnittelusta..

Järjestelmän toinen kohokohta on sen tarjoamien markkinointiominaisuuksien saatavuus. Siten verkkosivustojen rakentaja tarjoaa vaihtoehdon, jonka avulla voidaan käyttää tehokasta sähköpostimarkkinointityökalua, jonka avulla voit integroitua tehokkaasti MailChimp-ohjelmaan. Tämä ominaisuus on kuitenkin tällä hetkellä saatavana vain Pro Plan -tilaajille.

Helppokäyttöisyyden suhteen Strikingly osoittautuu yhdeksi yksinkertaisimmista järjestelmistä, joka sallii verkkosivujen suunnittelun kaikkien vaiheiden käsittelemisen ilman vaivaa ja koodausta. Yksinkertaisuus paljastetaan verkkosivuston kehittämisprosessin kaikissa vaiheissa, alkaen rekisteröintiprosessista ja lopulliseen projektijulkaisuun saakka. Intuitiivisen muotoilueditorin lisäksi Strikingly antaa pääsyn edistyneeseen HTML / CSS-editoriin, jonka avulla Pro Plan -tilaajat voivat muokata otsikkoa / alatunnistetta.

Muita verkkosivustojen valmistajan merkittäviä etuja ovat sosiaalisen median integrointivaihtoehdot, integroidut verkkosivustoanalyysit ja markkinointityökalut / ominaisuudet, SSL-varmenteen yhteysvaihtoehto, mobiilioptimointi, verkkotunnuksen rekisteröinti ja siirtovaihtoehdot.

Wix erottuu joukosta edistyneiden ominaisuuksien avulla, jotka mahdollistavat vaivatonta, kätevää ja yksinkertaista verkkosivustojen kehittämistä. Alustan mukana tulee intuitiivinen vedä ja pudota -editori, selkeä käyttöliittymä ja rikas valikoima suunnittelun räätälöintityökaluja, joiden avulla voit käynnistää melkein minkä tahansa tyyppisen projektin, olipa kyse sitten yrityksen verkkosivustosta, blogista, verkkokaupasta, portfoliosta tai aloitussivusta..

Yksi verkkosivustojen rakentajan erityisominaisuuksista on laajat suunnittelun muokkausvaihtoehdot. Siten järjestelmä antaa aloittelijoille mahdollisuuden työskennellä integroidun kanssa Wix ADI -työkalu. Sen avulla saat kaiken irti keinotekoisen älykkyyden ominaisuuksista aloita laadukas projekti melkein tyhjästä. Tarvitset vain vastauksen kysymyksiin, jotka järjestelmä tuottaa, jotta se voi suunnitella sinulle verkkosivun automatisoidussa tilassa. Jos haluat silti räätälöidä projektin täysin ja hallita ohjelmointitietoja sitä varten, voit käyttää integroitu standardi Wix-editori suorittaa tehtävä itse.

Wix ADI

Samoin kuin kilpailija, Wix sallii sovellusten ja widgetien poimimisen ja integroinnin App Marketista. Täällä on noin 300 maksettua ja ilmaista sovellusta, ja kaikki lisäosat ovat täydellinen panos mihin tahansa projektiisi, jossa työskentelet. Wix mahdollistaa lisäksi web-sovellusten luomisen ilman mitään ohjelmointitietoa. Tämä on mahdollista, koska edistyneitä käytetään Corvin kirjoittanut Wix työkalu – verkkosovellusten rakentaja, joka tekee melkein kaiken työn puolestasi.

Wix-sovellusmarkkinat

Viimeinkin, Wix tarjoaa laadukasta verkkokauppaa ja bloggaamista. Järjestelmän avulla voit asettaa ja hallita blogeja ja pienistä keskisuuriin verkkokauppoja. Jos kuitenkin aiot kehittää hypermarketin, Wix ei ole paras ratkaisu siihen. Harkitse kaikkia näitä vivahteita päättäessäsi projektityypistä, jonka haluat perustaa.

Alusta ei tarkoita koodaamisen perusteiden tuntemusta sen kanssa tehtävien projektien suunnitteluun. Jos kuitenkin jotain et ymmärrä tai jos tarvitset ammatillista apua, voit ottaa yhteyttä palvelun asiakastukitiimiin. Se koostuu laajasta tietokannasta, VIP-tukivalinnoista, lippujärjestelmästä ja muista hyödyllisistä ratkaisuista.

Kun se käsittelee helppokäyttöisyyttä ja mukavuutta, Sekä silmiinpistävästi että Wixillä on paljon tarjottavaa tilaajilleen. Wix on kuitenkin kiistaton voittaja tässä vertailuosassa ja paras vaihtoehto mennä. Järjestelmä erottuu väkijoukosta integroituneiden blogi- ja verkkokauppaympäristöjen, edistyneen keinotekoisen älykkyyden avulla tuotetun Wix ADI -työkalun, laajan sovellusmarkkinoiden, Wix Code -työkalun ja runsaasti muotoilun räätälöintivaihtoehtoja varten, joita tarvitaan ammatillisen reagoivan verkkosivun perustamiseen tyhjästä..

Silmiinpistävästi vs. Wix: Suunnittelu ja joustavuus

Silmiinpistävästi vs. Wix: Suunnittelu ja joustavuus

Silmiinpistävästi ei voi ylpeillä laaja mallisarja. Tällä hetkellä sen luettelo kattaa noin 30 mallia, jotka ovat hyvälaatuisia. Kaikki mallit ovat kuitenkin muokattavissa ja reagoivia, mikä tekee niistä helposti mukautettavissa kaikkiin mobiili- ja pöytälaitteisiin. Järjestelmä sallii vaihtamisen teemojen välillä, mikä tarkoittaa, että voit valita toisen suunnittelun verkkosivuston luomisprosessin puolivälissä. Mikä tärkeintä, et menetä aiemmin lähetettyä sisältöä, mikä säästää vaivaa ja aikaa.

Verkkosivuston rakennuksessa on kätevä esikatselutoiminto, jonka avulla voit nähdä projektisi näyttävän mobiili- ja pöytälaitteissa. Kaikki teemat on jaettu perusteellisesti luokkiin niiden kapeiden perusteella. Tämä auttaa vähentämään käyttäjän hakuaikaa ja lisää järjestelmän mukavuutta. Pro Plan -käyttäjillä on lisäksi pääsy vain mobiililaitteille -ominaisuuksiin, jotka voivat lisätä toimintoja verkkosivustoilleen.

Huomiota herättävä malli

Yksi vaikuttavimmista vivahteista, jotka erottavat silmiinpistävästi muista verkkosivustojen rakentajista, on edistynyt mallinvaihto, jonka avulla voit lähettää tekstiviestejä ja tutkia kiinnostuneita malleja. Aktivoi vain Esikatselu-ominaisuus ja katso miten verkkosivustosi näyttää ennen julkaisua. Jos olet kooditietoinen käyttäjä, Strikingly antaa sinulle mahdollisuuden lisätä koodeja verkkosivustosi alatunnisteeseen / otsikkoon, jotta se antaa henkilökohtaisemman ilmeen. Järjestelmä ei kuitenkaan salli suurempaa suunnittelun mukauttamisvapautta.

Toisin kuin silmiinpistävästi, Wixillä on huomattava yleisyys suunnittelun räätälöinnin ja joustavuuden suhteen. Verkkosivun rakentajalla on tällä hetkellä noin 550 ammatillista mallia, joita voidaan myös räätälöidä tarpeitasi vastaavasti. Ne ovat oletuksena mobiilivalmiita ja ne on jaettu luokkiin niittensä perusteella, joihin he viittaavat. Lisäksi on mahdollista valita suosituista ja uusista malleista, jotka on myös erotettu erillisiin luokkiin. Niille järjestelmän tilaajille, jotka eivät löydä sopivaa mallia alustan tarjoamista malleista, on mahdollisuus valita tyhjä malli ja suunnitella täysin henkilökohtainen verkkosivusto tyhjästä (katso todellisia Wix-verkkosivustoesimerkkejä).

Wix-mallit

Ainoa haitta, jonka olemme jo maininneet, on se, että järjestelmä ei anna sinun muuttaa malleja projektin räätälöinnin aikana. Joten, tee aikaa älykkään valinnan tekemiseen. Onneksi järjestelmässä on esikatseluvaihtoehto, jonka avulla voit nähdä minkä teeman valitset.

Normaalien muokkausvaihtoehtojen lisäksi Wix sallii työskennellä projektisi mobiiliversiossa. Muista, että kaikkia mobiiliversiossa tekemiäsi muutoksia ei näytetä työpöytätilassa. Työpöydän verkkosivuston versiossa tekemäsi muokkaukset näkyvät kuitenkin mobiili tilassa. Tämä on erittäin kätevä ja kätevä ensikertalaisille ja ammattilaisille.

Suunnittelun valinnasta ja räätälöinnistä puhumattakaan ei ole mitään järkeä verrata Strikinglyä ja Wixiä. Wix on selvä johtaja vertailun tässä osassa. Se voittaa kilpailijansa tarjottujen mallien laadun ja määrän, suunnittelun mukauttamistyökalujen määrän, mallien muokkauksen vapauden ja muiden suunnitteluun liittyvien parametrien suhteen.

Silmiinpistävästi vs. Wix: yleinen hintavertailu

Silmiinpistävästi vs. Wix: yleinen hintavertailu

Silmiinpistävä hinnoittelupolitiikka on melko edullinen kaikille. Verkkosivun rakentajalla on ilmainen suunnitelma, joka mahdollistaa sen toimivuuden testaamisen rajoittamattoman ajan. Niille käyttäjille, jotka päättävät käyttää palvelun edistyneitä ominaisuuksia, on mahdollisuus päivittää yhteen maksettuihin tilauksiin. Valittavana on kolme suunnitelmaa:

Silmiinpistävää hinnat

 • Rajoitettu (8 dollaria kuukaudessa) – mukautettu verkkotunnus, 2 rajoitettua sivustoa, rajoittamaton määrä ilmaisia ​​sivustoja, 50 Gt: n kuukausittainen kaistanleveys, 1 Gt: n levymuistitila sivustoa kohti, ilmainen verkkotunnus, 24/7-tuki, yksinkertainen verkkokauppa (5 tuotetta sivustoa kohti);
 • Pro (16 dollaria kuukaudessa) – räätälöity verkkotunnus, 3 pro-sivustoa, rajoittamaton ilmainen sivusto, rajaton kaistanleveys, 3 Gt tallennustilaa sivustoa kohti, yksinkertainen myymälä (300 tuotetta sivustoa kohti), Hämmästyttävän App Store -käyttö, HTML / CSS / JavaScript-upotukset, järjestelmämainosbannerin puuttuminen, salasanasuojaus, mukautettu fonttien lataus;
 • VIP (49 dollaria kuukaudessa) – 10 Gt tallennustilaa sivustoa kohti, yksinkertainen myymälä (500 tuotetta sivustoa kohti), ensisijainen asiakaspalvelu, uutiskirjeet (2000 kontaktia kuukaudessa), tilinhallinta, englantilainen puhelintuki.

Mikä tahansa kiinnostava suunnitelmasi voit testata sen veloituksetta 14 päivän kokeilun aikana. Upeasti esittelee myös alennuksia, jotka antavat mahdollisuuden säästää suuria, jos päätät valita 2, 5 tai 10 vuoden suunnitelman ja suorittaa kertaluonteisen maksun. Mitä pidempi tilausaika on, sitä suurempi talous osoittautuu olevan. Silmiinpistävän avulla voit saada verkkotunnuksen 24,95 dollaria vuodessa ja jos tarvitset siihen liitetyn sähköpostin, kustannukset ovat 25 dollaria vuodessa.

Wix tarjoaa laajemman ja kohtuullisemman hinnoittelupolitiikan verrattuna Strikinglyyn. Sillä on myös ilmainen suunnitelma, joka ei koskaan vanhene, ja jonka avulla voit luoda rajoittamattoman määrän verkkosivustoja sen kanssa. Mitä tulee maksettuihin tilauksiin, Wixillä on useita suunnitelmia tarjotaan osana vakio- ja yritys- / verkkokauppasuunnitelmia. Katso heti ehdot ja palvelu heti:

Wix-vakiosuunnitelmat

Wix-vakiosuunnitelmat

 • Yhdistelmä ($ 13 / mo) – ilmainen isännöinti, järjestelmämainosbannereiden puuttuminen, ilmainen verkkotunnusyhteys;
 • Rajoittamaton ($ 17 / mo) – 10 Gt tallennustilaa, rajoittamaton kaistanleveys;
 • Pro ($ 22 / mo) – integroidut Google Analytics- ja tilastotietojen keräämistyökalut, 2 tuntia videotallennustilaa;
 • VIP ($ 39 / mo) – ammatillinen logo, ensisijainen tuki jne.

Liiketoiminta- / verkkokauppasuunnitelmat

Liiketoiminta- / verkkokauppasuunnitelmat

 • Business Basic ($ 23 / mo) – online-maksujen hyväksyminen
 • Business Unlimited ($ 27 / mo) – liiketoiminnan kehittämistyökalut, integroitu verkkokauppaalusta, erityissovellukset yrittäjille;
 • Liiketoiminnan VIP ($ 49 / mo) – rajoittamaton kaistanleveys, rajoittamaton videotallennustila, täydellinen Wix Suite;
 • Yritys ($ 500 / kk) – kokonaisvaltainen yritysratkaisu, joka tarjoaa korkeimman toiminnallisuuden ja maksimaalisen määrän työkaluja.

Verkkosivun rakentaja tunnetaan myös anteliaista erikoistarjouksistaan. Sillä on erityisiä alennuksia ja bonuksia (kuten ilmainen verkkotunnus) tarjotaan säännöllisesti asiakasuskollisuuden lisäämiseksi ja uusien käyttäjien kannustamiseksi liittymään järjestelmään. Muuten, Wixillä on rahat takaisin -takuuvaihtoehto, jonka avulla voit palauttaa suunnitelmaan sijoittamasi rahaa. Voit käyttää vaihtoehtoa 14 päivän ajan ostohetkestä.

Hinnoittelupolitiikan suhteen Strikingly ja Wix ovat molemmat maltillisia. Järjestelmiä vertailtaessa huomaat kuitenkin, että Wixillä on edelleen voittopaikat. Vaikka molempien verkkosivustojen rakentajien tarjoamat suunnitelmakustannukset ovat melkein yhtä suuret, Wix-editorin tarjoamat vaihtoehdot ovat paljon laajemmat verrattuna Strikinglyn tarjoamiin vaihtoehtoihin. Puhumattakaan sadasta ilmaisista sovelluksista, jotka alustan mukana tulee verkkosivujen suorituskyvyn parantamiseksi.

Silmiinpistävästi vs. Wix: mikä on paras hakukoneoptimoinnille?

Silmiinpistävästi vs. Wix: mikä on paras hakukoneoptimoinnille?

häkellyttävän antaa sinun täyttää projektisi erityiset SEO-parametrit varmistaaksesi sen korkean sijoituksen hakukoneissa. Näin voit täyttää sisällönkuvauskentät erillisille verkkosivuille sekä koko verkkosivustolle. Ne sisältävät otsikot, kuvaukset ja avainsanat. On myös mahdollista valita ja asettaa verkkosivustokategorianne, valita ja asettaa favicon, sosiaalisen kuvan kuva projektillesi jne. Mikä on tärkeää ja kätevää, verkkosivustojen rakentaja toimittaa yksityiskohtaisen SEO-tarkistusluettelon, joka tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä parannusta vaativiin tärkeimpiin SEO-parametreihin. parantaa Google-verkkosivustojen sijoitusta.

Silmiinpistävää SEO

Saadaksesi pääsyn hämmästyttävän SEO-parametreihin, sinun tulee päästä kojetaulussa olevaan Asetukset-osioon. Tässä kohtaa lisäksi törmännyt korkealaatuisiin työkaluihin, jotka auttavat lisäämään verkkosivustosi näkyvyyttä. Tätä varten voit lisätä avainsanoja tekstin otsikoihin, ottaa käyttöön Google-sivuston varmennusominaisuuden, määrittää Image Alt -tageja ja suorittaa muut vaiheet, jotka ovat välttämättömiä tehokkaalle SEO-markkinoinnille..

Wix on SEO-ystävällinen verkkosivustojen rakentaja, joka mahdollistaa sellaisten projektien luomisen, jotka ovat hyvin optimoitu hakukoneille ja siten ne ovat paremmin indeksoituja pitämään korkeampia positioita. Tämä saavutetaan edistyneen SEO Wiz -työkalun avulla, joka mahdollistaa tärkeiden SEO-parametrien asettamisen, muokkaamisen ja muokkaamisen. Kätevät vaiheittaiset ohjeet ja vinkit auttavat vähentämään verkkosivustosi SEO-markkinointiin sijoitettua aikaa pitämällä prosessia hallinnassa.

Yhdessä SEO Wiz -työkalun kanssa voit valita ja integroida App Marketilla saatavilla olevia erikoiswidgettejä ja lisäosia. Niiden avulla on mahdollista seurata verkkosivustosi tilastoja, mikä edistää projektien parempaa mainostamista. Niihin kuuluvat soittopyyntöpainikkeet, sähköpostin jakelu- ja sosiaalisen verkottumisen työkalut, online-konsultti, ponnahdusikkunat ja markkinointityökalut. Wix sallii myös verkkosivuston SEO-parametrien (verkkosivun sisällönkuvauskentät, otsikkotunnisteet, kuvan Alt-tunnisteet, uudelleenohjaustyökalut, ankkurilinkit, Google Analytics, verkkosivuston varmentaminen jne.) Asettamisen manuaalisessa tilassa.

Sekä silmiinpistävästi että Wix takaavat heidän kanssaan luotujen verkkosivustojen mukavan SEO-optimoinnin. Wix sisältää kuitenkin edistyneen SEO Wiz -työkalun sekä erityiset integroitavat widgetit / lisäosat. Ne yksinkertaistavat verkkosivustojen mainosprosessia, auttavat hallitsemaan / määrittämään välttämättömien SEO-parametrien ajoissa.

Silmiinpistävästi vs. Wix: kumpi on parempi pienyritysten verkkosivustoille

Silmiinpistävästi vs. Wix: kumpi on parempi pienyritysten verkkosivustoille

häkellyttävän on melko mukava valinta, kun kyse on yrityssivustojen kehittämisestä. Järjestelmä mahdollistaa erityyppisten yritysprojektien hallinnan ja muokkaamisen. Verkkosivuston rakentajalla on laaja integroitu ominaisuusjoukko, joka mahdollistaa sisällön lataamisen, mukautetun verkkotunnuksen yhdistämisen, uusien verkkosivustojen lisäämisen ja projektisuunnittelun muokkaamisen. On mahdollista integroida medialohkot, yhteystiedot, lomakkeet ja muut liiketoimintaelementit, jotka ovat välttämättömiä tälle verkkosivustotyypille..

Jos haluat integroida sosiaalisen median tileihin, Strikingly antaa sinun yhdistää sosiaalisen syötteen osion muokataksesi sitä edelleen yrityksesi tarpeisiin. Verkkosivun rakentajan avulla voit myös tarkastella ja analysoida verkkosivustosi tilastoja seurataksesi käyttäjien määrää tiettynä ajanjaksona, sijainteja, joilta he tulevat, sivuja, joissa he käyvät useammin, liikenteen lähteitä, suosittuja tuotteita / palveluita käyttäjät kiinnostavat jne. Yrittäjät , joilla on aikomus myydä jotain verkkosivuston kautta, on mahdollisuus yhdistää SSL-sertifikaatit projektiinsa maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi ja käyttää sähköpostimarkkinointityökalua yhteydenpitoon asiakkaidensa kanssa.

Wix toimii erinomaisesti yrityssivustojen luomisessa riippumatta siitä, mihin nicheihin ne viittaavat. Palvelun integroitu yrityskeskeinen toiminnallisuus vetoaa erityisesti mainostajiin, jotka aikovat myydä teoksiaan (käsintehtyjä tuotteita, kuvia, valokuvia, videoita jne.) verkossa ja ansaitse heille voittoa (katso eläviä esimerkkejä)

Samoin järjestelmä on suureksi avuksi omistajille hotellit, kahviloita, ravintolat, matkatoimistot ja muut yritykset, jotka edellyttävät vuorovaikutusta / yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Näiden projektien tehokkuuden ja suosion lisäämiseksi Wix antaa mahdollisuuden valita ja integroida useita yrityswidgettejä App Marketista (ruoka / huone / lippujen tilaaminen, monipuoliset varausvaihtoehdot). Sivustojen rakentajan todellinen kohokohta on sen edistynyt Ascend-alusta. Tämä on all-in-one-liiketoimintatyökalupaketti (heitä on täällä yli 20), jotka mahdollistavat yritysverkkosivustojen ammattimaisen hallinnan ja mainostamisen.

Jos tarvitset laadukasta yrityssivustoa, valinnan Strikingly ja Wix välillä ei saisi olla ollenkaan monimutkaista. Wixin integroidut liiketoimintaominaisuudet ja työkalut ovat todella vaikuttavia ja tehokkaita. Se varmistaa parhaan tuloksen ilman vakavia aika- / vaivainvestointeja, vaikka et olisi web-suunnittelija.

Kumpi on verkkokaupan paras – silmiinpistävää tai Wix?

Kumpi on verkkokaupan paras - silmiinpistävää tai Wix?

häkellyttävän eCommerce-alusta ei ole kovin tehokas, mutta sen avulla voit käynnistää ja hallita pientä verkkokauppaa. Tämä voidaan tehdä aktivoimalla vastaava verkkokaupan osio tuotteiden edelleenlähettämiseksi / muokkaamiseksi ja tarvittavien verkkokaupan asetusten säätämiseksi. Voit myös päästä kojelautaan testaamaan erilaisia ​​asetteluja, mukauttamaan verkkokaupan koko tyyliä, määrittämään maksu / lähetysparametrit jne..

Huomattavan, että se ei veloita mitään transaktiomaksuja verkkokauppojensa kautta tehdyistä ostoista / myynnistä. Sinun odotetaan suorittavan vakio Stripe / PayPal -tapahtumamaksun, jonka järjestelmä edellyttää. Tuotteiden lukumäärä, joita voit myydä, sekä käytettäväsi palveluvalikoima riippuvat tilaamastasi suunnitelmasta. Mitä enemmän ominaisuuksia ja tuotteita tarvitset – edistyneempiä (kallis) tilauksen tulisi olla.

Wix toimittaa todella laajan ominaisuusjoukon verkkokaupan verkkosivustojen kehittämiseen. Verkkokaupan yhteysominaisuus toteutetaan Wix Store -widget-integraation avulla. Widget antaa mahdollisuuden luoda useita tuotekortteja ja houkutella esittelyikkunoita, asettaa / hallita erityisiä verkkokaupan parametreja, valita useista integroiduissa Wix App Market -markkinoilla käytettävissä olevista verkkokaupan widgetistä. Wixin avulla voit lisätä ja myydä sekä fyysisiä että digitaalisia tuotteita, mikä lisää huomattavasti sähköisen kaupankäynnin potentiaalia (ks todisteet). Asiakkaiden uskollisuuden lisäämiseksi ja uusien asiakkaiden kannustamiseksi käsittelemään sinua on mahdollista luoda ja tarjota useita alennuksia, bonuksia, erikoistarjouksia ja jopa lahjakortteja..

Lisäksi Wix myöntää pääsyn huippuluokan analyyttisiin ja tilastoseurannan työkaluihin, sähköpostimarkkinointi- / verkottumisominaisuuksiin, asiakasvuorovaikutusvaihtoehtoihin, laajoihin tuotehallintaratkaisuihin, maksu / lähetysvaihtoehtoihin, useisiin verkkokaupan malleihin ja muihin ominaisuuksiin / työkaluihin, jotka ovat pakollisia pieni / keskisuuri verkkokauppasivustosi.

Verkkokaupan näkökulmasta puhuttaessa parhaan alustan valinta on ilmeinen. Wix on verkkosivustojen rakentaja, joka mahdollistaa tehokkaan, yksinkertaisen ja kätevän verkkokaupan luomis- / hallintaprosessin. Laajan integroidun verkkokaupan ominaisuuksien lisäksi verkkosivustojen rakentaja toimittaa myös monipuolisia sosiaalisen median markkinointi- ja verkkosivustojen markkinointityökaluja, jotka edistävät verkkokauppaprojektisi tehokkaampaa edistämistä..

Kumpi valita bloggaamiseen – silmiinpistävästi tai Wix?

Kumpi valita bloggaamiseen - silmiinpistävästi tai Wix?

häkellyttävän mahdollistaa mukavan blogin perustamisen ja hallinnan. Tätä tarkoitusta varten sinun pitäisi vain lisätä blogi-osa haluamallesi sivulle ja alkaa hallita / mukauttaa sitä tarpeitasi vastaavasti. Järjestelmä sallii rajoittamattoman määrän viestien lisäämisen ja mediatiedostojen lisäämisen niihin jokaiselle, jotta blogiisi vaaditaan toimintoja. Ne voivat olla kuvia, lainauksia, sosiaalisen kirjanmerkin elementtejä, videoita, toimintakehotuspainikkeita ja mitä ei. Silmiinpistävän vedä ja pudota -editori mahdollistaa blogin sisällön järjestämisen ja päivittämisen tarpeidesi mukaan. Voit mukauttaa blogiviestisi vapaasti ja ottaa tarvittaessa käyttöön kommentti- / sosiaalisen jakamisen ominaisuudet.

Wix blogging-alusta on myös varsin tehokas ja rikas. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden aloittaa ja hallita monipuolisia blogeja liittyvät erilaisiin markkinarakoihin. Järjestelmän avulla voit lisätä, ajoittaa ja muokata blogi-viestejä, luoda useita osioita ja mukautettuja syötteitä, ottaa käyttöön kommentointiominaisuuden, lisätä / määrittää blogi-luokkia, selvittää olemassa olevat julkaisut jne. Wix-mallistokokoelmassa on erillinen blogiosa, josta voit valita sopiva malli sen mukauttamiseksi edelleen tarpeen mukaan. Lisäksi voit lisätä Suositeltavat viestit -kohdan, hyödyntää edistynyttä AMP-tekniikkaa, tuoda olemassa olevan WordPress-blogin Wixiin, määrittää SEO-parametreja ja suorittaa laajan valikoiman muita blogiin liittyviä tehtäviä..

Kun valitset blogin luontitarpeisiin Strikingly ja Wix, on ehdottomasti järkevää suosia Wixiä. Verkkosivuston rakentajalla on tehokas ja ominaisuuksilla kuormitettu blogimisalusta, joka tarjoaa runsaasti ominaisuuksia, työkaluja ja vaihtoehtoja, joita tarvitaan henkilökohtaisen tai yritysblogin käynnistämiseen / hallintaan. Järjestelmä tarjoaa myös huippuluokan bloginhallinta- ja markkinointityökaluja projektin tehokkaaseen mainostamiseen verkossa.

Keskeiset erot silmiinpistävän ja Wixin välillä

häkellyttävänWix
Helppokäyttöisyys:Silmiinpistävä on helppokäyttöinen verkkosivustojen rakentaja, joka vetoaa aloittelijoihin ja verkkosivujen suunnittelun asiantuntijoihin. Järjestelmä antaa mahdollisuuden aloittaa / hallita yrityssivustoja, blogeja, aloitussivuja, portfolioita ja jopa pieniä verkkokauppoja.Wix on mukava valinta aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun asiantuntijoille, vaikka sen toimittajan hallitseminen ei välttämättä ole helppoa kerralla. Verkkosivun rakentaja tarjoaa huippuluokan Wix ADI -työkalun, joka auttaa luomaan uuden verkkosivuston alusta alkaen automatisoidussa tilassa käyttämällä alustavia toimitettuja tietoja. Vakioeditori mahdollistaa suunnittelun syvällisemmän mukauttamisen. Wix on hyvä yrityssivustoille, blogeille, salkkuille, foorumeille, aloitussivuille ja pienille verkkokaupoille.
toimivuus:Järjestelmä tunnetaan yksinkertaisista suunnittelun mukauttamisvaihtoehdoista, integroiduista blogi- ja verkkokauppialustoista, sosiaalisen median integrointivaihtoehdoista, markkinoinnista, SEO: sta, tietoturvan ja tilastojen seurannan työkaluista.Verkkosivun rakennustyökalussa on huippuluokan integroitu toiminnallisuus. Tehokkaiden suunnittelun muokkausvaihtoehtojen lisäksi on pääsy sen runsaalle App Market-, Wix Corvid- ja Ascend-alustoille.
Design:Silmiinpistävästi mallistokokoelma ei ole rikas. Täällä on noin 30 mallia, mutta kaikki ovat reagoivia, toimialan mukaan lajiteltuja, muokattavissa ja laadukkaita.Järjestelmä antaa mahdollisuuden valita yli 550 ilmaisesta teollisuuskohtaisesta mallista, jotka ovat mukautettavissa ja oletuksena mobiilivalmiita.
verkkokauppa:Verkkosivun rakentajan avulla voit käynnistää ja hallita pieniä verkkokauppoja luomalla tuotegalleriaa, säätämällä maksu- / lähetysvaihtoehtoja, määrittämällä näyttöikkunoiden näyttövaihtoehdot jne..Wix Store mahdollistaa pienten ja keskisuurten verkkokauppojen luomisen, myöntämällä pääsyn useille verkkokaupan työkaluille ja ominaisuuksille.
blogging:Strikingly-toiminnolla voit myös lisätä blogiosion mille tahansa tarvitsemallesi verkkosivustolle. Täältä voit ladata uusia viestejä, muokata olemassa olevia, muokata asettelua ja blogin suunnittelua yleensä, integroida mediatiedostoja jne.Wix-blogialusta mahdollistaa henkilökohtaisten tai yritysblogien perustamisen ja hallinnan järjestelmän edistyneiden ominaisuuksien avulla.
Pieni yritys:Verkkosivun rakentajaa voidaan käyttää pienyritystoimintojen käynnistämiseen ja hallintaan, uusien widgetien ja mediatiedostojen integrointiin, uuden sisällön lataamiseen, SEO / suojausparametrien määrittämiseen jne..Järjestelmä on hyvä pienille yritysprojekteille, koska se sisältää useita yrityskohtaisia ​​widgettejä, edistynyttä Ascend-alustaa, niche-malleja ja muita yritystoimintaan liittyviä ominaisuuksia.
hinnoittelu:Silmiinpistävästi on ilmainen suunnitelma ja kolme maksettua tilausta, joiden hinta alkaa 8 dollaria kuukaudessa.Wixillä on ilmainen suunnitelma ja kaksi tilausryhmää Standard- ja Business / eCommerce-verkkosivustoille. Heidän kustannuksensa alkavat 13 dollaria kuukaudessa.
SEO:Silmiinpistävän avulla on mahdollista perustaa ja hallita verkkosivustosi SEO parametrejä maksimoidaksesi sen sijainnin hakukoneissa.Alusta mahdollistaa SEO Wiz -työkalun avulla verkkosivuston SEO-optimoinnin yksinkertaistamisen.
Asiakaspalvelu:Informatiivinen tietopohja, kätevä ennakkotarkistuslista, ideafoorumi, 24/7 -keskusteluTehokas tietopohja, lippujärjestelmä, VIP-tuki

Vertailupäätelmä: Kumpi on parempi?

Kun valitset välillä Wix ja Strikingly, on otettava huomioon useita näkökohtia. Molemmat verkkosivujen rakentajat suunnittelevat aloittelijoita ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisia, ja molemmat ovat riittävän ominaisuuksilla varustettuja ammatillisten projektien kehittämiseen. Järjestelmät eroavat kuitenkin silti suunnittelun mukautusvaihtoehdoistaan ​​ja toiminnallisuudestaan, jotka lopulta vaikuttavat tulokseen.

Wix on voittaja kaikissa vertailun osissa. Verkkosivun rakentaja on voittanut suosion miljoonien käyttäjien kanssa ympäri maailmaa, eikä turhaan. Tämä on yksi maineikkaimmista, edullisimmista ja ammattimaisimmista verkkosivustojen rakentajista, joita siellä on saatavana, ja se on ehdottomasti käyttämisen arvoinen, jos aiot suunnitella kalliimpia projekteja.

Silmiinpistävää on DIY-verkkosivustojen rakentaja, joka toimittaa integroidut blogitointi- ja verkkokaupan toiminnot, App Market, reagoivat mallit ja useita ominaisuuksia, jotka mahdollistavat kaikenlaisten yksinkertaisten ja monimutkaisten projektien luomisen. Wix puolestaan ​​erottuu joukosta integroidun Wix ADI -työkalun, verkkokaupan ja blogimoottorien, Wix Code -ominaisuuden, Rich App Marketin ja satojen ammattimaisesti reagoivien mallien ansiosta.. Nämä ovat ominaisuuksia, jotka tekevät siitä kiistatta johtavan nykyaikaisen web-suunnittelurajan.

Silmiinpistävästi vs. Wix: mikä on parempi? 5.0

 • Paras all-in-one-verkkosivustojen rakentaja
 • Wix ADI ja Standard Editor
 • Wix Ascend -alusta
 • Vakio- / liiketoimintasuunnitelmat

Käy verkkosivustolla wix.com Silmiinpistävästi vs. Wix: mikä on parempi? 3.5

 • Matkapuhelimen optimointi optimointiin
 • Integroidut blogi- ja myymälämoottorit
 • Esijulkaisu ja SEO-tarkistuslistat
 • Kolme maksettua tilausta

Käy verkkosivustolla strikingly.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map