SiteBuilder vs. Wix

Sitebuilder.com vs. Wix


Verkkosivustojen rakentamisessa Wixilla ei näytä olevan lainkaan kilpailijoita. Palvelu ylpeilee maailmanlaajuisesti, ja tuskin verkkosivujen suunnittelijaa (edes aloittelijaa), joka ei ole kuullut alustasta tai käyttänyt sitä laadukkaiden, ammatillisten ja toimivien verkkosivustojen lanseeraamiseen.

Wix selviytyy melkein kaikista Web-rakennustehtävistä, joita sinulla on. Sitten mitä järkeä on verrata sitä yksinkertaisempaan web-rakennusratkaisuun, kuten SiteBuilder?

Nopea tilannekuva:

SiteBuilder.comSiteBuilder – on verkkosivustojen rakentaja, joka käyttää Tekoälyn työkalu verkkosivujen kehittämisprosessin aikana. Järjestelmä luotiin pääasiassa aloittelijoiden tarpeita, taitoja ja odotuksia ajatellen. Siksi se tarjoaa integroidun isännöintiratkaisun sekä mahdollisuuden valita verkkotunnuksen mille tahansa uudelle projektille. Verkkosivuston rakentaja toimii erinomaisesti sisältöpohjaisten hankkeiden, pienyritysten verkkosivustojen ja jopa verkkokauppojen luomiseen. SiteBuilder.com

WixWix – on maailman suosittu verkkosivustojen rakentaja, jota perustellusti pidetään verkkorakentamisen kapealla. Järjestelmällä ei ole ollenkaan kilpailijoita johtuen edistyneestä toiminnallisuudesta, poikkeuksellisesta web-suunnittelutavasta ja lukemattomista muotoilun mukautusvaihtoehdoista, jotka se paljastaa kohdeyleisölle. Tuskin verkkosivujen suunnittelijaa, joka ei ole kuullut alustasta tai käyttänyt sitä aloittamaan ammattimaisia, laadukkaita ja toimivia projekteja. Wix.com

Molemmat verkkosivujen rakentajat näyttävät olevan arvokas valinta verkkosivustojen kehittämiseen, mutta onko ominaisuuksia, jotka saavat minkä tahansa niistä etusijalle kilpailijaan nähden? Mitkä ovat näiden järjestelmien päätoiminnot ja miten ne vaikuttavat verkkosivustojen kehitysprosessiin pitkällä tähtäimellä? Lue vertailusta saadaksesi vastauksia näihin ja muihin mahdollisiin kysymyksiisi.

1. Helppokäyttöisyys

 • SiteBuilder. Sitebuilder on vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja, joka varmistaa nopean, helpon ja tehokkaan web-rakennuskokemuksen erityyppisten verkkosivustojen käynnistämiseksi. Järjestelmän hallitsemiseksi ja projektien rakentamiseksi sen kanssa ei tarvitse olla koodaustaitoja tai verkkosivujen suunnittelun taitoja. Alusta tarjoaa selkeän ja ymmärrettävän käyttöliittymän, joka melkein eliminoi tarpeen etsiä ja integroida tarvittavat elementit verkkosivustosi sivuille.

  Sitebuilder-editori

  Yksi verkkosivustojen rakentajan kiistattomista kohokohdista, joka myös osaltaan helpottaa verkkosivustojen luomisprosessia, on keinotekoinen älykkyysväline, johon alusta perustuu. Tämä tarkoittaa, että järjestelmä tekee vallitsevan määrän web-suunnittelutyötä puolestasi käytettävissä olevien tietojen perusteella. Mitään teknisiä vivahteita tai ylimääräistä järjestelmän etsintää ei tarvita, jotta saat parhaan hyödyn SiteBuilder-työstä.

  Rekisteröintiprosessi on myös yksinkertainen ja nopea. Tarvitset vain kirjautumisen järjestelmään yrityksen virallisella verkkosivustolla jollakin kahdella tavalla – joko antamalla sähköposti- ja salasanatiedot tai käyttämällä Google / Facebook-tilejä. Minkä vaihtoehdon valitsetkin, rekisteröintiprosessin suorittaminen vie muutaman minuutin.

  Heti kun olet tehnyt ensimmäisen vaiheen, sinut ohjataan ohjauspaneeliin, jossa voit aloittaa verkkosivustosi luomisen. Valmistaudu vastaamaan AI-pohjaisen avustajan esittämiin kysymyksiin ja siirry sitten verkkosivuston räätälöintiin. Jos on jotain et ole varma, kätevä “Esikatselu” -tila auttaa sinua seuraamaan sitä, miltä verkkosivustosi näyttää nykyisessä kehitysvaiheessaan. Tämä mahdollistaa tarvittavien muokkausten tekemisen ennen projektin julkaisua.

  Sitebuilder-verkkosivuston nimi valitse

 • Wix. Verkkosivun rakentaja on arvokas valinta käyttäjille, jotka aikovat markkinoida ammattitaitoisia verkkosivustoja kohtuuhintaan ja koodaustaidollaan vähiten. Järjestelmä varmistaa verrattoman verkkosuunnittelukokemuksen, koska sen mukana tulee huippuluokan WYSIWYG-editori, jonka avulla voit nähdä kaikki verkkosivustolla tekemäsi muutokset reaaliaikaisessa tilassa..

  Wix-vakioeditori

  Wix tarjoaa intuitiivisen ja ymmärrettävän kojelaudan. On melko helppoa tottua siihen, vaikka olet aloittelija, jolla ei ole kovinkaan taitoa tai sinulla ei ole lainkaan koodaustaitoja. Järjestelmässä on myös laaja App Market, jossa on paljon sovelluksia ja widgettejä, jotka auttavat muodostamaan verkkosivustosi rakenteen. Kaikki projektiisi integroitavat elementit ja laajennukset ovat täysin muokattavissa. Tämän avulla voit luoda verkkosivustosi ulkoasun ja suunnittelun todellisten tarpeidesi ja tarpeidesi suhteen sekä verkkosivustosi niche-erikoistumisen mielessä. Kaikkien järjestelmään kuuluvien elementtien ja vaihtoehtojen muistaminen ja kaiken hyödyn saaminen web-rakennuskokemuksesta vie noin 3–5 päivää..

  Kuten a vedä ja pudota -järjestelmä, Wixin avulla on mahdollista valita ja sijoittaa verkkosivustoelementtejä tarvittaviin verkkosivujen osiin. Näin saat yksilöllisen verkkosivustosuunnittelun, joka parhaiten vastaa odotuksiasi. Tätä verkkosuunnittelua koskevaa lähestymistapaa kutsutaan “absoluuttiseksi paikannukseksi” ja tämä on yksi ominaisuuksista, jotka erottavat Wixin muista suosituista verkkosivustojen rakentajista.

SiteBuilder vs. Wix. Käytettävyyden kannalta molemmat järjestelmät voidaan tutkia ja hallita muutamassa päivässä. SiteBuilder ja Wix voivat olla hyvä valinta kaikille käyttäjäryhmille heidän kokemuksestaan ​​riippumatta. Molemmat järjestelmät vaativat jonkin verran pyrkimyksiä hallita hyvin, mutta tämä on vain ajan kysymys. Ainoa asia, joka voi antaa Wixille etuoikeuden, on sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka sisältää käteviä vinkkejä ja tehokkaan video-oppaan, joka on ylimääräinen bonus verkkosivustojen rakentajalle.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • SiteBuilder. Verkkosivuston rakentaja toimii loistavasti kaiken tyyppisten verkkosivustojen luomisessa aina yksinkertaisista yhden sivun projekteista aina monimutkaisiin verkkokauppoihin. Verkkosivun muokkausprosessi ei vie kauan, koska jokainen verkkosivu koostuu useista osioista, joita voit muokata ja mukauttaa järjestelmän integroidun työkalusarjan avulla. Sinun on valittava ja lisättävä mikä tahansa määrä elementtejä, sivuja ja osioita verkkosivustollesi erinomaisen suorituskyvyn ja mukavan visuaalisen vetovoiman antamiseksi.

  Sitebuilder-verkkosivustojen räätälöinti

  Yksi järjestelmän kohokohdista on sen tehokas blogitoiminto. Jos joudut yhdistämään blogin valmiiseen verkkosivustoosi, SiteBuilder sallii tehdä sen helposti. Anna vain otsikko blogiisi, valitse malli ja hallitse asetuksia. Siinäpä – blogiisi on valmis julkaistavaksi. Ominaisuus on täysin ilmainen.

  Verkkosivuston valmistajalla on laajat integrointivaihtoehdot. Sen kokoelmassa olevia widgettejä ja sovelluksia on mahdollista valita ja aktivoida. Nämä lisäosat on jaettu luokkiin aiheista riippuen. Tätä tarvitaan käyttäjien haun yksinkertaistamiseen. Widgetit ovat useita ja voit valita sosiaalisen median sovelluksista, yritys- ja lähtölaskenta-widgetistä, galleriatyyleistä, aikatauluista, CTA-painikkeista ja monista muista.

  Ei ole integroitu monikielinen tukivaihtoehto tässä, joka on yksi järjestelmän haittapuolia. Palvelu kuitenkin sallii verkkosivustojen rakentamisen, jotka ovat mobiilivalmiita alusta alkaen, minkä vuoksi niitä voidaan katsella millä tahansa mobiililaitteella.

  Toinen ominaisuus, joka saa järjestelmän erottumaan joukosta, on sen integroitu verkkokaupan moottori. Järjestelmän avulla voit myydä fyysisiä ja digitaalisia tuotteita verkossa käyttämällä yhtä kahdesta vaihtoehdosta. Voit joko lisätä tuotteita suoraan verkkosivuille tai lisätä monipuolisen myymälän projektiin.

  Lisäksi SiteBuilder tarjoaa mahdollisuuden käyttää ilmaista Logo Maker -työkalua. Tämä on intuitiivinen verkkosuunnitteluväline, jonka avulla voit luoda ja ladata oman ainutlaatuisen logon projektiin lyhyessä ajassa. Logon luomisprosessi on yksinkertainen, nopea ja kätevä kaikille. Suorita vain järjestelmän tarjoamat vaiheet ja katso tulosta.

  Sitebuilder-logovalmistaja

 • Wix. Tämä on all-in-one-järjestelmä, jonka avulla voidaan käynnistää melkein kaikki tarvitsemasi verkkosivustot, mukaan lukien foorumit, yritysverkkosivustot, portfolioet, aloitussivut, blogit ja jopa verkkokaupat. Ominaisuuksien ja työkalujen uskomattoman monipuolisuus tekee alustasta yhden parhaista ratkaisuista aloittelijoille ja kokeneille web-suunnittelijoille.

  Verkkosivuston rakentaja tarjoaa runsaasti ilmaisia ​​ja maksettuja widgettejä, Wix-sovellusmarkkinat ja elementit, jotka voidaan järjestää missä tahansa järjestyksessä, jotta verkkosivustollesi saataisiin maksimaalinen suorituskyky ja houkutteleva esitys. Wix-verkkosivustot koostuvat elementtilohkoista, ja jokaisessa lohkossa on joustavat asetukset.

  Wix Editor

  Kokeneisiin verkkosivujen suunnittelijoihin tulee myös vaikuttimia järjestelmän tarjoamilla monilla muilla vaihtoehdoilla, koska se mahdollistaa koodin integroinnin, joka voi tehdä verkkosivustostasi erottuvan joukosta. On mahdollista synkronoida Wix-verkkosivustosi useiden suosittujen palveluiden kanssa, jotta se tuottaa ylimääräistä suorituskykyä. Lisäksi verkkosivustojen rakentajalla on tehokkaat blogitointi- ja verkkokaupan toiminnot. Tarvittaessa voit asettaa SEO-parametrit verkkosivustollesi, faviconille, verkkosivujen uudelleenohjauksille ja verkkosivustojen rajoituksille suoraan järjestelmään.

  Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä edistynyt Wix ADI -ominaisuus, joka mahdollistaa verkkosivustojen luomisen automaattisessa tilassa käyttäjän lähettämien tietojen avulla. Vaikka et olekaan web-suunnittelun asiantuntija, keinotekoinen suunnitteluäly auttaa sinua luomaan täysin varustellun verkkosivuston tyhjästä. Ei ole muuta verkkosivustojen rakentajaa, joka voisi ylpeillä samalla työkalulla.

  Wix erottuu joukosta myös suunnittelijakeskeisistä ominaisuuksistaan, jotka antavat mahdollisuuden aloittaa ammattimaisia ​​projekteja. Sivustojen rakentajan todelliset kohokohdat ovat Corvid ja Nousta työkaluja. Corvid by Wix on edistyksellinen avoin kehitysalusta, jota käytetään ammattimaisten verkkosivustojen sovellusten käynnistämiseen ja mukauttamiseen ilman koodausta ja verkkosivujen suunnittelua koskevaa tietoa. Wix, Ascend, on puolestaan ​​all-in-one-liiketoimintaratkaisu, joka käsittää noin 20 tuotetta, jotka ovat tehokkaita liiketoiminnan edistämisessä.

SiteBuilder vs. Wix. Ominaisuuksien suhteen Wixillä ei ole kilpailijoita – niin laaja, monipuolinen ja tehokas Wix-toiminnallisuus on. Voit ratkaista järjestelmällä melkein minkä tahansa web-rakennustehtävän, käynnistämällä erityyppisiä verkkosivustoja, jotka toimivat erinomaisesti ja ovat erittäin visuaalisia. SiteBuilderillä on myös paljon tarjottavaa – ominaisuusjoukko ja joustavuus antavat käyttäjille mahdollisuuden aloittaa ammattimaisia ​​ja visuaalisesti houkuttelevia projekteja ilman erityisiä taitoja.

3. Suunnittelu

SiteBuilderWix
Teemojen lukumäärä:0500+
Teeman vaihto:✘ EI✘ EI
Visuaalinen toimittaja:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Koodieditori:✘ EI&# X2714; JOO
Mobiili optimoitu:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
 • SiteBuilder. Verkkosivuston rakentajalla ei ole vakiokokoelmaa malleista verrattuna muihin järjestelmiin. Sen sijaan se luo verkkosivustoasettelut perustuen projektityyppiin ja markkinarakoon, johon se kuuluu.

  Kaikki SiteBuilder-teemat ovat oletusarvoisesti reagoivia, mikä tarkoittaa, että ne näkyvät erinomaisesti kaikissa mobiili- ja pöytälaitteissa. Jos et ole varma projektisi ulkoasusta tablet-laitteellasi, älypuhelimellasi tai tietokoneellasi, voit katsella sen esikatseluversiota voidaksesi tehdä tarvittavat muokkaukset ajoissa.

  Verkkosivuston rakentaja tarjoaa runsaasti suunnittelun mukauttamistyökaluja ja ominaisuuksia, joita tarvitaan valitulle asettelulle ja mallille henkilökohtaisen ilmeen saamiseksi. Sinun on valittava tarvittava väripaletti, tausta, fonttityyliasetus ja muut siihen liittyvät parametrit. Lisäksi voit antaa projektillesi henkilökohtaisen mukautuksen lataamalla ja hallitsemalla kuvagallerioita, logoja ja muita pakollisia verkkosivustoelementtejä. Lopuksi voit käyttää HTML-koodaustaitoja (jos mitään) muokataksesi otsikon ja alatunnisteen mallia. Tämä on myös bonus verkkosivustollesi. Muista, että et voi muuttaa mallia verkkosivustojen kehittämisprosessissa menettämättä lähetettyä sisältöä.

  Sitebuilder-verkkosivustojen asettelut

 • Wix. Järjestelmä tarjoaa yhden monipuolisimmista ja laajimmista korkealaatuisten ammattilaissuunnitelmien kokoelmista. Täällä on tällä hetkellä yli 550 muokattavaa teemaa, ja järjestelmäasiantuntijat työskentelevät jatkuvasti uusien mallien kehittämisessä. Kaikki ne ovat oletusarvoisesti reagoivia ja erottuvat todella joukosta heidän upean vetovoimansa ja parhaiden teollisuusstandardiensa noudattamisen vuoksi. On myös mahdollisuus valita täysin tyhjä malli mukauttaaksesi sitä edelleen tyhjästä.

  Wix-mallit

  Kaikki Wix-mallit on myös jaoteltu niche-luokkiin käyttäjien haun yksinkertaistamiseksi. Minkä mallin valitsetkin, voit mukauttaa sen suunnittelua lisäämällä ja hallitsemalla lohkoja, widgettejä, tehosteita, sovelluksia, taustoja, fontteja jne..

  Teemasi mobiiliversio voidaan jopa räätälöidä manuaalisesti tuottamaan laadukasta ulkoasua ja verkkosivustosi täydellistä säätämistä eri mobiililaitteille. Ainoa haitta on, että et voi muuttaa mallia tien päällä järjestelmän käyttämän “absoluuttisen paikannuksen” lähestymistavan vuoksi. Joten ole varovainen valintaa tehdessäsi.

SiteBuilder vs. Wix. Suunnitteluvertailussa meillä on selkeä johtaja – Wix. Järjestelmän tarjoamien teemojen laatu ja ammattimainen ilme tekevät varmasti vaikutuksen kaikille, jotka pääsevät niihin. SiteBuilder on suunnittelussaan jonkin verran jäljessä Wixistä. Vaikka se tarjoaa melko mukavan valikoiman malleja ja niche-luokkia, niiden laatu on kaukana Wix-teemojen esityksestä. Samaan aikaan molemmille alustoille on yksi yhteinen ominaisuus: ne eivät salli mallien muuttamista verkkosivustojen kehittämisprosessissa. Tämä on vakava haitta, joka vaatii harkintaa ja parantamista.

4. Asiakastuki

 • SiteBuilder. Järjestelmä voi ylpeillä luotettavasta asiakastuesta. Heidän tietokantaansa sisältyy teknisen tuen yleinen tukisivu, ohjeet, ylempi UKK-osio, Aloitus-sivu, joka paljastaa järjestelmän käytön perusteet, ja Ota yhteyttä -osa. Jälkimmäinen tarjoaa mahdollisuuden ottaa yhteyttä asiakastukitiimiin sähköpostitse, puhelimitse tai live-chatin kautta, joka on saatavana ympäri vuorokauden. Lopuksi on mahdollisuus kirjoittaa kysymys suoraan verkkosivustolle ja odottaa vastausta. Tällainen vaihtoehtojen monipuolisuus mahdollistaa ongelmien ratkaisun melkein nopeasti.

  Sitebuilderin online-chat-ohje

 • Wix. Asiakastukikeskus on myös tehokas ja sisältää erilaisia ​​vaihtoehtoja. Tavallisten käyttäjäohjeiden, kuten usein kysyttyjen kysymysten lisäksi, siinä on myös YouTube-kanava ja foorumi, joka edistää käyttäjien ja järjestelmäkehittäjien välistä viestintää.

  Alustalla on myös älykäs hakuvaihtoehto, jonka avulla on mahdollista löytää vastauksia moniin käyttäjien mahdollisiin kysymyksiin. Jos et jostain syystä ole onnistunut ratkaisemaan ongelmaasi, Wix tarjoaa lippujärjestelmänsä, jonka avulla voit lievittää huolenaiheitasi. Järjestelmän kojelaudan hallitseminen edes aloittelijalle ei ole ongelma, koska kaikkien muokattavien elementtien mukana tulee kehotuksia ja vihjeitä niiden oikeasta käytöstä. Toisin sanoen Wixin avulla voit oppia järjestelmän työskennellessään verkkosivujen kehittämisessä. Se on toinen ominaisuus, jonka avulla verkkosivustojen rakentaja erottuu joukosta.

SiteBuilder vs. Wix. Molemmat verkkosivujen rakentajat tarjoavat luotettavia asiakastukipalveluita, joiden avulla voidaan ratkaista melkein kaikki käyttäjien ongelmat. Ne antavat tarpeeksi tietoa siitä, miten palveluita tulisi käyttää parhaan hyödyn saamiseksi suorituskyvystään. Wix kuitenkin ylittää jonkin verran SiteBuilderin tarjoamalla video-oppaita ja yhteisöfoorumin. Tämä auttaa ratkaisemaan ongelmat heti alusta alkaen etsimättä vastauksia pitkään ja häiritsemättä web-suunnitteluprosessiasi.

5. Hinnoittelupolitiikka

 • SiteBuilder. Verkkosivuston rakentaja on periaatteessa vapaa alusta alkaen. Tämän avulla järjestelmän toiminnallisuus voidaan testata niin kauan kuin tarvitset, rakentaa rajaton määrä verkkosivustoja aliverkkotunnukseen. Jos kuitenkin aiot luoda luotettavan verkkosivustotilanteen, sinun on päivitettävä yhteen järjestelmän tarjoamiin maksettuihin suunnitelmiin, nimittäin Pro ($ 4 / kk), Premium ($ 4.80 / mo) ja verkkokauppa ($ 7,20 / kk).

  Sitebuilder suunnitelmat ja hinnoittelu

  Järjestelmä säästää jopa 60%, jos päätät hankkia vuositilauksen heti alusta alkaen. Lisäksi sinulle tarjotaan ilmainen verkkotunnus ja hosting kaikilla suunnitelmilla, jotka päätät hankkia vuodeksi.

 • Wix hinnoittelupolitiikka eroaa SiteBuilderin tarjoamasta. Järjestelmä tarjoaa myös koskaan loppumattoman ilmaisen suunnitelman, jonka avulla voidaan testata sen ominaisuuksia ja harjoittaa taitojasi niin kauan kuin tarvitset. Käyttäjät, jotka aikovat avata monipuolisia verkkosivustoja, voivat valita kahden suunnitelmien ryhmän välillä, jotka on suunnattu erilaisiin web-suunnitteluun ja yritystarpeisiin. Näitä ovat vakio- ja yritys- / verkkokaupan tilaukset.

  Wix-hinnasivusto

  Wix-vakiosuunnitelmat sisältävät: Combo ($ 13 / mo), Rajoittamaton ($ 17 / mo), Pro ($ 22 / mo) ja VIP ($ 39 / mo), kun taas verkkokaupan tilaukset sisältävät Business Basicin ($ 23 / mo), Business Unlimited ($ 27 / mo), Business VIP ($ 49 / mo) ja Enterprise ($ 500 / kk). Mistä tahansa Wix-tilauksesta menetkin, sen mukana tulee online-maksujen hyväksymisominaisuus, erilaisia ​​maksutapoja valita, lisääntynyt tallennustila, Wix-mainosten puuttuminen, mukautettu verkkotunnusyhteys ja muut tärkeät ominaisuudet. Wix-suunnitelmat ovat myös 100-prosenttisia palkkioita ilmaiseksi, mikä on toinen etu, jota käyttäjät arvostavat.

  Wix-hinnoitteluyritys

  Jos valitussa suunnitelmassa on jotain et pidä, järjestelmä tarjoaa täyden rahan palautuksen 14 päivän kuluessa maksupäivästä. Suunnitelman peruuttamisen jälkeen palaat ilmaiseen suunnitelmaan ilman sisällön menettämistä. Wix on yksi niistä verkkosivustojen rakentajista, jotka huolehtivat asiakastyytyväisyysasteesta. Järjestelmä esittelee usein alennuksia ja erikoistarjouksia, joiden avulla säästät paljon, kun valitset oikean tilauksen.

Wix vs. SiteBuilder. Vertaamalla järjestelmien tarjoamia maksettuja suunnitelmia voimme päätellä, että Wixillä on maltillisempi hinnoittelupolitiikka, joka tarjoaa edistyneempiä toimintoja tällä kustannuksella. Järjestelmä tarjoaa myös laajemman tilausvalikoiman, joka tarjoaa toimintavapauden ja monipuoliset suunnittelun mukautusvaihtoehdot. Tämä on ehdottomasti arvokas sijoitus laatuun, turvallisuuteen ja luotettavuuteen.

Bottom Line

Kun teet valinnan SiteBuilderin ja Wixin välillä, on tärkeää keskittyä nykyisiin verkkosuunnittelustarpeisiisi ja tulokseesi, jota aiot hyödyntää pitkällä tähtäimellä. Wix on aina ollut, ja se on edelleen nykyaikaisen web-suunnittelumarkkinoiden kiistaton johtaja, joka kattaa tärkeimmät ominaisuudet, joita tarvitaan laadukkaiden ja tyylikkäiden verkkosivustojen rakentamiseen, joilla on erinomainen suorituskyky. Nämä ovat rikas ominaisuusjoukko, edistykselliset verkkosuunnittelutyökalut, runsas valinta malleja, kohtuuhintaiset kustannukset, monikieliset tuki, joustavat SEO-asetukset ja paljon muuta.

SiteBuilder puolestaan ​​on jonkin verran jäljessä Wixistä toiminnallisuuden ja suunnittelutavan suhteen, mutta se on halvempi verrattuna kilpailijaan. Sinun on tehtävä lopullinen valinta vaatimusten ja mieltymysten perusteella.

SiteBuilder vs Wix: Vertailukaavio

SiteBuilder.comWix
1. Helppous8/1010/10
2. Ominaisuudet8/1010/10
3. Suunnittelu8/109/10
4. Tuki9/1010/10
5. Hinnoittelu8/1010/10
Yleensä ottaen:8,2 / 1010,0 / 10
Kokeile nyt Kokeile nyt
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map