Tilda vs. Wix

Tilda vs. Wix


Verkkosivustojen luomisprosessi tyhjästä on helpottunut vuosien varrella. Se ei enää vaadi teknistä taustaa eikä ammatillisten kehitysryhmien palkkaamista.

Tilda- ja Wix-kaltaiset alustat on suunniteltu auttamaan yritysten omistajia, freelancereita, bloggaajia ja muita käyttäjäryhmiä luomaan ammatillisia sivustoja tyhjästä. He tekevät sen kuitenkin toisin.

Nopea tilannekuva:

TildaTilda on tyypillinen WYSIWYG-ohjelmisto, jolla on joukko perustilan ominaisuuksia. Vuonna 2014 avattu alusta kehitettiin alun perin luomaan yksinkertaisia ​​yhden sivun sivustoja, aloitussivuja, salkkuja tai blogeja. Se on kehittynyt vuosien varrella ja lisännyt joitain verkkokaupan toimintoja sekä antanut käyttäjille paitsi rakentaa hyvän verkkoesityksen ja mainostaa myös ansaita rahaa online pienissä digitaalikaupoissa. Tilda

WixWix on luultavasti suurin nimi verkkosivustojen rakennusteollisuudessa. Ohjelmisto on saanut nimensä itselleen laajennetun toiminnallisuuden, helppokäyttöisyyden ja AI-pohjaisten innovatiivisten tekniikoiden ansiosta, jotka on toteutettu käsittelemään käyttäjän rakennusprosessia. Wix on paras ratkaisu kaikentyyppisille verkkosivustoille aina ammatillisista blogeista ja portfolioista kaiken kokoisiin verkkokauppaprojekteihin.. Wix.com

Vaikka molemmat työkalut palvelevat melkein samoja tavoitteita, käyttäjien saattaa olla hämmentävää valita yksi. Katsauksessamme esitellään tärkeimmät erot ja edut, jotka tekevät Wixista valinnan ykköseksi joustavuuden, hinnan, käytön helppouden ja muiden asioiden suhteen..

1. Helppokäyttöisyys

 • Tilda. Tildan käyttöönotto on erittäin helppoa. Käyttäjien on suoritettava vain yksinkertainen rekisteröinti tai käytettävä sosiaalisia tai Google-tilejä saumattomaan sisäänkirjautumiseen. Vaiheen suorittamisen jälkeen voit aloittaa rakennusprosessin. Järjestelmä tarjoaa useita valmiita asetteluja tai voit aloittaa tyhjellä sivulla ja luoda oman verkkosivuston.

  Tildan mukana tulee WYSIWYG-editori. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käsitellä koodausta. Valitse vain lohko tai elementti kojelaudasta painamalla pientä ristipainiketta kunkin osan välillä. Kaikki lohkot ja elementit on jaettu luokkiin. Ne sisältävät otsikot, tekstilohkot, galleriat, edut, meistä -osiossa, yhteyslomakkeissa, sarakkeissa, valikoissa jne. Kun olet valinnut tarvitsemasi lohkon, voit muuttaa sisäistä tekstiä, korvata valokuvia tai kuvia ja syöttää lisäasetuksia muuttaa taustaväriä, mittoja, muokata painikkeita ja paljon muuta.

  Tilda Editor

  Toimittaja on melko yksinkertainen. Toisaalta sitä on helppo käyttää. Toisaalta se on hyvin yksinkertainen. Voit muokata sinulla olevia lohkoja ilman mahdollisuutta toteuttaa omaa ainutlaatuista suunnitteluasi. Lisäksi muokkaustoiminto on vähän rajoitettu. Esimerkiksi, jos osiossa on esiasetettu fontti, et voi muuttaa sitä. Teksti näytetään samalla fontilla kuin järjestelmä on määrännyt.

  Tildan avulla voit luoda uuden oman lohkon. Tarvitset vain valita luettelosta Zero Block ja suunnitella haluamasi elementin. Se voi viedä jonkin aikaa selvittää, miten se toimii. Lisäksi käyttäjien ei pitäisi odottaa paljoa verkkosivujen suunnittelun vapaudesta täällä. Alustalla on esikatselutila. Toisaalta on hyvä nähdä, miltä verkkosivusto näyttää ennen julkaisemista. Toisaalta joudut vaihtamaan muokkaussivun ja esikatselusivun välillä jatkuvasti.

  Zero Block Editor

  Lisäksi kun olet tehnyt pienimmän muutoksen yhdellä sivulla, joudut julkaisemaan kaikki sivut uudelleen, jotta näet muutokset valmiilla sivustoilla. Toisin sanoen, ei ole sisäistä muokkausta, mikä saattaa vaikuttaa aikaa vievältä ja ärsyttävältä.

 • Wix näyttää paremmalta käytöltä helppouden suhteen. Järjestelmässä on edistyksellinen vedä ja pudota -editori onnistuneesti toteutettujen AI-pohjaisten tekniikoiden edessä Wix ADI. Se on ainutlaatuinen työkalu, joka todella luo verkkosivun käyttäjille muutamassa minuutissa. Samanaikaisesti sinulla on mahdollisuus rakentaa sivusto tyhjästä käyttämällä Wix Editoria. Katsotaanpa jokaista polkua ja katsomaan miten nämä instrumentit toimivat.

  Järjestelmä käyttää tekoälyä rakennusprosessin nopeaan ja helppoon tekemiseen. Sinun ei oikeastaan ​​tarvitse tehdä mitään. Tarvitset vain vastauksen useisiin peruskysymyksiin kuvataksesi yritystäsi, verkkosivustoasi ja haluamiasi ominaisuuksia. Wix ADI hoitaa loput. Se tarjoaa useita valmiita asetteluja tarpeidesi ja toiveidesi perusteella. Voit vapaasti tehdä pieniä muutoksia tai käyttää työkalua luodaksesi tietoja Facebook-sivultasi. Sinulla on julkaistava projekti, jolla on asiaankuuluva sisältö ja ei tyhjiä tekstejä..

  Tilda vs. Wix

  Jos olet edelleen innokas osallistumaan rakennusprosessiin, mutta sinulla ei ole teknisiä taitoja, Wix Editor tekee tempun. Pääset a vedä ja pudota -toiminto ja valitse, muokataanko valmis mallia vai luodako sivusto tyhjästä:

  • Mallien muokkaaminen – Käyttäjät voivat valita teeman satojen asetteluiden joukosta ja muokata kutakin elementtiä tai osaa heidän mieltymyksistään riippuen. Voit lisätä widgettejä, uusia lohkoja, muuttaa valikoita jne.
  • Verkkosivulomake tyhjä – toteuta mikä tahansa oma sivurakenne luomalla yksinoikeusvalikko, lisäämällä blokkeja ja sijoittamalla ne minne tarvitset. Lisäksi tällainen vaihtoehto tarjoaa joustavamman lisäosien ja integraation suhteen.

Tilda vs. Wix: Wix on tietysti parempi vaihtoehto käytön suhteen. Tildalla on intuitiivinen WYSIWYG-editori, mutta se tuskin voi kilpailla kaikkien Wixin sinulle tuomien innovaatioiden ja edistyneiden työkalujen kanssa. Järjestelmä tarjoaa maksimaalisen editointivapauden ja joukon kattavia räätälöintityökaluja.

2. Ominaisuudet ja joustavuus

 • Tilda alun perin julkaistiin nimellä yhden sivun verkkosivustojen rakentaja. Se tarkoittaa, että käyttäjät voivat kärsiä joustavuuden puutteesta aina, kun heidän on rakennettava monimutkaisempi projekti. Esimerkiksi järjestelmällä ei ole App Store -sovellusta uuden widgetin lisäämiseksi. Jos sinun on linkitettävä palvelut kuten Google Analytics, sinun on kytkettävä ne manuaalisesti. Prosessi voi viedä jonkin aikaa. Lisäksi aloittelijoilla saattaa olla aluksi vaikeaa.

  Toisaalta Tilda näyttää hyvältä kolmansien osapuolien integroinnissa ja joitain lisävaihtoehtoja, joista käyttäjät voivat pitää hyödyllisiä:

  • Liittäminen – Voit todella yhdistää verkkosivustosi kaikkiin suosittuihin palveluihin, jotka liittyvät kohdeyleisön kasvattamiseen. Järjestelmä on yhteensopiva suurten sähköpostimarkkinointipalveluiden kanssa, joihin kuuluvat MailChimp, GetResponse, UniSender ja jotkut muut. Jos haluat kasvattaa postituslistasi tai kerätä käyttäjien tietoja, ohjelmisto tarjoaa integroinnin Slackin, Trello, Telegramin, Google Sheetsin jne. Kanssa. Tärkein haittapuoli on, että minkä tahansa mainitun palvelun yhdistäminen vaatii manuaalisia asetuksia, mikä ei ole hyvä aloittelijoille. Sinun on seurattava yhteyslomakeasetuksia ja varmista, että linkität oikean sähköpostiosoitteen tai palvelun. Toinen suuri ikävyys on, että integroituja palveluita ei oteta automaattisesti käyttöön kaikissa lomakkeissasi.
  • SEO – Tildalla on SEO-perustasot verkkosivustojen paremmuuden parantamiseksi. Perussivun optimoinnin (metaotsikot, kuvaukset ja keskittymisavaimet) lisäksi joillakin osioilla ja lohkoilla on myös SEO-asetukset, jotka sisältävät pääasiassa H1… H4-otsikot. Se ei ole niin paljon kuin saatat odottaa, mutta silti on mahdollista muokata URL-osoitteita, luoda SEO-ystävällisempiä sivunäkymiä hakukoneissa ja sosiaalisessa mediassa.
  • Tilda SEO

  • bloggaaminen – vaikka Tildalla on blogitoiminto, se näyttää melko heikolta. Voit luoda blogiosion verkkosivustollesi tai käynnistää erillisen blogin. Rehellisesti sanottuna järjestelmä ei ole hyvä säännölliseen lähettämiseen, kun taas blogin kirjoitusmuodot vaativat ehdottomasti parannuksia.

  Tildalla on myös joitain perustietoja verkkokaupasta. Voit luoda tuotesivuja valmiilla asetteluilla sekä muokata tuotekuvauksia, hintoja, valokuvia jne. Ominaisuus tuskin näyttää kuitenkaan täydelliseltä, koska käyttäjien saattaa olla vaikea vaihtaa valuuttoja. Lisäksi ei ole vero- tai lähetysasetuksia, mainostyökaluja jne. Toisin sanoen ominaisuudella ei ole mitään järkeä ja se näyttää hyödytöntä.

 • Wix on all-in-one-ratkaisu. Se tarkoittaa, että se toimittaa kirjaimellisesti kaiken mitä tarvitset laatikosta. Rajoittamaton lisäosien ja sovellusten valinta, laajennetut blogitoiminnot, parannettu verkkokaupan toiminnallisuus pienille, keskisuurille ja isommille digitaalikauppoille – järjestelmä on täynnä tärkeitä verkkosivustojen rakennusvälineitä:

  • Sovellusmarkkinat – Wix tarjoaa valikoiman lisäosia ja widgettejä. Valitse tarvitsemasi luettelosta ja lisää se sivullesi napsautuksella. Luo ammattimaisia ​​blogeja, lisää upeita kuvagallerioita ja liukusäätimiä, luo yhteyslomakkeita käyttäjien maksimaaliseksi hankkimiseksi, seuraa tärkeitä tapahtumia online-kalentereiden avulla, integroi Google Analytics ja muut seurantapalvelut.
  • SEO-asetukset – Wix antaa sinun sukeltaa syvälle verkkosivuston SEO: hon. Käyttäjillä on pääsy sivujen URL-osoitteisiin muokata niitä ja tehdä SEO-ystävällisemmiksi. Optimoitujen nimikkeiden ja metakuvausten luominen ei ole enää ongelma. Järjestelmässä on automaattinen SEO Wizard -palvelu, joka tarjoaa käyttövalmiita strategioita, jotka on kehitetty parantamaan sivuston sijoitusta.
  • Tilda vs. Wix

  • verkkokauppa – Alusta tarjoaa kattavan verkkokaupan toiminnallisuuden intuitiivisella tuotehallintatyökalulla. Käyttäjät voivat helposti lisätä uusia tuotteita, muokata tekstiä, asettaa hintoja, vero- ja lähetysasetuksia, lisätä kuvia tai tuotevideoita, optimoida tuotesivun SEO, käyttää erityisiä markkinointityökaluja asiakkaiden uskollisuuden lisäämiseksi jne..
  • Wix Store -editori

  Lisäksi Wix helpottaa verkkosivustosi luomista tai muokkaamista tien päällä mobiiliyhteyden ansiosta.

Tilda vs. Wix: jälleen kerran, Wix on selvä voittaja paremmalla verkkokaupan ominaisuuksilla, saumattomilla widgetillä ja lisäosien integroinnilla, räätälöityjen App Market -sovellusten jne. kanssa. Tilda näyttää melko huonolta räätälöinnin ja joustavuuden suhteen..

3. Suunnittelu

Suunnitteluvertailutaulukko

TildaWix
Teemojen lukumäärä:100550
Teeman tuonti:✘ EI✘ EI
Visuaalinen toimittaja:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
AI-editori:✘ EI&# X2714; JOO
Mobiili optimoitu:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
 • Tilda tarjoaa noin 100 mallia. Ne on jaettu useisiin luokkiin, mukaan lukien liiketoiminta, verkkokauppa, tapahtumat, blogit ja muut. Kaikkien näiden mallien pääongelma on se, että ne tulevat yhden sivun asetteluina. Lisäksi ne kaikki näyttävät samalta ja melko yksinkertaiselta. Sinun ei pitäisi odottaa paljoa yksilöllisyydestä. Näyttää siltä, ​​että ne kaikki on kehitetty käyttäen samaa asettelua.

  Huolimatta siitä, että kaikki mallit reagoivat mobiililaitteisiin, verkkosivustosi mobiiliversio saattaa näyttää erilaiselta kuin odotit. Jos esimerkiksi päätät muuttaa valikkoa ja lisätä lisää osioita, sivuston mobiiliotsikko voidaan näyttää eri tavalla, jolla ei ole mitään yhteistä mobiiliystävällisyyden kanssa.

  Samanaikaisesti ei ole mobiililaitteiden esikatselutilaa. Joten et koskaan voi tarkistaa, miltä sivustosi näyttää älypuhelimissa tai tableteissa muokkausprosessin aikana. Hyvä uutinen on, että järjestelmä tarjoaa joitain pieniä web-suunnitteluominaisuuksia, kuten lohkoanimaatiota. Ainakin sinulla on mahdollisuus saada sivuelementtejäsi näyttämään hieman vilkkaammalta ja kiinnostavammalta.

 • Wix tarjoaa jopa 550 erilaista reagoivaa teemaa. Se tarjoaa suurimman valikoiman teemoja verrattuna muihin tämän tyyppisiin verkkosivustojen rakentajiin. Täällä voit valita valmiista blogeista, pienyrityssivustoista, aloitussivuista, digitaalikaupoista, ammattilaisportfolioista jne. Kaikki mallit näyttävät tyylikkäiltä ja kiinnostavilla.

  Jokainen ajankohtainen teema sisältää asianmukaiset lisäosat tai sovellukset. Samanaikaisesti voit esikatsella, miltä sivusto näyttää tableteilla ja älypuhelimilla. Lisäksi voit muokata mobiiliversiota oman mobiililaitteen kautta muuttamatta työpöytäversiota.

 • Katso Wix-verkkosivustojen todellisia esimerkkejä.

Tilda vs. Wix: Kun kaikki mallit näyttävät samanlaisilta, Tilda voi tuskin kilpailla Wixin kanssa, joka tarjoaa modernia web-suunnittelua, reagoivia malleja mobiililaitteiden muokkaus- ja esikatselutiloihin sekä valmiita malleja asiaan liittyvien widgetien ja lisäosien kanssa.

4. Asiakastuki

 • Tilda tarjoaa useita tapoja parantaa käyttäjien tunnustusta. Kokonaiskuva sen tukitiimistä on outo. Toisaalta alustalla on valtava ohjekeskus, joka sisältää video-oppaita, artikkeleita ja oppaita, joista voi varmasti olla apua eri asioissa.

  Toisaalta tukitiimi ei näytä olevan niin pätevä kuin odotamme. Vaikka on olemassa live chat -ominaisuus ja lipunmyyntijärjestelmä, tukimiehet tarjoavat yleensä linkkejä artikkeleihin, jotka löytyvät Ohjekeskus kysymyksiin vastaamisen sijasta. Toisin sanoen, ei ole mitään järkeä jutella verkossa, koska sinun on kyettävä etsimään vastaus kyseiseen viestiin.

 • Wix on ammattitaitoinen ja kokenut tukitiimi. Alusta sisältää myös sen mukautettu ohjekeskus loputtomalla tiedolla mistä tahansa aiheesta. Täältä löydät kourallisia vinkkejä SEO-asetusten määrittämiseen, mallien muokkaamiseen, blogeihin työskentelyyn jne.

  Alustalla on myös blogi, jossa on paljon hyödyllisiä artikkeleita ja oppaita. Käy paikallisella foorumilla keskustellaksesi kokeneempien käyttäjien kanssa ja kysyä apua tai ottaa yhteyttä Wix-tukitiimiin perinteisen lippujärjestelmän kautta.

Tilda vs. Wix: Tildan tuki voi auttaa vain, kun kyse on yksinkertaisista kysymyksistä. Muissa tapauksissa joudut etsimään vastausta itse. Wix-tukitiimi näyttää kattavammalta ja avuliaammalta.

5. Hinnoittelupolitiikka

 • Tilda tarjoaa kolme suurta suunnitelmaa, mukaan lukien ilmainen paketti. Et tuskin kuitenkaan käytä mitään ilmaista suunnitelmaa, koska siinä ei ole 90% kaikista ohjelmiston tarjoamista ominaisuuksista. Suurin osa lohkoista on poistettu käytöstä, samoin kuin integrointiominaisuudet. Jos haluat jatkaa joustavuutta, sinun on valittava seuraavista:

  • Henkilökohtainen suunnitelma maksaa 10 dollaria / kuukausi ilmaisella verkkotunnuksella ja ylläpidolla kaikkien Tildan ominaisuuksien lisäksi. Suunnitelma sisältää vain yhden verkkosivuston.
  • Liiketoimintasuunnitelma maksaa 20 dollaria kuukaudessa kaikilla samoilla ominaisuuksilla kuin henkilökohtaisessa suunnitelmassa. Ainoa ero on, että se sisältää jopa viisi verkkosivustoa.

  Tilda hinnoittelu

  Kuten huomaat, Tilda on tuskin kustannustehokkain vaihtoehto.

 • Wix tarjoaa laajemman pakettivalikoiman. Siinä on myös ilmainen suunnitelma, joka sisältää enemmän vaihtoehtoja verrattuna Tilda nollapakettiin. Jos haluat kuitenkin hyödyntää sitä, tarvitset minkä tahansa Premium-suunnitelmista:

  Wix-hinnasivusto

  • Combo – 13 dollaria / kuukausi hyvä pienyrityksille ja blogeille.
  • Rajoittamaton – 17 dollaria / kuukausi, rajoittamaton tallennustila ja kaistaleveys.
  • ammattilainen – 22 dollaria / kuukausi hyvä merkkituotteiden verkkosivustoille, jotka etsivät mainostyökaluja.
  • VIP – 39 dollaria / kuukausi kaikilla Pro-ominaisuuksilla + VIP-tuki, edistynyt analytiikka jne.

  Wix on myös erillinen pakettiluokka verkkokauppaprojekteille. Hinta vaihtelee 23 dollarista kuukaudessa pienissä verkkokaupoissa 500 dollariin valtaville yrityksille.

  Wix-hinnoitteluyritys

Tilda vs. Wix: Tilda tuskin tienaa sitä rahaa, kun taas Wix tarjoaa paljon enemmän ominaisuuksia ja ominaisuuksia suhteellisen alhaisilla hinnoilla.

Pohjaviiva

On todella vaikeaa verrata kahta verkkosivustojen rakentajaa eri legoista. Tilda on edelleen juniori-liigassa, kun taas Wix on jo antanut itselleen nimen korkeimpien verkkosivustojen rakentajien korkeimmassa liigassa. Se on johtava kaikissa luokissa ja on selvästi parempi vaihtoehto.

TildaTilda on tyypillinen WYSIWYG-verkkosivustojen rakentaja, joka näyttää olevan kehitysvaiheessa. Järjestelmä on melko raaka, ja siitä puuttuu varmasti joitain perustavanlaatuisia piirteitä. Vaikka sillä saattaa olla hyvät mahdollisuudet tulevaisuudessa, se toimii tänään vain yhden sivun sivustoille, joilla on yksinkertainen rakenne ja perusominaisuudet. Tilda

WixWix on yksi parhaista verkkosivujen rakentajista, jolla on edistyksellinen tekniikka ja innovatiivinen rakennuslähestymistapa. Ohjelmisto yhdistää AI-pohjaiset verkkotyökalut ja monipuolisen ominaisuuden, jotta luodaan omat verkkosivustosi minimaalisella lähestymistavalla. Se toimii kaikissa projekteissa, haluatko ammattimaisen salkun tai kasvavan verkkokaupan yritykselle. Wix.com

Jälleen kerran katsauksemme osoittaa, että Wix on poissa kilpailusta. Ainakin toistaiseksi.

TildaWix
Helppokäyttöisyys:Tilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. Wix
Ominaisuudet:Tilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. Wix
malleja:Tilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. Wix
Asiakaspalvelu:Tilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. Wix
hinnoittelu:Tilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. Wix
Kokonaispistemäärä:Tilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. WixTilda vs. Wix

Kokeile Wix nyt

 Se on ilmainen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map