Ucraft vs Ruututila

Ucraft ja Squarespace ovat kaksi suosittua ja melko voimakasta verkkosivustojen rakentajaa, joita käytetään pääasiassa kaupallisiin web-rakennustarkoituksiin. Tarvitsetpa sitten käynnistää yrityksen verkkosivun, aloitussivun, portfolion, verkkokaupan tai muun verkkosivustotyypin, järjestelmät auttavat sinua suorittamaan tehtävän kunnollisella tasolla.


Ucraft on mukava valinta kaiken asiantuntemuksen ja taitotason käyttäjille. Squarespace on paljon vanhempi kuin Ucraft (se lanseerattiin noin 15 vuotta sitten) ja se kohdistuu pääasiassa verkkokauppoihin, pienistä suuriin yrityksiin ja mainoksiin, jotka aikovat rakentaa luotettavan läsnäolon Internetissä. Se mahdollistaa myös verkkokauppasivustojen käynnistämisen.

Huolimatta alustojen pinnallisesta samankaltaisuudesta, ne ovat melko monipuolisia ja jokaisella niistä on paljon tarjottavaa kohderyhmälleen. Joten kysymys on: mikä palvelu toimii parhaiten tarpeitasi varten ja mikä niistä tarjoaa laajemman ominaisuusjoukon? Tämän selvittämiseksi on järkevää analysoida molemmat alustat yksityiskohtaisesti. Juuri tätä aiomme tehdä nyt.

1. Helppokäyttöisyys

 • Ucraft. Ucraft on helppo tutkia ja hallita. Sinulla ei ole vakavia ongelmia, kun käytät verkkosivustojen rakentajaa. Rekisteröintiprosessi on yksinkertainen ja nopea, samoin kuin itse web-suunnittelu. Noudattamalla helppoja vaiheita voit saada täysin varustellun verkkosivuston, vaikka web-suunnittelutaidosi jättäisivät toivomisen varaa.

  Ucraft Editor

  Verkkosivunrakentajan kehittäjät ovat hoitaneet aloittelijoiden tarpeet jakamalla kaikki ominaisuudet useisiin luokkiin. Heidän tarkoitus ja nimitys ovat ilmeisiä nimikkeistään. Voit helposti tottua järjestelmän kojelautaan ja käyttöliittymään, vaikka vierailet siinä ensimmäistä kertaa. Verkkosivun rakentajalla on tyylikäs ja nykyaikainen ilme, joka luo käyttäjille positiivisen vaikutelman.

 • Squarespace. Ruututila takaa helpon käytön ja mahdollistaa verkkosivustojen suunnittelun sujuvasti ja vaivatta. Sen käyttöliittymä saattaa tuntua hieman monimutkaiselta aloittelijoille, mutta tottut siihen nopeasti. Sama koskee kojelautaa, joka on vähemmän intuitiivinen ja ymmärrettävä kuin Ucraft. Squarespace-valikko on kuitenkin käyttäjäystävällinen ja yksinkertainen. Siihen kuuluu useita osioita, joista jokaisessa on valikoima tiettyjä vaihtoehtoja.

  Ruututila-editori

Ucraft vs Ruututila. Molemmat järjestelmät ovat loogisesti rakennettuja, intuitiivisia ja käteviä. Ne sallivat erityyppisten verkkosivustojen rakentamisen hyödyntämällä laajaa ominaisuusjoukkoa ja suunnittelun räätälöintivaihtoehtoja.

Ucraft on jonkin verran yksinkertaisempi ja ymmärrettävämpi käyttäjille, joilla ei ole kokemusta ja web-suunnittelutaitoja. Ruututila vaatii enemmän aikaa oikein hallitsemiseen. Siksi se on parempi valinta kokeneille käyttäjille, jotka tarvitsevat nopean ja varman tuloksen. Samanaikaisesti palvelu tarjoaa tehokkaan tietopohjan käyttäjille, joilla ei ole taitoja ja jotka aikovat tutkia sitä itse.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • Ucraft. Ucraft mukana tulee vetämällä ja pudottamalla verkkosivustoeditori, joka mahdollistaa verkon rakennusprosessin kaikkien vaiheiden hallinnan. Siksi palvelusta tulee mukava työkalu käyttäjille, joilla on monipuolinen web-suunnittelun tausta. Verkkosivustojen luomisen lisäksi foorumi mahdollistaa myös useiden kieliversioiden käynnistämisen verkkosivuston tarjoaman monikielisen työkalun takia. Toinen verkkosivustojen rakentajan kohokohta on sen voimakas verkkokauppa- ja blogiympäristö. Ensimmäinen sallii verkkokauppojen käynnistämisen ja mainostamisen, kun taas toisen avulla voit rakentaa monipuolisen ja houkuttelevan blogin.

  Ucraft-verkkokauppa

  Verkkosivun rakentaja on myös eronnut palvelusta, jolla suunnitellaan visuaalisesti miellyttäviä verkkosivustoja, jotka herättävät käyttäjien huomion heti alusta alkaen. Sen mukana tulee sarja Suunnittelutyökaluja ja vaihtoehtoja. Työkaluihin kuuluvat UI Kit -asetukset, typografian säätö ja asettelun kehitys. Ne voivat parantaa erityisesti verkkosivun ulkoasua.

  Ucraft Logo Maker on toinen ominaisuus, joka lisää järjestelmän suosiota. Sitä käyttämällä voit luoda tappajayrityksen logon joukosta kuvakkeita. Voit myös ladata oman logon ja mukauttaa sitä tarvittaessa.

  Ucraft-sivut

  Yksi suurimmista Ucraft-kohokohdista on sen ilmaisen aloitussivun luoja, joka auttaa avaamaan laadukkaan aloitussivun vaivattomasti ja nopeasti. Jos aiot lisätä uutissivun tai blogin verkkosivustollesi, Ucraft artikkelisovellus auttaa sinua suorittamaan tehtävän nopeasti..

  Valkoinen etiketti

  Verkkosivun rakentaja tarjoaa White Label -ohjelma jokaiselle käyttäjälle, joka aikoo käyttää järjestelmää toisella tuotenimellä. Sitä käyttämällä voit käynnistää ja isännöidä rajoittamatonta määrää verkkosivustoja hyödyntäen järjestelmän useita etuja. Suosituimpia niistä ovat:

  • vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakennustyökalun käyttö
  • Google Cloud-hosting
  • yli 15 palvelua tehokkaaseen integrointiin kolmansien osapuolien kanssa
  • loput API
  • verkkotunnuksen jälleenmyyjä
  • useita maksuyhdyskäytäviä
  • omistettu tilivastaava
  • yksittäinen järjestelmänvalvojan kojetaulu.

  White Label -ominaisuus on pääosin suunnattu freelancereille, yrittäjille ja verkkosivujen suunnittelutoimistoille, jotka aikovat perustaa oman verkkosivustojen rakennusliiketoimintansa.

 • Squarespace. Squarespace on myös monipuolinen verkkosivustojen rakentaja, joka mahdollistaa yksinkertaisten ja monimutkaisten projektien käynnistämisen. Se voi ylpeillä rikkaalla Android- ja iOS-sovellusten joukolla, joka laajentaa merkittävästi verkkosuunnitteluvaihtoehtojasi. Näitä ovat edistyneet blogi- ja verkkokaupan moottorit, Portfolio, Metrics ja mitä ei. Sovellukset lisää toimintoja kaikkiin järjestelmällä luotuihin verkkosivustoihin.

  Tässä tekemistä toimista on järkevää mainita mahdollisuus kirjoittaa ja julkaista viestejä, luoda ja hallita tuoteluetteloita, määrittää lähetys- ja maksutavat, mukauttaa käyttäjätilejä. Voit myös käyttää joukkoa varastoseurannan työkaluja, kuponkeja, fyysisten ja digitaalisten tuotteiden lähettämistä, express-kassamoodia, hylättyä kassan palautusta, useiden valuuttatyyppien käyttöä, PayPal- ja Stripe -integraatiota jne..

  Ruututila-blogi

  Järjestelmä tarjoaa edistyneen Form Builder -työkalun, jolla on useita vaihtoehtoja ja kenttiä, joita tarvitaan valitsemasi online-muodon luomiseen. Mobiililaitteille valmistettavan verkkosivuston rakentaminen ei ole Squarespace-ongelma. Se tarjoaa mahdollisuuden valita useista skaalautuvista integroiduista kuvista, jotka mukautuvat helposti sekä työpöydälle että mobiililaitteille. Muista ominaisuuksista, jotka tekevät verkkosivujen rakentajasta erotettavan joukosta, on järkevää mainita mahdollisuus lisätä useita avustajia, siirtää vasta luotu blogi toiseen verkkosivustoon, käyttää vienti- / tuontivaihtoehtoja jne..

  Squarespace on rakentanut kumppanuussuhteita useiden maailmankuulujen yritysten kanssa. Suosituimpia niistä ovat Etsy, Disqus, BookingBug, PayPal, Typekit, MailChimp ja muut. Järjestelmä on myös SEO-ystävällinen. Se tarjoaa joukon integroituja työkaluja verkkosivujen hakukoneiden optimoimiseksi paremmin ja tehokkaammin. Jotkut näistä työkaluista sisältävät automaattisen sivukartan luomisen, erillisen HTML-merkinnän, SSL-varmennuksen, verkkosivustojen ystävälliset URL-osoitteet, sisällönkuvauskentät, Google-tilastokokoelman ja muut ominaisuudet, joita tarvitaan verkkosivustosi mainostamiseen ja liikenteen tuottamiseen.

Ucraft vs Ruututila. Ominaisuuksien suhteen molemmilla järjestelmillä on paljon tarjottavaa. Ucraft erottuu joukosta suunnittelijatyökalujen, Logo Makerin, artikkelisovelluksen ja White Label -vaihtoehdon ansiosta.

Squarespace puolestaan ​​voi ylpeillä tehokkaammasta verkkokaupan moottorista, joka sisältää laajan valikoiman vaihtoehtoja, joita tarvitaan menestyvän verkkokaupan käynnistämiseen ja hallintaan. Sillä on myös maailmankuuluja kumppaneita, kuten BookingBug, Etsy, PayPal, Disqus, Typekit, MailChimp jne. Integrointi näihin palveluihin voi vain lisätä verkkosivujen suorituskykyä ja suosiota. Tämän lisäksi molemmat verkkosivustojen rakentajat sallivat blogien käynnistämisen ja ovat hakukoneystävällisiä.

3. Suunnittelu

 • Ucraft. Ucraft-mallit ovat merkittäviä ja ammattimaisia. Kaiken kaikkiaan järjestelmä tarjoaa 73 malleja, jotka lajitellaan toimialan mukaan erittäin käteväksi ja helppokäyttöiseksi. Suunnitteletpa sitten blogin, aloitussivun, yrityksen verkkosivuston, portfolion tai muun verkkosivustotyypin julkaisemisen, löydät varmasti sopivan teeman yksinkertaisella räätälöinnillä.

  Ucraft-mallit

  Ucraft-malleissa on korkea laatu, erinomainen muotoilu, koko näytön muodot. Ne ovat oletusarvoisesti reagoivia. Tämä tarkoittaa, että verkkosivustosi mukautuu automaattisesti sekä työpöydälle että mobiililaitteille. Malleissa on niche-sisältö, jonka voit korvata edelleen omalla. Minkä mallin valitsetkin, voit käyttää esikatselua vaihtoehtoa nähdäksesi sen yksityiskohdat ja lukeaksesi sen kuvauksen. Jos odotat korkeampaa suunnittelun räätälöintiastetta, Ucraft Designer Tools on aina käsillä.

 • Squarespace. Myös neliötilan mallit ovat näyttäviä ja huomion arvoisia. Ne ovat järjestelmäkehittäjien luomia, ja niissä on siten korkealaatuisia ja mukauttavia vaihtoehtoja. Verkkosivun rakentaja tarjoaa tällä hetkellä 67 mallia, joita on helppo navigoida, selata ja mukauttaa. Teemoja kuuluu myös toimialakohtaisiin luokkiin, ja voit käyttää niitä ilmaiseksi. Jokaisessa teemassa on reagoiva suunnittelu, selkeä asettelu, monipuolinen kuvagalleria, hienostuneet fontit ja tyylit.

  Ruututilan mallit

  Jos epäilet, että malli ei jostain syystä vastaa yrityksesi vaatimuksia, voit muuttaa sitä menettämättä sisältöä. Se on ehdottomasti hyöty. Verkkosuunnittelutaitoja käyttävät käyttäjät voivat myös käyttää CSS-muokkausvaihtoehtoa verkkosivustoilleen räätälöityyn ilmeeseen.

Ucraft vs Ruututila. Mallivalinta on vaikuttava molemmille verkkosivustojen rakentajille. Niissä on korkea laatu, niissä on useita suunnittelun mukauttamistyökaluja ja ne reagoivat oletuksena. Molemmat palvelut tarjoavat esikatselumahdollisuuden, jolloin verkkosivustosi näyttäminen pöytätietokoneilla ja mobiililaitteilla on entistä yksinkertaisempaa.

Ucraftilla on kuitenkin rajoitetumpi valikoima malleja verrattuna Squarespaceen. Samalla ne ovat käyttäjäystävällisempiä ja niitä on helpompi mukauttaa. Ucraft-verkkosivustojen suunnitteluun ei tarvita koodausta. Ruututila sallii kuitenkin CSS-koodien kanssa työskentelyn henkilökohtaisemman tuloksen varmistamiseksi. Siten, jos olet aloittelija, joka keskittyy yksinkertaisuuteen ja verkkosivustojen laatuun, Ucraft toimii paremmin sinulle. Jos olet verkkosivujen suunnittelija, joka osaa työskennellä koodien kanssa, voit harkita Squarespace-sovelluksen käyttöä.

4. Asiakastuki

 • Ucraft. Ucraft-tietokanta on rikas ja informatiivinen. Tässä on paikka, josta vasta rekisteröidyt käyttäjät voivat löytää vastauksia kysymyksiinsä ja ratkaista ongelmat, joita he odottamatta kohtaavat työskennellessään järjestelmän kanssa. Jokainen kojelautaelementti sisältää yksityiskohtaisen kuvauksen käyttäjän mukavuudesta ja ajan säästöstä.

  Palvelun tukitiimi sisältää live-chatin, teknisen tuen, UKK-osion ja blogin. Täältä voit lukea informatiivisia artikkeleita, oppaita ja viestejä, jotka tarjoavat hyödyllisiä vinkkejä järjestelmän ominaisuuksien käyttämiseen.

 • Squarespace. Ruututilan asiakastuki on ammattimaista ja arvokasta. Minkä tahansa web-suunnittelussa esiintyvien ongelmien kanssa projektia työskennellessäsi, voit ratkaista ne tehokkaasti tukiosan avulla. Järjestelmä tarjoaa 24/7 sähköpostitukea ja live-chatia. Sikäli kuin Squarespace -yhteisö on melko laaja, he ovat aina valmiita jakamaan suosituksia ja vinkkejä Q-ryhmässä&Jakso.Se on saatavilla myös verkkosivustolla, ja sitä päivitetään säännöllisesti. Premium Plan -käyttäjillä on myös pääsy informatiivisiin ohjeisiin, käsikirjoihin ja muihin lähteisiin, jotka tarjoavat tyhjentäviä tietoja järjestelmän käytöstä.

Ucraft vs Ruututila. Sekä Ucraftilla että Squarespacella on laadukas asiakastuki, joka auttaa ratkaisemaan erilaisia ​​järjestelmiin liittyviä kysymyksiä. Heillä on ammatillinen live-chat-tuki, tekninen tuki, blogi, useita oppaita ja käsikirjoja. On myös mahdollista käydä UKK-osiossa saadaksesi kaikkiin kysymyksiin vastaukset.

Squarespace tarjoaa laajemmat asiakastukipalvelut Premium Plan -tilaajille. Muiden vaihtoehtojen suhteen alustat ovat melkein tasavertaiset, ja ne tarjoavat ihmisarvoisia tukipalveluja kaikille käyttäjäryhmille.

5. Hinnoitteluvertailu

 • Ucraft. Verkkosivun rakentaja tarjoaa tällä hetkellä yhden ilmaisen suunnitelman ja viisi maksettua suunnitelmaa. Ilmainen aloitussivusuunnitelma mahdollistaa yksinkertaisen, mutta toimivan ja helposti selattavan aloitussivun rakentamisen ilman kustannuksia. Sen mukana tulee mukautettu verkkotunnus ja ilmainen isännöinti. Tämä on hieno tarjous aloittelijoille, jotka pyrkivät vakiinnuttamaan yrityksen läsnäolon verkossa.

  Maksetut vaihtoehdot sisältävät Verkkosuunnitelma (8 dollaria kuukaudessa), verkkokauppasuunnitelma (16 dollaria kuukaudessa), Pro-suunnitelma (39 dollaria kuukaudessa) ja Rajoittamaton suunnitelma (76 dollaria kuukaudessa). Jokaisella heistä on erityisiä ominaisuuksia ja bonuksia. Jos tarvitset suunnitelman henkilökohtaiseen käyttöön, verkkosivusto-suunnitelma on mitä tarvitset. Muut maksetut ratkaisut toimivat parhaiten verkkokauppaan ja ovat siten kalliimpia. Muuten, jos päätät ostaa vuositilauksen, järjestelmä tarjoaa sinulle 20% alennuksen.

  Ucraft-hinnoittelu

  Tarjolla on myös ilmainen 14 päivän kokeilujakso, jonka avulla minkä tahansa suunnitelman koko ominaisuuskokonaisuus voidaan testata ilmaiseksi. Lisäksi Ucraftilla on edistyksellinen White Label -ratkaisu, jota on myös kaksi suunnitelmaa, nimittäin standardipaketti (toimii hyvin yksittäisille verkkosuunnittelijoille) ja itsepalveltu alusta (paras valinta pilvipalveluiden tarjoajille ja suurille web-suunnitteluyrityksille). , jonka kustannukset ovat vastaavasti 5600 dollaria ja 22000 dollaria vuodessa.

 • Squarespace. Squarespace ei tarjoa ilmaista suunnitelmaa, mutta sillä on myös 14 päivän ilmainen kokeilujakso, joka antaa pääsyn kaikkiin edistyneiden suunnitelmien ominaisuuksiin. Maksullisia tilauksia on täällä kaksi. Näitä ovat verkkosivustot (henkilökohtainen ja yritys) ja verkkokaupat (perus- ja edistyneet). Ensimmäisen tarjouksen hinta on vastaavasti 16 dollaria kuukaudessa ja 26 dollaria kuukaudessa. Toinen maksettu ratkaisu maksaa sinulle 30 dollaria kuukaudessa ja 46 dollaria kuukaudessa.

  SquareSpace eStore -hinnoittelu

  Jos olet varma, että käytät edelleen valittua suunnitelmaa, voit maksaa alennuksen koko vuodelta (vastaavasti 12–18 dollaria ja 26–40 dollaria plus ilmainen verkkotunnus vuodeksi). Valinta riippuu verkkosivustosuunnitelmasi vakavuudesta. Monimutkaisemmat projektit sinulla – edistyneempi suunnitelma sinun on valittava.

Ucraft vs Ruututila. Hinnoitteluvaihtoehtojen vertailussa Ucraft tarjoaa laajemman valinnanvapauden. Sillä on ilmainen suunnitelma ja viisi maksettua optiota. Valitsemalla tarvittavan ratkaisun voit suunnitella pienistä suuriin projekteja (yksinkertaisista aloitussivuista ja jopa verkkokauppasivustoihin). Ammattimaisille verkkosuunnittelijoille järjestelmässä on myös tehokas White Label -ratkaisu, jolla on useita ansioita.

Squarespace mahdollistaa myös erilaisten verkkosivustojen rakentamisen, ja se voi ylpeillä edistyneellä verkkokaupan tarjouksella. Suunnitelmien valikoima on kuitenkin täällä hiukan rajoitettu, kun taas hinnat ovat korkeammat. Molemmissa järjestelmissä on vuotuiset alennukset ja ilmaiset kokeilujaksot, jotka kestävät 14 päivää.

Bottom Line

Heti kun päätät avata verkkosivun henkilökohtaiseen tai yrityskäyttöön, oikean alustan valinta tulee välttämättömäksi. Luettelo verkkosivustojen rakentajista, joita voit käyttää tähän tarkoitukseen, on melko pitkä, mutta on olemassa järjestelmiä, joihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Ucraft ja Squarespace ovat palveluita, jotka ovat korkealla listalla. Jokaisessa niistä on edut ja haitat, jotka käyttäjien on otettava huomioon lopullisen valinnan yhteydessä.

 • Ucraft sallii pienten ja suurten yritysten verkkosivustojen, salkkujen, verkkokauppojen ja aloitussivujen rakentamisen. Siihen kuuluvat reagoivat niche-kohtaiset mallit, joiden valinta on tällä hetkellä jonkin verran rajallinen. Tätä rajoitusta kompensoivat kuitenkin tehokkaat integroidut suunnittelun mukauttamistyökalut. Järjestelmä ei vaadi koodaustaitoja ja se on helppo navigoida, mikä on hyöty aloittelijoille. Siellä on logoeditori, ilmainen aloitussivun luoja ja melko suuri valikoima muokattavia widgettejä. Suurten yritysten omistajien tulee myös harkita mahdollisuutta käyttää järjestelmän tarjoamaa White Label -työkalua.
 • Squarespace puolestaan ​​on kohtuullinen valinta web-suunnittelun ammattilaisille, verkkokauppiaille ja mainostajille, koska se tarjoaa rikkaan verkkosuunnittelutyökalujen. Verkkosivuston rakentaja on erittäin joustava ja mahdollistaa omien skriptien integroinnin tai verkkosivukoodin muokkaamisen. Alusta on melko monimutkainen kokemattomille käyttäjille, mutta sen luomilla verkkosivustoilla on ammattimainen ilme ja edistynyt suorituskyky. Se on myös jonkin verran kalliimpaa kuin Ucraft.

Joten mikä verkkosivustojen rakentaja on vertailun johtaja? On vaikea vastata tähän kysymykseen, koska jokaisella palvelulla on vahvuutensa ja haittansa. Joka tapauksessa on aina järkevää testata kunkin kiinnostavan järjestelmän ominaisuudet. Tämä on varma tapa päättää, mitkä niistä sopivat sinulle parhaiten.

Luo verkkosivusto nyt

 Se on ilmainen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map