uKit vs. Wix

uKit vs. Wix


Ukit ja Wix ovat ehdottomasti syytä tutkia ja harkita, kun valitaan paras verkkosivustojen rakentaja vastaamaan erilaisiin tarpeisiin. Alustat ovat tehokkaita, monipuolisia, asiakaslähtöisiä ja kohtuuhintaisia ​​kaikille. Niiden mukana toimitetaan WYSIWYG ja vedä ja pudota -työkalut, jotka takaavat maksimaalisen helpon käytön ja mukavuuden ihmisille, joilla on erilainen web-suunnittelun tausta ja kokemus.

Samanaikaisesti on olemassa useita ominaisuuksia, jotka erottavat palvelut toisistaan ​​ja erottavat ne joukosta omilla kapeillaan. Siksi näiden kahden teollisuusjohtajan vertailu on mielenkiintoista ja hyödyllistä vallitsevalle määrälle käyttäjiä, jotka etsivät kunnollista työkalua työskennelläkseen.

Nopea tilannekuva:

uKituKit – on pienyritysten verkkosivujen rakentaja, joka tunnetaan äärimmäisestä yksinkertaisuudestaan ​​ja kohtuuhintaisuudestaan. Et löydä tällaista ominaisuuksilla kuormitettua verkkosivustojen rakentajaa niin hämmästyttävän ja kustannustehokkaalla hinnalla. Voit aluksi käyttää järjestelmää yrittäjien verkkosivustojen avaamiseen ja hallintaan, mutta sen avulla on myös mahdollista luoda muun tyyppisiä verkkosivustoja. uKit.com

WixWix – on suosituin, käyttäjäystävällinen ja toimiva verkkosivustojen rakentaja, joka on käytettävissä nykyaikaisella verkkosuunnittelualalla. Sen tehokas ominaisuusjoukko, runsaasti malleja ja räätälöintityökaluja tekevät järjestelmästä arvokkaan valinnan käyttäjille, joilla ei ole verkkosivujen suunnittelutaitoja ja riittämätön tieto. Wix.com

Mielestämme on hyvä idea verrata Wixiä vs.Kit: tä, koska molemmat ovat kapealla segmenttinsä kärjessä ja jakavat samanlaisen lähestymistavan verkkosivustojen rakentamiseen. Samalla he tuntevat olevansa erilaiset, ja lopputulos – luotu verkkosivusto – on myös erilainen. Joten mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle? Muista, että emme tee tavoitteestamme asettaa yksi alusta toiselle. Jokaisella verkkosivuston rakentajalla on hyviä ja huonoja puolia. Palveluilla on monia eroja, joten vertailua on paljon. Kaivataan lopulta sisään.

1. Helppokäyttöisyys

 • uKit. uKit on kunnollinen verkkosivujen rakentaja, jonka soveltamisala laskee pääasiassa pienten ja keskisuurten yritysten verkkosivustojen kehittämiseen. Järjestelmällä luodut aloitussivut, salkut, blogit ja verkkosivustot ovat myös huomion arvoisia. Tärkeää on, että verkkosivustojen rakentaja on tarkoitettu käyttäjille, joilla ei ole yhtä ajatusta verkkosivustojen luomisesta, mutta jotka haluavat saada laadukkaita hankkeita yrityksen verkkosivujen luomiseksi.

  uKit Editor

  Palvelussa on yksinkertainen ja intuitiivisesti ymmärrettävä kojelauta, joka näyttää nykyaikaiselta ja helppo navigoida. Järjestelmän vedä ja pudota -editorilla on mahdollista mukauttaa mitä tahansa mallia nopeasti ja käyttää kaikkia vaadittuja asetuksia (katsella vierailijatilastoja, yhdistää analytiikka, saada mainosvinkkejä, aktivoida rakenteilla oleva tila, katsella ilmoituksia, ladata favicon jne.).

  Aionko integroida widget verkkosivustollesi, lisätä tai poistaa sivuja, luoda uusia viestejä, yhdistää mukautetun verkkotunnuksen tai suorittaa muita toimia, uKit-sovelluksen käyttäminen on ilo. Verkkosivun rakentajalla on loogisesti rakennettu käyttöliittymä. Kojelaudan lisäksi Builder-osiossa on kolme työskentelyaluetta, nimittäin Sivustosivut, Suunnittelu ja itse Builder. Vaikka tämä on ensimmäinen kerta, kun työskentelet järjestelmän kanssa, et eksy täällä.

  uKit Advaptive View

  Käyttäjät arvostavat lisäksi mahdollisuutta esikatsella parhaillaan rakenteilla olevan verkkosivustonsa nykyistä versiota. Tämä voidaan tehdä missä tahansa verkkosuunnitteluprosessin vaiheessa sen hallitsemiseksi ja muokkaamiseksi ennen projektin lopullista julkaisua. Esikatselun avulla voit nähdä miten verkkosivustosi näyttää työpöytä-, mobiili- ja tablet-tilassa.

 • Wix. Verkkosivun rakentaja tarjoaa poikkeuksellisen helppokäyttöisyyden kaikille web-kehittäjien luokille, olipa kyse sitten muusta kuin teknisestä palvelusta, joka näkee alustan ensimmäistä kertaa tai web-suunnitteluprofiilille, jolla on vuosien kapea kokemus. Järjestelmä tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ​​työkaluja, palveluita ja ominaisuuksia, joita tarvitaan erityyppisten projektien suunnitteluun, mukaan lukien yritysverkkosivut, salkut, aloitussivut, verkkokaupat, blogit jne..

  Wix Editor

  Wix varmistaa verkkosivustolla helpon selaamisen, mukavuuden, turvallisuuden ja intuitiivisen web-luonteen. Järjestelmän käyttöliittymä on hyvin rakennettu, kun taas sen kojetaulu on riittävän yksinkertainen, jotta kaikkiin tarvittaviin osiin voidaan päästä käsiksi. Täältä ei tarvitse olla web-suunnittelijaa tottumaan – katso vain vinkkejä ja vie aikaa tutkimaan järjestelmää aloittamaanksesi työskentely sen kanssa. Wixillä on kätevä WYSIWYG-verkkosivustoeditori, joka toimitetaan vetämällä ja pudottamalla -työkalun avulla, joka tarjoaa yksinkertaisen navigoinnin ja antaa sinun hallita web-suunnitteluprosessin kaikkia vaiheita. Muut kuin teknikot arvostavat mahdollisuutta seurata tekemiään muutoksia, koska se antaa heidän korjata virheet ajoissa.

  Verkkosivun rakentaja mahdollistaa erilaisten tehosteiden käyttämisen verkkosivun elementteihin, Parallax-vieritysominaisuuden hyödyntämisen, sisällön (tekstit, kuvat, videot jne.) Lisäämiseen ja muokkaamiseen, mediatiedostojen integroimiseen, taustat ja fonttien valitsemiseen ja muokkaamiseen sekä muiden monitoimintojen suorittamiseen. ilman erityistä vaivaa ja ajanhukkaa.

uKit vs. Wix. Verkkosivuston rakentajilla on samanlainen painopiste, koska molemmat toimivat hyvin käyttäjille, joilla on erilaiset web-suunnittelutaidot ja -tausta. Ne ovat ymmärrettäviä ja helppokäyttöisiä alusta alkaen, eikä ohjelmointitaitoja tarvitse hallita, jotta voimme tutkia alustoja aloittamaan verkkosivustojen rakentamisen heidän kanssaan. Voimme siis oikeutetusti kutsua uKit- ja Wix-sovelluksia yksinkertaisiksi, käteviksi ja intuitiivisiksi verkkosivustojen rakentajiksi, jotka toimivat kaikille hyvin.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • uKit. uKitin toiminnallisuus on erillisen huomion arvoinen. Verkkosivun rakentaja käsittää useita widgettejä, jotka voidaan helposti integroida verkkosivustoosi antamaan sille tarvittava suorituskyky. Kojelaudan saatavilla olevat widgetit vetävät sivulle, jotta ne voidaan järjestää edelleen tarpeen mukaan.

  Voit myös räätälöidä ne lisätäksesi verkkosivustosi erikoistumista vastaavan sisällön. Järjestelmän tarjoamien widgetien määrä on todella vaikuttava, mikä laajentaa verkkosivustosi toimintoja. Ne sisältävät Google-haun, live-chatin, tuotekortit, sosiaalisen palkin suosituilla palveluilla, uutistietojen (tai blogin, toisin sanoen), audiosoittimen, soittopyynnön, liukusäätimen, hinnaston ja paljon muuta.

  uKit Builder -tila

  On myös mahdollista käyttää valmiita lohkoyhdistelmiä, jotka helpottavat tietyn tehtävän suorittamista (nämä ovat otsikko / alatunniste, tuotteet, tekniset tiedot, portfolio, yhteystiedot, arvostelut ja paljon muuta). Tavallisten widgetien lisäksi uKit tarjoaa joukon erityisiä widgettejä, joita voidaan käyttää verkkokaupan luomiseen tai muiden verkkosivustojen kehittämiseen. Näitä ovat uCalc (online-laskin), aikajana, vaiheet ja mitä ei.

  Työkaluja on enemmän kuin tarpeeksi loistavan yrityssivuston tai aloitussivun luomiseksi uKitissa. Järjestelmässä ei ole tarpeettomia elementtejä, jotta voit käyttää vain niitä työkaluja ja ominaisuuksia, joita tarvitset eniten. Heti palveluun liittymisen jälkeen sinulle tarjotaan valita malli, 3. tason verkkotunnus (väliaikaiseen käyttöön) ja aloittaa projektin mukauttaminen. Tässä ei ole mitään monimutkaista – noudata vain vaiheita ja vinkkejä, jotka järjestelmä tuottaa vaiheiden suorittamiseksi helposti.

  Ota aikaa kokeilla taustat, värit, fontit, lohkot, widgetit ja käytettävissä olevat työkalut tai elementit. Koko verkkosivustokehitysprosessi ei vie aikaa yli puoli tuntia tai jopa vähemmän, pätevyydestäsi riippuen.

  uKit sisältää tehokkaita blogi- ja verkkokaupan moottoreita. Kuten edellä mainittiin, blogivaihtoehto toteutetaan integroimalla News Informer -widget. Voit käynnistää ja hallita blogia onnistuneesti lisäämällä ja päivittämällä viestejä, luomalla blogin aiheita ja muokkaamalla olemassa olevia.

  Aikataulun mukainen uutisjulkaisu mahdollistaa päivämäärän ja ajan asettamisen, jolloin kirjoitetut viestit julkaistaan ​​automaattisesti. Tämä on erittäin kätevää, kun suunnittelet esimerkiksi lomaa tai tiedät vain, että sinulla ei ole Internetiä, mutta haluat antaa lukijoille tietoja, joita he odottavat.

  Myös uKit-verkkokaupan vaihtoehdot ovat monipuolisia. Järjestelmä tarjoaa kaksi tapaa perustaa verkkokauppa. Ensimmäinen tarkoittaa verkkokaupan widgetin yhdistämistä, kun taas toinen sallii sinun integroida Ecwid tili (jos sinulla sellainen on) olemassa olevaan verkkosivustoon. Sinun on valittava sopivin variantti verkkokauppatarpeidesi, mieltymystesi, budjettisi ja tulossi perusteella, jota haluat käyttää pitkällä tähtäimellä..

  uKit on erinomainen myös SEO-verkkosivustojen mainosominaisuuksissa. Täyttämällä kaikkien sivujen sisällönkuvauskentät, synkronoimalla Google Analytics tilisi kanssa ja tarkistamalla tilastotiedot, voit seurata ja hallita projektisi mainostrategiaa mahdollisimman tehokkaasti. Järjestelmä mahdollistaa myös SSL-varmenteen yhdistämisen korkeamman turvatason varmistamiseksi ja verkkosivustosi tietojen estämiseksi huijarit ja hakkerointihyökkäykset. SSL-varmenteen yhdistäminen verkkotunnukseesi on ilmainen.

  SEO uKit

  Jos aiot työskennellä verkkosivustosi kehittämisessä työtovereiden kanssa, uKit sallii verkkosivuston hallinnan käyttöoikeuksien myöntämisen kaikille jäsenille, joiden kanssa aiot työskennellä. Muista, että pääoikeuden haltijalla on pääsy maksutietoihin ja laskutustietoihin, kun taas muut käyttäjät, jotka jakavat verkkosuunnitteluoikeudet, voivat suorittaa loput toiminnot, mutta heillä ei ole pääsyä maksutietoihin. Tämä tehdään verkkosivuston maksimaalisen turvallisuuden varmistamiseksi. Jos verkkosivustoon on jaettu pääsy, järjestelmä luo automaattisesti varmuuskopion verkkosivustostasi sisällön vahingossa tapahtuvan menettämisen estämiseksi.

  Oikeudenhaltijana voit peruuttaa jaetun verkkosivuston käyttöoikeuden milloin tahansa, mutta muista, että tilapäisen tiimin käyttöoikeuden kokonaiskesto ei saa olla pidempi kuin 999 päivää. Useimmissa tapauksissa tämä on enemmän kuin tarpeellista uKit-sivuston käynnistämiseen täysimittaisella verkkosivustolla.

 • Wix. Verkkosivun rakentaja tunnetaan edistyneestä ominaisuusjoukostaan, jota ei voida edes verrata siihen, jota tarjoavat monet muut kapeat edustajat. Wix tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, sovelluksia, työkaluja ja lisäosia, joiden avulla saat kaiken irti verkkosivujen suunnittelukokemuksesta..

  Koska järjestelmä on alun perin keskittynyt aloittelijoiden taitoihin ja tarpeisiin, järjestelmä antaa heidän valita haluamansa verkkosivun editointitilan. Verkkosuunnittelun ammattilaiset antavat etusijalle tavallisen Wix Editor -sovelluksen, koska sen avulla he voivat mukauttaa projektinsa manuaalisesti hyödyntämällä käytettävissä olevia työkaluja ja ominaisuuksia. Vakioeditori ei eroa paljon niistä, joita on saatavana muissa vastaavissa järjestelmissä. Tarvitset valita mallin, päästä kojelautaan ja alkaa mukauttaa sitä projektisi erikoistumiseen ja liiketoiminnan tavoitteisiin.

  Toinen vaihtoehto on Wix ADI – edistynyt verkkosivustoeditori, joka soveltaa tekoälyn tekniikkaa luodaksesi sinulle verkkosivun automaattisesti aiemmin lähettämäsi verkkosivustoon liittyvien tietojen avulla. Kun rakennat verkkosivustoa Wix ADI: llä, vietät vain pari minuuttia – tulos ei pidä sitä odottamassa. Siksi tämä web-rakennusvaihtoehto on loistava valinta aloittelijoille.

  Wix ADI Editor

  Jos haluat saada vastikään suunnittelemasi projektisi reagoimaan mobiililaitteisiin, järjestelmä tarjoaa mobiilieditorin, jonka avulla voit määrittää ja muokata verkkosivustosi mobiiliversiota.. Tärkeä vivahdus on, että voit tehdä muutoksia matkaviestintilassa, mutta niitä ei tule näkyviin verkkosivustosi työpöytäversiossa. Samanaikaisesti kaikki työpöytäprojektitilassa tehdyt muokkaukset näkyvät heti mobiiliversiossa. Se on erittäin kätevä käyttäjille, jotka selaa verkkosivustoja tien päällä ja haluavat olla ajan tasalla kaikista verkkosivustojen päivityksistä.

  Wix tarjoaa tehokkaita blogi- ja verkkokaupan moottoreita, joiden avulla voidaan rakentaa tämäntyyppisiä verkkosivustoja käyttämällä erilaisia ​​niche-erityisiä työkaluja. Lisäksi foorumi tarjoaa usein alennuksia, erikoistarjouksia, kuponkikoodeja, lahjakortteja, myyntivaihtoehtoja ja muita mahdollisuuksia mainos- ja markkinointikampanjoiden tehokkaaseen hallintaan..

uKit vs. Wix. Wix väittää olevansa monikäyttöinen alusta, ja tämä on tietyssä määrin perusteltua. uKit on helpompi hallita hallintapaneelin rakenteen ja sisällönhallinnan kannalta, mutta siinä ei ole monipuolisia lisäominaisuuksia ja se tarjoaa aloittelijoille vain välttämättömiä työkaluja verkkosivun luomiseen nopeasti. Wix on kirkkaampi ja mielenkiintoisempi, kun taas uKit on käytännöllisempi. Jälkimmäisen kanssa mahdollisuudet saavuttaa positiivisia tuloksia ovat suuremmat, koska verkkosivustojen murskaamiseen on vähemmän keinoja. Toisaalta Wix antaa täydellisemmän hallinnan online-läsnäolostasi.

3. Suunnittelu

Suunnitteluvertailutaulukko

uKitWix
Teemojen lukumäärä:400+550+
Mobiili ystävällinen suunnittelu:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Visuaalinen toimittaja:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Teeman vaihto:&# X2714; JOO✘ EI
Diaesitykset ja galleriat:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
 • uKit. Verkkosivuston valmistajalla on laaja mallikokoelma. Tästä päivästä lähtien teemojen lukumäärä on yli 400 ja ne kaikki on jaettu 40 niche-aiheeseen erilaisten temaattisten mieltymysten ja yritys erikoistumisen vuoksi. Riippumatta yrityksestäsi, täältä löydät varmasti sopivan mallin. Kaikki teemat ovat reagoivia ja sopivat kaikenlaisiin laitteisiin ja näytöihin, joten erillistä mobiilimallia ei tarvitse luoda. Koko näytön esikatselun avulla kukin malli on todella helppo valita.

  Kuvioiden laatu on korkea: ne ovat moderneja, siistijä ja täynnä laadukasta toimialakohtaista demon sisältöä. Haittapuoli on, että monilla heistä on samanlainen rakenne ja asettelu. Ne kaikki näyttävät kuitenkin ammattimaisilta ja vaikuttavilta. Mitä voit tehdä mallien mukauttamiseksi, on perustaa, järjestää ja poistaa siitä koostuvat valmiit sisältölohkot, muokata fontteja, värejä, valikkosekvenssejä, liukukuvia ja muita verkkosivustojen rakenteellisia elementtejä. Muista, että jokainen malli sisältää ennalta suunnitellun demon sisällön ja sitä voidaan tarvittaessa muuttaa missä tahansa web-kehitysprosessin vaiheessa.

  Parantaaksesi verkkosivustojen kävijöiden mobiiliselaamista, uKit mahdollistaa tabletti- ja mobiilitilan asettamisen. Jos et halua, että jotkut lohkot näkyvät mobiilitilassa, voit piilottaa ne vastaavassa valikkoosiossa. Mikä tärkeintä, mobiiliversio synkronoituu automaattisesti työpöydän verkkosivutilaan.

  Lisäksi uKit tarjoaa mahdollisuuden kehittää erillinen verkkosivustoversio näkövammaisille. Tämä ei vaadi erityisiä taitoja, ja se tehdään yleensä muutamalla napsautuksella. Vaihtoehto on saatavana Suunnittelu-osiossa ja on suureksi avuksi käyttäjille, jotka työskentelevät koulutusverkkosivustojen tai julkishallinnon laitosten hankkeiden kehittämisen parissa..

 • Wix. Wix on jonkin verran etusijalla uKit: n suhteen, mikä koskee mallin määrää, laatua ja muokattavuutta. Wix-mallistokokoelmassa käytettävissä olevien teemojen määrä ylittää tällä hetkellä 550 mallia, ja uusia huippuluokan teemoja lisätään säännöllisesti. Wix-mallit jaotellaan myös temaattisiin luokkiin aiheiden perusteella. Mallit näyttävät ammattimaisilta ja ovat mobiilivalmiita vastaamaan erilaisia ​​näyttötyyppejä.

  Mallien mukauttamisasetukset ovat laajemmat kuin uKitin tarjoamat. Täällä voit muokata paljon, kun pääset järjestelmän kojelautaan – fontit, taustat, otsikot, alatunniste, otsikko, yleiset suunnitteluasetukset, animaatiotehosteet, painikkeet ja paljon muuta. Tämä johtuu alustan ominaispiirteistä: mallit ovat erittäin monipuolisia, ja nykyisen sisällön sovittaminen uuteen rakenteeseen olisi mahdotonta. Se on hinta, jonka maksat monipuolisesta mallistokokoelmasta. Palvelun kojetaulu tarjoaa useita suunnitteluvaihtoehtoja. Valmistaudu kuitenkin investoimaan jonkin aikaa tutkimaan järjestelmän mahdollisuuksia hyödyntää ja hyödyntämään sitä parhaalla mahdollisella tavalla työskenteleessäsi verkkosivustosi kehittämisessä..

uKit vs. Wix. Wix-mallit on taiteellisesti muotoiltu, ja niiden kanssa työskenteleminen on kiehtovaa. Teemat ovat mobiilivalmiita, ammattimaisia ​​ja 100% muokattavissa vastaamaan useiden käyttäjäryhmien tarpeita. Heidän nykyinen lukumäärä ylittää 550 teemaa, kun taas palvelukehittäjät työskentelevät jatkuvasti uusien teemojen luomisen parissa. uKit tarjoaa myös useita luokkia ja ennalta asetettuja toimialakohtaisia ​​laatumalleja, vaikka niiden lukumäärä on pienempi kuin kilpailijan tarjoamat. uKit tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää verkkosivusto näkövammaisille käyttäjille. Tämä on myös huomattava etu. Kaiken kaikkiaan Wix-mallit ovat mielenkiintoisempia, kun taas uKit-mallit seuraavat korkeita teollisuusstandardeja.

4. Asiakastuki

 • uKit. Verkkosivun rakentajan asiakastuki on kunnollisella tasolla. Sen voimakas Tietopohja antaa käyttäjien selvittää järjestelmän erityiset yksityiskohdat ja selvittää sen kaikki mahdollisuudet. Ohjeaiheet on jaettu temaattisiin luokkiin aiheen perusteella, johon he viittaavat. Lisäksi järjestelmä myöntää pääsyn useille artikkeleille, jotka tarjoavat ajantasaista tietoa järjestelmän käytön periaatteista ja yleensä web-suunnitteluprosessista.

  Jos tarvitset välitöntä tukea, Skype-ohje on saatavana 24 \ 7. Voit lähettää lipun myös sähköpostitse.

 • Wix. Järjestelmän pääpaino muihin kuin tekniikoihin selittää Wixin varastossa olevien opasteiden, artikkeleiden ja oppaiden joustavuuden ja informatiivisen arvon. Mitä tuntematonta elementtiä törmännyt projektiin työskennellessäsi, voit siirtää hiiren sen päälle nähdäksesi vinkkejä sen merkityksestä ja käytöstä.

  Siellä on informatiivinen UKK-osio ja foorumi, jossa on useita aiheita, luokkia ja alaluokkia. Jokainen käyttäjä voi kohdata aiheita, tiedusteluja ja neuvoja, jotka voivat auttaa tehokkaasti ratkaisemaan verkkosuunnitteluongelmiaan. Hakusuodatinvaihtoehto edistää aikataloutta ja maksimoi menestysmahdollisuudet. Tarjolla on myös sähköpostituki ja mahdollisuus päästä tukikeskukseen ja olla yhteydessä siihen puhelimitse, jotta kaikkiin kysymyksiin vastataan.

Wix vs uKit. Sekä uKit että Wix voivat ylpeillä laadukkaista asiakastukivaihtoehdoista, jotka toteutetaan tehokkaiden tietomateriaalien, kuten opasten, tietokannan, teksti- ja video-opetusohjelmien, hakusuodatinvaihtoehtojen, vaiheittaisten ohjeiden ja vinkkien, sähköpostitukien, foorumien jne. Avulla. Wix tarjoaa lisäksi foorumin käyttö- ja sähköpostitukivaihtoehtoja sekä ponnahdusikkunamerkkejä (vinkkejä), jotka ilmestyvät, kun viet hiiren vaaditun elementin päälle. Siksi on vaikea määritellä vertailun erottuva johtaja, vaikkakin Wix on käyttäjän avun suhteen etusijalla kilpailijaansa nähden.

5. Hinnoittelupolitiikka

 • uKit. Et löydä ilmaista koskaan vanhenevaa suunnitelmaa uKit-käyttäjille, mutta on 14 päivän kokeilu, joka riittää testaamaan koko järjestelmäominaisuudet veloituksetta. Jos olet tyytyväinen tarjottuihin palveluihin, sinulle tarjotaan mahdollisuus valita yksi maksettavista suunnitelmista. Niitä on täällä neljä ja hinnat vaihtelevat edullisimmasta tilauksesta 5 dollaria kuukaudessa (48 dollaria vuodessa) ja kalleimman tarjouksen hintaan 15 dollaria kuukaudessa (144 dollaria vuodessa)..

  Valitun suunnitelman kustannukset voivat vähentyä huomattavasti, jos päätät maksaa 3, 6 kuukaudeksi tai jopa 1-2 vuodeksi kerralla. Tässä tapauksessa voit saada 5-30% alennuksen valitusta maksutavasta riippuen.

 • uKitWix
  Hinnoitteluvaihtoehdot:✓ Premium ($ 4 / kk);
  ✓ Premium + ($ 8 / kk);
  ✓ verkkokauppa ($ 9.6 / kk);
  ✓ Pro ($ 12 / kk).
  ✓ Yhdistä verkkotunnus ($ 4.50 / mo);
  ✓ Yhdistelmä ($ 8,50 / kk);
  ✓ Rajoittamaton ($ 12,50 / kk);
  ✓ verkkokauppa ($ 16.50 / mo);
  ✓ VIP ($ 24,50 / kk).
  Ominaisuudet:✓ Liiketoimintaan suuntautunut;
  ✓ Teeman vaihto;
  ✓ Live-tuki;
  ✓ Responsiiviset teemat.
  ✓ vapaa;
  ✓ Satoja ammatillisia teemoja;
  ✓ verkkokauppa;
  ✓ Rajoittamaton kaistanleveys.
 • Wix. Wix-hinnoittelupolitiikka on enemmän kuin kohtuuhintaista kaikille, jotka ovat kiinnostuneita DIY-sivuston ammattimaisesta kehittämisestä. Verkkosivun rakentajalla on ilmainen suunnitelma, joka ei vanhene, kun sitä käytetään rajoittamattoman ajan. Tämä on Wix-käyttäjille hyvä mahdollisuus testata ja tutkia kaikkia palvelun ominaisuuksia, työkaluja ja etuja. Järjestelmäominaisuuksien tuntemus antaa käyttäjille mahdollisuuden valita käytettävissä olevien maksettujen vaihtoehtojen välillä.

  Maksettujen suunnitelmien hinta alkaa 4,50 dollaria kuukaudessa edullisimpaan suunnitelmaan ja nousee jopa 24,50 dollariin kuukaudessa kalleimman ratkaisun osalta. Kaikkien käyttäjien, jotka aikovat käyttää järjestelmää säännöllisesti, tulisi olla tietoisia siitä, että palvelu tarjoaa usein alennuksia, kuponkikoodeja, erikoistarjouksia ja muita uskollisuusehdotuksia, jotka antavat mahdollisuuden säästää suuria (joskus jopa 50%) menettämättä mahdollisuutta käyttää kaikkia järjestelmän etuja.

uKit vs. Wix. Molemmat verkkosivustojen rakentajat tarjoavat kohtuuhintaisia ​​suunnitelmia ja erilaisia ​​hinnoitteluvaihtoehtoja tullakseen eri mieltymyksiä. Toisin kuin Wix, uKit: llä ei ole täysin ilmaista tilausta, mutta se tarjoaa enemmän hinnasuunnitelmia halvemmalla. Itse asiassa uKit: ää pidetään perustellusti edullisimpana verkkosivustojen rakentajana yrityssivustojen luomiseen, ja sillä on todella syy voittaa tämä “titteli”. Wix-hinnat puolestaan ​​ovat melko joustavia, koska järjestelmä tarjoaa usein alennuksia ja erikoistarjouksia uusien ja rekisteröityneiden käyttäjien liittymäkustannusten alentamiseksi..

Bottom Line

uKit ja Wix ovat tunnetuimpia, ominaisuusrikkaimpia ja edullisimpia verkkosivustojen rakentajia, jotka keskittyvät eri käyttäjäryhmien tarpeisiin. Varmistaaksesi helpon käytön ja mukavuuden, järjestelmä toimii yhtä hyvin muille kuin teknisille ja verkkosivustojen kehittäjille, joilla on vuosien kokemus teollisuudesta. Jokaisella heistä on kuitenkin joukko ominaisuuksia ja työkaluja, jotka tekevät heistä erottumaan joukosta.

uKituKit on pienyritysten verkkosivujen rakentaja, jonka erikoistuminen keskittyy pienyritysten verkkosivustojen luomiseen. Palvelu on yksinkertainen ja intuitiivinen aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelupalveluille, mutta sen hinnoittelupolitiikka on enemmän kuin kohtuuhintaisia ​​kenelle tahansa käyttäjälle, puhumattakaan yrittäjistä, joilla on pitkän aikavälin tavoitteet. uKit.com

WixWix on all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, jolla on tällä hetkellä korkeat asemat ammatillisen verkkosivujen kehittämisessä. Järjestelmä erottuu joukosta joustavuutensa, suurten potentiaaliensa ja web-suunnittelun näkökulmiensa, tehokkaan ominaisuuksien, laatumallien ja useille eri käyttäjäryhmille tarkoitetun työkalun ansiosta. Wix.com

Näennäisistä samankaltaisuuksista huolimatta Wixin ja uKitin välillä on useita perustavanlaatuisia eroja. Lyhyesti sanottuna, uKit sopii paremmin yritystoiminnan promo-sivuston nopeaan avaamiseen. Se on myös kustannustehokkaampaa. Wix houkuttelee enimmäkseen niitä käyttäjiä, jotka haluavat saada lopputulosta hienosäätämällä verkkosivuston kaikkia osia manuaalisesti. Tämä on luovien ammattilaisten rakentaja.

Siksi molemmat palvelut ovat hyviä kohdeyleisölle. Molemmat ansaitsevat huomion. Vaikka Wix on toiminut pidemmän aikaa ja tarjoaa tehokkaampia web-suunnittelun näkökulmia, uKit tarjoaa paljon tarjottavaa käyttäjille, jotka etsivät uusia suunnitteluvaihtoehtoja. uKit ja Wix ovat kunnollisia kilpailijoita ja sinun on testattava molemmat ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Yleiskatsaus vertailutaulukko

uKitWix
Helppokäyttöisyys:uKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. Wix
Ominaisuudet:uKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. Wix
malleja:uKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. Wix
Asiakaspalvelu:uKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. Wix
hinnoittelu:uKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. Wix
Kokonaispistemäärä:uKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. WixuKit vs. Wix

Kokeile uKit nyt!

 Aloita tänään, se on helppoa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map