Voluusio vs. ruutu

Volusion ja Squarespace ovat kaksi suosittua web-rakennusalustaa, joita kymmenet miljoonat käyttäjät käyttävät ympäri maailmaa.


VolusionSquarespace
Helppokäyttöisyys:4/54/5
Ominaisuudet:5/54/5
malleja:4/54/5
Tuki:5/55/5
hinnoittelu:4/54/5
Kokonaispistemäärä:4,4 / 54,2 / 5

Volusion on suuntautunut verkkokauppojen luomiseen samalla Squarespace on universaali verkkosivustojen rakentaja, joka mahdollistaa erityyppisten verkkosivustojen kehittämisen – yksinkertaisista promo-sivustoista ja aloitussivuista tehokkaisiin blogeihin.

Voluusio on vaikeampi hallita, mutta se tarjoaa laajemmat verkkokaupan vaihtoehdot. Ruututilaa on helppokäyttöisempi jopa aloittelijoille, mutta se tarjoaa myös vaihtoehtoja luoda täysin varustellut verkkokaupat.

Tässä viestissä määrittelemme, mikä palvelu toimii parhaiten verkkokaupan luomisessa – Squarespace tai Volusion. Huomaa, että tämä vertailu osoittaa näiden alustojen verkkokaupan ominaisuuksia, mutta ei monipuolista. Joten aloitetaan.

Helppokäyttöisyys

 • Volusion. Tätä verkkosivustojen rakentajaa on vaikea kutsua helppokäyttöiseksi. Se näyttää varsin ymmärrettävältä rekisteröinnin jälkeen. Kun sinulla on pääsy Storefront-palveluun, valitse vain malli ohjatulla toiminnolla, lataa yrityksen logo, lisää tuotteita, mukauta tarvittaessa tulevaisuuden verkkosivustosi suunnittelua ja valikkoa ja valitse suunnitelma (tämä vaihe voidaan jättää tekemättä, koska kokeilu on käytettävissä) versio).

  Volusion DashBoard

  Nämä vaiheet voivat kuitenkin olla varsin haastavia aloittelijoille. Täältä löytyy monia vaihtoehtoja, kaavioita ja asetuksia ensi silmäyksellä. Tarvitset useita päiviä hallitaksesi niitä oikein. Tämä voi tehdä Volusion-verkkokaupan luomisesta aikaa vievän prosessin, varsinkin jos aiot myydä kymmeniä tuotteita.

 • Squarespace. Alusta on paljon yksinkertaisempi: valitse vain malli (verkkokaupoissa on erillinen malliryhmä), rekisteröi, lataa logo, verkkosivuston nimi ja kuvaus ja….

  Voit mukauttaa verkkosivustoelementtien suunnittelua ja sijoitusta avatussa ikkunassa, lisätä tuotteita ja niiden kuvauksia, määrittää maksu- ja toimitusasetukset. Prosessi on yksinkertainen ja intuitiivinen.

  Ruututilan verkkosivustoeditori

  Kojelaudan elementit on ryhmitelty auttamaan käyttäjää ymmärtämään, mistä etsiä tarvittavat asetukset. Sikäli kuin keskitymme verkkokauppojen luomiseen, saat aluksi pääsyn verkkokaupan asetuksiin, joissa voit hallita tilauksia, lisätä uusia tuotteita ja määrittää alennuksia..

Voluusio vs. ruutu. Ruututila on helppokäyttöisyyden kannalta parempi vaihtoehto kuin Volusion. Intuitiivinen visuaalinen editori ja ymmärrettävät asetukset tekevät siitä kätevän houkuttelevan verkkokaupan nopean luomisen. Tarvitset paljon aikaa Volusionin hallitsemiseen sen sijaan.

Jos aiot kuitenkin kehittää suuren verkkokaupan, Volusionia on järkevää käyttää. Erikoistyökalujen runsaus mahdollistaa tehokkaan online-hypermarketin luomisen minkä tahansa määrän tuotteille.

Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • Volusion. Suurin Volusion-hyöty on runsaasti verkkokaupan ominaisuuksia. Yksityiskohtaiset asetukset antavat mahdollisuuden asettaa jokainen tuote erikseen, muokata lähetysasetuksia, määrittää toimittajat ja hallita varastotuotteita.

  Voluusio vs. ruutu

  Lisäksi Volusion tarjoaa tehokkaan analysointijärjestelmän, jota voit käyttää verkkosivustojen liikenteen seuraamiseen sekä myynti-indeksien, myydyimpien tuotteiden ja taloudellisten indeksien, kuten ROI, analysointiin.

  Tärkeimmät ominaisuudet

  • CRM – tilauksenhallintajärjestelmä, joka mahdollistaa verkkosivujen myynnin seuraamisen tuotteen ostamisesta ja toimittamiseen asti asiakkaalle.
  • Pudota lähetys – mahdollisuus houkutella kumppaneita myymään tuotteitasi.
  • ROI-seuranta – ROI-työkalun seuranta, joka näyttää takaisinmaksuprosentin.
  • Järjestelmänvalvojan sosiaalinen hallinta – mahdollisuus hallita verkkokauppojen sosiaalitilejä suoraan hallintapaneelista.
  • Myy Facebookissa, Ebayssa ja Amazonissa – työkalu, jota käytetään myynnin järjestämiseen sosiaalisten verkostojen ja verkkokauppojen, kuten Amazon ja eBay, kautta.
 • Squarespace. Yksi suurimmista Squarespace-eduista verkkokauppasivustojen luomisprosessissa on niiden mukavuus asiakkaalle. Verkkosivustoa on helppo käyttää sekä työpöydällä että millä tahansa mobiililaitteella.

  Ruututilan verkkokauppa

  Lisäksi Squarespace tarjoaa tehokkaan blogitoiminnon. Vaikka houkutteleva blogi ei ole välttämätöntä verkkokaupalle, sen saatavuus on ylimääräinen lähde asiakkaiden houkuttelemiselle ja heidän pitämiselleen verkkosivustolla.

  Keskeiset neliötilan verkkokaupan ominaisuudet

  • Tuotteen tuonti – mahdollisuus tuoda tuotteita muista palveluista: Shopify, Etsy, Big Cartel jne.
  • Express Checkout -tila – mahdollisuus tehdä ostoksia ilman verkkosivuston rekisteröintiä. Tämä vaihtoehto on erittäin kätevä, kun verkkokauppa myy vain yhtä tuotetta.
  • Hylätty kassan palautus – sähköpostiviestit hylätyistä kärryistä. Tämä on kätevää, jos asiakas on lisännyt tuotteen ostoskoriin, mutta jättänyt verkkosivuston ostamatta mitään.
  • Xero-integrointi – mahdollisuus laatia XERO kirjanpitoraportteja. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain yhdysvaltalaisille käyttäjille.
  • Useita valuuttoja – mahdollisuus myydä tuotteita sen maan valuutassa, josta asiakkaat ovat lähtöisin. Nykyään Squarespace tukee 21 valuuttatyyppiä.
  • Raita ja PayPal. Ruudun integrointi Stripe- ja PayPal-sovellusten kanssa antaa mahdollisuuden ostaa tuote yhdellä napsautuksella vain luottokortilla tai PayPal-tilillä.

Voluusio vs. neliö. Verkkokaupan ominaisuuksien suhteen Volusion ylittää huomattavasti Squarespace-tason. Voit hallita kaikkea täällä, suunnitteluasetuksista aina erittäin yksityiskohtaisiin vero- ja lähetysominaisuuksiin saakka. Ruututila painottaa muotoilua – sivustot näyttävät täältä houkuttelevammalta.

Designs

Suunnitteluvertailutaulukko

VolusionSquarespace
Teemojen lukumäärä:4967
Teemat Hinta:$ 180Vapaa
Visuaalinen toimittaja:✔ KYLLÄ✔ KYLLÄ
Vastuullinen suunnittelu:✔ KYLLÄ✔ KYLLÄ
Lajittele toimialan mukaan:✔ KYLLÄ✔ KYLLÄ
CSS-koodin muokkaus:✔ KYLLÄ✔ KYLLÄ
 • Volusion. Volusiossa on 49 teemaa, joista 11 on ilmaisia. Ensiluokkaisten mallien kustannukset ovat 180 dollaria yhtä teemaa kohti. Volusion premium -mallit eroavat paitsi värimaailmasta. Ne ovat todella ainutlaatuisia ja niissä on monipuolinen rakenne.

  Mukava etu on, että kaikki mallit (jopa maksetut) ovat muokattavissa. Voit muokata sekä CSS- että alkuperäisiä HTML-koodeja, mikä mahdollistaa tarvittavien koodielementtien, kuten esimerkiksi Facebook-pikselin, lisäämisen verkkosivustolle ilman ongelmia.

 • Squarespace. Squarespacessa on 84 käyttäjien käytettävissä olevaa mallia, mutta vain 14 niistä on kehitetty erityisesti verkkokauppojen luomiseen. Kaikki mallit ovat ilmaisia ​​ja ne on mahdollista lajitella toimialan mukaan.

  Ruututilan mallit

  Sen lisäksi, on olemassa vaihtoehto, jonka avulla käyttäjät voivat muuttaa valittua mallia tallentaen samalla sisältöä. Sen välttämättömyys on kuitenkin melko kyseenalainen kaupallisen hankkeen kannalta, koska verkkokauppojen luomisprosessi on melko vakava ja tämän tai sen suunnittelun etuja tulisi harkita etukäteen.

Voluusio vs. ruutu. Ruuduruudulla on enemmän etuja verkkosivujen suunnittelussa. Järjestelmällä luodut verkkokaupat ovat houkuttelevampia sekä tietokoneiden että älypuhelimien kohdalla. Ne ovat käteviä verkkosivuilla navigoinnin ja ostojen tekemisen yhteydessä. On mahdollista, että mallia voidaan muuttaa ”tien päällä”. Maksuissa ja ilmaisissa Volusion-malleissa on reagoiva suunnittelu ja ne voidaan räätälöidä saadaksesi ainutlaatuisen suunnittelun.

Asiakaspalvelu

 • Volusion. Suurin Volusion-etu on sen live-chat, josta saat asiantuntevaa apua teknisen tuen asiantuntijoilta ja verkkokaupan neuvonantajilta. Ne voivat auttaa käyttäjiä ratkaisemaan taloudelliset, markkinointi- ja taloudelliset ongelmansa tarjoamalla askel askeleelta ohjeita ja neuvoja parhaasta valinnasta kyseenalaisissa tilanteissa.

  Lisäksi Volusion sisältää tehokkaan ohjekeskuksen, joka ratkaisee tekniset ongelmat ja oppaat. Siellä on kaikki hyödylliset suositukset yrittäjille, jotka vasta aloittavat liiketoiminnan..

 • Squarespace. Tämän verkkosivuston rakentajan asiakastuki edellyttää tietokannan, video-ohjeiden ja yhteisöfoorumin saatavuutta, jossa käyttäjät auttavat toisiaan ratkaisemaan ongelmansa.

Voluusio vs. ruutu. Volusion ylittää Squarespace-tekniikan kommunikoinnin mukavuuden kanssa teknisen tuen kanssa. Volusion Live -keskusteluista on mahdollista saada heti alusta täältä. Chat-ikkuna on käytettävissä koko palveluistunnon ajan.

Hinnoittelupolitiikka

 • Volusion. Vulsion hinnoittelupolitiikka näyttää demokraattisemmalta kuin sen tärkein kilpailija – Shopify (katso arvostelu). Voit luoda ja hallita jopa 100 tuotteen verkkokauppaa 15 dollarilla kuukaudessa. Kallein premium-suunnitelma, joka mahdollistaa verkkokaupan käynnistämisen rajoittamattomalla määrällä tuotteita ja yksittäisen tilivastaavan hankkiminen maksaa käyttäjälle 135 dollaria kuukaudessa (verrattuna Shopifyn tarjoamiin 279 dollariin kuukaudessa)..

  Maksullisen tilauksen optimaaliset variantit ovat Plus- ja Pro-suunnitelmat (vastaavasti 35 dollaria ja 75 dollaria kuukaudessa), jotka antavat mahdollisuuden hallita verkkokauppoja kymmenillä tuhansilla tuotteilla.

Hinnoitteluvertailukaavio

VolusionSquarespace
Hinnoitteluvaihtoehdot:&# 10004; Mini ($ 15 / mo);
&# 10004; Plus ($ 35 / mo);
&# 10004; Pro ($ 75 / mo);
&# 10004; Premium ($ 135 / kk).
&# 10004; Henkilökohtainen ($ 12 / kk);
&# 10004; Liiketoiminta ($ 18 / mo);
&# 10004; Perusmyymälä ($ 26 / mo);
&# 10004; Advanced Store ($ 40 / mo).
Ominaisuudet:&# 10004; 1 Gb – 135 Gb kaistanleveys;
&# 10004; 100: sta rajattomaan tuotteeseen;
&# 10004; Online-puhelintuki;
&# 10004; Dedicated Account Manager.
&# 10004; Ilmainen mukautettu verkkotunnus;
&# 10004; SSL-yhteys;
&# 10004; 24/7 tuki;
&# 10004; Rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys;
&# 10004; Täysin reagoiva verkkosivusto.
 • Squarespace. Ruututilan hinnoittelupolitiikka edellyttää kahta suunnitelmaa kaupallisille verkkosivustoille, nimittäin Perus ja Advanced (26 dollaria и 40 dollaria kuukaudessa). Molemmat suunnitelmat mahdollistavat verkkokauppojen luomisen rajoittamattomalla määrällä tuotteita. Tärkein ero on, että ennakkosuunnitelma tukee hylättyä kassan palautusta, reaaliaikaisia ​​kuljetuspalveluita ja automaattisia alennuksia.

Voluusio vs. ruutu. Suuren verkkokaupan perustamisen kustannukset Volusionilla ovat saavutetun tuloksen arvoisia. Lisäksi pienten Volusion-verkkokauppojen perustamisesta aiheutuvat kustannukset ylittävät Squarespace-kustannukset ja ovat 15 dollaria kuukaudessa verrattuna 26 dollariin kuukaudessa. Verkkokaupan vaihtoehdot ovat tässä vallitsevia.

johtopäätös

Volusion on tehokas työkalu, joka yhdistää verkkosivustojen rakentajan, CMS: n ja CRM-järjestelmän ominaisuudet. Sen avulla on mahdollista luoda verkkokauppa, joka myy rajattoman määrän tuotteita. Volusiota on vaikea tutkia ensi silmäyksellä, mutta sen kätevä käyttöliittymä ja 24/7 -tuki mahdollistavat verkkosivujen rakentajan hallitsemisen helposti.

Ruututila toimii paremmin aloittelijoille, jotka ovat vasta perustamassa verkkoyrityksiä, tutkimalla verkkosivustojen rakentamista. Intuitiivinen käyttöliittymä mahdollistaa verkkokaupan luomisen alle päivässä. Tämä verkkosivustojen rakentaja ei kuitenkaan ole hyvä valinta suurten kauppapaikkojen lanseeraamisessa.

Siksi suosittelen Volusionin käyttöä, vaikka aiot aloittaa pienellä verkkokaupalla ajatuksella kehittää sitä laaja-alaiseksi projektiksi. Tämän verkkosivustojen rakentajan avulla verkkokauppojesi kehitysnäkymät ovat lähellä rajattomia.

Luo verkkokauppa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map