Web-virta vs. Elementor

Web-virta vs. Elementor


Webflow ja Elementor ovat kaksi web-rakennusratkaisua, joista kukin palvelee tiettyä tavoitetta. Vaikka Webflow on DIY-verkkosivustojen rakentaja, joka on tarkoitettu ensisijaisesti suunnittelijoille, Elementor on suunniteltu sivujen rakentajalle WordPress.

Molemmat järjestelmät ovat huomion arvoisia johtuen niiden toiminnallisuudesta ja suunnittelun mukautusvaihtoehtojen monipuolisuudesta. On kuitenkin tärkeää olla tietoinen niiden yksilöllisistä ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista, jotka voivat vaikuttaa projektisi tulokseen.

Nopea tilannekuva:

WebflowWebflow – on moderni pilvisivustojen rakentaja, joka on saavuttanut hyvän maineen luotettavuuden, toimivuuden ja yksinoikeudella suunnitellun web-suunnittelun ansiosta. Alustaa voidaan verrata sisällönhallintajärjestelmään kuten WordPress monimutkaisuuden ja tarjottujen ominaisuuksien suhteen. Sitä käytetään aloittamaan huippuluokan ammattimaiset projektit henkilökohtaiseen ja yrityskäyttöön. Webflow

ElementorElementor – on verkkosivujen rakentaja, joka on tarkoitettu verkkosivujen luomiseen WordPress-projekteille. Järjestelmässä on vedä ja pudota -editori ja varsin intuitiivinen käyttöliittymä, joka tekee siitä ymmärrettävän ei-teknisille ja web-suunnittelun ammattilaisille. Lisäksi se ei vaadi HTML / CSS-tietämystä aloittamiseksi helposti. Elementor

Molemmat järjestelmät erottuvat joukosta korkeatasoisen suunnittelun räätälöintimenetelmän, toimivuuden ja monipuolisten ominaisuuksien vuoksi. Mikä niistä toimii paremmin standardisivustojen käynnistämisessä ja mihin yleisöön he kohdistavat? On korkea aika selvittää tämä vertailumme nyt.

1. Helppokäyttöisyys

 • Webflow. Kuten olemme aiemmin todenneet Webydo vs Webflow -vertailu, verkkosivustojen rakentaja tarjoaa melko yksinkertaisen rekisteröintiprosessin. Se ei kuitenkaan ole helpoin järjestelmä, jonka voit tällä hetkellä löytää verkosta. Sen mukana tulee monimutkainen kojelauta ja ohjauspaneeli, jotka ovat ylikyllä ​​ominaisuuksilla ja työkaluilla. Aloittelijoilta tulee tämä monimutkainen, ja ne vaativat ehdottomasti paljon aikaa ja vaivaa tottuakseen järjestelmään ja sen määrityksiin. Tästä syystä verkkosivustojen rakentaja kohdistuu pääasiassa web-suunnittelutoimistoihin ja ammattimaisiin kehittäjiin, joilla on perussivut web-suunnitteluun.

  Web-virtaeditori

  Verkkosuunnitteluprojektisi parissa on useita vaihtoehtoja, työkaluja, luokkia ja osia, joita sinun on selattava tehtävän onnistumiseksi. Saadaksesi kaiken irti heidän merkityksestään, sinun on opittava HTML-perusteet. Tämä on ainoa varma tapa antaa projektillesi henkilökohtainen ja ainutlaatuinen muotoilu. Voimme siis päätellä, että Webflow on paljon monimutkaisempi kuin kapeat kilpailijat ja että järjestelmän hallitseminen vie ehdottomasti aikaa.

 • Elementor. Tämä on erikoistunut etusivun ilmainen verkkosivustojen rakentaja WordPress-verkkosivustoille, joka luotiin verkkosivustojen kehittäjille, markkinoinnin asiantuntijoille ja yrittäjille. Sen avulla verkkosuunnittelijat saavat täyden hallinnan projektiinsa, jolloin heille tarjotaan korkealaatuinen ulkoasu ja edistykselliset toiminnot.

  Vuonna 2016 luodusta järjestelmästä onnistui kehittyä suosittu työkalu, josta on tullut laajalle levinnyt yli 180 maailman maassa. Työkalun avulla voit perustaa laadukkaita blogeja, aloitussivuja, yrityssivustoja ja jopa verkkokauppoja. Järjestelmä vaatii lataamisen ja asentamisen, mutta tämä ei vie paljon aikaa. Prosessi on yksinkertainen, nopea ja intuitiivinen, samoin verkkosivustojen rakentaja.

  Elementor Editor

  Elementor on loistava valinta käyttäjille, jotka haluavat esitellä sisältöään yleisölle ilman CSS / HTML-taitoja. Järjestelmässä on vedä ja pudota -rajapinta, joka on melko intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen. Elementorin avulla voit luoda uusia räätälöityjä verkkosivuja ja viestejä, rakentaa uusia sisältörakenteita ja uusia elementtejä, käyttää laajennusta minkä tahansa valitsemasi WP-teeman kanssa. Järjestelmän sovelluksen yksinkertaistamiseksi voit katsella sen tarjoamista johdantovideoista. alusta alkaen hahmotella perusvinkit ja vaiheet, joita tarvitaan huippuluokan WordPress-projektin käynnistämiseen ja hallintaan.

Web-virta vs. Elementor. Molemmat verkkosivustojen rakentajat ovat käyttäjäystävällisiä ja toiminnallisia, mutta Webflow on hiukan monimutkaisempi kuin Elementor, koska se on ylikylläinen ja ominaisuuksilla kuormitettu kojelauta. Huomaa kuitenkin, että elementori vaatii lataamisen ja asentamisen, mikä merkitsee ylimääräistä aikaa ja vaivaa investointeja.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • Webflow. Verkkosivuston rakentajalla on runsaasti ominaisuuksia, työkaluja ja suunnittelun mukauttamisen elementtejä, jotka tekevät siitä etusijan kilpailijoihin nähden. Kuten edellä mainittiin, se on hiukan kyllästynyt työkaluilla ja ominaisuuksilla, jotka antavat sille CMS-kaltaisia ​​ominaisuuksia. Järjestelmällä on paljon tarjottavaa verkkosivujen suunnittelun asiantuntijoille, jolloin ne voivat luoda yksipuolisia projekteja. Sen mukana on edistyksellinen HTML / CSS-editori, laajat bloggaaminen, integrointi ja verkkosivustojen mainontavaihtoehdot. Verkkosivuston rakentaja integroituu saumattomasti lukuisiin ulkoisiin palveluihin, kuten Zapier, After Effects, Lottie ja monet muut. Nämä integroinnit antavat projektillesi korkeatasoisen suorituskyvyn ja erinomaisen suunnittelun.

  Webflow-hallintapaneeli

  verkkokaupan moottori on yksi järjestelmän kohokohdista. Sen avulla voidaan luoda laadukkaita verkkokauppoja, joiden toiminnallisuus on kuitenkin jonkin verran rajoitettu verrattuna lukuisilla markkinoille tuotuihin Web-virtavaihtoehdot. Ei ole ihme, koska verkkosivustojen rakentaja ei ole keskittynyt yksinomaan verkkokauppaprojektien kehittämiseen. Aloittaessasi verkkokauppoja Webflow-sovelluksella, voit integroida ostoskorin, lisätä ja päivittää tuoteluetteloita, toteuttaa alennuksia ja erikoistarjouksia, määrittää maksu- ja toimitustiedot. Järjestelmä on myös antanut verkkokauppojen omistajille mahdollisuuden kerätä ja tallentaa asiakkaiden tietoja käyttääkseen niitä edelleen markkinointitarkoituksiin.

  Lightbox-gallerian luominen ja integrointi on toinen järjestelmän etu. Sinun on valittava kuvat ja videot, jotka haluat esitellä kohdeyleisölle Lightbox-galleriana. Tämä lisää asiakkaidesi sitoutumisastetta ja verkkosivustojen suosiota yleensä.

 • Elementor. Verkkosivun rakentaja toimittaa joukon ominaisuuksia, joita tarvitaan monenlaisten verkkosivujen suunnittelutehtävien suorittamiseen onnistuneesti. Ominaisuusluettelo kattaa ponnahdusikkunoiden, verkkokauppaprojektien, aloitussivujen, räätälöityjen verkkosivustojen osien ja mitä ei.

  Mikä tärkeintä, järjestelmä on yhteensopiva kaikkien WordPress-teemojen kanssa. Riippumatta siitä, minkä mallin valitset projektillesi, se toimii saumattomasti sen kanssa, olipa kyse sitten ilmaisesta tai maksetusta teemasta. Järjestelmä tarjoaa monikielisen tuen, koska se on tällä hetkellä saatavana yli 20 kielellä. Lisäksi käyttäjät voivat valita vaihtoehdon, jonka avulla he voivat kääntää projektin kielille, jota ei ole luettelossa.

  Elementorin avulla voit luoda vuorovaikutteisia ja kiinnostavia verkkosivustoja interaktiivisten animaatiotyökalujen ja ominaisuuksien avulla. Niiden avulla on mahdollista luoda vieritysanimaatioita ja hover-tehosteita, jotka antavat hankkeille ainutlaatuisen ja tyylikkään ilmeen.

  Elementor-tekstieditori

  Puhuttaessa Elementorin toiminnallisuudesta emme voi mainita useita järjestelmän tarjoamia integrointiominaisuuksia. Suosituimmista kolmansien osapuolien palveluista, joihin järjestelmä integroituu, on järkevää mainita MailChimp, ActiveCampaign, ConvertKit, HubSpot, Campaign Monitor, Zapier, Adobe TypeKit, Discord, GetResponse, Drip, MailerLite, Slack, Custom Icon Libraryt jne. , järjestelmässä on edistyneet sosiaalisen median vaihtoehdot ja työkalut. Näitä ovat jakopainikkeet, blockquote, sosiaaliset kuvakkeet -widget, Facebook-upotusasetukset, Facebook-sivu ja kommentit, Facebook-painike ja paljon muuta.

  Elementor tarjoaa myös ponnahdusikkunoiden rakennustyökalun, joka mahdollistaa ponnahdusikkunoiden luomisen ja integroinnin parantamaan verkkosivustojen suorituskykyä ja korkean loppukäyttäjän kohdistusvaihtoehtoja. Siellä on myös ammattimainen teemarakentaja ja integroitu WooCommerce-rakentaja, joka mahdollistaa verkkokauppojen käynnistämisen ja hallinnan. Muuten, voit myös luoda ja hallita verkkokauppoja integroidun verkkokaupan alustan ansiosta, jonka avulla suosittujen sovellusten ja widgetien avulla voidaan luoda edistyneitä hintataulukoita, lisätä valikoita ja tuoteluetteloita, näyttää WooCommerce-tuotteita ja niiden luokkia jne..

  Elementor-ponnahdusikkunat

  Verkkosivun rakentaja myöntää pääsyn useisiin markkinointiominaisuuksiin, jotka auttavat nopeuttamaan valmiiden WordPress-projektien edistämistä. Mitä järjestelmällä voit tehdä, on ammattimaisten aloitussivujen luominen, ammattimaisten online-lomakkeiden luominen lomakewidget-integraation avulla, lisäämällä pyörivän käyttäjän suosituskaruselli ja arviointi -widget, integroimalla lähtölaskurin ajastin projektiisi. Voit upottaa myös toimintolinkkejä, jotka antavat pääsyn suosituille lähettiläille, kuten WhatsApp, ja muille palveluille, nimittäin Google Calendar, Waze ja monet muut..

  Viimeinkin verkkosivustojen rakentaja mahdollistaa monenlaisten vuorovaikutusten, kuten vieritystehosteet, CTA-widget, animoidut otsikko-widget, hover-animaatiot, flip-box-widget, sisäänkäynnin animaatiot, parallaksi, 3D-kallistus- ja hiiretehosteet, mainitsemisen muutamasta..

Web-virta vs. Elementor. Kun kyse on toiminnallisuudesta, molemmilla järjestelmillä on paljon tarjottavaa. Webflow on kuitenkin ominaisuuksilla täytetympi alusta, koska se antaa pääsyn tehokkaaseen, monipuoliseen ja tehokkaaseen ominaisuusjoukkoon. Verkkosivun rakentaja sallii myös erityyppisten projektien luomisen eri alustoille, kun taas Elementor on yhteensopiva vain WordPress-mallien kanssa.

3. Suunnittelu

Suunnitteluvertailutaulukko

WebflowElementor
Teemojen lukumäärä:200300
Teeman tuonti:&# X2714; JOO✘ EI
Visuaalinen toimittaja:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
 • Webflow. Verkkosivuston valmistajan mallikokoelma on aika vaikuttava ja monipuolinen, mikä näkyy selvästi useita webflow-esimerkkejä. Palvelun mallinegalleria kattaa tällä hetkellä yli 200 ammattimaista mallia, jotka kaikki ovat korkealaatuisia ja reagoivia.

  Webflow-mallien määrä kasvaa kuitenkin jatkuvasti joka vuosi, kun järjestelmän kehittäjät kiinnittävät paljon huomiota sen kehittämiseen.

  Verkkosivuston rakentajalla on ilmaisia ​​ja maksettuja premium-malleja, vaikka asiantuntijoiden mielestä niiden välillä ei ole suurta eroa.

  Nykyään lähtien on yli 30 ilmaista mallia. Mitä maksetaan, niiden hinta vaihtelee välillä 24–79 dollaria teemakohtaisesti. Mielenkiintoinen seikka on, että verkkosivuston rakentaja antaa sinun valita useita mallivaihtoehtoja eri sivuille, kuten kotisivu, palvelut / tuotteet, arvostelut, yhteystiedot jne..

  Web-virtapohjat

  Kun valitset mallia, voit tarkastella sitä yksityiskohtaisesti käyttämällä Esikatselu-tilaa. Jos et jostain syystä pidä saatavilla olevista malleista, Webflow antaa sinun valita tyhjän kankaan, jotta voit mukauttaa sitä edelleen tyhjästä ja saada ehdottomasti henkilökohtainen verkkosivut.

 • Elementor. Verkkosivun rakentaja toimitetaan all-in-one-suunnittelusarjana, joka toimitetaan yli 80 kalliimman suunnittelutyökalun mukana. Tämän ansiosta täysin ilmaisen verkkosivuston luominen tyhjästä on yksinkertaisempaa, mukaan lukien 404 sivun, hakusivujen, alatunnisteiden ja otsikoiden, verkkoarkistojen ja muiden tärkeiden verkkosivustojen kehittäminen..

  Elementor Responsive Mode -näkymä

  Jos haluat käyttää valmiin teeman, Elementor sallii sen myös tekemisen. Sen mallikokoelmaan kuuluu paljon suosittuja sivutyyppejä, kuten aloitussivun ja portfolion asettelut, palvelu- / tuoteosat, yhteyslomakkeet jne. Valmisteeman valitseminen ei tarkoita, että et voi muokata sitä haluamallasi tavalla. . Järjestelmä antaa pääsyn kojelautaan, jossa voit lisätä uusia elementtejä, siirtää ja muuttaa sisältölohkojen sijainteja ja suorittaa muita suunnitteluun liittyviä vaiheita. Jotta verkkosivustollesi saataisiin ainutlaatuinen ilme, järjestelmä sallii taustavideoiden integroinnin, niiden asetusten ja näyttöasetusten muuttamisen.

  Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden hallita projektisi ulkonäköä esikatselemalla sen suunnittelua erilaisissa näyttömuodoissa ja mitoissa – sekä työpöydällä että mobiililaitteissa. Jos olet tyytyväinen tulokseen ja haluat tallentaa sen, Elementor antaa pääsyn Tallenna-painikkeeseen, jotta voit tallentaa mallin tulevia projekteja varten.

Web-virta vs. Elementor. Molemmat verkkosivustojen rakentajat ovat erinomaisia ​​suunnittelun räätälöinnissä. Niiden avulla on mahdollista käynnistää ja hallita ammattilaisia ​​ja monipuolisia projekteja. Webflow sisältää kuitenkin laajemman mallikokoelman, kun taas sen integroitujen suunnittelun räätälöintivaihtoehtojen määrä ylittää ehdottomasti kilpailijansa. Tässä suhteessa Webflow on etusijalla Elementoriin nähden.

4. Asiakastuki

 • Webflow. Toinen syy suosia verkkosivustojen rakentajaa on sen tehokas asiakastukipalvelu. Kuten meidän aiemmat arvostelut, Järjestelmä tarjoaa arvokkaan tietokannan, joka koostuu useista video- ja tekstioppaista. Ne osoittautuvat erittäin hyödyllisiksi ottaen huomioon verkkosivustojen rakentajan monimutkaisuus ja sen vahva suunnittelijakeskeisyys. Käyttäjät voivat myös päästä foorumiin ja blogiin, joista jokainen voi löytää järjestelmiin liittyvää tietoa. Lisäksi foorumi tarjoaa asiantuntijoiden yksilöllistä tukea ja apua niille käyttäjille, jotka eivät yksin löydä vastauksia kysymyksiinsä. Tässä vaiheessa live chat- ja sähköpostituki ovat suureksi avuksi. Onneksi nämä vaihtoehdot ovat käytettävissä ympäri vuorokauden.

  Vain kuten Adobe Muse ja muut ammattimaiset web-suunnittelupalvelut, Webflow kohdistuu pääasiassa ammattimaisille web-suunnittelijoille. Siinä korostetaan kuitenkin edelleen voimakkaasti koulutusta. Jokainen käyttäjä voi käyttää Webflow Universityä saadakseen lisätietoja järjestelmän käytön perusteista.

 • Elementor. Sivunrakentajalla on hyödyllinen ja laajennettu asiakastuki, jonka avulla ilmaiset ja premium-käyttäjät saavat kaikki vaadittavat järjestelmään liittyvät tiedot. Jos haluat ottaa yhteyttä tukitiimiin ja löytää vastauksia kysymyksiisi, on parempi lähettää kysymys verkkosivustolla olevan Ota yhteyttä -lomakkeen kautta. Maksetut tilaajat saavat pääsyn järjestelmäasiantuntijoilta, mikä tarjoaa vastaukset paljon nopeammin.

  Kun olet kirjautunut palveluun, voit katsoa johdanto-videon, joka on saatavana WordPress-verkkosivustosi kojetaulussa. Huomattava bonus on, että sitä ei tarvitse vaihtaa projektin järjestelmänvalvojan paneelista ja Elementorin verkkosivustosta. Kaikki on nopeaa, yksinkertaista ja kätevää. Toinen vaihtoehto käsitellä ongelmasi on selata järjestelmän laajaa tietämystä. Tämä on paras kohde käyttäjille, jotka etsivät artikkeleita, jotka kattavat kaikki verkkosivuston suunnitteluprosessin vaiheet ja yksityiskohdat. Jos harkitset mahdollisuutta siirtyä WordPressiin tai vain suunnittelet aloittavan projektin CMS: n kanssa tyhjästä, voit mielelläni tietää, että Elementorilla on laaja käyttäjäyhteisö, joka kasvaa jatkuvasti ja voi auttaa sinua ratkaisemaan ongelmat ajoissa..

Web-virta vs. Elementor. Molemmat järjestelmät ovat hienoja, kun se käsittelee asiakastukea. Laajan tietokannan ja runsaasti ohjeita lisäksi ne tarjoavat henkilökohtaista apua, koulutusresursseja ja tehokkaan käyttäjäyhteisön. Webflow myöntää kuitenkin myös pääsyn live chat -ominaisuuteen, jota ei tällä hetkellä ole saatavana Elementorissa.

5. Hinnoittelupolitiikka

WebflowElementor
Hinnoitteluvaihtoehdot:&# X2714; Sivustosuunnitelmat:
Verkkosivusto
(Perustaso 12 dollaria kuukaudessa, CMS 16 dollaria kuukaudessa,
Liiketoiminta $ 36 / kk
) ja
verkkokauppa (Tavallinen 29 dollaria kuukaudessa, plus 74 dollaria kuukaudessa, edistynyt hinta 212 kuukautta / kuukausi);
&# X2714; Tilisuunnitelmat:
yksilö
(Vapaa 0 / kk, Lite 16 / kk,
Pro 35 dollaria kuukaudessa
) ja
Tiimi (Joukkue 29 dollaria kuukaudessa, yritys 74 dollaria kuukaudessa).
&# X2714; Henkilökohtainen suunnitelma: 5 dollaria kuukaudessa yhdelle verkkosivustolle;
&# X2714; Liiketoimintasuunnitelma 9 dollaria kuukaudessa 3 verkkosivustolta;
&# X2714; Rajoittamaton suunnitelma 17 dollaria kuukaudessa rajattomalle määrälle verkkosivustoja.
Ominaisuudet:&# X2714; Vapaa suunnitelma;
&# X2714; CMS;
&# X2714; Rajoittamaton isäntä;
&# X2714; Asiakaslaskutusratkaisu.
&# X2714; Yli 300 Pro -mallia;
&# X2714; Yli 50 widgetiä;
&# X2714; Yhden vuoden tuki ja päivitykset;
&# X2714; Ponnahdusikkuna ja teemarakentaja.
 • Webflow. Vain kuten Wix ja paljon muita moderneja freemium-järjestelmiä, verkkosivustojen rakentajalla on ilmainen suunnitelma, joka ei koskaan vanhene, ja useita premium-tilauksia. Vapaa suunnitelma toimii hyvin järjestelmän testaamiseen, mutta tuskin siitä tulee hienoa valintaa ominaisuuskuormitettujen projektien kehittämiseen. Tämä johtuu siitä, että ilmaiseen suunnitelmaan sisältyy tiettyjä järjestelmärajoituksia, jotka eivät anna sinun käyttää kaikkia hyödyllisiä käyttöympäristön ominaisuusjoukkoja. Siksi ilmainen tilaaminen ei poista järjestelmän mainosbanneria verkkosivustolta eikä se tarjoa koodinvientiominaisuutta.

  Webflow-hinnasuunnitelmat

  Maksullisista suunnitelmista puhuttaessa Webflow tarjoaa kaksi suurta tilaajaryhmää. Nämä ovat sivusto- ja tilisuunnitelmat. Jokaisessa niistä puolestaan ​​on tarkempi suunnitelma. Sivustokarttoja edustavat siten verkkosivusto- ja verkkokaupan tilaukset, kun taas tilisuunnitelmat sisältävät henkilö- ja ryhmätilaukset. Jokaista näistä suunnitelmien ryhmistä puolestaan ​​edustavat pienemmät suunnitelmien ryhmät. Lisäksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa huippuluokan asiakaslaskutusratkaisun, joka eliminoi freelancereiden tarpeen maksaa järjestelmän käytöstä, keskustelemalla tästä kysymyksestä erikseen asiakkaan kanssa.

 • Elementor. Sivunrakentaja voi ladata, asentaa ja käyttää ilmaiseksi. Järjestelmä asettaa kuitenkin tiettyjä toiminnallisia rajoituksia käyttäjille, jotka jäävät vapaaehtoisuuteen. Jos aiot saada enemmän joustavuutta ja edistyneempiä toimintoja, järjestelmä antaa mahdollisuuden valita kolmesta maksetusta tilauksesta. Näitä ovat henkilökohtaiset, yritys- ja rajoittamattomat suunnitelmat. Tärkein ero niiden välillä on käyttäjän luomien verkkosivustojen määrässä, widgetien ja mallien määrällä tietyllä hinnalla.

  Elementorin hinta

Web-virta vs. Elementor. Hinnoitteluun liittyen Webflow on hiukan kalliimpi kuin Elementorissa. Samanaikaisesti verkkosivustojen rakentaja tarjoaa monipuolisemman ja laajemman valikoiman suunnitelmia, joiden avulla käyttäjät voivat valita tilauksen, joka parhaiten sopii heidän projektityypilleen. Se tarjoaa myös edistyneemmän ominaisuusjoukon, joka mahdollistaa ominaisuuksilla täydennetyn projektin käynnistämisen.

Bottom Line

Päätös valita Webflow ja Elementor ei ole aivan vaikeaa, koska kukin verkkosivustojen rakentaja palvelee tiettyä tavoitetta ja mukana on erilliset ominaisuudet. Jokaisella järjestelmällä on kuitenkin omat eritelmänsä ja yksilölliset parametrit, joiden käyttäjän tulisi olla tietoinen siirtyessään verkkosuunnitteluprosessiin.

WebflowWebflow – on ominaisuuksilla täytetty verkkosivustojen rakentaja, joka mahdollistaa erityyppisten verkkosivustojen käynnistämisen ja hallinnan. Järjestelmä on monimutkainen ja melko ylivoimainen ensikertalaisille, koska sen pääpaino on ammattimaisissa web-kehittäjille. Webflow

ElementorElementor – on suosittu verkkosivujen rakentaja, jota käytetään luomaan laadukkaita, visuaalisesti miellyttäviä ja muokattavia WordPress-malleja. Järjestelmä on ilmainen, mutta se vaatii ennakkolatauksen ja asennuksen. Sen mukana tulee selkeä ominaisuus ja työkalu, joka tarvitaan arvokkaan ja toimivan WordPress-projektin käynnistämiseen. Elementor

Kun valitset järjestelmien välillä, suosittelemme aloittamista Webflowsta. Jos huomaat, että se ei jostain syystä vastaa tarpeitasi, se on mahdollista saumattomasti vaihda WordPressiin, asenna Elementor ja jatka työskentelyä sen kanssa.

Webflow vs Shopify: Vertailukaavio

WebflowElementor
1. Helppous8/109/10
2. Ominaisuudet9/108/10
3. Suunnittelu9/108/10
4. Tuki10/109/10
5. Hinnoittelu10/109/10
Yleensä ottaen:9,2 / 108,8 / 10
Kokeile nyt Kokeile nyt
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map