Web-virta vs. neliötila

Web-virta vs. neliötila


Ammatillisen verkkosivujen kehittämisen yhteydessä Webflowa ja Squarespacea pidetään kahdella verkkosivustojen rakentajalla, jotka kohdistavat verkkosivujen suunnittelun ammattilaiset ja antavat mahdollisuuden käynnistää täysin varustellut projektit.

Palvelut toimivat erinomaisesti monimutkaisten laajamittaisten räätälöityjen verkkosivustojen kehittämisessä, ja niissä on tehokas toiminnallisuus sekä useita web-suunnittelutyökaluja ammattiprojektien käynnistämiseen.

Nopea tilannekuva:

WebflowWebflow – on verkkosivustojen rakentaja, joka antaa web-suunnittelun ammattilaisille (sekä web-toimistoille että riippumattomille suunnittelijoille tai jopa freelancereille) rakentaa visuaalisesti houkuttelevia verkkosivustoja. Vaikka verkkosivustojen rakentaja ei tarjoa useita malleja, se sisältää silti mukavan verkkokaupan moottorin ja mahdollistaa yksinoikeuksien projektien luomisen tyhjästä. Webflow.com

SquarespaceSquarespace – on ammattimainen web-rakennuspalvelu, jonka vaihtoehdot ja ominaisuudet ovat enemmän kuin tarpeellisia laadukkaiden projektien rakentamiseksi. Verkkosivun rakentaja on yksi vanhimmista palveluista, joka on suunnattu pääasiassa luoville ja riippumattomille verkkosuunnittelun ammattilaisille, verkkokaupoille, bloggaajille ja pienyrityksille. Järjestelmässä on joukko ominaisuuksia, jotka toimivat yhtä hienosti sekä ei-koodaajille että HTML / CSS-asiantuntijoille. squarespace.com

Mikä palvelu on selvä markkinajohtaja? Vai onko tällä hetkellä mahdotonta määritellä järjestelmää, joka hallitsee kilpailijaansa? Molemmat verkkosivujen rakentajat kohdistavat lähes saman kapean ja saman yleisön, mutta jokaisella palvelulla on ainutlaatuinen ominaisuusjoukko ja vaikutukset. On korkea aika tehdä se selväksi tässä Ruudun tila ja Webflow -vertailussa.

1. Helppokäyttöisyys

 • Webflow. Kun aloitat palvelun käytön, saat alun perin pääsyn sen kojelautaan. Tällöin huomaat, että järjestelmä ei ole suuntautunut amatööreille, vaan keskittyy pääasiassa käyttäjiin, jotka ovat jo työskennelleet suunnittelupohjaisten ohjelmistojen kanssa.

  Web-virtaeditori

  Järjestelmän käyttöliittymä näyttää melko monimutkaiselta ja ylivoimaiselta käyttäjille, joilla ei ole koodaustaitoja, mutta järjestelmää ei ole suunnattu tähän käyttäjäryhmään. Jossain määrin, se muistuttaa Adobe Musea rakenne.

  Webflow Blog Editor

  Verkkosuunnittelijat, joilla on niche-erityistietoa, tottuvat siihen nopeasti. Verkkosivun editointiliittymässä on useita työkalurivejä, HTML / CSS-muokkausvaihtoehtoja ja verkkosivun esikatselu, mikä antaa mahdollisuuden hallita tapaa, jolla verkkosivusto luodaan.

 • Squarespace. Sivustojen rakentaja on jonkin verran yksinkertaisempaa kuin Webflow, koska sinun ei tarvitse olla ammattimainen verkkosuunnittelija käynnistääksesi verkkosivustoja palvelun avulla. Se on suunnattu pääasiassa loppukäyttäjälle ja siten sillä on pienempi oppimiskäyrä.

  Ruututila-editori

  Kun työskentelet järjestelmän kanssa, sinun ei tarvitse investoida paljon aikaa saadaksesi laadukas projekti, eikä koodauksen perusteita tarvitse oppia. Yksi verkkosivustojen rakentajan kiistattomista eduista on sen johdonmukaisuus. Järjestelmä tarjoaa koko ominaisuusjoukon, jota tarvitaan verkkosivuston käynnistämiseen, mukauttamiseen, julkaisemiseen ja hallintaan. Täältä on myös mahdollista saada isäntä ja verkkotunnus, mikä on toinen etu käyttäjille, joilla ei ole aikaa etsiä niitä muualta.

Web-virta vs. neliötila. Molemmat verkkosivustojen rakentajat ovat ammattilaisia ​​ja sallivat laadukkaiden verkkosivustojen rakentamisen. Webflow näyttää kuitenkin monimutkaisemmalta kuin Squarespace, ja juuri tämä tekee alustasta kunnollisen valinnan web-suunnittelun ammattilaisille.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • Webflow. Verkkosivuston rakentaja voi ylpeillä edistyneestä ominaisuusjoukosta, joka jopa kehittää monimutkaisimpia tehtäviä. Sen CSS / HTML-muokkausvaihtoehdot yhdistettynä tehokkaisiin suunnittelun mukauttamistyökaluihin antavat mahdollisuuden hyödyntää huipputulosta.

  Web-virtauskoodieditori

  Järjestelmä mahdollistaa mukautetun HTML-koodin lisäämisen otsikkoon ja alatunnisteeseen sekä integroitumisen Zapier-palvelun kanssa, jotta projekti voidaan aloittaa yhteistyössä ja monien tehtävien suorittaminen automatisoitua.

  Webflow ei ole jossain määrin samanlainen kuin se pääkilpailijat. Se asettaa itsensä verkkokauppaan, blogiympäristöksi ja visuaaliseksi CMS: ksi. Samanaikaisesti järjestelmä on melko joustava ja tarjoaa useita web-suunnittelumahdollisuuksia. Se tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

  • muokattavat muodot;
  • pudotusvalikot;
  • HTML / CSS-upotusvaihtoehto;
  • HTML / CSS-karusellit ja liukusäätimet;
  • välilehdet;
  • taustaliukusäätimen ja videon integrointi;
  • vuorovaikutteiset Google-kartat;
  • sosiaalinen jakamisvaihtoehto;
  • Lightbox-komponentit;
  • mukautettu typografia;
  • mukautetut animaatiot ja vuorovaikutukset;
  • reagoiva verkkosivustojen navigointi jne.

  Webflow mahdollistaa mobiililaitteille optimoitujen verkkosivustojen luomisen, joita voidaan tarkastella kaikilla laitteilla. Tämä auttaa rakentamaan ja pitämään yleisön yllä.

  Yksi järjestelmän kiistattomista kohokohdista on mahdollisuus viedä verkkosivustosi koodi, jonka olet luonut projektin parissa. Voit käyttää tätä vaihtoehtoa siirtääksesi verkkosivuston edelleen toiselle alustalle tai viedäksesi sen kehittäjälle parannettua räätälöintia varten. On muutama verkkosivustojen rakentaja, joka osoittaa tällaisen liikkuvuuden ja joustavuuden, ja tämä tekee Webflow-erotettavan joukosta.

  Webflow-omaisuus

  Verkkosivun rakentaja ansaitsee myös erityistä huomiota integroidun verkkokaupan moottorinsa ansiosta. Sitä käyttämällä voit suunnitella, mitoittaa ja myydä verkkokauppasi myymälän koosta ja monimutkaisuudesta riippumatta. Tämä ei vaadi koodausta ollenkaan, kun taas käyttämäsi tulos ylittää odotuksesi. Järjestelmä antaa sinulle vastuun verkkokaupan luomisprosessista, jotta pystyt käsittelemään kaikkia vivahteita alun perin suunnitellun suunnittelun suunnitteluun..

  Webflow integroituu tehokkaasti tehokkaisiin kolmannen osapuolen verkkokaupan palveluihin, nimittäin Zapier, MailChimp, ShipStation, QuickBooks ja muut. Sen avulla voit luoda ja päivittää tuotegallerioita – lisää vain tarvittava tuotemäärä ja määritä niiden tärkeimmät ominaisuudet.

  Verkkokaupan suorituskyvyn parantamiseksi voit myös seurata sen tilastoja integroidun analytiikan avulla ja seurata varastotyökaluja, asettaa lähetys-, maksu- ja verotiedot, soveltaa parallaksi-tehosteita ja lisätä animaatioita projektiin, luoda tarjouksia ja erikoistarjouksia ensimmäistä kertaa ja kanta-asiakkaita jne. Muista, että kaikki Webflow-verkkokaupan verkkosivustot ovat SEO-ystävällisiä. Tämä tarkoittaa, että projektillasi on hyvät mahdollisuudet sijoittua korkealle hakukoneissa, mikä lisää liikennettä.

  Toinen verkkosivustojen rakentajan etu on vaihtoehto, joka mahdollistaa verkkosivuston asettelun muuttamisen. Tätä vaihtoehtoa ei ole saatavana monissa muissa palveluissa, mutta sillä on huomattava vaikutus mallin mukauttamiseen. Jos haluat antaa verkkosivustollesi tyylikkään vuorovaikutteisen suunnittelun, Webflow antaa mahdollisuuden integroida huipputasoiset liikesuunnitteluominaisuudet.

  Verkkosivun rakentaja tunnetaan myös valkoisista merkinnöistä. Järjestelmän käyttäjät voivat käyttää sitä tuotemerkillään (sama kuin Webydo – tunnettu tuotemerkki SaaS) asiakasluottamuksen lisäämiseksi ja liiketoiminnan suorituskyvyn parantamiseksi.

 • Squarespace. Verkkosivun rakentaja on joustavampi verrattuna Webflow-järjestelmään. Tämä johtuu siitä, että sitä ei käytetä vain huipputasoisten verkkosivustojen suunnittelussa, vaan myös niiden tekemiseen täysin varustelluiksi. Verkkosivuston rakentaja toimittaa integroidun ostoskorin, sisällön automaattisen lähettämisen valittuihin palveluihin jne. Alla on lueteltu ominaisuudet, jotka tekevät alustasta kunnollisen valinnan kaikille:

  • rikas kokoelma sisäisiä widgettejä ja sovelluksia;
  • useita suunnittelun räätälöintityökaluja;
  • tuotteen / sisällön tuonti / vienti -vaihtoehto;
  • tiimiyhteistyömahdollisuus (järjestelmä antaa pääsyn eri verkkosivustojen hallintatasoille, kuten järjestelmänvalvoja, sisältöeditori, laskutus, raportointi, kommenttien moderaattori, luotettu komentaja ja myymälähallinta);
  • synkronointi ulkoisten palveluiden kanssa (Dropbox, automaattinen lähettäminen sosiaalisiin verkostoihin jne.).

  Squarespacessa on tehokas blogimoottori. Se tukee postitusaikatauluvaihtoehtoa, integroitua Google Author Rank -asetusta, postin näyttövaihtoehtoja, useiden kirjoittajien tukea, maantieteellisiä merkintöjä, URL-osoitteiden mukauttamista jne..

  Neliötilan sisällön lisääminen

  Verkkosivun rakentaja tunnetaan myös verkkokaupan ominaisuuksista. Se antaa mahdollisuuden myydä fyysisiä ja digitaalisia tuotteita, säätää lähetys- / maksutietoja, integroida ShipStationin ja Stripeen, PayPal-tukeen jne. Lisäksi on mahdollista mukauttaa tilauksen vahvistusviestejä, lisätä useita verkkokaupan ylläpitäjiä, luoda kuponkeja, viedä tietoja jne.

Web-virta vs. neliötila. Koska Webflow on keskittynyt pääasiassa ammattimaisille verkkosuunnittelijoille, se tarjoaa laajemman ominaisuusjoukon ja tehokkaammat suunnittelun räätälöintivaihtoehdot. Siinä on joukko suunnittelupohjaisia ​​erityisominaisuuksia, jotka auttavat kehittäjiä avaamaan kunnollisia räätälöityjä verkkosivustoja asiakkaille.

Ruututila puolestaan ​​on enemmän suuntautunut loppukäyttäjälle. Sen toiminnot ja ominaisuudet ovat joustavampia, intuitiivisempia ja käytännöllisempiä vastaamaan kokemattomien käyttäjien tarpeisiin.

3. Suunnittelu

 • Webflow. Verkkosivuston rakentajalla on melko hieno kokoelma malleja. Nykyään heidän lukumääränsä ylittää 180 ammatillista teemaa, jotka kaikki edustavat reagoivaa suunnittelua.

  Suunnitteluvertailutaulukko

  WebflowSquarespace
  Teemojen lukumäärä:200105
  Muokatut teemat:&# X2714; JOO✘ EI
  Teemat Hinta:VapaaVapaa
  Visuaalinen toimittaja:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
  Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
  CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO&# X2714; JOO

  Mallit ovat ilmaisia ​​ja maksettuja, ja sinun on valittava ne, jotka vastaavat nykyisiä taloudellisia kykyjäsi ja verkkosuunnittelustarpeitasi. Maksettujen teemojen hinta vaihtelee välillä 19–79 dollaria, mikä noudattaa ehdottomasti niiden laatua.

  Web-prosessimallit on lajiteltu toimialoittain. Tästä on apua, kun kyse on niche-erityisten mallien valitsemisesta. Jos et löydä mallia kokoelmasta, voit luoda oman teeman tyhjästä valitsemalla tyhjän kankaan.

  Mallien mukauttaminen on mahdollista HTML / CSS / JavaScript-muokkausvaihtoehtojen avulla. kuitenkin, toisin kuin suosittu WordPress Koodeja ei tarvitse muokata manuaalisesti – avaa vain verkkosivusto, aseta sisältö näkyviin ja katsele tapaa, jolla järjestelmä luo selkeän semanttisen koodin automaattisesti. Voit halutessasi muokata tätä koodia itse valitsemalla ja järjestämällä lohkot. Voit myös valita typografian, esikatsella ja mukauttaa verkkosivustojen asetteluja mobiiliselailuun, asettaa taustakuvia ja videoita, peittää säteittäisiä ja lineaarisia CSS-kaltevuuksia jne..

  On myös mahdollisuus suunnitella, ladata ja perustaa oma favicon, luoda varmuuskopio verkkosivustostasi. Muista kuitenkin, että mallien vaihtaminen tien päällä on mahdotonta. Ole siis tarkkaavainen valittaessa sopivaa teemaa.

 • Squarespace. Järjestelmä tunnetaan visuaalisesti houkuttelevista huippuluokan malleista, joita pidetään parhaiden toimialanäytteiden joukossa. Verkkosivun rakentaja tarjoaa tällä hetkellä yli 105 mallia vakiosivustoille ja yli tusina teemaa verkkokaupoille.

  Mallit ovat myös luonteeltaan reagoivia ja optimoituja mobiililaitteiden katselua varten. Haun helpottamiseksi ne on jaettu alaryhmiin. Jos haluat käyttää koodaustaidosi verkkosivustosi ulkoasun parantamiseksi, voit tehdä sen milloin tahansa, valitsemastasi mallista riippumatta.

  Toisin kuin Webflow, Squarespace sallii toisen mallin valitsemisen web-suunnitteluprosessin aikana. Samanaikaisesti et voi suunnitella ainutlaatuista verkkosivustoa tyhjästä, vaikka tarjotut mallit eivät vastaa tarpeitasi..

Web-virta vs. neliötila. Suunnittelussa jokaisella järjestelmällä on edut ja haitat. Webflow-mallipohjagalleria on laajempi ja ammattimaisempi kuin Squarespace. Palvelun suunnittelun räätälöintityökalut ovat myös edistyneempiä, mikä vaikuttaa valmiiden projektien laatuun ja toimivuuteen. Järjestelmä ei kuitenkaan salli teeman vaihtamista suunnitteluprosessin keskellä.

4. Asiakastuki

 • Webflow. Käyttäjälähtöisenä järjestelmänä verkkosivustojen rakentaja tarjoaa kunnollisen tietopohjan. Täällä on upea ja informatiivinen ohjekeskus, joka kattaa useita asiakastukivaihtoehtoja.

  Voit tarkastella ja tutkia hyödyllisiä video- ja tekstioppaita, ohjeartikkeleita, käyttövinkkejä ja suosituksia siitä, miten saat kaiken irti työskentelystä verkkosivuston rakentajan kanssa. Jos jotain, jota et ymmärrä ja jota et löydä ohjekeskuksesta, voit ottaa yhteyttä asiakastukitiimiin sähköpostitse.

 • Squarespace. Verkkosivuston rakentajalla on laaja tietokanta, joka koostuu useista video-opetusohjelmista, live-chatista, henkilökohtaisista työpajoista ja sähköpostituesta. Siellä on myös informatiivinen yhteisöfoorumi, jossa voit kysyä järjestelmää koskevia kysymyksiä ja käydä läpi muiden käyttäjien toimittamia tietoja.

Ruututila vs. Web-virta. Molemmat palvelut ansaitsevat erityistä huomiota asiakastuen suhteen. Vaikka Webflowlla ei ole live-chatia, sen tukivaihtoehtojen valikoima on edelleen melko laaja. Mikä mielenkiintoista, voit jakaa Webflow-projektisi yhteisön kanssa muutamalla napsautuksella, jotta muut käyttäjät voivat nähdä projektisi tekemättä heille mitään muutoksia.

5. Hinnoittelupolitiikka

 • Webflow. Webflow on alun perin ilmainen kaikille. Verkkosivustojen rakentamisen aloittamiseen järjestelmän kanssa ei ole kokeilujaksoa tai lisämaksuja. Projektin julkaisemisen yhteydessä sinun on kuitenkin maksettava isännöinnistä. Hinta riippuu luomiesi verkkosivustojen lukumäärästä. Maksettujen optioiden osalta hinnoittelu vaihtelee välillä 16–35 dollaria. Pro- ja Team-suunnitelmat tarjoavat rajoittamattomia verkkosivustojen hosting-vaihtoehtoja, white label -ominaisuutta ja muita etuja.

  WebflowSquarespace
  Hinnoitteluvaihtoehdot:&# X2714; Lite ($ 16 / mo);
  &# X2714; Pro ($ 35 / mo);
  &# X2714; Tiimi (35 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti).
  &# X2714; Henkilökohtainen ($ 12 / kk);
  &# X2714; Liiketoiminta ($ 18 / mo);
  &# X2714; Perusmyymälä ($ 26 / mo);
  &# X2714; Advanced Store ($ 40).
  Ominaisuudet:&# X2714; Vapaa suunnitelma;
  &# X2714; CMS;
  &# X2714; Rajoittamaton isäntä;
  &# X2714; Valkoinen etiketti.
  &# X2714; Vahva verkkokauppa;
  &# X2714; CSS-toimittaja;
  &# X2714; Tuo WordPressiin.
 • Squarespace. Alustalla ei ole ilmaista versiota, mutta se tarjoaa silti 14 päivän ilmaisen kokeilun kaikkien järjestelmän tarjoamien ominaisuuksien testaamiseksi. Henkilökohtaisia ​​ja liiketoimintasuunnitelmia käytetään yleensä standardisivustojen rakentamiseen, kun taas Basic- ja Advanced-suunnitelmat toimivat parhaiten verkkokauppojen käynnistämisessä.

Web-virta vs. neliötila. Verkkosivustojen rakentajat eroavat toisistaan ​​hinnoittelupolitiikan suhteen. Webflow mahdollistaa verkkosivustojen rakentamisen ehdottomasti ilmaiseksi, kun taas Squarespacella ei ole tällaista vaihtoehtoa. Squarespace puolestaan ​​tarjoaa erilliset suunnitelmat vakio- ja verkkokauppasivustoille. Niiden ominaisuudet ja tulokset, joita voit käyttää, vastaavat erilaisia ​​vaatimuksia ja tarpeita, jolloin on mahdollista valita paras suunnitelma yksinkertaisemmalla ja tehokkaammalla tavalla.

Bottom Line

Webflow ja Squarespace ovat ammattilaisten verkkosivustojen rakentajien kunnollisia edustajia. Molemmat järjestelmät voivat ylpeillä tehokkailla ominaisuusjoukkoilla ja edistyneillä suunnittelun mukautusvaihtoehdoilla. Näillä palveluilla luodut verkkosivustot näyttävät ammattimaisilta ja varmistavat korkean laadun. Siksi vertailun johtajan määritteleminen on melko monimutkaista vallitsevalle käyttäjämäärälle. Joten mikä heistä on voittaja tässä suhteessa? Mikä palvelu voi parantaa sijoitetun pääoman tuottoa?

WebflowWebflow on verkkosivustojen rakentaja, jolla on paljon tarjottavaa ammattimaisille verkkosuunnittelijoille. Tämä on alusta, joka alun perin asettaa itsensä visuaaliseksi CMS: ksi, joka on suunnattu kokeneille verkkosuunnittelijoille ja toimistoille. Nämä asiakkaat pyrkivät pääasiassa monimutkaisten projektien (mukaan lukien verkkokaupan verkkosivustot) kehittämiseen ja tarvitsevat palvelun näiden erityisvaatimusten täyttämiseksi. Webflow voi vastata juuri näitä tarpeita. Webflow.com

SquarespaceSquarespace on verkkosivustojen rakentaja, joka on varustettu omalla verkkokaupan moottorillaan ja jolla on erilliset suunnitelmat verkkokaupoista. Verkkosivun rakentaja varmistaa suhteellisen helpon käytön, mutta se toimii silti parhaiten verkkovastaaville. Järjestelmä on kuitenkin jonkin verran jäljessä Webflowista toiminnallisuuden, ominaisuusjoukon ja suunnittelun mukautusvaihtoehtojen suhteen. squarespace.com

Kaiken kaikkiaan, voit testata molemmat järjestelmät ja tehdä valintasi tarpeidesi mukaan. Ennen kuin valitset yhden, punnitse kunkin alustan kaikki edut ja haitat samoin kuin järjestelmän suunta ja kohdeyleisö. Tämä auttaa lopulta tekemään oikean valinnan.

Yleiskatsaus vertailutaulukko

WebflowSquarespace
Helppokäyttöisyys:Web-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötila
Ominaisuudet:Web-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötila
malleja:Web-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötila
Asiakaspalvelu:Web-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötila
hinnoittelu:Web-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötila
Kokonaispistemäärä:Web-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötilaWeb-virta vs. neliötila

Kokeile Webflow Now -painiketta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map