Web-virtavaihtoehdot

Web-virtavaihtoehdot


Webflow – on tunnettu alusta, joka on suunnattu ammattimaisille verkkosuunnittelijoille ja kehittäjille. Järjestelmä tarjoaa laajan ominaisuusjoukon, joka käsittää useita muokkaus- ja suunnittelun mukautusvaihtoehtoja, tehokkaita integraatioita, lisäosia ja verkkosivustojen mainostyökaluja.

Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että palvelun mukana on monimutkainen rakenne ja verkkosivujen suunnittelutyökalut, jotka saattavat tuntua melko hämmentäviltä ja monimutkaisilta ensikertalaisille, joilla ei ole teknisiä taitoja ja verkkosivujen suunnittelun taustaa. Tässä suhteessa Webflow muistuttaa jonkin verran sisällönhallintajärjestelmää, joka vaatii syvällisempää tietoisuutta verkkosivujen suunnittelun vivahteista. Juuri tästä syystä monet käyttäjät alkavat etsiä yksinkertaisempia Webflow-vaihtoehtoja, jotka on suunniteltu ihmisille, joilla ei ole web-kehitystä tai koodaustaitoja.

Riippumatta syistä, joille sinun on etsittävä sopivaa Webflow-vaihtoehtoa, on välttämätöntä olla tietoinen palveluista, jotka saattavat olla mukava korvike tälle alustalle. Tämä johtuu siitä, että joudut selvittämään kunkin järjestelmän vahvat ja heikot puolet, joita voit mahdollisesti käyttää verkkosivustosi kehitysprosessissa.

Parhaat Web-virtavaihtoehdot

Oletetaan, että olet päättänyt siirtyä Webflow-järjestelmästä yksinkertaisempaan ja intuitiivisempaan vaihtoehtoon, joka käsittää joustavuuden, edistyneen toiminnallisuuden ja kohtuuhintaisuuden. Mikä palvelu toimii paremmin tähän tarkoitukseen? Mikä niistä voi tarjota tyhjentävän ominaisuusjoukon kattamaan vallitsevan määrän verkkokehitystarpeita?

Tässä tutkimuksessa olemme tutkineet suosituimpia käyttöympäristöjä, joita voit käyttää Webflow-tilalle, asettamasi web-suunnittelutehtävien mukaan. Siksi aiomme tarkistaa all-in-one-ratkaisut sekä erikoistuneet järjestelmät niiden sudenkuoppien tunnistamiseksi sekä olennaiset ominaisuudet, jotka tekevät näistä alustoista parhaita Webflow-korvikkeita.

1. Wix

Wix-kotisivu

Wix – on paras vaihtoehto Webflowlle. Se on saanut suuren nimen itsestään, jolla on miljoonia kauniita verkkosivustoja globaalissa verkossa. Se on osoittautunut yksinkertaiseksi ja tehokkaaksi verkkosivustojen rakennustyökaluksi käyttäjille ilman koodausta tai web-suunnittelun taustaa.

Wix tarjoaa riittävän joustavuuden käsitellä minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja. Käyttäjät voivat hyötyä intuitiivisesta käyttöliittymästä ja muokkaustyökaluista laajan valikoiman mobiililaitteille optimoituja malleja, valtavan kokoelman widgettejä ja lisäosia, integrointiominaisuuksia ja paljon muuta.

Millaisiin verkkosivustoihin Wix sopii?

Wixin avulla voit rakentaa kirjaimellisesti minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja. Se tarjoaa loputtoman määrän käyttövalmiita malleja yli 70 eri kategoriasta, mukaan lukien verkkokauppa, blogit, yrityssivustot jne..

Voit luoda alustan ammatilliset salkut korkealaatuisia kuvia, jotka kiinnittävät varmasti potentiaalisten asiakkaiden huomion. Wix on hyvä vaihtoehto aloitussivuille tai yhden sivun verkkosivustoille. Alustalla on tarpeeksi verkkokaupan ominaisuuksia keskikokoisen digitaalikaupan rakentamiseen, hallintaan ja mainostamiseen. AI-pohjainen ohjelmisto helpottaa rakennusprosessia. Se kysyy käyttäjältä useita yksinkertaisia ​​kysymyksiä ja luo mukautetun mallin vastausten ja asetusten perusteella.

Wix tarjoaa upean blogitoiminnon niille, jotka haluavat puhua äänenvoimakkuutta maailmanlaajuisessa verkossa. Käyttäjät voivat luoda tehokkaan blogialustan ja toteuttaa käytettävissä olevat SEO-asetukset tavoittaaksesi laajemman yleisön ja saadaksesi sivuston korkeammalle hakukoneelle.

Miksi Wix on parempi vaihtoehto Webflowlle?

Alusta tarjoaa valtavan valikoiman käteviä ominaisuuksia laatikosta yksinkertaisuuden lisäksi:

 • Yksinkertaiset muokkaustyökalut – Wix on suunniteltu aloittelijoille. Se tarkoittaa, että WYSIWYG-verkkosivustoeditorin ansiosta voit rakentaa ja julkaista minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja muutamassa tunnissa ilman erityisiä taitoja. Sen avulla voit hallita jokaista rakennusprosessia sekä lisätä sisältöä ja mediatiedostoja vetämällä ja pudottamalla.
 • Mobiililaitteille optimoidut mallit – Käyttäjille on saatavana valikoima mobiiliystävällisiä malleja. Käyttäjän tulee valita teema vain tietystä kategoriasta ja aloittaa muokkaaminen.
 • Wix ADI – Keinotekoinen älykkyys helpottaa verkkosivustojen rakentamista entistä helpommin. Wix ADI -työkalu valitsee mallin ja järjestää sisällön mieltymystesi ja tavoitteidesi mukaisesti.
 • Design – Wixin avulla on helppo integroida lisätyökaluja, kuten visuaalisia tehosteita. Lisäksi voit kokeilla Wix-koodia, jos sinulla on ainakin peruskoodaustaidot keksiä ainutlaatuinen verkkosivustosuunnittelu ja erottua kilpailijoista.
 • Joustavuus ja ominaisuudet – Alustalla on oma App Store, jossa on loputtomia widgettejä ja lisäosia verkkokaupasta ja SEO ominaisuuksista, kuten SEO Wizard, joka tarjoaa parhaan mahdollisen SEO-paneelin verkkosivustollesi tehokkaisiin blogi- ja markkinointityökaluihin..

Wixillä on ilmainen suunnitelma, joka on hyvä järjestelmän testaamiseen. Se on kätevä aina kun haluat tarkistaa kaikki saatavilla olevat työkalut ilmaiseksi. Se ei kuitenkaan riitä vankan verkkosivuston luomiseen. Sinun tulisi aloittaa Combo-tehtaalla 8,50 dollarilla kuukaudessa. Maksetussa paketissa on ilmainen verkkotunnus, joka sisältyy hintaan isännöinnin, SSL-tietoturvan, asiakastuen ja muun lisäksi.

Kokeile Wix nyt

2. WordPress

WordPress-verkkosivustojen rakentaja

WordPress – on sopivin ratkaisu, jos haluat käyttää WebSc: n sijaan CMS: ää. Tämä on maailman suosittu tehokas sisällönhallintajärjestelmä, joka ei vaadi esittelyä joustavuutensa, edistyneiden suunnittelun mukauttamistyökalujen ja laajojen integrointivaihtoehtojen vuoksi.

Palvelu kattaa laajan verkkosivustotarpeiden spektrin, tarjoamalla rikkaan ominaisuusjoukon, vaikuttavan verkkosivustojen mukautuksen syvyyden ja runsaasti lisäosia, jotka antavat mahdollisuuden paljastaa sen toiminnallisuus etuna.

Millaisiin verkkosivustoihin WordPress sopii?

Korkealaatuisten ja toimivien blogien lisäksi, joka on tärkein WordPress-erikoistuminen, voit myös WordPressin avulla käynnistää yritysten verkkosivuja, aloitussivuja, portfolioita, verkkosivustoja ja jopa verkkokauppasivustoja. Oikeastaan ​​mistä tahansa tarvitsemastasi verkkosivustosta löydät laajennuksen, laajennuksen tai lisäosan tämän tavoitteen saavuttamiseksi..

Näiden laajennusten määrä kasvaa jatkuvasti, kun taas itse järjestelmää päivitetään säännöllisesti integrointivaihtoehtojen, toiminnallisuuden, joustavuuden ja suunnittelun mukauttamisen vapauden vuoksi. Kaikki WordPress-pohjaiset projektit ovat SEO-optimoituja, mikä tarkoittaa, että heidän mahdollisuudet sijoittua korkealle hakukoneissa ovat melko korkeat.

Miksi WordPress on parempi vaihtoehto Webflowlle?

Järjestelmä erottuu joukosta upeiden ominaisuuksien ja huippuluokan integrointivaihtoehtojen ansiosta. Katsotaanpa joitain niistä nyt:

 • Isäntävaihtoehto – Järjestelmä ei tarjoa integroitua hosting-palvelua, mutta sen avulla voit valita minkä tahansa valitsemasi palveluntarjoajan. Sinun on päätettävä, minkä foorumin voit antaa Web-sivustollesi. Samoin sinun on valittava projektillesi ensisijainen verkkotunnus korostaaksesi verkkosivustosi ja brändisi suosiota. Muuten, verkkotunnuksen valitseminen ja verkkosivuston asentaminen valitsemallesi isäntälle on nopeaa ja vaivatonta..
 • Plugin-integrointi – WordPress antaa mahdollisuuden valita paljon laadukkaita laajennuksia verkkosivuston ylimääräisen suorituskyvyn ja mainonnan lisäämiseksi. Verkkoa selatessasi saatat kohdata plug-init SEO-optimointia, roskapostisuojausta, verkkokaupan käyttöä, sivukartan luomista, otsikkojen translitterointia ja monia muita varten. Valinta riippuu intuitiivisesti verkkosivustosi tyypistä ja erikoistumisesta.
 • Integroitu koodieditori – Kokeneet käyttäjät voivat työskennellä HTML-, PHP- ja CSS-koodeilla upottamalla ne projektiinsa maksimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Tämä on paras tapa mukauttaa verkkosivustoasi syvällisesti, integroida sisältölohkot tai widgetit, korvata nykyiset kommentit ulkoisilla sovelluksilla ja mikä ei.
 • Mallit – WordPress-mallistokokoelma on hämmästyttävä ja se kattaa tällä hetkellä tuhansia teemoja, jotka ovat käytettävissä järjestelmässä ja verkossa. Suunnittelut ovat ilmaisia ​​ja maksettuja, ja sinun on tehtävä vain oikea valinta.
 • Tehokas yhteisö – WordPressillä on siellä yksi hämmästyttävimmistä, laajimmista ja tukevimmista yhteisöistä, jotka tarjoavat kaikenlaista apua laadullisen projektin aloittamiseen, hallintaan ja edistämiseen.

WordPress on täysin ilmainen järjestelmä. Tämä tarkoittaa, että voit ladata ja asentaa sen ilmaiseksi. Muista kuitenkin, että et voi ostaa ilman laajennuksia, malleja, verkkotunnuksen nimeä ja ylläpitoa. Näiden elementtien hinnat vaihtelevat ylläpitäjän ja suunnitellun suunnitelman suhteen (Bluehost on paras vaihtoehto täällä, halvin suunnitelma on vain 3,95 dollaria kuukaudessa), valitsemiesi mallien monimutkaisuus (maksetut suunnitelmat maksavat sinulle 25 dollarista 300 dollariin), verkkotunnuksen nimi ja muut tärkeät parametrit.

Kokeile WordPress nyt

3. Kauppa

Shopify verkkokaupan ohjelmisto

Shopify – on parempi kuin Webflow, jos valitset verkkokauppasivuston. Järjestelmä on kohtuullinen valinta käyttäjille, jotka haluavat perustaa omat verkkokaupat myymään digitaalisia tai fyysisiä tuotteita.

Shopifyn avulla pääset laajaan valikoimaan ominaisuuksia ja työkaluja, joita tarvitaan täysin varustetun verkkokauppasivuston aloittamiseen, hallintaan, päivittämiseen ja mainostamiseen. Ohjelmiston avulla voit käynnistää ominaisuuksilla varustetun verkkokaupan, jossa on satoja tuotteita, jotka on lueteltu niche-kokoelmissa, ja runsaasti markkinointi- ja verkkomainontatyökaluja. Alustan avulla voit säätää toimitus-, verotus- ja maksuparametreja varmistaen kaikin mahdollisin ostoksilla turvallisuuden.

Millaisiin verkkosivustoihin Shopify sopii?

Ainoa verkkosivusto, jota voit tehokkaasti käynnistää ja hallita Shopifyn avulla, on verkkokauppa. Siinä ei ole mitään pahaa. Kyse on alustan erityisestä markkina-ala-erikoistumisesta, joka on rakennettu e-kaupan web-suunnittelun suuntaviivoja ajatellen.

Kun työskentelet Shopifyn kanssa, voit perustaa suuren verkkokaupan, ellei edes hypermarketiksi. Tämä on paikka, jossa voit myydä erityyppisiä tuotteita (sekä fyysisiä että digitaalisia), luoda ja järjestää vaikuttavia tuotegallerioita, joille on määritetty useita parametreja, asettaa suunnittelun räätälöintiperusteet, myynninedistämis- ja markkinointiominaisuudet jne..

Miksi Shopify on parempi vaihtoehto Webflowlle?

Shopify on erinomainen toiminnallisuudessa. Alusta tarjoaa upeat ominaisuudet, jotka kattavat laajan valikoiman markkinointia, verkkosivustojen markkinointia ja ostoksia koskevia tarpeita. Tässä on ominaisuusluettelo, joka saa Shopifen etusijalle kilpailijoihinsa nähden:

 • Tehokkaat integrointi- ja synkronointivaihtoehdot – Järjestelmä synkronoi ja integroi tehokkaasti kolmansien osapuolien sovellusten ja laajennuksien kanssa (näihin kuuluvat Quickbooks, Xero, Amazon Marketplace, eBay ja muut).
 • Tuotteen näyttöasetukset – Sinun tehtäväsi on luoda ja lisätä tuotegalleria, säätää näyttöasetuksia, määrittää ominaisuuksia niille, käyttää CSV-tiedostojen tuonti- / vientiominaisuutta, luoda näytönohjaimia jne. Shopify tarjoaa myös Augmented Reality -ominaisuuden, joka tarjoaa 3D-kuvia tarjolla olevista tuotteista myytävänä siten, että niiden erityispiirteet kuvataan yksityiskohtaisesti ja edistetään parannettua käyttäjän viihdettä.
 • verkkokauppakohtaiset ominaisuudet – Ohjelmisto mahdollistaa verkkokaupan ominaisuuksien asettamisen ja hallinnan. Näitä ovat monikanavainen tuki (kaupankäyntiympäristöt, sosiaalisen verkon tilit), hylätty kassan palautus, SSL-sertifiointi, henkilö- ja maksutietojen petostentorjunta, Shopcode-esittely, monikielinen tuki.
 • Markkinointiominaisuudet – Shopifyn avulla voit käyttää useita markkinointityökaluja, jotka lisäävät tehokasta myyntiä. Näihin kuuluvat POS-ohjelmisto, mahdollisuus tarkastella ja selvittää asiakasprofiileja, käydä ja valita sovelluksia ja lisäosia Shopify App Storesta, käyttää Shopify Ping-mobiilisovellusta hallitaksesi verkkokauppaa mistä tahansa, vaihtoehto, jonka avulla voit esitellä alennuksia ja erikoistarjouksia, dynaaminen kassamomenettely ja edistyneet vähittäiskaupan ominaisuudet. Ohjelmisto tarjoaa myös aivan uuden Shopify Tap -sovelluksen & Chip Reader – markkinointiominaisuus, jonka avulla voidaan suorittaa ”tap” -maksuja Google-sovellusten tai Apple Pay -sovellusten kautta.

Shopifylla on ilmainen kokeilu, joka kestää 14 päivää. Heti kun testijakso on päättynyt, voit päivittää yhteen maksettuihin tilauksiin – Lite, Basic Shopify, Shopify ja Advanced Shopify. Suunnitelmien hinta alkaa 9 dollaria kuukaudessa ja saavuttaa 299 dollaria kuukaudessa. Tilauksen lopullinen hinta riippuu ominaisuusjoukosta, ehdoista, työkaluista ja palveluista.

Kokeile Shopify nyt

4. uKit

uKit-kotisivu

uKit – on halvin Web-virtavaihtoehto. Yksinkertaisena DIY-ohjelmistona kehitetty uKit käyttää uusinta tekniikkaa verkkosivustojen luomiseen pienyrityksille. Se tarjoaa valikoiman hyvännäköisiä reagoivia malleja yhdistettynä välineisiin sisällön luomiseen alusta alkaen ja sivustojen digitaalisen identiteetin hallintaan.

Minkä tyyppisiä verkkosivustoja voi rakentaa uKitin avulla?

Aivan kuten Wix, tärkein uKit-tehtävä on auttaa aloittelijoita rakentamaan vankka verkkosivusto tyhjästä. Erityisiä koodaus- tai ohjelmointitaitoja ei tarvita. Käyttäjän tarvitsee vain kirjautua sisään, valita malli, muokata sitä, lisätä sisältöä ja julkaista käyttövalmis verkkosivusto.

uKit on suunniteltu auttamaan sinua rakentamaan pieniä verkkokauppoja, pienyrityksiä koskevia verkkosivustoja, yhden sivun sivustoja, käyntikortteja, aloitussivuja jne. Voit lisätä korkealaatuisia valokuvia luodaksesi ammattimaisen portfolion tai käynnistääksesi henkilökohtaisen blogin.

CRM-integraatio ja verkkokaupan toiminnallisuus tekevät alustasta hyvän vaihtoehdon pienille verkkokauppasivustoille. Käyttäjät voivat keksiä pieniä digitaalikauppoja ja hyötyä myynnin seurannasta ja tuotehallinnan työkaluista.

Mikä tekee uKit: stä paremman verkkovirtavaihtoehdon?

Katsotaanpa kaikkia tärkeimpiä ominaisuuksia, jotka tekevät uKitista paremman valinnan muille kuin teknikkoille:

 • Mobiili reagoivat mallit – Vaikka uKit on monikäyttöinen verkkosivustojen rakentaja, se tarjoaa valikoiman erilaisia ​​mobiililaitteisiin reagoivia malleja, mukaan lukien käyttövalmiit pienet digitaalikaupat, yhden sivun mallit jne..
 • Mobiilisivuston esikatselu – Upea ominaisuus nähdäksesi miltä verkkosivustosi näyttää erityyppisillä mobiililaitteilla. Käyttäjät voivat paitsi esikatsella myös muokata joitain sivuston osia ja estää, piilottaa tai näyttää niitä tarvittaessa.
 • Vedä ja pudota -toiminto – Alustan toimittaja on helppo työskennellä kaiken tyyppisen sisällön kanssa. Voit järjestää sivurakenteen sekä hallita osioita, tekstejä tai mediatiedostoja.
 • verkkokaupan toiminnallisuus – uKit antaa käyttäjien rakentaa pieniä digitaalikauppoja ja tarjoaa työkaluja tuotteiden hallintaan, “lisää ostoskoriin” -toiminnon toteuttamiseen, tuoteselosteiden ja kuvien muokkaamiseen.
 • Ulkoistaminen – Verkkosivun rakennustyökalun avulla voit helposti tehdä yhteistyötä kolmansien osapuolien web-kehittäjien ja yritysten kanssa työskennellä verkkosivustolla kehittäjän käyttöominaisuuden avulla.

Voit kokeilla kaikkia saatavilla olevia uKit-toimintoja ilmaiseksi. Ohjelmistossa on 14 kokeilujaksoa. Samanaikaisesti sen maksetut suunnitelmat näyttävät edullisilta. Premium-suunnitelma maksaa 4 dollaria kuukaudessa ja riittää luomaan ammattimaisen sivusivun tai käyntikortin. Jos haluat lisää ominaisuuksia verkkokauppasivuston rakentamiseksi, voit valita edistyneen suunnitelman, joka maksaa 12 dollaria / kk.

Kokeile uKit nyt

Pohjaviiva

Webflow on ehdottomasti huomiota herättävä monipuolisten ominaisuuksiensa, tehokkaiden muokkaus- ja suunnittelutyökalujen, integrointien ja lisäosien vuoksi. Sen live-verkkosivustoesimerkkejä palvella paras todiste tästä lausunnosta. Alusta on kuitenkin keskittynyt pääasiassa ammattimaisille verkkosuunnittelijoille ja toimittajille. Aloittelijat eivät pysty selvittämään, miten järjestelmä toimii sen monimutkaisuuden vuoksi. Täältä kaikki-yhdessä ja erikoistuneet verkkosivustojen rakennusalustat voivat auttaa.

TOP Webflow -vaihtoehdot:

WixWix – on paras Webflow-vaihtoehto. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden luoda upeita, visuaalisesti houkuttelevia ja toimivia verkkosivustoja jopa aloittelijoille. Sinun ei tarvitse huolehtia koodaustaitoista tai isäntävalinnoista, kun käytät palvelua henkilökohtaiseen tai yritystietojen suunnitteluun. Wix.com

WordPressWordPress – on paras CMS-korvike Webflowlle. Järjestelmä tarjoaa edistyneitä integrointivaihtoehtoja, jotka vaikuttavat verkkosivujen kehityksen tulokseen. Monimutkaisuudestaan ​​huolimatta sitä voivat edelleen tutkia ja käyttää web-asiantuntijat ja aloittelijat – sijoita vain aikaa järjestelmän hallitsemiseen. WordPress.org

ShopifyShopify – on paras verkkokaupan vaihtoehto Webflowlle, joka toimii erinomaisesti käyttäjille, jotka haluavat perustaa ja hallita laadukkaita verkkokauppoja. Järjestelmässä on korkealaatuisia malleja, edistyneitä räätälöintityökaluja ja runsaasti markkinointi-, verkkosivustokehitys- ja markkinointiominaisuuksia. Shopify.com

uKituKit – on halvin Webflow-korvike, joka keskittyy pääasiassa pienten ja keskisuurten yritysten verkkosivustojen kehittämiseen. Tämä on edullinen ratkaisu kaikille käyttäjäryhmille, mikä tekee kaikille vaikutuksen poikkeuksellisella käyttömukavuudellaan, kohtuullisella hinnoittelullaan ja mukavuudellaan. uKit.com

Kaikki yllä luetellut järjestelmät samoin kuin jotkut muut suositut palvelut, kuten Adobe Muse, Squarespace tai Webydo voidaan pitää kelvollisina Webflow-vaihtoehtona. Lopullisen valinnan tulee kuitenkin riippua verkkosivustosuunnittelutaitoistasi ja tuloksesta, jonka toivot hyödyntävän Web-kehitysprosessin lopussa. Jos sinulla on aikaa ja budjettia investoidaksesi web-suunnitteluun, vie aikaa testata niitä, jotka parhaiten vastaavat vaatimuksiasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map