Webflow vs. Shopify

Webflow vs. Shopify


Webflow ja Shopify ovat luotettavia ja monipuolisia verkkosivustojen rakentajia, jotka ovat jo saaneet tunnustusta miljoonien käyttäjien kanssa ympäri maailmaa. Kehittäjät päivittävät järjestelmiä säännöllisesti, jotta ne vastaisivat viimeisintä verkkosuunnittelutrendiä.

Molemmat ovat yhtä tehokkaita, mutta jokaisella palvelulla on oma erikoisosaaminen, joka tekee siitä täydellisen valinnan tietyille käyttäjäryhmille.

Nopea tilannekuva:

WebflowWebflow – on DIY-verkkosivustojen rakentaja, jonka laaja ominaisuusjoustavuus ja joustavuus tekevät siitä samanlaisen kuin nykyaikaiset sisällönhallintajärjestelmät kuten WordPress. Verkkosivun rakentaja kohdistuu pääasiassa ammattimaisille verkkosuunnittelijoille ja toimistoille, joten se vaatii tarkoituksellisempaa ja älykkäämpää lähestymistapaa verkkosivujen kehittämisprosessiin. Webflow

ShopifyShopify – on suosituin verkkokaupan ohjelmisto, joka tällä hetkellä antaa miljoonille verkkosivustoille maapallon ympäri. Se toimii erinomaisesti kaikenlaisten verkkokauppojen kehittämisessä riippumatta niiden monimutkaisuudesta, koosta ja toimialan painopisteistä. Järjestelmässä on paljon widgettejä, palveluita ja sovelluksia, joita tarvitaan onnistuneisiin markkinointi- ja markkinointipalveluihin. ShopifyShopify – on suosituin verkkokaupan ohjelmisto, joka tällä hetkellä antaa miljoonille verkkosivustoille maapallon ympäri. Se toimii erinomaisesti kaikenlaisten verkkokauppojen kehittämisessä riippumatta niiden monimutkaisuudesta, koosta ja toimialan painopisteistä. Järjestelmässä on paljon widgettejä, palveluita ja sovelluksia, joita tarvitaan onnistuneisiin markkinointi- ja markkinointipalveluihin.

Molemmilla verkkosivustojen rakentajilla on paljon tarjottavaa kohderyhmilleen, koska ne ovat monipuolisia ja uskottavia. Mikä niistä on kuitenkin parempi vaihtoehto? Mitä järjestelmää voidaan pitää vertailun voittajana tai molemmat ovat sijoituksen arvoisia? Näihin ja muihin järjestelmiin liittyviin kysymyksiin vastaamiseksi olemme analysoineet Shopify ja Webflow.

1. Helppokäyttöisyys

 • Webflow. Kuten meidän aiemmat vertailut, verkkosivustojen rakentaja on alun perin suunnattu ammattimaisille web-kehittäjille ja suunnittelutoimistoille. Tämä tarkoittaa jo sitä, että alustaa ei ole aivan helppo tutkia ja hallita alusta alkaen. Vaikka järjestelmä tarjoaa nopean ja helpon kirjautumisprosessin, sen mukana tulee silti hämmentävä kojelauta ja ohjauspaneeli, jotka saattavat tuntua ylimääräisiltä työkaluilla ja ominaisuuksilla.

  Web-virtaeditori

  Jos sinulla ei ole tarpeeksi koodaustaitoja tai ainakin alustavaa web-suunnittelukokemusta, tarvitset varmasti enemmän aikaa tottuaksesi palvelun käyttöliittymään ja rakenteeseen. Kun saavut verkkosivuston ohjauspaneeliin, huomaat, että siinä on runsaasti osioita, elementtejä ja luokkia, kun taas sen työkalupaketti vakuuttaa sinua monipuolisuudestaan ​​ja monimuotoisuudestaan. Lisäksi verkkosivustojen rakentaja sallii edistyneen HTML-editorin avulla luoda räätälöityjä verkkosivustoja.

 • Shopify. Huolimatta verkkosivujen valmistajan huippuluokan toiminnallisuudesta, Shopify on edelleen poikkeuksellisen helppo käyttää. Järjestelmässä on rikas kojetaulu, joka on melko helppo ymmärtää ja tottua. Shopifessä on intuitiivinen vedä ja pudota -editori, joka auttaa verkkosivustojen kehitysprosessin helppoutta. Yksinkertaisen sisältöeditorin ansiosta verkkosivustojen luomisprosessi yksinkertaistuu huomattavasti, kun taas laajat kojetaulun asetukset antavat pääsyn monenlaisille työkaluille, mukaan lukien logot, tyyli- ja fonttiasetukset, verkkosivustoelementtien valinta ja muut suunnittelun mukautusvaihtoehdot.

  Shopify-hallintapaneeli

  Suunnitteluasetusten lisäksi Shopify tarjoaa myös laajan mallivalikoiman, jonka räätälöinti ei tarkoita ollenkaan koodaustaitoja. Alusta tarjoaa myös erilaisia ​​integroituja verkkokaupan ominaisuuksia, jotka mahdollistavat syvän ja joustavan suunnittelun mukauttamisen. Siksi Shopify-toiminnallisuus ei vaaranna helppokäyttöisyyttä, ja tämä vetoaa suurimpaan osaan järjestelmän käyttäjiä.

Webflow vs. Shopify. Käytettävyyden kannalta Webflow näyttää olevan hieman monimutkaisempi järjestelmä. Sen kojetaulu, ohjauspaneeli ja yleinen käyttöliittymä vaativat enemmän aikaa tutkimukselle, ja ne merkitsevät myös tietoisuutta koodaustaitoista. Shopify puolestaan ​​on yksinkertaisempi hallita, mutta palvelu tarjoaa silti laajemman valikoiman muokkaustyökaluja, joita tarvitaan verkkokaupan perustamiseen ja hallintaan.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • Webflow. Kuten edellä mainittiin, verkkosivustojen rakentaja muistuttaa toiminnallisuudessaan CMS: ää, mutta sinun pitäisi myös tietää, että se on paljon yksinkertaisempi verrattuna moniin muihin Web-virtavaihtoehdot. Alusta keskittyy alun perin verkkosivujen suunnittelun ammattilaisten tarpeisiin, mikä vastaavasti tarkoittaa, että sen mukana tulee edistyneitä suunnittelun mukauttamistyökaluja, HTML / CSS-editori, tehokkaat blogit ja integrointivaihtoehdot. Siten Webflow mahdollistaa mukautettujen HTML-koodien integroimisen työskentelemäsi verkkosivuston otsikkoon ja alatunnisteeseen. Järjestelmä integroituu myös Zapierin ja muiden palveluiden kanssa, jotka voivat parantaa verkkosivustosi suorituskykyä.

  Web-virtakoodin asetukset

  Verkkosivuston valmistajan verkkokauppavaihtoehdot ovat myös ylimmällä tasolla. Järjestelmä antaa mahdollisuuden aloittaa ja hallita edistyneillä toiminnoilla varustettuja täysin varustettuja verkkokauppoja, mutta nämä projektit eivät ole mittakaavassa, koska järjestelmää ei ole suunnattu vain verkkokaupan verkkosivustojen kehittämiseen. Webflow ei monimutkaisuudestaan ​​huolimatta tarkoita ohjelmointikielten käyttöä tai tuntemusta.

  Webflow-verkkokauppa

  Kuten olemme ottaneet sen omaan Webydo vs Webflow vertailu, koodaustaito on toivottavaa, jos haluat saada kaiken irti verkkokauppasivustosi kehitysprosessista. Näin voit integroida ostoskorin verkkokauppaan, lisätä, päivittää ja hallita tuotteita, luoda tuotegalleriaa ja kokoelmia, antaa kuponkikoodeja ja alennuksia jne. Webflow, muuten, on viime aikoina antanut mahdollisuuden kerätä ja tallenna asiakkaiden toimittamat tiedot kassalle. Tämä on kätevä verkkosivustojen edelleen mainostamiseen ja kehittämiseen. Viimeinkin verkkosivustojen rakentaja esittelee kätevät maksu- ja lähetysvaihtoehdot varmistaakseen ehdottoman valinnanvapauden jokaiselle asiakkaalle.

  Webflow-toiminnolla voit luoda Lightbox-gallerioita käyttämällä useita videoita ja valokuvia, joita valitset tätä tarkoitusta varten. Lisäksi on mahdollista integroida AfterEffects- ja Lottie-järjestelmät. Tämä voi olla kätevää, kun on kyse vektorianimaatioiden toiston ohjaamisesta järjestelmän vuorovaikutuksen avulla. Tällainen lähestymistapa varmistaa, että verkkosivustosi näyttää houkuttelevammalta, vuorovaikutteisemmalta ja ammattimaisemmalta kuin kapeiden kilpailijoiden luomat.

 • Shopify. Kuten verkkokauppaan keskittyvä ohjelmisto, Shopify-ominaisuusjoukko keskittyy vain verkkokauppojen kehittämiseen. Järjestelmä tarjoaa runsaasti työkaluja ja ominaisuuksia, jotka voivat parantaa markkinointistrategioitasi, maksu – ja lähetyspalveluita, myyntiä ja markkinointitoimintoja jne.

  Järjestelmässä on tehokkaita synkronointivaihtoehtoja, koska se mahdollistaa tilisi integroimisen Quickbooks- ja Xero-palveluihin sekä kirjanpito-ohjelmiin ja muihin suosittuihin järjestelmiin. Alusta tarjoaa myös huippuluokan tuotteiden hallintavaihtoehtoja, mahdollisuuden integroida ulkoiset ja sisäänrakennetut järjestelmäwidgetit, pääsy kolmannen osapuolen kaupparatkaisuihin, blogimoottori, edistyneet raportointiominaisuudet ja muut ainutlaatuiset verkkokaupan ominaisuudet.

  Shopify-myymälän asetukset

  Shopify App Store myöntää pääsyn markkinoille, jolla on joukko tehokkaita widgettejä ja lisäosia, jotka lisäävät varmasti toimintoja verkkokauppaan. Verkkokaupan ohjelmiston toinen kohokohta on sen Lisätyn todellisuuden ominaisuus, joka tarjoaa myytävänä olevien tuotteiden 3D-visualisoinnin. Tämä voi ehdottomasti lisätä verkkokauppojen suosiota ja saattaa auttaa rakentamaan asiakaspohjaa, koska käyttäjät näkevät tosielämän kuvia kiinnostavista tuotteista.

  Shopify myyntikanavat

  Järjestelmä tunnetaan myös monikanavaisesta tukivaihtoehdosta, jonka avulla voit synkronoida tilisi tehokkaasti Amazon Marketplacen, Facebookin, eBayn, Instagramin ja muiden suosittujen kanavien kanssa, mikä voi auttaa kasvattamaan myyntimäärääsi ja nostamaan verkkokauppasi suosion aivan uudelle tasolle. . Muita huomion arvoisia ominaisuuksia ovat SSL-sertifiointi, hylätty kassan palautus, Shopcode-esittely, petostentorjunta, monikielinen tuki, edistyneet verkkokaupan hallintavaihtoehdot (asiakasprofiilit, asiakastilit, ryhmät, tilauslähetysmahdollisuudet, sähköpostipohjat, nopea tilausten täyttäminen jne.).

  Shopify-markkinointiominaisuudet tekevät myös järjestelmästä erotettavan joukosta. Suosituimpia niistä on POS (Myyntipiste) ohjelmistot, asiakasprofiilit, Shopify Ping-mobiilisovellus, osta yksi – saat yhden alennuksen, dynaamisen kassan, Shopify Tap and Chip Readerin, edistyneet vähittäisominaisuudet, UPS Shopify Shipping -toiminnon, verkkokaupan analytiikan ja paljon muuta.

Webflow vs. Shopify. Molemmat järjestelmät ovat korkeat toiminnallisuuden, joustavuuden ja ominaisuuksien suhteen. Ainoa ero on, että heidän työkalut ja ominaisuudet kohdistuvat monipuolisiin tavoitteisiin. Vaikka Shopify-ominaisuudet keskittyvät pääasiassa verkkokaupan kehittämiseen ja hallintaan, Webflow on all-in-one-työkalu, jota käytetään erityyppisten ammattiprojektien käynnistämiseen. Siksi molemmat alustat toimivat hyvin omilla kapeillaan ja ansaitsevat erityisen huomion.

3. Suunnittelu

Suunnitteluvertailutaulukko

WebflowShopify
Teemojen lukumäärä:32200
Teeman tuonti:✘ EI&# X2714; JOO
Visuaalinen toimittaja:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Vastuullinen suunnittelu:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
 • Webflow. Verkkosivuston rakentajalla on hieno mukava mallistokokoelma. Ainoa katsaus vaikuttavinta Esimerkkejä verkkovirrasta antaa selkeän kuvan ja ymmärryksen alustan suunnittelun mukauttamisvaihtoehdoista. Palvelun mallikokoelma sisältää tällä hetkellä yli 200 ammatillista teemaa. Tämä määrä kasvaa jatkuvasti järjestelmän web-suunnittelijoiden ponnistelujen vuoksi.

  Webflow-mallit ovat sekä maksettuja että ilmaisia, vaikka ilmaisia ​​teemoja on vähemmän kuin maksettuja. Käyttäjät voivat valita noin 30 ilmaista mallia, kun taas maksettujen mallien hinta alkaa 24 dollarilla, jolloin hinta on 79 dollaria / teema. Asiantuntijat kuitenkin korostavat, että premium- ja vakiomallien välillä ei ole suurta eroa.

  Järjestelmä sallii useiden malliversioiden valitsemisen verkkosivujen pääsivuille, kuten kotisivun, yhteystiedot, arvostelut, palvelut / tuotteet jne. Webflow sisältää myös esikatselun, joka antaa sinun nähdä kaikki mallin yksityiskohdat, joita aiot valita yksityiskohdat. . Lisäksi on mahdollisuus valita ehdottomasti tyhjä kangas, jonka avulla voit luoda 100% henkilökohtaisen suunnittelun yrityksesi keskittymälle markkinaraolle.

 • Shopify. Ohjelmiston mukana tulee kokoelma ammattimaisia ​​ja houkuttelevia malleja, joita on saatavana myös ilmaisina ja maksullisina versioina. Huomaa, että ilmaisten teemojen määrä on vähemmän kuin maksettujen teemoja – tänään on noin 10 ilmaista teemaa, mutta niiden laatu ei ole riittävä. Parantaaksesi mallin laatua, käyttäjät voivat käyttää HTML / CSS-muokkaustaitoja, mutta tämän voivat tehdä vain koodausasiantuntijat. Maksullisista suunnittelusta Shopify tarjoaa yli 60 laadukasta teemaa. Kaikki ne ovat ammattimaisia, visuaalisesti miellyttäviä ja muokattavissa. Käyttäjien mukavuuden vuoksi kaikki mallit on jaettu luokkiin aiheiden perusteella. Shopify-mallit ovat herkkiä, mutta niiden kustannukset ovat keskimääräistä korkeammat. Pidä tämä mielessä, kun teet lopullisen valinnan.

Webflow vs. Shopify. Järjestelmät ovat arvokkaita kilpailijoita suunnittelun kehittämisessä ja mallien räätälöinnissä. Vaikka Shopify-mallistokokoelma ei ole niin laaja ja rikas verrattuna Webflow -malliin, se on silti huomion arvoinen niiden laadun ja muokattavuuden vuoksi. Shopify-mallit ovat kuitenkin myös kalliimpia kuin Webflow.

4. Asiakastuki

 • Webflow. Verkkosivun rakentajan asiakastuki on ylimmällä tasolla. Riippumatta järjestelmän ammatillisesta painopistealueesta, se pitää koulutustekijää kriittisenä jokaiselle käyttäjälle. Tätä tarkoitusta varten palvelu on ottanut käyttöön Webflow yliopiston – paikan, jossa käyttäjät voivat löytää kaikki vaadittavat järjestelmään liittyvät tiedot. Sillä ei ole väliä, oletko jumissa Webflowista ja haluat vaihtaa siitä tai jos sinulla on muita järjestelmään liittyviä vivahteita, Webflow-yliopisto on ehdottomasti käyttöpaikka.

  Siellä on paljon teksti- ja video-oppaita, oppaita ja muita hyödyllisiä resursseja, joita voidaan käyttää verkkosivustojen luomisen aloittamiseen järjestelmän avulla. Blogi ja foorumi ovat hyödyllisiä myös käyttäjille, jotka etsivät tietoa verkkosivustojen rakentajasta. Jos tarvitset järjestelmäasiantuntijoiden yksilöllistä apua, Webflow tarjoaa innokkaasti live-chat- ja sähköpostitukea 24/7.

 • Shopify. Ohjelmistolla on myös paljon tarjottavaa asiakastuen suhteen. Voit valita useita vaihtoehtoja löytääksesi tarvittavat tiedot alustasta. Voit siis tarkistaa oppaat ja oppaat, jotka ovat saatavilla järjestelmän tehokkaassa tietokannassa. Siellä on myös säännöllisesti päivitettävä foorumi, jossa voit selata käytettävissä olevia säikeitä ja jopa luoda omia säikeitäsi, jos et jostain syystä löydä vaadittavia tietoja.

  Yksilöllisen avun osalta Shopify sallii puhelimen, sähköpostin ja live-chat-asetusten käytön 24/7. Aivan kuten Webflow, myös Shopify myöntää pääsyn verkkokauppaan, jossa tapaat useita webinaareja, e-kirjoja, videoita ja muita web-pohjaisia ​​resursseja, jotka tarjoavat tietoa ohjelmistosta.

Webflow vs. Shopify. Asiakastuki on se, missä molemmat alustat ovat hyviä. Webflow ja Shopify tarjoavat monipuolisia tukivaihtoehtoja. Niihin kuuluvat tietokannan oppaat, henkilökohtainen apu ja jopa ylimääräiset koulutusratkaisut (Webflow ja Shopify-yliopisto). Minkä tahansa järjestelmän lisäksi käytätkin, voit ehdottomasti löytää tarvittavan ohjeen tarvittaessa.

5. Hinnoittelupolitiikka

WebflowShopify
Hinnoitteluvaihtoehdot:&# X2714; Sivustosuunnitelmat:
Verkkosivusto
(Perustaso 12 dollaria kuukaudessa, CMS 16 dollaria kuukaudessa,
Liiketoiminta $ 36 / kk
) ja
verkkokauppa (Tavallinen 29 dollaria kuukaudessa, plus 74 dollaria kuukaudessa, edistynyt hinta 212 kuukautta / kuukausi);
&# X2714; Tilisuunnitelmat:
yksilö
(Vapaa 0 / kk, Lite 16 / kk,
Pro 35 dollaria kuukaudessa
) ja
Tiimi (Joukkue 29 dollaria kuukaudessa, yritys 74 dollaria kuukaudessa).
&# X2714; Lite ($ 9);
&# X2714; Perus Shopify ($ 29);
&# X2714; Shopify ($ 79);
&# X2714; Advanced Shopify ($ 299);
Ominaisuudet:&# X2714; Vapaa suunnitelma;
&# X2714; CMS;
&# X2714; Rajoittamaton isäntä;
&# X2714; Asiakaslaskutusratkaisu.
&# X2714; Ilmainen SSL-varmenne;
&# X2714; 14 päivän ilmainen kokeilu;
&# X2714; Ei transaktiomaksuja;
&# X2714; Termien monimuotoisuus mukana.
 • Webflow. Verkkosivun rakentaja tarjoaa tällä hetkellä yhden monipuolisimmista hinnoittelutavoista. Tässä suhteessa se voidaan verrata Wixiin. Vertaatko verkkosivustojen rakentajaa Adobe Musein kanssa tai minkä tahansa muun järjestelmän kanssa tämä ominaisuus pysyy yhtenä alustan kohokohdista. Verkkosivun rakentajalla on ehdottoman ilmainen, koskaan vanheneva suunnitelma, joka on kuitenkin suunnittelun räätälöinnin ja projektitoimintojen suhteen hieman rajoitettu. Ilmaisessa suunnitelmassa ei ole koodinvientiä tai bannerien poisto-ominaisuutta, ja se mahdollistaa verkkosivuston rakentamisen vain järjestelmän aliverkkotunnuksille.

  Maksettujen tilausten osalta Webflowssa on kaksi suurta suunnitelmien ryhmää (Sivusto- ja tilisuunnitelmat), jotka on edelleen jaettu pieniin tilausryhmiin (Verkkosivusto-, verkkokauppa-, henkilö- ja ryhmäsuunnitelmat, jotka on vastaavasti jaettu yksityiskohtaisempiin tilausryhmiin). Yksi verkkosivustojen rakentajan kohokohdista on sen asiakaslaskutusratkaisu, jonka avulla freelancerit voivat käyttää palvelun ominaisuusjoukkoa maksamalla tietyn rahasumman asiakkaalle.

 • Shopify. Ohjelmisto tarjoaa neljä maksettua tilausta tarvitsemasi verkkokaupan koon ja monimutkaisuuden perusteella. Käyttäjät voivat valita Lite-, Basic Shopify-, Shopify- ja Advanced Shopify -tilauksista. Jokainen niistä tarjoaa erityisen ominaisuusjoukon, joka vaaditaan tietyn projektin suorittamiseen. Ohjelmistolla ei ole ilmaisia ​​tilauksia, mutta se antaa mahdollisuuden testata kiinnostavan suunnitelmasi ominaisuusjoukko 14 päivän ajan ilmaiseksi.

Webflow vs. Shopify. Kustannuskysymyksestä puhuttaessa molemmat järjestelmät tarjoavat monenlaisia ​​vaihtoehtoja. Webflowlla on enemmän suunnitelmia verrattuna Shopifisiin, mutta molempien järjestelmien käytöstä aiheutuvat kustannukset ovat edelleen keskimääräistä korkeammat. Molempien alustojen ominaisuudet ja toiminnallisuus sekä tulos, jota käytät pitkällä tähtäimellä, ovat kuitenkin ehdottomasti sijoituksen arvoisia.

Bottom Line

Paras web-rakennusalusta valitaan ensin riippuen tavoitteesta, jota yrität saavuttaa, ja tuloksesta, jota haluat käyttää pitkällä tähtäimellä. Tämä koskee myös valintaa Webflow ja Shopify. Järjestelmät ovat toimivia ja niillä on paljon tarjottavaa. Ainoa ratkaiseva ero liittyy järjestelmien pääpainoon ja niiden niche-erikoistumiseen.

WebflowWebflow – on monipuolinen DIY-verkkosivustojen rakentaja, joka mahdollistaa kaikenlaisten projektien käynnistämisen ja hallinnan. Verkkosivun rakentajaa ei ole helppo hallita, koska sen ominaisuudet ja työkalut on suunnattu pääasiassa web-suunnittelun ammattilaisten tarpeisiin, taitoihin ja vaatimuksiin. Webflow

ShopifyShopify – on maailmankuulu verkkokaupan ohjelmisto, joka toimii erinomaisesti vain verkkokauppojen kehittämiseen. Alusta varmistaa projektin syvän räätälöinnin ja tarjoaa reagoivia malleja sekä verkkokaupan ominaisuuksia ja työkaluja, jotka tekevät siitä loistavan valinnan kaikille käyttäjäryhmille.. ShopifyShopify – on maailmankuulu verkkokaupan ohjelmisto, joka toimii erinomaisesti vain verkkokauppojen kehittämiseen. Alusta varmistaa projektin syvän räätälöinnin ja tarjoaa reagoivia malleja sekä verkkokaupan ominaisuuksia ja työkaluja, jotka tekevät siitä loistavan valinnan kaikille käyttäjäryhmille..

Joten mikä palvelu voi pitää johtavaa asemaa? Tämä riippuu tuloksesta, jota odotat käyttävän. Vaikka Webflow on all-in-one-palvelu, joka toimii erinomaisesti kaikentyyppisissä projekteissa, Shopify on aina ollut ja on edelleen eCommerce-web-suunnittelun kapealla kiistaton johtaja..

Webflow vs Shopify: Vertailukaavio

WebflowShopify
1. Helppous8/109/10
2. Ominaisuudet9/1010/10
3. Suunnittelu9/109/10
4. Tuki10/1010/10
5. Hinnoittelu10/1010/10
Yleensä ottaen:9,2 / 109,6 / 10
Kokeile nyt Kokeile nyt
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map