Weebly-vaihtoehdot

Weebly-vaihtoehdot


Weebly – on verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voidaan luoda laadukkaita blogeja, verkkokauppoja ja yrityssivustoja. Sen mukana tulee paljon ammatillisia malleja, kätevä vedä ja pudota -editori, räätälöi vaiheittaiset ohjeet ja muut ominaisuudet, jotka auttavat nopeassa ja tehokkaassa web-rakennusprosessissa.

Tällainen valikoima työkaluja ja vaihtoehtoja voi kuitenkin vaikuttaa käyttäjiltä hieman hämmentävältä jolla on vähän tai ei lainkaan koodaustietoa ollenkaan. Kaikkien järjestelmän ominaisuuksien tutkiminen ja hallitseminen vie aikaa. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, jotka saavat käyttäjät etsimään yksinkertaisempia Weebly-vaihtoehtoja.

Paras vaihtoehto Weeblylle

 1. WIX – paras weebly-vaihtoehto
 2. WordPress – itse isännöity Weebly Alternativ (CMS)
 3. Shopify – paras verkkokaupan vaihtoehto
 4. uKit – halvin ja helpoin verkkosivustojen rakentaja
 5. Webflow – reagoiva web-suunnittelutyökalu ja CMS
 6. Ruututila – all-in-one verkkosivustojen rakentaja

WIX – paras weebly-vaihtoehto

WIX - paras weebly-vaihtoehto

Wix – on verkkosivustojen rakentaja, joka palvelee erilaisia ​​tarpeita. Se tarjoaa riittävän joustavuuden luoda erilaisia ​​sivustoja ilman koodaustaitoja. Vaikka Weebly vaatii vielä vähän teknistä tietämystä, Wix on paljon yksinkertaisempi ratkaisu kiitos vedä ja pudota -editorin ja AI-pohjaisen ominaisuuden. Sisäänrakennettu edistyksellinen tekniikka luo verkkosivuja käyttäjälle hänen odotustensa perusteella.

Lisäksi voit hyötyä lisäominaisuuksista:

 • Responsiiviset mallit – Wixillä on luultavasti suurin reagoivien mallien kokoelma muiden SaaS-verkkosivustojen rakentajien joukossa. Se tarjoaa tällä hetkellä yli 500 teemaa mihin tahansa liiketoimintarakoihin. Käyttäjät voivat valita valmiista portfolioista, kiinteistöjen malleista, pienyrityssivustoista, digitaalikaupoista jne. Kaikki mallit viittaavat tiettyyn luokkaan. Lisäksi he voivat vapaasti käyttää, muokata tai muokata.
 • Wix-sovellusmarkkinat – Huolimatta siitä, että Weeblyllä on oma App Center, Wix tarjoaa laajemman valikoiman lisäosia ja widgettejä. Laskurista, gallerioista ja yhteyslomakkeista analytiikkaan ja maksuvaihtoehtoihin – käyttäjät voivat yhdistää minkä tahansa palvelun yhdellä napsautuksella. Vain vähän manuaalista asennusta vaaditaan. Jälleen kerran, alusta-tilaajat saavat ilmaisen pääsyn sovellusmarkkinoille.
 • verkkokauppa – Digitaalikaupan rakentaminen Wixin avulla on helppoa. Saat täyden valikoiman valmiita verkkokauppamallia integroiduilla ominaisuuksilla Wix-räätälöityyn tarjouspakettiin. Toimittajan mukana tulee intuitiivinen tuotehallintajärjestelmä, jossa voit lisätä ja muokata kohteita, ladata valokuvia, asettaa hintoja, yhdistää maksuportteja ja paljon muuta ilman teknisiä taitoja..
 • Wix ADI – ominaisuus, joka tekee ohjelmistosta yhden markkinoiden helpoimmista verkkosivustojen rakentajista. Toteutus Tekoäly mahdollisti valmiiden sivustojen luomisen alle 10 minuutissa. Käyttäjän tulee antaa vain perustiedot tulevasta verkkosivustosta ja yrityksestä, kun taas järjestelmä valitsee automaattisesti asettelun ja joukon sisäänrakennettuja ominaisuuksia ilman tarvetta mukauttaa sivustoa..

Wix-hinta: käyttäjät voivat hyötyä rajoittamattomasta ilmaisesta suunnitelmasta ilman aikarajoja. Se ei kuitenkaan anna täydellistä pääsyä kaikkiin ominaisuuksiin. Lisäksi sinun on ostettava verkkotunnus erikseen. Sillä ei ole mitään järkeä, koska Wix on all-in-one-ratkaisu. Vain 13 dollaria kuukaudessa saat täyden valikoiman vaihtoehtoja a: n lisäksi Yhden vuoden ilmainen verkkotunnus ja hosting. Verkkokauppojen parissa työskentelevät saattavat tarvita hieman enemmän resursseja. Järjestelmä tarjoaa malliset verkkokauppasuunnitelmat, jotka alkavat 23 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

WordPress – itse isännöity Weebly-vaihtoehto (CMS)

WordPress - itsepalveltu Weebly-vaihtoehto (CMS)

WordPress – on yksi markkinoiden pisimmistä CMS-järjestelmistä. Se, että se kehitettiin alun perin sisältöpohjaisille sivustoille, tekee WP: stä a parempi vaihtoehto Weeblylle kun kyseessä on blogejen, uutisportaalien, verkkolehtien jne. rakentaminen. Avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä tarjoaa loputtomat räätälöintimahdollisuudet. Lisäksi se näyttää olevan joustavampaa budjetin suunnittelussa tai verkkosivustosi isäntäpaikan valinnassa.

Yhtäältä järjestelmää ei ole helppo hallita aloittelijoille alusta alkaen. Mutta kun olet selvittänyt, miten se toimii, hyödyt parannetusta joustavuudesta ja seuraavista ominaisuuksista:

 • Liittäminen & liitännäiset – WordPress-verkkosivustolla voi olla niin monta laajennusta kuin tarvitset. Lisäosien valinta on ylivoimainen. Täällä meillä on sekä maksettuja laajennuksia että niiden ilmaisia ​​vaihtoehtoja. Jotkut ovat saatavilla tilauspohjina, kun taas toiset ovat elinikäisiä. Yhteyslomakkeista, kalentereista, skripteistä ja lähdekoodikentistä sähköiseen kaupankäyntiin, sähköpostimarkkinointiin, mainoskampanjoihin, visuaalisiin tehosteisiin ja reaaliaikaiseen analytiikkaan – valitse vain yksi ja asenna se kojelautaan. Huomaa myös, että useimmat laajennukset vaativat manuaalisen asennuksen ja päivitykset. Mutta tämä voidaan ratkaista WP-optimoidun isännöinnin avulla (Lisätietoja “WordPress-hinta” -kohdassa).
 • Tuhannet mallit – toinen syy valita WordPress. Käyttäjät voivat valita kirjaimellisesti tuhansien ilmaisten ja maksettujen mallien joukosta. Suurin osa teemoista toimii hyvin sisältöpohjaisissa ja muun tyyppisissä verkkosivustoissa. Vaikka jotkut näyttävätkin vähän samanlaisilta, voit mukauttaa niitä muokkaamalla lähdekoodia tai lukuisten lisäosien avulla.
 • SEO ja sisällönhallinta – WordPress on yksi joustavimmista alustoista sisällön markkinoinnin ja SEO-optimoinnin kannalta. Ensinnäkin, järjestelmä on avoimen lähdekoodin. Se tarkoittaa, että voit muokata koodia ja tehdä siitä hakukoneille sopivampia. Se vaatii joitain teknisiä taitoja. Toiseksi erilaiset liitännäiset auttavat käyttäjiä keksimään asianmukaista tekstin muotoilua, mikä tekee sisällöstä helpommin luettavan ja houkuttelevamman hakukoneille. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, käyttäjät voivat muokata SEO-lisäasetuksia, mukaan lukien metatiedot, URL-osoitteet, keskittyä avainsanoihin jne. Jotkut palvelut auttavat näkemään, onko sisältö luettavissa ja SEO-ystävällinen.

WordPress-hinta: Voit muokata ja mukauttaa verkkosivustoa ilmaiseksi. Tarvitset kuitenkin verkkotunnuksen ja isännöinnin, jotta voit siirtyä sen mukana. WP: lle optimoidut palvelimet näyttävät olevan kohtuuhintaisia. Ne tarjoavat saumattoman integraation, automatisoidut laajennukset ja järjestelmäpäivitykset, edistyneet tietoturvakeinot ja parannetun suorituskyvyn. Bluehost on vielä yksi parhaista ja WordPressin suosittelemista isännöintipalveluntarjoajista, joiden WP aikoo maksaa alkaen 2,95 dollaria kuukaudessa.

Kokeile WordPress nyt

Shopify – paras verkkokaupan vaihtoehto

Shopify - paras verkkokaupan vaihtoehto

Shopify – on verkkokauppaan suuntautunut alusta. Se kehitettiin auttamaan yrittäjiä ja yrityksiä myymään tuotteita verkossa. Sen mukana on parannettu toiminnallisuus minkä tahansa kokoisten digitaalikauppojen luomisen lisäksi myös markkinointikampanjoiden, kampanjoiden, henkilökohtaisten tarjousten käynnistämiseksi ja myynnin lisäämiseksi. Alusta toimittaa joukon ylimääräisiä etuja, jotka tee siitä parempi vaihtoehto Weeblylle verkkokaupan kannalta.

 • Kehittynyt tuotehallintajärjestelmä – Peruskuvien, nimikkeiden ja kuvausten lisäksi Shopify tarjoaa laajemman valikoiman työkaluja edustamaan tuotteitasi houkuttelevimmalla tavalla. Täällä meillä on mukautettuja gallerioita korosta tuotteita 3D-muodossa, esillä oleva esinetoiminto, integroidut luettelomoduulit, työkalut alennusten tai myynnin määrittämiseen, tarjouskupongien ja promokoodien tarjoamiseen jne.
 • Useita maksuyhdyskäytäviä – tavaroiden myynti Shopififen avulla on helppoa. Voit tarjota ostajille joustavia ratkaisuja, jos useita maksutapoja voidaan integroida yhdellä napsautuksella. Perinteisen PayPalin ja Stripen lisäksi järjestelmä tukee Amazon Pay-, Klarna-, Worldpay- ja muita.
 • Widgetit ja sovellukset – alustalla on oma App Store -työkalu työkaluilla, jotka estävät ostoskorien luopumisen, mainosvälineet, lähtölaskennat, tuotekuvien liukusäätimet ja galleriat, yrityskartat jne..
 • Analyyttiset työkalut – Verkkokauppahankkeet vaativat parannettua analytiikkaa, ja tämän Shopify voi tehdä. Järjestelmässä on mukautettu kojelauta myynnin ja asiakkaiden seuraamiseksi. Se tuottaa automatisoituja raportteja edullisimmista ja myydyimmistä tuotteista, mukaan lukien ostosistunnot tai tulolähteet. Käyttäjät voivat hyötyä myös mainosleirintä- ja mainoskatsauksista.
 • POS-integraatio – Shopifyn avulla voit laajentaa myyntivaikutusta ja levittää tuotteita paitsi verkossa, myös live-sivustoilla. Järjestelmä voidaan integroida erilaisiin POS-ratkaisuihin, kuten Square, myydä markkinointi- ja fyysisiä tuotteita.

Kauppahinta: Shopify-pannuja on saatavana kolme, riippuen myymälän koosta ja myytävien tavaroiden määrästä. Suunnitelmiin sisältyy vastaavasti Basic, Shopify main ja Advanced plan, jotka maksavat vastaavasti 29, 79 ja 299 dollaria.

Kokeile Shopifea ilmaiseksi

uKit – halvin ja helpoin verkkosivustojen rakentaja

uKit - halvin ja helpoin verkkosivustojen rakentaja

uKit – on yksinkertainen alusta, jonka avulla käyttäjät voivat luoda valmiita verkkosivustoja pienin kustannuksin ja vaivalla. Se ei vaadi teknistä taustaa, kun taas rakennusprosessi vie tuskin yli 30 minuuttia. Lisäksi uKit on all-in-one-ratkaisu. Se tarkoittaa vaivatonta vaivaa, kun etsit ylpeyttä tai rekisteröidyt verkkotunnusta. Käyttäjät arvostavat kokoelmaa reagoivia malleja, joissa on SEO-asetukset ja sisäänrakennetut ominaisuudet.

 • Suuri pienyritysten tarpeisiin – uKit on paras alusta luoda ammatilliset salkut, aloitussivut, pienyritykset tai yhden sivun sivustot. Helppokäyttöisyyden vuoksi sitä ei voida mukauttaa Weeblyn kanssa, mutta se on ehdottomasti halvempi ja yksinkertaisempi vaihtoehto aloittelijoille, jotka haluavat rakentaa nopean online-esityksen..
 • Responsiiviset mallit – mallipohja on melko leveä. Se sisältää noin 400 teemaa ja jokainen niistä näyttää tyylikkäältä. Ne toimivat hyvin eri laitteilla, ja niissä on mobiilin esikatselu- ja muokkausvaihtoehto. Saatavilla olevista kategorioista käyttäjät voivat löytää erilaisia ​​asetteluita luodaksesi aloitussivuja, portfolioita tai jopa pieniä digitaalikauppoja jo integroiduilla sovelluksilla ja lisäosilla.
 • verkkokauppa – huolimatta siitä, että digitaalikaupat eivät ole uKit-pääasiallista erikoistumista, alustalla on silti perustiedot verkkokaupan toiminnoista. On hyvä yrittäjille, jotka haluavat aloittaa vain pienellä määrällä tuotteita myydäksesi verkossa. Yksinkertaistettu toiminto sisältää intuitiivisia tuotehallintatyökaluja, sisäänrakennettuja maksuyhdyskäytäviä, kärrynhallintavälineitä ja paljon muuta.

uKit hinta: Jokaisessa 4 saatavilla olevassa suunnitelmassa on 14 päivän ilmainen kokeilu. Jos tarvitset yksinkertaisen pienyrityssivuston tai salkun, minimaalinen suunnitelma, joka maksaa 5 dollaria kuukaudessa, riittää. Perussuunnitelma on tarkoitettu käyttäjille, jotka vaativat edistyneitä oivalluksia ja tilastoja. Se maksaa 10 dollaria kuukaudessa. Siellä on erillinen verkkokaupan tilaus, joka maksaa 12 dollaria, ja Pro-suunnitelma 15 dollaria, ja siinä on koodausmahdollisuudet kokeneille käyttäjille.

Kokeile uKit ilmaiseksi

Webflow – reagoiva web-suunnittelutyökalu ja CMS

Webflow - reagoiva web-suunnittelutyökalu ja CMS

Webflow – on kehitetty alusta kokeneille ammattilaisille. Sekä Webflow että Weebly ovat keskittyneet omistautuneille web-kehittäjille, mutta eri tavalla. Tärkein ero on, että Webflowlla on mukautettu sisällönhallintajärjestelmä, joka helpottaa käyttäjien työskentelyä ohjelmiston kanssa.

 • Advanced CMS – järjestelmällä on omat tavaransa CMS-työkalu muokata ja hallita sivuston sisältöä. Sen avulla on mahdollista lisätä tekstiä, mediasisältöä, kuvia jne. Käyttäjät voivat vapaasti luoda asettelumallin ja soveltaa sitä eri sivuille sekä tunnistaa sisältötyypin esisuunniteltujen mukautettujen kenttien avulla. CMS-lisäominaisuuksiin sisältyy yhteistyö muiden kehittäjien ja web-suunnittelijoiden kanssa.
 • Mukautettu sivustosuunnittelija – tämä ominaisuus on hyödyllinen kehittäjille, jotka työskentelevät HTML / CSS / JS: n kanssa. Se on automaatiolaite, joka auttaa muokkaamaan lähdekoodia ilman ohjelmointia. Tarvitset vain vaaditun toiminnon valitsemisen ja sen säätämisen sivustoeditorin avulla mihin tahansa sivun kohtaan. Kun sanomme “toiminto”, tarkoitamme joitain elementtejä, komponentteja tai osia sivuston ulkoasusta.
 • animaatio – Webflow toimittaa edistyneet vuorovaikutusinstrumentit laatikosta. Animaatio on yksi niistä. Ajatuksena on saada kirjaimellisesti kaikki sivun elementit elämään. Toimintoa voidaan käyttää mihin tahansa komponenttiin valikkolohkosta tiettyyn sisältökappaleeseen saaden sen liikkumaan aina, kun käyttäjä on vuorovaikutuksessa.

Verkkosivun hinta: Alusta tarjoaa joustavia hinnoitteluvaihtoehtoja, jotka on jaettu kahteen pääluokkaan: verkkosivusto- ja tilisuunnitelmat. Verkkosivustosuunnitelmat ovat saatavana kolmessa päävaihtoehdossa, jotka maksavat 12, 16 ja 36 dollaria kuukaudessa. Verkkokaupan tarpeita varten on myös erillinen paketti. Tilisuunnitelmiin kuuluvat Starter, Lite ja Pro, jotka maksavat 0, 16 ja 35 dollaria kuukaudessa. Käyttäjät voivat kokeilla kutakin pakettia ilmaiseksi.

Kokeile Webflow Now -painiketta

Ruututila – all-in-one verkkosivustojen rakentaja

Ruututila - all-in-one verkkosivustojen rakentaja

Squarespace – on verkkosivustojen rakentaja, joka toimittaa erittäin joustavia malleja, joita voidaan muuttaa ja muokata luomaan todella ainutlaatuinen asettelu tulevalle verkkosivustolle. Rakennusprosessi on paljon helpompaa kuin Weeblyllä, se ei vaadi teknisiä taitoja, kun taas reagoivat teemat näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja ajan tasalla. Verkkosivun rakentaja voi palvella useita tarpeita. Se on hyvä myös verkkokaupalle.

 • Tyylikäs mallisuunnittelu – teemakokoelmassa on yli 90 erilaista asettelua. Ne näyttävät loistavalta ja ovat 100% reagoivia. Useimmat mallit viittaavat pääasiassa blogeihin ja pienyrityssivustoihin. Verkkokaupan osiossa on kuitenkin myös useita hyvännäköisiä verkkokauppamalleja. Kaikkia teemoja on helppo muokata. Käyttäjät voivat muokata kaikkia elementtejä, järjestää komponentteja uudelleen, muuttaa muotoilua jne.
 • Kansisivun rakentaja – loistava instrumentti ammattimaisten aloitussivujen luomiseen lennossa. Se sisältää noin 30 ennalta suunniteltua mallia, joilla on pääsy HTML / CSS: ään. Koodin mukautusominaisuus on saatavana vain Premium-suunnitelmilla.
 • verkkokauppa – Jos haluat myydä verkossa, alusta tarjoaa intuitiivisen tuotehallintajärjestelmän, jolla on mahdollisuus integroida PayPal, Stripe tai Apple Pay. Käyttäjät voivat lajitella kohteita luokkien mukaan, muokata hintoja, asettaa kuvia, kuvauksia ja lisätietoja. On sisäänrakennettu hälytysjärjestelmä, joka seuraa tuotteiden määrää ionivarastosta ja ilmoittaa, kun jokin tuote loppuu.
 • Markkinointityökalut – lisätä liikennettä ja parantaa käyttäjien tyytyväisyyttä, Squarespace tarjoaa markkinointivaihtoehtoja, jotka sisältävät ilmaiset lähetyskupongit, mainos ponnahdusikkunat, henkilökohtaiset tarjoukset, tulevat myynti-ilmoitukset ja paljon muuta.

Ruututilan hinta: neljä käytettävissä olevaa Squarespace-suunnitelmaa sisältävät henkilökohtaiset kustannukset 12 dollaria kuukaudessa (kaksi kertaa korkeampi verrattuna Weebly Starter -suunnitelmaan), Liiketoiminta (18 dollaria kuukaudessa), E-kauppa (26 dollaria kuukaudessa) ja edistynyt verkkokauppa (40 dollaria kuukaudessa). Hinnat ilmoitetaan, jos laskutus tapahtuu vuosittain. Oikeastaan ​​sama hinta.

Kokeile Squarespace ilmaiseksi

johtopäätös

Weebly on hyvä verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voit luoda ja hallita laadukkaita aloitussivuja, yrityssivustoja ja verkkokauppoja. Järjestelmällä on paljon tarjottavaa käyttäjille ja sen ominaisuusjoukko kehittyy nopeasti. Se ei kuitenkaan ole aivan helppoa ja helppokäyttöistä aloittelijoille. Siinä puuttuu jonkin verran vetämis- ja pudotusvaihtoehtoja, ja se vaatii aikaa hallitsemiseen.

Käyttäjät, joilla ei aina ole aikaa ja vaivaa tutkia Weeblyä, voivat valita tarkistetuista alustoista, jotka ovat vaihtoehtojen arvoisia verkkosivustojen rakentajalle ja joilla on useita etuja ja tarjottavia parametreja. Mitä tahansa Weeblyn vaihtoehtoa valitsetkin, et tule katumaan sitä. Nämä palvelut ovat johtavia parhaiden verkkosivustojen rakentajien luettelossa. Niitä kannattaa ehdottomasti käyttää!

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map