Weebly vs

Weebly vs


Weebly ja Webs ovat hyvin luotettavia, luotettavia ja täysin varustelluja verkkojulkaisualustoja, jotka kattavat monenlaisia ​​käyttäjien verkkosivujen suunnittelutarpeita. Verkkosivuston rakentajilla on laaja valikoima ominaisuuksia ja kukin niistä on suunnattu tietylle käyttäjäyleisölle.

Verkoilla on kuitenkin pidempi historia. Vuonna 2001 perustettu se on palvellut miljoonia verkkosivustoja yli 18 vuoden ajan. Weebly on hiukan nuorempi – se perustettiin vuonna 2006, mutta sen kanssa käynnistettyjen hankkeiden määrä ylittää selvästi Webillä luotujen verkkosivustojen määrän. Verkkopalveluilla rakennettujen live-verkkosivustojen määrä on nykyään 145 tuhatta, kun taas Weeblyn kanssa suunniteltujen verkkosivustojen määrä ylittää 903 tuhatta..

Nopea tilannekuva:

WeeblyWeebly – on uskottava ja toimiva DIY-verkkosivustojen rakentaja, joka on voittanut valtavan suosion miljoonien käyttäjien kanssa ympäri maailmaa. Alun perin bloginkäyttöön avattu järjestelmä on saanut vahvan verkkokaupan painopisteen, josta on tullut loistava kohde käyttäjille, jotka haluavat aloittaa ja hallita kaikenlaisia ​​verkkokauppoja.. weebly.com

rainojarainoja – on pilvisivustojen rakentaja, joka auttaa kehittämään ja hallitsemaan pienyritysten verkkosivustoja sekä muita nykyaikaisia ​​projekteja voittoa tavoittelemattomille ja kaupallisille organisaatioille. Järjestelmä on kuitenkin jonkin verran vanhentunut – katso vain sen kojetaulua ja malleja varmistaaksesi, että se jää nykyaikaisten web-rakennuspalveluiden jälkeen. Webs.com

Mikä järjestelmä voi ylittää kilpailijansa toiminnallisuuden, suunnittelun mukauttamisen ja helppokäyttöisyyden suhteen? Millä heistä on yleisyys, joka tekee siitä arvokkaan valinnan kohdeyleisölle? On korkea aika verrata Weeblyä ja Webiä näistä näkökulmista, jotka mielestämme ovat tärkeimpiä tietoon perustuvan päätöksen tekemiseen. Aloitetaan heti.

1. Helppokäyttöisyys

 • Weebly. Nopea, intuitiivinen, suoraviivainen ja helppo navigoida, Weebly on hyvä valinta kaikille käyttäjäryhmille riippumatta heidän verkkosuunnittelukokemuksestaan ​​ja koodaustaitotasostaan. Vaikka olisitkin ensimmäistä kertaa käyttäjä, sinun ei tule olemaan vaikeaa hallita järjestelmää, koska sen mukana tulee informatiivinen ja yksityiskohtainen aloitusopas, joka auttaa sinua oppimaan kaikki palvelun käytön vivahteet.

  Weebly Editor

  Verkkosivuston rakentajalla on salainen käyttöliittymä, jossa on paljon vinkkejä ja ohjeita, jotka auttavat oppimaan palvelun käytön perusteet. Weeblyssä on ymmärrettävä kojelauta, jossa kaikki elementit ovat paikoillaan varmistaakseen nopean ja helpon pääsyn vaadittuihin osioihin, mukaan lukien verkkokauppojen tilaukset, blogin kommentit, verkkosivustojen tilastot jne..

  Sinun tulisi myös tietää, että Weeblyllä on laatikkomallirakenne. Tämä tarkoittaa, että kaikki sisältöön, jonka vedät ja pudotat sivulle, sijoitetaan automaattisesti tiettyihin esisuunniteltuihin laatikoihin (kontit) oikean projektirakenteen muodostamiseksi. Tällainen lähestymistapa mahdollistaa myös vaivatonta ja yksinkertaista mallinvaihtoprosessia, joka ei aiheuta sisällön menettämistä. Sinulta ei odoteta olevan ohjelmointitaitoja työskennellessäsi Weeblyn kanssa, koska järjestelmän avulla voit suunnitella huipputason verkkosivustoja ja verkkokauppoja yksinkertaisella ja intuitiivisella tavalla. Sinulle tarjotaan myös valita kymmenistä widgetistä ja sovelluksista, jotka voidaan integroida edelleen mihin tahansa malliin.

 • rainoja. Verkkosivut ovat myös melko intuitiivisia, vaikka niitä ei olekaan helppo käyttää. Verkkosivuston rakentajan käyttöliittymä on hiukan vanhentunut verrattuna Weeblyn nykyaikaiseen ilmeeseen. Järjestelmän kojelautaan ja ohjauspaneeliin tottuminen vie aikaa, varsinkin jos tämä on ensimmäinen kerta, kun työskentelet sen kanssa. Hyvä uutinen on, että Websin mukana tulee WYSIWYG-editori, jonka avulla on mahdollista seurata ja hallita kaikkia web-rakennusprosessin vaiheita toiminnassa.

  Verkkoeditori

  Webs noudattaa vetämällä ja pudottamalla -muokkausperiaatetta, jonka avulla voit valita ja järjestää tarvittavat elementit missä tahansa järjestyksessä. Minkä moduulit valitsetkin, järjestelmän avulla voit siirtää niitä sivulle vain muutamalla napsautuksella. Elementtien valinnan ja sijoittamisen lisäksi voit aktivoida ja määrittää sen asetukset kaksoisnapsauttamalla sitä.

  Verkkosivuston rakentajan käyttöliittymä koostuu kahdesta alueesta, mukaan lukien hallintapaneeli ja itse verkkosivuston rakentaja, jossa itse työskentelet verkkosivustosi kehittämisessä ja sen jatkohallinnassa. Jos aiot selvittää projektisi tilan ja parametrit, siirry Hallintapaneeli-osioon, josta löydät useita välilehtiä, nimittäin Tilastot, Verkkotunnukset & Sähköposti, Asetukset, Webs Premium, SEO Booster, Mobiili ja monet muut.

Weebly vs. Verkkosivuston rakentajia ei ole kovin vaikea hallita ja käyttää, sillä jokainen niistä on melko intuitiivinen. Molemmissa on vedä ja pudota -editorit ja ne tarjoavat kätevän WYSIWYG-web-rakennusympäristön maksimaalisen helpon käytön takaamiseksi. Weeblyä on kuitenkin yksinkertaisempi käyttää kaikille, koska sen laatikkomuotorakenteen avulla voit luoda parhaan verkkosivustorakenteen ja -asettelun, jolloin voit välttää useita turhauttavia skenaarioita.

2. Ominaisuusjoustavuus ja joustavuus

 • Weebly. Weebly on täynnä ominaisuuksia. Sillä on tehokas verkkokauppumoottori, blogialusta, jäsentoiminnot, toimistojen white label -ratkaisu ja jopa erillinen versio Weeblystä koulutusta varten. Weeblyn infrastruktuuri on vaikuttava. Sen käyttäjät voivat luoda uusia ja muokata olemassa olevia verkkosivustoja käyttämällä Weebly for Android ja iOS.

  Weeblyn ominaisuudet

  Sen jälkeen kun verkkosivustojen rakentaja on yhdistynyt Squareen vuonna 2018, Weeblystä on tullut verkkokaupan markkinaraon arvoinen edustaja. Järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden rakentaa verkkokauppoja, joilla on monipuoliset toiminnot ja verkkokaupan vaihtoehdot, kuten integroitu ostoskori, joustavat toimitus- ja toimitusvaihtoehdot, useita varastonhallintatyökaluja, tilausseurantavaihtoehdot, kuponkikoodit, mahdollisuus lisätä fyysisiä / digitaalisia tavaroita, suodatettu tuote haku, sähköpostimarkkinointiominaisuus jne. On myös mahdollisuus ladata tuotteita CSV-tiedostoista ja käyttää IFTTT-etuja vähentääkseen verkkokauppojen luomisen nopeutta ja sen edelleen edistämistä.

  Toinen verkkosivustojen rakentajan etu on integroitu App Center, jonka mukana tulee laaja kokoelma widgettejä ja lisäosia, jotka voit integroida projektiisi parantaaksesi sen suorituskykyä ja suunnittelua.

 • rainoja. Webs on myös monipuolinen. Kun sosiaalinen tila on päällä, vierailijat voivat liittyä verkkosivustollesi jäseninä ja osallistua foorumeihin ja muihin aktiviteetteihin, jotka vaativat rekisteröinnin ja hyväksynnän.

  Verkkosivut

  Samoin kuin Weebly, sillä on oma blogimoottori ja verkkokauppa, tosin jälkimmäinen ei ole niin voimakas. Verkkosivun rakentajan avulla voit yhdistää pienen ja keskitason verkkokaupan verkkosivustoosi lisätäksesi ja hallitaksesi tuoteluetteloa, lataaksesi kuvauksia, säätääksesi useita tuotemäärityksiä, lisätä kuvia ja muita mediaelementtejä, määrittääksesi tuotetiloja ja niiden luokkia jne. Jos Jos olet Premium Plan -käyttäjä, järjestelmä antaa sinulle pääsyn varastoseuranta-osioon, jossa pystyt hallitsemaan ja hallitsemaan tuotevarastoa suoraan hallintapaneelissa. Blogitoiminnallisuuden osalta Webs antaa mahdollisuuden lisätä blogin projektiisi melkein nopeasti. Voit lisätä ja muokata viestejä, säätää blogi-asetuksia ja muita niihin liittyviä parametreja.

  Verkkosivun rakentaja mahdollistaa aktiivisen käyttäjän vuorovaikutuksen. Tämä tarkoittaa, että voit integroida sosiaalisen median tilit projektiisi kiinnittääksesi käyttäjien huomion ja pitää heidät ajan tasalla yrityksesi päivityksistä, tapahtumista, uutisista ja muista tiedoista.

  Toinen verkkosivustojen rakentajan kohokohta on sen Paikalliset luettelot -ominaisuus, jonka avulla paikalliset asukkaat voivat huomata yrityksesi lisäämällä sen laajimpaan paikallisiin luettelohakemistoihin. Tarvitset vain yritystietojesi, yhteystietojesi ja yleistietojen antamisen, jotka ovat edelleen saatavana hakukoneiden tuloksissa. Järjestelmä antaa yleensä mahdollisuuden sijoittaa yritykseesi yli 100 paikallista paikallishakemistoa kerrallaan alle 10 minuutissa ja ilman investointeja.

  Muita verkkosivustojen rakentajan ominaisuuksia ovat valokuva- ja videogalleriat, edistyneet verkkosivustojen analyyttiset työkalut, vastaava tuoteominaisuus, uutiskirje-työkalu, SEO Booster ja monet muut.

Weebly vs. Weeblyllä on edistyksellinen ominaisuussarja, joka nähdään ensi silmäyksellä. Tämä koskee erityisesti verkkokauppaa. Vaikka Websillä on myös pari ainutlaatuista ominaisuutta, kuten liikenteen tehostaja ja paikalliset ilmoitukset, se on toiminnallisuudestaan ​​ja joustavuudestaan ​​ehdottomasti jäljessä Weeblystä.

Verkkosivustojen paikallinen luettelo

3. Suunnittelu

Suunnitteluvertailutaulukko

Weeblyrainoja
Teemojen lukumäärä:55750
Muokatut teemat:&# X2714; JOO✘ EI
Teemat Hinta:VapaaVapaa
Visuaalinen toimittaja:&# X2714; JOO&# X2714; JOO
Teeman vaihto:&# X2714; JOO✘ EI
CSS-koodin muokkaus:&# X2714; JOO✘ EI
 • Weebly. Weebly-teemat ovat todella kauniita. Useimmilla on henkeäsalpaavat koko näytön taustat, modernit asettelut ja hienostuneet fontit. Malleja on sekä minimalistisia että rohkeita. Jokaisella teemalla on useita värivaihtoehtoja. Teemat voidaan muuttaa milloin tahansa.

  Suunnittelun mukauttaminen ei rajoitu pelkästään fontin, taustan ja asettelun muokkaamiseen, vaan se sisältää myös lisäasetuksia: Voit muokata Weebly-teemoja sisäänrakennetulla HTML / CSS-editorilla ja jopa viedä teemaasi.

  Jos käytät yhtä uusista Weebly-teemoista, sinun ei tarvitse huolehtia sivustosi mobiililaitteiden ulkoasusta. Weebly tuottaa nyt vain reagoivia malleja. Niille, jotka käyttävät vanhoja teemoja, on sisäänrakennettu mobiilieditori. Jos haluat mennä pidemmälle kuin virallisessa kirjastossa tarjotaan, voit ostaa mukautetun Weebly-teeman tai vuokrata ammattilaisen suunnittelemaan sitä sinulle.

  Weebly-mallit

  On toimistoja ja yksittäisiä suunnittelijoita, jotka luovat teemoja erityisesti tälle verkkosivustojen rakentajalle. Lisäksi on mahdollisuus ladata oma teema, jos jokin käytettävissä olevista vaihtoehdoista vastaa Web-suunnittelun tarpeitasi.

 • rainoja. Verkkomallimallisto kattaa tällä hetkellä yli 750 ilmaista ja korkealaatuista mobiilivalmis mallia, jotka kuuluvat 20 toimialaan. Kun otetaan huomioon runsas valikoima malleja, verkkosuodattimen tarjoamat hakusuodatinvaihtoehdot ovat osoittautuneet melko käteviksi ja aikaa säästäviksi. Teemojen laatu on kuitenkin keskinkertainen. Ne näyttävät erittäin vanhentuneilta, mikä ei ole ihme, kun otetaan huomioon niiden kehitysaika (noin 5-10 vuotta sitten). Sama koskee suunnittelun mukauttamisvaihtoehtoja – sinun ei pitäisi odottaa toimintavapautta työskennellessään verkkosivustosi luomisessa.

  Verkkomallit

  Verkkomallit ovat siistiä, mutta niiden fontit ja sisältöasettelut ovat vanhentuneita. Hyvä uutinen on, että voit vaihtaa teeman milloin tahansa, kunnes löydät oikean – sisältösi alustetaan automaattisesti uuteen malliin. Voit myös muuttaa myös kunkin sivun asettelua: on 6 sisältöasetteluversiota + 6 sarakewidgettiä, jotka voidaan vetää sivulle telakoinnista.

  Webs Mobile

  Verkkosivun rakentaja ei tarjoa edistyneitä HTML / CSS-editoijia, joten sinun on rajoitettava sivustosi luomista toimitettujen widgetien, sisältölohkojen ja mukautusvaihtoehtojen avulla. Voit kuitenkin helposti lisätä, poistaa ja järjestää verkkosivustosi elementtejä täällä seuraamalla, miten valmis projekti näyttää mobiililaitteillasi.

Weebly vs. Suunnittelusta puhuttaessa Weebly on selvä voittaja. Jopa rento vilkaisu osoittaa, että sen mallit ovat kauniimpia ja moderneja. Lisäksi ne tarjoavat paljon syvempiä mukautusvaihtoehtoja, jotka ovat korvaamattomia niille, joiden on luotava todella ainutlaatuinen, henkilökohtainen verkkosivusto.

4. Asiakastuki

 • Weebly. Weebly tarjoaa laajan ohjekeskuksen, sähköposti-, puhelin- ja live-chat-tuki kaikille. On monia video-oppaita, jotka kattavat Weebly-valmistajan eri näkökohdat. Weebly on myös varsin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Lisäksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa useita ponnahdusikkunoita ja vinkkejä, jotka löytyvät ohjauspaneelista ja yksinkertaistavat verkkosivustojen kehitysprosessia, etenkin ensimmäistä kertaa käyttäville.

 • Weebly hinnoittelu

 • rainoja. Verkkojen asiakastukivaihtoehdot ovat melko monipuolisia ja informatiivisia. Mitä tahansa kysymystä tai ongelmaa kohtaat työskennellessäsi järjestelmän kanssa, pystyt ehdottomasti ratkaisemaan sen täällä. Heti ilmoittautumisen jälkeen sinulle tarjotaan kattava video järjestelmän käytön perusteista. Muita tukivaihtoehtoja on saatavana hallintapaneelin Ohje-osiosta. Näihin kuuluu interaktiivinen popp-up NanoRep -pohjainen chat-avustaja, johon voit kirjoittaa kysymyksesi ja odottaa vastausta, joka ei pidä sitä odottamassa. Lisäksi saat pääsyn video-oppaisiin, tietopohjaan, UKK-osioon. Premium Plan -tilaajat saavat myös pääsyn sähköpostitukiin, puhelin- ja live-keskusteluihin.

 • Verkkosuunnittelu

Weebly vs. Molemmat verkkosivustojen rakentajat tarjoavat tarpeeksi tukivaihtoehtoja, jotta käyttäjät hallitsevat järjestelmät nopeasti ja kätevästi. Toisin kuin Webs, Weebly tarjoaa live-chat-, sähköposti- ja puhelintukea veloituksetta. Tämä on huomattava etu kaikille järjestelmän käyttäjille.

5. Hinnoittelupolitiikka

 • Weebly. Weebly on Freemium-palvelu. Voit käyttää sen perusversiota ilmaiseksi niin kauan kuin tarvitset. On huomionarvoista, että Weebly sijoittaa todella pieniä mainoksia ilmaisissa sivustoissaan – ne sijaitsevat alatunnisteessa eivätkä ole oikeasti havaittavissa. Ilmaiset sivustot tarkoittavat Weebly-aliverkkotunnuksen käyttöä.

  Weeblyn alin maksettu versio on 8 dollaria / kuukausi, mikä ei oikeastaan ​​ole paljoa ylläpidäkseen. Tästä hinnasta voit yhdistää oman verkkotunnuksesi, julkaista rajoittamattomia sivuja, poistaa mainoksia, myydä jopa 10 tuotetta ja käyttää omaa faviconiasi. Pro-, Business- ja Performance-suunnitelmat avaavat jäsenmahdollisuudet ja laajentavat muita ominaisuuksia.

 • rainoja. Samoin kuin Weebly, myös Webs seuraa Freemium-mallia ja tarjoaa kolme premium-tiliä. Verkkokokonaisuudet (Starter, Enhanced ja Pro) vaihtelee välillä 5,99 dollaria kuukaudessa – 22,99 dollari kuukaudessa (lukuun ottamatta myyntiehdotuksia). Nämä paketit toimitetaan ilmaisilla verkkotunnuksilla. Verkkosivun rakentaja tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun niille käyttäjille, jotka ovat ostaneet premium-tilauksen, mutta jotka ovat jostain syystä olleet tyytymättömiä sen ehtoihin tai toimintoihin..

Weebly vs. Verkkosuunnitelmat ovat vain vähän halvempia kuin Weeblyn (5,99 dollaria kuukaudessa vs. 8 dollaria kuukaudessa ja 22,99 dollaria kuukaudessa vs 25 dollaria kuukaudessa), mutta Weeblyn perussuunnitelmassa on paljon enemmän vaihtoehtoja. Sillä ei myöskään ole säilytystilan rajoituksia ja se tarjoaa pääsyn myös muihin ominaisuuksiin ja työkaluihin, jotka ovat välttämättömiä ammattimaiselle verkkosivustolle..

Bottom Line

Valinta Weeblyn ja Websien välillä tuskin on liian monimutkaista, jos tiedät mitä tarkalleen odottaa verkkosivujen suunnitteluprosessille ja mitä tulosta haluat käyttää pitkällä tähtäimellä. Molemmat verkkosivustojen rakentajat ovat kohtuuhintaisia, ja molemmilla on erityinen kohdeyleisö.

WeeblyWeebly – on yksi suosituimmista järjestelmistä web-suunnittelun kapealla ja se on ehdottomasti huomion arvoinen. Verkkosivuston rakentajalla on vahva sähköisen kaupan painopiste, joka mahdollistaa pienten ja suurten verkkokauppojen käynnistämisen. Alusta on edullinen ja ominaisuuksilla kuormitettu, jotta voit suunnitella korkealaatuisia projekteja edistyneellä suorituskyvyllä. weebly.com

rainojarainoja – on pilvisivustojen rakentaja, joka keskittyy pääosin pienyritysten verkkosivustojen luomiseen. Järjestelmässä on ominaisuusjoukko, joka toimii hyvin yrittäjien hankkeiden kehittämisessä ja edelleenhallinnassa. Sillä ei kuitenkaan ole joustavuutta ja se on ehdottomasti vanhentunut, mikä näkyy mallivalikoimassa ja laadussa, ominaisuusjoukossa ja suunnittelun vapaudessa. Webs.com

Kun valitset Weeblyn ja Websin välillä, sinun tulisi aluksi pohtia kehitettävän projektin parametreja. Jos tarvitset ominaisuuksilla varustettua verkkosivustoa, jolla on laadukkaat reagoivat mallit ja edistynyt editori, Weebly on ehdottomasti järjestelmä, jota varten. Verkkosivuston rakentaja on korkealla sijalla verkkokaupan verkkosivustojen luomisessa, ja sillä on myös runsaasti työkaluja ja ominaisuuksia, jotka voivat viedä projektisi aivan uudelle tasolle.

Weebly vs Webs: Vertailukaavio

Weeblyrainoja
1. Helppous9/109/10
2. Ominaisuudet9/107/10
3. Suunnittelu9/106/10
4. Tuki10/107/10
5. Hinnoittelu10/108/10
Yleensä ottaen:9,4 / 107,0 / 10
Kokeile nyt Kokeile nyt
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map